Good morning sunshine!
Vikus, igen, biztos nem haragudott a kiscsaj a röhöghésért!
Luca, köszi a kérdésed, megjártam a dokkert… hááát…
Akkor egy kis beszámoló: hétfőtől vénásan kapom a fincsi vasacskát!
nyami-nyami
Igazából, ha nem mondom, h. hullik a hajam, mint az állat (pl. birka), akkor lehet még nem kezdünk neki, de ezen megakadt, úh. inkább felírta. Szóval már megemésztettem a dolgot és nem ellenkeztem, sőt! Valahányszor a hajamhoz érek, kijön egy csomó, hát ha ez a vas segít, akkor jöjjön aminek jönnie kell! Meg a legfontosabb, h. a baba tudjon fejlődni!!! Amúgy, ami a lényeg: Zorka-baba jól van, növöget ügyesen, méhszájam szépen zárt, a vizeletem nem lett olyan gáz, mint elsőre gondoltam, bár most nem otthonról vittem, hanem ott produkáltam és emiatt is lehet rosszabb az eredmény… állítólag
Szóval összességében nem vagyok elkeseredve, bár kihagytam volna szívesen ezt a bulit és szerintem ha nem élek ennyi mindent át, mint inszemek, lombikok, műtétek, nem egyeztem volna még bele egy ilyen vénás eksönbe… de edzett birka vagyok én már!
Sajna képet nem kaptam! Sorry
Macsesz, nagyon örülök, h. jól vagytok és a B babával is minden okés (lesz)!!!!
Új Lányok, üdv. nektek!
Úgy látom, Judit (is) már kezelésbe is vett benneteket! Ő most az újdonsült táblakezelő(nk), és egyben az Egyik Leghamarabb Leendő Anyukánk!
Andi, matiszolós napokig tessék kikúrálni magad! Lehet tényleg nem tett jót a medencézés! Cöcöcö... tessék vigyázni!
Kubu, örülök, h. jobban vagy, de azért aludjál is!
Én is úgy vagyok vele, h. természetesen szeretnék szoptatni, nem is kérdés ez nálam, de ha nem megy vmiért, akkor nem. Emiatt nem fogok megőrülni!
Én pl. 100000%-ig biztos voltam benne, h. a férjem nem volt „tápos”, hanem anyatejet szívott min. 2 éves koráig, annyira stramm, erre, mondja anyós, h. egyik gyereket sem tudta szoptatni, mert kb. végighányta a terhessége(i)t és alig hízott is vmit, meg gondolom tiszta ideg volt… szóval ennyit a tápszer-anyatej „vitáról”!
Sajtink merre van?????
Nem úgy volt, h. szerdán már itthon lesz?
Eszter! HAJRÁ!!!!