Javaslat:
Ha nem jön közbe senkinek semmi, akkor február 19-én (kedd) találkozhatunk a János-ban!
Ez a 3. hete februárnak, de mivel Timi 15-ig dolgozik, meg hogy mindenki tervezhessen elõre és eljusson a net-re megtudni, szerintem jó, ha ezt megbeszéljük. Mit szóltok???
Zsunya! TE IS!!
Timi! Én ápr.13-ra vagyok kiírva, de többszörös "elõrejelzések" szerint és az én megérzésem is, hogy elõbb fog születni..(aztán ki tudja..)
Hogy olvaslak - totál ugyanúgy nézhet ki a napunk és az állapotunk: Én is múlt hét óta éppen "betanítok" egy lányt a munkahelyemen és engem is mostmár hoz-visz a párom - és így már egészen más! De azt hiszem már nem is menne másképpen.. tegnap elkezdett fájni a csontom állítólag, ahogy tágul a medence (!?) Nekem elég keskeny (volt) a csípõm. Egyébként rengeteget szedtem fel - szerencsére nem vizesedem és arcra + lábra nem látszik semmi, de 52 kg voltam a 166 cm-hez - most meg a 30. héten már 67 kg (!!!) vagyok! Nagggyyon durva!! Abban reménykedem, hogy se közel, se távol mégcsak molett-nek mondható tag sincs a családban és soha nem voltak súlyproblémáim (sõt), most viszont borzalmasan fáj a hátam..
Még SEMMIT nem vettünk - idõ sem volt nagyon. Most volt a 2. hétvégi alkalom, hogy végre eljutottunk bababoltba körülnézni. Elméletben (a friss kismamák topic-ban) már megtanultam mindent, de most tudtam megnézni elõszõr rendesen, hogy mi milyen.
Februárban szeretnék mindent megvenni -ill. csak azt, ami nagyon fontos: az ápolószereket, pelenkákat, egyszerû pamut rucikat, mózeskosarat, pelenkázószekrényt, plédet stb. és apróságokat..
A kiságy, babakocsi és a mindenféle (méregdrága) cuccok maradnak késõbbre..
Na jó.. azért fogok venni egy-két 62-es méretû body-t vagy rugdalózó-t, ami olyan igazán szééép!
Ti hogy álltok??
Voltam a Praxis-ban és nagyon szép kisfiam van - csuklott, ásított és nézelõdött.
A rövid véleményem viszont az, hogy nagy levevés az egész és abszolút nem éri meg azt a 9800 Ft (!!)-ot, amit mindennel együtt legomboltak rólunk. A friss kismamák-ban már leírtam hosszabban a véleményem, ha érdekel.
Mindenesetre nem akarlak lebeszélni, mert én sem akartam késõbb terhesség után megbánni, hogy még ezt sem néztem meg.
VAgyis persze, hogy érdekes, de még1x nem mennék el-
Te hogy vagy különben???
Kezdõdnek Nálad is "harmadik harmad"-os nyûgök??
Mennyit mozog a babcid??
MiNDENKI!! AKKOR JÖTTÖK 19-ÉN?
Mummy (30.)