Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Boboka ne hari hogy nem hagytunk dolgozni, ezentúl sem ígérem, hogy mindig fogunk hagyni dolgozni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

És igen.......... igen............igen ...............az 100. oldal laptető, laptető. Kép

Kép

Kép
melcsike70

Nahát Melcsike!
:D

azt nézegettem ma, hogy már milyen messzire jutottunk itt egymással.
Nincs valami jó napom, sírdogáltam párszor, pedig fáradt vagyok, de most sokat gondolkodom..Nézegettem a képeket,próbálom eldönteni a Kicsikénk kire hasonlított jobban, apájára, vagy énrám?
Egyszer magamat látom benne, egyszer meg a férjem.Néztem ,hogy milyen szép..a bőre és a pofija is..nem is látszott rajta, hogy soványka..a korababák nem szoktak nagyon szépek lenni, de én gyönyörűnek látom..Kimondtam az előbb hangosan, nagyon szép vagy!!!
Más anyukák is mondják ezt,hát mondom én is ,ha jólesik..Most egy ilyen napom van, ez is én vagyok..

Jó, hogy pár szóval mindig beszélünk róluk,szeretek emlékezni.

nem tudom, valahogy nem jön át, amit mondani szeretnék.
De az a lényeg, hogy nem elszomorítani akarlak Titeket, csak jól esett kimondani..

KépKépKép
tünci28

Tünci

És ez igy van, tényleg szép Viola. Én is ezen szoktam tűnődni, Bogikámnak is olyan kis kerek pofija volt, és igazából, nem volt ki aszalodott bőröcskéje, igaz nagyon kis vékony átlátszó volt neki, den én amiket láttam képeket más babákról, komolyan ezen én is csodálkoztam. És képről, meg nem is látszik olyan kicsinek, talán azért is mert az ember ilyen pici babát másképp képzel el.

Kép

Kép
melcsike70

Hazaértem :lol:

Melcsike, én azért zsörtölődtem, hogy senki nem volt itt, nem volt kedvem dolgozni 8)

Igen, megvan a 100 oldal :lol:

Tünci, én is mindig hangosan beszélek Lackóhoz:)

A metrón meg mindig a bazilika alatt megyek el, és minden reggel üdvözlöm a Kicsikémet, de néha nagyon kell arra figyeljek, nehogy hangosan mondjak valamit :oops:

Én is kérdeztem tegnap apát, hogy két ilyen dilisnek hogy sikerült ilyen gyönyörű gyerkőcöt összehozni mint Lackó :)
Vendég

Boboka
Nem értem oda az első tornára, mert közbejött egy telefon, 30 percen keresztül és nem tudtam elindulni és nem értem oda.
De a másodikra igen, de most nem esett olyan jól annyira, végigcsináltam, de volt már jobb is.

sütőtök krém levest főztem, finom lett, holnap viszem ebédre.

Fáj a fejem, egész nap ez volt, lefekszem lassan majd.

Tünci, tényleg eléggé eltért a menstruációnk!

Voltam természetgyógyásznál, aki orvos is, azt mondta, kezdik december elején az egy hetes böjtöt, ami 7 nap folyadék :shock:
előtte két nap rávezetés és utána két nap visszavezetés.
Kolléganőm is részt vesz benne, majd együtt halunk éhen....
Utána meg speckó kaját rak össze nekem.

Betti
Kép
betti0412

Betehetem az egyik kedvenc képem?
Vendég

Kérdeztem, lehet-e dolgozni, vagy lefordulok a székről, de azt mondta, higyjem el, nem leszek éhes, ilyen gyümi, meg zöldségleveket lehet inni, de majd a felkészítőn azt is elmondja.
Bár azt mondta, nem ezen múlik a Baba egészsége, de nem árt.
Én akarom megcsinálni, remélem még belefér majd az időbe, december elején kell megjönnie, utána 10-15 nappal lehet próbálni, addigra jó lenne befejezni.

Hát kíváncsi leszek, mondjuk a 3. nap, mikor már kopog a szemem... :D

Betti
Kép
betti0412

Kép
Vendég

Meg a páromra is, mert hogy éhesen nem főzök, mikor nem is ehetek belőle, az biztos, nem baj, kibírja, rá is fér egy kis koplalás.

Betti
Kép
betti0412

Milyen hihetetlenül Picike!

Betti
Kép
betti0412

Húú, Betti, én biztos nem tudnám végig csinálni :oops:

Engem is telít ez a lötyi, amit iszok, de néha érzem, ha nem eszek két falatot rosszul leszek
Vendég

Pedig 1200 g-ot nyomtunk:)
A pelus miatt is picinek tűnik, mert nem korababás pelus. Az utolsó előtti előtti napon vettünk három csomag kis pelust, de már nem tudtuk elhasználni :cry:
Vendég

Tényleg, azt akartam mondani, hozzatok fényképeket, ha szeretnétek, nekem csak a citrom fejről van képem, azt nem viszem fel... :(
Meg én szeretnék vinni fényképezőgépet is, ha nem zavar, készítek néhány képet rólatok majd.

Betti
Kép
betti0412

Sajnálom Boboka, nagyon erősnek tűnik pedig, nem látszik, hogy bármi baj lenne.

Boboka, most nagymellényem van ám, majd ha már 2 napja nem ettem, lehet másként fogom gondolni.....

Betti
Kép
betti0412

Betti, Kisanya, már én is akartam kérdezni, hogy nektek nem rossz-e ez, hogy itt beszélgetünk a képekről :cry: Ez nem bunkóság részünkről?
És ne mond, hogy citrom fej, nektek a legédesebb és leggyönyörűbb kis fejecske az a világon :wink:

Én is viszek majd fényképezőt :lol: Nem leszünk olyanok, mint a kínai túristák? 8)
Vendég

És ha csak zöldséget ennél a folyadék mellé?

Már több helyen hallottam, meg lehet, hogy itt is elhangzott, hogy a próbálkozás előtti fogyás nem tesz jót a fogantatásnak. Állítólag akkor nehezebben jön össze a baba.

Hagyd a csudába, kajcsizz egészségesen (ezzel eddig sem volt gond) meg igyál sok sok folyadékot 8)
Vendég

Boboka

Lackó kimondottan nagy fiú az én Bogikámhoz képest. Édes istenem, ha visszagondolok olyan kicsi volt a fejecskéje, mint egy teniszlabda. A legkisebb korababás pelust vettem meg neki, de elveszett benne. És vettem neki két hatalmas csomaggal, és arra kértem használja el, de nem tudta. :(

Kép

Kép
melcsike70

A kis kép egyébként még a légcső műtét előtt készült, lehet, hogy a műtét utáni lélegeztető gép miatt lett az agyvérzés. De ez már csak az én teóriám...
Vendég

Az első héten én alig tudtam mozogni, csak Lackóhoz mentünk be, azt sem tudtuk hol lehet ilyen pelust beszerezni. Mert persze a brendonban nincs...

Aztán amikor már jobban mozogtam akkor keresgéltünk.
Vendég

Tornáznom kéne, de marha lustának érzem magam...
Vendég

Én fényképezőt nem tudok vinni de gondoltam telón azért készitek képeket. Persze ha nem zavar senkit. Én is azt mondom.

Kép

Kép
melcsike70

Kész a leves!

Boboka, pont mikor megláttam a képet Lackóról,felkiáltottam, hogy milyen nagy!!!!

Aztán láttam ,hogy Betti írja, hogy milyen pici...
Szóval, Viola még kisebb volt..
Tudjátok mi volt rajta még nagyon szép?
A füle..a világ legszebb legformásabb pici fülecskéje..pihe-puha volt..

Betti, ha van bármilyen képed én szeretném megnézni!

KépKépKép
tünci28

Én is egy pelenka diszkontban vásároltam, persze a kórháztól nem messze volt, és ott ajánlották. Meg voltak szórólapok, gondolom direkt azért volt mert ott a koraszülött osztály.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Pont ezt irtam pár sorral feljebb én is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Mármint hogy milyen nagy Lackó Bogikához képest.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!
pontosan mi Lackó betegségének a neve?
Szeretném, ha pontosabban utána tudnék nézni.

Betti!
Nekem egy férfi ismerősöm végig csinált egy ilyen léböjtkúrát, szerinte ki lehet bírni, de esténként azt mondta kiállt a hűtő elé és szagolgatta az ételeket!

Szerintem én is viszek gépet, meg persze fényképeket is..

És igen, pont olyanok leszünk mint a japán túristák, csak sokkal magasabbak! :lol:

KépKépKép
tünci28

Jaj lányok én mindenképp elviszem Bogiról a képeket, ha meg szeretnétek nézni, ti is hozzátok a képeket ugye.

Kép

Kép
melcsike70

Majd viszek képet a családról, meg minden, hogy mindenhogyan megismerjük egymást!
Hozzatok képeket férjecskékről is! :D (nem kell tudniuk róla!)
tünci28

Nem tudom azt még meg szeretném kérdezni, hogy ha vinnék BArciról kisbabás képeket, annyira hasonlit rá Bogika. Először ő is kis kerek arcú volt.

Kép

Kép
melcsike70

Persze, hogy hozzál Melcsike, mindenféle képet ,amit csak szeretnél megosztani velünk!

Én is igyekszem majd úgy válogatni ,hogy minden benne legyen mégse legyen 600 db! :lol:
tünci28

Tünci, a nyelőcső rendellenesség neve: oesophagus athresia. Remélem jól írtam le.
Amikor a nyelőcső nem ér össze a gyomorral. Ezt szépen műtéttel összekapcsolták.

Persze, én is viszek férjecskéről is képeket. Még akkor elő kell hívatnom párat, mert a gépen van szinte az összes képünk :roll:

És igen Betti, várjuk Franciskáról is ám a kis képet, meg Kisanya, te is hozzál Andrisról kis ultrahang képeket, ok?
Vendég

Sütőtök nagyon eltűnt, remélem jól vannak.
Vendég

Nincs Franciskáról kép, csak egy Uh felvétel, ami a koponyájáról készült csak, de tudományos jelleggel.
A 4d.-n ahol kifizttük a 15 ezret nem adott képet, mert ebben az esetben már nem ad, ne lássuk, hamár úgyis beteg.
Szegeden meg nem adnak uh képet csak úgy alapban.
Szóval a kiskönyvem van meg csak, kép semmi.

Betti
Kép
betti0412

Majd én is próbálok mindenből kiszedni egyet-egyet, mert nekünk van vagy 20 album tele.

Kép

Kép
melcsike70

boboka
én azért kipróbálom, ha nem bírom, abbahagyom, de a lelkemnek jót tenne.

Most elmegyek a hűtőig és letörök egy darabot a milka csokiból :D

Tünci lehet én is úgy leszek, majd le kell láncolni a hűtőt, ne szedjem szét.

Betti
Kép
betti0412

Nálunk is 500 forint volt egy uh kép. és persze egy lett mert amikor voltam 18. héten utoljára akkor igen homályos volt a kép és persze el is romlott a masina. :evil: De ma gondolkodtam azon hogy amikor megszületett Bogika előtte volt egy uh. talán azt el kellett volna kérnem. De van egy azért róla egy uh képem.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, ezt nagyon sajnálom, mi az ,hogy Ők eldöntötték a 4d-n, hogy nem adnak???
Hiszen ott (nálunk)azonnal elkezdik rögzíteni dvd-re...
Sajnálom..

Sütőtökkel váltottunk üzenetet, azt mondta, hogy reméli meg tudja oldani Lilla felügyeletét és akkor ott találkozunk!
tünci28

Boboka

Amikor megtörtént a műtét utána biztattak valamivel az orvosok, vagy mit mondtak mire lehet számitani.

Kép

Kép
melcsike70

Én akkor készültem a 4D-re amikor bekerültem a kórházba. Már le volt beszélve. Nem akartam korábban, hogy mindent jól lehessen már látni. Elkéstem.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg Sütőtök neked nem is tudom a telószámod és te sem az enyémet. Majd cserélünk számot mi is. Ok? Remélem élőben már. És te is ott leszel.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka elolvastam... :(
tünci28

Mi voltunk 4 D-n, meg előtte és utána egy héttel a 18.heti UH-on, de senki nem látott semmi problémát...

Mondták, hogy tökéletesen sikerült a műtét, utána csak pár napig volt lélegeztetőn, ott örültünk, hogy már egyedül lélegzik, meg mondták, hogy pár nap és már tejcsit kaphat. Aztán ugye műtét után négy nappal én már láttam a szeme körül a duzzanatot meg lilás volt a szemei körül, mondtam is, hogy itt valami gáz van, ez volt csütörtökön, és csak hétfőn mondták meg az agyvérzést... Már azt számolgattuk, hogy mikor éri el a 2000 g-ot, hogy haza lehessen hozni, meg be akartam menni lakni a kórházba, van ilyen baba mama szoba, hogy ha majd jobban lesz, ott leszünk ketten. A legrosszabb még álmainkban sem jutott eszünkbe. A hideg is kiráz, hogy ha eszembe jut az a reggel, mikor vittem be a tejet 9 körül és a főorvos behívott, hogy két esélyes a dolog, de inkább készüljünk fel a legrosszabbra, mert felborult a keringése. Nem is tudom hogy léteztem ott egyedül, amíg anyu meg férjem oda nem ért. Láttam, ahogy küzd a kis drágám, és nem tudtam eldönteni, hogy azért imádkozzak, hogy életben maradjon és egy életen át szenvedjen, vagy elengedjem...
Vendég

Tünci, az a legszörnyűbb, hogy egy fórumon olvastam az így született babák anyukáinak hozzászólásait, és a gyerekek már jó pár évesek, néha kell őket ellenőrzésre vinni és ennyi. Meg oda kell figyelni a kajálásukra, nehogy félre nyeljenek.

Ha nincs az a fránya agyvérzés, akkor most itt lehetne velem Lackó :cry:
Vendég

Lehet, hogy a gép rögzítette, mert vagy 10 percig vizsgált, de nekem nem adta oda, én meg épp bömböltem, nem voltam abban az állapotban, hogy én még ott követelőzzek, így utólag jó lett volna, ha most van, mindenki azt gondolja, könnyebb, ha nem marad semmid, ha kitépik az emlékeid, ha nem hagynak emlékezni. Ezt gondolják az orvosok, nincs emlék, nincs gond.

Betti
Kép
betti0412

Amikor kiderül a baj, elkezdenek tárgyként kezelni és minél hamarabb túlleni rajtad.

Betti
Kép
betti0412

boboka,sajnálom szívből..én is emlékszem minden pillanatra abból a reggelből..amikor mondták, hogy menjünk elköszönni... :cry:

Betti,nem könnyebb, most már tudjuk.. :cry:
tünci28

Boboka

Édes jó istenem min mehettél akkor te is keresztül. :( És Lackód is.

Én is gondoltam rá, hogy már lassan ott lenne az idő hogy 1-2 héten belül Bogika is hazajöthetne talán, ha még itt lenne velünk. :cry: Mekkora lehetne már lassan három hónapos lesz.

Kép

Kép
melcsike70

A rendes ultrahangokon nekem is kérni kellett, hogy adják oda, mert maguktól nem mondták volna. A 4 d-n meg otthagytunk egy csomó pénzt, ott adtak egy cd-t meg egy képet.
Ez milyen hozzáállás már az orvosok részéről, hogy ők akarják eldönteni, hogy neked mi a jobb? Ha akarod elteszed a kis képet a fiókba, ha fáj, hogy ránézel, de had döntsd el te, hogy neked mi a jobb.
Vendég

Vészhelyzet kiírva 21.30-ra, most van 47 és még javában megy a barátok közt.
Kicsit idegesítő.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?