Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most végre van egy kis időm, Zétény éppen pihen.

Valentina, nagyon sajnálom, ami veled/veletek történik. Kívánok neked sok-sok erőt, türelmet. Szeresd nagyon Vikót, ő a legfontosabb most.

Etenci, Isten éltesse a nagyfiadat!!! Olyan hihetetlen szerintem ez a kor. Már 3 évesek, nem kisbabák, de nem is „nagyfiúk”, mégis azok. Húúú, nem tudom jobban megfogalmazni.
Beneveztek ti is a harmadik babára? Jajjjjjj, de jó!!! :)

A bevásárlás szombaton jól sikerült (egyedül mentem szigorúan), a budakalászi Coraban voltam, aztán átmentem a Metroba. Ott elkacarásztam magamon, ugyanis nem tudtam kivenni a füstliket a hűtőpultból, mert nem tudtam behajolni a hasamtól. Meg kellett kérnem egy vásárló-társat, hogy vegyen ki 2 zacsi virslit. Annyira vicces volt a szitu… :) :) :) A Metro után a Dm-be már csak levezetésnek mentem, megvettem a szükségeseket, és nem felejtettem el Zétinek sem a tappancsos aljú fogkefét. Zsombinak ilyet vett az apja, hát Zétinek is kell, persze… Édes, ahogy fogat most vele.
Ovis farsang: holnap lesz, Zsombika sárga kiscica szeretne lenni. Én persze örülök, hogy nem az aktuális hősök közül választott ki magának egyet (pl. pókember), de mivel nem vagyok túl kreatív, így ezzel is meggyűlik a bajom. Azt már tudom, hogy fekete lesz a mancsa és a lábacskája a cicának, mert a farka is fekete (nem volt más színű nejlonzokni a kínaiban). És már kipróbáltuk a „sminket” is, nagyon tetszett magának.

Judy, nagyon szép helyen jártatok!!! Én nagyon szeretem a kastélyokat! Nagyon ügyes Anna, hogy bírta a kiképzést!
Digitális mérleg: én ezt kértem a kollégáimtól nászajándékba (Tefalt vettek, ezt néztem ki, 5 éve 15000Ft körül volt, nagyon szeretem. 5 kilóig mér, fa a lapja, nincs hozzá külön tál, de nem is hiányzik).
A két lányról készült kép szuper. Nagyon szépségesek! :)

Ancsa, boldogságos névnapot Dorkának utólagosan is! :)

Tigrincs, még mindig Tarzan a befutó? :) Édes lehet Adri, hogy ennyire ragaszkodik az elképzeléseihez.
Jobbulást Jáznak és neked! Én is takonykórságban szenvedek, holnap el is jutok talán az orvosig.

Vero, férjed megérkezett szerencsésen? Azt olvastam, hogy útközben bejelentkezett, és minden OK volt. Mikor indul haza?
Jobbulást a lányoknak!
Megnéztem a mamádat!!! Nagyon helyes arcú hölgy! :)

Renáta, örülök, hogy Iván jobban van! Hát igen, a kinti lehetőségek nagyban befolyásolják a gyerkők gyógyulási sebességét! :)
Gratu a fogacskához, amit Linda növeszett!!! :)

Snoopy, jobbulást a fiú-tagozatnak! :)

Bocsi, ha valaki kimaradt…

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Mickey: Nagyon sok boldog szülinapok kívánunk
(utólag)

Sissy: Gratulálok Tomi babához!! ügyesek voltatok! Jó egészséget és sok tejet kívánok!

[color=blue]Polixeni: Gratulálok Neketek is!!gyesek voltatok! Jó egészséget és sok tejet kívánok!
[/color]
Timi: Szuper az etetőszék!! Hol vettétek??

Most csak ennyi voltam, majd ha tudok jövök este...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok....

na látom már itt is figyelhetne harmadik kiscsávó a hasamban....de neeeeem.....tényleg én csak poénkodtam Veróval-ha már megyünk udvarolni-három Királycsajhoz :D három Elcsicssrác dukál.....de mi maradunk a kettőnél :roll: :D
harmadiknak jön tesóm KendraNinája..... :wink: :lol: :wink:

BRIGI-köszönjük-így utólag is :D :D veletek minden okés??-akkor gyere este..... :wink:

KRISZTI-neked is köszi :D és tényleg így van-nem is kicsi-de nem is nagy :wink: :lol: mégis nagynak tűnik,főleg mikor együtt vannak Benedekkel :D
fogmosás nálunk is szupi-Mikey rákapott az elektromos fogkefére....amúgy neki is dínós tappancsos van/volt....tök élvezi,azt nem tudom mennyire jó neki :roll: persze először Miki megmossa neki és utána ő egyedül...mi elmex tejfogakra valót használunk-persze Benedek is a maga két kis fogára :roll: :lol: :lol: :lol:
virslis sztori vicces :lol: :lol: :lol:bevásárlókocsit nem szoktad álló helyzetben is tologatni??? :lol: :lol: :lol:
sárgacica Zsobiképet várjuk!!!! :wink:

TIMI-jobbulást nektek.....dokitok mit mondott???
etetőszék szupi-és tényleg a színe nagyon ott van :D :wink: amúgy ez nem ötpontos ugye?-nálam ez felejtő mert Benedek is olyan mint Mikey: csak addig van/volt a székben még zaba van :lol: :wink: kitekeredik kimászik-szóval.....kell itthon az ötpontos....anyunál ikeás-nagyon szeretem,de ugye ott én lazulhatok kicsit-kajcsi után anyué a terep...
és ahogy Jáz pózol....megzabbantom..... :wink: :lol: 8)
a haját növeszted???? :roll: :D

Orsi-de jó,hogy itt :lol: olyan ritkán jössz mostanában.....látom kezd rendeződni az alvás-drukk hogy így legyen......
Noel-sárgaság?-erről nem írtál.....gondolom minden okés :roll: és tejcivel hogy állsz???
igen imádjuk a havat-Mikeyt szánkón húzni felejtő-tudod nem az ülés az erősségünk :lol: :lol: de csúszni,mászni,hógolyózni-na ez
az az ami kell.......Benedek még elül-addig még nem anyukája ki nem borítja :roll: :wink: :lol:jöhetne Kolos is :wink: 8) :wink:

RENÁTA-okés....ha kész szóljál :wink: :lol: Lindának meg-nagyon ügyi,hogy csak így jelzi kint a fog :wink: és mit adtál neki?
Iván ma hogy van???-nem akar kimenni a hóba? :roll:
nem írtál semmit a fánkról......megvolt a sikere??

JUDY-édesek uncsitesók :D Anna milyen nagy Hanna mellett..bírják egymást?gondolom Ancsa nagyasszonyoskodik.....

és észrevettétek hogy mennyivel hosszabbak a nappalok?? :lol: :roll: :lol:

SISSY-élvezzétek az otthoni napokat hármasban :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:50-kor.
Vendég

Szép jó estét!

Tenci
Azért ide is jöhet Hugicád! Akkor Ő még ingyen szül! Tök jó!!
Igen, igen csütörtökön megyek az oviba, mind a három csoportba! :-)
Nem, nem sajnos most erre nincs időm, de hát nem is kell jelmezt készíteni, mert már van kettő. Boszis jelmezt hozott neki a barátnőm, igaz ahhoz jó lett volna egy cica, de hát ez most nem jött össze. A királylányosat, meg én vettem neki, mert hát bosziról azt sem tudja ki az, és mikor megkapta, mondta hogy Ő királylány szeretne lenni, így vettem neki. De nagyon szép a boszis ruha, és a kalap is jól áll neki, így lehet hogy még abba lesz. Van miből választani, elvisszük mind a kettőt, és majd ott választ.
Anyukám nem nagyon hasonlítgat, imádja!

Ez tetszett, hogy legalább hallották, hogy merre vagytok! Ma milyen volt a szánkózás?

Timi

én mikor kapok lekvárt???
Milyen jelmez készítesz?? ne csigázz minket!!!!
Csak vicceltem, persze hogy nem baj, hogy nem köszöntötted. Mi sem, csak mondtuk neki, majd májusban tartjuk a Szofi napot!
Szóval nem kell észben tartani!
De azért édes vagy!

Nagyon szuper a szép! De édes nagy csaj már Jázmin!!!

mit mondott a doki?
Hozzánk holnap jön a dokinéni!

Ja egyébként Tarzant szokott nézni? Vagy ez most honnan jött?

Veronikusz
,
Laci rendben? Milyen gyakran jelentkezik?
Mi az, hogy nem vagytok olyan jóban Henivel?
Ikeában voltál a 3 csajjal? És mit vettél?
Tényleg, hogy hogy nem lettél diplomata? Nem kaptál kedvet? És milyen nyelveken beszélsz? Mi a legkedvesebb emléket a gyerekkorodból, tényleg izgi lehetett, Algírra emlékeztem, de Athén nem rémlik.
Nálatok mikor lesz a farsang? És akkor mindenki királylányként nyomja? Bölcsiben is lesz?
Lányoknak sok gyógypuszi!!!!!

Judy
annyira szép helyen jártatok!! kis titkolózós? 8)
Én Anyósomtól kaptam mérleget több éve, nem is tudom milyen márka, de nagyon jó, majd megnézem.

Annát már most így lekötik a mesék? És már ilyeneket eszik! Nem semmi! Mamba de rég ettem!

Voltatok tornán?

Nagyon édes a két kislány a fotelban!!! és Ők is ott laknak ahol Ti? Sokat találkoznak a csajok?

Valentina,
Nagyon sajnálom, gondolom most világvége hangulatod van! Gyere és mesélj, hátha segít! Vikónak meg csinálj szép szülinapot, legalább eltereled a figyelmed és az Ő lelkecskéjének is jobb lesz!

Judy Veronikusz

Anyósom Jézuskájától nagyon szuper kenyérsütőt kaptunk, nagyon jó receptek vannak benne, abból csináltam hagymás kolbászos kenyeret, ha lesz időm leírom nektek ,csak még a kis adagolókanalat le kell mérnem, mert az az egy hiányzik, hogy az mennyi.

Ren,Örülök, hogy Iván jobban!
Gratula Lindának a fogacskához! Mit néztetek?
mikor megy oviba?Ő mi lesz a jellmezbálban?

Orsi,
hogy vagytok??? Sok gyógypuszi Nektek! Remélem Te tartod magad!
És hogy vagy? Kezded már otthon érezni magad?
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége.
Megértelek, kezet foghatunk, nekem is sokat fáj a kezem, főként terhesség alatt.

Kriszti

Örülök, hogy jól sikerült a vásárlást! És lehet Zéti, ahogy fogat mos! Mi is nagyon hamar kezdtük!
Köszönjük a jókívánságokat!
ÉN is kíváncsi vagyok a cicára! Édes lehet, Lara még nem nagyon tudja mi az a farsang, ha tudja. Tuti vau akarna lenni!

Lilluska
Igen, igen a Feketeerdő!Persze, persze majd ha lesz időd, nem kell sietni!
Sok gyógypuszi, és hogy van Bogi szájacskája?

Jó éjt Mindenkinek!

ancsaboszi

Sziasztok,

éjjel elment a nagymamám, ő volt nekem az egyetlen már. Elaludt csendesen.
Ne haragudjatok, ha mostanában nem leszek nagyon aktív...

Kép
Kép
Kép
szzsk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:51-kor.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocsi Mindenkitől, de most "kiveszek pár nap szabit" innen, mert qvára szarul vagyok! :? Felkelni sincs kedvem, meg semmihez sem, de ugye ezt nem tehetem meg a Törpik miatt! :roll: Mármint felkelnem azért muszáj.
Nagyon levert a lábamról most ez a kór! :? Nem tudom mikor éreztem magam utoljára ilyen sz@rul! De semmihez nincs erőm, de főképp kedvem! :?
Bocsi még egyszer! Igyekszem magam rendbe tenni hétvégéig, de addig ne várjatok tőlem túl sokat. Mélekre sincs kedvem válaszolni, de amit energiám lesz, írok!

Kerüljön el Benneteket és a Családotokat mindenféle bacilus, vírus meg nyavalya kórság! :roll: Küldöm Mindenkinek az "Egészség woodoo-t" !!!!! 8)

Pussz Mindenkinek!

Kriszti!

Őszintén sajnálom! :cry: Megértelek! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

na mi ez a nem jövünk???? :roll: :D ki merre???

KRISZTA-részvétem....azért ha gondolod gyere,mesélj nekünk nagyidról.... :roll: :roll:

ANCSA-akkor mindent bele,ha mész fotózni....bizti jó lesz....blogodra felteszed őket?
és miért megy dokinéni?-ez olyan kontroll féle? :roll:
és ha lehet vélemény.....én boszijelmezt mondanék :lol: :lol: annyira illik Larára-olyan varázslatos kisboszi :wink: :lol: :wink: még egy: reggel a seprűre ültessed-úgyis nagy havat mond csütörtökre!!! :lol: tuti előbb beér mintha kocsival vinnétek----és tudod a hitelesség :wink: 8)
szánkózás tuti-de ha egyedül megyek nem egyszerű....a pályán mindig van valaki aki épp vigyáz Benedekre ha csúszunk Mikeyval....de tudod az elindulás/öltözködés....ááááá nem is mondom :roll: :D megint mondja a nagy havazást.....

LILLUS-jobbulást nektek...és te mikor sütöd e remek tortát?? :D :lol:
Bogi száj meg....de lehet már rutinosan esik,ezért nincs nagy baj
:roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

TIMI!
most olvasom-gyógyulj meg!!!!!
Jánosod aktiválja magát-te meg amennyit tudsz pihizz......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok,

bocsi-bocsi nem jutottam géphez... nálunk ma délelőtt úszás volt, délután 1 órát sétáltunk Ancsával, felet a kutyával, meg kocsit mosattam (már tiszta só volt kívülről), vízért mentem, mostam...ilyesmik.

Timi,
Hanna pont egy évvel fiatalabb Annánál (+1nap), úgyhogy kb 7,5 hónapos :D
Adószabályokra és őrületre most inkább nem reagálok, mert a lila köd....
Jobbulást neked!!!!

Kriszti,
sajnálom :( Nem is tudom mit írjak...

Tenci,
na igen, élvezi, hogy ő a nagy :) Várj, van egy fotó amin ez látszik... Mindjárt megkeresem :D

Lilluska,
jobbulást a családnak!!!
Hű, ez a recept már csak olvasva is hízlal :oops:

Ancsa,
Hát, őszintén szólva eléggé az utolsó pillanatban döntöttük el, hogy akkor megyünk... az utolsó pillanatig vaciláltunk a havazás miatt...
Tornán voltunk, nagyon élvezte :D Aranyos volt nagyon.
Nem, ők Pécsett laknak. Úgy havonta 1-2x találkoznak a csajok csak sajnos :(
Recepteket előre is köszi!!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenc,
csak neked :wink: Az arcot nézd :D :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Csajok!

Annyira de annyira szégyellem magam, hogy nem írok, nem olvasok...százezer dolgom van azt sem tudom hol áll a fejem...
Arról nem is beszélve, hogy Daninak tüdőgyulladása van, Orsi úgy néz ki, hogy asztmás, nekem meg arcüreggyulladásom van.
Ezek mellett meg tárgyalok, tőzsdézek...

Szóval Csajok! Rengeteget gondolok Rátok és próbálok olvasgatni is, de nem tudom mikorra érem utol magam.

De azért bekukkantok!!!!

Vero!
Nem felejtettem ám el, hogy írjak Neked erről a tőzsdés dologról.... :wink: lassan csak összehozom...

Judy!
Veled meg beszélünk remélem hamarosan... :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Köszönöm az együttérző szavakat! Jól estek nagyon. Már kicsit jobban vagyok lelkileg, most más feladatom van, arra "kell" koncentrálnom.
Nagymamám 86 éves volt, egy igazi, jóértelemben vett parasztasszony, aki lánykorában Németországot is megjárta napszám miatt. Aztán viszonylag későn ment férjhez, lett két lánya (28 és 30 éves korában). Az első szerelmét elvitték az oroszok munkatáborba. Nagyapám a születésem előtt 3 hónappal halt meg. Nagy sokára újból megtalálták egymást az első szerelmével. A bácsi haláláig együtt éltek szeretetben, jóságban. Azóta újból egyedül volt, de sosem volt egyedül. Mindenki szerette a családban, még a 2 veje is, ami azért ritka, valljuk be. :) Sajnos elég régóta betegeskedett, de a betegségét kezelni tudta gyógyszerekkel (amiket utált bevenni). Vizes volt a szíve, tüdeje. Olyan sok emlékem van róla, hihetetlen! Nagyon szeretem!

Ma voltam a Kútvölgyiben. A szülőszobák, CTG átköltözött a szembefolyosóra. Van egy nagy gólya az ajtóra ragasztva. :) Olyan nyugi volt, épp senki nem szült, nem vajúdott, békés volt minden.
CTG jó lett, szülésznőm vett vért is. Jövő héten csütörtökön megyek legközelebb (addig nem áll szándékomban) :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Ma is egy szépreményű este.....Mind2 poronty 1/2 8 :!: óta húzza a lóbőrt. Zsolti? Hát dolgozik :roll: Nincsenek ezek a kölkök tekintettel semmire :lol:

Zanza leszek kicsit, mert bocsi, de olykor kavarom, hogy ki kérdezte az amit :oops: :lol:

Kriszti
Nagyid :cry: Egy klassz Nagyi kincset ér! Az enyém lassan 7 éve hiányzik nekem :cry: :cry: :cry:

Ancsa
Iván versenyautó lesz :D De ez már a nemtom hanyadik verzió, mert először méhecske szeretett volna lenni. Ez egy hónapig állt is, ki is találtuk, hogy mit hogy csinálunk meg... Aztán úgy döntött, hogy inkább darázs lesz :lol: Oké, megoldom :lol: Ezt követte az elefánt, de apu zoknija miatt elvetette :lol: ez lett volna az ormány. Ekkor jött a versenyautó. Ezt is kitaláltam, majd mindjárt inkább darusautó akart lenni :roll: Lebeszéltem :oops: Nem túl praktikus jelmez...Aztán úgy tűnt nem is tud menni. Ekkor vígasztaltuk, hogy sebaj, majd jövőre akár robot is lehet (éppen beleszeretett egy robotos mesejátékba :) ) Persze, villogó lámpákkal és csinálok hozzá forgó antennát is! Vígasztalta Zsolti. Szal mikor kiderült, hogy mehet, akkor már robotjelmezre volt igény :roll: De 12 óra alatt ligha...meg Zsolti melózik is...Majd jövőre :wink:
Vmi 1000 éves filmet néztünk...Bizánci tűz. Vicces volt :lol:
Te már tudsz menni fotózni? Ilyen jókislány SzofiBaba? Az szuper :)

Timi
Gyógypussz! Etetőszék tényleg nagyon kafa! Ötpont nálunk is étszükséglet, ezt már látom :D Meg a dönthetőség....Az tecc benne nagyon, hogy állítható a magasság! Kicsit kényelmetlen, hogy Iván az ölemben ülve próbálja Lindát etetni :roll:
Kíváncsian várom mi lesz Adriból 8)

Tenci
Fánknak nagy sikere volt természetesen :D teljeskiőrlésű lisztet is tettem bele jócskán és így is nagyon könnyű lett a tészta 8) Iván annyira nem kattant rá a dologra....De lázasan valszeg én sem ugrottam volna az ötletért....
Iván és a hó.....Ez majdnem olyan, mint Iván és a víz....Szereti, de csak módjával! Ha jött felém hógolyóval és én is csináltam egyet, akkor már dobta is el, hogy "Anyu eldobobomn, de ne dobjál meg!" Párszor fel is löktem a hóban, de nem teccet neki :shock: Bezzeg én! Teleraktam az udvart hóangyalkákkal, Iván meg nézte az ablakból :lol: (Elsőről jól látszik :wink: )

Orsi
Egyre könnyebb lesz Noellel :wink: Mi oda jutottunk, hogy kényelem az életem :D Na azért nem ennyire, de ahhoz képest.... Linda ugyan nem alszik sokat, de ügyin eljátszik egyedül, ha lát engem. És hát a mei-tai is nagy barátunk :wink: Végre a babakocsit is megkedvelte, hála a sportrésznek, amiben szűkítő is van, így már vagy 1 hónapja beletehettem volna, én marha :roll: Sebaj...Szal kitartáááááás!

Csajok! Akinek több gyereke van otthon (úgy értem nem ovi, nem bölcsi)...Mikor Iván itthon van 7végén vagy oviszünet, betegség...Szegény Linda éppcsak a szükségeseket kapja meg :oops: :? Semmi "pluszprogram". Látom, hogy hiányzik neki, meg nekem is. Ti hogy oldjátok meg? Úgy értem nem játszom vele, hanem csak a kezébe nyomok vmi játékot és nézi, ahogy Ivánnal játszom vagy együtt olvassuk a mesekönyveket, Linda ugyan imádja, de ilyenkor se baba-mama torna, amit minden nap szoktunk, ha Iván nincs, se együtt játszás, "beszélgetés" :( Már látom, hogy kezdi unni, hogy ő folyton le van pattintva :roll:

És akkor képek :D
Kép Kép Kép Kép
Hát így "ízlett" az első falat alma :lol: :lol: :lol: Pedig a Cebiont nagyon nyomja, ami azért elég sáványúúúúúúúúúúúúú :shock: Tévedtem, mikor azt hittem, Linda majd töm az első perctől...Mondjuk az ilyen gyerek számomra kb. akkora kuriózum, mint azok a babák, akik 6 hetesen átalusszák az éjszakát :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

JUDY-a kép önmagáért beszél :wink: :lol: :lol: nagyon nagyasszony :D :D
igen milyen jó lenne ha együtt tudnának felnőni......de ez is valami-látom jó tesók vagytok húgoddal :wink: :D férjhez mehetett volna közelebb is :roll: :lol:
autót érdemes volt lemosatni??? :roll: :roll: nálunk nagyon gáz idő van...Miki is tegnap-de csak gőzborotvázta-de ma már hogy néz ki....nem is mondom :roll:
uszi jó volt?

KRISZTA-nekem/nekünk egy nagyi sem élte meg a dédunokákat....gondolom tenagyid imádta srácaidat :D szerencsés volt és nagyon nagyon szép kort élt meg-és a legfontosabb nagy szeretetben-ami azt gondolom ma nagy szó :roll:
az emlékeiddel pedig mindig együtt lesztek....
éééés hogy repül az idő....lassan 38.hét???mikorra is vagy pontosan kiírva?
és köszi kórházi híreket.....
mindennap legalább egy uff-ra :wink: :lol:

CUKKATI-nem hangzik valami jól amit írtál.....remélem már jobban
kúráljátok magatokat-gyógyuljatok!!!!
gyerkőcök szednek valami gyogyót??
remélem azért ovi/bölcsifarsang meglesz.....

RENÁTA-jaj de édes helyespasi Iván a hóban!!! :D nem úgy néz ki mint akinek nem tetszik a havazás!! :wink: :lol: Linda ezekkel a nagy szemekkel..... :D gyönyörűűűűűűű
első alma-ugyan máááá lehet túl édes volt???máskor citrommal próbálkozz :wink: :lol: :wink: :lol: ha már cebiont nyomja... 8) :lol:
kérdésedre-mi ebbe a kategóriába tartozunk :wink: de valahogy mégsem-mert ugye nálam Benedek ahogy nő mindig jelen van Mikey...ha valami történés van mindkét srác ott van,bármi is legyen az-sőt még ha nem is akarnám Mikey kiköveteli,igenis részt vesz mindenben-Benedeknek meg meg tök természetes oda jön ahol épp vagyok/vagyunk..és tényleg ha külön szeretnék velük lenni nekem itt van két mami...persze én akkor ezt úgy mondom lepasszolom őket-de Mikey imád mindkét maminál lenni és Benedek is.....szóval ők nem érzik ezt lepattintásnak :D :lol: :wink:
egyébkén ezt tök jó téma kíváncsi vagyok ki mit ír.....
Korizást próbáltátok már Ivánnal?-mi hétvégén megyünk ha jó lesz a jég....remélem ráérez az ízére... :D :lol: tudom írtad Iván+víz+hó....de jég?? :wink: :lol:
és Böbebaba szöveg nagyon tetsz :wink: :lol: 8) :wink:

betegeskedők jobban????????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok,

csak egy gyors uff... Mostanában nem tudok sokat a gép előtt ülni, az ezer éves, kényelmes székünk feladta a harcot, a többin meg nem kényelmes sokáig csücsülni :? :roll:
Meg aztán épp Halász Juditot hallgatunk, és van egy szám, amit folyton vissza kell tekerni... :roll: :D :D

Tenci,
hát igen... Az a vicces, hogy totálisan felújítottak és berendeztek egy lakást itt pesten, aztán szakítottak, a srác visszaköltözött Pécsre, utána jöttek össze megint. Aztán mivel a hugom épp otthagyta a melóját, a sógoromnak meg van ott egy jó munkája, a hugom költözött le. Most meg már ott építkeznek - illetve már majdnem kész van :D
Itt is gáz idő van, de már vastagon állt rajta a só, az meg nem tesz túl jót neki... :roll:

Ren,
Pedig a képen úgy látszik, nagyon tetszik Ivánnak a hó :D Lindának meg a hatalmas szemei... :D :D
Az első falat alma nálunk is ilyesmi reakciót váltott ki :D

CukiKati,
Jobbulást nektek is!!! Beszélünk persze! :D

Nna, mennem kell, már lóg a nyakamon :roll: :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Lányok!

Először is szeretném Mindenkinek megköszönni a szorítást és a sok-sok gratulációt.

Köszönöm Tigrincs, hogy hoztad a híreket, hogy felugrottál hozzám szülés előtt, hogy hívtál és hogy izgultál értünk.

Ancsaboszi!
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a szépséges sms-t!

Nagyon-nagyon jól estek, hogy ennyien gondoltak ránk.

Már itthon vagyunk, s jól vagyunk. Kezdünk szép lassan kialakítani valamiféle rendszert, s szokjuk az itthoni létet. Igazi kis cukifalat, rettentően imádjuk, s ezt a leírhatatlan érzést igazán csak akkor érzi az ember, amikor már ott van velünk. Ők egy igazi kis csoda, de sokan ezt már megtapasztaltátok!

A sok kedvességért csatolok pár képet köszönetképpen:

Kép

Kép

Kép

Ne haragudjatok, hogy nem tudom most visszaolvasni, de gyorsan ugrottam fel, hogy az tegyek fel jobb képeket, ahogy azt megígértem Tigrincsnek is.

Puszi Mindenkinek

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:51-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ömlik a hó!!!

Orsi,Hogy vagytok???
Kezded már magad otthon érezni?
Képzeld, mióta mondtad, hogy Noel milyen szépen alszik éjszaka, azóta Szofi is hasonló! Bár eddig sem volt ok panaszra. De most! Tegnap este 10-től ma fél hétig aludt! És akkor is azért kelt felt, mert nem kapott szegény levegőt, mutatta a kis kezével az orrát! Most kapott gyógyszerkét és már alszik.

Zsuzsi,
Nagyon sajnálom a Mamádat, részvétem!
Megértem ha most nincs kedved semmihez. Nagyon jó volt olvasni rólad, és fantasztikus asszony lehetett, és de jó, hogy volt déditek! Nekünk sajnos nincs! Mi a két nagyinak is nagyon örülünk, azért egy Papa hiányzik, de azt Lara már megoldotta, már választott magának egyet! Nem is rosszul, Akaliban egy étteremtulajdonost!
Hogy vagy? Mármint pocakilag?

Lilluska
Örülök, hogy Bogika jobban!!!
hú, ez a recept nagyon jól hangzik! El van mentve!!! :-))) Köszönöm szépen!!!

Hajrá Hunor! :wink:
Várjuk a képeket!

Tigrisem!
Jaj szegénykém, persze, persze menj csak! Megértjük!

Veronikusz???
hogy vagyok??Férjed???
remélem nem vagytok betegek! Tessék jönni egy uf-ra!!!

Tencikém!
Igen, igen voltunk tegnap oviban! Ez azért nagy szám, mert Lara is beteg kicsit, ezért kedd, szerdán itthon, tegnap elmentünk mert hogy Farsang! Élvezte, de nagyon anyás a drágám, át is hozták a középsőbe, mikor őket fotoztam! Hú, szinte mindenkinek folyik az orra, mi meg ezért nem mentünk, pedig most az elején, ez nem tett jót. Szóval tegnap még egy kisfiú jól le is köhögött.
A blogomra nem, mert majd a netről rendelnek, minden csoportnak a képei külön lapon lesznek láthatók, de a blogról majd el lehet jutni oda. De még csak válogatom! :-) Nagyon sok kép készült!
Édesek voltak a gyerekek, és hát így lehet ötletet gyüjteni!
Dokinéni azért jött, mert a hülye kardiologus nem írt fel annyit gyógyszert amennyi elég lett volna, meg megnézte Szofika légzését, mert a mútlkor nem volt túl jó. De most már jobb!
Édes vagy, köszönjük, és igen Boszi volt, és nagyon csini! Kocsival mentünk, mert a hó elkésett, csak most esik!
És milyen messze van a szánkópálya?
Ma is mentek? Vagy már ott vagytok?

Judylényeg, hogy együtt voltatok, és ilyen szép helyre jutottatok el!
De jó, hát igen, a szerelem mindent legyőz. És lakást eladták? Vagy felújították?
Receptet majd gépelem, mert már lemértem! Hétfőn sütöttem!
Édesek a csajok!
És közted és a Hugicád között mennyi a korkülönbség?

Kati,
Jaj szegénykéim! Hát ezt még olvasni is rossz volt! Gyógyuljatok! Sok, sok gyógypuszi!
Nem csodálom, hogy ide már nem jutsz, hisz ennyi mindent, nagyon kis ügyes vagy! Magadra? Férjedre is van még időd! Szuper csaj!?

Reni,

jó volt téged olvsani!
Iván a hóban, nagyon jó a kép! Hol készült? Az okmányiroda előtt vagy mögött? :-) tényleg a ház cicája meg van még? Mennyit sétáltunk arra! Ott mindig sok időt töltöttünk, meg a zálszónál is mindig megálltunk! Nem is értem, mért nem taliztunk ott!
Tegnap volt nálatok is a Farsng?
Képek? Akkor jövőre robot? És milyen lett az autó?

Megértem az érzéseidet, én is érzek már hasonlókat. Mondjuk én most Lara felé, eddig nagyon jól viselte még Szofi evett (Ő is szoptatott, cumiztatott, böfiztetett) , de most már valahogy úgy dönött sok ez a változás. Most Ő is enni szeretne, meg az ölembe ülni, nekem meg a szívem szakad meg. Tegnap este Szofika nagyon sírt, Ő meg már lefeküdt aludni, és kijött megnézte, és úgy ment vissza a szobájába, hogy majdnem sírtam. Olyan kis szomorúan. És egyre több rosszaságot csinál, tegnap is vagy 20-szor nyitotta meg a csapot, és nem volt hajlandó összepakolni a játékait este, és meg sem hallotta hogy mit mondunk neki, így felvittem a szobájába. Ő meg sírt, nekem a szívem szakadt meg, és éjszaka meg felébredt, és ezt mondta álmában, hogy Anya nem leszek rossz, többet nem csinálok ilyet, gyere :-(

Jártok a térre korizni? Van még jég?

Linda nagyon kis édes! Majd megszereti az almát! Mi barackkal kezdtünk!

Sissy!
De jó hogy jöttél! Megérjük, hogy nem tudsz jönni gyakran! És milyen? Mesélj!!!
Nagyon édes! Nekem a középső kép jön be, ott hol van Tomika?
És persze várunk szüléstörténetet!
Ja azt még nekem is kéne, de hát én nem is szültem! :-)

Na megyek, mert még sok a dolgom!

Sok puszi, mindnkienk szép napot! Aki beteg annak sok gyógypuszi

Kriszta? Steffi?? Brigi?

ancsaboszi

Sissy, annyira cuki KisTomi!!!! gratutálok még1x!!

Reni, nálunk meg inkább az a gond, hogy Noellel vagyok ugye egész nap, és mivel lerakni nem lehet (most it itt laszik kendőben), Kolos van háttérbe szorítva. persze kiharcolja magának a törődést (nagyi+nagypapa+apa) de én sokkal kevesebbet foglalkozom vele. olyan lelkiismeret furdalásom van néha, hogy lepasszolom a nagyszülőknek, de olyan szívesen megy. olyan hisztit tud levágni ha az apja nem viszi át. imád ott lenni.
ezért ha baja van még mindig hozzám jön. :)
snooopy

Ancsa, hát Noel még mindig össze-vissza ébred. néha vannak jobb napo, amikor alszik6-7órát, de átlag a 4 este, és min 2x kel.
de örülök, hogy Szofi "javulófélben" és gyógypuszik mennek.
Lara ovi? hogy megy??
hát..kezdem-kezdem...de azért jó hazamenni a szülimhez. hiányoznak. szerencsére mindne hétévégét ott töltünk, holnap is megyünk fel. már várom.

Timi, hogy vagy???? remélem tudtál pihenni kicsit.
és Jáz írtó cuki az etetőszékes képen.

Veroval mi van, régen volt? (bagoly mondja :lol: )

Kriszti, nagyon sajnálom a mamád!!
snooopy

Boldog felediket Linda!!!
snooopy

Sziasztok!

bocsi az eltünésért, de most a lányok is mint itthon betegen + én is olyan depis lettem :roll: :oops: még az ujjamat is leszeltem a káposztával ... (nem is tudok rendesen gépelni, mert fáj) :oops: tiszta zizi vagyok :lol:

Judy!
:D nagyon édi ez a két kis csajszi :lol: :lol:
Kenyeret megsütötted már? Milyen lett. :D én még mindig nem jutottam oda. :oops:

Tenci!
Lányok: kedvük jó, bár Szofinak tegnap este láza volt és hányt is :cry: ja! És nem nagyon akarja az antibiot se bevenni, mert hogy rossz az íze :oops: úgy kell belekönyörögnöm :oops: mert hogy 2 napja éjjel fájt a füle és elvittem a Jánosba. Közép fül gyulladás. Zsófinak is talált valami eltérést így ő is antibiózik. :oops: csak az orrcseppel nem boldogulok Szofinál :oops: egyszerűen nem bírom lefogni :oops: pedig 5-6x kéne csöppenteni az orrába
Balzsam: Baby Luuf balzsam, amit a mellkasra kenek éjjelre
Konzulság: köszi de inkább kihagyom! :D

Orsi!
Örülök, hogy ilyen jó volt OTTHON a szüleidnél :D Noel is látod változik! Remélem sok hasonló átalvós éjjeletek lesz!

Timi!
Hogy vagy? Jobban? Mielőbbi jobbulást!!! :oops:
Fotómodelled nagyon kis csini és édi :lol: az etetőszék meg tényleg nagyon praktikus és szép is! Köszi hogy lefotóztad!

Kriszti!
Nagyidat nagyon sajnálom ! :oops: :cry:
Igen! Laci kedden délben megjött :D minden oké! :wink:

Lilluska!
Jobbulást nektek!
Fotót kérünk a farsangról! :wink:

Ancsa!
Szofinak jobbulást! :oops: megfázott szegényke??? :oops:
WOW! Hagymás-kolbis kenyér :D nyamíííí! Jöhet a recept! :D
„Nem vagyunk olyan jóban Henivel” = nem beszélünk naponta, de még hetente sem! Csak ennyit jelent
IKEA: nem kell azért venni is valamit, mert oda megyünk! :lol: sokszor csak azért megyünk, hogy a nagyok a játszóházban játszanak :lol: meg hogy együnk! :D
Diplomata: köszi de ezt meghagyom az ambiciózus embereknek! Nekem nem tetszik ez a politikai pálya :D (egymást nyírják az emberek :oops: )
Legkedvesebb emlék: mikor Görögországban voltunk. (mikor onnan hazajöttünk halt meg a mamám :cry: )
Farsang: ma volna, de mi sehova sem megyünk :oops: különben meg Szofi Csipkerózsika, Kata Hamupipőke lett volna :lol:

Cukipofa!
:D végre!!! :D jó hogy jöttél! :wink:

Reni!
Linda szemek!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sissy,
nagyon édes!!! :D :D A középső képen micsoda kismackó :D :D Megzabálom :D :D

Ancsa,
hát, a lakásügy kicsit bonyolultabb, majd ha több időm lesz kifejtem... :oops:
Hú, nagyon várjuk :D
Hugom 3 évvel fiatalabb nálam.
Örülök, hogy már jobb Szofi légzése. Laráról majd raksz fel boszis képet a farsangról? :D

Orsi,
látod, egyre jobb alvó lesz Noel is :D

Vero,
pont az előbb dagasztottam be, most kel. Kíváncsi leszek. Kicsit régi az élesztőm, úgyhogy nem biztos hogy sikerül :oops: De elfelejtettem frisset venni, pedig ma reggel voltam vásárolni :oops:
De most csak sima fehér kenyeret csinálok, gondoltam indulásnak jó az is :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sissy!
tudtam, hogy valamit akartam, de kimaradt :oops:
Kis Peti minden képen nagyon édi, de abban a pöttyös bunda kezes-lábasban egyszerűen betojás milyen édi :lol: :lol: :lol:

Judy!
WOW! de ügyi vagy! :P majd én is, én is, csak még kímélném a levágott ujjam + most várom a duguláselhárítás, mert nem megy le a mosogatóból a víz :oops: azt hiszem fájni fog! múltkor is 15 ezer volt :cry: :cry: :cry: ennyit a Valentin napi ajándék pénzről :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csak gyorsba Mikey épp fest,Benedek alszik.....jaa és már csak Benedek egyszer alszik egy nap....az is max1.5óra :roll: de semmi gond még este fél kilenctől reggel hatig/hétig nyomja :lol: :lol: tudja mire való az éjszaka...na és persze a nappalok is :lol: :wink:

VERÓ-jobbulást mindenkinek-és ujjreszelés megesik mindenkivel-mármint aki ilyen tevékeny a konyhában :wink: :lol: :wink:
farsangot sajnálom gondolom téptek volna csajok....de majd otthon Zsófesznak előadják a műsort :D
kemény lehet...nem tudod lefogni-megértem-nálunk lassan kétemberes Benedek pelenkázása,egy egyszerű pelenkázás....hatszor leizzadok-amint lefektetem....ááááá nem is mondom :roll: :roll: és naponta vagy 7x...
Valentin napi ajándékkpénz???-asszem kezet foghatunk.....tegnap lettem kész fogdokinál...nem is írom mennyi lett a végösszeg!!!! :roll: :roll: :oops: :oops: és egy fogról beszélünk......
képeket azért tudsz rakni farsangi rucikról/csajokról?? :D

SISSY-nagyon szép kispasi Tomika.....látom maci nagyon vigyáz rá :D :D

JUDY-hajra fehérkenyér!!!! :wink: :lol: és mi lesz a folytatás??? :D
és szerezzél be egy jó széket.....nehogymáááá kifogás legyen :wink: :lol: :wink:
melyik szám tetszik Ancsának HJ-tol???

ANCSA-de jó,hogy jól sikerült a farsang/fotózás.....látom te sem unatkozol...és oviba téged kértek fel??,tudták,hogy jól nyomod a fotózást?? :wink: :lol: :wink:
azért vigyázz nehogy összeszedjél valamit.....
Szofikádnak a kötelező oltásokon kívül beadattok valamit?
szánkózni ma nem voltunk,itt is esett a hó de már esőbe ment át....amúgy itt az utca végén van-olyan 200méter....nagyon király :wink: :lol: 8) és holnaptól korizni megyünk.....alig várom :wink: :lol: :wink:
képeket...sokat :lol: :D :lol:

valamit még akartam....de Benedek....ennyi volt alvása?? :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vero,
fincsi lett :) Ancsa is elkezdte nyomni befelé :D Apa már kezd izgulni, hogy mire hazaér este, neki már nem jut (beküldtem neki a fotókat :oops: )
Hát igen, sérült kézzel nehézkes gyúrni... :( Bár én a kézimixer dagasztófejével gyúrtam össze, csak a végén gyúrtam át kézzel, de ha lenne egy seb a kezemen, én se csinálnám az biztos... :? De remélem hamar rendbejön a kezed!!
Nekem profi duguláselhárítóm van: az apósommal szoktam leszedetni a szifont, ha valami gáz van... Eddig nagyobb baj még nem volt szerencsére... Remélem azért olcsóbban megúszod, mint 15 :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Vero, jobbulást a kezednek!

Judy, burgonyás kenyeret is próbálj majd sütni! Az még finomabb, szerintem, mint a sima kenyér!

Dugulás: nekünk van "csőgörényünk", még Debrecenben vette Zoli, eddig nem kellett sosem hivatalos kármentesítőt hívni.

Még jól vagyok, mondjuk reggel majdnem sírógörcsöt kaptam a havazás miatt. Abbahagyhatná már!!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Igen, tudom, még mit szerettem volna.

Aki a 11. ker-ben lakik: van két belépőjegyem az Elevenparkba (www.elevenpark.hu) az Új Buda Centerbe. Csak hétköznap lehet bemenni a jeggyel és egy gyerek jegye van ingyen egy fizető felnőtt társaságában. Mi már tuti nem tudunk elmenni. Március 31-ig lehet beváltani.
Ha valaki szeretné, szóljon, szivesen odaadom!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sissy: Tomi valami gyönyörűség! Csodaszép kisbaba!!! Gratu mégegyszer!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Tenci!
Már csak 1x alszik és ilyen keveset???? :shock:
Nekem Zsófi 2x alszik nappal: reggel 8-9-től 1 órát (én nem hagyom tovább :oops: ) majd 13-14 órától 2-3 órát :D és este 8.30-kor van a takarodó :D akkor se kell ringatni hogy elaludjon :lol: neked viszont ez jó kis kiképzés :oops: :D
Pelus csere: jaj, ne is mond! :oops: én is scander-ezek Zsófival :oops: :lol: kis kukac! :D
Pénz: :oops: adj egy ötöst! :lol: de legalább szép lettél :lol: én max. csatornaszagú :lol: különben meg egy szép szatén ágyneműt akartam venni magunknak (2x5000,- most féláron :shock: ) :oops: sebaj! Főzni úgyis akartam :D majd lesz „CSAK” az :lol: Laci hozott egy „nagymama kedvenc receptjei” könyvet és abból lesz egy 3 féle sajtos egytálétel + citromos torta :D azt hiszem most én is enni fogok!!!! :D már úgyis megvan a -20 kiló :D (már csak 2 kell :lol: )
Farsangi rucik: megpróbálok, ha találok elemet! :wink:

Judy!
Férjed joggal aggódik a kenyér miatt! Nagyon jól néz ki! :D
Dugulás: hát! Ez 6 méter mélyen volt, így ide kellett spéci gép :oops: de 9-ből megúsztam! :oops: :D

Kriszta!
3 méteres „görénnyel” én is próbáltam, de annál mélyebben volt :oops:
Mi 2 perc sétára lakunk az Elevenparktól :lol: de ha kell másnak akkor add oda neki nyugodtan! :wink: különben holnap nyilt nap lesz az Elevenparkban! :wink: lehet elnézünk !

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,
a fele még megvan, azt már elraktam neki :D
Na igen, nálunk ilyen mélyen nem nagyon lehet itt a földszinten :D

Tenci,
korcsolyázni??? Nálunk minden olvad....
a sógor fánkot rendelt, azt se sütöttem még. Piszkálja a fantáziámat az Ancsa-féle kolbászos kenyér is :wink: Meg azért akadnak még ötleteim, de azt majd csak akkor osztom meg ha sikerült :oops:

Kriszti,
hmm, azt is beillesztem a sorba az tuti :)
Ahogy nézem 2éves korig ingyenes, úgyhogy mi nem tudnánk kihasználni.. De ha valaki megy, akkor szóljon, én szívesen vezetek odáig és összefuthatunk :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na, itt vagyok. Férj aktivizálta magát gyerekőrzésileg. épp az előbb ígért Petykának egy fenékenbillentést. Csak ő nem így mondta, hanem s-sel és két g-vel.

Új babákhoz nagy gratula!
Sissy, Polikata! Jó babázást!

Pelenkázás nálunk is elég munkás, Petya az istennek sem hajlandó lefeküdni, most van egy nagy kék (zöld) folt a sejhaján, mert addig tipródott a pelenkázón, amíg beleyuttyant a szélébe. A földön sem jobb, mert akkor meglóg, és egy szál pöcsben bebújik valami olyan helyre, ahol nem bírom elérni, pl a fotel mögé.

Mi voltunk egy hetet síelni. Jó volt, Panka minden nap síelt, rosszabbat vártam a decemberi hiszti után. A legnagyobb hóban indultunk szombaton, M1-en volt baleset, de a szembeoldalon mégnagyobb. Ausztriában meg méretes hideg volt, aztán hétvégére már barátibb. Peti az elején nagyon félt a hótól (miután itthon pofával belezuhant elsőre), aztán péntekre már Pankával együtt fetrengtek benne.

Majd megpróbálok bekapcsolódni a történésekbe és nem csak magunról írni, hanem értelmeseket (hihi) hozzászólni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Elmaradt szülinaposoknak nagy puszi!
Mikey és Gabi Encije! Boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
kriszta36

És Adrinak Boldog szülinapot! (Nem Timiadrinak, hanem Adriadrinak, ha jön.)

Kép
Kép
kriszta36

És Kriszti!
Részvétem Mamád miatt!

Nekem vasárnap lesz két éve, hogy apu elment.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
már 2 éve???? ... :shock: :oops: úr isten! :oops: igaz a nagyim is már egy éve .... :cry:
dobsz majd képek a két zsiványról? :lol:
de jó hogy jöttél!!!! :P :wink:

Judy!
:lol: én meg kedvet kaptam és megcsináltam a kakukkfüves-fokhagymás bagettet, csak bagett helyett kenyérnek :lol: + szezámmagot is raktam bele, mert azt olvastam az nagyon jó az embernek és még finom is :wink: hát! fincsinek fincsi lett! megkelni 3x-ra kelt, de a tepsiben sütéskor mégis lelapult! :oops: szerintem a pontos liszt mennyiséggel volt a baj, mert az nagyon sacc-ra ment :lol: de isteni illata volt a szezám magtól + fokhagymától :D LAcinak nagyon ízlett és most már indok is lesz, hogy mért vegyük meg a TEFAL mérleget :lol:
ilyet szeretnék:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

LINDA-BOLDOG NÉVNAPOT KICSIHÖLGY!!!-és persze felediket is :lol: :lol: :lol:

NEMESGABI-neked meg BOLDOG SZÜLINAPOT!!!-de hol vagy???kis életjelet kérünk......

JUDY-igen sajna itt is elolvadt....és ma iszonyúúúúú szél fúj.....
kenyérről hol van kép???-gondolom Ancsa tevékenykedik körülötted mikor alkotsz..... :lol:

KRISZTA-és te jól nyomod a síelést???-vagy Panka leköröz??? :D :lol:
mi szerintem a következő télen próbálkozunk Mikeyval....
és igen kétezer éve nem dobtál képeket gyerkőkről :D

VERÓ-ötös megy :wink: :lol: :wink:
jó főzést neked...nagyon jól hangzik :wink: :wink: és én is ennék a helyedben....hiszen nagyon jól állsz :wink: :lol: 8) -majd Legmagicre rápattansz :wink: 8) :lol: olyan jó kajcsikat alkotsz....Lacisúly nem megy felfelé??? :roll: :lol: :D
szerintem mérleg hamarosan meglesz ha így haladsz :wink: :wink:
csajok hogy vannak??-remélem már jobban......és elreszelt kezed?

VALENTINA-nem jössz kicsit?? :roll:

TIMI-szombat van :D

LILLUS-gyere mesélj milyen volt a farsang...izgalom tetőfokon volt??? :D :lol:

ki akartunk menni....de nem csak nagy szél van,durván hideg az időőőőőőő :? :?

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok Csajok!

Köszönjük a gyógypuszikat! Jázzal együtt már jobban vagyunk, de még nem vagyunk 100%-sak! De ami késik......
Jáz már nem köhög annyira és az orrából is már csak "átlátszó" folyik :oops: :roll: , nekem nagy nehezen kidugult az orrom, de még folyik meg még mindig köhögök bár már az sem veszélyes. Bevallom őszintén, minden nap....keddtől....én is a tyúkokkal mentem aludni. :roll: Csajokat leraktam fél 9-kor, aztán én is zuhi és tentike! Bár k-sz-cs- nem aludtam valami jól, mert ugye orrom dugós :evil: volt és totál nem kaptam levegőt és ezerszer felébredtem éjszaka, de tegnapról mára más sikerült teljesen végig hunynom az éjszakát! Hurrá!!!
Szóval mivel már elég jól vagyunk, így úgy döntöttem, hogy nem mondom le a jövő heti HP-os alvást Jázzal, hanem megyünk. Az úgy is még 6 nap, és addig szerintem már tuti semmi bajunk sem lesz. Az orra úgyis folyni fog még egy ideig, de hát jönnek a fogai! :D Olyan dagadtak hátul ínyei, alul is meg felül is, hogy huhh!!! :shock: De bírja a "fogas kiképzést"! :wink: :D
Na de rólunk ennyit.

Tenci!

Szolgálatra jelentkezem.....Főnök(öm)....akarsz lenni?!?!? :lol: :twisted:
Én meg elindítottam reggel a mosást...na jó, 10-kor.....erre 3/4 11-kor mikor fektetem Zizit és akarnék inni egy pohár vizet....hát nincs víz!!!! :evil: Király!!!! Mosógép épp leszivattyúzta a mosóvizet, aztán elkezdett "kiabálni", hogy nincs víz! Gondolhatod....majd felrobbanok!!! :evil: Ráadásul fehéreket mosok! Szerintem csak este folytatom a mosást, amikor már sokan használtunk sok vizet és nem lesz annyira dzsuvi! De hogy megint mi lehet már?!?!?! :evil: Na mindegy.
Szóval jöttem-látok és írok! :wink:

Boszi!

Köszi mindent! :wink: A tegnapit csak ma reggel láttam, mert úgy aludtam, mint a bunda! Pedig nem is volt némán a telóm! :oops: :roll: Most már minden okés!!! Csak lenne víz!!!!
Szofi babának jobbulást! Meg Larának is! Örülök, hogy tetszett Neki a farsang! És szólj, ha meg vannak a képek. Kukkolok belőle ötletet jövőre! :wink:
Egyébként Adri katica volt farsangon! Majd csinálok Róla képet és felrakom! :wink:

Sissy!

CukiTomi!!!! :lol: :wink: Nekem mindegyik képen tetszik! És hogy tetszik a szobája? :lol: Gondolom meg van vele elégedve! :wink:
Nincs mit! Jó volt talizni "közvetlen" szülés előtt! :wink: 8) Komolyan mondom, ha visszagondolok, mintha nem is szülni készültél volna "csak" mondjuk egy teadélutánra! :lol: :wink: Na mindegy, majd tavasszal eljöttök Ti is a talira és ott bepótoljuk a teázást! :wink:
Még egyszer nagy gratula, sok tejcsit Nektek és nyugodt éjszakákat! :wink:

Vero!

Gyanús vagy TE nekem! "LePetikézed" Sissy Tomiját, :wink: 8) , zizinek vallod magad 8) ...pedig Zizim nekem van! :wink: .... és még az ujjad is elreszeled.... 8)
Na jó, inkább bölcs maradok! :wink: 8)
Sajnálom, hogy Csajszik lemaradtak farsangról! :? De mielőbbi jobbulást kívánok Nekik! Ti milyen antibigyót kaptatok a Lányok fülére? Adrinak Augmentin duo-t írt fel a fülorr doki nénink. Adri is utálja az ízét, pedig szerintem olyan mint a rágógumi. Bár tegyük hozzá, hogy tényleg kicsit gejj. :roll:
És tök jó, hogy ennyi minden finomságot tudsz főzni meg sütni. Vagyis, hogy van erre időd! :roll: 8) Ezt hogy csinálod? :D
Szívesen a képet a székről. :wink: Máskor is, ha rá bírsz szedni! :lol: :wink:
Viszont, ha szereztél a gépedbe elemet, kérek Zsófiról képek, hogy lássam a Csajszik hasonlóságát! :wink:

Kriszti!

Tényleg, pontosan mikorra is vagy kiírva? Mert ha az a 14 nap igaz a vonalzódon, akkor február 27. a nagy nap? Legalábbis elvileg.
És megértelek és gondolom, hogy nagyon utálod már a havazást, de kitartás! Lesz még tavasz meg nyár is! :wink: És én mindig azt mondom, hogy inkább most essen, mint júniusban! :wink: 8)

Judy!

Tényleg igazad van! Június 20 meg 21. Ugye?! 8) De ahogy leírtad, hogy egy nap köztük a különbség egyből beugrott. :D
Anna és Hanna! :wink: Coooooooool!!!!! :lol: Tényleg, nem is kérdeztem még, hogy Hannát hogy szólítják/szólítjátok? Anyukádék "megszokták" már a két (H)Annát? :wink:
Köszi Neked is! :wink: Mindent elolvastam és írni is fogok....hamarosan! :oops: :roll:

Orsi!

De jó Téged is itt látni! :wink: Már azt hittem, hogy teljesen betemetett a hó ott Gyöngyösön! 8) :D De örülök, hogy csak a Fiúk foglalnak le ennyire! :wink:
És ha minden hétvégén Anyudéknál vagytok, akkor az tök jó! Unokázhatnak Ők is, Te meg AnyuApuzhatsz! :lol:
De arról nem írtál semmit, hogy Anyud hogy van! :roll: Csak egy pár sort. Jöhet mélbe is! 8)
Noelnek meg persze Neked is egyre jobb napokat/éjszakákat kívánok! :wink: De látom, közeledik már a "bűvös" 3. hónap! 8) Kitartás!!!! Hiszen, úgyis úgy repül az idő!!!! :roll:

Ren!

Tudom-tudom, lógók Neked sok mindennel! :oops: 8) De hamarosan bepótolom. Megígérem.
Kérdésedre meg annyit....hogy szerintem is....egyetértek Lillussal....foglalkozol eleget Lindával!!!! Hiszen gondold el, hogy míg Iván oviban van "csak" Linda van Neked és csak Vele kell foglalkoznod. Én hétköznap úgy oldom meg, hogy Zizi még kétszer alszik egy nap. De. 11-től 1-ig, akkor ebédel, játszunk, stb. és általában du. 4-kor teszem le aludni, hogy mire Adri hazaér az oviből Ő már aludjon, így ne érezze, hogy azért tettem le aludni, hogy csak Adrival legyek, Adri meg ne érezze úgy, hogy ha hazaér az oviból, akkor nem Ő van "szinen"! És így hétköznap is jól meg tudom oldani, hogy legyek "csak" Adrival is, de Zizit se hanyagoljam! Zizi alszik kb. fél 6-6-ig, így Adrira is simán van 2 órám, amit csak Vele töltök hétköznap. Aztán már utána úgy is vacsi meg fürdés meg fektetés, és azt Kettőjükkel együtt csináljuk. Együtt vacsi, együtt fürcsi...viszont külön alvás. :wink: Míg Jázt megszopiztatom, addig Adri befejezi a fürdést Apával néz még egy kis reklámot a tévében :wink: aztán együtt megyünk fel a szobájába egy mesére vagy beszélgetésre....Ő választhatja meg, hogy éppen melyikhez van kedve! :wink: .....aztán legkésőbb 3/4 9-kor alvás. Hétvége meg "összeboronálva"! :wink: Nincs túl nehéz dolgom, mert Jázi állandóan teper Adri után, Adri nem tudja magáról levakarni 8) de igazán még közöset nem nagyon tudnak játszani, mert ugye Adri még kicsinek tartja Zizit 8) és azok nem jó játékok, amiket Vele együtt lehet játszani, szóval tényleg nem egyszerű. De szerintem a Kicsik sokkal, de sokkal megértőbbek és nem annyira sértődékenyek, mint Elsőszülött rokonaik! :wink: :lol: 8) Na remélem azért valamennyire érthető voltam! 8)
Képek nagyon szupik! Iván mosoly és Linda hatalmas szemek!!!! :lol:
Zöld babakocsinak állatjóóóóóóó színe van!!! :lol: :wink: Én is akarooooooooook!!!!! :lol: 8)

Lányok!

Ígérem, még jövök és írok még, de Zizi felébredt és a Banda többi tagja is éhes, úgy hogy mennem kell ebédeltetni! :D

További szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gabi!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!! :D mi van veletek? Jöhetnél pár szóra!!!

Tenci!
Lányok stagnálnak :oops: nem akar javulni :cry: ráadásul múlt éjjel megint fájt Szofi füle :oops: ma eddig 2x tudtam neki erőszakkal cseppenteni az orrába :D
Laci súlya: :lol: szépen emelkedik :lol: mondta, hogy most már ő fogja megenni amit rendelek :lol: egy nap vagy 5x mondja, hogy már ne fogyjak többet :oops: :lol:
Gyalult kezem: hát! Már nem kelek fel rá éjjel, de még mindig nagyon fáj, érzékeny az ujjam hegye :oops:

Timi!
Örülök, hogy már javulóban! Csak így tovább! :D mi az a HP amire mentek???? :roll: :oops:
Én meg akár hiszed, akár nem, tényleg zizi vagyok :D és Tomitól meg ezennel sűrűn elnézést kérek!!!! :oops: :lol:
Antibio: Aktil Duo :roll: mond ez valamit? Mert nekem nem :D
Sok főzés/sütés: nem hiszem, hogy olyan sokat főznék illetve hogy többet főznék mint ti. :roll: :D no meg lehet, hogy más a fontossági sorrend nálam és pl. én nem vasalok annyi … vagy nem tudom! :roll:
Kép: oké, keresek elemet! Bár most ZsombiZsófi épp alszik :lol: (Kata találta ki ezt a nevet :lol: )

Na jó! Megyek sült madártejet csinálni :lol: + leiszom magam kv-val, mert Szofi műsora kicsit lerövidítette az alvát :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Igen, február 27. az elvi dátum. De én most kinéztem a jövő csütörtököt... (2-re kell mennem NST-re) Zétivel is csütörtökön kellett bemenni NST-re, 2-re. Akkor még hazaengedett Vida Doktor, de aztán 1/2 5-re már vissza is mentünk és negyed 6-ra meglett Zétibébi. Egy hasonló szitunak tudnék most is örülni.

Vero, anyukám egyszer a juhtúrós sztrapacska előkészületeinél reszelte meg az ujját. Emlékszem, neki is hetekig fájt. Remélem neked hamar elmúlik.
Az Aktil ugyanaz, mint az Augmentin (csak asszem ez az olcsóbb, ezért ezt írják).
A belépőket akkor küldöm neked, csak add meg lécci a címeteket (anittik@gmail.com).

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti!
a jegyeket köszi szépen előre is! :wink:
ujjam: ne is mond! ilyenkor látom, hogy mennyit használom a jobb mutató ujjam :oops: ráadásul már smirglire kiszáradtak a kezeim és ha még nem elég, most megint giga nagy a ganglionos puklim a jobb csuklómon :oops: de ez már annyira ..... hogy csak röhögni lehet rajta :lol: :lol:
CSÜTÖRTÖKRE MEG: HAJRÁ! HAJRÁ!!! :wink:

Timi!
sült madártej nagyon jó lett :D olyan mint egy vaniliapuding tetején megsült tojásfehérje-hab, rajta pirult mandulával :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi!
is vastagon persze :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok megint!

Komolyan mondom a guta üt meg mingyá! De. 3/4 11 óta nincs víz, a mosásban lévő ruha ott rohad a gépben! :evil: :evil: Bravo!!! És ez mind szombat délután fél 5-kor még mindig tart! Apa már olvasztott havat a klotyótartályba , hogy legalább azt lehessen használni! :? :oops: :roll: Természetesen a vízműveknél nem veszik fel a telót, vagy foglalt! Agyam dobom most már!!! :evil:

Vero!

Az tényleg olyan, mint az Augmentin dou. Gondolom Te is azt a változatát kaptad, ami üvegben por és neked kell vizet engedni hozzá?! :roll: Annak az "ízét" nem ismerem, mert Adrinak ha kell, akkor Augmentint ad a doki néni!
HP alvás= Heim Pál kórházba megyünk Zizivel alvásvizsgálatra, jövő hét csütörtökön. Talán az előző oldalon írtam, hogy Zizi=Adri 2. :oops: :roll: Neki is kezd éjszaka kihagyni a légzése, nem tud mindig nyugodtan aludni és hát mivel "szintén zenész", mint a nővére hatalmas mandulákkal rendelkezik. És most azért kell mennünk, alvásvizsgálatra, hogy doki nénink megnézze/eldöntse, hogy ki kell-e már most kapni az orrmanduláját vagy ráér még.
Röviden ennyi.
Sütés-főzés: nem is arra gondoltam igazán, hogy esetleg többet főznél mint mi....bár tudok olyat, akinél tutira Mindenki többet főz! :wink: 8) .......inkább arra, hogy "különlegessebbeket" főzöcskézel. :wink: 8) Nincs ezzel gond, csak annyi, hogy mikor olvasom csorog a nyálam!!!! :lol: :wink: Szóval néha-néha befizetnék Hozzád ebédre....is! :wink: :D
Én jövő héten valamikor tutira sütök palacsintát, mert most nagyon rákattantam! 8) :D Kérdezhetnéd, hogy miért csak a jövő héten, hát azért, mert holnap Adriék mennek ovival az Operába....Jancsi és Juliskát nézik meg..... holnap nem lesz időm megcsinálni, mert 1-re kell Őt odavinnem és mire hazaérünk kb. 4-re, akkor meg már nem hiszem, hogy kedvem lesz hozzáfogni....holnap után meg már ugye hétfő és az már jövő hét! :lol: :wink:
Ja és Adri még hagymalevest :shock: :D is kért, úgy hogy hétfői vacsi már meg is van! 8)
Azt nem is írtam az előbb, hogy ujjadnak is jobbulást kívánok! És erről jutott az eszembe, hogy a KEZED hogy van???? :roll:

Kriszti!

Akkor azt kívánom, hogy a mostani NST-ről már haza se engedjenek! :wink: :D Minek mennél kétszer, nem igaz?! :wink:

Valentina!

Tudom, hogy talán most nincs kedved semmihez sem....de gyere egy kicsit! :? :oops: :roll:

Ren!

Linda babának mi is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Na meg felediket is! :wink:
És az almát én sem csípem nagyon! Megértem Lindát! :D Inkább őszibariiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D

CukiKati!

Dobnál nekem is egy mélt a tőzsdés dologról? 8) Ha nem személyre szólóan írtad/írod meg Veronak, jöhet a másolata! Köszi! :wink:
Remélem már Mindhárman meggyógyultatok vagy legalábbis erőteljesen gyógyulófélben vagytok! 8)

Judy!

Az az Anna-nézés!!!!! :wink: :lol: Megzabálom!!!! Kép címe lehetne: "Tiszteld Királynődet, hű Alattvalóm"!!!! :lol: :wink:

Lillus!

Örülök, hogy Bogi szája egyre jobban! Nagyoknál farsang hogy sikerült? Mik voltak a Fiatalok? :wink:

Adri és Gabi!

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Remélem hamarosan Felőletek is olvashatunk pár sort! :roll:

Kriszta!

És merre voltatok síelni? Négyesben nyomtátok vagy baráti társasággal? Örülök, hogy jól sikerült!

Na megyek és megnézem, hogy Apja meg a Nagylánya mit művelnek odalent :wink: , mert olyan pirítós illat terjeng itthon, hogy csorog a nyálam! :oops: 8)

Szép estét Mindenkinek!

Ha valakit kihagytam volna, bocsesz! Szóljon rám! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Menj már!!!!! :lol: :wink: Mikor mehetek Hozzátok!!!! Ez nem ér!!! Inkább az a vaniliás bigyó, mint a pirítós!!!! :lol: :wink:
Receptet eldobnád, ha nagyon szépen megkérlek?! :roll: Bár tudom fáj az ujjad és nem akarom, hogy miattam mégjobban megerőltesd.....de kivételesen lehetne?!?!?! :oops: :roll:
Nagy vagyok...(172) :lol: meghálálom!!!!!!! :wink:

És pont a kezed is kérdeztem....na a női megérzésem!!.....ejnyeejnye Asszonyság!!!! :roll: Nem lesz ennek így túl jó vége!!!! :oops: :roll:

Na most már tényleg megyek, mert képzeljétek el SZÓ ÉS KÉRÉS NÉLKÜL !!!!!!! :shock: :D csináltak nekem is pirítóst!
Egyenlőre beérem most ezzel! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Még jó, hogy mondtam, hogy jól vagyunk! :?
Jáz 39,1 lázzal ébredt most délután! :( Remélem ez csak valamilyen "kóborláz"! És persze, hogy szombat este......Na mindegy. Kúp van itthon meg Nuro is! De Gyereknek egyébként jó a kedve! :D

Ja persze mondanom sem kell, hogy a víz még mindig sehol! :evil: :evil:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hahó!
Na, ez a méreg, amikor elzárják a vizet, ráadásul nem szólnak. Én is jártam már úgy, hogy elzárták, én meg vártam, hogy lejárjon a mosás. :lol: Amikor meg Pankával voltam itthon, az ELMÜ állandóan karbantartott, és egész nap nem volt áram. Mindezt télen. És a kazán ugyebár árammal megy. Kb. 1-ig jó idő volt itthon, aztán vacvac.

Remélem, Jáznak nem lesz semmi nagy baja.

Síelés: Erdélyi barátainkkal voltunk, Nálunk két lánygyerek, kisebbik akkora, mint Panka. Két hónapos volt, amikor én Pankát vártam és voltunk náluk Erdélyben. Gyakoroltam egy kicsit rajta. Én nem síel. Panka óta megúsztam. De már fenyegetve vagyok, hogy Petyával együtt megint el kell kezdenem. De nekem tériszonyom van, és felvonófrászom. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Nem nálunk, hanem náluk. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Nemes Gabi!!!
Boldog Szülinapot!

Kép
Kép