Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét mindenkinek!

Aki Sztanyik doktorhoz jár, van a magánrendelőjében ultrahang?

Ciao
Ádám
brollop

Szia Ádám!

Igen van a Sz.dr-nál UH.
Holnap mentek ha jól emlékszem, ugye!?
sok sikert hozzá, nem fogtok csalódni...

Cas
nem vagyok benne biztos, hogy a két hét kényszer pihi után továbbra is "nyugton" maradsz.
Így Hmmc-nek nem lesz esélye Téged megelőzni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Brollop,
van.

Laga
laga

Sziasztok,
ezt a pangást! Mi van veletek, hol vagytok?

Laga
laga

Laga
Szarakodik a fórum, elmegy az ember kedve tőle... Kép

Nikcsiről
Most írt sms-t, sajnos még mindig bent vannak, mert Korina besárgult. Még nem tudja mikor engedik haza őket... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Brollop,
UH-t biztosan találtatok a dokinál. De nem láttátok véletlenül, hogy megjött-e a vadiúj fogorvosi szék is a felszereléssel együtt az UH mellé?:-)))))))))))))

Bocs Mindenkitől a lerágott poénért, de nem lehetett kihagyni:-))

Laga,
Majd beindul megint a topik, ha befejezték a szervercserét:-) És vajon befejezik egyszer? :-))
Viki
ccviki

Viki
naggyon jó voltál.....

a fogorvos nálam egyébként is aktuális lenne, csak kicsit f...ok. De oda biztos nyugodtabban mennék...

mucus
Tm

Sziasztok!
Beszéltem Nikcsivel, mostmár kicsit jobb a kedve (napközben olyan rosszkedvű sms-t írt...). Korina szépen javul, rengeteget szopizik (és még egy csomót tud fejni is Nikcsi), holnapra ígérték nekik a hazamenetelt, de már nem nagyon hisz benne...
Szóval ha minden jól megy, akkor holnap reggel mennek haza!

Kép
Kép
Kép
cas

Jó nagyot!

9 hetes kisbaba ugrált a mamája hasában, ezt láttuk ma :-) Sztanyik doktor tényleg olyan, ahogy leírtátok, szó nélkül elvállalta, szeptember 30, október 1-2 a várható szülési idő.

El is mentünk egy jót pizzázni a nagy örömre.

Lányok, hol lehet normális, kevésbé tehénszerű, csinos terhes ruhákat kapni Budapesten? Négy éve egyszerűen döbbenetesen gagyi kínálat volt még, remélem, hogy azóta ebben fejlődtünk.

Ciao
Ádám
brollop

Brollop
A manócskához nagy-nagy gratula! Kép
Ha a legújabb divat szerinti, csinos darabokat szeretnétek, akkor ajánlom a 2 in 1 Collectiont, én a Mammut mögötti üzletben voltam, sokféle ruhájuk van, de pl. egy nadrág 14 eFt, egy blúz akciósan volt 4 eFt (a normál ára olyan 7 eFt).
Ha inkább a sportos-kényelmes darabokat részesítitek előnyben, akkor érdemes megnézni a C&A kismama ruháit. Árban szerintem elég jók, és én ott vettem a kedvenc gatyómat (fekete kordbársony, és annyira ügyesen szabták, hogy 18 hetes terhes koromtól hordom, és még most is pont jó, pedig gurulok már! Kép)
Illetve a Brendonban is rengeteg kismama ruhát láttam, de azt már nem néztem meg jobban...

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi!
várunk már nagyon!

Ádám
Gratulálok Nektek!
Én a C&A-ban tudtam jók kis rucikat találni. Nagyon jók a nadrágjaik. Van többféle stílusban is, és az ára sem huszonezernél kezdődik.
Asszem itt a lányok közt is van aki ott vette.
Te Cas? meg ha jól emlékszem Nikcsi is.
De biztos, hogy a többieknek vannak még jó ötlteik ezzel kapcsolatban.

mucus
Tm

Cas
jól tudtam!!!!!!!!
csak nem ment még el az összes eszem:-)

mucus
Tm

Brollop,
Én is a C&A-ben láttam jókat (meg akciósan mindig nagyon jó gyerekrucik is vannak), az unokatesóm pedig a 2in1-ra (Mammut mögött) és a Mammistyc-re (Blahánál) esküszik. A Formes-al (Mammutban) vigyázzatok. Méregdrága, és sokszor nagyon rossz a szabása.
Nekem az összes rucimat a varrónőm varrta. Őt is szívesen ajánlom. Kép Igaz én könnyen vagyok, a párom bátyjának méterárú boltja van. Kép
myra

Formes
Hát az áraik tényleg elég meredekek szerintem is, én a Mammutban lévő üzletben voltam, és még kínálat sem volt olyan nagy...

Mucus
Micsoda memória! KépKépKép
Szerintem is Nikcsi is ott vette a gatyóját...

Kép
Kép
Kép
cas

Családon belüli megszólításokról készítek felmérést (magyar és norvég viszonylatban) és nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:

www.sammm.fw.hu

Nagyon szépen köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat. Köszönöm a megértést!
sadrien

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk a rózsaszín párduccal! Imádni való kicsilány! Cas már emlékeztetett a fontossági sorrendre: 1. beszámoló, 2. visszaolvasás és a kettő nem cserélhető fel...
Most kicsit szusszanok, fürdök, fejek aztán jövök valamikor a beszámolóval, de az lehet, hogy nem ma lesz kész, mert sok írni valóm van.
Csajok terhességem előtti súly és a mostani között 2,3 van!!!!!! Kép Ebből a kettő szerintem a két mellem. Bementem Nikcsiként és kijöttem Pamelaként. Na azért annyira jó derekam még nincs. Jaj csak úgy dölne belőlem, de majd jövök! Végre itt!!!! KépKépKép
nikcsi

Sziasztok!

Korábban már mintha lett volna róla szó, de akkor nem jegyeztem meg. Hányadik terhességi hétig lehet a Margit Kórházban orvost választani?

A nagynénémről van szó, már a 32. hétben jár.

Ha tudjátok, kérlek írjátok meg!

Üdv.,

Jano
jano74

Szia Nikcsi! Jó itt látni téged újra! Mégegyszer nagyon-nagy gratula nektek! Már nagyon kíváncsi vagyok mi volt veletek, na meg ha tudusz egy képet is kérek a pinky-ről! :-)
aranyhold

Sziasztok! Kép

Nikcsi, gratulálok! várjuk a beszámolót!

Orbis, neked is, csak a babanet pár napig nem tette lehetővé, hogy írjak Kép

Brollop, örülök, hogy tetszett a doki... Kép én nagyon szeretem, nagyon emberséges, emellett kiváló szakember is, amit a pocaklakóm igazol Kép

Ruhaügyben én a mammystic-et javaslom, nekem nagyon bejött Kép Kb 8-10 nadrágot felpróbáltam, 6-7 felsőt és egy rossz pillantást sem kaptam... emellett az áraik sem rosszak Kép a formes-ból kifordultam az első 26000 Ft-os árcetli láttán...

Böbe
baba76

Nikcsi
Na végre itt!!! Kép Olyan jó olvasni téged!!!
Jaj, már én is annyira várom, hogy Zsebit a karomban tarthassam... (Csak ő nem rózsaszín párduc lesz, hanem kék ööö... ??? na mi kék?) Kép (Most is nagyonkat püföl, érzi hogy róla írok... Kép)
A beszámolót várjuk nagyon! És a képeket is!
(Ja, és ez a Pamelává átváltozás asszem az én férjemnek is tetszene... Kép)

Jano
Sajnos nem tudok segíteni, esetleg hívd fel a terhesgondozót, és kérdezd meg őket, hátha tudnak vmit mondani...

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi: üdv itt újra Kép Várom én is a beszámolót Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Üdv. újra Nikcsiiiiii!
újat mondok azzal, hogy várjuk a beszámolót?

Cas
h.kék törpi??
Nem valami ötletes, de most hirtelen ez jutott csak eszembe.

mucus
Tm

Mucus
Aranyos!!! Kép
Különben vicc, hogy fiúknak tényleg csak kéket lehet kapni... Alig tudtam vadászni 1-2 zöldet, más szín meg nincs is semmi.

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Sárga? Amúgy tényleg kevés a zöld babaholmi, és ezt magyarázt el egy fradista apukának! :-)
aranyhold

Cas,
Kék herceg - Zöld manó - Barna maci??? Kép Kép Kép
A Kenguru Goldba tök jó barnás-bézses és zöld cuccok vannak. Én ott sóvárogtam, mert nekünk meg csak a rózsaszín-sárga-fehér jutott. Kép

Nikcsi,
Hogyan tellik az első otthon töltött nap?
Te is tudod mikor kell szülni. Egész héten döglődik a Babanet szerverátállítás miatt. Így szinte semmiről nem maradtál le. KépKép
myra

Én is úgy voltam, hogy nem akarok kis hupi törpit. A Kenguruban tényleg vannak olyan rucik, amik tök semleges szinűek, vagyis aki akar kistesót és az más nemű lenne, nyugodtan ráadhatja majd. Egyébként ez egy fontos szempont is lehet ám, mert vannak árak rendesen.

De!!! A kék tiltakozásom ellenére bekell, hogy ismerjem, hogy gyönyörűen tud állni a kicsávóknak. Legalábbis a fiamat mindenki túl dícséri ilyenkor.
Lehet, hogy hülyének néztek, de én előszeretettel vásárolok pl. piros csíkos gúnyákat is neki. És nem a lány cuccok közül veszem el (C&A), hanem a fiúk közül.

mucus
Tm

Aranyhold
Hát igen, a sárga még jó szín, van 1 egész darabunk belőle... Kép
Én adnék rá sárgát, de képesek mindegyikre vmi cuki lányos mintát varrni, és akkor az is kiesik.
Barnából kötöttem neki kis kardigánt, és most készül egy zöld is. Ja, és jól bevált a gomblyuk-recepted, köszi! Kép
(Fradista apuka? Nálunk az esküvői dekoráció sikerült zöldre és fehérre, és mindenki azt kérdezte, hogy azért-e mert fradisták vagyunk? Jajj... Kép A foci iszonyú messze áll tőlem!)

Myra
Nagyon kreatív vagy! Tetszenek ezek a nevek! Kép
A Kenguruban tényleg nagyobb egy kicsit a színválaszték! (Rég jártam arra, egész el is feledkeztem róla...)

Mucus
Tényleg édesek tudnak lenni kékben... Pláne ha kék marad a szeme! Kép (Emlékszem az öreglányok mindig megálltak megcsodálni öcsémet, akinek gyönyörű szivárványos sötétkék szeme van! Kép)
Eltenni kistesónak: na ezért vannak fehér kisruháink is, no meg kocsit is ezért nem akartam kéket.
Piros? Hááát... Asszem az embör kikérné magának, hogy a fiára miért adok pirosat?! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Mit csinál az informatikus anyuka a gyerekének? E-mail címet. Kép Kép
Meg is kaptam a páromtól, hogy őt hat év alatt nem voltam képes megtanítani normálisan kezelni a számítógépet, pedig állandóan könyörgött, de a két hónapos lányunknak már van e-mail címe. KépKépKép
myra

Myra
és küldi már a haveroknak a cuccost?

mucus
Tm

Myra
Ezt most vegyem felkérésnek táncra, szereljek modemet a pocakomra és regisztráljam a zsebi@cas.hu mail-címet a kölöknek?! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Szia Mindenki!
mi a baj a kékkel és a rózsaszínnel és a pirossal?
tessék csak nyugodtan ráadni mindegyiket mindeféle kölökre! A lényeg, hogy neked tetszen!
Úgyis annak nézik a gyereket, aminek akarják. Az én lányomat rózsaszín ruhácskában nézték fiúnak Kép
És egyébként is jól áll a fiúknak is a rózsaszín és a piros és a lányoknak is a kék. Legalább is szerintem Kép Kép Kép

Szilvi
szilvamag

SZilvi
ugyanígy az én fiamat kékben nézik rendszeresen lánynak. Kék sapkában:-))
A ruha meg tényleg a szülőknek teccen, és nem a szín a fontos. Kaptam én olyan kék ruhát, amit soha nem adtam rá a gyerekre. brrr...

mucus
Tm

A kék sapiról jut eszembe...
Egy barátunk és nővére között csak kb. 1 év van. Persze együtt tologatta őket az anyukájuk a kocsiban, gyorsan össze is nőttek, alig látszott a korkülönbség. És mindenki rájuk is csodálkozott:
-De aranyos kislányok! Ikrek?
Mire a mama elunta, kötött a fiának egy sapit aminek a homlokán az állt: Peti
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

ez jó!
lehet, hogy rögtön így kéne indítani, és nem lesz rá lehetőség, hogy asszongya valaki a Bélás sapkájú babára, hogy lány?
Bár????:-))))))

mucus
Tm

én ilyenkor szoktam a kisördögöt játszani Kép
a boltban, utcán a nénik ismerkednek vele, hogy jajj de aranyos kisfiú vagy, én csendesen mosolygok, majd rászólok a gyerekre: "Kinga, gyere megyünk haza!"
Érdemes elemezni a nénik döbbent és megrökönyödött arcát. Kép Kép
szilvamag

Sziasztok,
csak hogy én is beszálljak a sztorizgatásba:

Vilmos pár hónapos volt és tiszta sárgában tologattam a babakocsiban. Jött egy néni, belenézett a kocsiba és azt kérdezte:
-Kisfiú vagy kislány?
-Kisfiú.- mondtam.
-Biztos? - kérdezte a néni.
- Biztos. - mondtam. - Csak tudom, az én fiam.
A néni kétkedô arccal nézett rám és azt mondta:
- Hááát, csak annyira szép, hogy kislánynak gondoltam. Egy fiúnak miért kell ennyire szépnek lenni?!

Na gondoltam ez dícséret, meg egy nagy marhaság is egyben. Már miért ne lehetne egy kisfiú szép?
(Egyébként aki látta a palacsintabulin, az meggyôzôdhetett róla, hogy az én kékszemu˝, szôke, babaarcú kisfiam egy gengszter!)

Laga
laga

Én ugye 13 voltam, mikor öcsém született, és rendszeresen vittem a közeli parkba sétálni. Ott általában összefutottunk egy csupa ránc, kilencvenakárhány éves nénivel, akivel mindig ugyanazt a rutinbeszélgetést nyomtuk le, hogy kislány-e vagy fiú, mennyi idős, hogy hívják, stb. - mert hát elég szenilis volt már szegényke, legközelebbre elfelejtette.
Aztán búcsúzás előtt mindig nyomatékosan kifejtette NEKEM, hogy ez annyira szép gyerek, hogy feltétlenül kell még csinálni másikat is. Egyszer már nem bírtam tovább az udvarias mosolygást, és azt válaszoltam:
- Jó, majd szólok a szüleimnek ezügyben!
A néninek kicsit elkerekedett a szeme... Kép (De legközelebb persze megint tiszta lappal indultam... KépKépKép)

Laga
Épp az a baj az angyalarcú, ártatlan kék szemű fiúkkal, hogy le bírják venni a lábáról az embert egy perc alatt a legnagyobb kópéság után is, és akkor hol a szülői szigor?! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Laga: Balut a mai napig lánynak nézik. Már rosszul vagyok tőle. Talpig kékben, kisautóval a kezében is.
cory

cory
Budapest

Cory
Balut?!?! Annyira fiús!
Na jó, a szeme "túl" szép egy fiúhoz... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas: jaja, Balut. Én is mindig megdöbbenek, pedig már nem egyszer történt ilyen. Szerintem is nagyon fiús Balu, és míg kicsi volt, még csak mosolyogtam, de most már lassan dühít a dolog.
cory

cory
Budapest

Cory,
Balu szerintem is pasis. Egyébként Vilmost nem szokták lánynak nézni, csak ez az egy néni gondolta így.

Cas, Cory,
mi van, nem tudtok aludni?

Laga
laga

Laga
Dehogynem, én mindig korán kidőlök, de tegnap vendégeink voltak. Cserébe Zsebi hagyott 10-ig aludni (persze kisebb-nagyobb megszakításokkal...)! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Mi hír van Nikcsiről? beszélt vele valaki?

mucus
Tm

Mucus
Én is épp gondoltam rá... Szerintem teljesen el van havazva (legalábbis remélem hogy nincs semmi baj velük). Nem akarom hívni, asszem inkább írok neki mindjárt egy sms-t.

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi válaszolt:
"Még tiszta hulla vagyok. Most éppen hasfájás van, nagy ordítás. Hívhattok napközben. Éjszaka talán alszok, és lesz erőm írni. Puszi: mi"

Kép
Kép
Kép
cas

Laga: én éjszakázós vagyok Kép Tegnap éjjel fél 3-kor feküdtem le. Addig hímeztem.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Ja, hát ez már így van, a fiamaimat is lánynak nézték, a lányomat meg fiúnak és még majdnem igazuk is volt:-) Mármint a hajkorona inkább lányokhoz illik, amivel a fiúk születtek és úgy is maradtak. Hanna meg hamar kopaszodó pánkos fazont vett fel:-)

Pamela Nikcserson,
alias Nikcsi a frissensült frissen szült:-)))
Remélem, éjszakáid szebbek alvásilag, mint a nappalok:-)
A mellekkel meg pont úgy jártam, mint Te. Általában mindig a 4. kórházi éjszakán történt, hogy leszállt az éj, rámszálltak a pufók ufók és elvitték az eredeti S méretű cickóimat, helyére Holstein-Fritzféle tejelő kőgolyóbisokat szállítottak. Csak azért nem voltam elégedett a tejgazdasággal, mert igazságtalanul kisebb tejlabdát dobtak a bal mellem helyére, ami elég jól látszik:-)Na, majd keresek egy jó plasztikai sebészt. Nem is ártana azért sem, mert 3 gyerek után már igen csak kicsi a cicik padlóval bezárt szöge:-))

Na, jó éjt!

Viki
ccviki

Sziasztok!
Megjártam reggel a terhesgondozót, jó nagy nyüzsi volt! Aranyosak voltak, egyből megcsinálták a ctg-t is a többi cucc mellett, aminek nagyon örültem, mert hát nem nagyon tudok sokáig talpon maradni, még így is jól bekeményedtem-görcsöltem hazafelé menet... Kép (Oda-vissza séta, sok üldögélés betett rendesen...)
Aztán még egy kenetvételre/vizsgálatra is beugrottam a dokimhoz, aki továbbra is azon a véleményen van, hogy a kölöknek esze ágában sincs hamarabb jönni! Úgyhogy még majdnem négy hét! Kép (Közben lesz 1 hét, amikor összeszorított combokkal ülök, mert addig ő nem lesz... KépKépKép)

Viki
Te még mindig teljesen lökött vagy! KépKépKép

Ui: Lagával is és Meglepivel is összefutottam egy gyors szia erejéig, Meglepi gyorsan meg is ígérte, hogy jelentkezni fog itt...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas

Lehet, hogy megelőzlek, mert nyitott a méhszájam, ezért küldtek ctg-re előbb mint szokás. Jó lenne még 2 hetet kihúzni, de ha nagyon jönni akar akkor már nem tartanák vissza. UH-n is voltam, ott megnyugtattak, hogy a súlya szerint már nem számítana koraszülöttnek. Hát ez van... legalább nem lesznek gondjaim a tágulással (ezt le is kopogom gyorsan...) Szóval elképzelhető, hogy én számolok be előbb a kórházi eseményekről! Kép
Egy csomó gyönyörű pici babát láttam, a "bevásárlókocsiban" tolták őket... alig várom, hogy lássam az enyémet!

MB
meglepibaba

Sziasztok,

na akkor én győztem Meglepivel szemben! (Meglepi, csak nem pont a tehesgondozó ajtaja előtt sikerült parkolnod? Mázlista!)
Szóval ja, találkoztam Cassal pont a terhesgondozó ajtajában. CTG? Fúú az már tényleg a vége!

Egyébként ellenanyagszűrésen voltam és hipp-hopp végeztem. Egy szavam se lehet.

Pénteken meg UH-n voltam. Tuti lány! Ja és a dokim el akarta kérni a CTG papírját. Erre mondtam, hogy én még csak 30 hetes vagyok, korai az még. Ja - mondta. Ebből is látszik, hogy hogy megbálnásodtam!

Cory,
és akkor mikor kelsz fel? Van egy ismerősöm, akinek a napi alvásigénye 5 óra. Ettől érzi jól magát.

Laga 30+5
laga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?