Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt a nyájnak, beeeeeeeeeeeee :)

Kislányok, olyanok vagytok mint egy komplett endokrinológiai szakrendelés :)... Lassan megalapíthatjuk a saját magánrendelőnket.. Ti lennétek a drnők, Mieza a reklámos, én inétzhetném az adminisztrációt... ill. bocs, Kispatak inkább... egyúttal meglenne az ő tuti melója is...Na??? :)

De viccen kívül Luca, irány tényleg egy endokrinológus, erre valszeg fogsz kapni metet. Nekem januárban az alap volt 2,9, a 120 perces meg 34,9 és már arra kaptam 3x500-at, aminek az lett az eredménye, hogy 3 hónap után már lejjebb ment az inzullin (alap 5 egész valamennyi lett, a terhelt meg 27)... viszont a terhelt cukor nekem a 3 hónapos kontrollnál megemelkedett, ezért a gyogyó adagot emelték 850-re és szigorúbban kell (kéne) venni a diétás részt.. Amennyire bírom igyekszem betartani....de így nyáron baromi nagy a kísértés.... :) :)
Mindenesetre azt mondják, hogy a gyogyó+diéta+mozgás kombóval csodás eredményeket lehet elérni!!!! Úgyhogy nem elkeseredni.... így a célvonal közelében már!!

Brumi: Úgy sajnálom, hogy elmarad az inszem, de azt kívánom, hogy sokkal romantikusabb körülmények között összematiszkodjátok a picúrt!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kubu: Migrénűzők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kahlan: Mínusz 17 kg????? Álmaim egyik netovábbja :))))))
Bár most hogy visszajöttem a melóhelyre 3 hét után, tőlem is többen megkérdezték, hogy mitcsináltam, hogy fogytam??, Mondom miért, fogytam?? Azt mondják, ja, látszik.... Jó oké, tényleg lötyögött kicsit a farmer, de azt gondoltam, hogy mivel nem frissen mosva vettem fel, azért....:))))) Nekem fel sem tűnt, míg nem mondták.. A mérlegre ugye nem vagyok hajlandó ráállni, nem kelll a felesleges stressz... :)))...de a vájtszemű kolleganók szeirnt úgy 6 kilót ledobatm kb...:)

Timejka: Szeirntem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit csíp, nagyon jól teszed, hogy önszorgalomból utánajársz a dolgoknak. Bárcsak én is ezt tettem volna, és ne úgy kezdtünk volna bele az inszemekbe, hogy az alapértékeket nézték csak, amik természetesen tökéletesek voltak... :(

Békus: Ne kísértsd az Istent itt nekem ilyen fotókkal a sütiről, mert mint a Tuc-Tuc reklámban, mindjárt bebombázom a monitort...... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
andrea-1

Vicky,
milyen zárót vigyek be a BMC-be ?
képet szoktam küldeni mindig postán :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

A szülés utáni záródat és a gyerekét kérték tőlem.
vicky79
Budapest III. kerület

Diétázóktól bocsi a süti-fotó miatt :lol: :lol:

Kubu: padlizsánt az újpesti piacon vettem,nagggggyon akciós áron, 179 Ft-ért kilóját.

Teleraktak egy közepes zacskót,és így se fizettem 500 Ft-ot... :lol: :lol:

imáááááádom a rántott padlizsánt!!! :D :D

este jó lett nagyon a juhtúrós gomba is :)
Vendég

Hu Andi micsoda ötlet! Tényleg jó lenne, ti szakértők, Mieza reklámos én meg tuti ügyintéző, mindenes, titkárnő, pénzügyes - álom, álom...

Kubukám: sajna semmi sincs állás ügyben, de remény hal meg utoljára. (Sajna interjukon ujabban magukról semmit se mondanak, én meg tárulkozzak - hogy képzelik?) Apának mi a tapasztalat? Merre akartok költözni? Nekem már előre fáj a fejem a téltől, hogy vissza kell menni a pesti lakásba, de majd nagyon várjuk a tavaszt. Remélem szopi rendeződik!

Woody: neked is hasonló jókat/jobbakat kívánok. Kicsit nehézre sikerültek ezek a dolgok most nálad.

Fogyni én is szeretnék, de hogyan?

Na üdv mindenkinek és minden jót

kispatak
Vendég

Vicky,
de Liza nem BMC kooperáció, akkor is kell a záró ?

kubuspace

Ja bocsi, akkor nem. Miért emlékeztem úgy hogy ő is bmc-s baba? Na mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Azért, mert éppen készülődtek már vissza Kubuék gondolatban a BMC-be, de Liza betoppant önként és dalolva :D
Ez a csoda :D :D :D

eszter82
Budapest

Nagyon cuki ez a pingvines vonalzó!!! :D
Vendég

eszter: Tényleg, most már emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak egy pillanatra tudok, most jönni itt a melóhelyen, mert eléggé elvagyok úszva.

Szóval köszönöm mindenkinek a segítséget!

Heni: Köszi, hogy írtál, az igazság az, hogy már mi is túlvagyunk 3 lombikon, ezért kavart most fel ennyire ez az egész.

Lányok: Tudnátok akkor ajánlani nekem konkrét dokikat akár pü-ben is, mert mielőbb elmennék, csak nem vagyok járatos ezen a területen. Mennyi idő míg beáll a dolog kb. 2 hónap???
Mensmentis-be kihez? Aki máshová jár, azt is szívesen várom.

Kubu: 2008-ban és HR-közgazdász szakirányon. Igazat adok a halasztásban én kétszer tettem meg, de nagyon ráfáztam, güriztem utána rendesen. Remélem már jobban van a fejed.

Diéta: A napi 5x-i kaja nálam alap. Kb. 5 kg-ot tudnék lediétázni, több nincs rajtam, a sport eddig is a mindennapjaim része volt és lesz is, cukrot és fehérlisztet csak minimálisat eszek, ha nem tudom mivel helyettesíteni. Az egészséges életmód híve voltam, vagyok. Még mindig levagyok sokkolva ettől az egésztől.

Kahlan: Zablisztet honnan szerzed be, már annyi helyen kerestem, de nem láttam.

Luca
luca4

Béku!
kösssziiiii :D
úgy látom, már türelmetlen a Drágám , azért olyan morci :) ...jönne már hozzánk :)

eszter82
Budapest

Luca: Zablisztet bioboltban veszek, itt nálunk Csepelen a Manna van, nemrég pl. félkilósban láttam nagyobb cébélában is.

Lányok, én is hüledezem...a BMC-ben nem mindenkinek csinálnak IR-t? Én azt hittem, ez automatikus...
Vendég

Sziasztok!

Kisbéku!
Na jó,megvárom ig meg nézed :D
csak jó kedvet akarok csinálni itt!!!

Kubu!
akkor jó!

Kahlan!
ezeket jó hogy irtad mert nekem is nuku szénhidrát kellene de nem birom nélküle....

Navarad!
picurod azért bizti elnézte a rötyögést Neked!
vikus82

Vikus! [én is Viki vagyok amúgy, és 82-es:-)))]

Egyik napról a másikra őrült nehéz....lassan kell csinálni...először csak mondjuk a teából hagyd el...aztán a következő héten mondjuk a tönkölykenyérnek adj esélyt...és így tovább...
Vendég

Macs hírek:

"A" babánál normál lett a víz mennyisége :)
"B" babánál még mindig sok, de már nyomoznak utána,hogy mi lehet az oka!
Ma a dokik visszanézik az eddigi eredményeket, hogy hogyan lehetett hogy a vegyespárost két fiúnak nézték az amnion!!!
Keringésük rendben és jól vannak :D
A doki úgy nyugtázta, hogy "jó hír, haladunk!!!" :D És Macs ma töltötte be a 26. hetet :)
Szuppppper :D

csak így tovább Macs! :D

eszter82
Budapest

Akkor mégtovábbi ++++++++++++++ Nekik!
Vendég

Kisbeeka
Marlenka nekem is bármikor jöhet, meg mindenféle süti - sajnos ez az én vesztem. A padlizsánnál én jobban szeretem a patiszont, kicsit körülményesebb ugyan, de nekem az íze jobb.
A juhtúrós gombát hogy csinálod?

Kahlan
Igen, jó lenne, ha minden vizsgálatot automatikusan megcsinálnának. Akkor szerintem kevesebb kudarc is lenne.

Macs
Ismeretlenül is mennek a drukkok, hogy a kicsik maradjanak még a jó kis lakásukban.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hátha tud valaki segíteni...
Ma voltam hsg-n, miután egy éve (4 inszemináció) nem jön össze a várva várt gyerek. És teljes ledöbbenésemre Ú. doki azt állapította meg, hogy mindkét petevezetékem el van záródva. Kaptam egy automatikus zárójelentést, hogy laparoszkópia javasolt. Vissza kell mennem Sz. dokihoz konzultálni majd erről.
Csak annyi még, hogy 2006 januárban is volt hsg-m és ott az egyik volt elzáródva és ott azt sikerült átfujni és utána 2007 májusában terhes is lettem. Megszületett a fiúnk és azóta volt a 4 inszem és most a hsg. 3 év alatt mindkettő elzáródott, szerintetek mi okozza ezt? Volt-e valakinek ugyanilyen? Szerintetek a lap. műtét mennyiben hoz sikert? Vagy ilyenkor a lombikot szokták ajánlani?

Kérem irjatok, mert eléggé kétségbe vagyok esve (a szokott módon, itthon jönnek a kérdések bennem), és a konzultáció csak szept. közepén lesz.
kalmanka

szia!
én ugyanebben a helyzetben vagyok...csak még gyermekem sincs.
A laparoszkópia elvben még segíthet, de nekem is mindkettő zárt, gyulladásban is vannak, azt mondta Tanár úr, hogy nagy csoda lenne, ha megmaradnának...én azért bizakodom.

Ha korábban átjárhatók voltak, akkor lehet egy akut gyulladás...vagy nem tudom, hiszel-e benne, de lelki oka is lehet.

Én pl ezt találtam, mint lelki okot:

A petevezeték megbetegedése a következö problémákból adódhatnak.:

Túl sok nyomás. Mindegy milyen tekintetben például lehet:
saját törekvés, ambíció, molesztálás, túlterhelés a munkahelyen,
túl erös vágy egy gyermek után.
Elzárkózni bizonyos dolgok elöl.
Az érzéseink mindég hatnak egymásra.
Nehéz elhatárolódnunk egyes dolgoktól (pl. anyánk, anyósunk, főnökünk, kellemetlen és kínzó emlékeink, traumáink), és ugyanakkor nyitottnak lennünk más dolgokkal szemben.
Világosabban: ez egyáltalán nem lehetséges.
Problémánk eredetét ne csak a nögyógyászati betegségekben keressük hanem általánosan.
Régi szólamainkat, mint „szedd már össze magad“, fel kell oszlatnunk, el kell hagynunk.
Vendég

Szia Kahlan!

Honnan tudták, hogy gyulladásban vannak? És másik kérdésem: miért nem javasolnak neked akkor lombikot?
kalmanka

A hsg-n látták nálam is, illetve Tanár úr is megnézte a röntgent. Amíg el nem távolítják őket, addig nem lehet lombikot sem kezdeni, mert még hydrosalpingsom is van, ez savas folyadékot jelent, ami a petevezetőkből folydogál lefelé a méhbe és pluszban nyírja ki a kiskatonákat. Úgyhogy a lapar vagy meggyógyít, amiben azért mégis reménykedem egy kicsit, vagy kiveszik őket, és 6 héttel utána kezdhetjük a lombikot.
Vendég

Sziasztok!

Macs!
szoritunk!

Kahlan!
a cukor nem izgat arról egy pillanat alatt lemondok,sőt édesítőt használok.
a kenyér.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gyilkos!

Ja nem mondtam a Netes kis családomnak :D ,hogy szeptember 15-én megyünk Sz ügynökhöz!!!!!!!!!!!!!végre!
vikus82

Sziasztok!

Remélem nem gond, ha csatlakoznék hozzátok. Most épp várakozó állásponton vagyok, de minél hamarabb kezdenék a BMC-ben, ha az endokrinológus áldását adja rá. Az ő javaslatára mennénk a BMC-be.
Röviden rólam:
2004 óta jártunk a Kaáliba, túl vagyunk pár inszemen és lombikon.
Az utolsó tavaly májusban volt. Intézetváltás mellett döntöttünk. A Dévaiban ajánlották a Vass dokit. Persze pont akkor ment el a Cirisbe. Oda nincs "kedvünk" követni.
Elkezdtem közben járni cérnabeültetéses akupunktúrára. A második kezelés után spontán teherbe estem. Sajnos csak a 6. hétig maradt velünk a baba. Az akupunktúrás doktornő elküldött bennünk endokrinológushoz. A páromnál minden oké ezen a téren. Nálam most kezdjük előről az egész kivizsgálást, és beállítják a met adagom. Remélem ősszel már mehetünk is az első konzira.
Leírnátok nekem, hogy zajlanak ott a dolgok, a konzitól egészen a beültetésig? Itt is van már várólista? Minden infó jöhet, amit fontosnak tartatok.
Persze én titkon reménykedem, hogy elég lesz majd az inszem is, így arról is írnátok pár dolgot?

Nagyon köszönöm előre is!
agnyes

Szép őszünk lesz!:-)
Vendég

Sziasztok!

Jááááááj, már megint lemaradtaaaaaaaaaaaaam. :cry: van vagy 10 oldal a visszaolvasásra...reménytelen......

Örülök, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba, függetlenül attól, hogy nyáj "lettünk", vagyis lettetek, vagy hogy mondjam.... azért hezitálok mert tartozom is hozzátok, meg nem is, hiszen nem jövök rendszeresen, amiért ég a pofám rendesen...

Minden elismerésem azoknak, akik lelkiismeretesen visszaolvasnak és reagálnak mindenkinek! Szégyenlem, de jelenleg én erre nem vagyok képes.....
Köszönöm, hogy itt vagytok, olvashatlak Benneteket, könnyeket csaltok a szemembe az irományaitokkal, hol a viccekkel, hol a jó és kevésbé jó hírekkel...
Nem is tudjátok elképzelni mennyit jelent ez nekem, főleg a mostani helyzetben amiben vagyok.
Tele vagyok feszültséggel, bánattal, irigységgel, félelemmel, hogy mi vár rám/ránk, de mindezek mellett nagyon sok dolognak örülök is!

Lehet ez a mensi előszele, és ezért van hangulatingadozásom??? Mert már megjelent rózsaszín valami, de gondolom ezt már ne számoljam még első napnak, mert nem egyértelmű vér. Jól gondolom???
Tényleg, most, ha holnap van az első nap, akkor telefonálnom kellene a hsg időpontja miatt. namármost olvasom, hogy holnap csak ügyelet lesz.....Vajon adnak nekem így időpontot? Merthogy hérfő már az 5.napom lesz és lehet akkor már nem fognak tudni adni? Vagy ilyenkor mi van?

Egyébként nem semmi, hogy egy inszem emiatt csússzon. Jó hogy szúrja magát az ember és egy ilyen miatt kell "kihagyni" a dolgot...Számomra ez felháborító!
Ugyanúgy mint az, hogy nem kérik automatikusan a meddőségi központokban az IR vizsgálatot. Pedig mennyi de mennyi lelki, anyagi, testi bánattól, megterheléstől szabadítaná meg a Párokat...De tudjátok mi a válasz rá: DRÁGA!!!! No comment!
Ha meg magad akarod megnézetni, akkor mit okoskodsz, hisz te csak a beteg vagy... :evil: :x

Ugyan így vagyok az ultrahangos petevezeték átjárhatósági (hycosy) és a röntgenes átjárhatósági közötti különbséggel. Minden doki másra esküszik, és mást fogad el......Ez kész röhej
számomra...Főleg, hogy pajzsmirigy alulműködéses lévén tartok kicsinykét a kontrasztanyagtól és a röntgentől...lehet ez csak az én parám, de ezt is olvastam, hogy pont az ilyen "betegeknek" csinálják az uhusat, hogy kevesebb legyen a megterhelés... Tudom, tudom, ne olvassak annyit. :D

Mint ahogyan az is, hogy én metformin készítményt és L-thyroxint szedek, - elsőt IR és PCOS, másodikat pajzsmirigy alulműködés miatt - és az ügynököm elképedve jegyezte meg hogy már miért kellene ezeket abbahagynom az eljárás előtt???? :shock:
Hát mert mondom hallottam róla....ne foglalkozzak vele.....
Próbáltam ezt tenni, de a tájékoztatóban is benne van, hogy kontrasztanyagos vizsgálat előtt és után 3nappal nem lehet szedni....Ez már oké, mert megerősítést is kaptam ismerősöktől. DE!Mi van a thyroxinnal?????? HELPPPPPP!!!

És mi van ilyenkor az időpontkéréssel hsg-re, ha mondjuk holnap jön meg? (itt is igaz az hogy ha este 6 után jön meg akkor az még a 0.nap és holnap az 1.?)

Ja, és köszönöm, hogy megnevettettetek (hinnye, ez de nehéz szó) ezzel a birkás sztorival!
Beeeeeeeeeeeeeeeeeee- állnék én is ha elnézitek nékem hogy nem mindig vagyok itt, és nem mindig tudok személyre szólóan reagálni.

Természetese egy nagyon fontos dolog!(persze itt minden az, de asszem most ez elsőbbséget élvez)
Macséknak milliónyihipergigamegadrukk megy!!!!!!

Szép napot!
Hajni

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Én még új vagyok ezen a fórumon. :)
Pár napja már olvasgatlak Benneteket!
A segítségeteket szeretném kérni...első inszeminációnkra készülünk majd valamikor szeptember közepén-végén...ha beállítódik a cukrom, mert kicsit magas volt. :(
Az Sz dokihoz járunk.
Valaki tud nekem segíteni abban, hogy az árakról informál?
Jó lenne azért tudni, hogy mire számítsunk...hallottam már 15-30 ezer forint közötti összegekről.
Ha Tudtok pontosabb infót, megírnátok nekem?
Segítségeteket előre is köszönöm! :)

A babásoknak jó babázást, a babaváróknak pedig jó és nyugodt babavárási időszakot kívánok! :)
tündi786

Szia Hajni

Nekem azt mondta Sz doki, hogy a déli 12 óra a vizválasztó, hogy melyik az első nap. Nekem is volt egyébként, hogy a 3 napos hétvége bekavart. Ilyenkor egyébként dolgozik egy orvos. Próbáld meg felhívni őket holnap.
kalmanka

Szia Kalmanka!

Köszi az infót, majd próbálkozom legfeljebb.

hajni...
Budaörs

Macs: Hajrá, csak így tovább, szorítunk nagyon !!!!!!!!

Kalmanka: Üdv. köztünk. Sajnos én nem tudok segíteni, mert mi egyből lombikosok lettünk, de a lányok biztos segítenek.

Kahlan: Köszi a liszt infót :) Én is 82-es vagyok, csak nem Viki :)
Már múltkor bennem is felvetődött ez a kérdés, akkor lehet, te most tudsz nekem válaszolni. Miért kell eltávolítani a petevezetőket, azért mert gyulladt, nem nagyon értem, hogy miért, amikor a lombiknál nincs is szerepük. Ezt a savas folyadékos dolgot, hogy derítették ki?

Agnyes: Üdv. itt! Én is a Kaáliban kezdtem, utána Vass doki és most én is itt vagyok :) Az eddigi tapasztalataim alapján csak azt tudom mondani, hogy jó helyre váltottál. Az infókban a lányok majd segítenek, mert még én is új vagyok itt.

Tündi: Üdv. itt neked is! Az inszemes árakról sajna én nem tudok semmit mondani, mert lombikos vagyok.

Köszönöm továbbra is mindenkinek az IR-es segítséget. Annyira jó, hogy ilyen gyorsan segítetek és számíthatok Rátok!!!!!

Luca
luca4

Navi: Mizu Veled, voltál ma dokinál?????
luca4

Sziasztok!

Üdv itt az újaknak!
Gyertek csak, itt tuti jó helyen lesztek, mindNYÁJan nagyon szívesen segítünk ha tudunk!

Kalmanka,
sajna ebben nem tudok érdemben segíteni, de látom Kahlan már próbál eligazítani :)

Tündi,
a gyógyszerek ára nagyban függ attól, hogy mennyire vagy stimulálható. Nálam (elég jól stimuzható a szervezetem) az elsőnél össz. 8 ampulla merional + a tüszirepesztő + az inszem után napi 3x1 utro kb. 40ezer pénz volt, a másodiknál gonal-t kaptam, az valamivel drágább mert szintetikus cucc, így 65ezernél álltunk meg.
A lombikok azért ennél drágábbak!

Ágnyes,
várólista nincs!
A konzin, ha megvan az összes leleted, a dokid megmondja hogy inszem vagy lombik lesz a dologból, és a következő ciklusban már kezdheted is a stimut.
Arról most hosszabban nem írnék, mert sok mindentől függ: inszem lesz v. lombik, long v. short protokoll...
Szóval ha túl leszel a konzin és tudod mire vártok, szívesen felkészítünk :wink: Addig meg nem nagyon érdemes agyalni rajta!
A dokik mind profik, bízz bennük, jó helyen leszel!

Hajni,
nem akarlak elszomorítani, de lehet hogy az 5. nap már késő! Én holnap próbálkoznék, hiszen lesz bent valaki!

Sajna most nem tudok mindenkinek írni, de kárpótlásul csatolom a táblit:
BABAÁLMOK

Újak,
ha szeretnétek ti is felkerülni a táblira, priviben várom az adatokat!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!
Bocsánat, de pár napja teljesen belemerültem a munkába, így kicsit lemaradtam! :(
Tudnátok nekem egy kérdésben segíteni?!
Tökre ciki, de most fogalmam sincs, hogy mikor mehetünk újra?!
Most volt az első lombikunk, nem sikerült és annyira el voltam foglalva ezzel a "sikertelenség"dologgal, hogy már bele is kavarodtam és nem tudom, hogy mit is mondott az orvos?!
A következő rövid protokol lesz, így előtte kapok fogi gátlót :) .
A leszívás júli 28-án, a beülti:júli 30-án volt....Szóval akkor mikor is mehetek fog.gátlót iratni??..már most be vagyok zzzssongva! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Judit!

Köszi a választ! Már nagyon várom az első konzit.
Ahogy olvasgattam a fórumot, azért itt jobban odafigyelnek az emberre, mint a Kaáliban.

Luca!

Akkor mi egy utat jártunk be! :) Örülök, hogy jó helyre kerültem!

Lányok!

Nem gond, ha a kérdezgetek?
agnyes

agnyes, tündi: Üdv a BMC-ben.

agnyes: Van egy ismerősöm akinek a lánya is cérnabeültetés után fogant, de szerencsére ki is tudta hordani. Drukkolok nektek, már jó régóta vártok a babára.

hajni: Sajnos nem tudok neked segíteni, a metet én sem vettem be aznap ha jól emlékszem. De én a másik gyógyszert nem szedtem.

tündi: Ez tényleg csak a te szervezeteden múlik. Ha nem vagy túl könnyen stimulálható akkor lehet több. Nekem az utolsó olyan 50 körül volt, mert egy egész adagnyi puregont nyomtam és egy darab tüszőm sem lett tőle. Utána indult meg a merionaltól. Sajnálom hogy többet nem tudok mondani.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit!
Ha rendesen megjön, mindenképpen telefonálok holnap. Hétvégén még ügyelet sincs igaz? Mert most aztán meg semmi nincs ott lent, sőőt még görcsölés sincs.... :shock: így rohadtul nem tudom mikor jön meg.....De amilyen az én szerencsém tutira hétvégén, vagy holnap olyankor amikor már nem lehet őket hívni, de ha jól értem akkor az már mindenképpen szombati első nap lenne.

Ááááááááááá bocsi hogy ennyire bonyolult vagyok, csak már lennék túl rajta... :oops:

hajni...
Budaörs

volt Kaális csapathoz én is csatlakozom, bár én 1x voltam ott.... :evil:
Vass dokiról meg jót vagy semmit, én inkább a semmit választom... :evil: :x

hajni...
Budaörs

Hajni
Ha holnap reggel megjön, akkor a péntek az 1. nap és a hétfő lesz a 4. nap. Akkor simán mehetsz, mert 3 +/- 1 napon kell menni.
Ha holnap délután kezded, akkor a hétfői nap a 3. napod lesz.
Ha ma este, akkor is holnap van az első napod.
kalmanka

Sziasztok!!

Ancsi: épp 9 nappal vagy utánam.
úgy kell kiszámolni,hogy a beültihez képest 3 hónappal későbbi dátumot veszed alapul okt. 30.,és az az UTÁN KEZDŐDŐ menstruációval lehet majd a lombikot kezdeni,és pont az előző mensi 1.,2., vagy 3. napján kell menni a fogamzásgátlóért.

Az én példámmal élve (persze nem tuti,hogy mikor jön majd meg):

beültetés: július 21.

fogamzásgátlózás: szept. 30.
lombik kezdés: okt. 1-3.

Timejka: nekem jöhet patiszon is,sőt,cukkini is,de a padlizsán nálam mindent üt :)

A juhtúrós gomba:
tönköket párolom, sóval borssal,kakukkfűvel
+juhtúró, kevés tejföl

sózott borsozott gombafejekbe tölteni,megsütni :D
és MIND megenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(köretet készíteni :D)

Maccsnak továbbra is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

CSAJOK!!!!

Kedvenc moderátorunk üzenete:

[quote]K írta:érlek tolmácsold a többiek felé, hogy jó fórumozást kívánok nektek és ha a jövőben bármi gond lenne, akkor mi, mint házigazdák segítünk.

Üdv,
Kiss Andrej - apa :)

És Ő,akit nem nevezünk nevén,nem kísért többet... :lol:
Ha mégis,akkor újabb kitiltás... :)

Köszönjük Andrej!!! :D
Vendég

Húúú Békus! Ez nagyon jól hangzik!!! Nyami-nyami!!!!
Újpesti piacon jártál? Ott laksz a környéken???

Üdv az újaknak!

Mindenkinek mennek a drukkok, bocs most ennyi megy, fáradt vagyok...
gigibp

Jó fej ez az Apa! :D

De azért nyáj maradunk, ugye barikáim???!!!! :lol:
gigibp

Kalmanka!
Köszi, de nem kell mennem hanem hsgre kell időpontot kérnem. asszem félre érteted és azt hitted hogy uhura kell mennem. Még sajna nem tartunk ott...már csak a hsg hiányzik....
De tényleg köszi!

hajni...
Budaörs

Judit!
Pü ment. :wink:

hajni...
Budaörs

Hahó,
most amikor végre leülhetnék fórumozni, kb. összeesem a fáradtságtól úgyhogy megyek aludni. :(
cupp Mindenkinek

kubuspace

Köszi Kisbeeka!Nagyon rendi vagy!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nincs mit,egy cipőben járunk :)

Gigi: nem újpesti vagyok,egyelőre Angyalföldön lakom,talán szeptemberben meg már Rákosszentmihályon,de közel van az újpesti piac,így anyummal oda kocsiztunk ki gyümölcsért.
Na jó,csak azért,mert papucsot akart venni magának,de aztán megláttam,hogy végre van értékelhető gyümölcs a piacon,és nem tudtam ellenállni :lol: :lol: :lol:

Ja,és természetesen egy nyáj maradunk,ha már birka-mód ugyanarra gondolunk mindig :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tehát ha jól számolom/bár ennyire előre úgysem lehet kiszámolni/,TEHÁT ELVILEG:
megjön okt. 3.---irány fogamzásgátló
megjön okt. 30--kezdődik a stimu
UGYI??
...hm.Viszont mi van ha pár nappal korábban jön akkor meg?!Pl.:
megjön: okt 1.---akkor már el se menjek fog.g.iratni??
Hülye vagyok,hogy már ezt számolgatom???...de én már úgy várom!!!! :P
Egyébként miért kell ilyenkor fog.gátlót szedni?

Kép
Kép
missancsi

Naná lányok, a nyáj tuti. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Na neeee, ezt most már tényleg nem hiszem el. Most akkor tesó lesz? Vagy mi? Inkább odaadom az új delikvenseknek. Ha már ilyen szemét módjára szoktuk fogadni őket, mint ahogy azt a napokban valaki állította. Mindegy sok szerencsét az újaknak.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?