Új privát üzeneted érkezett!

Laptető :lol:
Mindenkinek egy kicsit adok belőle :lol:
pancsi790204

Sziasztok!

Na elkezdtem nektek írni, erre Lili nagy ordításba kezd. De szerencsére visszaaludt magától. :)

Nava, igen ha nem lesz jobb a kiütés, akkor addig fejés lesz, hogy legyen még tejem, ha már kimegy a gyógyszer.
De a legjobb, hogy mára a hasamról eltűnt a dolog, de a többi részen még ott van, de legalább már nem is viszket. Nagyon remélem, hogy minden ok lesz.
Ja és a tejem is van sok most. (köszi a laptetűt is)

Kispatak, igen ezek a hormonok nagyon furák.
A házidoki szerint még a kiütéseim is lehetnek a saját „hülye” hormonjaim miatt is. Mivel a szülésnél minden átalakul egy női szervezetben.

Brumi, nagyon sajnálom ilyet még nem is hallottam, hiszen volt már akinek ünnepek alatt csináltak beavatkozást v. vizsgálatot.

Vicky, szavaztam Barbusra én voltam a 7. emberke! :lol:

Luca, a 120 perces kicsit sok. Az éhgyomorinak max. a 5x értéke lehet. Tuti kell majd diéta és met gyógyszer. Nekem is ez hozta meg a sikert. Kb. 8 hét kell és beáll a szervezeted rá. Nekem is ennyi elég volt és most itt alszik a drágám a babakocsiban, tehát Hajrá, jobb ha most derül ki, mint több beavatkozás után.
A mensmentisben én Rencz doktornőhöz jártam, mivel oda nem kellett sokat várni. De Tűű doki a legjobb, csak oda sokat kell várni kb. 1 hónap.

Timejka, én nagyon tudom ajánlani a Nyírfacukrot. Ok drága, de nem édesítőszer, én ezt használtam terhesség alatt. Mivel ez természetes dolog.

Heni, gyere máskor is, várunk már nagyon!!!

Kubu, migrént azt sajnálom! Remélem azért már jobb!
Szájpenészt ecsetelni kell, de szerencsére már elmúlt. De a dokinő mondta, hogy még pár napig kell a kajálások után.
A kulcscsont, pedig a gyors szülésnél tört el. Csak az volt fura, hogy a doki a kórházban nem mondta, amikor átvettem a papírokat, csak a sárgaságról beszélt. A záró jelentésen latinul rajta volt, de én nem tudtam, hogy mi az csak itthon a védőnő mondta másnap. Ezzel nem kell csinálni semmit, max hason többször kell aludni és a kezei fent legyenek. Most majd hetente ezt is megnézi a doki. Ha nagyon nem javulna gyógytorna, de szerinte az nem kell, mivel elég mozgékony baba és nem lesz itt semmi gond.

Macs, csak így tovább. Drukkolok!

Lukácsné, pont rád gondoltam, hogy mi van veled. De akkor még 2in1.
Nem semmi kaják, éhes is lettem.

Eszter, mi volt ma K ügynöknél?

Már 3 éjjel teljesen jól alszik, ok változó, hogy mikor alszik el végleg, de legalább van, hogy több mint 5 órát is alszik egyben. :D Szerencsére már lelkileg is szuperül vagyok. Most is itt alszik a teraszon a drágám, és ma megyünk egyet sétálni is Lilivel és a férjemmel.

És az ígért képek…
(bocsi, ha sok)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: gyönyörűséges!!!!! :D :D :D
mást nem is lehet mondani... :)
nagyon jó nézni a fotókat! :D
Vendég

(sokszámos) Pancsi :) : jelölve ;)
Vendég

ezt a Kulcs c. könyvet még nem láttam,de akkor majd utánalesek ;)
még jó,hogy ezt is elolvasom,ha már a Titok a birtokomban van :D

Már Balcsiról írok Nektek!! :D
Vendég

Sziasztok!

Nincs az ember egy napig és nem győz visszaolvasni :D :D

Látom az IR kimeríthetetlen téma. Tényleg nem értem én sem, hogy miért olyan nehéz kiharcolni ezt a vizsgálatot. Nem lehet olyan nagyon drága a TB-nek, ha magánban is megfizethető összegért meg tudják csinálni...

Woody, gyönyörűséges Lili! Ilyen pici babáknak 3-4 hét alatt nyom nélkül összeforr a csontjuk, a kulcscsonttörés nagyon gyakori szülésnél.

Én is üdvözlöm az újakat.

Tegnap a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőben voltuk, gyönyörű. Tényleg óriási élmény bent úszkálni a kellemesen meleg gyógyvízben a barlangjáratokban. Aztán sétáltunk egyet Lilafüreden, és Egerig valami nagyon gyönyörű úton jöttünk visszafelé. Jól elfáradtunk, de mégis igazi testi lelki felüdülés volt. Nagyon ránk fért.
aktucs

Lányok!

Ha valakit érdekel el tudom küldeni a
Rendeld meg az univerzumtól
e-book-ot.

Csak küldjétek el priviben az email címetek és este már küldöm is!
agnyes

Sziaztok!

Küldöm az orvos cimét!

Dr.Kardos Gábor

1173.Budapest,Ferihegyi út 76.

H:15-20
K:9-12
Cs:15-20

Bejelentkezés 14 órától!
vikus82

Ja a lényeg

Telefonszám 06-1-256-25-57
vikus82

Ezt olvastam a maltitról...

A maltit vagy mailtitol
A keményítőből előállított maltit kémiailag a cukoralkoholokhoz tartozik.Tisztán édes ízű, édessége a cukor édességének 60-90%-a. Energiatartalma is kissé alacsonyabb a cukorénál, kb. 2,4 kcal/g. A tiszta maltit hasznosításához az emberi anyagcsere nem igényel inzulint, fehér kristályai ezért diabetikus készítményekhez is használhatók. A napi energia , szénhidrátmennyiségbe szintén be kell számolni.
A maltit-szirup 50-77 %-os maltittartalma mellett glükózt és rövidláncú többszörös cukrot is tartalmaz, amelyek anyagcseréjéhez inzulinra van szükség, ezért diabetikus élelmiszerekben nem alkalmazható. A vízben oldódó maltitnak tisztán édes íze van, amely jól harmonizál más cukorhelyettesítőkkel és édesítőszerekkel. Édes volta ellenére ez a cukorhelyettesítő nem okoz fogszuvasodást. Veszélytelennek számít. Nagy mennyiségben fogyasztva hasmenést, hasfájást és puffadást okozhat, ezért azokat az élelmiszereket, amelyekben a cukorhelyettesítő anyagok aránya meghaladja a tíz százalékot, a „nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású” figyelmeztetéssel kell ellátni.

Na mostmár végképp nem tudom, mit higgyjek...főleg, hogy a cerbona ráírta a szeletre, hogy cukorbetegek is fogyaszthatják...pedig úgy örültem neki, hogy finom is, meg tényleg nem okozhat gondot...
Vendég

Olvasgatok ezt-azt, lehet hogy maradok a méznél...és valami saját édességet kellene kitalálnom...
Vendég

navi
jöhetsz enni, még maradt mindenből....

béku
a recept nem nehéz, mert most én is kis lusta vettem a vitamill-nek van egy kalácsmix nevű lisztje abból olyan fincsi kalácsokat lehet sütni hogy csak na :) szoktam simán fehéret, vagy egy harmad kakaós a többi fehér és ezt összefonom, most meg kipróbáltam hogy öntöttem hozzá darált diót és ez is nagyon finom lett.
http://www.pannonmill.hu/index.php?f=37&pr=3

woody
nem győzök gyönyörködni Liliben, annyira édes és értelmes feje van, és még csak két hetes, el se hinné az ember hogy ennyire tudnak már figyelni 2 hetesen.... nagyon cuki baba.

sokszámos pancsi
még jól érzi magát odabent de már én is nagyon várom hogy kijöjjön és remélem nem lesz nehéz szülésem.

a luxusgarzon nagyon tetszett , de tényleg az van neki, már azon gondolkoztam hogy biztos a sok jó kaja teszi hogy nem akar kijönni lehet ha vmi spenótot vagy ilyesmit kapna kijönne... csak azt azér én sem eszem meg.....

sajti
örülök hogy hazaértetek és sajna a mamát.
remélem lesz időtök a kertbe menni is.
Én már nem merek elmenni pedig jó lenne de félek ha rámjön a szülés nem biztos hogy időben beérnénk a kórházba, mire onnan hazajönnénk.

mindenkinek szép hétvégét.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

vérnyomásom van ugyan, de úgy szédelgek mint a nem is tudom mi, reggel ittam 3 kapucsinót, cart se ért, azóta is, kelek, fekszem, apa etet, játszik, ebédet főz stb. stb.

ja és a legjobb: tegnap leléptem itthonról és apa volt gyerkőcökkel, este beszélgetünk és mondja nekem hogy napközben amikor Lizát szoptattam :shock: :shock: hát azt hittem megzabálom, szóval a lefejt tejcit adta csak oda a csajnak.... de olyan átéléssel mondta a drágám :shock: 8) :lol: :lol: :lol:

később visszaolvasok, most a változatosság kedvéért sterilizálok egy kicsit :?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Woody!

Gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Woody, nekem a legutolsó kép tetszik a legjobban, ott olyan igazi kismanós :D
Vendég

Woody!
Gyönyörű a kis Lili! Hogy sok kép lenne??? Sose lehet elég sok!!!! Jöhet ám még! :D

Az IR vizsgálat semmi. Sima terheléses vércukor vizsgálat, plusz inzulin. 4X vesznek vért. 0, 30, 60, 120 percnél.
Nekem eleve a meddőségi doki ajánlotta, hogy csináltassam meg, persze magánban, de úgy voltam vele, hogy nagyon sok költségünk lesz még, amit csak lehet Tb-re csináltatok!
Ha mondod a nőgyogyinak, hogy szeretnél egy ilyet felírja (legalábbis az enyén nagyon segítőkszész volt), végül nekem a házidoki is adott rá beutalót, mert a diabéteszközpontban megmondták, hogy mit írjon rá és akkor megcsinálják nekem.
Breki! Amúgy ez az ún. Oroszkórházban volt Palotán!!!
Amikor megvolt a lelet szintén a meddőségi doki adott rá bogyót!
gigibp

Sziasztok!

Woody: ez a lányka nagyon szép. És kép, sosem elég kérünk még sokat! Bizony a hormonok,hát. De majd lesz még jobb is, amugy pedig próbáld élvezni minden percet, mert elszáll. Sokat fogod te még ezt emlegetni, gyönyörködj - van miben!

Kubu: ez rád is vonatkozik! Migrén - hess! Ja és azért sétálgass - egyedül is kell. Én minden nap megyek 2x, de én csak egyedül tudok. Ment neked egy privi sok ötlettel.

Sajti: de jó, hogy megjöttél, már hiányoztál. Bár mi is alakítottunk itt kicsit, de a főszerkesztő te vagy!

Üdv Ujaknak - és sok sok szerencsét!

Lukácsné: luxusgarzon nagyon tetszik. Tudja, hogy ilyen jó dolga sosem lesz többet, mint anyu pocakban, de szerintem te kinn is fogod dédelgetni. Mikor kell kh-ba menni. Császár lesz vagy mire készülsz? Nagyobbik nagyon várja már? Hogy én hogy vártam az un. hugomat meg a sajátomat.

Mára ennyi üdv ezerrel mindenkinek

kispatak
Vendég

Oroszkórház? meglesem mi az :)

Lukácsné: köszi,majd megnézem a receptet.
Én mondjuk megszabadulok a kenyérsütő gépemtől,nem annyira jött be,és nagyon sokat is fogyasztott...,úgyhogy már csak hagyományos módon fogok kalácsot készíteni :D

Agnyes: nekem jöhet a link :D
Vendég

woody: Köszi a szavazatot, már nem vagyunk az első 10-ben. De majd csak beindulunk. Lilike nagyon édes, milyen kis pici ebben a hordozóban. Barbus már milyen nagy hozzá képest. Pedig csak fél év telt el.

lukacsne: Nagyon várjuk már Hanna babát.

aktucs: Már én is szívesen mennék a Barlangfürdőbe, csak mostanában nem voltunk annyit otthon hogy eljussunk. Örülök hogy tetszett. És Lillafüreden is tavaly voltam utoljára amikor a kolléganőm esküvője volt. Barbus akkor már pocakban volt.

kahlan: Nem emlékszem sajnos melyik növényt mondta a kollégám cukorhelyettesítőnek.

kisbeeka: Én meg pont kenyérsütő gépet szeretnék. Eladtad már? Mennyiért adnád és milyen fajta. Nekem azért lenne jobb, mert nem fogy el egy teljes kenyér, ebből meg akkorát csinálok, amekkora elfogyna.

Ma a szentendrei Skanzenben voltunk és eszembe jutottatok. Nem tudtam kihagyni.

Kép

Egyébként nagyon jó volt, gyönyörű idő és jól viselkedő gyerek. Mi kell még?
vicky79
Budapest III. kerület

Kíváncsi leszek kié lesz az 1000. oldal lapteteje. Már nem lehet sok hátra. 1000 oldal!
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Vicky pont ezen gondolkodtam, hogy jubileumi oldalt kezdünk hamarosan, vajon kié lesz???

Ez a birkahad - haláliak! Sajti, hogy te miből maradtál ki!?

Na nagyon várom kié lesz a laptető, remélem ad a szerencséjéből másnak is, itt mindenkinek elkel belőle!

Woody: nem győzök a lányoddal betelni, azért hasonlít ám rád azt tudod???! De sokat változott a kh óta!

Hanna: gyere már te is, bujj ki a kis lakodból, és aztán mi is csodálhassunk itt a világon, jó dolgod lesz itt is.

jó éjt

kispatak
Vendég

Vicky, Te is miskolci vagy? Nekünk is az a szülőváros, hiányzik is, mi igazi kényszerpestiek vagyunk...ha nem látom 1-2 hónapig a Bükköt, elvonási tüneteim vannak...
Vendég

Vicky: meglesem majd a kenyérsütőt,most Balcsin vagyok... :D

Tényleg jön az 1000.oldal!!! :D
Nekem csak az a fogadalmam volt az 1000.oldallal kapcsolatban,hogy addig lesz +++ tesztem,és ha nem is sikerült úgy,ahogy szerettem volna,a teszt megvolt :D
Vendég

Szia Lukácsné!

Köszi neked is az infót! :)

Kívánok Neked sok kitartást a szülésig hátralévő időre! :)
De jó Neked, pár nap és kezedben tarthatod a babádat! :)

Puszi Nektek és további jó hétvégét!
tündi786

kahlan: Te is? Én is szeretem Miskolcot, de már nem tudnék visszaköltözni. Csak azt sajnálom, hogy nem tudok több időt otthon tölteni, hogy lenne időm a kikapcsolódásra is nem csak a rokonlátogatásra.
vicky79
Budapest III. kerület

lukacsne: És hogy állnak a fájásaid? Mikor kell menned megint dokihoz? Ez olyan izgi.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyébként olyan furcsa dolog ez a szülés. Rohadt nehéz dolog, de bármikor végig csinálnám újra. Pedig tényleg nem fájt még életemben semmi úgy, de már csak erre emlékszem, de a fájdalomra magára egyáltalán.

woody, kubu: Nektek mennyi maradt meg? Még friss az élmény.
vicky79
Budapest III. kerület

nekem még ismeretlen az érzés,kíváncsi is vagyok,milyen lesz, nyílván nem egy leányálom :)
de biztos felejthetetlen :)
Vendég

kisbeeka: Maga az élmény felejthetetlen, nagyon remélem hogy egyszer mindegyikőtökért fogok még szurkolni. Még most, hónapokkal később rakom össze annak a napnak a dolgait. Csak egy példa: folyamatosan nézi az ember a falon az órát, hogy hány percesek a fájások. És mégsem emlékszem mi mikor történt. Apa segít összerakni a mozaikdarabokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyébként ma csináltam egy tök jó képet a gyerekről. Nem baj ha felteszem?

Kép

Már ekkora a haja. (Apa azt üzeni hogy őt ne nézzétek. :D )
vicky79
Budapest III. kerület

Na jó éjszakát lányok.
vicky79
Budapest III. kerület

Számos Pancsi

küldtem privit
jó éjt

MÓNIKA
missmoniq

Sziasztok!

Woody!
PiciLili naggyon bűbájosanédes! :wink: Egyébként én is kulcscsonttöréssel születtem és mára már semmit nem érzek belőle, még csak időváltozást sem érzem meg vele.

Vicky!
Ez a nyáj....Szuppppper! Jó hogy gondoltál ránk, köszi. :wink:
Barbus séró csúúúúúúúúúúcs!

IR vizsgálat: nekem csak 3 pontos volt: 0,60,120perces, de férjemnek pl. csak 2pontos 0,120, és nála is kiderült az IR. Ismerek olyan párokat, ahol kiderült, hogy a férj is IR-es, megkapta a metet és spontán jött a béjb. Nálunk Apánál tünetként a pocakossák, néha édességzabálás szó szerint, száraz lábszár, maga triglicerid és koleszterin. éhgyomri cukor és inzu tök jó volt de terhelésnél mindkettő elszállt mint a győzelmi zászló. Február óta szedi a metet és 105hkgról lement 89re a mai mérlegelés szerint. Ugyanazt esszük és ő mégis fogy, én meg nem. :( Mozgása kiteljesedik a naponta a számítógép klaviatúrájának ütögetésében és az egér mozgatásában, kattintgatásában. :lol:
Teljes mértékben egyetértek Kahlannal, hogy érdemes megcsináltatni, mert pl lehet emiatt nem tapad meg a baba. Sajnos a kezeletlen IR vetélést okoz...
Mensmentisben ha valaki csináltatja, időpontot kell kérni és azt mondani hogy szeretnél egy cukor és inzulin terhelést. Ez annyi mint a sima cukorterhelés, szóval cukros lötyit kell inni és amikor leveszik a cukorra a vért akkor abból inzulin értéket is néznek belőle. Fini limcsit csinálnak ott. Ők elmondják mi a teendő előtte (pl mikortól ne egyél, meddig ihatsz és hogy kell menned a vvre) Aztán ha valaki úgy gondolja, akkor ott náluk el is lehet menni konzultációra az egyik dokihoz. Mindenki képben van Ir témában, bár vannak különbségek a gyógyszeres kezelés terén. (egyikőjük pl egy bizonyos eredményre ír fel metet a diéta, mozgás mellé, míg a másik csak diétát és mozgást javasol)
A favorit Tűű doki, hozzá nehezebb és hosszabb a bekerülés, van olyan akihez elég hamar be lehet kerülni.
Az IR vizsgálat asszem 6000pénz, első konzultáció dokival 12000.
Ha viszel lh,fsh,tsh,ft3,ft4,progeszteron,prolaktin,tesztoszteron,ösztradiol eredményeket is - lehetőleg 3.napit, de Tűű dokinak pl mindegy hanyadik napi, csak tudd - akkor azt is megnézik. Lehet mondani hogy nem jön a baba pedig már a meddőségi központba is jársz.

Lukácsné!
Kiscsajod nagyon jól érezheti bent magát. Sztem nemsoká kint lesz, mert ha jól rémlik front jön.... Nem vagy semmi, hogy még ilyen "állapotban" is ennyi mindent főzől. Ügyi vagy!

Sajti!
Jó hogy ismét itt vagy!Reemélem jóól feltöltődtél! Nagyidat sajnálom. :(

Andrea!
Jobbulást neked! Kúrálgasd magad! :oops: :roll: :wink:

Kubu!
Tyűha Zsámbék is felkapott hely lett? Gondolom azóta amióta a 4*os Spa szálloda megépült. Mikor én oda jártam fősulira, háát nem volt nagy szám. Mondjuk 8éve volt már...
Herceghalom is sztem azóta felkapott amióta neki is van asszem golfpályás "luxus" hotele.
Érdekes mert én a környéken laktam ifikoroban (Páty) és akkor egyik sem volt olyan hűdeszuper hely. Na de az idők változnak és az emberek építkeznek, cégek költöznek oda....

Kisbéka!
Tudnál padlizsánkrém receptet küldeni? Egyetlen egyszer ettem, azóta nem és gondoltam kipróbálnám. De olyan recepteket szeretek kipróbálni, amiket más már jóól bejáratott. :D

Nekem ma reggel megjött, és fel is hívtam a recepciót 10körül. Augusztus 31.-én reggel 9re megyek HSGre, majd utána konzultáció és akkor meglátjuk hogyan továbbb...

Csajok!
Ha valaki délelőtt szeretne menni az ügynökéhez a BMCbe, akkor ugyanúgy be kell jelentkezni és időpontot kérni? Mennyire tartják be az időpontot? Csak azért kérdem mert ugye majd menni kell a konzira és lehet kénytelen leszek a magánrendelésre menni a munkahelyem miatt, mert kiscsoportosokat fogok beszoktatni, így elég nehéz lesz elmennem a délelőtti konzira....De lehet az is hogy meg tudom oldani.

hajni...
Budaörs

Ja, és ha már könyv, akkor ajánlanék én is, bár nem olyan műfaj mint a Titok és a másik 2 könyv. De nekem sokat segített, hogy elolvastam.
Sőőt, az első kifejezetten humoros, jókat nevettem rajta és nagyon életszerű. olyan volt, mintha csak én írtam volna, mintha az én életem lenne a történet.

Egyik könyv: Sinéad Moriarty: Babablues mely egy trilógia első része
http://www.europakiado.hu/index.php?l=h&s=3&n=972
Ennek a könyvnek van még másik 2 része a Született szülők és az Egyről a kettőre. Most voltak akcióban az Alexandránál.

Másik könyv:
Harmat Anett: Gólyára várva
http://www.lira.hu//hu/lira/olvasnivalo/golyara_varva

hajni...
Budaörs

Nemsokára itt az 1000.oldal. Sajna nem tudom megvárni hogy én legyek a tetőbirtokosa, így el is megyek aludni mert úgy érzem hat az ügyeleten a valószínű allergiás tüneteimre kapott injekció... :?

hajni...
Budaörs

jó reggelt,
bekukk, megyek etetni :lol:

kubuspace

Sziasztok!

Nem semmit termeltetek pár nap alatt.

Jót nevettem ezen a birkás dolgon, kár, hogy akkor nem tudtam jönni. Az lett volna még ennél is jobb ha Sajti és Mieza is itt lett volna- na akkor bizti kellett volna a 100-as zsepi.
Beeeeeeeeeeeee csatlakozhatnék én is a táborba?

Eszter?
Mi volt tegnap? Nagyon várom a hireket, hogy mikor költöznek a fagyiovisok!

Lukácsné!
Még mindig 2in1. Na majd hátha a front. Várjuk a híreket Vickytől.

Vicky!
Gyönyörűséges Barbusod. Máris dobok rá szavazatot, sőt még apának is mondtam, hogy ma regisztrálnia kell és szavaznia :lol: :wink:

Sajti!
Jobbulást kívánok mamádnak. Gyere majd és mesélj.

Woody!
Nagyon szép baba Lilike. Mi az hogy soka kép?- Kérünk még!!!!! Sajnálom a kiütést! Jobbulást kívánok Neked!

Kubi!
Lizácska is egy tünemény! Tök jó, hogy kitudtál egy kicsit mozdulni.

Na mennem kell mert úgy hallom valaki nagyon éhes. Bocsi akit kihagytam, majd jövök még és folytatom.

gyoreneildi

Sziasztok!

Na én már tele hassal ülök itt, szép jó reggelt! Látom mindenki a jubileumi 1000. oldalra gyűr, hogy kié lesz, na arra kiváncsi leszek!

Vicky: sokat nőtt a pici lány!

Hanna: te még mindig élvezed a lakosztályt. Itt sem lesz ám olyan rossz. Kérdezd csak meg Lili vagy Liza babát, jó helyre kerültek, és szerintem te is arra fogsz!

Breki: nekem is lapul egy padlizsán a hűtőben. Ha van recept szívesen venném és meg is enném.

Ildi megetetted azóta a kis manót, mit eszik, van elég tej? Bár nekem lett volna, ha nincs, az egy nagy kinlódás.

Más nincs este még benézek

üdv kispatak
Vendég

Jó reggelt!

Azt hittem, Hanna baba már az első napfelkeltéjét tölti...no sebaj, akkor bízzunk abban, hogy ma megtapasztalja az első napsugarakat!

MOndjuk így:

Kép

Hajni, amikor kéred az időpontot, nyugodtan mondd, hogy melyik napszak lenne jobb...én azt vettem észre, igyekeznek segíteni mindenben...
Vendég

Jó reggelt,

Hanna !
tudod hogy mennyien várunk már ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

mindenkinek szép napot, nálunk ma roham lesz, mindjárt jönnek anyósék, sógiék, két gyerekkel stb. stb.
aztán ráveszem apát hogy mi is menjünk el valamerre csavarogni
cupp mindenkinek

kubuspace

Kispatak és Hajni:

sajna nem vagyok otthon (azaz nem sajna,mert a Balcsi azért jobb,mint otthon :D ),szóval nincs nálam recept,de megpróbálom összeszedni valahogy a szétgurult gondolataimat.. :lol: :lol: :lol:

Emlékeim szerint nem kell túl sokminden a padlizsánkrémhez.
Először is mindenestül mehet a sütőbe :)
Tudni kell,hogy naaaaaagyon össze fog esni,ezért legalább 2-3 padlizsánt érdemes használni,de ha csak kipróbálás,akkor elég 1,nehogy ne tessen aztán az íze :)

Ha kész,szépen összeesett,szétvágni a héját,kikanalazni a belsejét.
Isteni illata van,amikor sül,mint a töknek,karamellizálódik picit.
Ha nem lehet csak úgy szétnyomni,akkor mehet az aprítóba/turmixba,vagy késsel is szét lehet nyomkodni,vágni pépesre :)

Hozzá só,bors, fokhagyma,pici citromlé,és ami lényeges: majonéz :)

Én csak hallomásból tudtam a receptet,így otthon kikutyultam "ízlés szerint",amit persze fejből már nem tudok,otthon valahol le van jegyezve,de szerintem érdemes mindenkinek kikísérletezni a megadott hozzávalókkal.

Aztán jól lehűteni,és pirítósra kenni-Isteni!!! :D

Vettem már a saját kutyulmány óta boltit,az annyira rossz volt,hogy 1 kenyér után ment a kukába,azóta a gondolatától is rosszul vagyok... :?

A fokhagyma nem kötelező bele,asszem én se mindig tettem bele :)
Vendég

Kahlan: igazad van,ez szép nap lenne Hanna-baba számára :)
Talán azért nem jött tegnap,mert tuti mindenhol útlezárások voltak... :? :)
Vendég

Szép reggelt Mindenkinek!

Woody,
Nagyon aranyos a kis Lili. Szerintem nem sok a kép. Nagyon jó nézegetni és erőt adnak.
Lehet, hogy valami új 2010-es szabály ez, hogy már ünnepnapokon nem csinálnak inszemet. Nem tudom.
Mindenesetre beleadtunk apait és anyait és várjuk a csodát...de tuti, hogy a köv. 2 hét nagyon lassan fog eltelni...

Eszter,
Mi volt tegnap K ügynöknél? Mennyien voltatok?

Lukácsné,
Kicsi Hanna még odabent csücsül?

Kubu,
Remélem már sokkal jobban vagy.

Vicky,
Nagyon szép Barbus. Én is szavazok rá, csak még vissza kell olvasnom, hogy hol :)
brumi24

Brumi: Jó reggelt :)
bízzunk benne,hogy elég lesz kettőtök igyekezete ;)

Igaza van a többieknek abban,hogy azért csak nagyobb így az esély a babára,mint "sima" spontánkodás esetén :)

No,nekiállok egy kis Aviva tornának,meg kis Arwennek :lol: :lol: :lol:
Vagy amelyikhez épp kedvem lesz.
Úgy döntöttem,esélyt adok ennek is,hisz ugyanilyen gondokkal küszködő nőknek jelentett megoldást a meddőségükre :)

És ha már a Titokban hiszek,miért ne segíthetne ez is?
Talán bevonzottam a könyvet,mint megoldást,amit húgom küldött nekem anyumon keresztül :)
Vendég

Szia Breki!

Remélem, hogy nagyobb az esély a kis pocaklakóra...és tényleg nincs semmi problémánk...
Picit még mérges vagyok a helyzetre, hogy így jött ki, de bízunk a csodában...és reménykedünk ezerrel

Hajrá torna :D

Jó gondolat. Én is hiszek a titokban. :D
Majd elolvasom a kulcsot is, amit sokszámos Pancsi ajánlott... :D
brumi24

Brumi: ha nincs problémátok,nem próbálod ki Te is az Aviva tornát?
ártani nem árthat,de akiknek nem volt más problémájuk,"csak" épp nem jött a baba,3-4 hónapos torna után spontán megfogantak :)

Biztos nem mindenkinek sikerült,de jó tudni,hogy ez is egy lehetőség :)

Nem a húgomé a könyv,hanem a legjobb barátjának a párjáé, gondolom nekik bevált,ha elküldték :)
Vendég

Breki,

Én is gondolkoztam már a tornán, vagy hogy elmegyek egy természetgyógyászhoz, mert azért ennyire szerencsétlenek nem lehetünk, hogy még eddig nem sikerült spontán. Már a nődokinál is volt cikluskövetés, meg időzitett együttlét, csak repiszuri nem volt...
Sírva röhögnék, ha most ez a TE összejönne az tuti :lol:

Olvasom itt a forumon, hogy nagyon sok lánynak okoz gondot az IR. Nem is értem, hogy ez miért nincs az alapvizsgálatok között. Lehet, hogy én is csináltatok ilyet, mert nem szeretném ha később derülne ki a probléma...csak igy nagyon nehéz, hogy mire is menjen az ember, mert sok probléma lehet. Azt sem tudom, hogy a beágyazodással van e gond, vagy hogy nem is találkoznak a dolgok...

Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz...Másnak olyan egyszerűen megy...Megvan az elhatározás és utána már terhes is... Én is ilyet szerettem volna...

Húha mindjárt elérünk az 1000 oldalhoz....
Vajon kié lesz :?:
brumi24

sziasztok
köszi mindenkinek az érdeklődést Hanna baba jelét sem adja hogy ki szeretne jönni.
hétfőn kell mennem ctg-re utolsóra és akkor megmondják hogy mi legyen ha lesznek fájások akkor bent marasztalnak ha nem akkor nem tudom hogy mi lesz, kiderül.
Egyenlőre úgy néz ki hogy hagynak rendesen szülni , de ha bármi gáz van, akkor nincs mese ez is császár lesz.
tegnap kétszer mértem 150-es vérnyomást, azt hittem beindul, de nem.... már várom hogy kint legyen, de mindenki azt mondja élvezzem még ki ezt a pár napot, órát.....
majd jelentkezek ha indulunk a kórházba.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

béka
ezt nem csak kenyérsütőbe használhatod ezt a kalácsmix-et hanem kézzel is bedagaszthatod.
én meg nagyon szeretem a kenyérsütőt sokáig nem is használtam másra mint tészta dagasztásra mert nekem a fiuk nagyon szeretik az összes kelt tésztát és mikor nem volt energiám meg időm a dagasztásra csak beledobáltam mindent aztán had szóljon.... én heti rendszerességgel sütök sőt a régi házban volt olyan hogy hetente 2X is sütöttem. itt gáz a sütő és nem megy még vele annyira mint bent meg az villany volt légkeveréses és ezt egy kicsit utálom is.... de nem fért be a mienk mert itt csak 50cm széles a hely neki sajna...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukácsné,

Még egyben :D
Tiéd az 1000. oldal teteje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyors szülést kívánok :D
brumi24

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: