Szép estét Lányok!
Húúúúú, nem biztos, hogy mindenkinél mindent meg tudtam jegyezni, úgy hogy bocsi, ha kihagyok valamit.
Boszi!
Lara nagyon aranyos a fényképen! És örülök, hogy pelus/bilizés megoldódott, de hidd el, még gyorsabban szobatiszta lesz, mint gondolnád. Én nem adok 1 hetet sem és Lara már éjszakára sem fogja kérni a pelust!
És Szofi addig Apájával volt, míg Ti az ovit "nyomtátok"?
Vagy Mama ott van és vigyázott Rá?
Etetőszék: Szék semmi extra. Anno még az Auchanba vettük Adrinak. Holnapra megnézem Neked (is) a nevét, de most nincs már kedvem lemászni ill. kimászni az ágyból! Ugye nem baj?
Egyébként imádom, mert tiszta műjanyag
az egész és a fehér tálca részét simán le lehet kapni és letakarítani!
Vagy ha leveszed a tálca részét, akkor a nagy asztalhoz is oda lehet tolni teljesen. Szóval semmi extra, de nagyon praktikus én mi nagyon szeretjük!
Sissy!
Örülök,hogy minden okés! Te pénteken mikor mész ctg-re? Kíváncsi vagyok, hogy Tomcsi meddig "húzza még".
Nagyon várom már azt az sms-t!
De ami késik, ugye nem múlik!
És most már NE dolgozzál sokat!!!! Irgumburgum!!
Vero!
LaciApuval minden okés lesz! Bizonyította már egy párszor!
És ifjabb Lackóval mi a helyzet? Tart még a láv az ifjak között?
Zsofesz hogy van? Megy tovább bölcsibe? Jól bírta?
Pótmamidat nem láttam, de hátha még az éccakai híradóban is mutatják!
Etetőszékes írás amit Boszihoz írtam, Neked is szól. Remélem nem baj, hogy nem írom le még egyszer!
Kriszti!
Na nehogy mán szégyelljed pofidat!!!!
Nagyon csinos vagy és valahogy hasonlóan képzeltelek el!
Zéti vigyori fejét, nagyon bírom!!!
Imádom az ilyen jó kedélyű gyerkőket!
Pociméreted nem semmi!!!
Örülök, hogy ctg-n minden okés volt! Bunkó bömissel meg ne is törődjél! Vannak ilyenek! Sajnos!
Tenci!
Jó az új vonalzó!
Tényleg, Kati nem jön közénk?
Nálunk a 20 emberkéből csak 13-an jöttek el, mert Dani meg tesómék gyerekei betegek lettek. Úgy hogy minusz 7 fő. De a 24 szeletes torta elfogyott!
Adri meg Zsófi, hogy miket műveltek szegény Ádámmal....
inkább nem részletezem! De Ádám egy hős volt! Jól tűrte a Csajokat!
Mi felnőttek meg dumáltunk, meg söröztünk, boroztunk, üdítőztünk.
Én fújtam fel a lufikat, de Zizinek nem igazán jöttek be!
Úgy hogy felkötöttem őket az étkezőben. Nem tudom miért nem tetszett Neki, eddig semmitől nem volt betojva!
Nem sírt vagy hasonló, de nagyívben elkerülte őket, míg a földön voltak. Ezért felkötöttem a lufikat az étkezőbe! Így már nem volt 'baja' velük!
Lillus!
Majdnem eltaláltad!
Pónis újsághoz volt a nyaklánc. Én nem szoktam ilyeneket venni Adrinak, azt is csak a lánc miatt vettem meg neki még tavaly szülinapjára....talán.
Igen, jól látod a tortán egy maci fekszik. Igazából a rongyija után csináltattam a tortát!
Majd dobok a rongyiról egy szemből képet és akkor jobban láthatod majd. A tortáról nem tudom, hogy miért nincs szemből kép!
Talán Apukám csinált, de hát ugye az ő képei az ő gépén vannak és nem tudom, mikor jut el hozzám legközelebb a gépből a kártyája, hogy letöltsem arról is a képeket. De meglesz! És ha lesz szemből kép a tortáról, akkor dobok majd egy olyat is!
De egyébként a rongyimaci jobban néz ki mint amilyen a tortán lett!
De a lényeg, hogy Jázi egyből felismerte!!!
Vezetés hogy megy? Hunornak meg Apájának akkor jobbulást kívánok! Remélem Ti Csajszik nem kapjátok el!
Linocs!
Gratula Kishúgihoz!
És a Janka Sárán kívül akkor még milyen nevek merültek fel?
Húúúúú, márciustól már fizetni kell a laborokért meg a többiért?
Na ez nem semmi!!! Akkor most mégsem június végéig TB-támogatott a szülés és a hozzá tartozó dolgok?
Azért ez pofátlanság!!!!
Judy!
Merre vagy Te Nőci? Csak nem folyamatosan úszkáltok Ancsával?
Vagy Bobit kergeted éppen haza?
Gyere, ha lesz egy kis időd! Lassan megint kezdődik az adóbevallások ideje, mi?! Te szegény!!!
És a Többiek? Gabi, Heni, Ren...jó tudom Te jössz amikor tudsz! Gyertek Csajok egy-két szóra!
Pussz Lányok! Ezt gyorsa elküldöm mielőtt elszállna!