Új privát üzeneted érkezett!

Béku!
Egész nap rá vagyok gyógyulva a Fb-ra, hogy mikor teszed már fel a képeket...mármint a publikusakat :D
A kevésbé publikus jöhet e-mailben is :D
Olyan kíváncsi vagyok!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszter!!!!!!!!! A 100-as oldal laptetője!!!!!!!!!! :)

EZ EGY JEL!!!!!!!!!!!! :)

ja lecsöndesedés a kiságyban, magára hagyva történt.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!
Akkor egyél, Drágám!
megérdemled, hiszen 20-30 perc kivételével feszített melóból állhatott a napod :D

Lacomat olyan dolgokra tudom rávenni, hogy nem is hittem volna, hogy ennyire mindent meg fog tenni! Tulajdonképpen egy kérés az egész és max morcizik 10 másodpercet, hogy miért nem fogynak el az ötleteim végre, de a 11. másodpercben közli, hogy mikorra beszélhetek meg időpontot.
Kajával is lépésről lépésre haladtam vele :D
Mikor vázoltam a végső állapotot, akkor közölte, hogy se alkohol, se csoki, se hús, se semmi? Akkor minek éljen mááá? A f@s...át ne vágja le??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán először csak a lisztet vontuk meg, aztán a cukrot is, aztán később már sokkal kevesebb husis kaját csináltam, aztán néha bedobtam egy kis statisztikát, hogy milyen rossz most nekünk,... és így jutottunk el odáig, hogy minta étrendet tartunk, de főleg Lac...én még van hogy elúszom a napi 5-szöri kajával, ő nem!!! :D Schobert Norbit lemosná :D és tornázik, meg minden...elképesztő :D
Míg a többiek motoroznak a fesztiválokon, addig ő leviszi a bicajt, és teker hegyre fel, hegyről le :D
nagyon szeret :D és a babókat is :D

Laptetőn osztozzon mindenki :D ez sok felé osztható...a 100-adik :D

eszter82
Budapest

Na, a végén önaltató funkciója is lesz Izának :D

én most egy ilyenre csábultam el... :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:

http://www.vilagitojegkocka.hu/index.ph ... =11&kezd=0

eszter82
Budapest

Eszter: jujj nem tudtam,hogy ennyire várod... Én meg közben kidőltem, persze aludni képtelen voltam,csak feküdtem picit,próbáltam TV-zni... :roll:

A fotós képei soká lesznek meg,az még vagy 2 hét...
Olyan képek vannak,amik a szülinapomon készültek (azaz az ünneplésen),persze ott nem festek túl jól... :shock:

De ha érdekel,feltöltögetem őket,elvégre az is én vagyok (+családom) :)

Navi: igen,tudom hogy volt Neked is ez a viszketős dolog,korábban beszéltük már Andival.
Nem szoktam elbagatellizálni a dolgokat,ezzel csak azért nem törődtem jobban,mert már sok hete volt újdonság ez a tünet,akkor cici-pocak viszketett,de miután kentem a rá való krémmel,az elmúlt teljesen.

Ez most kezdődött csak,és az alsó lábszáraim viszketnek csak,a talpam sem,tenyerem sem,és a lábam is csak fölül.

Már arra is gondoltam,hogy talán a gyantázás miatt,hisz iszonyú érzékeny a bőröm,és bár nem égettem meg,talán most még a gyantára is érzékeny lettem,és hát ott a legvékonyabb a bőr....

máshol nem viszketek,és ott is csak éjjel. Napközben semmi tünetem nincs... :roll:

Szerinted ez lehet gáz? :?

ha folyton viszketne,már mentem volna bőrgyógyászhoz (talán ott próbálkoztam volna először),de az előző okok miatt nem vettem komolyan a saját tüneteimet.

Eszter,Dorka: természetesen mindenkinek időben bevonzom,amit szeretne,szerencsére egyszerre több dologra is tudok koncentrálni! ;)
Vendég

misancsi, nagyon megértelek, mikor régebben kórházban voltam és minden bajom volt csak épp egy rakás rokonra nem vágytam, na bezzeg akkor jött volna mindegyik látogatni, akiket egyébként évente ha kétszer látunk. Anyám próbált győzködni, hogy úgy illik meg mit tudom én, hát én egy idő után beszóltam, hogy a látogatás már még is csak értem van, ide ugyan ne jöjjön olyan akivel én nem érzem jól magam, aztán végül is ez hatott…én megmondanám a helyedben, hogy mire van szükséged, segítsenek a ház körül, de csak az akit most szívesen látsz, még is csak a ti életetek egyik legfontosabb időszaka.

eszter, fogyással szuperek vagytok, akkor most jöhet tényleg a sütikézés, ünneplés!. Szerencsés vagy nagyon pároddal, nálunk addig volt együttműködés, amíg azt hittük csak páromnál van baj (ez kb. 3 hét volt…) aztán mikor kiderült, így is úgy is lombik, akkor párom hátradőlt…és azóta is épp csak tartani tudom a súlyát (110 kg) fogyásról nem is álmodom…mondjuk legalább kóláról le tudtam szedni, a csokit meg kitiltottam a házból…persze napközben tuti nassol, ha hozzájut... 8)

ez a viszketés durva, barinőm 2. babájánál levakarta a falat is a végén, úgy viszketett, majd mondom neki is az ötleteiteket viszketés ellen

kisbéka, örök hálám

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Eszter: nagyon ügyes Lac a fogyással!!!! :)

no elkezdtem a képeket feltölteni,de óriási méretek,így beletelik egy kis időbe... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

töltök olyat is második körben,ami talán nem sokáig marad majd fent,nem hiszem,hogy a cicifixemre bárki is kíváncsi lenne,de nem is az a lényeg,hanem a pocak :D :D :D
Vendég

Andikám,ez az "Aranymogyoró" téééééllleg jó....!! :roll: :oops: :oops: :oops:

vajon mitől kezdtem el hízni?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!Majd felrobban az agyam de ezen a "levágjam a f@s..at?"-on olyan jót röhögtem....komolyan mondom szerintem már vagy fél éve nem volt "ilyenem"!!! :lol: :lol: :lol:
Ez a világítós oldal állati!!!!Tecccc!!! :lol:

Komolyan mondom ha lenne fent egy pisztoly akkor benne is lehetnék az esti híradóban!:::28 éves nő kinyírta anyósát-apósát! :? ......lementem,erre seggdugó apósom itt pattog mint a nikkelbolha,hogy nem igaz,hogy a lenti fürdőre még nincs meg az ajtó bla-bla-bla..kajál aztán menjek vele az asztaloshoz,felrakatjuk a régi bejárati ajtónkat amit nemrég bontattunk ki,mert hogy az jó lesz a fürdőre! :lol: a maradék járólapot meg miért nem rakatom le a lenti fördőre,jó az!!!Magyarul b@sszunk össze a maradékokból! :lol: :lol: ....anyós meg értetlenkedik,hogy miért nem veszünk ezt-meg azt .......b@sszuk meg,mert még nem tudjuk,hogy kell pénzt fosni!!!Ha megveszünk vmit a házra az a baj,de ha még nincs meg akkor meg az a baj!
http://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE :lol: :lol: :lol:
Anyósom totál egy sötét nő,nincs tisztábban azzal hogy mi mennyibe kerül,apósom meg egy idegbeteg,okoskodó kertitörpe!ÁÁÁÁÁÁÁ!Agyrémek!!!!

Kép
Kép
missancsi

Lányok, gyors kérdés...
Romlott levest ettem, hasmenésem van, ugye így ne szoptassak, adjak neki lefejt tejet? Amit azóta fejtem, az kuka, ugye?
Zsombor ma hányt, de csak egyszer, az még nem baj, ugye? Azóta csak nyálbuborékokat fúj...

Kép Kép
estrella22

Ancsi: látom úgy felhúztad Magad mint én szoktam!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De nyugi Csajszi, ezek ilyenek, úgyse változnak már ebben a korban..... VIszont ha megtanulnád a közeljövőben hogy hogy kell a pénzt fosni, akkor első dolgod legyen, hogy megtanítod nekem is!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))) Olyat röhögtem ezen a dumán, hogy majdbefostam... :))))))))))))))))))))))))))
Belga az Isten!!! :)))))))))

andrea-1

Én nem értek hozzá,de szerintem nem kéne most szoptatni,inkább vegyél elő már korábban lefejt tejet -ha van!

Jobbulást!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Estrella: NE adj neki tejet ciciből... nekem hasmenésem volt valamitől 1 hetes korában, arra azt mondta a gyerekorvos, hogy inkább azzal a tejjel, ami akkor van ne etessem... (nálunk tápot kapott akkor)... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Ancsi!
Rileeeeeex :D
Mikor olvastam após szövegét, azt hittem, az lesz a vége, hogy tedd le te a burkolatot, úgyis otthon vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne foglalkozz velük!
A pénzfosó tanfolyamra én is jelentkezem :D

Estrella!
Jobbulást!!!! :D

Béku!
Tök jó hangulatúra sikerült a sütizés :D Jók a képek :D és nagyon szép vagy :D jó nagy már Maja lak :D
a pocis melltartós fotókat nem találtam :twisted: :twisted: :twisted:

én most picit szipizek, mert úgy volt, hogy Lac már nem lesz itthon, mire jövök, mert rohania kell a Balcsira...ma este meeting lesz :evil: :evil: :evil: :x :x :x
és ÉREZTEM hogy még itt lesz. :D
rohantam haza, és itt is volt :D (nem akart szólni telefonon, mert tudja, hogy akkor rohannék, és nehogy bajom legyen...)
és úgy örültem neki, jól megölelgettem, aztán el kellett engednem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És bejöttem, és tele van a lakás cetlikkel, és mindenre rá van írva, hogy mennyire szeret...a tv távirányítón, a hűtőben a kajcsis dobozomon, a redőny lehúzón, ajtón, kád mellett, tükrökön,...mindenen...és erre én úúúúgy elkezdtem sírni..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
utálok nélküle lenni, hiszen ő a másik felem...
alig várom, hogy végre együtt legyünk ismét :roll: :D
most itt szipizek a kanapén... (lehet kiröhögni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) 29 éves fejjel ennyi eszem van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter: köszi :)
ledőltem megint,de aludni most sem sikerült,próbálok pihenni egy keveset,mert nagyon kimerültem...

de most egy-két képet még dobtam fel :) a többi majdnem ugyanez,úgyhogy mindet azért nem töltöttem oda :D
Vendég

Béku!
csekkoltam :D
nagyon szépek! hááát, a pociddal nem lehet betelni :) nagyon jó, hogy ekkora és hogy ilyen lent van...egyébként nincs picit lejjebb, mint eddig???? :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Hááát nagyon lent kavirnyál a kis csajszi,meg azt is érzem,hogy már nem tudok előre hajolni egyáltalán,mert nem férünk el mindketten azon a kis helyen lent... :roll:

Szóval lehet,hogy lejjebb van,de talán csak azért,mert szépen behelyezkedett,ahogy azt kell ;) :D

Ááááááááá,emlékeztek,hogy februárban a kutyának nem kellett a majd' 50 centi levágott hajam??
Tegnap a fodrász csaj majdnem főbe lőtte magát,mikor meghallotta,hogy kidobtam.....

Ezt már csak párom hallotta -én elindultam a sminkes csaj után-,hogy ha hajlandó vagyok újra ennyit megnöveszteni,és eladnám,ő 150.000 Ft-ot fizetne érte :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Gondolom azért,mert rengeteg van,és tetszett nekik... Máshonnan meg elküldtek (telefonban csak),hogy nem kell nekik,amúgy is csak 20.000 körül adnának érte...

Asszem most sokkot kaptam... Kérdezték is,hogy ugye nem dobtam ki,mert még így is megvennék,hogy nem ők vágták le (máshol ehhez ragaszkodnak...)
Vendég

Néha hatalmasnak tűnik a pocak,néha meg mintha nem is lenne..furi :roll: :D :D :D
a napokban 2X is megkaptam,hogy ha blézer is van rajtam,akkor nem látni,hogy van pocakom :D :D :D Jó,hogy beléptem a 9. hónapba :)
Vendég

nem tudom elképzelni azt a blézert, amiben nem látszik a pocakod... :roll: :roll: :roll:
A hajad meg tök jó lenne egy főállásnak is...ha 150-et adnak érte... :D

eszter82
Budapest

Hát havonta 50 centit azért nem nő sajnos ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!Jók a képek!Csini-mami vagy!Poci tényleg hogy lent van!Enyémhez képest meg főleg!Nálunk még mindig azt hiszi Dorka,hogy majd fent jön ki! :lol:

Beindult a fosás?! :?
Estrella!Sajnálom!Gyógyulgasson a pocid...én sem szopiztatnám meg így!Addig rendelj kis drágának egy pizzát! :lol: ....(bocsi,hülye vicc!)

Eszter!De édes Laccod!Látszik mennyire szeret! :wink:

Hazajött apa!Szegényre rázúdítottam a hülye familiáját!Ki is van rájuk!...most ő hallgatja a kertitörpét!

Ingyenduma anyámmal kipipálva!Tesóm segített elintézni! :lol: ......várom anyám újabb agyszüleményét! :?

Dorka azt hiszi vidámparkban van,ringlispiset játszik!Bezzeg tegnap tojt ránk!Azt hiszem rafkós lesz ő is mint Iza! :roll: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Most nézem csak,hogy 2 nap múlva kell naaaaaagyon drukkolni? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Vannak ám még hülye kérdéseim!:
-Szülésznő mondta,hogy szülés alatt nem lehet inni!Miért?Pisilek közben,azért?....akkor már kórházba indulás előtt se igyak??! :? :roll:

Kép
Kép
missancsi

És ha már témánál vagyok....bocs Csajok de muszáj erről is beszélni.....
Szóval én ragaszkodom hozzá,hogy kapjak előtte beöntést....de mi van ha már nem lesz rá idő?!!Tuti odatojás??

Kép
Kép
missancsi

Béku!Drukk?? :roll: :roll:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: a dúlás szülésfelkészítőn IS azt mondták,hogy itassák a pasik a párjaikat,de ne 1,5 literes palackot vigyünk,hogy ne kelljen súlyzózni vele ;)

a második kérdésre a válasz,hogy ha annyira későn jutsz oda (kétlem),akkor ez bizony előfordulhatna,de nem Te lennél az első eset,akivel/amivel találkoznak... :roll:

Annyira gyorsan azért nem hinném,hogy a kitolási szakaszba jutnál,hogy előtte nem vennéd észre,hogy vajúdsz.... :roll:
Vendég

Ancsi: azt még Eszternek írtam :D :D :D
Vendég

Na hát nálunk nincs itatás,azt mondta,hogy max "kiöblíteni" lehet,ha kiszárad! :? F@sa!Azt hiszem akkor még itthon tényleg beiszok!Hát én is úgy gondolom,hogy nem valószínű, hogy sipp-supp kipottyan.......viszont mi full nem tudunk ám sehova sem odaérni!Mi késésben annyira jók vagyunk,hogy szerintem mi még a szülésről is el fogunk késni!
Hányszor volt,hogy rohantunk Bmc-be(inszemre,vagy leszívásra és már annyira késésben voltunk,hogy szegény apától egyfolytában azt kérdezgettem,hogy szerinte megcsinálják még?!)

Kép
Kép
missancsi

Béku!Leesett! :lol: ....megnéztem Eszter vonalzóját!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku!
:D
Ma sms-eztem Katalinnal, mert abban maradtunk, hogy az 1.cn.on szólok, hogy becsörrenhessen BMC-be és megbeszélhesse Sz vagy Z dokival, hogy melyikük csekkol amíg K ügynök szabin van. És elmondja majd nekik, hogy Tanár Úr mit szeretne! Csütörtökön beszélünk, hogy elmondja, mi a terv :)
Mindentől függetlenül 20 nap múlva jön az első szuriiiiii :D
Már hamarosan élesben nyomjuk :D
A TE szurijaid lesznek az első szerencsehozók :D de addig a többit is ki kell váltanom majd még :D
mire a stimu indul, már visszakerülök K ügynök kezei közé :D

eszter82
Budapest

Köszi mindenkinek a Lili köszöntéseket :D :D :D
Annyira aranyosak vagytok, de komolyan.

Igérem jövök,. de hulla vagyok.
Puszi

gyoreneildi

ÉLJEN A JUBILEUMI 100. OLDAL!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Eszterkém, ha Zoli lenne a nyerő doki, akkor mondd meg majd Neki nyugodtan, hogy olyan terepet készítsen elő, hogy minimum egy olyan kaliberű kölök befészkelhesse magát oda, mint a mi Izánk .... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jajj ahogy olvastam Lacod cetlizését, hallod én is bekönnyeztem rá!!!! Micsoda egy pasi!!!! Asszem megtarthatod :)))))))))))))))))

Ancsi: vagy rafkósabb..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kertitörpe: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajtikám: aztán a tüzijáték hol marad???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Béku, hát szerintem az elég furi, h. csak éjjel viszket :roll: Eleinte nekem is csak kicsit csinálta, aztán egyre rosszabb lett, volt, h. 1 órán keresztül ültem az ágyban éjjel és vakaróztam :twisted: nagyon brutál volt. Aztán kicsit abbamaradt és kezdődött előről! Nem is azért mondtam, mintha elbagatelizálnád, csak ezt nekem is a legtöbben egy legyintéssel elintézték, h. ez másnak is van :shock: Persze remélem, h. nálad semmi gond, csak gondoltam inkább leírom az én sztorimat! Szerintem figyeld magad és ha nem változik, akkor a köv. labornál (ha lesz?!) kérj ilyen értékeket is. Ha javul, akkor lehet tényleg csak a gyanta, ha meg szarabb lesz, akkor legalább tudod mit kell tenned! :wink:

Kubu (asszem te kérdezted), nem fél éves tej termés, csak 4-5 hónapos :shock: ment kárba kb... 100-120 ml-enként zacskózva, fagyasztva :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: nem is szemrehányásnak szántam,mert örülök,hogy megírtad,Andival csak tippeltünk,hogy mi is volt Nálad a gond,nem emlékeztünk pontosan,mikor szóba került... :roll: :)

Mindenképp figyelem a jeleket,nem szeretnék bajt!Amúgy hétfőn megyek laborba,kedd reggel NST és doki,akkor legkésőbb megemlítem, ha még lesz tünetem!

Az a furi,hogy a gyantázás most szinte semmi fájdalmat nem okozott,és ki se pirosodtam tőle,azaz akkor nem tűnt fel,hogy amiatt gond lehet,csak pár nappal később kezdődött a vakarózás.

Amit még megfigyeltem mellé,hogy lassabban gyógyulnak a sebeim, pedig én nagyon gyorsan szoktam regenerálódni! :roll:

Ma sem volt napközben vakarózás,még akkor sincs,mikor lefekszem, csak hajnalban jön rám,mielőtt kimegyek mosdóba,no meg utána,és akkor tényleg nehezen hagyom abba.

Talán csak placebo volt a kálcium,de mintha picit megnyugodtam volna utána.
Most lefekvés előtt iszom egyet szerintem,hátha el se kezdődne :)

Utánaolvastam,és írják több helyen,hogy végtagokon kezdődhet,meg a tenyér/talp is viszket,de nekem csak a sípcsontomtól lefelé! :?

Mindenképp elmentem,amit írtál,ha bármi gond lenne! Mivel húst nem eszem,csak 2-3 hetente kb.,ezért zsírosan se nagyon,a tojástól meg az első hetek óta rosszul vagyok,úgyhogy annak az elhagyása nem fog gondot okozni ;) :)
Vendég

Bocsika, lemaradt... :oops:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Húú, mire visszaolvastam!
Kép

Sajnálom, hogy én is nem szombaton mentem, mert akkor nemcsak Juditékkal, hanem veletek is találkozhattam volna. Kimaradtam egy klassz traccspartiból és egy csomó babázásból. Szombaton a Hugiékat hívtuk meg meggyet szedni, azért az sem volt rossz program. :lol: Csupán 2x szakadt az eső, az elsőnél borsónagyságú jegek is jöttek, de azért jól éreztük magunkat. Felavattuk a boronatárcsát, megvolt a premierje. Háááát.... Még bele kell rázódni a sütögetésbe.
Sajna a luf nem mondott le, csak 1 mm-nyit. :? Orgametrilt kell szednem, aztán 2 hét múlva kontroll. Zuram reggel megy BMC-be, leadni a 4 napi termést, kéretik drukkolni, hogy mentes legyen. Kösszke! :)
Fránya gyogyómat már nem forgalmazzák itthon, meg kell rendelni külföldről. :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy van pár szemem régről, amit elkezdhetek szedni.
Nagyim ma hanyattesett otthon, most megint nem tud felkelni, nagyon fáj a popócsontja és a lába is. Annyira tudtam elszabadulni meló közben, hogy meglátogassam. Viszonylag jól van, szerintem nem tört el semmilye, mert mindkét lábát nagyon jól fel tudja emelni, sőt még oldalra is bírja mozgatni. Csak nagyon sajnálom szegénykémet...

Dorkabab:
Te egy hős vagy - ébren végigcsinálni a leszívást! Váó... Kérdezőbíztos nem semmi! :lol: Talán be akarják vezetni a francia módit :?: , mert úgy tudom, hogy ott altatás nélkül csinálják a punkciót. Én nem kérnék belőle, köszönöm... 1-2 szúrást még talán ki lehet bírni, de ahol sokkal többet szívnak le? Inkább csicsika, én nagyon fosok a tűtől...
Gratula az egyszemkétekhez, bízzunk benne, hogy osztódik! :)
Írtam neked privit!
Psadományozásról: Úgy hallottam, hogy csak az lehet donor, aki már szült és nem töltötte be a 35. évet. Nálam ez már sajna eleve kilőné a dolgot, mert mindjárt 40 leszek... Az embriók adományozását mi megbeszéltük a fagyisainknál a Zurammal; ha velünk bármi történne, akkor megkaphatja az a pár, akinek szüksége van rájuk. Inkább, mint megsemmisítsék (brrrrr, de hülye szó, hiszen ez az én olvasatomban gyilok :? ) őket. Az más tészta, hogy nincs már fagyisunk sem és túl sok petesejtem sem szokott érett lenni, ahhoz, hogy bátran adakozzunk másoknak belőle... Ha lennének, én megadnám nekik az esélyt, hátha beágyazódnának és megszülhetném őket.
Képzeld, nekem a legutóbbi beültim előtt a kisebb!!! embrikém fogta magát és kettéosztódott - bármi megtörténhet! :)
Holnapra millió drukkom és ragacshegyek!!!

Lilike és Béku - mindkettőtöknek Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk! :D
Kép

Béku:
:oops: :oops: :oops: Nekem is bevonzanád a bébit? :)
Nem semmi ez a barackfa! Anyu telkén is van egy csudafa, mert már évek óta nem termett sárgabarackot, a törzsébe emberláb hosszúságú és szélességű luk van, szinte száraz az egész és idén mégis meglepett minket egy csomó barackkal, pedig ki akartuk vágni.
A szülinapi tortád felirata nagyon vicces! :lol:
Jujjj, de kíváncsi vagyok a sztárfotókra! Ó még 2 hét? :cry: Addig lukas lesz az oldalam!

Andrea:
Iza-dögönnyel szavadon foglak! Miezának is lógok egy Albertezéssel. :oops: :D Akár össze is köthetnénk, hmmm? :D
Csajszitok nagy mahinátor már most. :lol: Én viszont még így is azt mondom, hogy nem baj, ha felveszitek, mert ezáltal is erősítitek benne a bizalmat, hogy hozzátok fordulhat és nem hagyjátok magára a "bajban". Azééé vagyok illen okos, mert most óvastam a szagirodalomba. Apa-lávot ne bánd, majd összematiszoltok még egy öcsikét is, ő pedig anyaimádó lesz! :wink: De szeret az a csajszi téged is, pont mint apát. Csak apa egész nap dógozik, te meg vele vagy, hát ki az újdonság, ki az aki jobban hiányzik, mert nem látja csak este... APA! Jól van ez így.

Eszter:
Milyen jó hír lesz publikus Vnbeninél? :shock: Vagy félreértettem vmit?
Gratula a kitűzött 50 kg-hoz, de mostmár tényleg ne fogyj többet, mert meg sem foglak ismerni! Lacodnak is nagy gratula, rengeteget fogyott!Boldog évfordulót! Torta eldőlt? Cetlilamúr nagyon ott van! :wink:
Hajrá szurik!!! :)

Vicky:
Bunkó autósok mindig lesznek, tojd le őket! Nem szabad hagyni, hogy kizökkentsenek. Taknyitok javul már? 12-es fotó, cipzáros has és volt még vmi, de hulla vagyok, nem emlékszem, csak arra, hogy bitang jó ötlet! :lol:

Kubu:
Mivanmámivanmá 2 kecóval? :shock: :shock:

Csucsu:
Mizu veletek? :D Hogy érzed magad, úgy eltűntél.

Magnolia:
Crinone jönni fog, te sem úszod meg! :lol:
Jó tipp, hogy a gyerkőc a levegőn abbahagyja a sírást.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estrella:
Zsombit is megviselik a frontok, de remélem már nem nyűgi. Örülök, hogy tigrinccsel jóban vannak. :) Jó vendégek, ilyet még sokat! :lol: Egy baba mennyire megváltoztatja a világot! Látod, bátyád is babázott. Üvöltős kép nagyon sakál-vokál! :lol: Szinte hallom a hangját! Ugye már nem sír annyit, a drága? Milyen volt az első kettesben töltött nap, férj nélkül?

Lujzici:
Szió! Mizu veletek? Azért néha gyere és adj életjelt, hol tartotok éppen, stb. :)

Zsuzsó:
Izának szóló üziden olyat nevettem! :lol: :lol: :lol:
Balázska nagyon szépen nő, gratula a nagyobb rucikhoz! :)

Lukácsné:
Mogyoródi kirucc akkor jól telt, örülök! :)
Gyerekmentesség most kapóra jött, legalább alaposan átbeszélitek a ház kérdést. Tényleg pici a telek, de mindent rágjatok át, mert jó áron van. Kíváncsi vagyok a konkrét ötleteitekre az átalakítással kapcsolatban.

Zsuzska:
Gratula a házhoz, nagyon ügyesek vagytok, hogy már neki is álltatok! :) Fogmizériát sajnálom, lényeg, hogy már rendben van az is. :)

Navi:
Bakker!!! :shock: Az rengeteg jó kis anyatej...
Gratula a keresztelőhöz! :)
Amúgy meg költözzetek Bp-re!!! :lol: :lol: :lol: Vagy a fórumosok költözzenek Szfvárra? :wink: Esetleg egy külön családi házas övezet a csapatnak? :wink: :lol:

Judit:
Végre otthon! Majd szépen összeszoktok az édes kisfiatokkal, kialakul a napi rutin - de minek is mondom ezt egy többszörös ANYUCInak?! :)
Kívánom, hogy sikerüljön sokat aludni és legyen sok tejcsi!

Ancsi:
Dorka baba kick-boxos lesz, hogy így püföli belülről anyát? :) Remélem már nem bántikál nagyon...

Pá Drágáim!
sajt@

Lili baba Isten éltessen sokáig közöttünk.

köszi mindenkinek a drukkokat, ez a ház nem a mi házunk lesz, mert utána érdeklődött a sógornőm az építészeti osztályon és hát köcsög az önkormi mert neki elővásárlási joga van, azt hiszem írtam és mivel bővíteni akarják az önkormit ezért majd ha lesz pénzük felvásárolják a telkeket és azért nem adnak engedélyeket mert megvárják míg összedől minden ház és persze telek áron felvásárolják... még jó hogy volt ismije ott és korrekten elmondta hogy mi az ábra..... ezért volt túl olcsó:(
mindegy nem adjuk fel csak keresgélünk és persze már csak hitellel tudunk mást megvenni, holnap megyünk ki megint 3 házat megnézni jó lenne ha végre már megtalálnánk amit keresünk és kezdődhetne a felújítás és utána meg a költözés/remélem utoljára költözünk:) /

Hanna is 2napja lázas egész nap csak ölben van ha lerakjuk abban a percben felkel és ordít, jön a 2.foga szegénykém jól megszenved vele tényleg, ma elmentünk kertbe meggyet szedni és anyósra hagytuk, mondta hogy délután 2kor tudta csak lerakni az ágyba addig csak ölben volt el, és csak ölben aludt, szóval ezért nem jöttem mert kész vagyok teljesen, első este kb több részletben aludtuk meg azt a 2-3 órát amit bírtunk aludni, utána kúp, panadol szirup, kúp -- ezt játszottuk reggelig.
ma meg már kihányta a szirupot úgyhogy csak kúp... remélem reggelre kijön a foga mert már nagyon sajnálom hogy szenved a kis drága, és Filip sincs itthon őt is hiányolja, kiváncsi leszek csütörtökön mit fognak művelni ha meglátják egymást???

Dorka
drukk holnapra neked.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

nuh a tegnap nem úgy sikeredett mint ahogy normáliséknál szokott, így beültem az autóba és elindultam a Balatonra, mivel már hulla fáradt voltam, végül a Velencei tó volt az a cél, jó volt a vízparton ülni és gondolkozni, aztán végül hazajöttem......

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lukácsné: Sajnálom a házat, de majd lesz olyan, amilyet szeretnétek.

Kubu: Megszöktél? :) Azért gyere haza.

Köszi az érdeklődést, jobban vagyunk valamivel. Takony még van, de alakulunk. Tegnap jól felhúztam magam, telefont akartam cserélni, de a bank és a t-home között elég car a kommunikáció. És már másodszor rángatom magammal a gyereket. Ggggrrrrr
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: köszönöm!! :)

Nagyikádnak nagyon gyors jobbulást kívánok!!!
Párodnak pedig minden kórságtól mentes,lombikhoz tökéletes mintát! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Gyógyszer-mizériát sajnálom,még szerencse,hogy van valamennyi... Más se gyártja ugyanezt nálunk?

Nekem a magnéziumom lett hiánycikk a gyógyszertárakban,de szerencsére másik cég is gyártja ugyanezt a citricii-t,és nekem meg mindegy volt! :)

Lukácsné: házasdihoz drukkolok,sajnálom hogy így jártatok... :(
Picuri fogacskának is drukkolok,hogy gyorsan kijöjjön,nagyon nehéz lehet így,és biztosan szörnyű szenvedni látni a picurit... :roll:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vicky: hmmm,a kommunikáció hiánya nagyon bosszantó tud lenni...Főleg ha pici Barbust is magaddal hurcolod...!
Remélem megoldódik hamar!

No,ma lettem 35 hetes,és 35 nap van hátra :D :D :D
számmisztikusok?!
Vendég

Béku: A bank is elég kretén, a gyedeseket leveszik a dolgozói listáról és emiatt nem tudok készüléket cserélni, pedig ez nekik semmibe nem kerül. Nem kapjuk olcsóbban a telót, csak a számlában látszik, hogy melós. A mammutban azt mondta a csaj, hogy vigyek egy munkáltatóit meg a belépőkártyámat és akkor megcsinálja. Hát a westendben meg nem. És még a kolléganőm is azért maradt bent tovább, hogy én be tudjak menni az igazolásért. Most nem tudom mi van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
legszívesebben haza se jöttem volna, csak nem volt kihez mennem :-(
ezért a vízparton ültem és zokogtam verziót választottam...... majd valahogy visszajöttem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Én nagyon carul...... :cry: :lol: :wink: :wink: hányinger,hányinger,wc kerülgetés...
de ez nem panasz. :D :D

Kubu!!
Mi a baj???Megijesztesz!!!!!!Nem tudok segíteni??????Jhet pü is.

Vicky!!
Barbusnak jobbulást!!!

Erika!!
Hannának is jobbulást,házat sajnálom,de majd megjön a Tieteké is.

Sajti!!
Nagyinak jobbulást!!! :D

Béku!!
Utólag is boldog Szülinepot!!

Lili-Anyu!!
Lilinek is nagyon-nagyon boldógságosat!!!

Andikám!!
Izát lehet ezek a frontok viselik meg??
:D :D
csucsu99
Budapest

Kubu: Fogadjunk, hogy már megint anyud alkot. Hozd fel a kölköket és dumcsizzunk. Mondjuk most a máltai játszóterünk zárva van, de legfeljebb lemegyünk a partra sétálni. Na?

Csucsu: Kitartás, reméljük neked is csak az első trimeszter lesz ilyen rosszullétes.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, kell valakinek még dzsungel matrica? Van néhány csomag, meg egy tucat kibontott, ha senkinek nem kell, ki fogom dobni. Szóljatok!!! Hátha...

Kubu!!!!!! Mi a baj????????????????????????? Mi történt??? Akár facen is, de írjál lécci!

Nálunk nincs semmi jó, inkább nem is írok. Kubu, már az is tök jó, hogy tudsz zokogni és ki tudod magad sírni. Nekem egy ideje ez már nem megy. Páromnak nem jött össze az az állás amira nagyon számítottunk, beugrott egy másik lehetőség is, de sajn az sem. Így továbbra is megy a különélés, és minden 3. héten 1 teljes hétig távol vagyunk egymástól. Lassan úgy tűnik fel kell készülnöm az 1személyes anyaságra?? :(((

Andi, akartam írni volt már, hogy a Vári cukiban vannak nyírfacukkerrel készült sütik, még amerikai csoki is van nyírfacukorral. Ch-k nincsenek kiírva, de nyírfacukor alapból nem ingatja meg a cukkert, meg sztem ha rákérdez az ember, bizti meg tudják mondani, hogy melyikben mennyi ch van.
ann74

Sziasztok!!!

Ann, Kubu.... mi a baj??? Én is szívesen meghallgatlak Benneketekt (priviben is, személyesen is !!!!!).

Ann,
Sajnálom nagyon a meló dolgot, de kérlek ne keseredj el Csajszi, mostmár tényleg ennyi megpróbáltatás után, beindul a jó széria is, és csőstől fognak jönni a szép dolgok is !!!!!!!!!!!
Nekünk még hiányzik pár db matrica, szóltam is gyorsan telón anyunak, hogy ma ha jön hozza a listáját, hogy mi kell még... úgyhogy még egy kicsit ne dobd ki őket, jó???? :)
Köszi a vári cukis tippet!!!! :) Legközelebb megnézem feltétlenül a felhozatalt ilyen szempontból is !!! :wink: :wink: :wink:

Csucsukám: Hát szintén zenész????? :lol: :lol: :lol: :lol: Na azért bízzunk benne, hogy Nálad hamarosan alábbhagy a nagy csanda-időszak... :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: GRRRRRRRRRRRRRR..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: De útálom én is az ilyen ördögnek tarozós utakat..... :( Milyen telót szeretnél amúgy??? :roll:

Erika: Sajnálom a házat, tényleg jó lett volna hitel nélkül megúszni... remélem találtok az elképzeléseteknek megfelelőt hamarosan!! :wink: :wink:

andrea-1

Béku!

A TE adataiddal számoltam :D

Mottód: A méltóságteljes!

Milyen tulajdonságokkal ruház fel a neved?
A 7-es névszámú emberek komolyak, méltóságteljesek. Ez a szám legfőképpen a tudósokra, filozófusokra, misztikusokra jellemző.

Rendszerint már idejekorán elkezdesz az emberi lélekkel, a hittel, misztikával vagy egyéb tudományos témával foglalkozni. Analitikai képességeid páratlanok. Már fiatalon megtapasztalhatod, hogy környezeted odafigyel a véleményedre. Gyógyítója lehetsz az emberi testnek és léleknek, belelátsz a dolgok lényegébe és az emberek lelkébe. Rendkívül éles eszed van, emellett hajlamod van a fantasztikus álmodozásokhoz.

Minden megszokottat, középszerűt mélyen megvetsz, leginkább visszahúzódsz embertársaidtól. Az anyagiak nem sokat jelentenek számodra. Megközelíthetetlennek és pesszimistának tűnsz a kivülállók szemében. Nem tartozol a közkedvelt emberek közé, mert gyakran túlságosan kritikus, és mások szemében érzéketlennek, zárkózottnak, barátságtalannak tűnhetsz, mivel érzelmeidet nehezedre esik kimutatni.

Szereted az egzotikus tájakat és a hosszabb utazásokat, ha teheted, magad is belevágsz ilyenbe. Jó üzleti elképzeléseid vannak, de nagyon ritkán vagy képes megvalósítani ezeket.

Harmonikus társad lehet - akár barát vagy partner: az 1-es, 2-es, 4-es, és 8-as névszámú személyek.

A mai napon:
4-es: ezen a napon váratlan izgalmakra, bonyodalmakra kell számítani.

35-ös szám:
A 35-ös szám jelentése megegyezik a 26-oséval!
A 26-os, mint a partnerkapcsolatok száma, könyörületességet, megérzést, önzetlenséget, segítőkészséget szimbolizál. Ebből következik, hogy ez a szám sok csalódást és kudarcot is tartogat a 26-os ember számára. A káros hatás megelőzése érdekében nem árt partnerkapcsolatait megvizsgálni, felülbírálni. Inkább saját intuícióira hallgasson, mint a "jó szándékú" tanácsadóira, a pénzével is jobb lenne spórolnia, ne költekezzen felelőtlenül.

Na, ennyit a 35-ös számról :D

eszter82
Budapest

Hűűű, Csajok!
Mi történik felétek?
Kubu???
Ann????

Tudtunk segíteni????
Pü-ben is segítek, ha tudok :)

Kép

eszter82
Budapest