Sziasztok!
Woody!
PiciLili naggyon bűbájosanédes!
Egyébként én is kulcscsonttöréssel születtem és mára már semmit nem érzek belőle, még csak időváltozást sem érzem meg vele.
Vicky!
Ez a nyáj....Szuppppper! Jó hogy gondoltál ránk, köszi.
Barbus séró csúúúúúúúúúúcs!
IR vizsgálat: nekem csak 3 pontos volt: 0,60,120perces, de férjemnek pl. csak 2pontos 0,120, és nála is kiderült az IR. Ismerek olyan párokat, ahol kiderült, hogy a férj is IR-es, megkapta a metet és spontán jött a béjb. Nálunk Apánál tünetként a pocakossák, néha édességzabálás szó szerint, száraz lábszár, maga triglicerid és koleszterin. éhgyomri cukor és inzu tök jó volt de terhelésnél mindkettő elszállt mint a győzelmi zászló. Február óta szedi a metet és 105hkgról lement 89re a mai mérlegelés szerint. Ugyanazt esszük és ő mégis fogy, én meg nem.
Mozgása kiteljesedik a naponta a számítógép klaviatúrájának ütögetésében és az egér mozgatásában, kattintgatásában.
Teljes mértékben egyetértek Kahlannal, hogy érdemes megcsináltatni, mert pl lehet emiatt nem tapad meg a baba. Sajnos a kezeletlen IR vetélést okoz...
Mensmentisben ha valaki csináltatja, időpontot kell kérni és azt mondani hogy szeretnél egy cukor és inzulin terhelést. Ez annyi mint a sima cukorterhelés, szóval cukros lötyit kell inni és amikor leveszik a cukorra a vért akkor abból inzulin értéket is néznek belőle. Fini limcsit csinálnak ott. Ők elmondják mi a teendő előtte (pl mikortól ne egyél, meddig ihatsz és hogy kell menned a vvre) Aztán ha valaki úgy gondolja, akkor ott náluk el is lehet menni konzultációra az egyik dokihoz. Mindenki képben van Ir témában, bár vannak különbségek a gyógyszeres kezelés terén. (egyikőjük pl egy bizonyos eredményre ír fel metet a diéta, mozgás mellé, míg a másik csak diétát és mozgást javasol)
A favorit Tűű doki, hozzá nehezebb és hosszabb a bekerülés, van olyan akihez elég hamar be lehet kerülni.
Az IR vizsgálat asszem 6000pénz, első konzultáció dokival 12000.
Ha viszel lh,fsh,tsh,ft3,ft4,progeszteron,prolaktin,tesztoszteron,ösztradiol eredményeket is - lehetőleg 3.napit, de Tűű dokinak pl mindegy hanyadik napi, csak tudd - akkor azt is megnézik. Lehet mondani hogy nem jön a baba pedig már a meddőségi központba is jársz.
Lukácsné!
Kiscsajod nagyon jól érezheti bent magát. Sztem nemsoká kint lesz, mert ha jól rémlik front jön.... Nem vagy semmi, hogy még ilyen "állapotban" is ennyi mindent főzől. Ügyi vagy!
Sajti!
Jó hogy ismét itt vagy!Reemélem jóól feltöltődtél! Nagyidat sajnálom.
Andrea!
Jobbulást neked! Kúrálgasd magad!
Kubu!
Tyűha Zsámbék is felkapott hely lett? Gondolom azóta amióta a 4*os Spa szálloda megépült. Mikor én oda jártam fősulira, háát nem volt nagy szám. Mondjuk 8éve volt már...
Herceghalom is sztem azóta felkapott amióta neki is van asszem golfpályás "luxus" hotele.
Érdekes mert én a környéken laktam ifikoroban (Páty) és akkor egyik sem volt olyan hűdeszuper hely. Na de az idők változnak és az emberek építkeznek, cégek költöznek oda....
Kisbéka!
Tudnál padlizsánkrém receptet küldeni? Egyetlen egyszer ettem, azóta nem és gondoltam kipróbálnám. De olyan recepteket szeretek kipróbálni, amiket más már jóól bejáratott.
Nekem ma reggel megjött, és fel is hívtam a recepciót 10körül. Augusztus 31.-én reggel 9re megyek HSGre, majd utána konzultáció és akkor meglátjuk hogyan továbbb...
Csajok!
Ha valaki délelőtt szeretne menni az ügynökéhez a BMCbe, akkor ugyanúgy be kell jelentkezni és időpontot kérni? Mennyire tartják be az időpontot? Csak azért kérdem mert ugye majd menni kell a konzira és lehet kénytelen leszek a magánrendelésre menni a munkahelyem miatt, mert kiscsoportosokat fogok beszoktatni, így elég nehéz lesz elmennem a délelőtti konzira....De lehet az is hogy meg tudom oldani.