Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani,igen egy napon van a névnapjuk,de esküszöm,hogy nem direkt :D . Az elsőt apa választotta,így a másodikat én.
Enahma,már nagyon vártuk a híreket rólatok....édes a kis-nagy fiad :wink:
Ha minden igaz,akkor holnap délelőtt végra lesz már fogam is :? :lol: :lol: . Majd dobok egy mosolyt nektek is :wink:
Jó éjt,én még tv-zek,mert elaludtam délután Csillával és fél6-kor keltünk fel :oops: :oops:

Kép
Kép
josi

és még Dadomi sincs itt,hogy beszélgethetnénk :)
Remélem végre sikerül aludnia egy jót!!

Kép
Kép
josi

Enahma! Köszi! Szép méretei vannak a kislegénynek! Mindjárt megnézem a képeket is, biztos nagyon édes rajta!
Josi! Most, hogy kész vagyok a dolival, kevesebbet kapcsolom be a gépet (különben egész nap nem lehetne elzavarni Danit előle :? ), meg szegény gép is dolgozott eleget, rá fér a pihenés :) Egyébként az este sikerült elaludnom Dominik altatása közben, és éjjel 3-kor arra ébredtem, hogy elaludtam :lol: melegítő gatyóban, kontaktlencsével a szememben, fürdés nélkül :? Kivettem a lencsém, áthúztam az alvós rucit, beraktam Domit a kiságyba, és visszafeküdtem aludni, reggel 9 után keltem :oops: :lol: :lol: Kezd emberi kinézetem lenni.
Aztán vittük a fiúkat be a kórházba inhalálásra, holnap is kell menni. De pont a Nemes drnő volt bent, és mondta, hogy olcsóbban lehet inhaláló gépet venni, eddig 8 ezer volt, most már csak 3 ezer. Hétfőn megyek a rendelésére és veszek egyet, nem receptre írja, csekket ad, és ha befizetem utána kapom meg. De legalább nem kell őket behordani a kórházba.
Ritka pillanatok egyike: kicsi fiaim nem veszekednek éppen, hanem játszanak (a járókában :D ), bírkóznak, de nagyon élvezi mindkettő. :lol: Látnátok, ahogy Dani rendezi a kicsit, az ölébe ülteti, aztán hanyattdől vele, és vigyorog mind a két ördögfiókám rajta.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!
Láttam Rékababa csütörtökön hiányoltál!
Aranyos töled!
Sajnos kedden meghalt aposom és azóta férjemet pátyolgatom,nagyon oda van szegény!
Ma volt a temetés!
Ti jol vagytok???

Enahma!
Ármin nagyo nagyon szép baba!
Megnéztem a képeket! :D :D :D
Vendég

Móni,nagyon sajnálom apósodat :cry: és persze a család többi tagját is ....őszinte részvétem. Most mégjobban félek,anyut hétfőn műtik. Megkérdezhetem,hogy mi volt az ok? A műtét már nem segített?

Kép
Kép
josi

Josi!
Köszi aranyos vagy!
Tüdő rákja volt!
Augusztusban derült ki,pont amikor megtudtam hogy terhes vagyok!
Egyszer mütötték,de sajnos áttétes volt és nem lehetett rajta már segiteni!
Vendég

Moni részvétem apósod miatt. Most kell is a párodnak a támogatás. Veletek minden rendben van? Hogy érzed magad? Már nincs sok vissza.

Mi szerencsére jól vagyunk. Rékán átment a lázasság egy nap alatt. Elég hisztis azóta, de érzem, hogy jön felül a második rágó foga, és alul is elég jól érezhető. Evelin kezd szipogni és trüsszög, valószínű, hogy le fog betegedni. Nem igazán örülök neki, de legalább már másfél hónapot egyfolytában járt oviba, ez már nálunk nagy szám.

Enahma nagyon édes kicsi (nagy) fiad. Akkor lassan jöhet a második?
Vendég

Rékababa!
Köszi!
Remélem azért Evelin nem lesz beteg!!!

Köszi mi jol vagyunk!
Már nagyon várom hogy itt legyen Mirkó! :lol:
Tényleg nem sok van vissza!
Vendég

moni részvétem. Tibinek is add át,légyszives. Párodnak ,meg a család többi tagjának is nagy segítség lesz a kisfiatok,hidd el,nálunk is így volt sajnos :cry:
Vendég

Móni, fogadjátok őszinte részvétem! Sokaktól hallottam, és tényleg van benne valami: Ha valaki születik a családban, valaki távozni is fog!!! .......
Nálunk szerencsére nem jött be, én (remélem) megmenekültem a rákból, legalábbis úgy tűnik! Megkérdezhetem, ha nem túl személyes, hogy apósod dohányzott talán, vagy anélkül támadta meg a kór? És hogyhogy ilyen hamar elment szegény? Nem voltak korábban jellemző tünetei? Bocsi, ezt a sok kérdést - és nem is kell rá válaszolni ha nem akarsz - de mióta velem is megtörtént, nagyon foglalkoztat ez a téma!!! :cry:

Kép
timesz

CSERIANI!!!! Boldog 7 hónapot a gyönyörű kis ELIZÁNAK!!!! 8)

Kép
timesz

Timesz az én anyukám gyomor rákban halt meg. Miután kiderült 4 hónappal később meghalt. Sajnos már áttétes volt. De te csak azzal foglalkozz, hogy meggyógyultál és minden rendben van és lesz. Különben is állítólag a pécsi orvosok megtalálták a rák ellenszerét.

Elizának én is boldog hó fordulót kívánok.

Moni Evelin ma jobban van, remélem az oviban is minden rendben lesz. A hétvégén nem igazán bírt a két lányom magával. Réka aludni sem akart, csak hisztizett.

Dadomi Nemes doktornő? Veletek normális? Én soha többet nem vinném a gyerekeimet hozzá, velünk elég bunkó volt, mikor Evelinnel bent voltunk a kórházban. Segíteni nem segített semmit.
Vendég

CSreriani!
Köszi!
Tibinek átadttam!
Boldog 7. hónapot Elizának!
Hogy megy az időőőőő! :shock:

Timesz!
Köszi neked is!
Horganyzóban dolgozott aposom 25 évet!Tehát /Higany mellett!/
Azt lélegezte be egész nap!
Igen dohányzott is mellette,de a doki mondta hogy több mint valószinü,hogy nem a dohányzástól hanem a munkájától lett beteg!
Augusztusban véletlenül derült kihogy rákos!
Semmi elöjele nem volt!
Aztán folyamatosan romlott az állapota!

Rékababa!
Reméljük Evelin állapota nem lesz rosszabb! :D :D
Vendég

Rékababa! Igen, én is hallottam a pécsi Kulcsár Gyula kutató rákellenes gyógyszeréről, ami tabletta formájában már kapható, infúziós törzskönyvezése folyamatban van. Én is szedem, Culevit a neve, a szervezet saját daganatölő anyagait tartalmazza. Megelőzés esetében is hatásos. Könyvet is olvastam róla, ha már kialakult a rák, kemo és sugár alatt is szedhető, csökkenti a mellékhatásait és műtét után is javasolt szedni a későbbi távoli áttétek miatt. Én most ébrenléti időszakban óránként 2 szemet szedek, ez azt jelenti, naponta 30 db-ot, de csak így hatásos és folyamatos a daganatölő hatása. Még fél évig így szedem, aztán csökkenthetem az adagot 4*2-re. Sok jót olvastam róla, a már előrehaladott,súlyos és áttétes esetekben is, amikor már nincs esély ha nem is végleges gyógyulást, de stagnálást ill. a beteg életének meghosszabbítását eredményezi. Ez a kutató már 20 éve feltalálta ezt a gyógyszert, de annyira kicsi pénzből dolgozott, hogy ennyi időnek kellett eltelnie, hogy egyáltalán tabletta formájában kapható legyen, és még mindíg nem mondták ki róla hogy gyógyszer, pedig bebizonyosodott már, csak hosszú folyamat, míg a kórházak is használhatnák. Pedig már sok életet menthetett volna meg eddig is!!!! :cry:

Kép
timesz

Enahma, mekkora nagy már Ármin! Gyere gyakrabban!
Moni, őszinte részvétem nektek...
Betegeknek jobbulást!
Dadomi, nem semmi lehetett a múltkori éjszakád...
:?
Timesz, tényleg jó lehet ez a szer, még nem is hallottam róla...
Vendég

Moni! Őszinte részvétem! :(

Rékababa! Nemes drnő? Nem nem igazán normális velünk, bár múltkor meglepően kedves volt :shock: De most kiakadtam: szombaton azt mondta, hogy valamelyik nap menjek be a rendelési idő alatt hozzá, ad egy csekket és 3000 forintért tudunk venni inhaláló gépet, és akkor nem kell bejárni a kórházba a fiúkkal. Hát gondoltam akkor gyorsan letudjuk ezt, és ma két gyerekkel (Dominik babakocsiban, Dani gyalogosan) elindultam - azt azért tudni kell, hogy a kórház a város másik felében van, mi a Rózsa kollégium feletti hegyen lakunk - egy darabig busszal, de aztán gyalogosan, és akkor közlik velem, hogy ja hát olyan csekket (3000 forintosat) még nem tudnak adni, talán hét vége felé már lesz nekik, sétáljunk el érte pénteken :shock: :shock: Gondolom az aszisztens nem próbált még meg két ekkora gyerekkel közlekedni :?
De ha már arra jártunk, bementnk az sztk-ba, a tüdőgondozóba, ott dolizik egy kedves ismerősöm, és gyorsan csinált nekem allergiavizsgálatot, olyan bőrpróbásat. Hát negatív lett minden. Mondta, hogy ha esetleg megyek laborba (persze az "utánfutóim" nélkül), akkor ad egy beutalót, és akkor még vérből is megnézik, hogy allergiás vagyok-e. Hát nem tudom miért voltam múltkor olyan szarul takarítás közben. Lehet, hogy magára a takarításra vagyok allergiás??? :wink: De ezt nem mutatja ki egy teszt sem.
Aztán vettünk Daninak egy cipőt a kínaiban, elmotorozni nagggyon jó lesz, meg vettünk ebédet (megint urak voltunk :D ), aztán 2 órára haza is tudtunk érni... :roll:
Emma! Hát jó kis éjszaka volt, de legalább kialudtam kicsit magam (bár a szememnek annyira nem tetszett, hogy bent maradt a kontaktlencsém :roll: ). De szerintem hónapok kellenek, hogy én kiheverjem majd ezt az egész suli dolgot. :? Azt a csöpp energiámat is, ami van, Dominik esténként a szopival együtt kiszívja belőlem :oops: Azt nem értem, hogy hogy a fenébe van még nekem tejem :shock: :shock: Tuti van, mert hatalmasakat nyel még a kis drágám :wink:

Na megyek próbálom a lakást emberi formába hozni, hacsak nem jön elő a takarítás-allergiám :lol: :lol: :lol:

dadomi

Szép napot mindenkinek!

Képzeljétek, a barátnőm kisfiának (aki múlt héten szült Szekszárdon és átvitték a koraszülött osztályra) lyukas a szíve!!! Nem forrt össze a két kamra rendesen. A dokinő azt mondta nem tudnak most mit kezdeni vele, idővel lehet összenő. Ha nem akkor műteni kell??? Tud valaki erről valamit??? Szegények nagyon meg vannak ilyedve! Ma jöhetnek már haza, szépen szopizik is a baba.

Kép
timesz

Timesz, nagyon sok babának lyukas a szíve. Enyémeknek is az volt. Hannának 3 hós korára elmúlt, Árminnak 6 hós korára. Ez a lyuk (is) biztosítja a magzati életben a vérkeringést, és a születés utáni napokban kell záródnia. Ha szívzörejt hallanak a babánál, az rendszerint ettől van, hogy nem záródott a lyuk teljesen. Ha nem nő össze, és viszonylag nagy marad, akkor meg szokták műteni, igen. Sztem ne ijedjenek meg a barátnődék, simán kinőheti és tényleg nagyon-nagyon sok babának van. Végülis koraszülött volt a kissrác? Miért kellett átvinni a koraosztályra?
Dadomi, nem semmi volt a kanosszajárásotok... Remélem, pénteken már nem mentek feleslegesen.
Kontaktlencsében-elalvás szindrómát :mrgreen: én is ismerem, nekem is nagyon sokáig k.lencsém volt, és remélhetőleg lesz is, mer nem szeressem nagyon ezt a szódásüveget az oromon, ráadásul Ármin is erőst amortizálja. Szal nyárra szeretnék újra lencsét. Neked milyen van?
Vendég

Emmamami, azért vitték át a babát a korára, mert a császárnál már meg volt tekeredve a köldökzsinór, és nem volt jó a baba oxigén ellátottsága, nehezebben alkalmazkodott a külvilághoz a baba. Nem volt koraszülött a 40.-ik héten született.

Kép
timesz

Huhh, szegényke.Remélem, már jobban van!
Vendég

Emma! Félkemény gázáteresztő lencsém van, sajna a lágy lencsét nem bírja a szemem, állandóan begyullad tőle. Én most szemműtétre készülök, nekem -7 és -7,5 dioptriás a lencsém,ezt már érdemes megműteni. Bár nagyon drága a műtét, de pár év alatt megtérül az ára.Ugye a lencse is olyan 15-20 ezer között van(volt 3 éve, azóta még nem cseréltettem ki :oops: ), hozzá a folyadék, amit havonta kéne cserélni 3500,-, szóval ha összeadom, akkor hamar behozza a műtét az árát.
Timesz! Pont a lyukas szívről olvastam valamelyik nap, tényleg sok újszülöttnél előfordul, de a legtöbb kinövi, kevés esetben kell műteni. Ha rendszeresen ellenőrzik, akkor tuti nem lesz baj. Szörnyen hangzik, hogy lukas a szíve, de ha nagyon nagy lenne a baj, tuti nem engedték volna őket haza. Pár hónap és kinövi a baba!

dadomi

Sziasztok!
Nektek hányadik héttöl kellett nst-re menni?
És azt hol csinálják?
Elöre is köszi!
Vendég

Moni! Ha teljesen zavartalan a terhesség, akkor a 36-37.héttől kell menni NST-re, bent a kórházban csinálják, lent a földszinten. Ahogy bemész a kórházba a portánál jobbra kell kanyarodni, mintha látogatni mennél, és a telefonok után bemész az ajtón és ott rögtön jobbra. Időpontot kell kérni, lassan kérhetsz is, hogy "beférj" :lol: Nagyon kedves hölgy csinálja az NST-t. Én nagyon szerettem NST-re járni, pont mint UH-ra. Néha olyan jókat nevettünk, főleg mikor jó nagyokat "ugráltak" a fiúk és szinte bugyborékoló hangot adott a gép :lol: :lol: Megy ám az idő, még csak most voltál 5 hetes kismama, most meg pár hét és szülni fogsz :lol: Lassan megint lesz kinek drukkolni :lol: Emmával újra kinyithatjuk a boszi-sulit :wink:

Hallottátok, hogy meghalt az Antal Imre? Nagy ember volt, én nagyon szerettem. Nem olyan sztárcsinálós-humorista volt, mint a maiak.

dadomi

Köszi Dadomi!
Akkor kérek is idöpontot!

Én nem hallottam Antal Imre haláláról!
Sajnálom szegényt!
Vendég

moni hogyhogy még nem mondta a dokid,hogy kérj időpontot?
Az NST-s hölgy tényleg aranyos :D
Vendég

megyek ma Kundoktorbácsihoz,már decemberben lett volna aktuális a rákszűrőm :oops:
Remélem minden rendben lesz,szorítsatok!!!
Emma,dadomi ti voltatok már??
Vendég

Cseriani!
De már mondta!!!
Meg a védőnő is de mostanába rövid az eszem és mindent elfeljtek. :lol: :lol: :lol:

Persze hogy minden rendben lesz rákszűrésen!
Szoritok! :D
Vendég

Minden rendben lesz, Cseriani!
Én nem voltam még... :oops:
Vendég

Cseriani! Nyugi, minden rendben lesz! Még nem voltam kontrolon, majd júniusban kéne mennem, és viszem magammal Emmát!!!!!! Ha kell házhoz megyek érte :P
Moni! Ez a feledékenység a terhesség velejárója :lol: , a hormonok okozzák :P

dadomi

Dadomi!
Tudom,Tudom!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni! Mit tudsz? :P

dadomi

Moni! Mit tudsz? :P

dadomi

Bocsi, kétszer küldtem el, fogalmam nincs miért :roll:

dadomi

dadomi csak nem feledékenységből küldted el kétszer? :D :P
Vendég

Emma! Hamarosan ünnep lesz nálatok :D Milyen tortája lesz Árminnak?

dadomi

Cseriani? Mit küldtem el kétszer? :P Én nem vagyok feledékeny! Vagy az lennék? :wink: hehe Ha pedig célzásnak szántad: NEM vagyok terhes, nem is tervezem, hogy az legyek :P Vagy elfelejtetted, hogy már írtam, hogy nem tervezünk több gyerkőcöt :P :D

dadomi

Dadomi!
Szóval azt tudom,hogy a feledékenység a terhesség velejárója! :lol: :lol: :lol: :lol:
De végülis nincs is jelentősége! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni! :lol:

dadomi

Dadomi terhesség után is feledékeny marad az ember, vagy csak a kor teszi? Elég sokszor elfelejtem mit is akartam.

Moni az NST nagyon jó, én is szerettem. Bár azért nem hiányzik. Dadomi nem tudhatod, hogy nem-e lesz még egy kis hugi?
Vendég

dadomi vagy öcsi :lol:
3 fiad lenne,mit szólsz hozzá? :wink:
rékababa ne is mondd,olyan feledékeny vagyok,hogy csak na :twisted:
Vendég

nekem már megint nagyon fáj a fejem :cry:
Front van tán??
Vendég

az ám,hidegfront. Megnéztem :shock:
Vendég

Cseriani nekem tegnap fájt nagyon a fejem. Tegnap azt mondták, hogy a héten kettős fronthatás várható. Így már nem is csodálkozom, hogy a lányaim is hisztisebbek az átlagnál.
Vendég

Hali!
Dadomi, oksi, június! :wink: Megműtteted a szemed? Hú, a hetes télleg elég sok... :shock: Nekem 3,75-ös.
Cseriani, mi volt dokibánál? Fejed? Enyém is fájt tegnap reggel, és lááám, ma itt a hüleidő. A szelet mindig megérzem. meg a melegfrontot, meg a hidegfrontot... Váááá...
:twisted:
Már nemtom, ki kérdezte: szerintem oroszkrémtortája lesz Árminnak... Hannának is többnyire az volt eddig, mer apja azt szereti a legjobban... :wink:
Vendég

Cseriani, biztos rendben lesz minden a dokinál! Ne aggódj!

Móni! Nagy már a pocakod???? Mekkora most a baba? Bírod még????

Kép
timesz

Akkor én nem is szólhatok semmit a rossz látásom miatt. Nekem -1,25-ös. Még nem próbáltam a kontaklencsét, csak szemüvegem van. Kicsit félek tőle. A sem műtéten viszont már gondolkodtam. Hátha kicsit olcsóbban csinálnák meg kis protekcióval. Egyébként úgy tudom, hogy 100 ezer darabja.
Vendég

szisztok..
Doki szerint minden rendben,de 2-3 hét múlva érdeklődhetek az eredményért.
Voltunk méreckedni,Elizám 7580 g, 68 cm. Hízott 350 g-t,és nőtt 1 cm-t. Védőnéni szerint jó,főleg,hogy ennyire jönnek a fogai. Tegnap semmi nem kellett neki,csak szopi,meg pár kanál tejpép. Ahogy a szájához ér a kanál visít folyamatosan.
Viszont képzeljétek,integet :D
Integetsz neki,ő meg visszainteget. Nagyon édesen csinálja :lol:
És még valami: az én rosszevő nagyfiam tegnap evett pár kanál levest az oviban-bevallom,elsírtam magam örömömben :oops:
És 2 hónap alatt hízott bő 1 kg-t,és nőtt 2 cm-t. Jelenleg 110 cm,és nem egészen 18 kg. (ruhában volt 18)
Egy ismerősöm nemrég műttette meg a szemét pesten,ha gondoljátok érdeklődök kicsit nála a részletekért.
Vendég

Sziasztok!

Timesz!
Küldök képet a pocakomról!
Mindjárt! :D
Vendég

Kép
Vendég

Mult hét keddi kép!
Kicsit már megint nagyobb,de nem találom a fényképező gépet!

"9.ére kaptam idöpontot Nst-re!
Amugy ott mit csinálnak pontosan?
És mennyi idö kb?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?