Moni! Őszinte részvétem!
Rékababa! Nemes drnő? Nem nem igazán normális velünk, bár múltkor meglepően kedves volt
De most kiakadtam: szombaton azt mondta, hogy valamelyik nap menjek be a rendelési idő alatt hozzá, ad egy csekket és 3000 forintért tudunk venni inhaláló gépet, és akkor nem kell bejárni a kórházba a fiúkkal. Hát gondoltam akkor gyorsan letudjuk ezt, és ma két gyerekkel (Dominik babakocsiban, Dani gyalogosan) elindultam - azt azért tudni kell, hogy a kórház a város másik felében van, mi a Rózsa kollégium feletti hegyen lakunk - egy darabig busszal, de aztán gyalogosan, és akkor közlik velem, hogy ja hát olyan csekket (3000 forintosat) még nem tudnak adni, talán hét vége felé már lesz nekik, sétáljunk el érte pénteken
Gondolom az aszisztens nem próbált még meg két ekkora gyerekkel közlekedni
De ha már arra jártunk, bementnk az sztk-ba, a tüdőgondozóba, ott dolizik egy kedves ismerősöm, és gyorsan csinált nekem allergiavizsgálatot, olyan bőrpróbásat. Hát negatív lett minden. Mondta, hogy ha esetleg megyek laborba (persze az "utánfutóim" nélkül), akkor ad egy beutalót, és akkor még vérből is megnézik, hogy allergiás vagyok-e. Hát nem tudom miért voltam múltkor olyan szarul takarítás közben. Lehet, hogy magára a takarításra vagyok allergiás???
De ezt nem mutatja ki egy teszt sem.
Aztán vettünk Daninak egy cipőt a kínaiban, elmotorozni nagggyon jó lesz, meg vettünk ebédet (megint urak voltunk
), aztán 2 órára haza is tudtunk érni...
Emma! Hát jó kis éjszaka volt, de legalább kialudtam kicsit magam (bár a szememnek annyira nem tetszett, hogy bent maradt a kontaktlencsém
). De szerintem hónapok kellenek, hogy én kiheverjem majd ezt az egész suli dolgot.
Azt a csöpp energiámat is, ami van, Dominik esténként a szopival együtt kiszívja belőlem
Azt nem értem, hogy hogy a fenébe van még nekem tejem
Tuti van, mert hatalmasakat nyel még a kis drágám
Na megyek próbálom a lakást emberi formába hozni, hacsak nem jön elő a takarítás-allergiám