Sziasztok!
Na megjöttünk
Természetesen megint tegnap "tudtam meg", (Fülescsacsitól), hogy csütörtök van
És anyut meg a barátnémat iderendeltem, úgyhogy nem tudtam menni. Majd meséljetek, milyen volt
Shine: Áh, én nem pelenkázom éjjel, Anna nem is kakil (éjjel már az elejétől). Nem semmi, hogy emeli a buksiját, Anna két hete teszi kb
Ügyes kölök
Annamari: Örülök, hogy kicsifiad gyógyul
Mi történt, mi nem tudhatjuk? Ugye nincs baj?
Ági: mmmm muffin......de az a fránya + 4 kg nekem is bejátszik, sőőőt most ugrottam le sikítva a mérlegről, van az + 6 is
Jaa tápszert vittem, meg hiper szupi anyucici-imitált cumisüveget...mondanom sem kell, elő sem vettem
Viszont megkeztük a "hozzátáplálást".
A hotelben ült az asztalnál az ölemben, és nézem, jééé rántottás a keze....jéé a szája is....hát suttyomba nem belekajál a reggelimbe???????? Szerencsére semmi baja nem lett
Szóval tök jó volt Peti nagyokat fürdött, sokat játszott, Anna is jó baba volt, bár többet cicizett éjjel, gondolom idegen hely, szagok, - a cici a számban anya tuti mmegvan -
Szóval minden oké volt
Viszont. Peti szemölcsei kezdenek aggasztani. Már vagy húsz van (futószemölcs)
A kis csuklóján kezdődött egyesek (hiába kértük, hogy ne), addig dörgölgették, nyomogatták, amíg begyulladt, majd mint egy pattanás kifakadt, ettől továbbterjedt. (Ami kifakadt, eltűnt, pici heg - mélyedés maradt). Na azóta több lett rajta, amit elkapar, mindig baromi ronda de eltűnik utánna, (de hát ugye helyette körülötte a vakarás miatt lesz 2-3)....
Doki a vérehullajtó akármilyenfüvet ajánlotta, azt nem igazán próbáltuk. Aztán volt durva szemölcsirtó, azt nem engedte. Aztán a sholl szemölcsirtója, az használt is talán, de csak épp felületre szabad, véletlenül kicsitvakartra raktuk, és gondolom csípte, azóta nem engedi. Most a sholl tapasz van rajta, az elvileg ugyanaz mint a gél, csak a tapaszban van a cucc. 48 órát kell rajtahagyni 2-3x megismételni.....ez a legjobb mert ezt engedi. engedi...azt olvastam, ez "ifjúkori szemölcs" kinövi elvileg.
Valamelyikőtök gyerkőcének (talán Solya?) volt. Mit csináltatok????
Na pusz, mert Annus ágyba rakva leszen...
Maszat