Sziasztok!
Jááááááj, már megint lemaradtaaaaaaaaaaaaam.
van vagy 10 oldal a visszaolvasásra...reménytelen......
Örülök, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba, függetlenül attól, hogy nyáj "lettünk", vagyis lettetek, vagy hogy mondjam.... azért hezitálok mert tartozom is hozzátok, meg nem is, hiszen nem jövök rendszeresen, amiért ég a pofám rendesen...
Minden elismerésem azoknak, akik lelkiismeretesen visszaolvasnak és reagálnak mindenkinek! Szégyenlem, de jelenleg én erre nem vagyok képes.....
Köszönöm, hogy itt vagytok, olvashatlak Benneteket, könnyeket csaltok a szemembe az irományaitokkal, hol a viccekkel, hol a jó és kevésbé jó hírekkel...
Nem is tudjátok elképzelni mennyit jelent ez nekem, főleg a mostani helyzetben amiben vagyok.
Tele vagyok feszültséggel, bánattal, irigységgel, félelemmel, hogy mi vár rám/ránk, de mindezek mellett nagyon sok dolognak örülök is!
Lehet ez a mensi előszele, és ezért van hangulatingadozásom??? Mert már megjelent rózsaszín valami, de gondolom ezt már ne számoljam még első napnak, mert nem egyértelmű vér. Jól gondolom???
Tényleg, most, ha holnap van az első nap, akkor telefonálnom kellene a hsg időpontja miatt. namármost olvasom, hogy holnap csak ügyelet lesz.....Vajon adnak nekem így időpontot? Merthogy hérfő már az 5.napom lesz és lehet akkor már nem fognak tudni adni? Vagy ilyenkor mi van?
Egyébként nem semmi, hogy egy inszem emiatt csússzon. Jó hogy szúrja magát az ember és egy ilyen miatt kell "kihagyni" a dolgot...Számomra ez felháborító!
Ugyanúgy mint az, hogy nem kérik automatikusan a meddőségi központokban az IR vizsgálatot. Pedig mennyi de mennyi lelki, anyagi, testi bánattól, megterheléstől szabadítaná meg a Párokat...De tudjátok mi a válasz rá: DRÁGA!!!! No comment!
Ha meg magad akarod megnézetni, akkor mit okoskodsz, hisz te csak a beteg vagy...
Ugyan így vagyok az ultrahangos petevezeték átjárhatósági (hycosy) és a röntgenes átjárhatósági közötti különbséggel. Minden doki másra esküszik, és mást fogad el......Ez kész röhej
számomra...Főleg, hogy pajzsmirigy alulműködéses lévén tartok kicsinykét a kontrasztanyagtól és a röntgentől...lehet ez csak az én parám, de ezt is olvastam, hogy pont az ilyen "betegeknek" csinálják az uhusat, hogy kevesebb legyen a megterhelés... Tudom, tudom, ne olvassak annyit.
Mint ahogyan az is, hogy én metformin készítményt és L-thyroxint szedek, - elsőt IR és PCOS, másodikat pajzsmirigy alulműködés miatt - és az ügynököm elképedve jegyezte meg hogy már miért kellene ezeket abbahagynom az eljárás előtt????
Hát mert mondom hallottam róla....ne foglalkozzak vele.....
Próbáltam ezt tenni, de a tájékoztatóban is benne van, hogy kontrasztanyagos vizsgálat előtt és után 3nappal nem lehet szedni....Ez már oké, mert megerősítést is kaptam ismerősöktől. DE!Mi van a thyroxinnal?????? HELPPPPPP!!!
És mi van ilyenkor az időpontkéréssel hsg-re, ha mondjuk holnap jön meg? (itt is igaz az hogy ha este 6 után jön meg akkor az még a 0.nap és holnap az 1.?)
Ja, és köszönöm, hogy megnevettettetek (hinnye, ez de nehéz szó) ezzel a birkás sztorival!
Beeeeeeeeeeeeeeeeeee- állnék én is ha elnézitek nékem hogy nem mindig vagyok itt, és nem mindig tudok személyre szólóan reagálni.
Természetese egy nagyon fontos dolog!(persze itt minden az, de asszem most ez elsőbbséget élvez)
Macséknak milliónyihipergigamegadrukk megy!!!!!!
Szép napot!
Hajni