Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!
Dehogy vagytok ti szemetek! Szupperek vagytok!!! :roll: :wink:

hajni...
Budaörs

Ancsi: ha nagyjából rendezett a ciklusod,akkor egy hónappal előtte levő menstruációdnál tudnod kell,hogy a következő okt. 30. utánra esik-e.

Tehát az okt. 30. UTÁN kezdődő menstruációs ciklus 3. napján lehet kezdeni,mert a rövid protokoll a 3. napon kezdődik.

Nekem az okt. 21. után levővel lehet,ami azt jelenti,hogy nekem előre láthatóan okt. 29-én fog megjönni,és akkor okt. 31-én lehet kezdeni (bár az vasárnap,úgyhogy inkább nov. 1.)

erről jut eszembe,nov. 1. meg halottak napja....
most akkor mikor is fogok én menni??? :shock: :shock: :shock:

Szóval ha csak 1-2 nap eltérés van,azt talán ki lehet harcolni a dokiknál,de Sz doki a lelkemre kötötte,hogy számoljam ki,hogy mikorra esik majd az okt. 21 utáni első menstruáció,és előtte egy hónappal jelenjek meg a mensi első,második vagy 3. napján a fogamzásgátlóért.

Ez is csak hormon,semmi jelentősége,hogy fogamzásgátlónak hívják :D

Vicky: tartsd csak meg a laptetőt,jól fog jönni a kistesóhoz :lol: :lol: :lol:
Vendég

hajni: Köszi, én is így gondolom. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Öcsém, még 2 oldal és 1000.oldalnyi írás. :shock: :D

hajni...
Budaörs

kisbeeka: Betegyem a fagyasztóba 2-3 évre?
vicky79
Budapest III. kerület

...jajj már!Tisztára izgatott vagyok! :P
Számolok egyfolytában,én hülye meg nem is gondolok rá, hogy addig még ott van a "SPONTÁN"is!--bár úgy lenne!
Amúgy én is Sz-hez járok!
...tudod mi érdekel még engem??!Ez az inzulénés(vagy inzulines??)vizsgálat!Elképzelhető, hogy nekem itt még nem csináltak ilyet??Ha nem akkor hol tehetnénk meg?Érdemes?..mit tudhatok erről az egészről?

Kép
Kép
missancsi

a laptetőt szeretnéd lefagyasztani? :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem elég lenne pár hónapra is fagyasztani :lol:
Vendég

Szép éjszakát mindenkinek!
Mensit küldjétek erre légyszi!Köszi

hajni...
Budaörs

Ancsi: nekem nem csináltak még ilyesmi vizsgálatot,és picit parázok is,nehogy legyen a háttérben még valami ilyen problémám is :shock:

Sz szerintem nagyon jófej!! :D
Örülök,hogy anno őt választottam :)

Neked hogyan volt az előző próbálkozás?
Az volt az első?
Vendég

Nekem eddig 4 inszem.volt és legutoljára az első lombik,de fagyibabánk sajnos nem lett! :cry:
Sz-t én is birom,eddig nem volt vele semmi gondom!
Ehhez az inzulénes dologhoz már nem sok humorom van,persze ha szükséges megcsináltatom,csak szeretném körbe járni,hogy mi ez, érdemes-e stb.
Tetszik ez az esküvőnk óta eltelt-es ábra! :lol: ...ilyet hogy lehet szerezni,csinálni, kiérdemelni? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Nekünk se maradt fagyibaba sajnos.

Ilyen esküvős izét,meg babásat bármelyik oldalon tudsz készíteni,ahol vannak vonalzók,pl. a nagyonbaba.hu oldalon,vagy a www.ticker.7910.org oldalon,ahonnan az enyém származik :)

tehát tudsz magadnak gyártani :)

Sajnálom,hogy ennyi próbálkozásod volt már-sikertelenül...

Én örültem,hogy egyből lombik,azt biztosabbnak éreztem :)
Nekem sikerült,csak aztán nem jó helyen tapadt meg a bébi...
Vendég

..ez most történt?Ez volt az első?

Kép
Kép
missancsi

Igen,nekem most volt az első lombikom.
júli 21-én volt a beültetés,július 30-án eredményhirdetés,miszerint pozitív...
majd aug. 5-én újabb eredmény,hogy hagyjuk abba a támogató gyógyszereket,hogy távozzon,aminek kell...
Vendég

:cry:
Nagyon sajnálom!!!

Kép
Kép
missancsi

Ne sajnáld,a következő sikerül ;)

Neked nem sikerült még egyáltalán? úgy értem nem jött létre a terhesség?
Vendég

Jóestét Lányok, gondoltam még lefekvés előtt beugrok... hát volt ma (is) termelés rendesen...

Ancsi: látom közben megkaptad a választ, én is ezt írtam Neked:)

Gyerekek, én full megvagyok nyamvadva egyre jobban.. orrom folyik, köhögök... pedig lassan jönnek a matiszolós napjaink... hogy fogom én így elcsábítani az uramat??? :)))))))))
andrea-1

Nem sajnos!Még egyszer sem sikerült! :cry:
Pedig most legutóljára annyira úgy éreztem,hogy sikerülnie kell!De valamiért mégsem!..néha annyira jó lenne,ha valaki meg tudná mondani az okát,hogy miért nem???!!Mi volt a baj??!
Megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok?Mióta szeretnétek babát és van-e valami oka, hogy nem jön össze?

Kép
Kép
missancsi

Köszi Andi a választ!Azt hittem, hogy elvesztél a SZIGETEN! :D

Kép
Kép
missancsi

Neeeeeem... el nem vesztem.. tudjátok a rossz pénz nem vész el... :).. de szerintem a szigetnek (is) az utóhatása lehet, a lenyamvadás... meg hétvégén melegünk volt, erre kitettünk az erkélyre egy ilyen kis kör alakú kisbaba medencét... abba jaszkariztam, hogy hú, micsoda Hawaii... azt jól ráfáztam/tunk..

Látom felpörögtél rendesen!!! :) Ez a beszéd.. csak előre tekinteni..
andrea-1

Na csajok, majd holnap jövök, ez csak egy rövidke beköszönés volt...

Ja: Eszter: holnapra jó híreket kapj!!!! +++++++++++++++++++++

Macsiéknak: +++++++++++++++++++++++++++++

és ugye végül, de nem utolsósorban: LUKÁCSNÉN a világ szeme!!!!!! :)

aviszonlátázsra.... :)
andrea-1

Azt hiszem én is el teszem magam holnapra!Jóiccakát!

Kép
Kép
missancsi

jó reggelt,

előbb ettünk, most folyadékutánpótlok aztán fejek és talán alszom 1,5 órát a következő etetés előtt, de ha most végigolvaslak Benneteket akkor az alvás kimarad :lol:
mindenesetre elkezdem :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ennyit írni :shock: 8) :lol:

Gigi,
„Kubu, hogy te micsoda energiabomba vagy!!!!! Nem semmi! Le a kalappal előtted! Bárcsak én is ilyen lennék majd!” – kööööszönöm, hát a helyzet az hogy nem akarok semmiből kimaradni :lol:
Temelódat sem irigylem.

Aktucs,
Mindenképpen próbáljátok meg az otthonról vivős verziót !
Ígérem pihenek !
Merre kirándultatok ?

Rita,
Várunk vissza !

Brumi,
Csak ügyesen :!: 8) :lol:

Vicky,
Mindennap fejek, és persze írok mindent táblázatba :lol: összességében azért a tegnapi tejtermés sem volt rossz !
Egyébként Marci nekem szinte kezdetektől tápis volt, sőt már a kórházból tápis recepttel jöttünk haza. És lekopogom ennek ellenére semmi hátrányát nem éreztük a dolognak. Ezt azért mondom, mert most amikor Lizával voltam bent, volt a szobánkban egy csaj aki közölte hogy jáj ő szoptatni akar mindenképpen mert a tápszeres gyerekek kövérek, nem olyan ellenálló a szervezetük stb. stb., persze nem tudtam szó nélkül hagyni és elmagyaráztam hogy Marci a 20 hónapja és a tápszer ellenére dokit csak a státuszvizsgálatoknál és oltások idején látott :lol:
Nyami nyami diótorta, asszem holnap beszerzek egy kis alapanyagot és készítek egy tojtát.
Köszönöm migrénűzőt, használt :lol:
Ez a kulcscsonttörés nagyon rosszul hangzik, szegénykék, mondjuk azon megdöbbenek hogy van olyan hogy a kórházban nem mondják az anyukának miszitu van :?:
Úristen én hogy fogom tudni ezt a diétát betartani ?
Bizony bizony ahogy Eszter is mondja Liza meglepett minket, pedig már volt beutalom a 3. napi vv-re is 8)

Kahlan,
Neked is nagyon köszi diétás infót.
Antal Vali oldalát nézegetem.
-17 kg ? énisénisénis

Andrea,
Köszönöm a migrénűzőket, segített :lol:

Kisbeeka,
Rántott padli ? nem is hallottam még ilyet, én mindig padlikrémet csinálok, nekem az a gyengém.

Kispatak,
Állást sajnálom, énapának az nem teccik hogy ígérik h még aznap/másnap visszaszólnak, aztán nem történik semmi. Semmilyen reakció.
Hát van pár elképzelés: Nagykovácsi, Solymár, Dunakeszi, Törökbálint, Herceghalom (itt építkeznek most hugiék és pont velük szemben egy zsákutcában éppen van egy eladó telek – az nagy buli lenne nekünk is odaköltözni) és most a nagy favorit Zsámbék :lol:

Luca,
Fejem oké már, mindenesetre ezt a majd két napot jól megszenvedtem, szopi után tutira elmegyek kivizsgálásra (igaz voltam már egy csomó alkalommal)… aztán lehet hogy ha IR rendben lenne akkor a fejfájás is megszűnne….. ki tudja.

Eszter,
Köszönjük Macs híreket !

Kalmanka,
Sajnálom nem jó híreket. Remélem lányok megmondják a tutit.

Vikus,
Juppé szept 15.

17.46-ig jutottam.

Lukácsné,
Ujjaimat krosszolom !

Macs,
Tudod, minden gondolatunk !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: pedig a rántott padlizsán nagyon jóóóóó!!! :D

Én is szoktam csinálni krémet belőle,meg avokádóból is (guacamole) :D :D :D

Az is nagyon finom! :)
Vendég

Luca, a folyadékos dolog rá volt írva a hsg-s záróra, meg Tanár Úr is mondta...a petevezetők még hagyján,de ez a folyadék minden kiskatonát megöl, mert a méhbe is befolyik...ezért kell majd őket kivenni...
Vendég

Andi, pihend ki magad és gyógyulgass és csábíts!

Eszter, én is gondolok Rád sokat!

Kisbeeka, Missancsi! Higgyétek el, nagyon érdemes az IR-t megcsinálni, a lombiknál is bekavarhat hormonálisan, ha van, és nem tudnak róla...be lehet állítani gyógyszerrel és aki tuti nem okozhat gondot...
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Eszter!
szoritok! :D

Kahlan!
Te külön kérted az IR-t,h csinálják meg?A BMC-ben csinálták?
Kihez jársz?
vikus82

Csajszik!

A cickafark teából mennyit kell inni naponta,úgy olvastam,h jó a cisztára!!!!???????????
vikus82

Sziasztok!

Üdv minden új leányzónak! Jó kis csapatba csöppentetek, itt tényleg minden kérdésre van válasz :D .

Andi
Gyógyulj meg mihamarabb!

Vikus
Úgy emléksze, a cickafarkot a ciklus első felében lehet inni, napi 2-3 bögrével. A ciklus második felére a palástfűt mondják.
Vendég

Vikus, mi először Tanár Úr magánrendelésén voltunk, ott uh-t csinált és megállapította a PCO-t. A BMC-ben már eleve fel volt írva a kislapomra.

A barátnőm is oda jár, őt ott nézték meg UH-val és utána írták fel neki a vérvételt.

A cickafarkkal vigyázzatok, mert akinek PCo-ja van, annak nem szabad inni.

Cisztákra még a körömvirágtea jó.
Viszont érdemes esetleg a bükki füves bácsinak írni, nagy tudású, lehet hogy többféle tea keveréke kell...
Vendég

Óvatosan legyetek a teákkal,meg a barátcserje kapszulával,én ez utóbbitól elég rosszul lettem,mikor szedtem...

Tudom,ezerszer írtátok már,de ha csak az IR vizsgálatot szeretném megcsinálni,akkor azt hogyan kell intézni,és mennyibe kerül? :roll:

A teákról kérdezzétek meg a hozzáértőt egy gyógynövényes boltban,nekem elmondták egyszer,hogy hogyan kell őket használni,de ez problémától is függ,meg sokminden mástól is...

Csak úgy ne kezdjetek bele,mert ártalmatlannak tűnik,de nem feltétlenül az :?
Vendég

Még egy gyors bekukk, mert nem sokára indulunk a Balcsira!

Lányok! Mindenkinek jó hétvégét, jó pihenést, jó matiszolást kívánok! :oops: :D Kinek mi jut :D 8)
Vendég

Köszi Csajok!

Vhol olvastam egy csajnak cisztái voltak(petefészek) és zsurló teát ivott? :shock: :shock: :shock:

Kahlan!
nekem csak sima vérvétel volt,gondolom ez az IR vv-el másabb?!
Ha mondom külön,h szeretnék megcsinálják?

Kisbeeka!
kollagénőm húga csináltatott IR vizsgálatot magánba vhol Ferihegy környékén van a doki és 9000Ft-ért csinálta és állitólag tök normális a doki,ha kell el küldöm a cimet!
vikus82

Good morning sunshine! :D

Vikus, igen, biztos nem haragudott a kiscsaj a röhöghésért! :lol:

Luca, köszi a kérdésed, megjártam a dokkert… hááát… :roll:

Akkor egy kis beszámoló: hétfőtől vénásan kapom a fincsi vasacskát! :? nyami-nyami
Igazából, ha nem mondom, h. hullik a hajam, mint az állat (pl. birka), akkor lehet még nem kezdünk neki, de ezen megakadt, úh. inkább felírta. Szóval már megemésztettem a dolgot és nem ellenkeztem, sőt! Valahányszor a hajamhoz érek, kijön egy csomó, hát ha ez a vas segít, akkor jöjjön aminek jönnie kell! Meg a legfontosabb, h. a baba tudjon fejlődni!!! Amúgy, ami a lényeg: Zorka-baba jól van, növöget ügyesen, méhszájam szépen zárt, a vizeletem nem lett olyan gáz, mint elsőre gondoltam, bár most nem otthonról vittem, hanem ott produkáltam és emiatt is lehet rosszabb az eredmény… állítólag :?
Szóval összességében nem vagyok elkeseredve, bár kihagytam volna szívesen ezt a bulit és szerintem ha nem élek ennyi mindent át, mint inszemek, lombikok, műtétek, nem egyeztem volna még bele egy ilyen vénás eksönbe… de edzett birka vagyok én már! :wink:
Sajna képet nem kaptam! Sorry :(

Macsesz, nagyon örülök, h. jól vagytok és a B babával is minden okés (lesz)!!!! :D

Új Lányok, üdv. nektek! :D
Úgy látom, Judit (is) már kezelésbe is vett benneteket! Ő most az újdonsült táblakezelő(nk), és egyben az Egyik Leghamarabb Leendő Anyukánk!

Andi, matiszolós napokig tessék kikúrálni magad! Lehet tényleg nem tett jót a medencézés! Cöcöcö... tessék vigyázni!

Kubu, örülök, h. jobban vagy, de azért aludjál is!
Én is úgy vagyok vele, h. természetesen szeretnék szoptatni, nem is kérdés ez nálam, de ha nem megy vmiért, akkor nem. Emiatt nem fogok megőrülni!
Én pl. 100000%-ig biztos voltam benne, h. a férjem nem volt „tápos”, hanem anyatejet szívott min. 2 éves koráig, annyira stramm, erre, mondja anyós, h. egyik gyereket sem tudta szoptatni, mert kb. végighányta a terhessége(i)t és alig hízott is vmit, meg gondolom tiszta ideg volt… szóval ennyit a tápszer-anyatej „vitáról”! :D

Sajtink merre van?????
Nem úgy volt, h. szerdán már itthon lesz?

Eszter! HAJRÁ!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hali!

Megjöttünk vidékről, szuperjó volt, haza sem akartam jönni.
Közben újra megjött a bládi, ahogy abbahagytam a Norculutot - rá pár napra... Megint ömlik, bár most vagyok a 2. napon, még bármi lehet. Remélem simán el fog múlni, mert akkor mehetnénk a kis eszkimókért.
Nagyon keveset fogok most netezni, visszaolvasást most nem kísérlem meg, de be fogom pótolni.
Nagyim közben eltaknyolt és a csípőjéből letört egy csont, azt kioperálták, hozzá is rohangászunk, plusz a telekre mennénk hosszabb távra a kutyikhoz is - ha sikerál... Szóval zajlik, már megint...
Sz ügynök csak 30-án lesz először, még az is lehet, hogy más ügynök végzi az ET-t.

Remélem mindenki hepi és Macsék is jól vannak!
Lukácsné drágaság, még egyben? :)

Pusza mindenkinek, rohanok! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok! :)

Judit és Vicky köszi a hasznos infót! :)

Remélem én is jól stimulálható leszek...nagyon szeretnénk már kezünkben tartani a mi kis babánkat! :)

Folyamatosan olvaslak vissza Benneteket. Remélem én is hasznos tagja leszek e kis csapatnak! :)

Biztos foglak még Titeket "zaklatni" a kérdéseimmel! :)

Mindenkinek jó hétvégét és jó pihenést! :D

Puszi, Tündi
tündi786

Khalan!

Miért nem lehet cickafarkot inni PCO-nál? :oops:

Lányok!

Mi nem vagyunk házasok, itt is kell közjegyzői nyilatkozat?
agnyes

Szia Agnyes!

Mi sem vagyunk házasok...kellett íratnunk egyet, mi Gyöngyösön csináltattuk 14000 ft volt, de időpont egyeztetés után fogadnak mindenhol.
tündi786

Azt nem tudom, miért nem lehet, de nem ajánlják. Sőt, nekem még a tejet is mondták, hogy minél kevesebbet kellene...szakember ajánlotta, tehát nem Zsizsik néni...:-)
Vendég

Sajti: sajnálom,hogy így "összejött" minden!! :? :?
Nagyidnak nagyon gyors felépülést kívánok!!!

Navi: örülök,hogy a babó jól van!
Erős csaj vagy,végig csinálod ezt a hülye vénás vas-balhét... :)

Vikus: hát Ferihegy nincs közel,de ha normális a dokk,akkor megköszönöm,ha megírod :)
Kell beutaló is valahonnan,vagy időpont?
Vendég

sziasztok

hát ez a kiscsaj Hanna elég vicces azt hittem illyenkorra már rég kint lesz de nem még jól van odabent, csak már én szenvedek kicsit, nem bírok nagyon aludni meg óránként járok pisilni éjjel.
ma csináltam megint egy csomó kaját ha mégis előbújna...
csináltam madártejet is meg diós kalácsot sütök, nem is mondtam hogy bekrepált a kenyérsütőnk nem süt csak dagaszt de nem volt vmi nagy baja mert kemény 1000ft-ért megcsinálták Apa meg tegnap hazahozta és már azzal sütök.....
van sült csmell filé,rizs, rántott tök, cékla, zöldségleves egy kevés, holnapra meg lesz tejfölös krumplileves is.
szóval mára elég a főzésből, és persze ki is porszivóztam... ezek után Hanna olyan nyugiban van hogy csak na, azt hittem ennyi meló reggel óta kicsit jobban felzaklatja de nem még nem....

ha lesz vmi, indulunk akkor Vikinek írok majd és persze ha meglesz Hanna akkor is.

üdv az újaknak nálunk.
tündi
nekem a két inszem 50-50-ben volt de én sokáig és sokat szúrtam magamat, vkinek 20-30ból kijött ez attól függ hogy reagálsz az injekciókra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné, te ilyenkor ilyeneket csinálsz??? Azta-paszta! Ügyes vagy! Mehetek enni? :lol:

Sajti, akkor izgalmas az élet, mint mindig! Kitartás!

Breki, hát biztos kibírom, az nem is izgat... csak az h. a babának ne legyen baja tőle! Mellékhatások :twisted:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hanna baba igen jól érezheti magát a luxugarzonjában:-))) Siess ki a világba kicsike, nagyon várnak már! :D

Sajti, kitartást Neked mindenhez!

Navi, jó hogy mondtad ezt a hajdolgot, én nem vagyok várandós, de hullik eléggé...utánakérdezek majd a dokimnál, érdemes-e szedjek vastabit.
Vendég

Lukácsné: hihetetlen a kis Hanna :D :D

de már nagyon várjuk mi is!!! :)

Kaphatok diós kalács receptet? ;) :)

Nagyon irigyellek,kis konyhatündér :D
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok mindig,olvaslak benneteket,volt egy kis lemaradásom,de sikerült vissszaolvasnom.
Újaknak ÜDV itt! :lol:

Rita-örülök,h megúsztad szuri nélkül,Békuci te is-MAJD MOST SIKERÜLNI FOG!! :!:

Kicsi babáknak és az anyukáknak utólag nagy gratula :!:

Judit-Jó nyaralást,pihenést nektek!

Mónika-engem is egyre jobban érdekelnek ezek a kivizsgálások,amikor felhívtad(mensmentist) mit mondtál,h mit szeretnél vagy mondtad,h mi a problémád és ők mondták?
Tudom,h írtad már de leírnád az árakat?!
Ez csak vv?Bocsika , h mégegyszer le kell írnod de már nem tudom,h hol írtad. :oops:

Macséknak gigamegaDRUKKOK!MInden rendben lesz!
Eszter-mi volt ma?

A TITOK c. könyvet most olvasom,de van másik két könyv ami szintén jó:Joe VItale A kulcs
Louise L. Hay Éld az életed

Mindenkinek jó nyaralást,hosszú hétvégét,matiszolást,szülést(Lukácsné)!!!!!!

SzámosPancsi
pancsi790204

Vikus-engem is érdekelne :D
pancsi790204

Köszi Pancsi :)

Mesélj majd erről a 2 másik könyvről,engem érdekelnek :)
Joe Vitale eleve nem lehet rossz ;)
Vendég

Békuci-ment pü
pancsi790204

A Kulcs feltárja a hiányzó titkot,amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot,az egészséget,a sikert,a boldogságot és minden egyebet,amire vágysz.Azokat a részeket emeli ki,amelyekről A Titok c. kötetben nem,vagy csak kevés szó esett,de kulcsfontossággal bírnak a vonzás törvényének működtetésében.
Próbáltam röviden :shock:
pancsi790204

Éld az életed-eloszlatja félelmeinket és segít,h változtassunk a problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon.Bebizonyítja,h bármilyen gondunk-bajunk van,és bármilyen messziről induljunk is,képesek vagyunk a teljes megújulásra.
pancsi790204

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?