Sziasztok!
Rencsi! Nekem nem jöttek át a ruci képek!
Örülök, hogy jobban vagy, igy olvasva tényleg nagyon gáz lehetett ez a betegség! De a fő, hogy elmúlt!
Bodza! Örülök neki, hogy ilyen jól viselte Eszti és nyugi, nem lesz semmi gond! Azért ez olyan, mint amikor Dévainál elolvasod a tájékoztatóját az átjárhatósági vizsgálatnak, vagy a punkciónak, ahol a legrosszabb is le van festve, és aztán senkinek sem lesz semmi baja és itt vannak a babák és szépek és egészségesek!
Köszi az almafoltos ötleteket. Ecet, azt még megpróbálom hátha...
Az a baj, hogy ezek már beszáradt, több mint fél éves foltok. Ugye mikor kezdett már Dorina almát kapni....
Hanyatka! Remélem, csak tudod itt az a baj, hogy ő itthonról is dolgozik, és marha könnyű felvonulni az emeletre és leülni a gép elé...
De jó, hog a te férjed igy elviszi Patrikát "sörözni".
Póci! Örülök, hogy tetszik az ovi, meg Robcsinak is! A vegyes csoport szerintem is jó, sokan szidják, de legkisebb öcsim oda járt, és akkor mi láttuk, hogy egyáltalán nem rosz az. Persze mindkettőnek meg vannak az előnyei-hátrányai (Vegyes kontra életkori csoport) de igazán ha jó az ovónő, meg a dadus, szerintem az a legfontosabb!!!!
Nem kell feküdnöm. Cervix ugyan le van rövidülve rendesen, de zárt, úgyhogy itthon csinálhatom a dolgom, bár Dévai könyű háztartási munkára gondolt, de sok pihenővel azért meg tudok csinálni mindent. Anna feje szép nagy, combja rövid, de mit tegyünk, anyjáé is. Ctg-n már látszottak a jóslók is, Dévai meg is kérdezte tőlem, hogy mikor kell kórházba vonulni??
Mai program: bútorok újbóli portörlése (gletteltek-csiszoltak a hétvégén a jóemberek, úgyhogy lehet mindent előről kezdeni), függönymosás, mosogatás, főzés, szoba felporszivózása-talán felmosás, ha még lesz rá erőm... (Hozzátenném ezt a hétvégén ismételni kell, mert akkor szedik le és tisztitják ki a radiátorokat, amik tele vannak épitési törmelékkel....)
Meg találkoztunk a szülésznővel, őszintén kicsit megijedtem, mert a méreteim miatt nagyon mondta a császárt. Én meg mondtam neki, hogyha kell, kell, akkor nincs mese, de a relativ téraránytalanság még nem egyértelmű indok a császárra, úgyhogy próbáljuk meg simán. De azért nem örülök neki, mert szerinte az én magasságommal 90% esélyem van a császárra. Én meg csak azt látom, hogy nálam kisebb nők megszülnek 4 kilós gyereket is spontán... Nekem meg max. 3 kilós lesz ez a baba. Meg anyum, meg hugom sem nagyobb ugye nálam, mégis simán szültek...