Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!

Nekem is hasonlo kovetkezmenyekkel zajlott az elso szulesem. (Nem ebben a korhazban.) Szornyu idoszak volt, hosszu honapokig tartott, mig tobbe-kevesbe normalis nonek es egyaltalan embernek erezhettem magam. Utolag amit sajnalok, az egyetlen dolgot, amit tehettem volna, az az, hogy tobbet pihenek, fekszem es nem eroltetem. Elso gyereknel meg ugy ahogy megteheto. Mostani ismereteimmel biztos szednek valami homeos bogyot is, ami a sebgyogyulast segiti. Meg ha nagyon faj, szerintem menj vissza, mutasd meg a Vidanak, hatha esetleg begyulladt valami. Nekem egeszen a kovetkezo gyerek szuleteseig volt ott egy fajdalmas pont. De engem akkoriban azt hiszem nagyon kontar dokik vizsgalgattak Amerikaban. Nem hittek el, hogy faj, csak amikor 7 honap utan vegre szovetmintat vettek, jottek ra, hogy gyulladt az a resz. (De akkor mar azt mondtam, nem faj, mert tudtam, hogy hazajovunk, es nem akartam, hogy ok tovabb benazzanak rajtam.) De szerintem ezen a fajdalmas reszen kivul a tobbi nehezseg 1-2 honap alatt teljesen elmult. Lehet, hogy csak 1, nehez mar het ev tavlatabol kulonvalasztani, hogy mi fajt, mi nem. Szoval szerintem addig gyujtsed az erodet - agyban. Minel jobban kimeled, annal hamarabb meggyogyul.
Remelem, osszejott a babanak a szopi :o)
Jobbulast,
Orsi
torsi

Szia Ildi!

Bocsi, hogy beleszólók, de szerintem te is úgy jártál mint én az első szülésnél,nekem is szintén ugyan ezek a panaszaim voltek mint neked. Nekem azt mondták, hogy valoszinüleg ez azért van mert a gát teljes része igen nagy nyomásnak volt kitéve és az izmok szövetek is sérültek bár ez kivülről nem látszik, ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor nagyom megüti magát az ember és bevérzik véraláfutásos lesz, na ez egy ilyen hasonló dolog sajnos elég lassan múlik el. Én is csak azt tudnám javasolni, hogy pihentesd és próbálj meg homeo bogyit szedni rá az Arnica és a Hypericum Perforatum nagyon jó.
üdv mindenkinek:
Kata

Visszatérve a kórházban eltöltőtt napokra én csak annyit füznék hozzá, hogy nekem volt részem a 8 évvel ezelőtti szülészethez na az akkor borzalmas volt minden tekintetben, most januárban mikor 2. babámat szültem nagyon meglepődtem mennyit változott minden, igaz a kaja most is szar volt.
kátya

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Kép

Ma végre bapakoltam a kórházi motyómat is. Össze volt készítve ugyan, de csak mostanra sikerült be is tennem, de gondoltam hátha Bencus azért nem akar még kijönni, mert látja h az anyja még mindíg nem készült el Kép

Viszont mellszívót nem tudom hogy vigyek e, illetve kérdeztem már (de senki nem válaszolt) hogy itthon főzzem e ki, vagy bennt is tudják sterilizálni ha megkérem őket???

További szép napot mindenkinek!!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szia Anita!
Tényleg emlékszem,h. kérdezted kell-e mellszívót vinni!Bocsi mások nevében is,h. nem válaszoltunk!
Én nem vittem be a kórházba,de uccsó napra nagyon beindult a tejcsim,aztán ide-oda kapkodtam,h. honnan szerezzek,de hála Istennek adtak,vagyis ott is lehetett venni.Azt Nekem kifertőtlenítették,de nem tudom,h. az otthonról hozottival is szívesen megtennék-e!Szerintem jobb,ha otthon Te mindent szépen megcsinálsz,talán így nyugodtabb is lehetsz!
Remélem segítettem!
Mostmár én is viszek be magunknak mellszívótKép
Mikor mész ctg.re?
adri
lillaadri

Sziasztok,

végre sikerült találkoznom Ferenczi Erzsikével, és elvállalt bennünket Lillánkkal Kép Köszönöm még egyszer a segítségeteket, nagyon szimpatikus volt már az első találkozáskor is...

Anide,

én ugyan még nem szültem, de a szülőszoba látogatáson azt javasolta a Gabi szülésznő, hogy aki teheti, vigye be a saját mellszívóját... Úgyhogy én viszek be, persze előtte fertőtlenítem itthon.... Különben azon én is gondolkoztam, hogy bent a kórházban a fejés után - ha esetleg szükséges az utolsó napokban - nem lesz e szükségem sterilizálóra. Mert akkor nem igazán tünik ideálisnak a mikrós sterilizálóKép

Adri,
mondtam Erzsikének, hogy többen is ajánlották Õt, kérdezte, hogy ki-- úgyhogy megemlítettelek neki Téged isKép Simán tudta kiről beszélekKép)
Én szerdán reggel megyek 7re ctgre, akkor még ott lesz Erzsike is, és megcsinálja... Te mikor mész?

sziasztok, további szép napot,

Kata
36+2
bóbi

Szia Bóbi!

Örülök,h. sikerült elintézned az Erzsikével a dolgokat,én is kedden beszéltem vele,mert képzeld nem akar megfordulni a Babám és ugy néz ki császár lesz,de adott egy-két szuper tippet,h. kipróbáljuk hátha működik nála!
Mi nov.11.én 7re megyünk nagy vérvételre és ctg.re!Akkor jön haza Erzsike is!Tök jó lenne,ha Te is akkora kapnál időpontotKépKépKép...majd próbáld elintézni!!!!
Mikrót is lehet használni a kórházban,gondolom ebből kifolyólag a sterilizálás sem probléma...
Szép napot Mindenkinek!
sok puszka
adriKépKépKép
lillaadri

Sziasztok!

Köszönöm a mellszívós tanácsokat. Kép Akkor megcsinálom itthon is a fertőtlenítést, + kirakom a páromnak a mikrós sterilizálót, ha esetleg kell, be tudja hozni.

Csütörtökön reggel megyünk ctg-re. Addigra is vagyok kiírva... de nem úgy néz ki mintha történne vmi addig. Semmi jósló, semmi semmi. Kép Néha fájdogál, de leginkább csak attól hogy Bencus elég nagy és sokat mozgolódik.

Mégegyszer köszönöm a tanácsokat! Szép estét mindenkinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Anide!

De jó,akkor Te vagy a következő babás!
Lesz akkor dolga MészinekKép!
Mindenképpen értesíts,ha van valami vagy ha hazajöttetek!!!
Attól meg bármi lehet csütörtökön,h. most nem érzel semmi gyanús jelet!
Gondolok Rátok,jó babázást kívánokKépKépKép
Most nézem,egyforma nevet adtunk a kisfiúnknak!Nekünk is Bence lesz!Kép

Fruzsival,vagyis Cinderellával nem tudod mizujs?
Elvileg holnapra van kiirva!
Majd kérdezz rá Mészinél,Te ugyis hamarabb talizol Vele!

szia és drukkolok értetek!

adri
lillaadri

Hali!

Kicsit eltűntünk, de nagyon jól vagyunk.
Kata rengeteget gyarapodott mióta hazahoztuk a kórházból, kb. 1 kilót 3 hét alatt. Kép
Van olyan éjszaka, amikor 3 óránként eszik, de tegnap pl. 1/2 7 kor vett este, majd hajnali 3/4 3 kor. Tehát eléggé változó a dolog. De nem lehet panaszom.
Pénteken hirtelen 39 fokos lázam lett, de a védőnő azt mondta tejláz (3 héttel a szülés után?), bár lehet, hogy igaza volt, mert másnapra már semmi bajom nem volt.
De lehet, hogy nem volt igaza, mert a férjem is belázasodott vasárnapra, ugyanúgy 1 napra. Lehet, hogy csak szimpátia tejláz: Kép

Ildisz,
Hát a Vida féle varrás után nekem nem fájt egyáltalán semmi, ezért nem is tudok nagyon tanácsot adni mit is lehet csinálni. Most a szülés után kb 2-3 napig érzékenyebb volt az ágyékom a szakadás és varrás miat, de szerencsére az hamar elmúlt.
Remélem Neled is hamar rendbejön, pihenj sokat!
(néha egyébként a felszívódó varratok nem szívódnak fel, hanem kilökődnek és amig ez nem távozik addig fáj, azt mondják)
Én a helyedben visszamennék, vagy legalább beszélnék telefonálnék a Vidának, hátha tud segíteni, vagy megnyugtat, hogy ez teljesen normális.

Én mellszívót nem vittem be egyik szülésnél sem, de gyakran cicire tettem a kölköket (illetve amikor eljöttünk a kórházból még nem volt tejbelövelésem). Azóta sem használtam, mert a gyerek igényeihez beállt a tejtermelésem, csak arra figyelek, hogy rendesen egyek.
Persze, ha valakinek nincs elég teje, akkor lehet fejéssel segíteni a dolgon, de ez szerintem nem 3-4 nap alatt derül ki.
Mikró egyébként van, tehát ott is lehet szerintem sterilizálni.

Egy régi kérdés volt, hogy ki mit eszik szoptatás alatt. Én kerülöm a K betűs ételeket, illetve a nagyon paradicsomos dolgokat. de ezek engem is puffasztanak, illeve hascsikarást okoznak. Én azt a teóriát fogadtam el, hogy ami a mamát bántja az a babát is, és ami nem az a bebát sem. Eddig ez nekem bejött.

Kellemes pocakosodást!
Drukkolok a mindjárt szülőknek!

Böbe
böbike

Sziasztok!

Már régóta föl szeretnék rakni egy képet a gyerekeinkről, most végre van mit. (Nehéz őket egyszerre lefényképezni, nem is vág mindenki jó képet a dologhoz, de hát ennyi telt tőlünk :o)

Különben a két legkisebbet én is Erzsikénél szültem, és nagyon jó volt! Szeretettel üdvözlöm, ha valaki találkozik vele.
Sziasztok,
Orsi
Kép
torsi

Húú,Orsi,nagyon szépek a gyerekeitek!Gratulálok hozzájuk és le a kalappal,h. ilyen kicsi korkülönbséggel szülted őket!Én most a 2 gyerektől tartok,h. mi lesz majd együtt,de itt a "példakép" előttem,h. nem is olyan kivételes helyzet az én helyzetem!
Mégegyszer,csak gratulálni tudok Nektek!
Aztán ne haragudj meg,ha majd egy hónap múlva kétségbeesetten kereslek,h. tanácsot kérjek...Kép
Pontosan mennyi idősek?...ha jól látom egy fiú,egy lány?Vagy a picurka is lány?
Erzsikének átadom üdvözleted,ugyis nemsoká megyek hozzá ctg.re!KépKépKép
szia
adri
lillaadri

Lányok!

A málnalevél teát mikortól érdemes elkezdeni inni?

adriKép
lillaadri

Adri!

Nekem Gabika a szülésznőm és Õ azt mondta hogy a 36. héttől. Elvileg lehet korábban is, de nem javasolják. De Te csaszis leszel nem? Akkor is kell?
Csütörtökön megkérdezem akkor ezt is Tőle, + Mészitől Fruzsit!

Böbe!
Örülök hogy minden rendben Veletek! Kép

Torsi! Nagyon szépek a gyerekeitek, gratula hozzájuk! Kép Nem lehet egyszerű...! Kép

Szép estét mindenkinek

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!
Én mostanában csak olvasgatlak benneteket, de
Orsi, egyszerűen nem tudok szóhoz jutni a szép gyerekeid láttán. Komolyan mondom, hihetetlen. És te is milyen aranyos anyuci vagy, látni rajtad, hogy minden szereteted a gyerekeidé és az is látszik, hogy nem fásultál bele a rengeteg gyerkőcbe. Nagyon irígyellek ezért, biztos sok türelem is kell a szeretet mellé. Mennyi idősek a gyerekeid?
Szerintem titkon sokan vágyunk ennyi gyerekre, de erre születni kell!
Ildi, mi van veled? Minden rendben?
Sziasztok
Andi
andry

Hát, örülök, hogy tetszünk :o)
A gyerekek életkora: Gergő 7 lesz, Dorka 5 múlt, Zsomi 3 múlt, Márti 2 lesz és Bogi 7,5 hónapos. Tényleg élvezem őket, valószínüleg ezek életem legszebb évei, amig ilyen picik és aranyosak, főleg a három kicsi. Persze nagyon sok segítséget kapok, azért nem diliztem/rokkantam még bele, így valóban több az öröm benne, mintha egyedül kéne mindent csinálni.

A vissza-visszatérő málnalevél tea témájához szeretnék valamit hozzáfűzni. Egy négygyerekes barátnőmnek van egy jól bevált receptje, mely szerint a szülés előtti hetekben (talán 3 hétben) nem eszik sósat és semmi húst, iszik egy 2 féle teából álló keverélet (az egyik valami palástfű ha van ilyen, a másik talán cickafark, de ha valakit érdekel, majd megkérdezem). Az első gyerekével borzasztó lassan tágult, a többivel már csinálta a diétát, ők hamar kijöttek. Állítólag a só-húsmentes étkezéstól ezek kiürülnek a szövetekből, és puhábbak vagy lazábbak lesznek az izmok. Valami ilyesmi.

Böbe! Ugye te gondolkoztál a tesókocsin? Mi lett a megoldás?

Sziasztok,
Orsi
torsi

Adri!
A málnalevél teához még annyit, hogy maradt 2 csomag. Nagyon szívesen elküldöm Neked, ha kell innod.

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Jelenleg 9 hetes vagyok, első babánkat várjuk; sajnos volt már 2 spontán vetélésem, de nagyon bízom benne, hogy most megmarad a baba.
Hegedűs Doktor Úr az orvosom már vagy 10 éve; emberként és szakmailag egyaránt nagyra tartom.

Rögtön lenne pár kérdésem:
7 hetesen voltam UH-n, akkor a doki mindent rendben talált, és azt mondta, hogy már csak a 12. héten kell menni, viszont akkor 3D UH-ra, és addig jelentkezzek is be. De nagy örömömben elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor és hol van a Kútvölgyiben a 3D UH.
Esetleg Valaki meg tudná írni a telefonszámukat és hogy melyik nap vannak ott? Ez fizetős dolog vagy benne van a TB által támogatott vizsgálatokban és a Kútvölgyiben "rutinból" csinálják a 12. héten?
És a Rendelőintézetben van, vagy a kórház részében?
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni!

Mindenkinek problémamentes pocakosodást kívánok,

Anzán
anzán

Szia Anzán!

A 3D UH a rendelőintézetben van, oda kell menned. Hogy pontosan melyik napokon van, és mikor ki csinálja, azt nem tudom neked megmondani, de hívd fel őket, és kérdezz rá. Telefonszám: (1) 355-11-221
Fizetni nem kell érte, legalábbis nekem soha nem kellett. Viszont én nem a 12. héten, hanem valamikor később voltam csak először ezen a 3D-s UH-n, előtte csak az osztályon voltam.

Sok sikert, és szorítok, hogy minden rendben legyen!

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sziasztok,

Ezer éve nem jártam erre. Ennek oka, hogy kiscsajom minden időmet leköti, amikor meg nem akkor nagyon tevékenykedek.

Anzán: szerintem nincs benne a tb által támogatottben a 3D uh. De nem mernék ám rá megesküdni. A sima Uh az kórház részben van és szerintem ez is. De nem akarok hülyeséget mondani. De szerintem legegyszerűbb ha felhívod a szülészetet, ott meg tudják mondani a számát és a részleteket. Sőt a központi számot ha hívod ott kérheted a 3D ultrahangot is. Remélem tudtam segíteni.

Lányok: elkezdtem egészséges dolgokkal foglalkozni, vagyis táplálékkiegészítőkkel, én úúúúúúútálom a gyógyszereket, ezért is döntöttem úgy, hogy amig cska lehet nem fogyasztok ilyeneket és a gyerekemnek sem adok (gyógyszert). Valam viszont kell, mert azért jön a tél és hasonlók. Igy egy ökonet nevű cég termékeivel kezdtem foglalkozni. Illetve készülőben van egy honlapom, ahol igyekszem majd bio bébiételeket és egyéb egészséges táplálékokkal is foglalkozni. Ha valakit érdekel. Kérlek irjatok a johanna1975 kukac vipmail pont hu cimre.

Remélem minden baba és mama és kismama jól van, vigyázzatok ebben a hülye időben. Egyébéként éppen erre a hülye köhögös megfázós időszakra van tök jó dolog a neve grapefruit csepp és ezt a bébik is fogyaszthatják,m ert nem alkoholos és nem mar.

Na befejezem az okoskodást

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Anzán: szerintem akkor ne is vedd figyelembe amit irtam. Kuha sokkal jobban tudja, mint én. Úgyhogy akkor bocsi, ha félrevezettelek volna.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Orsi:nagyon édesek a gyerkők. nem semmi vagy.1 kezes vagyok. fanni szopizik. és még csak nem is látszik rajtad a sok gyerkőc. ügyes vagy.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Orsi,
ez elképesztő! Minden tiszteletem a tied! 3 gyereket még mi is akarunk, de 5 az azért már tényleg elhivatottság kérdése is! Gondolom a nagyfiú és nagylány már segítenek azért neked a kicsik körül... nekem mikor az öcsém született - 6 éves voltam - mindig adott anya valami feladatot: én segítettem a fürdetésnél a kifogót tartani, később én figyeltem a bilizés közben Kép De hát, ez azért nem egyszerű.. szóval gratu!
Egyébként ez a só-húsmentes étkezés érdekes, kipróbálom...

Adri,
én a 35. héten kezdtem el inni a málnalevél teát (igazából a dobozára is ez volt írva, hogy ekkortól lehet kezdeni). Mindenesetre Erzsike megdicsért, hogy iszomKép Szerintem 11-én kérdezd meg, ha még akkor nem késő. Mi ma reggel voltunk ctgn. Nem tudom, más babusok hogyan viselik, de Lilla ki van a ctgtől, nagyon haragszik rá, össze-vissza rugdos...Egyébként 12-én (kedden) megyünk újra dokihoz+ctgre, aztán gondolom pénteken ismét (hetente 2x járunk)...
Erzsikétől megkaptam a homeopátiás bogyók nevét, de szerintem neked ezt (+ a teát), ha már tuti a császár, tényleg fölösleges szedned/innod. Ha viszont beválik Erzsike ötlete a fordításra, még jól jöhetnekKép Egyébként az egyik barátunknál - aki mint hallottam most szül éppenKép - a 36. héten fordult meg a baba... Szóval minden lehetKép

Arzán, sok sikert, szorítunk neked! Egyébként mikor én voltam 3Dn a Kútvölgyiben, nekem is a rendelőintézetbe kellett mennem, és nem kellett fizetni.

Fruzsi (Cinderella) eltünt, tud valaki róla? Esetleg már szül?

sziasztok,
Kata
bóbi

Sziasztok!

3D-s ultrahang ingyens, ha felvételt akarsz, az 2000 ft, és vigyél beállított kazettát. Csütörtökönként vannak, de időpontot bármikor kérhetsz telefonon... Kérni kell a fenti telefonszámon az ultrahangot a rendelőben. (ha nagyon nem veszik fel, sajna muszáj személyesen bemenni)
Amúgy minden más vizsgálat i singyenes, amire küldenek.

Fruzsi azt írta, legkésőbb ma szül!!!

mellszívó: én anno váaszoltam Kép Kép szóval bent is sterilizálnak, bármit, amire szükséged van, 5 perc az egész, de ha nem viszel, és kell ott, akkor meg kell venned, amit adnak! Szóval vigyétek a sajátot, de nem kell kifőzni otthon. (én megtettem, de már 1 hónapja a csomagban állt, és a nővér rögtön újból sterilizálta. Utána viszont nem kell állandóan!)

Kuha! Igen, én is Cerazette-et kaptam, én sem kezdtem még el szedni Kép A férjem azt mondta, ne is szedjem még, igazából már Benedek születése előtt is óvszerrel védekeztünk 1 évig. Szóval majd szedem, ha úgy döntünk Kép Így nincsenek tapasztalataim Kép
Képet sajna nem tuodk még feltenni, a gépünk óriási képeket gyárt, és még nem volt időm kicsinyteni őket, de nem feledem! Kuha, Gergő továbbra is gyönyörű, és Orsi, neked is gratulálok!

Képzeljétek, reggelente Benedek 60-at szopik, és napközben is tudok még fejni, kb 150 ml van egy nap, és már 8 hetes! Tudom, másoknak ez egyszeri adag, de nekem ez is nagy szám, hogy még mindig van így is!

Ja, a kórházi hálóinget reggel el kell kapni, de akkro mindig 2-t vettünk, és másnap reggelre is volt a zuhanyzáshoz, aztán meg később pótoltuk Kép

Tünde

mtunde

Sziasztok lányok!

Olvastam, hogy többen járnak a Mészáros dokihoz, a Kútvölgyibe közültek. Róla érdekelne minden infó, illetve magáról a kórházról. Szívesen vennék minden hozzászólást, tanácsot. :-)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Orsi! Már nagyon vártam hogy egyszer felrakj képet a gyerekekről. Gratulálok hozzájuk. A Gergő és a Dorka nálunk is stimmel, de még hármat nem tudnék vállalni, talán még egyet.

Andry !
Aktuális még a testvérkocsi ?Szólj ha mégsem kell mert akkor meghirdetem.

Üdv: Edina
antaledi

helló

jól vagyunk, köszönöm szépen :-)
már kezdek jobbab lenni. Ma volt az eslő nap hogy a férjem már dolgozott igy magamra maradtam, de szerencsére tegnap már javuló tendenciát mutattam. Ma még sétálni is ki tudtam Alexxel menni, bár 15 perc bőven kimeritette anyucit.. :-) többet nem birtam volna sétálni..
Alex nagyon jó még mindig.. már pár nappal ezelőtti mérés szerint meghaladta a születési súlyát, tehát eszik rendsen :-)
néha fel fel nézek ide és olvasgatom miket irtok, csak nem ülök itt sokat és nem mindig irok.. egyenlőre a születési értesitőket kéne bepótolnom távolabbi iserősöknek :-)
ildisz1

Sziasztok Lányok!

Anide!
Köszi a málnalevéltea felajánlást!Megfogadtam,h. nov.11.-ig várok,ha addig nem fordul be akkor kezdek lemondani róla!Kép
Csak tudod még mindig reménykedek és akkor lenne értelme teát inni!
Majd megkérdezem Mészit mit csináljak...

Képzeljétek el ma voltam vásárolni és minden hiányzó dolgot megvettem a Bencemanónak és Nekem is ami a kórházba kell!
Képzeljétek el,vagyok egy másik forumon is (nlcafe.decemberi babák)és ott egy csaj december 20.a helyett tegnap szülte meg császárral a babáját!Minden rendben velük és egészségesek!KépPedig egy héttel ezelőtt még kismamatalin voltunk és meg nem mondtuk volna,h. ő lesz az első!KépKépKép

Szia Elizabeth 25!

Valóban sokan vagyunk,kik a Mészároshoz járunk gondozásra!
Nagyon sokat írtunk már róla,érdemes egy picit visszaolvasni,de ha konkrét kérdésed van azt is felteheted nyugodtan!
Én egy hónapon belül szülöm nála második Babám!(Lilla már 2éves)
Eddig mindennel nagyon meg voltunk elégedve és egy tündéri "doki" !!!Kép

Szép estét Mindenkinek!

adriKép
lillaadri

Bóbi,
Ez a biliztetéses feladat a nagytesóknak megfogta a fantáziámat :o) A 3 évesünk nem hajlandó, csak pelusba kakilni, lehet, hogy jutalmat ígérek annak a tesónak, aki rábírja, hogy bilibe kakiljon :o) Persze amilyen csibészek, lehet, hogy valamelyikük belekakil helyette.
Ildisz,
örülök, hogy jobban vagy.
Sziasztok,
Orsi
torsi

Sziasztok!
Ildi, örülök, hogy jól vagytok!
Edina, ne haragudj teljesen megfeledkeztem a tesókocsiról, pedig tudom ígértem, hogy szólok és kértelek, hogy ne hírdesd meg. Köszönöm, hogy eddig vártál rám, de a család lebeszélt róla, egyenlőre nem veszünk kocsit. Azért köszi és még egyszer ne haragudj, hogy nem szóltam.
Adri, az a kisbaba aki dec.20-a helyett most született, teljesen egészséges és minden rendben vele? Koraszülött osztályon van? 7 héttel jött hamarabb? És miért született meg? Gond volt, vagy egyszerűen beindult a szülés?
Jó éjt mindenkinek!
Andi
andry

Szia Lillaadri! Úgy látom hogy te is aMészáros dr.-hoz jársz.Nekem is szükségem lenne egy "jó"orvosra,mert ha minden igaz jön a baba! Ha tudnál néhány információval szolgálni az nagyon jól jönne! előre is köszi:Rebeka

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Andi!

Képzeld jól van a tegnap született Kisbaba és Anyukája is!Úgy tudom azért állt fent a koraszülés esélye,mert az Anyukának 2méhe volt és ezáltal veszélyeztetett terhes lett!(De érdekes,mert én még ilyenről nem is hallottam és van még rajta kívül 2 lány is a topikunkban kinek ilyen belső adottságai vannak)
És képzeld el,nagyon furi volt,mert 13:40kor írt,h. fáj a pocija meg hányingere van,erre 16:17kor meg már küldte az sms.t,h. megszületett a kisfia!(persze császárral)
Teljesen le voltunk döbbenve,ma mindenki ide-oda rohangált cuccokért,én is gyorsan pótoltam elmaradásom,mert hiába van még 4hét,második gyerkőcnél sosem lehet tudni!Kép
Simán csak elfolyt a magzatvíz és jöttek a fájások,szóval semmi komplikáció nem merült fel!

Mano4!

Örülök,h. Te is kisbabát vársz és nagyon sok szeretettel üdvözlünk a topikban!KépKépKép
Mint ahogy ma már írtam Elizabethnek,szívesen segítek bármiben,csak írd le mire vagy kiváncsi Mészárossal kapcsolatban!
Nagyon sok minden már biztos elhangzott itt a hosszú idők alatt,érdemes visszaolvasni!
Az az egy tuti,h. nagyon jó kezekben leszel,én és a férjem bármikor,bárkinek,tiszta szívből csak ajánlani tudom Õt!Még ami lényeges,h. ultrahangos doki is,szóval sosem ad ki a "kezei közül"!

T.Orsi!
Olyan cukik lehetnek a gyerekek!Jót mulattunk párommal a jutalmazós bilizésen!Kép
Ilyenkor veszem észre,h. milyen jó társai lesznek egymásnak a gyerekek!

Ildi,szívből örülök,h. jobban vagy!Csak így tovább!Aztán amire Te már fitt leszel,addigra jövök én vissza és majd engem kell támogatni!Kép

Pusza Nektek,megyek aludni,mert reggel irány a bölcsi!

Legyetek jók,vigyázzatok magatokra!

adri
lillaadri

Sziasztok!
Kuha, Johanna, Tünde: köszönöm az infókat!
"Rendes" UH-n voltam 7 hetesen a kórházban; a doki ügyeleti idejében, így szerencsére nem kellett várni. AZért reménykedtem, hogy a 3D is ingyenes, mert annyit mondott, hogy mondjam meg, hogy az ő betege vagyok.

Kuha, esetleg meg tudnád nézni még1x a telefonszámot? Mert akárhogy nézem, ez eggyel több számjegy. :-)
Köszönöm szépen!!

Más: Ti adtatok a dokitoknak pénzt a terhesgondozás során? Rém kínosan éreztem magam a legutóbb, mikor ügyeletben UH-zott, mert nem tudtam, ilyenkor szokás-e adni, vagy sem. Végülis nem adtam; úgyse nagyon volt miből..:-)
anzán

Szia Lillaadri!

Tényleg ennyire aranyos a MÉszi? Én nagyon félős vagyok a dokiktól és nagyon szeretnék egy olyan dokit, akinek megnyugtat a jelenléte és nagyon tapasztalt! Szívesen venném, ha leírnád a tapasztalataidat, és, hogy ő milyen ember és miért ajánlod őt?

Lányok, amúgy én nagyon félek a szüléstől és igaz még csak most vagyunk rajta a babaprojecten 4 hónapja, de eddig még sikertelen a dolog. Szívesen vennék minden tanácsot, amivel esetleg könnyebben összejöhetne a babám. Azért irok ide és nem a babát szeretnénk topicba, mert nektek még is nagyobb a tapasztalatotok! :-) ÚGYHOGY LÉGYSZI SEGÍTSETEK!

Puszi

Kép
elizabeth25

Anzán!

Tényleg egyel több ez a telefonszám... Ne haragudj, elnéztem a papírt. Szóval a jó telcsiszám: (1) 355-1122. Tehát a rendelőintézetben van, a IV. emeleten, a 404-es szoba. És tényleg ingyenes, csak akkor kell fizetned, ha videóra akarod vetetni. Akkor kerül 2.000 Ft-ba, + vinned kell kazettát. Azt hiszem (nem 100%!!), de grátisz kapsz egy képet is.

Remélem, mostmár sikerül felhívnod őket!

Üdv: kuha

Kép
kuha

Szia Adri!
De furcsa ez a két méh dolog. A Spektrumon láttam egyszer egy anyukát, akinek két méhe volt és mindkettőben volt baba de nem egyidősek, hanem különböző korúak, de lehet, hogy rosszul emlékszem, mert olyan hihetetlenül hangzik.Tök jó, hogy mindketten jól vannak. Azért is kérdeztem róluk,mert én most a 32.hétben vagyok és sokszor vannak jóslófájásaim, amik túl kellemetlenek a terhesség korához képest és én is félek a koraszüléstől. A babával van az anyuka egy kórházban? Meddig kell bent maradniuk? Ilyenkor inkubátorban van a pici? Tud már szopizni? Mekkora lett? Olyan pindúrka lehet még. Te most a 36. hétben vagy?
Szia. Andi
andry

Elizabeth,küldtem emailt,remélem megkaptad!Kép

adri
lillaadri

Szia Adri!

Megkaptam és válaszoltam is.

Puszi

Liza

Kép
elizabeth25

Szia Andi!

Ne félj,szerintem biztos nem leszel koraszülött,nekik megvolt az esélyük rá,anatomiailag!
Igen,most a 36.hétben vagyok,ugyhogy kezd izgissé válni a helyzet!Már napok óta a babával álmodok,ugy várom már,h. végre találkozzunk,viszont egy kis félés is van bennem,h. hogy tudok majd helyt állni a két pici mellett,h. maradjak jó háziasszony,anyuka és feleség!!!Kép
A hétfőn született kisbabáról nem nagyon tudok többet,de ha valaki majd ír be a közösbe azonnal értesítelek Téged is!Most nem is akar senki zavarni bent náluk a kórházban,hiszen ugysem lehet még csak a családnak megnézni a Manót!
Te is decemberre vagy akkor kiírva,ugye????
Mert akkor be is nézhetsz hozzánk,ha van kedved!nlc.hu,babázzunk,decemberi babák!

Anide!
Voltál Mészinél?
Fruzsit kérdezted?

pusza Mindenkinek
,este még jövök,most rohanok Lilláért a bölcsibe!
sziasztok
lillaadri

sziasztok hogy lehet Mészáros dokihoz magánrendelésre bejelentkezni, egyből ott szeretnék kezdeni , sok jót írtatok róla. köszi.
mirtusz30

Sziasztok!

Most értem haza! Fruzsi jól van! Találkoztam is vele. Minden rendben van velük, szombaton engedik haza ha minden igaz.
Képzeljétek kiderült hogy mi már "ismerjük" egymást, de még ő sem tudja Kép :
Bementem Uh-ra Mészihez és közben mondom neki hogy Babanet, Fruzsi, Én ugyan nem ismerem személyesen, de hogy van? Erre mondja hogy jól... , de hogy az előbb volt itt a rózsaszín köntösben a folyosón. Kép
Na akkor már leesett, mert még kérdeztem is Tőle hogy hogy van mert már többször taliztunk is (kórház, Istenhegyi) de nem tudtam hogy Õ az. Kép
Remélem érthetően írtam le! Annyit tudok még hogy elsején született a baba!
Szóval Fruszi ha hazajössz és olvasod, mindíg ketten vagyunk a párommal és egyikünk sem kicsi... Kép

Bencus nem nagyon készüldik sehova. Kép Szombat reggel megyünk megint Ctg-re. Majd meglátjuk.
Jó lenne ha már kijönne. Kb 3700g, Bpd 9.9!!!!!
Nem túl kicsi! Kép

Tünde! Ne hari, nem olvastam hogy válaszoltál. Köszönöm!!! Kép

Szép napot mindenkinek!

Anide

Ja! Adri! Gabika nem volt, így sajna nem tudtam megkérdezni a teát.

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

szia Anzán!

én speciel mindig adtam a dokimnak pénzt (Vida).. azaz havonta egyszer pár ezret.. (merthogy havonta kellett kb menni a 36.hétig, ctg kezdetéig)
ildisz1

Sziasztok lányok!
Érdekes,amiket írtok a 3d-s uh-ról.Én 2002-ben szültem,és kemény 8 ezer forintot fizettem a 3d-s uh-ért,és a Tóth doki csinálta.Hivatalosan ennyi volt. Egyébkéént a Vida az orvosom,hozzá jártam a többi uh-ra,kb havonta.Most már ingyen lenne?Elég érdekes...
sziasztok A.
almavirág

Sziasztok!
Érdekes amiket írtok a 3d-s uh-ról.Én 2002-ben szültem,és akkor kemény 8000 ft volt a 3d-s ára.A Tóth doki csinálta a rendelőben,a negyedik emeleten.Ennyi volt hivatalosan.Most már ingyenes lenne?elég érdekes...
egyébként a Vida az orvosom,ő csinálta a többi uh-t,kb havonta.
sziasztok A.
almavirág

bocsi,kétszer ment el..
almavirág

Szia Adri!
Én január 5-ére vagyok kiírva, lehet, hogy Jézuskát szülök. Neked a nagyobbik gyereked mennyi idős? Nekem 22 hónap lesz a két gyerek közt és én és félek attól, hogy hogy fogom bírni. Félek az éjszakázástól-még a nagyobbik sem alszik jól-félek attól, hogy hogy fogok közlekedni két picivel, szóval én sem tudom, mi lesz velünk. De azért ha Orsi példáját nézzük, neki az 5 kis gyerek nem lehet semmi. Az már komoly.
Szia,Andi.
andry

Szia Lillaadri!Örülök hogy válaszoltál,és köszönöm hogy felajánlottad a segítséged.Érdekelne hogy hol van a dr.úr magánrendelője,és az sem lenne mellékes, hogy mennyibe kerül nála egy vizsgálat?Ha éppen nem ügyeletes a szülés napján ,akkor bejön,vagy marad az ügyeletes orvos?A kórházban is fogad,vagy csak a magánrendelőjébe,be kell jelentkezni,vagy akkor mész amikor akarsz?tényleg,a rendelési időről tudnál valamit mondani?Bocsi kicsit sokat kérdeztem,de teljesen össze vagyok zuhanva,mert nem tudom hogy kihez menjek.Eddig vidékre jártam orvoshoz,és hát el voltam vele kényeztetve,de sajnos szülés szempontjából messze van.Nagyon jó lenne ha segítenél,előre is köszönöm!Rebeka

Kép
Kép
mano4

Manó4!

Ha még ma szeretnéd felhívni Mészáros dokinkat, szívesen elküldöm a számát mailben, mert ahogy olvastam Adri csak este jön.

üdv. Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szia Lillaadri!Úgy látom(azaz nem látom) az előbbi levelem nem jelent meg,de ha mégis akkor bocs ha ismétlem önmagam!Köszi,hogy felajánlotad a segítséged,nagyon jól jön.Hol van a Mészáros dr.-nak a magánrendelője,tudsz esetleg tel.számot adni?Be kell jelentkezni a rendelésre?És mannyibe kerül a terhes gondozás/alkalom,és a szülés?Ha akkor indul meg a szülés amikor Õ nem ügyeletes akkor bejön,vagy marad az ügyeletes doki?Tudom sokat kérdezek,bocsi,de már teljesen kétségbe vagyok esve,hogy hová menjek dokihoz.Az előző orvosommal nagyon meg voltam elégedve,de sajna vidéken van,és a szülés szempontjából igen messze.Kösszi mindent!Rebeka

Kép
Kép
mano4

Szia Anide!Kösz a segítséget,ma még ugyan nem akarom felhívni a dokit,de azért a tel.száma kellene,és ha pár szót is írnál róla az nagyon jó lenne!ha kérhetem ide küld a tel.számot:mano4@citromail.hu.

Kép
Kép
mano4

Manó4! Küldtem mailt! Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X