Húú, mire visszaolvastam!
Sajnálom, hogy én is nem szombaton mentem, mert akkor nemcsak Juditékkal, hanem veletek is találkozhattam volna. Kimaradtam egy klassz traccspartiból és egy csomó babázásból. Szombaton a Hugiékat hívtuk meg meggyet szedni, azért az sem volt rossz program.
Csupán 2x szakadt az eső, az elsőnél borsónagyságú jegek is jöttek, de azért jól éreztük magunkat. Felavattuk a boronatárcsát, megvolt a premierje. Háááát.... Még bele kell rázódni a sütögetésbe.
Sajna a luf nem mondott le, csak 1 mm-nyit.
Orgametrilt kell szednem, aztán 2 hét múlva kontroll. Zuram reggel megy BMC-be, leadni a 4 napi termést, kéretik drukkolni, hogy mentes legyen. Kösszke!
Fránya gyogyómat már nem forgalmazzák itthon, meg kell rendelni külföldről.
Még jó, hogy van pár szemem régről, amit elkezdhetek szedni.
Nagyim ma hanyattesett otthon, most megint nem tud felkelni, nagyon fáj a popócsontja és a lába is. Annyira tudtam elszabadulni meló közben, hogy meglátogassam. Viszonylag jól van, szerintem nem tört el semmilye, mert mindkét lábát nagyon jól fel tudja emelni, sőt még oldalra is bírja mozgatni. Csak nagyon sajnálom szegénykémet...
Dorkabab:
Te egy hős vagy - ébren végigcsinálni a leszívást! Váó... Kérdezőbíztos nem semmi!
Talán be akarják vezetni a francia módit
, mert úgy tudom, hogy ott altatás nélkül csinálják a punkciót. Én nem kérnék belőle, köszönöm... 1-2 szúrást még talán ki lehet bírni, de ahol sokkal többet szívnak le? Inkább csicsika, én nagyon fosok a tűtől...
Gratula az egyszemkétekhez, bízzunk benne, hogy osztódik!
Írtam neked privit!
Psadományozásról: Úgy hallottam, hogy csak az lehet donor, aki már szült és nem töltötte be a 35. évet. Nálam ez már sajna eleve kilőné a dolgot, mert mindjárt 40 leszek... Az embriók adományozását mi megbeszéltük a fagyisainknál a Zurammal; ha velünk bármi történne, akkor megkaphatja az a pár, akinek szüksége van rájuk. Inkább, mint megsemmisítsék (brrrrr, de hülye szó, hiszen ez az én olvasatomban gyilok
) őket. Az más tészta, hogy nincs már fagyisunk sem és túl sok petesejtem sem szokott érett lenni, ahhoz, hogy bátran adakozzunk másoknak belőle... Ha lennének, én megadnám nekik az esélyt, hátha beágyazódnának és megszülhetném őket.
Képzeld, nekem a legutóbbi beültim előtt a
kisebb!!! embrikém fogta magát és kettéosztódott - bármi megtörténhet!
Holnapra millió drukkom és ragacshegyek!!!
Lilike és Béku - mindkettőtöknek Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!
Béku:
Nekem is bevonzanád a bébit?
Nem semmi ez a barackfa! Anyu telkén is van egy csudafa, mert már évek óta nem termett sárgabarackot, a törzsébe emberláb hosszúságú és szélességű luk van, szinte száraz az egész és idén mégis meglepett minket egy csomó barackkal, pedig ki akartuk vágni.
A szülinapi tortád felirata nagyon vicces!
Jujjj, de kíváncsi vagyok a sztárfotókra! Ó még 2 hét?
Addig lukas lesz az oldalam!
Andrea:
Iza-dögönnyel szavadon foglak! Miezának is lógok egy Albertezéssel.
Akár össze is köthetnénk, hmmm?
Csajszitok nagy mahinátor már most.
Én viszont még így is azt mondom, hogy nem baj, ha felveszitek, mert ezáltal is erősítitek benne a bizalmat, hogy hozzátok fordulhat és nem hagyjátok magára a "bajban". Azééé vagyok illen okos, mert most óvastam a szagirodalomba. Apa-lávot ne bánd, majd összematiszoltok még egy öcsikét is, ő pedig anyaimádó lesz!
De szeret az a csajszi téged is, pont mint apát. Csak apa egész nap dógozik, te meg vele vagy, hát ki az újdonság, ki az aki jobban hiányzik, mert nem látja csak este... APA! Jól van ez így.
Eszter:
Milyen jó hír lesz publikus Vnbeninél?
Vagy félreértettem vmit?
Gratula a kitűzött 50 kg-hoz, de mostmár tényleg ne fogyj többet, mert meg sem foglak ismerni! Lacodnak is nagy gratula, rengeteget fogyott!Boldog évfordulót! Torta eldőlt? Cetlilamúr nagyon ott van!
Hajrá szurik!!!
Vicky:
Bunkó autósok mindig lesznek, tojd le őket! Nem szabad hagyni, hogy kizökkentsenek. Taknyitok javul már? 12-es fotó, cipzáros has és volt még vmi, de hulla vagyok, nem emlékszem, csak arra, hogy bitang jó ötlet!
Kubu:
Mivanmámivanmá 2 kecóval?
Csucsu:
Mizu veletek?
Hogy érzed magad, úgy eltűntél.
Magnolia:
Crinone jönni fog, te sem úszod meg!
Jó tipp, hogy a gyerkőc a levegőn abbahagyja a sírást.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Estrella:
Zsombit is megviselik a frontok, de remélem már nem nyűgi. Örülök, hogy tigrinccsel jóban vannak.
Jó vendégek, ilyet még sokat!
Egy baba mennyire megváltoztatja a világot! Látod, bátyád is babázott. Üvöltős kép nagyon sakál-vokál!
Szinte hallom a hangját! Ugye már nem sír annyit, a drága? Milyen volt az első kettesben töltött nap, férj nélkül?
Lujzici:
Szió! Mizu veletek? Azért néha gyere és adj életjelt, hol tartotok éppen, stb.
Zsuzsó:
Izának szóló üziden olyat nevettem!
Balázska nagyon szépen nő, gratula a nagyobb rucikhoz!
Lukácsné:
Mogyoródi kirucc akkor jól telt, örülök!
Gyerekmentesség most kapóra jött, legalább alaposan átbeszélitek a ház kérdést. Tényleg pici a telek, de mindent rágjatok át, mert jó áron van. Kíváncsi vagyok a konkrét ötleteitekre az átalakítással kapcsolatban.
Zsuzska:
Gratula a házhoz, nagyon ügyesek vagytok, hogy már neki is álltatok!
Fogmizériát sajnálom, lényeg, hogy már rendben van az is.
Navi:
Bakker!!!
Az rengeteg jó kis anyatej...
Gratula a keresztelőhöz!
Amúgy meg költözzetek Bp-re!!!
Vagy a fórumosok költözzenek Szfvárra?
Esetleg egy külön családi házas övezet a csapatnak?
Judit:
Végre otthon! Majd szépen összeszoktok az édes kisfiatokkal, kialakul a napi rutin - de minek is mondom ezt egy többszörös ANYUCInak?!
Kívánom, hogy sikerüljön sokat aludni és legyen sok tejcsi!
Ancsi:
Dorka baba kick-boxos lesz, hogy így püföli belülről anyát?
Remélem már nem bántikál nagyon...