Sziasztok!
Hazaértünk az etyeki buliból!
Na jó, nem most, de most jutottam ide.
Boszi!
Hát Anyám! Bocsássál meg nekem ezért, hogy Dorkát kihagytam a sorból!
Igazából ha megölnek sem jutott volna eszembe, hogy ki az akit kifelejtettem!!!
De mentségemül szolgáljon....
és ezt a többi kétneves Anyuk gyerekeire is értem......hogy eddig még soha senkit nem köszöntöttem meg "csak" az első nevének névnapján!
Bocsi előre is és utólag is Mindenkitől!!!!
Larát is "csak" márciusban köszöntöttem eddig, júliusban még soha!
De azért igyekszem majd észben tartani a dolgot!
Farsang-Tarzan: hát nem is tudom.
Adri, mint Tarzan. Tarzan egy "leveles szoknyában" rohangál egyébként meg tök meztelen. Nem akarom, hogy megfázzon Adri a Tarzan-jelmez miatt!
Meg az annyira nem illik Hozzá!
Először Pókember akart lenni, mert Fanni is az lesz. Mondtam Neki, hogy nehogy má egyformák legyenek, abban nincsen semmi bulis. Aztán mondta, hogy jó, akkor pillangó lesz vagy hercegnő. Mondom Neki, hogy majdnem mindig minden kislány pingajó vagy hercegnő lesz. Mondtam találjon/találjunk ki valami olyat, ami "egyedi". Ami valszeg nem lesz senki. Mondtam én neki katicát meg tűzkirálynőt, meg spenót tükörtojással
meg ilyeneket, de nem akarta egyiket sem.
De...... a mai szülinapi bulira el lehetett vinni a jelmezeket, amikben majd csütin lesznek. Hát mondanom sem kell, hogy a 6 kislányból 4 hozta a "királylányos-hercegnős" jelmezét. Aztán persze mikor jöttünk haza, megjegyezte az autóban, hogy tényleg igazad volt anya, nem akarok királylány lenni, úgyis sokan lesznek. Aztán ma este, mikor lefektettem és beszélgettünk az ágyban, mondom Neki, ha már mondjuk hercegnő akar lenni, akkor miért nem lesz Ariell. Erre Ő...Tetszik az ötlet anya, de nem akarok uszonyt!
Na így mára elegem lett a Nőkből!!!
Tudom, Ő lesz ott a farsangon és neki kell, hogy jól érezze magát, de én már gyerekkoromban is utáltam, hogy minden csajszi királylány.....ez nem Nektek szól Vero
Ti egyébként alapból is Király csajok vagytok és ugye a név kötelez!
...... a fiúk meg cowboy-ok. Én mindig valami "más" voltam. Na mindegy. Lesz ami lesz. Én má nem osztom Adrinak az "észt"!
Mondtam Neki holnap estig döntse el, aztán a fenn-maradó 3 napban "összedobom" a jelmezét.
Vero!
Örülök, hogy ideértél!
Boszinak ígértem teljes képet az etetőszékről, úgy hogy akkor majd Kettőtöknek címzem! Holnap majd csinálok róla képet és feldobom.
Egyébként igaz, hogy 5 évvel ezelőtt vettük Ósanban, de én azóta is láttam itt a budaörsiben pont ugyanilyet. Igaz, hogy "nevesincs"
de arra amire kell, tökéletesen megfelel.
Főleg, hogy az egész műjanyag
és szuperül tisztítható!
Anyudat megnézem, ha befejeztem az írást!
És LaciApuval most mi a gáz?
Én is azt hittem, hogy most jön haza. Akkor ezek szerint még csak most fog ill. most ment? Na akkor kitartást erre a pár napra!
Örülök, hogy Csajszik jobban!
Heninek való üdvözletet meg én küldtem, nem Tenci!
De ez mindegy!
Judy!
Én türelmes vagyok!
Két Nőci mellett.....azt hiszem egyre gyorsabban tanulom
.....vagyis próbálkozom vele!
De gyerekes Anyukkal tutter türelmesebb vagyok!
Tényleg nagyon szép helyen voltatok! Hát én Münchenből most...vagyis májusban.....nem láttam ennyi mindent. De amiket láttam, azok nagyon tetszettek!!! Barátunk még tuti kint fog élni 3 évig, úgy hogy valszeg eljutok még arrafelé a közeljövőben és akkor tutira beiktatjuk a Kastély/Vár látogatásokat is!
Szilikonsütő jó ötlet. Főleg, hogy tutira tudod, hogy nem viszel neki "felesleges" dolgot.
Én is inkább ennek a híve vagyok, hogy tudjam ki mit szeretne. És akkor tuti nincs "csalódás"!
Vali!
Hát ez elég komolyan hangzik!
Nagyon sajnálom!!!
És akkor ez már végleges?
Lehet, hogy Vikó érzi a feszültséget és talán ennek tudhatók be a hisztijei?!
Gyerekek nem "hülyék" és talán előbb megérzik a rossz és a jó dolgokat is, mint ahogy mi felnőttek gondolnánk!
És tuti nem lehet már ezen a dolgon változtatni? És akkor hogy lesz? Ház elad és külön mentek? Vagy ennyire még nem vagytok előre?
Bocsánat, de ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni!!!!
De ahogy Tenci is írta, gyere és mesélj, hátha tényleg icipicit jobb lesz a lelkednek!
Bár azért ez most kicsit kétlem....
Tenci!
Tudom, hogy tényleg buli ötlet a Tarzan....de akkor is. Aztán ha végképp nem jut dűlőre, tuti én adom be a derekam! Végül is az a lényeg, hogy Adri örüljön.
Anya le van pottypotty!
A Gyerek a fontosabb és nem az, hogy én mit szeretnék!
Trikók jók lettek?
Májusban, akkor mehetünk együtt is!
Kriszti!
Semmi gáz!
Szerintem itt már majdnem mindenkivel előfordult, hogy kidobta a babanet és elszállt a hsz-e. Mondjuk tényleg bosszantó!
Bevásárlókörút hogy sikerült? Miket vettél?
És melyik Corában meg Metroban voltál? És egyedül? Vagyis Zétivel?
Csajszik!
Mára ennyi voltam, mert nem tudom, hogy miért, de úgy elkezdett fájni a fejem!
Tegyük hozzá, hogy ha életem során eddig 5-ször fájt, akkor sokat mondok!
Szép álmokat Mindenkinek!
Pussz!