Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boszi-Vero!

Etetőszék "márkája": K&D Desing kid. Ha mondd ez Nektek valamit....mondtam én, hogy ez csak valami "mezei". 8)
Anno le volt értékelve 15 ezerről 10.900 ft-ra. Ezt találtuk a legpraktikusabbnak és a legjobban takaríthatónak! :D Ami "anyagos" vagy ilyen "pihe puha" volt, azok nem igazán tetszettek, főleg nem takarítás szempontjából! 8)
Remélem kielégítő válasszal tudtam szolgálni! 8)

Kriszti!

Látod, mondtam ill. írtam én, hogy ezek a kis büdös kölkök :wink: csak szórakoznak! :twisted: :wink: Adri nekem sem csinálta. De hát Ketteskék ugye teljesen mások, Velük már nem tudunk annyit foglalkozni, így szórakoztatni kell Magukat! :wink: Hármaskákról meg már szegényekről ne is nagyon beszéljünk! 8)
Meggyet én alapból nagyon imádom! :D Gyerekkoromban felültem a meggyfára és addig ettem, míg.....rám nem szóltak,hogy most már hagyjam abba, mert összef....som 8) magam! Egyébként én még így vagyok az őszibarackkal meg a sárga/cukordinnyével. "Halálig" tudom őket enni!!! Főleg amik nálunk a fán teremnek! :wink: Mármint a barack. Mert amiket tavaly is hoztak a boltokba..... :evil: ...na azokat inkább hagyjuk!!!

Adri/Jáz!

Hát Lányok! Igen Tenci, jól tudod....és láttad is már :wink: ....hogy anno Adri most meg Zizi......a lenti szobában alszik Jáz mi meg fent. Nincs légzésfigyelőnk viszont van telefonrendszerünk. Zizi szobájában lévő teló fel van kapcsolva a mi szobánkba és így halljuk, hogy hogy alszik, mit csinál.
A légzéskihagyás az azt jelenti, hogy pár másodpercig nem vesz levegőt. Ez olyan, mintha mondjuk Ti visszatartjátok a lélegzeteteket egy pár másodpercre, csak Ő(k) nem "direkt" csinálják, hanem nagy az orrmandijuk és az néha-néha elzárja a fül és az orr közötti utat, ahol a levegőnek "járkálnia" kell(ene).
Ettől nem fulladhat meg, de azért túl hosszú ideig nem tesz jót az agyának meg a tüdejének sem! Persze ezt most NE úgy gondoljátok, hogy egy pár alkalom után már károsodhatnak ezek vagy más szerveik. Talán később, nagyobb korukban lehet ESETLEG!!!! belőle gond.
Most mondok egy durva példát, ami ettől teljesen eltér. Ugye vannak nők....és bocsi, de az ilyeneket nem nevezném anyának!! :? .....akik a terhességük alatt is pl. cigiznek. Általában megszületik egy egészséges baba és mondjuk kb. 4-5 vagy több év múlva kiderül, hogy a gyerek pl. asztmás vagy epilepsziás vagy akármi lesz. Akkor nagy valószínűséggel vissza lehet vezetni ezt arra, hogy anno a pocakban a cigizés miatt milyen "károk" érték.
Na de azért ez a légzéskihagyás nem ennyire durva!!!!! De ugye sosem lehet tudni, hogy mi van/lehet a dologból.
És tudjátok, hogy mi a "vicces" ebben? :? Hogy doki nénink mondta, hogy nehogy azt higgyük, hogy az a gyakoribb orrmandik vagy garatmandik kivételének az oka, hogy a gyerekek folyton taknyosak és rámegy a fülükre meg az arcüregükre a takony! Ugyanolyan arányban vannak azok is, akiknek szinte sosem volt takonykorjuk, viszont "rámegy" a hallásukra és a légzésükre a túl nagy garat ill. orrmandula. :shock: Nem tud a levegő rendesen járni az üregekbe. Általában ezt kb. 10 éves korukra kinövik, amikor a fejük is "elég nagy lesz hozzá" , de azért ha valakinél ez gyakori....légzéskihagyás, nem hallás, horkolás.....akkor azért nem szokták megvárni, hogy a gyerek 10 éves legyen.
Persze mielőtt kivennék a mandulá(i)t be kell feküdni egy alvásvizsgálatra.....18-án megyünk Zizivel.....és végül is annak az eredménye is igen sokat nyom a latba, hogy akkor meg lehet-e oldani valami mással, vagy inkább muszáj kivenni! Szóval azért a "normális" és jó helyeken....és ahol a dokik lelkiismeretesek!!!....szóval azért nem esnek neki minden gyereknek, hogy kivegyék a mandulákat.
Hát leírni erről a dologról ennyit tudok. Bocsi, ha túl sok lettem, de ezt rövidebben nem lehet. :oops: :roll:

Szóval ha "figyeled" amikor alszik, akkor azért észre lehet venni. Forgolódik éjszaka, többször "felébred"....nem sír vagy ilyenek de lehet hallani, hogy nem nyugodtan alszik.
Adrinál mondjuk később kezdődött....2 és fél éves kora után.....de szerintem nála rosszabb volt. Horkolt mint anno a 80 éves nagyapám!!!...és ez nem vicc!!!! :? ........kihagyott a légzése és időnként nem hallott!!! Sosem volt még igazán taknyos...koppkoppkopp!!!!!....annak ellenére vagy attól függetlenül, hogy most már 2 éve jár oviba.
Tenci! Az, hogy ez öröklött lenne.....nem hiszem. Nálunk is meg Jánoséknál is mindenkinek a családban meg van a mandulája és egyikünkkel sem voltak ilyen "gondok" gyerekkorában. Ha lehet így fogalmazni ezt inkább "mai gyerekbetegségnek" mondanám. Zsófinak is....János tesójának a lányának.....is állandóan fáj a füle. De mondjuk Zsófi eléggé beteges és a takony szinte mindig a fülére megy, ezért nagyon sokat van középfül gyulladása! :? Na látod pl. Zsófinak tutira megérné kivetetni a manduláját, de Ő szülei nem akarják. Pedig vitték anno és most is dokihoz. Az egyik ezt mondta, a másik azt, ők meg úgy döntöttek, hogy majd kinövi a gyerek. :? Erre nem tudok és nem is akarok mit mondani. Mindenki úgy csinál a gyerekével, ahogy akarja! De azért én kétszer is meggondolnám, hogy inkább annak a dokinak higgyek, aki a kivétel mellett van, mint hogy évente 4-5 alkalommal középfül gyuszija legyen a gyereknek! :?

Na Lányok!

Most már tényleg lelövöm magam a témában!!! Bocsánat, hogy ilyen sok lettem, de most nem tudtam megállni, hogy ne írjak róla ennyit! :oops: :roll:

Kisasszonykám is felkelt, úgy hogy irány ebédelni, aztán ha tudok, akkor még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és Tenci!

Képek nagyon szupik!!! :wink: Hogy ez a két Kispasi mennyire hasonlít egymásra!!!! :shock: :lol: Megáll az eszem!!! :wink:

Lillus!

A lényeg! Bogi babának jobbulást és gyógypuszkók a kicsi szájára! Még jó, hogy nem tört ki a foga! :shock: :?

Meg akkor itt a kép a rongyiról, amiről a torta készült. :wink:

egész rongyi....
Kép

és csak a maci feje.
Kép

Sissy!

Egy uff-ra.....persze csak ha nem a szülőszobán vagy éppen! :shock: :wink: 8)

Na mentem. Később még jövök! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és orrmandi témához még annyit, ahogy a doki nénik szokta mondani, ez manapság "népbetegség" lett a gyerekek között, mert kb. minden 2-3. gyereknek valamilyen gondja van a kettő közül. Mármint, hogy taknyi és mindig rámegy a fülére-arcüregére vagy nem hall, horkol, légzés kihagy pedig nem is taknyos vagy nem jellemző rá.

Na de most már tényleg mentem! És tényleg lelőttem magam! 8)

Pussz! És remélem Mindenkinél szép verőfény van! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs, köszi a kimerítő választ. Nem is tudtam, hogy ilyen létezik!!! Asszem legközelebb, ha a párom megy a fül-orr-gégészetre kotrollra, elvitetem vele Zsombit is, nézze meg a dokinéni. Ő elég sokat köhög, időnként taknyos is, viszont sokszor észrevettem, hogy nem hallja meg, amit mondok. És nem azért, mert belemerül a játékba, vagy mert csak egyszerűen "tojik a fejemre". Persze szeretek belemagyarázni dolgokat, de egy alapos vizsgálat nem árthat.
Rongyi milyen jó állapotban van! :)

Én egyszer az unokanővéremmel jól belakmároztam cserkóból a fáról. Este szólt nagybátyám, hogy nem együnk arról a fáról, mert lepermetezte... :) Persze semmi bajunk nem lett, mert csak rézgáliccal szórt.

Lilluska, szegény Bogi! Jobbulást!!!
Meggyért mikor indulhatok? :) :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!!!

Sissy!!!
Merre???
Bocsi, bocsi, összekevertem a napokat, igen emlékeztem hogy szerdán mész! Miért mit írtam. Kicsit szét vagyok hullva, bocsika!!!

A kardiológián, a II.emleleten adtak neki cumit, ott ki voltak tőle, hogy milyen pici és milyen nagy a hangja. És hogy sír, de hát mit csinál egy újszülött, na nem is idegesítem magam.

Miért? Ezt nem értem, megszületik és már mész is vissza?
Hol dolgozol helyileg? És merre laktok?

Veronikusz,
hogy vagytok? Most már teljesen jól.
Köszönjük a gratulációt! Ma oviba menet becsurrant a pisi, de hát ez előfordul. Hazafelé már busszal jöttünk, és azért ráadtam egy pelust, mert lesétálni az oviból, buszt várni, és itt hazasétálni, az kemény! Bár itt már nem sétált, hanem szánkón húztam, és ott pisilt be! :-(
Beszéltél is a Papáddal? Hát akkor nem értem, biztos látni akart, ezért nem szólt, nem lehet?
Hát ez a hólapátolás a csajokkal nem lehetett semmi!!
Remélem Papád hamar eljut a kórházban, és akkor jobban lesz. Én sem láttam a Nevelőmamád!
Na akkor végül jól emlékeztem, talival kapcsolatban!

Tenci,
Ovi,
a héten lehet beszoktatni, de ma ott voltam, de be sem mentem, kint ültem a folyóson. Holnap csak én is elkísérem, és hazajövök. Mama jött csütin, múlt héten, és majd holnap megy haza, Ő volt Szofikával!
Azért a fényképezés most is érdekelte, de nem csak őt, akit lefényképeztem, jött oda és meg akarta nézni!!!

Örülök, hogy jól van a Hugid! Mikor látom? :wink:

hol van Veronikusz pótmamája? Kérjük a linket! Vagy priviben is jöhet!

Hát ez a buli nem lehetett semmi!!! de jó a kandalló!!!
és ezek a bohócok is rokonok, vagy őket hívtátok?
Ünnepelt fiúk nagyon édesek!!!
ki fogja Benedeket? Hol a húgod?

Miért is dugulnál el egy évre? Nem értem.
Tök jó, hogy sikerült feltenni a képeket!! még?

Kriszti,
Jaj szegénykém, én megértem hogy nem tanúskodtatok! És azért hamar sikerült lerázni a pasit? Nem is tudom az emberek mit gondolnak? Nem is törődnek azzal hogy TE pici gyermekkel vagy! Ti kocsitoknak nem lett baja? Most mikor voltunk kontrollon, múlt héten a kardiológián, ültünk be 4 óra ott tartózkodás után a kocsiba, akkor odajött a rendőr, hogy tanúskodjunk, mert pont egy bűntényt rekonstruáltak. Vették fel videóra a dolgokat, a másik rendőr meg fogta „tettest” pórázon, hát érdekes volt. De aztán a másik mondta, hogy hát pici babával vagyunk menjünk csak. De lehet hogy az törte fel a kocsinkat. Ja nem is mondtam, hogy kiderült, hogy nem csak a mellszívót lopták el decemberben a kocsiból, hanem a GPS-t is.

Örülök, ha kellemes emlékek újra éledtek!

Lilluska,
Jaj szegények! Akkor a pasiknak kábulást!!! És örülök, hogy Bogikának nem lett baja! Szegényke!!!
mit dolgozol? És hol?

Tigrisem!

Hát azért úgy látom sikerült sok mindent megjegyezni! Nem semmi, mennyit írtál. Tök jó!!! Tencinek leírtam hogy ki hol volt ovi alatt! :-) Etetőszéknek tök jó a színe, mi anno párnásat vettünk, én nagyon szeretem, még meg van, de már nincs benne párna, így lehet takarítani, amúgy meg mosható! Ennek a színe tetszett meg nagyon.
Adri akkor biztos nagyon örült, a különleges tortának!!! nagyon édes rongyi!

Judy?
Merre? Apósod kavar? Vagy csak sok a meló?

Ren!
Ivánnak küldjük a gyógypuszikat!!!
hú, majd megkeresem a receptet, de sajnos azt hiszem a nagy gépen volt.
De azért még van időd!

Mindenkinek szép délutánt!!!

Cukik hol vannak??? Brigi? Kati? Andi gyere vissza!! Gabi???? Steffi_? és a többiek?

ancsaboszi

Sziasztok!

Tudom, jól el vagyok tünve, de meg van rá az okom.

Minden kép nagyon jó. És Utólag is Boldog Szülinapot Jáznak és előre Boldog Szülinapot Mikey-nak.

Nem tudom kinek mit akartam írni, nem vagyok ön magam mostanában.Sajnos. :cry:

Ha lesz egy kicsivel több időm akkor leírok mindent,de meg vagyunk már kevésbé takonyosan. A hó még mindig nagy és már nagyon utálom :shock:

Próbálok jönni még.
Szép napot mindenkinek
V

valentina

Sziasztok Kismamik!

yner ma elárasztotta a reklámjával a babanetet, mindenhová leírja fenti üzenetét.

Sehová se kattintsatok, ez egy reklám, aminek nem itt a helye!

üdv

kispatak
Vendég

Jó éjt Mindenkinek! :wink:

Kriszti!

Rongyi tényleg jó állapotban van! :wink: Pedig anno még Adrinak vettem, mikor kb. másfél éves volt. De Ő másik rongyit....egy babának a ruháját.....választott magának és ez abszolút nem kellett neki. Így eltettem, hátha majd Ketteském is "rongyis" lesz! És bejött! :D Úgy hogy Zizi mióta itthon van, azóta ezzel szunyál! :wink:
De azért Maciúr :wink: néha meglátogatja a mosógépet is! :wink: Persze csak szigorúan akkor, ha Jáz fent van. :D
Nálatok vannak "alvóállatkák vagy rongyik"?

Vali!

De jó, hogy jöttél. De mi a baj?! :shock: Ne sokkoljál, lécci!!!! Ez nem hangzik valami jól, hogy nem vagy a toppon! :? Gyere és mondd el mihamarabb, hogy mi a baj! Lehet tudunk segíteni!
Viszont örülök, hogy meggyógyultatok! :)
Ha ez némiképp vígasztal, nálunk is térdig ér a hó az utcán és a kerben is! :roll:

Boszi!

Elolvastam ovis részt Tencinél! :wink: Az meg, hogy Lara kicsit bepisilt....hát ez előfordul nálunk is az oviban. Adrinál is volt ilyen, nagyobbaknál is. Ezért kell a cserebugyi meg a cseregatyi bentre! :wink:
És Lara meddig lesz oviban? Mármint úgy értem, hogy hazahozod majd ebéd után, vagy délutánig marad? És egyébként örült a Halacska jelnek? Mert erről még nem szólt a fáma csak arról, hogy Anya nagyon örült neki! :wink:
A széknek egyébként a háttámlája kék, az ülő része zöld, a tálcája meg a lába az fehér. Majd csinálok Neked egész alakos képet is a székről. Jó? :wink:
Szofi egyébként jól van? Meddig kell még pirulákat szendnie?
És új avatar kép is nagyon jó! Lehetne esetleg nagyban is kérni? :wink:

Vero!

Jó volt a randi Henivel? :wink:
És jön még közénk valamikor? :roll: Üdvözlöm, ha legközelebb taliztok vagy beszéltek!

Brigi, Orsi, Gabi, és a Többiek? Ti merre vagytok?

Na mentem alunnyi. Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Valentina,

Mi a baj???
Remélem semmi komoly, csak a tél!
Gyere majd ha tudsz!

Tigris,
Ok, ok, jöhet az egész alakos kép is!
de legyen rajta egy kis Babó is.
Ja hát amit Anya akar az bejön, így értem már hogy lett gazdija rongyinak! :-)
Hát erről nem szólt még Lara, de biztos szereti, mert már közölte, hogy itthonra is kell, mert itthon nem töröl kezet, nem látja a halacskát.
Szofi köszönjük meg van, sajnos a gyógyszer adagját felemelték, nagyon szuszog a kis drága! Nem tudni, meddig kapja még, fél év, vagy még több! De amúgy jól van, eszik, alszik, figyel és mosolyog, imádnivaló Baba!
A képet a honalpon meg tudod nézni, itt már sok voltam. :lol:

Szép álmokat!!!!

Eltüntek jelentkezzetek!!!

ancsaboszi

Tigris,

Tudom még mit akartam!
Kis angyalnak boldog 1,1-et :lol:

ancsaboszi

Köszönjük a gyógypuszikat! Remélem hatnak! MA volt dokinéni. Iván influenzás, szal még jövő7en is itthon lesz. Farsangról így lemarad, bár cseppet sem bánja :? Most éppan bojkott alatt áll az ovi. Vagyis a szünet óta :( Azt mondta nem is akar meggyógyulni, hogy velem lehessen és inkább felveszi itthon a versenyautójelmezt :roll: Most fejeztem be egy hosszú levelet az óvónéninek, mert tanácstalan vagyok ebben-abban etémában.
MA amúgy 39,7°C-os lázat produkált és alig iszik :cry: Ez alatt azt értem, hogy 2,5 (2dl) bögre tea ment le, mint össz folyadék...Most szerencsére nincs láza, max. hőemelkedés...Jól reagál a homeós cuccokra, micsoda mázli :D

Ancsa
Tudom, még ráérek, bár ez a fél év is pik-pak elszaladt, hátmég ha jön a nyár.... :D Csak arról jutott eszembe, hogy most sok az elsőszülinapos :)

Lilluska
Remélem a "Mi már csak ilyen rossz szülők vagyunk!" nem nekem szólt! Csak mert én hoztam fel ezt a témát...Mindenesetre nem gondolom, hogy rossz az, aki "boltitortát" ad a gyerekének első szülinapra....

Sütöttem ma fánkot. Életem 2. fnkját. Az elsőt évekkel ezelőtt és szörnyen rossz lett. Lapos kis szivacsok :lol: De a mostani! Igaz más reci alapján csináltam, mint az elsőt. De NAgyim büszke lenne rám :D Bátran állíthatom, hogy lett olyan fini, mintha ő csinálta volna :wink:

És mégegy hír! LustakirálylányBöbeBaba végre megfordult nappal is :lol: 3-án, Papám szülinapján :cry: :) végre hasa vágta magát a járókában. Persze ott álltunk mellett 3-an, de egyikünk sem látta épp :? :( Éjjel már többször megfordult álmában, persze nyikogott utána, hogy így mégsem jó :lol: Hát nem kapkodja el a dolgokat. Lusta, mint az iszap :lol: Hiába csalogattam én játékokkal! Inkább lemondott róluk, mint átforduljon értük, pedig az éjszakák után, már tudtam, hogy képes rá :wink:
Ismerősöm kislánya 7 hónapos és már áll, megtette első lépéseit anyuka kezébe csimpaszkodva :shock: CSakhogy a végleteket említsem....Mondjuk 1 percig nem bánom, hogy Linda nem ilyen aktív :lol: Egy lánynak nem baj, ha szép formásak a lábai :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:49-kor.
Vendég

Jó Reggelt mindenkinek!

LILLUS-igen volt feketeerdő is :lol:és ez fogyott el elsőnek :lol:talán kedvenc???
famennyezet-igen Miki csakis ilyet akart,látszógerendás végig,csak szobákban+garázsban lambériás....és sok fa mindenhol :D :D
farsang lesz -ovi suliban?? :D

igen ovis-sulis anyukát-fényképeket a farsangi bulikról!!!-imádom a jelmezeket.....jövőre már lesz nálunk is :D
okés?-VERÓ,LILLUS,TIMI,REN,KRISZTI,KRISZTA,ANCSA-és még akiket kihagytam.....olyan édesek tudnak lenni :D :D

REN-de jó,hogy Iván jobban....és hogy homeós bejön :D ééés Linda ügyi-de hová is siessen???-egy jó kiscsaj várat magára :wink: :lol: :lol: -na majd ha nem győzöl utána teperni ha beindul :wink: :lol: :lol:
milyen fánkot sütöttél?-olyan szalagos fánkot??-hűűűű az nagyon fini tud lenni!!! :lol: :lol: és ha másodjára sikerült-nem semmi :D :lol: :wink: nálunk anya nagyon jól tudja-de még a mai napig van olyan hogy elcseszi-na akkor a kuksiba landol :roll: :roll: de ha sikerül :lol: :lol: :lol: :lol:

VALENTINA-miért nem jössz közénk??tudod itt vagyunk....hátha :roll: :roll:
és nálatok is nemsoká szülinap-mesélhetnél terveztek valamit,ajándék????

TIMI-ez a rongyi nagyon cool :wink: :lol: :lol: ez még hármaskát is kiszolgálná :wink: :lol: :D és a színe is kék....szóval???
picit még visszatérve....az alváslaborba mit csinálnak? :roll: egész nap ott vagytok vagy csak éjszaka?-és rákötnek gépeket Jázra?-bocs ha ilyeneket kérdezek de nem értem......és eredményt mit tudnak kihozni???
ovisfarsangot tőled is.....

ANCSA-rákuksiztam blogra...nagyon jóóóóó-a nagy és kicsi :wink: :lol:
tesómmal egyeztetek-szerinted mikor érdemes??? :D
bohócok-Márti/sóginőm hugai-ikrek :lol: :lol: nagyon jó fej csajok-amúgy világjáró modellek :D
Benedeket Mikitesó-idősebb-: lánykája...anyósom egyszem csajszi unokája :roll: :D
nálatok lesz ovibuli?-bizti élvezi majd Lara....
Szofikád jó alvó kiscsaj? :D

CukiKati-téged elnyelt a tőzsdecápa??? :lol: :lol:
GABI-és te??-Encidnek lemaradva Boldog szülinapot....
BRIGI??-és többiek???

VERÓ-és te???-rucikat varrogatsz talán??? :wink: :lol: :lol:

SISSY-tegnap nem jöttél!-csigázol minket??? :roll: :D :D

JUDY-nálatok talán kábelszakadás van??? :roll: :roll: :roll: csak ez lesz elfogadható magyarázat :D :wink: 8) :lol: :lol:

KRISZTI-autóügyben hogy álltok?-és ovifarsang-lesz nálatok??? :D

na megyek-ezt is már 7óra óta írom...... :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

LILLUS-remélem jobban kicsi KelemenAnna :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tenci: Köszönöm a hiányolást! vagyok csak sokszor max. olvasni tudok, mert napközben Petyától nem tudok írni (most is itt ugrál a kezemen miközben írok), éjjel pedig Beni mire elalszik (éjfél), már nem sok erőm marad írni. De igyekszem....

Semmit nem tettem tudatosan azért, hogy Petya végre tesóként kezelje Benedeket. Valahogy rájött Petya, hogy Beni mostmár marad, de őt is imádjuk. Így egyik napról a másikra a bántás helyett elkezdte szeretgetni, de olyan nagyon, hogy nem telik el egy nap, hogy 10X legalább ne puszilná meg és nem mondaná el, hogy:

"Pici Bebe cép :-)"

Mostanában tuti nem szülö, de fogorvoshoz sem készülök :-))
Te túlélted a fogorvost?

Szuperek a képek!! A fiúk olyanok, mint 2 tojás :-)

Judy: A szobatisztasággal kapcsolatban nem tduok tanácsot adni, látod én is tanácstalan vagyok.. bár nekem legalább hajlnadó árülni.

Sissy: Köszönöm a féléves köszöntést!! Hogy vagy? Bírod még? Esetleg már megszületett Tomika?

Kriszti: Én is remélem, hogy nyáron, ha majd látja, hogy a fiúk járnak ki a bokort lepisilni, akkor ő is kedvet kap hozzá

:wink:
Nagyon szépek vagytok!!! Szép a pocakod!!
Ki a szülésznőd?

Ancsa: Látom Lara sem kapkodta el a szobatisztaságot :-) Az ovihoz gratulálok!!!
Nagyon jó az új avatar kép!
Beninek nagyon ízlett az alma, szinte röpködött örömében, mikor meglátta a kanalat. Azóta már eszik az őszibarackot, krumplit és tegnap kapott előszőr sütőtököt.
Nagyon tetszik a boszi-doktornéni:-) és a lábas kép mindent visz, na meg a kezes is!!!!

Timi: Én is tudnék jönni amikor alszik Beni, csak sajnos napközben Petya már nem alszik.. Egyszerűen nem igényli, mondjuk 9 körül kel fel és nem fárad el délig, hogy le tudjam tenni, de azért próbálkozom minél többet jönni! Köszi a hiányolást
szerencsére elég hamar eljött az a pillanat, hogy Petya féltékenysége átment szeretetbe.
Már eszi az őszibarackot, krumplit és tegnap kapott előszőr sütőtököt.
Nagyon gyönyörűek a lányok!!! Jáz tiszta apja!!!
Hú ez a légzéskimaradás bem hangzik valami túl jól...

Orsi: Nagyon cuki Noel a képen!!! Remélem mihamarabb elmúlik a sárgaság!!

linocs: sajnos nem tudok segíteni a kórházzal kapcsolatban... én augusztus óta nem voltam...

Veronikusz: Papád nem semmi!! Örülök, hogy megmondtad neki a magadét! A mamádat, sajnos nem láttam a tévében....

Renáta: Jobbulást Ivánnak!!
Gratulálok a megforduláshoz!!! Nekem anno Petya ilyenkor már hátrafelé kúszott, Benedek egyenlőre még semmi hajlandóságiot nem mutat rá.

Lilluska: Nagyon ranyos Bogi a képen és tényleg jól fel van dagadva a szája :-(

Rólunk: A hozzátáplálással nagyon lecsökkent a tejem , annyira, hogy este 2 ciciből csak 60 gr-ot tud szopizni, így ki szoktam egészíteni neki tápszerrel, mert azt nem akarom, hogy ne legyen elég folyadék a szervezetében.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok

bocsi az eltunesert

jan 26an megszuletett Balazs 55 cm es 3150 gr. aznap mar be kellett volna fekudnom es masnap mutet de hajnalban megindultak a fajasok, amik sajnos del korul le is alltak, estig azert vartunk, de vegul a doki azt mondta ne eroltessuk, es este fel 9kor megszuletett a kisebbik fiam:))))) mint kiderult nagyon vekony volt mar a heg, igy volt a jobb. mindannyian egeszsegesek. valahogy ez a csaszar sokkal kevesbe fajt mint az elozo sokkal jobban birtam, meg a felepules is hamarabb ment. szombaton mar johettunk is haza. jo nagy hoban, szoptatas megy rendesen. mar 1 hetesen 3240 volt, szepen hizik. es nagyon kedves es aranyos volt megint mindenki a korhazban, a wc-t ott tovabbra se szeretem de minden mas szep volt jo volt.

Poli

Kép

Kép
polixeni

Sziasztok,

Bocsi az eltűnésért :oops:
Tenci, van magyarázat, íme :wink: :D
Kép Kép
Remélem elfogadható ez is :D

Timi,
megkaptam a mailt, igyekszem elolvasni és válaszolni is :wink:

Bocsi lányok, jövök, olvasok, írok ígérem, csak mosnom kell, meg hugicámnak valami ajándékot lőni névnapjára, mert az meg holnap van, meg uncsitesónak is jövő héten van a szülinapja... Szóval most épp rohanok - de ezt már megszoktátok :oops: :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Csajok!

Most csak egy extra gyorsra, mert most értem haza és farkaséhes vagyok! 8)

De a lényeg.....

Sissy már bent van a kórházban. Vagyis most már tuti a szülőszobán. :D Hajnalban voltak jóslófájásai és délelőtt bementek és Várnai Gabi mondta, hogy most már ne menjenek haza.
Mivel dobott egy sms-t 1 körül és pont a környéken voltam, beugrottam az 5-re. Épp Kamilla vette fel az osztályra. Megvártam, míg befejezik, aztán beszéltem Vele pár szót :D ....nagyon aranyos Anyu! :wink: ..... de akkor még semmi extra fájásai nem voltak bár 2 ujjnyira már nyitva volt. Szóval Tomi baba még ma meglesz az tuti! :wink: Ha jött újabb sms Tomi megszületéséről, jövök!

De most már megyek enni, mert leájulok magam mellé. 8) Este majd jövök és vissza is olvasok!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

SISSY-drukk ezerrel :lol: :lol: ügyesek legyetek-gyere gyorsan PiciTomi :D
három éve én is pont az ötödiken szülőszobán voltam :lol: de mi megvártuk az éjfélt :D pontosabban 0.17-kor Mikey megérkezett :D
szóval mégegyszer drukk-gondolok rátok.....remélem Timi is készenlétben van-ha hír jön :wink: :lol:

JUDY-szia te rohanós kirándulós nyaralós csajszi!!!-magyarázat még belefér :lol: :wink: :lol:
nagyon szép helyre vitt férjecskéd megint!!!-hol is voltatok???? :roll: :D
gyere és mesélj....te kis mázlista!!! :wink: :lol: én meg már azt hittem kábelszakadás volt :roll: :lol: :roll: :lol:

POLIKATA-nagy Gratula NEKTEK!!! :lol: és igen jól eltűntél.....de nagyon jó,hogy újra itt!!!
Képeket kaphatnánk Balázsról?-na meg persze Botiról is....
örülök,hogy gyorsan átvészelted a császit-és hogy tejci is beindult hamar....és tényleg szépen hízik Balázs...
Boti mit szólt tesóhoz???
ééééés vonalzócsere..... :lol: :lol:

BRIGI-de jó,hogy ideértél :lol: úgylátom a fiúk elnyomnak :roll: :D :lol:
alvás -nálunk sem alszik napközben Mikey-de este max fél kilenckor kidől-és reggel nyolcig tutkó nyomja....persze ha Benedek nem ordibálja fel-és nem megy be hozzá :lol: :roll: :lol:
tök jó,hogy így elfogadja a gyümiket Beni...
és ez a szeretet a tesók között-nagyon szupi :D
fogdokit túléltem habár én nem parázok....a fájdalmat -na azt nem bírom elviselni :roll: :roll: és még egyszer mennem kell,gyökértömés lett végülis....csak tudod nem kevés lóvé ez....de mit tudunk tenni,ha menni kell.... :roll:
és lécci képeket olyan régen láttuk srácaidat...... :wink: :lol: :wink:

LILLUS-hűűű....de látom Bogit nem zavarja :D és az ékszerek.... :lol: :lol: Dorottya művek?
mennyezet nagyon ott van-szerintem még színben is passzolunk :D látom rattan is nagyon bejön neked :D
képeket várjuk majd....

TIMI-őszibarilekvár kilőve :wink: :lol: egy üveg elmosva.....nagyon finom-Miki azt mondta még nem is vagy abban a korban hogy ilyen tutit csinálj :lol: milyet fogsz készíteni ha eléred a nagymama kort??? :lol: :wink:
még a végén elzavar hozzád,hogy tanuljak.... :roll: :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép estét Lányok!

Örömmel értesítek Mindenkit, hogy ma, 2010. február 5-én, este 20.35-kor megszületett Marton Tamás László! :wink: :lol:
3400 g és 57 centi.
Anyukája és Ő is jól vannak!
És Tomi már az igazak álmát alussza! :lol: :wink:

GRATULÁLUNK SISSY! :wink: Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk Neked és Tominak is! :wink: Apáját is üdvözöljük! :wink:

Puszi az egész Családnak!
És szép álmokat Neked is! Ügyesek voltatok! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sissy!!!!

De ügyesek vagytok!!!
Drága Tomika szeretettel köszöntünk itt! Szívből gratulálok a három tagú kis családnak!!Nagyon sok boldogságot és egészséget!!

Tomcikának sok sok tejcsit!!!

Sokszor puszilunk

ancsaboszi

Na bepótoltam a mai lemaradásomat! Végigolvastam mindent! 8)

PoliKata!

Nagy gratula Balázshoz! :wink: És jó egészséget és sok tejcsit kívánunk Nektek! :wink:
És sok boldog névnapot akkor így utólag is Balázsnak! :wink:
Örülök, hogy könnyebben viselted ezt a császárt! És ahogy Tenci is írta, ha lesz majd időd, kérünk a Fiúkról képeket! :wink:

Boszi!

Hát igen. Anyukák néha jobban tudnak örülni dolgoknak! :wink:
Örülök, hogy Szofi jól van! És tutira minden rendben lesz Vele!
Képeket megkuksiztam! Nagyon jók! :wink:
És Lara mi volt/lesz a farsangon? Csak nem Jázmin hercegnő? :wink:
Székről képet meg igyekszem majd gyerekestül! Melyikkel óhajtod? :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szép jó estét!!!

De hát ez csak szép lehet, hisz egy új kis élet érkezett közénk!! De jó!
Hogy vagytok?
Ma nagyon hideg volt!

Renáta,

Továbbra is küldjük a gyógypuszikat! És igen jó ötlet amit Lilluska írt, szívószál, vagy esetleg kulacs, amiből eddig nem ivott, vagy ivott, csak ritkán de szereti!
Barátnőm kislánya nagyon sokat volt beteg, és alap állapotban nem ihat colát, de ha beteg, akkor kortyokat igen, de hát ugye az hasmasra jó! De állítólag a lázon is segít! Mindig van egy kis üveges cola behűtve nekik! De csak betegségre!:-)

Nagyon kis ügyes vagy!
Családnak is ízlett a fánk?
Kép? Recept?

Gratulálok Lindának a forgáshoz!!!
Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó! Nagyon kis ügyes!!!

Lilluska

Lara sem volt ilyen ragaszkodós, aztán másfél éves volt, amikor elköltöztünk Anyóshoz, és akkor jött Vau, aztán mikor ide költöztünk decemberben még jobban kellett a vau, és azóta mára 3. vaut fogyasztjuk. Szóval az sem jó ha nincs akihez bújhat, meg az sem ha van! Most légy okos! Szóval a változáshoz kellett! Képzeld hétfőn kicseréltem a vaut, egy szép új vaura, mert már nagyon kis nyápic volt, azt mondtam, hogy felviszem és adok rá egy szép kendőt, meg leveszem a ragtapaszt, és felmentem és visszatértem az új vauval, és mondtam, hogy milyen szép lett, ugye? Ebben a szalagban! És mondta, hogy igen, de mást nem. Erre tegnap ült este az ágyán, és nézegette a polcot, ahol plüss állatok vannak, és kérdezte hol a másik kutya, kérdeztem hogy milyen másik, mama vau (mert ebből a vauból van egy óriás is) de mondta hogy nem. Anya tegnap te egy másik kutyát hoztál nekem le! Hoppá!!! okos gyermek, de most már ezt is szereti, és elmondta ezen mit szeret, és azon, hát megzabálom! Úgy sajnáltam, de már ki kellett cserélni az előző ebet.

Örülök, hogy jobban van bogi szája!
Torta receptet kérhetek???
köszönöm

Nagyon szép a kis hölgy!!!és nagyon szép a házatok is!

Tenci,
ok, ok majd csinálok képeket, és hozom!
Ja amúgy ide az oviba (helyhiány miatt) nem lehet bemenni szülőknek, de hát én elintéztem magamnak, hogy ott legyek :-) és nem csak a kiscsoportban, de a nagycsoportban is :-)

örülök, hogy tetszik a blog! Igyekszem!
De jó, nagyon jó hogy ilyen jó a család!!!
6-7 hónapban már szép nagy a pocó, de még nem túl nagy! Akkor érdemes!
Mért nem jön közénk?? erre nem kapunk választ!
Csütin lesz az ovibuli!
Szofi, hát eddig jól aludt, de most elkezdtük fájlalni a hasinkat! Így a mai éjszakánk nem volt a legjobb, Szofika 4-kor kelt, és fél 6-ig volt fent, nem akarta aludni, aztán megjelent Lara, és ilyen fáradtan mentünk az oviba, de már nem maradtam ott, és nagyon kis ügyes volt.

Brigi!
Örülök, hogy jöttél!!! és nagyon örülök a jó híreknek, hogy végre tesók lettek!!! szuper!!!
megértem mit élsz át!

Szobatisztaság, hát tavaly ilyenkor már a bilibe kakilt, aztán kicsi elhanyagolta,én meg úgy voltam vele,és most is úgy gondolom, hogy majd ha megérik rá, akkor nem fog pelusba pisilni! Nyáron sokat utaztunk, így akkor ez elmaradt, Október, novemberben már nagyon jól haladtunk, már volt hogy reggel is száraz volt a peló nem csak délután. De aztán jött az hogy Anya eltűnt, és ez ennyire visszadobta! Barátnőm kisfia is úgy lett szobatiszta, hogy mondták neki ,hogy holnap 3 éves, és mehetne oviba, ha nem pisilne be. És hát átgondolta, és hatott rá, és nem pisilt be!!

örülök, hogy gyümiztek és hogy ízlik!!!
és hát tök jó hogy idáig is szopizott, szerintem szuper Anyuka vagy, és ha kap egy kis tápit, akkor is az leszel!

Veronikusz,
csak nem Angilában???
vagy havat lapátolsz?
Remélem minden rendben és nem vagytok betegek, és majd előkerülsz!

Kata,

szeretettel gratulálunk!!!
sok, sok tejcit Balázsnak!!!
ha tudsz, kérünk képeket!

Judy

hú, igen ez igazolt hiányzás így :-)
be is írtam a naplóba!
Hol jártatok! Gyönyörű

Timi
köszönjük a híreket!!
mikor mentek alváslaborba?
Jáz hogy van????
Te ilyen kis ügyes vagy! Őszibarack lekvár? Imádom!!! csak az Auchanban lehet kapni, de ott veszünk vagy 3-at, mert úgy fogy!

Mindenkinek nyugodt, szép éjszakát! Megyek mert már nem látok!

ancsaboszi

Na az előzőt kicsit gyorsabban küldtem el, mint hogy befejeztem volna. :twisted: :roll: Kicsit már hulla vok. Bocsesz Lányok!
De folyt. köv.

Lillus!

Bogi szája..... :( további gyógypuszkók Neki!
Jó a plafon! :lol: :wink: Bogi meg nagyon kis tündér abban a "fejláncban"! Tiszta hippi korszak! :wink: :lol:

Tenci!

Igazából még nem tudom, hogy miket aggatnak majd Zizire. Apa persze anno mikor Adrival voltak elmondta, de ugye más látni és más, ha elmondja valaki. Szóval erről majd bővebben 19-én.
Egy alváslaborba este kell bemenni! Akkor dolgoznak ott. Meg általában este alszik az ember! Vagy TE nem? 8) :wink:
Szóval este 7-re kell bemenni. És mivel Ő még picike, ezért azt mondta a telóba a néni akitől az időpontot kértem, hogy mindent úgy csinálunk, ahogy otthon szoktunk. Úgy hogy kb. 1/4 8-kor majd megvacsizik ott Zizi, azátn pancsi, szopi és alvás. Persze alvás előtt felteszik rá a kütyüket! Aztán reggel 6-kor ébresztő. Leszedik róla a dolgokat és jöhetünk haza. Szóval majd beszámolok, ha megtörtént a dolog. Okés? :wink:
Rongyi: ez a rongyi már örökre Zizié marad! Hármaska majd kap mást! :wink: Nincs csere és elvétel senkitől sem! Ezzel alszik mióta hazajöttünk a kórházból, úgy hogy nem lenne szép tőlem, ha lenyúlnám Tőle! Meg nem is akarnám!! :wink: Adri is csak azzal a rongyijával tud aludni, amivel féléves kora óta alszik. :wink: Egyedül az oviba nem viheti be rongyit, de ezt még ovi előtt megdumáltam Vele! :wink:
Őszibarit már be is faltátok! :shock: :lol: Nem vagytok semmik! És Mikinek külön csókjaimat küldöm a dícséretért! :oops: :wink: De lehet, hogy csak jól tartom magam és már közel járok a 60-hoz!? :lol: Bár János sem panaszkodott még rám...... 8)

Ren!

Ivánnak továbbra is jobbulást!
Lindának meg gratula a forgáshoz! :wink: Nálunk is Zizi "lassabb" mint Adri volt. De kit érdekel, ha jól érzi magát! :wink: Előbb-utóbb úgy is megtanulnak mindent! :wink:

Judy!

Okés, akkor várom a válaszod.
És tök jók a képek. Merre jártatok?
És milyen ajándékokat találtál ki a Lányoknak?

Brigi!

Örülök, hogy Beninek ízlenek amiket kap! De mitől "csappant" meg a tejed? Én mindig előbb szopiztattam, aztán adtam a "kaját".
Mondjuk nekem mindkettő, mindig is két ciciből szopott, de még így is maradt tejem. Én nem bírtam volna ki, hogy csak egyből szopizzanak, mert mindkét Csajom "4 órás evő volt" és azért csak egy ciciből etetni, azt tuti nem bírtam volna ki! 8 óra alatt tuti "kidurrant" volna fejni meg nem akartam. Ha már van/volt, akkor egye meg! 8) És Jázi még mindig szopizik igaz már csak reggel meg este és már csak max. 40-et, de hát mit is várhatnék, hiszen már elmúlt 1 éves és azért valljuk be, ebben a korban már nem ez a fő táplálékuk.
Na ne csüggedj! Biztos lesz tejcsid még sokáig! Hajrá!!!
Gondolom, hogy légzéskimaradás nem hangzik valami túl jól, de nem olyan durva, mint ahogy leírva "hangzik". De természetesen nem hanyagoljuk el a dolgot!!!! Megyünk egyet aludni majd, HP-be aztán a doki néni megmondja, hogy mi legyen. :wink:

Vali!

Gyere oszt mesélj!!! Hátha tényleg tudunk segíteni!!

Gabi!

Encinek utólagosan is boldog szülinapot!
Merre vagy Te Nő? Csak nem folyamatos randikon vagy? 8)
És apukád hogy van? Most jó időtök van a korcsolyázáshoz! :D Lehet, hogy mégis inkább a jégen ragadtatok? :wink:
És Enci szülinapi bulija azon a helyen....amit belinkeltél.....akkor meg volt tartva? Milyen volt? Bocsi, de most nem emlékszem a hely nevére! :roll: :oops:

Többiek is gyertek!

Szép álmokat Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2010.02.06 00:04-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrisem!
TE itt?
küldtem mailt!

Örülök, ha tetszenek a képek, de nem kell ám dicsérni, ha nem úgy van!

Larának most már van két jelmeze is, egy boszi, meg egy királylány, majd dönt! :) csütin lesz a farsang!

melyik gyermek üljön a székben? hát mind a kettő, ilyet és olyat is kérek! hány kg-ig van?

na most már tényleg megyek!
puszika

szép, nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

Tigris,

Igen,igen az a fontos, hogy Zizi jól érzi magát és hát fejlődik szépen, csak Ő Zizi és nem úgy csinál dolgokat, ahogy Adri.

Hát én is kiváncsi vagyok nagyon, várjuk a beszámolót a laborról! mikor is mentek?

Hármaska? :oops: :roll: Na de jó! mikor???

Gabi,
Encinek boldog szülinapot!!! Tényleg milyen az a hely? mit kapott? Hogy van? hogy éli meg ezt a helyzetet? oviba szeret már menni?
és hol vagy?

És a többiek???
Steffi?
Orsi???

ancsaboszi

Szia Boszi!

Igen vagyok, de csak loptopon, úgyhogy mélt csak holnap tudom megnézni! Vagyis majd ma! mert most látom, hogy már ma van! :D
Jó, akkor beleteszem majd mindkettőt, persze csak külön-külön. :D
Hogy hány kilóig bír?! Passz! De holnapra vagyis mára majd megnézem Neked. :wink:
Adriéknál is csütin van a farsang! De Adri köti az ebet a karóhoz, hogy Ő bizony akkor is Tarzan lesz! :shock: :roll: Hát....ezt még meglátjuk addig!

Na most már én is megyek aludni, mert du. ovistárs szülinapi bulijába megyünk!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na ha már eddig itt ragadtam, akkor......

Tenci!

NAGYON SOK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT MIKEY-NAK!

És Snowwithe Dórinak és VDorkának boldog névnapot kívánok!

De most már tényleg megyek, mert már nem látok és tényleg lehalok magam mellé!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Drága, drága Mikey Fiú!!!

Nagyon, nagyon boldog 3. születésnapot!!!
Most már TE is ovis korban vagy!!!
Lara is sok, sok puszit küld a szülinaposnak!
És kérjük Anyát, hogy árulja már el mit kaptál, és Öcsike ajándékát is!

Sok puszi

ancsaboszi

Dorkának és Dórinak Boldog névnapot!

ancsaboszi

Laránál is csütin lesz a buli :lol:
Az tök jó, nem szokványos,
miért baj? hogy Tarzan akar lenni?

hú, már ennyi az idő,
itt pityergek, hogy minket meg kihagytál a névnapi köszöntésből. :wink: :lol: 8)

Tenci,
Keresztfiam ma 19 éves! :lol:

na most már én is megyek, bár lassan ébresztő lesz

ancsaboszi

Sziasztok!

Tegnap írtam egy jóóóóóóóóóóóóóóóó hosszú hsz-t, amit nem küldött el ez a nyomi. Aztán kidobott a babanet, és azóta most tudtam csak bejelentkezni... Bocsi.

Gyorsan átfutottam a hsz-eket, és láttam, hogy Sissy-Tomi megszületett!!! Óriási gratu nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most mennem kell (vár a Cora-Metro-DM hármas...), este megpróbálok jönni!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Először is Gratulálunk Sissy-nek és sok boldogságot kívánunk.
Mikey: Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked.
Dóráknak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk.

Köszönöm, hogy vagytok nekem. A bajom a világon a legrosszabb, mert a férjemmel elválunk. Nagyon ki vagyok borulva és úgy érzem itt a világ vége :oops: :cry:
Nem akartam elrontani a hangulatott itt ezért nem mondtam :?
Sajnos Viktornak így nem lesz szülinapi bulija és még boldog se lesz szegénykém :cry:
Sajnos nem lehet visszacsinálni a dolgokat, én mindent megtettem azért, hogy ez ne így legyen, de úgy tünik kevés voltam...
Nem tudom mi lesz és hogy,de most nagyon elvagyok keseredve.

Ha tudok akkor jövök még,de nem igérek semmit.
Jók legyetek csajok.
V

valentina

köszönjük a köszöntéseket :D

SISSY-NAGY NAGY GRATULA NEKTEK!!!ISTEN HOZTA PICITOMIT

ANCSA-Dorkádnak is boldog Névnapot! :lol: -megtartjátok?-na és kerifiadnak is szülinapi jókívánságaim...hűűű de nagy már :D :D nekem még csak 8 :roll: :lol: :D
srácok most ajcsit nem kaptak-hiszen annyi de annyi minden volt nekünk egyszerre...de persze azért becsusszant egy két jó ruci :lol: Atitesóm gondoskodott róla....na meg hugicám :wink: :lol: -igazándiból a kapott pénzből valami tuti nagy trambulint szeretnénk venni nyárra....már kinéztem-hát nem egy olcsóság... :roll: :roll: de majd meglátjuk....
Kati ide jön-e?? :roll: :roll: áááá ő Déviszeseknél nyomja...de azért néha bekukkol :wink: :lol: ha valami infó kell megtudja..... :D
csütörtöki bulira mész?-és a jelmezt te készíted? :roll: :D
anyukád mit mond milyen Szofibaba?-nálunk anya mindig Mikeyt emlegeti hogy ő milyen volt és miket csinált-szóval a hasonlítás terítéken :roll: :lol: :lol:
mail megjött-látom én tegnap lemaradtam :lol: :wink: :lol:

TIMI-nagyon kis pontos vagy! :lol: én is fentvoltam épp-de Benedeknél :lol:
ha tudtam volna,hogy itt vagy...... :lol: :lol: :lol: vagytok Ancsával... :D :D
köszi infókat....majd várjuk a beszámolót...
és lekvárod tényleg tuti :wink: :lol:
Adri Tarzan???-nem semmi...és ki lesz Jane???és Csita??? :roll: :wink: :lol:
kisTarzanunk jól fog mutatni fogpiszka lábacskával és nagyonvastag :lol: :wink: :lol: felsőtestével :D :lol: :lol: de így lesz nyerő-nagyon tetszik az ötlet :wink: :lol: :wink:

KRISZTA-én tegnap Cora :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Tenci!
Mikey-nak nagyon sok boldog szülinapot! :D
Buli: WOW! Ilyen frenetikus buli volt????? :shock: hát! Le a kalappal!!! Komolyan!!! Nagyon profi!!! A két fiú nagyon helyes!!! Majd jöhetnek udvarolni hozzánk :wink: micsoda szemek!!! :lol: És ennyi torta!!! No és a díszítés! Ja! És a lényeg!!! :oops: az meg hogy így ki volt mindenki pingálva!!!! :lol: jó fej az a fiatal nagyi korú hölgy, akinek szintén festett az arca :lol: fiúkat meg megjelöltétek???? :lol: „1”-es „3”-as :lol: nagyon király!!! :lol: nagyon jók a képek! (kandallót meg nagyon irigylem!!! :D én is akarok egyet!!!!!!!!! :D )
Papám 75 éves volt szeptemberben :oops: :D nem mai kiskakas :lol:
Zsófi bölcsi: igen! Ilyenkor 8-12-ig ott van. Ott is ebédel + reggelizik is, már ha azt a kenyér etetést annak lehet nevezni, mert hogy fog nélkül csak 1-2-t nyamnyog el :oops:
Ovi-bölcsi egymástól 2 perc sétára van egymástól. :D
Laci: ne is mond mert felrobbanok tőle! Nagyon morci vagyok most rá! :oops: a francnak hiányzik neki ez! Mondta ha ki akarja nyiffantani magát akkor szóljon! Segítek :oops: :D de most komolyan! Nagyon hisztis vagyok! (azt se tudja, hogy mit csináljon hogy a kegyeimbe visszavegyem :lol: nagyon pedálozik a fiú! :lol: )
Heni: annyira MÉG nem vagyunk puszi pajtik, de ki tudja! :wink: ha beszélek még vele átadom! :D
Anyukám: :wink: köszi :D igen! Jó fej csaj! :lol: hiába! Ahogy a többi TERÉZ IS!!! :lol: :wink:

Szerencsemáknak hatalmas gratula!

Timi!
Jáz torta nagyon jól néz ki! :D nem ciki hogy cukrászdás! Sőt! Jól tetted! :wink: tök buli, hogy a rongyijára hasonlót kértél! :lol: lányok gyönyörűek!
Lackó még tartja a pozícióját :lol:
Zsófi még köhög picit, viszont elég taknyi még :oops: ráadásul a fölében is találtam oda nem illőt :oops: most nagyon nézem, hogy nem e cibálja vagy dörzsöli, mert akkor szaladás van dokihoz :oops: különben egy kis angyal! :D
Etetőszék: :oops: igen olvastam, rákerestem, de nem láttám róla képet :oops: elkélne talán Zsófinak még egy, mert ez már ramaty :oops:

Ancsa!
Pelus: nem baj! Azért most már nagyon alakul ez Laránál! :D
Anyukám: http://tv2.hu/tenyek/video/magyar-snowb ... k-riport-2
lányok: Zsófi még kicsit taknyol, Katának meg Edit Piaff-os a hangja (rekedt :oops: ) kértem neki antibiot. :oops: De láthatóan javul. :D
Ma meg DE. az IKEÁ-ban voltunk. Szóval mindig van valami, hogy mért nem jövök. :oops:

Lilluska!
Bogi szemei még mindig nagyon nagyon .... :D:D:D

Polixeni!
NAGY NAGY gratula babuckához!!! :D

Judy!
Én felismertem!!! :D mi is voltunk itt Lacival, mikor Kata már bent figyelt a pocimban :D (Ez Neuschwanstein, Sissy hercegnő uncsitesója vagy ki építtette és később erről mintázta Disney A KASTÁLYÁT!!! Német országban van a fekete erdőben, nagyon közel az Osztrák határhoz. No de majd Judy kijavít ha kell! :wink: )

Sissy!
WOW! Micsoda méretek!!! :D hatalmas gratula nektek! Jó egészséget nektek is és sok-sok tejecskét!

Gabi!
Encinek boldog szülinapot!

Dóráknak nagyon sok boldog névnapot!

Na jó megyek, még jó hogy csak 2 sort akartam írni. :lol: megyek, mert Laci ma indul Angliába és még kaját kell csinálnom neki :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VALENTINA-most olvaslak..... :( :( de ez mennyire komoly???-volt már nálatok konfliktus és lazán átvészeltétek....remélem most is így lesz :roll: bizti nagyon sz@r nem is tudok mit mondani.....de látom ahogy írtad nem te vagy az aki válni akar....de még tök fiatalok vagytok-ki tudja mit hoz a sors....csak tudom,hogy Vikód mennyire apás...-és gyere öntsed ki a szíved....persze csak ha gondolod....
azért próbáld úgy rendezni a dolgokat,hogy Vikó ne nagyon érzékelje a változásokat...persze ha arra kerül a sor :( :roll:

VERÓ-köszi a szép szavakat-mondatokat :wink: :lol: -na azért telánykáid szemeiről is beszélhetnénk :wink: :lol: :lol: -és igen megyünk udvarolni......csak akkor még összedobunk mégegy kiscsávót :lol: :wink: csak hogy egálban legyünk :wink: :lol: :lol:
képen anyóskám van....Ő 63volt :D
igen megjelöltük-nehogymá 20év múlva nézzük aztán nem tudjuk -hányadik is volt? :roll: :wink: :lol:
csajaidnak jobbulás-de olvasom ma már téptetek....úgyhogy lehet kis csavi hiányzott nekik :lol: is :lol: :wink:
én már azthittem Laci megjött :oops: :roll:
mamid meg tényleg tündéri....mióta van kint??régen írtad de nem emléxem hol is nevelkedtél??-ott is konzul volt mamid??? :roll: :roll: arab ország talán???? :roll:
te is nagy utazó voltál......

na megyek mert pizzapartizunk.....ha már ma van szülinap :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok,

Na még most se tudok hosszan jönni, mert anyós járulékbevallását is meg kéne álmodnom és még éppen csak köszönőviszonyban vagyok az idei adótörvényekkel :roll: Jól megkavarták... Na mindegy :?

Polixeni,
Ne haragudj, nem frissítettem csak írtam :oops:
Gratulálok Balázshoz!!! Nagyon jó egészséget nektek!! :D

Sissy,
Gratulálok Tomihoz!! Nektek is nagyon jó egészséget!! :D

Tenci,
Mikeynak nagyon boldog 3.-at!!!! :D :D

Utazás: Vero perfekt a témában :D :D Tényleg Neuschwannstein :D De azt én se tudtam hogy Disney erről mintázta a kastélyát, viszont tényleg gyönyörű :D Már régóta készülünk oda. De még tuti járunk arra, van még Bajorországban pár gyönyörű kastély :wink: A másik képen meg Hohenschwangau van, ezek ott vannak egymás mellett.

Valentina,
sajnálom, ha ennyire rossz a helyzet :( Most már biztos?
Nyugodtan gyere és írd ki magadból, ha segít!!

Vero,
dél-németország teljesen tiszta. Mármint útilag. Ha München felé megy a férjed - és szerintem arra a legrövidebb, úgyhogy gondolom arra fog - akkor nem hiszem hogy akkora gáz lenne... Komolyan, nekünk kistarcsáról nehezebb volt kijutni, mint utána átmenni ausztrián meg németországon... :roll: Persze azért nálunk is volt hólánc, lapát, lécek a kerék alá, takarók, kaja, pia... :roll: szóval mi is készültünk, de tényleg semmi gáz nem volt.

Timi,
hugicám szilikon sütőformákat kap, mert vagy ezt, vagy konyhai mérleget szeretne, de utóbbiból nem akármilyet, az meg kicsit meghaladja a költségvetést :oops: Uncsitesónak még mindig nem tudom, de még van időm, jövő hét szombaton lesz a bulija a rákoskeresztúri játszóházban :D
Mailhez még csak olvasni jutottam :oops: de igyekszem...

Ennyi maradt a fejemben... Majd jövök még, ígérem.
Jóéjt!! (Bár itt szakad a hó, én meg már kicsit unom :oops: )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Hazaértünk az etyeki buliból! :wink: Na jó, nem most, de most jutottam ide. 8)

Boszi!

Hát Anyám! Bocsássál meg nekem ezért, hogy Dorkát kihagytam a sorból! :oops: :? Igazából ha megölnek sem jutott volna eszembe, hogy ki az akit kifelejtettem!!! :oops:
De mentségemül szolgáljon....és ezt a többi kétneves Anyuk gyerekeire is értem......hogy eddig még soha senkit nem köszöntöttem meg "csak" az első nevének névnapján! :oops:
Bocsi előre is és utólag is Mindenkitől!!!! :oops:
Larát is "csak" márciusban köszöntöttem eddig, júliusban még soha! :oops: De azért igyekszem majd észben tartani a dolgot!

Farsang-Tarzan: hát nem is tudom. :roll: Adri, mint Tarzan. Tarzan egy "leveles szoknyában" rohangál egyébként meg tök meztelen. Nem akarom, hogy megfázzon Adri a Tarzan-jelmez miatt! 8) Meg az annyira nem illik Hozzá! :roll: Először Pókember akart lenni, mert Fanni is az lesz. Mondtam Neki, hogy nehogy má egyformák legyenek, abban nincsen semmi bulis. Aztán mondta, hogy jó, akkor pillangó lesz vagy hercegnő. Mondom Neki, hogy majdnem mindig minden kislány pingajó vagy hercegnő lesz. Mondtam találjon/találjunk ki valami olyat, ami "egyedi". Ami valszeg nem lesz senki. Mondtam én neki katicát meg tűzkirálynőt, meg spenót tükörtojással 8) meg ilyeneket, de nem akarta egyiket sem.
De...... a mai szülinapi bulira el lehetett vinni a jelmezeket, amikben majd csütin lesznek. Hát mondanom sem kell, hogy a 6 kislányból 4 hozta a "királylányos-hercegnős" jelmezét. Aztán persze mikor jöttünk haza, megjegyezte az autóban, hogy tényleg igazad volt anya, nem akarok királylány lenni, úgyis sokan lesznek. Aztán ma este, mikor lefektettem és beszélgettünk az ágyban, mondom Neki, ha már mondjuk hercegnő akar lenni, akkor miért nem lesz Ariell. Erre Ő...Tetszik az ötlet anya, de nem akarok uszonyt! :shock: :roll: Na így mára elegem lett a Nőkből!!! :shock: 8)
Tudom, Ő lesz ott a farsangon és neki kell, hogy jól érezze magát, de én már gyerekkoromban is utáltam, hogy minden csajszi királylány.....ez nem Nektek szól Vero :wink: Ti egyébként alapból is Király csajok vagytok és ugye a név kötelez! :wink: ...... a fiúk meg cowboy-ok. Én mindig valami "más" voltam. Na mindegy. Lesz ami lesz. Én má nem osztom Adrinak az "észt"! :roll: Mondtam Neki holnap estig döntse el, aztán a fenn-maradó 3 napban "összedobom" a jelmezét. :wink:

Vero!

Örülök, hogy ideértél! :wink: Boszinak ígértem teljes képet az etetőszékről, úgy hogy akkor majd Kettőtöknek címzem! Holnap majd csinálok róla képet és feldobom.
Egyébként igaz, hogy 5 évvel ezelőtt vettük Ósanban, de én azóta is láttam itt a budaörsiben pont ugyanilyet. Igaz, hogy "nevesincs" :roll: de arra amire kell, tökéletesen megfelel. :wink: Főleg, hogy az egész műjanyag :wink: és szuperül tisztítható!
Anyudat megnézem, ha befejeztem az írást! :wink:
És LaciApuval most mi a gáz? :shock: Én is azt hittem, hogy most jön haza. Akkor ezek szerint még csak most fog ill. most ment? Na akkor kitartást erre a pár napra! :roll:
Örülök, hogy Csajszik jobban! :wink:
Heninek való üdvözletet meg én küldtem, nem Tenci! 8) De ez mindegy! :wink:

Judy!

Én türelmes vagyok! :wink: Két Nőci mellett.....azt hiszem egyre gyorsabban tanulom :shock: 8) .....vagyis próbálkozom vele! :D
De gyerekes Anyukkal tutter türelmesebb vagyok! :wink: :lol:
Tényleg nagyon szép helyen voltatok! Hát én Münchenből most...vagyis májusban.....nem láttam ennyi mindent. De amiket láttam, azok nagyon tetszettek!!! Barátunk még tuti kint fog élni 3 évig, úgy hogy valszeg eljutok még arrafelé a közeljövőben és akkor tutira beiktatjuk a Kastély/Vár látogatásokat is! :wink:
Szilikonsütő jó ötlet. Főleg, hogy tutira tudod, hogy nem viszel neki "felesleges" dolgot. :wink: Én is inkább ennek a híve vagyok, hogy tudjam ki mit szeretne. És akkor tuti nincs "csalódás"! 8)

Vali!

Hát ez elég komolyan hangzik! :( Nagyon sajnálom!!! :( És akkor ez már végleges? :(
Lehet, hogy Vikó érzi a feszültséget és talán ennek tudhatók be a hisztijei?! :? Gyerekek nem "hülyék" és talán előbb megérzik a rossz és a jó dolgokat is, mint ahogy mi felnőttek gondolnánk! :?
És tuti nem lehet már ezen a dolgon változtatni? És akkor hogy lesz? Ház elad és külön mentek? Vagy ennyire még nem vagytok előre? :? Bocsánat, de ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni!!!! :oops: :?
De ahogy Tenci is írta, gyere és mesélj, hátha tényleg icipicit jobb lesz a lelkednek! :? Bár azért ez most kicsit kétlem.... :(

Tenci!

Tudom, hogy tényleg buli ötlet a Tarzan....de akkor is. Aztán ha végképp nem jut dűlőre, tuti én adom be a derekam! Végül is az a lényeg, hogy Adri örüljön. :wink: Anya le van pottypotty! 8) A Gyerek a fontosabb és nem az, hogy én mit szeretnék! :roll:
Trikók jók lettek? :wink: Májusban, akkor mehetünk együtt is! :wink:

Kriszti!

Semmi gáz! :wink: Szerintem itt már majdnem mindenkivel előfordult, hogy kidobta a babanet és elszállt a hsz-e. Mondjuk tényleg bosszantó! :evil:
Bevásárlókörút hogy sikerült? Miket vettél? :wink: És melyik Corában meg Metroban voltál? És egyedül? Vagyis Zétivel?

Csajszik!

Mára ennyi voltam, mert nem tudom, hogy miért, de úgy elkezdett fájni a fejem! :evil: :shock: Tegyük hozzá, hogy ha életem során eddig 5-ször fájt, akkor sokat mondok! :oops: :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Valentina!
Uh! Ez most már biztos??? Nem lehet hogy nem gondolta komolyan? :oops: mond az ember dolgokat mérgében! :oops: lehet a férjed csak fáradt volt vagy feszült valami miatt???? :oops: :roll:

Tenci!
:lol: szuuuuuper! Akkor lesz nálatok hármaska???? Tök jó! :lol: hát igen! Nem szabad abba hagyni, ha már egyszer ilyen vagesz helyes srácokat alkottok! :lol: és hát Zsófira is kell gondolnotok!!!! :lol:
Laci meg még csak tegnap este 10-kor ment el. :oops: legalább ő még a nagy havat megúszta! :oops: látszik nem volt itthon :oops: én meg hajnali 1.30-ig a nappaliban ülve aludtam :lol: nem volt aki bevigyen :oops: :lol:
Nevelőmamám: nyáron lesz 2 éve hogy kimentek. Anyukám-édesapám-édesanyám ők mind a Külügyminisztériumban dolgoznak/dolgoztak. Mikor én születtem akkor édesapám mint diplomata volt kint Algériában, így születtem én Algírban. Majd így voltunk papám révén Athénban :D jaj de szerettem Athént!!!! (a földrengésekkel együtt :lol: gyereknek igazán izgis hely :D én is vagesz voltam anno még :lol: ) Majd papám nyugdíjas lett és már nevelőmamám/anyukám révén mentek ki előbb Bonn-ba majd Stuttgartba (Németországba) és most Bern-be, Svájcba. :D

Judy!
WOW! Azért le a kalappal! Komolyan! Jó kis út lehetett! :D nagyon irigyellek! Anna hogy bírta? Nem volt nyügi a sok üléstől?
Mi anno sajnos Hohenschwangau-ban nem voltunk, csak messziről láttuk, de az is nagyon szép :D voltatok bent is bármelyikben?
A megnyugtató szavakat meg köszi szépen! :oops: Most írt, hogy már Würzburg-nál van. Száraz minden :D
Szilikonos sütőformák: azok nagyon jók! Nekem muffin sütőim vannak abból és imádom! :D igaz én is vágyon egy fehét TEFAL tara funkciós konyhai mérlegre de …. Majd egyszer :lol: nem occsó! :D

Timi!
Királylányos jelmez: semmi baj! Kata még meggyőzhető lenne TALÁN, na de Szofi … :lol:
Laci: igen csak tegnap este indult :oops:
Etetőszék fotót várjuk! :wink: köszi
Lányok: sajnos nem mondanám, hogy jobban vannak. Belterjes lett a baci. :oops: Kata kicsit jobban, de most már Szofi is ugyanúgy köhög :oops: :cry: Zsófiból meg már egy hete dől a takony :oops: nem tudom mit csináljak már velük!? :roll: már megy a fekete retekbe rakott méz/cukor, hársfatea, c-Vitamin, antibio Katának, mellkas balzsam, Fenistil, …. :roll: (oscillococcinum nekünk eddig soha nem segített, pedig betartok mindent :oops: )

mennem kell ... 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Keressük az év legjobb szülésznőjét
Az Év Bábája díj

Az Országos Bábaszövetség minden évben a kismamák és a szakma javaslatai alapján odaítéli egy szülésznőnek az Év Bábája díjat.
Kérjük, ha van szülésznő, akire szívesen emlékeztek, aki megkönnyítette a vajúdás-szülés folyamatát, írjátok meg e-mailben vagy levélben nekünk, hogy Szövetségünk vezetősége a javaslatok alapján a legjobb szülésznőnek átadhassa a díjat.
A levélben írjátok meg akár nekem privátban, akár az endomed@t-online.hu címre:
- a neveteket (bizalmasan kezeljük, senkinek tovább nem adjuk),
- hogy mikor szültetek – az sem baj, ha évekkel ezelőtt szültetek, de most jutott eszetekbe, hogy szavazzatok rá –
- a szülésznő nevét és a kórházat, ahol dolgozik
- és az is jó volna, ha írnátok róla néhány sort, miért őt választottátok, miben segített…
A Nemzetközi Bábanapon, vagyis a Szülésznők Napján, május 5-én adjuk át a díjat, mely ünnepségre szeretettel várunk minden kismamát.
A Bábanapról, a helyszínről és a díjról olvashattok még a Kismama újságban is.
nováky_rita

sziasztok,

na most van egy percem, anyuéknál vagyunk és elaludt a gyermek :D

Timi,
az szupi, ha van kint valaki, akihez ki tudtok menni!!! Én Párizsban jártam így, de azóta ismerős átköltözött Brüsszelbe. Azóta már ott is meglátogattuk :D Pláne hogy ott ketten is vannak már, arra még járhatunk bármikor :D
Amúgy ez jóval délebbre van Münchentől, gyakorlagilag a német-osztrák határon. De nagyon szép tényleg. Érdemes elmenni. Lovaskocsival fel lehet menni a várhoz - Anna nagyon élvezte :D - és a vár maga is gyönyörű :D Még jó lett volna elmenni a Mária-hídhoz, onnan tökéletes a panoráma állítólag, de Ancsa már nagyon fáradt volt, az meg még 20 perc lett volna gyalog. Így is aludt már az apja karjában, mire visszaértünk a kocsihoz. Mindegy, majd legközelebb. :wink:
Nekem is mindig anyu gyártotta a jelmezeimet. Kettőre emlékszem konkrétan, egyszer gomba voltam, szép piros, pöttyös kalappal, egyszer meg a hét törpéből valamelyik, szép hosszú szakállam volt kócból és volt lámpásom is :D

Vero,
mindkettőbe bementünk :D :D Belülről is gyönyörű :D De arról nem tudok fotót mutatni, belül nem lehetett fotózni sajnos... :(
Anna meglepően jól bírta az utat, nézte a meséket, ette a sajtos chipset, a ropit meg a Mamba cukorkát és minden rendben volt :oops: Jó sokat nassolt az úton, de így egy szava sem volt végig. Evvan.
Na igen, a németek jobban takarítják az utakat, mint a magyarok... :roll: a legkisebb falu útjai is járhatók. Az már tényleg Európa - mi ezt sose érjük utol :( Kitartás erre a pár napra, hamarosan hazaér :)
Én nem ismerem ezeket a szilikonos formákat, de gondolkodom rajtuk nagyon. Lehet veszek magamnak is... Hugi egy Soehnle mérleget nézett ki, de az is majdnem egy tizes, és őszintén szólva azt kicsit sokallom egy mérlegért :oops:
Kenyeret még nem sütöttem meg így, de jövő héten már rákerül a sor :wink:
Lányoknak jobbulást!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Mindenkinek egyszerre válaszolok.
Sajnos ez végleges döntés a férjem részéről, neki másra van szüksége :cry: Már el is költözött tőlünk :oops: :cry: sajnos nem lehet vele normálisan beszélni, makacs és ön fejű. Eldöntötte a dolgot és ezt nem lehet visszacsinálni :cry: Pocsékul érzem magam még vezetni se tudok olyan ideges és feszült vagyok.
A férjem hülyének nézi a gyereket, mert azt hiszi nem tud és nem érez ebből semmit az én kicsim. Pedig téved, mostanában jobban ragaszkodik Vikó hozzám és ezt se veszi észre az apja :oops:

Nem tudom hogy lesz tovább, de az biztos, hogy válunk. :oops: :cry: :oops: Nincs mit tenni....

Sajnálom, hogy ilyenekket kell olvasnotok.
Remélem egyszer minden jobb lesz mint most...

Aranyosak vagytok, és remélem tényleg segít ha kibeszélem a dolgokat, de most mindent sötéten láttok.

Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

fergeteges mennyiségű hóóóóóóó :lol: :wink: :lol: mi nagyon élvezzük..... mára befejeztük épp hogy csak ebédelni mentünk anyuékhoz...srácok nagyon élvezik-mondjuk Mikey Mikivel nyomta a szánkópályát-én meg húztam Benedeket...és párszor csóri gyereket megborítottam :roll: béna szánkó... :roll: :wink: :lol: de legalább Mikiék hallották merre vagyunk :lol: :lol: :lol: tudom sokan már a hátuk közepére sem kívánják a havat/hideget-de inkább még most legyen mint márciusban.....és még nem is koriztunk :roll: :roll:

VERÓ-jobbulást csajoknak....szerintem minden praktikát bevetettél már amit ismerhetünk :roll: amúgy kedvük milyen?-akkor jövőhéten ismét hármasban vagy gyógyulástól függ?
megkérdezhetem milyen mellkas balzsamot használtok?
mikor jön meg férjecskéd?-ilyenkor egyedül megy?
hűűűű tényleg izgis és vagány gyerekkorod lehetett.....de nem is értem te miért nem lettél konzul?? :roll: :D :roll: :D

JUDY-még nem írtad.....hogy is jött ez a gyors kiruccanás??? :lol:
tesó örült ajcsinak??? :D

TIMI-borozgatás volt Etyeken?? :lol: :wink: -és hogy döntött Adri?-ha Tarzan-sok munkád nem lesz :wink: :lol: :wink:
persze hogy megyek-de csak új verdával..... 8) 8) -és tényleg dobhatnál angelbodys Jáz fotót..... :wink: trikók szuperek...
fejfájásod? :roll:

többiek merre?mindenki szánkózik? :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

PoliKati és Sissy! Nagy Gratula a fiúkhoz!!!!! Sok tejcsit és örömet kívánok♥♥♥♥

Mikeynak Boldog Nagyfiús :D Szülinapot!!!

Valentina

Nagyon szomorú volt olvasni, amit írtál :cry: Maga a tény is, de Vikó és apukája vizsonya mégnehezebb. Szerencsére nem tudom, de úgy gondolom, hogy eanyaként nehezebb megélni egy válást, mint feleségként...Gyere és bosszankodd ki magad! Segít :wink:

Timi
Tarzan :lol: Az sem hatja meg, hogy Tarzannak más van a lába között? :lol: :lol: :lol: Miért nem Jane?

Judy
Asztaaaaaaaaaaaaaaa, én is mennék :oops: Jók a képek! Mindig is vágytam rá, hogy lássam ezt a kastélyt, de eddig nem jött össze.
Csipkerózsika kastélya....

Tenci
Hármaska????????? Dejóóóneked :oops: Koszorú alap csak 2 hét múlva lesz az üzletben :twisted: De a többi "vackot" megvettem :wink: :D

Köszönjük a gyógypuszikat! Tegnap még 38,8 volt a max. Ete elhatározta, hogy meggyógyul, mert eleinte jó buli volt ez a betegség...nem kell oviba menni, Anyu az ágyon ülve non-stop mesél, mindenki körülugrál, de mostmár uncsi, hogy semmit nem lehet csinálni, odakint meg a nagy hó és még esik...Ma reggelre le is ment a láza és vissza se jött :wink: Pedig csak homeóztunk, meg 39felett Nurofen, alatta csak homeó...Ez is agyban dől el! Négy nap láz után dönt és aztán semmi....
Linda mozgás miatt nem aggódom. Nem érdekelt a dolog. Inkább a másik lányka buzgósága lepett meg...Nem akarok én hasonlítgatni. Ivánnal sem szoktam....
Viszont ma meglepődtem! linda behúzta az ujjamat a szájába és volt benne fog :shock: :D Éreztem én, hogy talán már megérett a hozzátápira...nagyon stíröli egy ideje, ahogy eszem, iszom, mostmár 3. hete 100g alatt hízik, az eddigi 250-300-hoz képest. Most meg a fog....
Ivánnak 8 hósan bújt ki az első. Addig nem is fogadott el jóformán semmit. Akkor is csak 1-2 kanálka almát...
Csak alátámasztani tudom, hogy hozzátápira akkor van szükség, mikor kibújik az első fog vagy leáll a hízás :)

Na léptem...Zsolti vár a fotelban...Jaaaj, csak filmet nézünk 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Hú Csajok annyit írtatok végig sem tudom olvasni. :(

Először is Mikeynek nagyon boldog szülinapot!!

az újonnan közénk érkezett babáknak és mamáiknak is nagy gratula. várjuk a beszámolót a szülésről!

Vero - a híres anyuka lánya - :lol:, férjed hova is ment már megint? és meddig? vagy már otthon? nem tudom ogy bírod, h mindig elmegy. én már kilennék!

Vali, jaj nagyon sajnálom. szegény Viko. és persze te is csak hát a gyerekeket is úgy megviseli a dolog.

Tenci, nagon jók a bulis képek.
élveztétek a nagy havat? Mikeyt gondolom be sem tudtad imádkozni. :lol: Koli is egész nap kinn, csináltunk hóembert, de az nem érdekelte csak a hógolyózás. meg a szánkó :D

picit rólunk: péntektől vas-ig szüleimnél voltunk. jó volt, sok finomat főzött anya, Noel is tök jó aldt. féltem tőle mert mikor előzsör aludtunk ott nagyon rossz volt.
és képzeljétek tegnap meg 7 órát lenyomott este, csak 1x kelt éjjel és f7ig aludt!! hurrá! :lol: de nem kiabálom el, jó éjszakát mindig egy rossz követ. remélem most nem így lesz.
picit megfáztunk, Szabi náthás, Kolos tüsszög, Noel meg be van rekedve. annyira édes ahogy sír, tök rekedtes. :lol:

Timi, de mázlista vagy. én annyira fejfájós vagyok. uuutáloooom!! van mikor létezni sem bírok!
snooopy

sziasztok,

csak egy pillanatra ugrottam be, megpróbálunk elmenni Csiribiri tornára - bár ez nem biztos hogy sikerül :roll:

Valentina,
sajnálom :( Szólj, ha tudok valamiben segíteni!!! Komolyan.

Ren,
a tipikus mesekastély, igen :D
Örülök, hogy Iván jobban. Hát igen, sok minden agyban dől el :)

Orsi,
Jaj de jó, akkor végre te is tudtál pihenni picit!! Csak így tovább Noel!! :D
Jobbulást a családnak!

Tenci,
semmi extra, régóta készültünk, párom most tudott elszabadulni. Tudod, most könnyebben ugrálunk, van egy nagy, biztonságos autónk, ami ráadásul nem is fogyaszt sokat :wink: :D 1 tank gázolaj kb 1000km :D

Na és egy kép a végére, páran kérdeztétek régebben, hogy mekkora már a hugom lánya - no itt a két csaj együtt. Tegnapi a kép, szóval elég friss :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Először is.....

Sissy köszöni szépen Mindenkinek a drukkokat és a gratulációkat! :wink: Ma mehetnek haza és amint lesz egy szusszanásnyi ideje, jön.
Addig is puszil Mindenkit és tegnap este....éjszaka :D .... küldött Tomi babáról egy képet.

Íme a legifjabb Marton Tomi Laci :wink:

Kép

Este a félhomályban tudta csak lefényképezni, de ígérte lesznek "jobbak" is! :wink:

Na menek visszaolvasok és aztán jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Először is....... Boszinak és Veronak! :wink: ...amit megígértem.

Csak egy gyerekem tartózkodott itthon a reggeli fényképezésnél! :D

Az ígért kép az etetőszékről.....Zizistül! :wink: :lol:

Tálcával.....és Gyermekkel! 8)
Kép

Tálca nélkül, így akár az asztal alá is be lehet tolni....és Gyermekkel :D
Kép

Ezen a képen a szék a "legmagasabb" állásban van, de kb. még "4 szinttel" lejjebb lehet tenni és össze is lehet csukni.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na vagyok, csak kicsit most nehézkes, mert Jázi fel-le mászkál rajtam meg a szobában és közben egyszer sikeresen rálépett a Főkapcsolóra! :shock: :twisted: :roll: Szóval nem unatkozom! :D

Na a fejfájásomból tegnapra olyan takony kórom lett..... :evil: Utálom, hogy nem kapok levegőt az orromon. Ráadásul Jáz is nagyon köhög, úgy hogy du. ha Adri és Apa hazaértek megyünk dokihoz!
Legalább Őt lássa a doki bácsi!
Adri ezt megint jól "leosztotta" nekünk! :? Ő hál'Istennek megúszta egy kis fülfájással és két napi köhögéssel! koppkoppkopp!!! :roll: A többit meg ránk hagyományozta!
Remélem, hogy hétvégéig meggyógyulunk, mert ugye jövő hét csütin megyünk Zizivel aludni HP-be!

Orsi!

Hát, igen, köszi. Mázlista vagyok! Addig, amíg nem volt gyerekem, nem is fájt a fejem. Szóval kb. 5 éve van, hogy egy évben kb. 1-szer előjön, de akkor nem kímél. :? Szóval minden "elismerésem" és együttérzésem a fejfájósoknak! :? :roll:
Jobbulást az egész Családnak!
És gratula Noel nagy alvásához! Csak így tovább Fiatalember! :wink:
És Anyukád hogy van?
Adri is a Nagy tesókkal tegnap délután kint szánkózott. Be sem akart jönni! :lol:
És Te hogy vagy? Házikótok hogy áll? Miket kell még rajta csinálni?

Judy!

Nagyon édesek ezek a Lányok! :wink: Hanna mennyi idős? Féléves kb.?
Bőr cucc nálunk is tök ugyanolyan! :lol:
Kastélyokat ma is megnéztem. Még mindig nagyon tetszik!!! :wink:
Lassan kezdődik az adóőrület! Hát....nem irigyellek! :oops: Új szabályokról nem is beszélve!!! Te! Ezeknek muszáj minden évben változtatni valamin vagy újakat behozni?! :evil: Ki érti ezt?!?!?!? :shock: :?

Lányok!

Bocsi, de ezt nem bírjuk itt tovább Jázzal. :oops: Szegénykém kicsit nyügibb a kelleténél. Főleg, hogy az alvását is most elhúztam, mert a délutáni pont akkor lenne, mikor menni kell a doki bácsihoz és ezt most nagyon nehezen tűri, hogy nem aludt délelőtt is, ahogy szokott. Már itt fekszik rajtam. :roll: Most megyünk gyorsan megebédeltetem, aztán kitakarítok és ha még lesz időm, akkor du. visszajövök. Ha nem, akkor csak este valamikor!

Szép napot Mindenkinek! És bocsi akire most nem jutott időm. :roll: Este vagy holnap bepótolom!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?