Sziasztok Csajok!
Köszönjük a gyógypuszikat! Jázzal együtt már jobban vagyunk, de még nem vagyunk 100%-sak! De ami késik......
Jáz már nem köhög annyira és az orrából is már csak "átlátszó" folyik
, nekem nagy nehezen kidugult az orrom, de még folyik meg még mindig köhögök bár már az sem veszélyes. Bevallom őszintén, minden nap....keddtől....én is a tyúkokkal mentem aludni.
Csajokat leraktam fél 9-kor, aztán én is zuhi és tentike! Bár k-sz-cs- nem aludtam valami jól, mert ugye orrom dugós
volt és totál nem kaptam levegőt és ezerszer felébredtem éjszaka, de tegnapról mára más sikerült teljesen végig hunynom az éjszakát! Hurrá!!!
Szóval mivel már elég jól vagyunk, így úgy döntöttem, hogy nem mondom le a jövő heti HP-os alvást Jázzal, hanem megyünk. Az úgy is még 6 nap, és addig szerintem már tuti semmi bajunk sem lesz. Az orra úgyis folyni fog még egy ideig, de hát jönnek a fogai!
Olyan dagadtak hátul ínyei, alul is meg felül is, hogy huhh!!!
De bírja a "fogas kiképzést"!
Na de rólunk ennyit.
Tenci!
Szolgálatra jelentkezem.....Főnök(öm)....akarsz lenni?!?!?
Én meg elindítottam reggel a mosást...na jó, 10-kor.....erre 3/4 11-kor mikor fektetem Zizit és akarnék inni egy pohár vizet....hát nincs víz!!!!
Király!!!! Mosógép épp leszivattyúzta a mosóvizet, aztán elkezdett "kiabálni", hogy nincs víz! Gondolhatod....majd felrobbanok!!!
Ráadásul fehéreket mosok! Szerintem csak este folytatom a mosást, amikor már sokan használtunk sok vizet és nem lesz annyira dzsuvi! De hogy megint mi lehet már?!?!?!
Na mindegy.
Szóval jöttem-látok és írok!
Boszi!
Köszi mindent!
A tegnapit csak ma reggel láttam, mert úgy aludtam, mint a bunda! Pedig nem is volt némán a telóm!
Most már minden okés!!! Csak lenne víz!!!!
Szofi babának jobbulást! Meg Larának is! Örülök, hogy tetszett Neki a farsang! És szólj, ha meg vannak a képek. Kukkolok belőle ötletet jövőre!
Egyébként Adri katica volt farsangon! Majd csinálok Róla képet és felrakom!
Sissy!
CukiTomi!!!!
Nekem mindegyik képen tetszik! És hogy tetszik a szobája?
Gondolom meg van vele elégedve!
Nincs mit! Jó volt talizni "közvetlen" szülés előtt!
Komolyan mondom, ha visszagondolok, mintha nem is szülni készültél volna "csak" mondjuk egy teadélutánra!
Na mindegy, majd tavasszal eljöttök Ti is a talira és ott bepótoljuk a teázást!
Még egyszer nagy gratula, sok tejcsit Nektek és nyugodt éjszakákat!
Vero!
Gyanús vagy TE nekem! "LePetikézed" Sissy Tomiját,
, zizinek vallod magad
...pedig Zizim nekem van!
.... és még az ujjad is elreszeled....
Na jó, inkább bölcs maradok!
Sajnálom, hogy Csajszik lemaradtak farsangról!
De mielőbbi jobbulást kívánok Nekik! Ti milyen antibigyót kaptatok a Lányok fülére? Adrinak Augmentin duo-t írt fel a fülorr doki nénink. Adri is utálja az ízét, pedig szerintem olyan mint a rágógumi. Bár tegyük hozzá, hogy tényleg kicsit gejj.
És tök jó, hogy ennyi minden finomságot tudsz főzni meg sütni. Vagyis, hogy van erre időd!
Ezt hogy csinálod?
Szívesen a képet a székről.
Máskor is, ha rá bírsz szedni!
Viszont, ha szereztél a gépedbe elemet, kérek Zsófiról képek, hogy lássam a Csajszik hasonlóságát!
Kriszti!
Tényleg, pontosan mikorra is vagy kiírva? Mert ha az a 14 nap igaz a vonalzódon, akkor február 27. a nagy nap? Legalábbis elvileg.
És megértelek és gondolom, hogy nagyon utálod már a havazást, de kitartás! Lesz még tavasz meg nyár is!
És én mindig azt mondom, hogy inkább most essen, mint júniusban!
Judy!
Tényleg igazad van! Június 20 meg 21. Ugye?!
De ahogy leírtad, hogy egy nap köztük a különbség egyből beugrott.
Anna és Hanna!
Coooooooool!!!!!
Tényleg, nem is kérdeztem még, hogy Hannát hogy szólítják/szólítjátok? Anyukádék "megszokták" már a két (H)Annát?
Köszi Neked is!
Mindent elolvastam és írni is fogok....hamarosan!
Orsi!
De jó Téged is itt látni!
Már azt hittem, hogy teljesen betemetett a hó ott Gyöngyösön!
De örülök, hogy csak a Fiúk foglalnak le ennyire!
És ha minden hétvégén Anyudéknál vagytok, akkor az tök jó! Unokázhatnak Ők is, Te meg AnyuApuzhatsz!
De arról nem írtál semmit, hogy Anyud hogy van!
Csak egy pár sort. Jöhet mélbe is!
Noelnek meg persze Neked is egyre jobb napokat/éjszakákat kívánok!
De látom, közeledik már a "bűvös" 3. hónap!
Kitartás!!!! Hiszen, úgyis úgy repül az idő!!!!
Ren!
Tudom-tudom, lógók Neked sok mindennel!
De hamarosan bepótolom. Megígérem.
Kérdésedre meg annyit....hogy szerintem is....egyetértek Lillussal....foglalkozol eleget Lindával!!!! Hiszen gondold el, hogy míg Iván oviban van "csak" Linda van Neked és csak Vele kell foglalkoznod. Én hétköznap úgy oldom meg, hogy Zizi még kétszer alszik egy nap. De. 11-től 1-ig, akkor ebédel, játszunk, stb. és általában du. 4-kor teszem le aludni, hogy mire Adri hazaér az oviből Ő már aludjon, így ne érezze, hogy azért tettem le aludni, hogy csak Adrival legyek, Adri meg ne érezze úgy, hogy ha hazaér az oviból, akkor nem Ő van "szinen"! És így hétköznap is jól meg tudom oldani, hogy legyek "csak" Adrival is, de Zizit se hanyagoljam! Zizi alszik kb. fél 6-6-ig, így Adrira is simán van 2 órám, amit csak Vele töltök hétköznap. Aztán már utána úgy is vacsi meg fürdés meg fektetés, és azt Kettőjükkel együtt csináljuk. Együtt vacsi, együtt fürcsi...viszont külön alvás.
Míg Jázt megszopiztatom, addig Adri befejezi a fürdést Apával néz még egy kis reklámot a tévében
aztán együtt megyünk fel a szobájába egy mesére vagy beszélgetésre....Ő választhatja meg, hogy éppen melyikhez van kedve!
.....aztán legkésőbb 3/4 9-kor alvás. Hétvége meg "összeboronálva"!
Nincs túl nehéz dolgom, mert Jázi állandóan teper Adri után, Adri nem tudja magáról levakarni
de igazán még közöset nem nagyon tudnak játszani, mert ugye Adri még kicsinek tartja Zizit
és azok nem jó játékok, amiket Vele együtt lehet játszani, szóval tényleg nem egyszerű. De szerintem a Kicsik sokkal, de sokkal megértőbbek és nem annyira sértődékenyek, mint Elsőszülött rokonaik!
Na remélem azért valamennyire érthető voltam!
Képek nagyon szupik! Iván mosoly és Linda hatalmas szemek!!!!
Zöld babakocsinak állatjóóóóóóó színe van!!!
Én is akarooooooooook!!!!!
Lányok!
Ígérem, még jövök és írok még, de Zizi felébredt és a Banda többi tagja is éhes, úgy hogy mennem kell ebédeltetni!
További szép napot Mindenkinek!