Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!! :P

Keny, Lorina,
hogy vagytok, Drágák? :oops:

Lili,
mai teszt? :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
Apa nem szed gyógyszert? Neki lehet!!!!!
(Rajtam kipróbáltak MINDENT (claritin-féleségek, zyrtec, stb, rynolight terápia), majd jött a xyzal - ez valami újabb feljesztésű antihisztamin és TELJESEN TÜNETMENTESSÉ TESZ! Azóta pár kolléganőmnek ajánlottam, akik nagyon szenvedtek, ők is felíratták (doki csont nélkül felírja), nem igazán van mellékhatása, viszont másnapra hat!!!)- persze most nem szedem...

Kalkata,
aranyos vagy, hogy kérded! :P (a babavárósban mindent mindig megírok, ide csak ritkán írok magamról, nehogy valakinek rosszul essen :oops: - Lencsike 2574 gr :P viszont keresztben fekszik, és így egyenlőre császár-gyanús :roll: )

Sannah
gyere, ha telcsiztél++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
jó pihizést mára, holnapra pedig ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Laptető átadó!!! :P

tillidian

Lányok!

A véleményetekre,és a tapasztalatotokra lenne szükségem!
Nekem a ciklusom sosem volt normális!Az elmúlt évben összesen 2szer mensiztem,azt is norcolut után!Aztán kiderült az IR!
Elkezdtem a metet!Lett egy 44napos ciklusom, aztán megint semmi!
Utána jöttek a clostys kezelések, és lettek 31-33napos ciklusaim!
Aztán jött a lapar!És azóta nem jött meg!
Nem tudom,mit csináljak!
Már megint nem jól működik valami!
Lehetséges, hogy a lapar bekavart?
Szerintetek így is bele lehet vágni a lombikba?
Annyira el vagyok keseredve! :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Till,
Köszi szépen úgy látom, hogy erősödik. :lol: Na nem nagyon de azért látszik a különbség. :wink:
Lencsi babának üzenem, hogy forduljon meg a kis drága. :lol: Szép súlya van, pont ideális. :lol:

Meli,
sajnos én nem tudok válaszolni a kérdésedre, de a lányok már sokkal tapasztaltabbak mint én. biztos tud neked valaki biztatót mondani. :wink:

Sannah,
mi újság? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny, Lorina,
Lélekben veletek vagyok! :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok Csajszik!

Nem is tudom, mit mondhatnék...
Keny,Lorina, őszintén sajnálom. :cry:

Angel, Lili, Puszi, Amina, Sannah,Kalkata, Lorina: Köszönöm, hogy gondoltatok rám, ma reggel megérkezett pirike. Szombattól szúrhatom a Gonalt is a Supre mellé. 10-én Uh, 09.30-kor, addig próbálom növesztgetni a tüszikéimet.

Puszi: Hajrá punkció!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Lilikém vigyázz magatokra!

Mill pusszantás mindenkinek! V
nemevi

Nemevi,
jaj de jó!!! Örülök nagyon! Akkor most már neked is mennek a tüszőnövelő drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Melinda, nem lehet spontán baba? Egy tesztet megérne. Ha mégsem, menj dokihoz, nézzenek meg.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszi Till. Megpróbálom meggyőzni, hogy próbálja ki. Már semmi sem hat.

Nemevi hajrá szurik!

Puszi ++++++++++++++++++++

Lili erősödjön, erősödjön csak a szép kis 2. csík.

Melinda én sem tudom, nem vagyok valami nagy szakértő a ciklusok terén.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok Csajok!

Nagyon köszönöm mindenkinek az 1ütt érző szavakat igazán jól esik,ebben a nem túl jó lelki állapotban.
Na szóval reggel 8-ra bementem,pörögtek az események,11:30-ra már túl is voltam rajta,nem fájt semmi hiszen aludtam,jó volt a "cucc",belőlem jó drogos lenne :lol: .Aztán 16:00-kor haza engedtek.Vérzésem szinte alig van,görcs is inkább a lájtosabb fajtából egy kicsi.Doki 3 hónap pihenőt javasol aztán mehetek az eszkimókért.Egyébként nem volt vészes a dolog,simán túl lehet élni,olyan mint a punkció után,sőt nem fáj annyira sem.Kérdeztem a dokim,hogy mi lehetett a baj,azt mondta valszeg valami durva genetikai rendellenesség,azért nem fejlődött ki az embrió rendesen.Ha így van akkor jobb is mielöbb megszakítani,mint feleslegesen álomvilágban élni.Na de az élet megy tovább,és én nem nézek hátra!!!

Akciósok!Mindent bele,most aztán 2x annyira szorítok mindenkinek!!!!!!!!Innen a parkoló pályáról.
keny

Irises,
nem akarok ígérgetni, de sztem ez fog hatni!!!! Nekem asztmatikus (a legdurvább) parlagfű allergiám van, és nem túlzok: ez másnapra leszedi a tüneteket (és se álmos, se kába nem szoktam tőle lenni) + akinek eddig mondtam, mind hálálkodott!!!(Pedig nem nekem kell :wink: )

Nemevi,
akkor HAJRÁ START!!!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++

Sannah,
mi hír? :roll: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilike,
(köszi minden TB-s infót, még ma igyekszem válaszolni! :P)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
óriás kalappal holnapra! :D ++++++++++++++++++++++++++++

lányok,
mikor jön már a lehülés? :roll: :oops:

tillidian

Keny,
ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 hónap gyorsan elszalad!!!!!

tillidian

Sziasztok!

4-ből 3 már tuti, a 4. még gondolkodik, de holnap újra kell telefonálni és valószínű szombaton költöznek vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ami eddig nálam sosem volt, mára lett egy kis hőemelkedésem és a pocakom is görcsölget + picike piroska, eddig ilyen nem volt, ez természetes lehet?

Keny: említettem volt, irigylem optimizmusod, ügyes vagy, hogy ilyen könnyen túl vagy rajta, bár ha genetikai bibi volt akkor, így jobb az biztos.

Till: nekem is olyan van, de most enyhült, tavaly 2x majdnem megfulladtam.

Nemevi: hajrá szurik!!!!!!!!

Lili:+++++++++++ erős zebrás teszteket.
Vendég

Sziasztok lányok!

hát... kivel is kezdjem...

sannah!
szuper híreid vannak! én nem tudom, hogy mi ilyenkor a normális, mert mi még idáig nem jutottunk, de ha nem vészes, akkor nem hiszem, hogy gond lehet belőle! drukk a negyedik szépségnek is!

lili!
majd gyere a hírrel, hogy majd ki ugrik a második csík a tesztrők, olyan erős!ok? várom!

tilli!
bocsi, de ide is ír6nál magadról és Lencsikéről! hát olyan jó lenne nyomon követni benneteket! nem hiszem, hogy vkinek rosszul esne, ,hisz itt mindenki BABÁS lesz egyszer - azt mondtátok!

puszi!
gyerünk, tessék mindent beleadni!punkció hajrá-hajrá!

meli!
figyelj, kedves, ,én nem értek hozzá, bár szívesen segítenék! tényleg próbálkozhattok spontán - abból nem lehet baj! de jönnek majd a nálam okosabbak és jól adnak tanácsot! én meg drukkolok a háttérből!

lorina!
hogy vagy?

nemevi!
tüszőnövelő és gyarapító drukkok mennek ezerrel!!!!!!!puszi mellé!

keny!
nem véletlenül hagytalak a végére... B...SSZUS... még ilyet! annyira tökjól alakultak a dolgok, nem?... de azért igazad van! most pihi, és aztán folytatni tovább! ettől vagyunk mi nagyok, hogy még ki sem heverjük, de már tervezünk! valahol érzi ezt picikeny és tutira veszem, ,hogy jönni fog!!!!!!!ne csüggedj! pihizz és készülj a köv menetre!!!!!!!

ezer bocs, akit kihagytam! de drukkolok mindenkinek!jó éjt!
gysmintlegyen

Irises, jobbulást párodnak, neked pedig kitartást!!!
(Nálunk is van meló dögivel :oops: , 1 hónap múlva kiállításunk lesz a Hungexpon)

Tilli, örülök, csak változik még a fekvése, igaz már alig van vissza pár hete :wink: (én nem olvasom a babaváróst, bocsi)

Holnaptól enyhülés, kitartás drága!

Nemevi, navégre, hajrá!!!!!!

Keny, nagyon-nagyon sajnálom, de jobb hogy túl vagy rajta! Őszintén BÜSZKE VAGYOK az optimizmusodra és a hatalmas lelki erődhöz ami árad belőled!!!

Sannah, végre jó hírek, beindult a 3-as fogat! :lol: :lol:

Puszi, holnapra nagy kalappal....

Jó pihenést, jó éjszakát Lányok!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Keny, Lorina - nagyon sajnálom, óriási ölelést küldök nektek!!!!!
leo50

Keny, fantasztikus a hozzáállásod. Le a kalappal! Mindazonáltal nagyon sajnálom, ami veled történt.

Lorina, te még ne add fel! Hétfő mindjárt itt van!

Sannah, Puszika, +++++++++++++++++++++++++++++++

Többieket is puszilom!

skrisz72

Melinda,
(ne hari, nem akartalak kifelejteni :oops: )
A PCO-s barátnőm ugyanígy volt: évente 2x mensizett max.
Aztán KP gyógyszerrel (mensi-meghozó) szépen ciklusokat generált neki, jött a stimu, és monitorozott ciklusban (mielőtt indult volna az inszem) spontán babás lett!!!
Nem elkeseredni!!! Az akadályok leküzdhetők, megugorhatók!!!!
Naná, hogy bele lehet így vágni a lombikba! Gyógyival csinálnak Neked mensit és indul a Hajrá!!!!!

Sannah,
nagyon jó hírek!!!! :D Osztódáshoz további drukkok mennek! :D
(örülök, hogy enyhül az allergiád! Ma nekem is könnyebb volt :roll: de a lehűlést úúúúgy várom, hogy még! :oops: )

Puszika,
a holnapi nap Rólad szól! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti, Kalkata,
igenis, értettem! :wink: Írok akkor ide is rólunk, dióhéjben :wink:

tillidian

Sannah: szuper hírek! A tünetekre is kérdezz rá reggel! És írd meg ide is!!!!

Keny: felnézek Rád!

Még reggel indulás előtt szerintem benézek, elköszönni. :D

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszikám!
Millió drukk ++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

jó reggelt!

Keny,
ez a beszéd! Minden tiszteletem a tiéd!!!

Puszi,
a dokid volt a reggeliben. :wink: Millió drukk
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah,
ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nekem ma nem akar erősödni a zebrám. Pánikban vagyok!!!!!!! :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Puszikam: a mai naphoz oriasi drukkok +++++++++++++++++
varunk a hirekkel!

Sannah: ugyesek az embriok, csak igy tovabb!

Keny: nincsenek szavak, egyszeruen nem hiszem el, hogy ez megtortent :(. Viszont csodalom az optimizmusodat, peldat vehetnek rolad :) Jo hogy vannak fagyibabak, tuti siker kell hogy legyen!

Till: en belebeleolvasok a babavarosba,de jo lenne, ha ide is irnal , hogy hogy vagytok! :) pocaksimi

Kalkata: mindjart itt a hetvege, majd a nehez hetet kipihened! :)
( a tinkturat hogy birod? nekem folyton csavarog a hasam tole... :oops: :roll: )

Nemevi: hogy vagy?

Lili: hetfon vervetel! de izgi :) hogy erzed magad?

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina,
Néha sírok :oops: , a gyomrom fura (bár ez lehet, hogy az izgalomtól), ciciket érzem. De ma nem akart erősödni a csík!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Puszika: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási drukk!!!! :lol: :lol: :lol:

Lili: ne aggódj, pozitív gondolkodás és ellazulás, nem parázni, minden rendben van!!!!!!!! Hétfőn majd kiakad a szemed a hcg szinted láttán!!!!!!

Köszönöm a drukkokat, csak este fogok jönni, mert dolgozom, ezt a lombikot úgy csinálom végig, hogy nem maradok itthon, egy napot sem, hanem dolgozom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lili: kaptál hcg szurit? Ha igen mikor és mennyit?
Vendég

Szép Jó Reggelt!

Puszi, akkor mára nagy drukk++++++++++++++++++++++++++
(ügyes legyél)

Amina, bírom, köszi, csak néha (hajnalban) hányinger jön rám mikor megérzem a számban :oops: :roll:
És amúgy hogy vagytok?

Sanna, sokat gondolok rád, +++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, megérkezett az enyhülés :)

Lili, nyugodj meg, hétfőn minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!

kalkata

Lili,
NEAGYALJNEAGYALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sírj nyugodtan, de csak csendes pityergés engedélyezett!!! :wink:
HCG tesztem csak minden másnap erősödött (igen, volt, hogy halványabb volt köv. reggel!!!)
Ahogy Sannah mondja: pihi, relax, és nyomd az Utrót!!!

Puszika, :wink:

Sannah,
osztódó drukkok!!! Holnap már kismami vagy!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kalkata, Amina,
puszi Nektek! :P

Mindenkinek szép napot!!! Itt hűűűűvös van!!! :D :D :D

tillidian

Értettem Lányok!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Sannah,
18.-án kaptam Hcg szurit. Annak már nem szabadna beledumálni a dologba.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jó reggelt mindenkinek!

Lili, no para. Sok mindentől függ a csík erőssége, pl. mennyi ideig gyűjtötted előtte a vizeletet....szóval a lényeg, hogy OTT VAN. A sírás meg...hm....hormonális változások? :wink:

Sannah, drukk a csemetéknek.

Puszedli, drukkolok neked is, hajrá punkció! Majd gyere a hírekkel, vagy akár sms is jöhet :wink:

Till, remélem, hozzád is megérkezett a hűvös.

allegrobarbaro

Kalkata, Amina, minden tisztelem a tiétek, hajnali kelés, tinktúra....brrrrrrrrr...belőlem biztos kijönne.

allegrobarbaro

Jó reggelt!

Puszi: A mai nap a tiéd, gyere a hírekkel, drukkolok!

Köszi Csajok a drukkokat, holnaptól csökkentett supre, + 150 gonal! Végre!

Lili? Ne paráztasd magad, felesleges minden nap tesztelned. Érezd jól magad, és ne agyalj! (Ahogy Tillike is mondta)

Till: Lencsinek cupi! Tegyél meleg sópárnát , vagy valamilyen felmelegített párnát a pocidra, hátha odatolja a hátát. Talán könnyebben eléred, hogy megforduljon! :wink:

Sannah: Hajrá!

Kenykém: Minden tiszteletem a Tiéd! Nem is tudom mivel bíztathatnálak,de úgy látom, már hergeled magad a következő menetre. Nagyon okos!

Most lefekszek aludni, mert kicsit hosszú volt az éjszaka, sokat melóztam, délután még benézek, addig is drukk mindenkinek mindenért! Pusszantás: V
nemevi

Lili: masfelnaponta ketszerzodik a hcg, es tenyleg ne aggodj feleslegesen, hetfon ugyis vv megerositi a jo hirt. (azt hiszem Krisznek volt ilyen, hogy nem erosodott a csik minden nap, es megis ott szuszog Eszter baba mellette ;) )

Till: dejooo hogy nalatok mar hus ido van, nalunk meg meleg... :roll: en is varom a lehulest! puszi nektek is! :)

Kalkat: koszi mi jol vagyunk :) . Most a haematologiat jarom :).
A tikturat is ehgyomorra kell inni????? azt nem irtak :oops: rosszul csinalnam... b@kker, nekem reggeli utan is rossz :oops: nem hogy hajnalban...

amina09

sziasztok Csajok!

Ennyiféle hír!!!!! Jaj Istenem!! ( 2 napja nem tudtam jönni, sok a meló)

Lorina, Keny.....annyira hittem mindkettőtökben, és úgy sajnálom! Veletek érzek!!
Keny, példásan a hozzáállásod, tarts ki!

Nemevi, jó kezdést!

Lilikém, ne sírj nagyon, csak kis könnyezés ami most neked megengedett! :) az is az örömtől!!! A hcg ,mint írták a lányok sokmindentől függ, a tesztekről nem is beszélve...azok se egyformák. Minden rendben lesz, no para!!!!!

Sannah ezernyi drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszika, hajrá-hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( szorítok)

Meli, ne agyalj most kérlek, bízd magad a kaalis dokidra! :wink:
( a lapar nem kavarhatott be, inkább a pco rendetlenkedik)

Tillibaba, helyezkedj el rendesen anyuban!!!

Nálam a mensi elmúlóban, alig volt valami. :?

csók mindenkinek!
nani72

Nanikám, ha jól emlékszem Adimet-et szedsz, nekem van otthon 2 doboz felesleges bontatlan csomagolásban, szivesen elküldeném neked postán, mindig elfelejtettem :oops:

Amina, étkezés előtt 20 perccel kell
(mint az L-Thyroxin is) :roll: (én 4 körül veszem be az L-Thyroxin, 6 körül a Tintúrát - 20 perc múlva reggeli- és 8-9 Merkformin - 2 órának el kell telnie a gyógyszerek között)
Én a rákszűrés eredményemet várom... :roll:

Nemevi, jó pihegést

Alle, nehezen megszokható :roll:

kalkata

szaisztok!

Sannah,
++++++++++++++++ :wink: :wink:

Puszi,
hatalmas szurkok! :)

Nemevi,
szurik+++++++++++

Lili,
nem feltétlen lesz minden nappal erősebb.
Alle jól írta, több dolog is befolyásolja!
(nem kell ennyit tesztelni :wink: )
vv-hez +++++++++++++

angel37

Amina, még ha szuszogna! De ordít! :wink:

Lili, a hcg 2 naponta duplázódik. Nyugi!!!!

Puszika???

skrisz72

Puszedli sms:
"10 petesejtem lett! :D "

Gratulaaaaaaa!!!! :lol: randidrukkok 1000-rel!!!!

tillidian

Krisz :D :D :D

Puszikam: szuuuuuuuuuper! 8) nagggyon ügyes vagy!

amina09

Sziasztok Csajok!

Puszi!
10 petike ez fantasztikus,remélem nagyon cerelmesek lesznek apával!:):):)

Nemevi!
Hajrá,dolgozzon csak a Gonal!!!!!

Sannah!
hatalmas drukk holnapra a kis triódnak!!!

Lili!
Nyugi minden okés lesz meglátod!Megtöröd a mi pechszériánkat!!

Lorina!
Mizu???????????????

Lányok amúgy köszi mindent!!!Jól vagyok,teljesen elmúlt a vérzésem,csak minimális barna van,a hasam azért fáj,de kibírható gysz nélkül.Úgy látszik nődokim tényleg nagyon vigyázott rám,és óvatosan csinálta meg a küretet.Ma már dolgoztam,jót is tett a lelkivilágomnak,minikenyt elengedtem......
keny

Puszi,
szép! :D :D
randiszurkok!!

angel37

Puszika, randidrukkok mennek!!!!

skrisz72

Hajrá aprósütik! Ez egy egész regiment! Randidrukkok mennek!
nemevi

Sziasztok!

Puszika:++++++++++++++++++, gratula!!!!!!!

Lili: ne agyalj, akkor nincs gond, minden rendben van, de majd csak hétfőn fogsz megnyugodni és csodálkozol a hcg szinteden!!!!!!!!!!

Keny: erős csaj vagy!!!!!!!

4-en lettek mára, és holnap visszakapom őket. Azt mondták szépek a babók!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat mára, használtak!!!!!!
Remélem a randi is szépen alakul. Nagy álmunk, hogy szerdán legyen a beülti, blasztó állapotban. Telefonálok délelőtt, ...
Teljesen jól vagyok különben, persze azért fexem. Bágyadt vagyok csöppet, de a hasam csak akkor fáj picit, ha felkelek.
Metypred + Doxi megy mától, holnaptól megy hozzá napi 3x2 utró, napi 1 Fraxiparin szuri + napi 3 ampulla progiszuri.

Sannah: szuper hírek! Hajrá!!!!!!!!!

Keny: pusz!

Lili: tuti minden rendben!

Alle: nem találtam meg a számod, ezért nem írtam!

Rani: megjött a kabala, kösziiiiiiiii!

Nemevi: hát ez nagyon tecc! Aprósütik!!!! Használhatom? Nagyon jóóóóóó! :lol:

Mindenkinek pusssssz!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika!!!
Ez igen!! Mennek a randidrukkok és a szerdai beülti drukkok!!!!! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny,
örülök, hogy jobban vagy!!!!! Igazi hősnő vagy!!!! :lol:

Sannah,
holnap már kismami leszel!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm lányok, hogy megnyugtattatok! :lol: Hihetetlen, hogy mennyire el tudok bizonytalanodni, és bepánikolni, mikor engem mindenki az optimizmusomról ismer. :shock: De ti helyre billentitek az agyam! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Lili, minden RENDBEN lesz!!!!!!!!A vv a döntő!!!

Sannah, Puszi: GRATULÁLOK, ügyesek vagytok!!!!
Randidrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemevi,
szurik+++++++++++ ++++++++++++++++++++

Keny, minden elismerésem!!!!

Ma elmentem a nőgyógy.-omhoz, hogy ő is nézze meg, és azt mondta, hogy a petezsák 16mm szép alakja van, a szikhógyag is látszik, meg még valami, de amit lát az egy 5 hetes terhességnek felel meg és nem úgy néz ki mint ami további fejlődést ígérne, és semmi pulzálás...
Minden reményem odaveszett.
Olyan kiváncsi vagyok, hogy miért nem fejlődik tovább.. ebben az évben volt már két spontán terhességem, amik szintén leálltak a fejlődésben a 4-5. héten kilökődtek, lehet most a kaparás ez a sok vetélés után kitisztítja odabent a dolgokat, nem tudom....

puszi Mindenkinek!!!
lorina

Lorina,
:cry: ez nem jó hír!!!! :cry: Milyen vizsgálatokat végeznek még nálatok? Az igaz, hogy a tisztítás után nagyobb esélye van a terhességnek. Ezt már én is hallottam. Jaj de sajnálom!!! :lol: Hétfőn kell visszamenned? Hány órára?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nemevi,
mai tüszőnövelő drukk megy! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Puszi, nagyon ügyi vagy, randidrukkok indítva+++++++++++3
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah, csodálatos hírek :) , drukk holnapra IS

Lorina, :( ölellek

Lili, végre megnyugodtál, na azért !!!!!! :wink:

Keny, munkaterápia bevált, büszkék vagyunk rád!!!!!

Skrisz, akkor nem lehet baj :D :wink:

Megérkezett a várva várt enyhülés, szakad az eső és felfrissült a levegő!!
ettől lesz Jó éjt mindenkinek!

kalkata

Puszi: nagyszerű teljesítmény! Nagy buli lehet most a kaáliban! Drukkolok! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszönöm Lányok!!!!!!!!! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?