Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Tudtok olyan cukrászdát, ahol IR kompatibilis sütik, torták vannak?

A szombati Judit látogatós képek a FB-n szuperek! Köszi a szerzőknek :D

Dorka!
Ha meglenne a család tervezett teljes létszáma, és lehetne, én asszem Lac áldásával lennék donor. De szerintem csak akkor, ha mi már túl vagyunk a 3 babán :D

Kubu!
azt akartam mondani, hogy engem már kezdesz befertőzni Sehivel!
Már néha rajta kapom magam, hogy odakapcsolok... :roll: :roll: :roll: Még nem figyelek rá, de az megy...Ezel totál felidegesített valamelyik nap...pedig azt sem nézem... de fényes nappal úgyí ordítottak, meg hisztiztek benne, hogy Sehire vándoroltam :D

Marcus :D beszarok...egyszerre a 2 Shreket :D :D :D olyanokat tud alkotni, hogy csuda :D

eszter82
Budapest

Andikám!
Zabálom a kis szirénátokat :D
nagyon imádom, ahogyan palira vesz titeket :d és azt a reakciót is, amikor ez tudatosul bennetek :D

Ja, és még egy dolog....
Ma reggel beköszöntött Mary! :D
Ezzel ugyebár kiderült az is, hogy nem spontánkodtuk össze kis családunk tagjait, viszont már csak 20 nap és jön az első hasba szuri :D jippppiiiiijééééééé :D
Úgy várom már... :D

Vicky!
a cipzis pocakra én is beregisztrálok! Amint meglesz a kivitelezés módja, utalom is az árát :D

Lilinek nagyon nagyon heppppiiiibörzdéjt :D
Kép

eszter82
Budapest

Eszter: köszönöm! :)
1-2 képet az "új hajam" miatt tettem fel már,még a szülinaposokat válogatom,de nemsoká fent lesznek azok is :)

(a többi képen nem vagyok túlöltözve,azt nem merem oda felrakni,bár a fotós képein is kint van a pocak többnyire ;) :) )
Párom nagyon kitett magáért,Ő szervezte össze a családot,mert tudta,hogy nekem ez jelentené a legtöbbet,nővérem meg segített neki :)

Azt nem értem mondjuk,hogy anyukáját miért nem hívta el,erre nem is válaszolt,pedig többször rákérdeztem,majd megérezve,hogy gáz van,nem hagytam békén,és kitálalt,hogy anyukája úgy érzi,ki fogjuk hagyni az unokája életéből.....

Picit rosszul esik a feltételezés,csak mert a terhesség alatt nem akartam minden nap vele lógni (mással sem...),ez nem jelenti azt,hogy fél évente láthatná csak az unokát... :shock: nem is értem?!
úgyhogy most szervezkedek 7végére valami kerti-party szerűt,ahova elhívjuk Őt is.

Nem értem,mibe kellett volna bevonni... Pelenkavásárlásba? vagy mi az,amit a páros az anyóssal együtt szervez a baba érkezése előtt?
Gondolom én nem vagyok képben,de anyumat se vontuk be,ha eljött akkor megmutattuk a szerzeményeket,no meg segített kocsival hazahozni a bútort (anyós nem vezet),de ennyi.

(Bevallom picit terhes számomra,hogy most így a célegyenesben az ő lelkével is nekem kelljen foglalkozni,de nem szeretnék ilyen hülye félreértést...)
Vendég

Eszterkém az álomsüti cukrászda a mifajtánknak való hely!!!!!!!!! :)

www.alomsuti.hu

Küllemre elég szocreál üzletecske, legalábbis a 13. kerületi amiben voltam, de az amerikaicsoki torta valami fenomenális volt.... Rajótól szülinapra olyat kaptam... 1 szelet torta asszem 15 ch volt???

Amúgy mindegyiknél ki van írva, melyik, mennyi ch.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szóval 20 nap..... na anyám, kezdhetünk RÁTOK koncentrálni gólya barátommal....

Ja anyám tegnap énekelt a gyereknek mindenféléket, a karácsonyi repertoártól kezdve, a népdalokig......egyszer csak hallom...."Gólya, gólya hosszú lábú gólya, megmondtam, hogy ne menj ki a tóra......" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Addig-addig jártunk ki a tóra, míg házunk felett megjelent a gólya.... ":)))))

http://www.youtube.com/watch?v=pnTE9ISF9CQ

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter: én is ajánlom az Andi-féle cukrászdát,én anyumat leptem meg vele májusban,és mindkettőnknek nagyon ízlett ott a süti :)

Tényleg pici hely,1 kis asztalka volt bent 2 székkel,meg még kb. 2 vevő fér be a pulthoz állva vásárolni :D
Vendég

Inkább elvivős hely.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bár mi lecsekoltunk vagy 4 félét a kisasztalnál, mikor odamentünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Én asszem tiramisut ettem,anyum meg somlóit,de nagyon tuti volt mindkettő!!!! :)
Vendég

Eszter én is álomsütit tudom és tényleg kicsit régies a belső, de sütikre minden pontosan ki van írva, könnyű számolni velük és ehetőek, finomak, nincs műcukor ízűk.

kisbéka, valszeg anyósod sem érzi, hogy mennyi, amikor már sok neked. Szeretne is ott lenni unokája körül, meg a tervezgetésben, vásárolgatásban, de közben meg rád tukmálni sem akarja magát, inkább duzzog kicsit. A hétvégi parti jó ötlet, attól bizti rendbe jön a lelke :) egyébként meg nem lehet párodra bízni, hogy saját anyja lelkét ő rendezze le?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

dorka: hűűűűű de jóóóóóó!!!!!! drukkolok továbbra is!!!!!!
magnolia77
Gyöngyös

megnéztem az álomsütis oldalr, hááát összefolyt a nyál a számban :lol:
magnolia77
Gyöngyös

Béku,
ugye nem bántottalak meg ?????????????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

mert nem volt szándékomban :shock:

kubuspace

Dorka: hát párom tipikus pasi... Nincs "szómenése",ha fontos dolgokról van szó,képes rá,hogy csak végighallgassa a dolgokat,de nem igazán érvelt most sem,azaz nem "védett meg" valószínűleg,hogy nekem nem nagyon volt hangulatom ebben az időszakban mások problémáival foglalkozni...

Boldog voltam a zebrás teszt óta,de lássuk be,ez azért nem olyan,mint egy spontán (és azonnal sikerült) terhesség,itt sokkal aggódósabb az ember,jobban vigyáz mindenre :)

a családom nagyon jól kezelte a dolgokat,semmit sem erőltettek,mert tudták,hogy jelzem,ha társaságot szeretnék,vagy bármi mást :) Anyóst lemondani már kínosabb,mégis megtettem,mert nagyon rossz pillanatokban próbálkozott be,így most tényleg csak az ünnepeken találkoztunk,és párom látogatta meg ezen kívül még,ill. segített költözködni neki.

Majd ha meglesz Maja,akkor úgyis jól jön majd a tutujgatás,de az is csak a babánál ;)
Vendég

Kubu: dehogy is!!!! :)
csak néha indokolnom kell,miért vagyok túlpörögve... :roll: ;)
Vendég

na most lelket ápoltam, 1 órát grannyt hallgattam, 1 órát a hugimnak, hozzá megyünk rövidesen, mindjárt kész a kecó, már csak javítófestést végeznek, próbálom rábeszélni hogy engedje meg hogy segítsek neki kitakkerolni a kecót költözés előtt, de nem akarja .......

kubuspace

csajok,
any ötlet ? shrek ruhára (ágynemű, sötét) keresek matricát és nem teszvesz méretűt (max 10x10 cm) hanem nagyobbat.
szerintetek ?

kubuspace

Eszter: Neked,és a többi Titok-hívőnek mesélnem kell valamit :)

Egyik nap épp a buszon utaztunk itt 2-3 sarokkal lejjebb,és az egyik kertben hatalmas sárgabarack fát pillantottam meg,telis-tele gyümölccsel!
Hú alig bírtam nézni,nagyon szeretem,és mondtam páromnak a buszon,hogy nagyon le tudnám legelni azt a fát,ill. hogy anyum mennyire szereti...

Nekünk csak cseresznye-meggy,szilva,alma fáink vannak,barack az nincs :)
itthon másnap este sötétedés előtt nem sokkal kimentünk a kertbe,hogy míg még látunk valamit,gyorsan szed nekem párom egy kis málnát,ha talál még a bokrokon :) Minden nap szedett pár szemet,én meg hálás vagyok a sorsnak,hogy még ezzel is megajándékozta a kertet :)

Egyszer csak mondja a párom,hogy nézzek oldalra a szomszéd kerítése felé (kb. 2 méterre van a málnabokroktól).
Nem hittem a szememnek...

Hatalmas barackfa áll a kerítés mellett közvetlenül (szomszéd oldalán),és egy csodaszép nagy ág átlóg a kertünkbe,dugig érett barackokkal.... :shock:
Ahogy alá néztem,még leesve is volt nem egy barack.
(Párom 1-2 hetente nyírja itt is a füvet...)

Hogy mikor került oda a fa?! Fogalmam sincs... :shock:
Másnap meséltem anyumnak,ő is kikerekedett szemekkel nézett rám,hogy Ő se látott ott soha barackot...
(ez a kedvenc gyümölcse,tehát ha tudott volna róla,legalább emiatt sűrűbben átjárt volna eddig is ;) ).

Csak hüledezett,és annyit tudott mondani,hogy most már kívánhatnék neki is valami jót.... ;)
Vendég

Köszi Csajok!
Már matekolok is, hogy melyik legyen... :roll: :roll: :roll: :roll:
csomó van ami tetszik :)

Nekem egy picuri torta (zsúrtorta) kéne.
Pénteken lesz az 5. házassági évfordulónk, és Lacomat szeretném meglepni! Sokszor sütök neki olyat amit ehetünk, de azért ez mégiscsak az évfordulónk lesz :D
És tuti örülni fog majd, bár számít rá a kis Majmóca, mert ma reggel közölte, hogy majd amikor hozod a meglepi sütit az évfordulónkra, ne hozz belőle sokat, mert nem akarok össznépi kajáltatást csapni a Balaton sound kellős közepén...egy picit, hogy ne maradjon! :D
Ismer, mint a rossz pénzt :D
Lehet hogy éppen sütit nem kéne vinnem :D
de akkor meg olyan csalódott lenne a drágám... :(
Na jó, lesz torta :D csak azt mondjátok meg, mit ajánlotok, ami kibírja a Balatonig a pénteki 30 fokban az utat hűtőtáskában jégakuk társaságában??? :D

eszter82
Budapest

Hát az az ízvilág amit Lac is és Te is a legjobban szerettek.... :lol: :lol: :lol:

Nálunk ugye ez nem lenne kérdés, mert ami süti, édesség, desszert az EGYENLŐ azzal hogy csokis legyen.... legalábbis Rajó felfogásában... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nem emlékszem mi volt a legkisebb kérhető torta, de talán 10 szeletes?? :roll: :roll: :roll: És ami fontos még, hogy asszem 2 nappal előtte kellett megrendelni.... :wink:

andrea-1

őőőő….kisbéka, megkérhetlek, hogy barackevés után kívánj a pocakomba egy (illetve kettő) egészséges bébit…. :oops: :oops: :oops:

eszter, minél kevésbé habos krémeset vigyél, csokisak jobban bírják az utazást, főleg, ha hűtöd is :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

KUbukám, nem egészen világos....... Te most ágyneműre szeretnél ilyen rávasalhatós matricát??

Esetleg mint ötlet, meg lehetne nézni ebayen mondjuk shrek mintázatú anyagot (mint nekünk a macskás függöny) és magát a mintát kivágva rávarrni arra amire gondolod...???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Vagy vannak ilyen helyek, hogy digitális képet kell vinni és azt nyomtatják pólóra, pohárra, naptárt csinálnak belőle... az asszem nagyobb méretbe is játszik mint a 10x10-es .. az a megoldás esetleg? :wink: n

andrea-1

Béku!
:D
Kívánjál nekem légyszi egy egészséges vegyespárost a most augusztusi lombikból :D

A sárgabarackkal én most éppen nem vagyok túl jóban, mert pénteken szedtünk Anyuval egy csomót, és egész szombaton befőztem :?
Viszont a lekvár jó lett, és csupa IR-eseknek is zöld lámpás cucc van benne :D

eszter82
Budapest

Andikám!
Éppen az a bajom, hogy Lacnak és Rajónak sok sok azonos "betegsége" van...pl., hogy ami édesség, az csoki, csoki, csoki! :D
Én inkább túró torta fun vagyok...vagy tiramisus, vagy joghurt tortás...szóval gyümis vonulat...
hmmm... :roll: :roll: :roll: nagy a dilemma... :roll: :roll: :roll:
szerintem ma jól elmászom oda és csekkolom élőben is a sütiket, aztán rendelek valamit...de hogy mit???? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) áááááááááááááááááá, ezek az élet nagy kérdései :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Viszel egy csokitortát Eszterkém, és veszel mellé még szeletbe túrótortát.... Nálunk márciusban pontosan ugyanez történt!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ezek a fiúk tényleg nagyonegyívásúak :))))))))))

andrea-1

Eszter:a csokis jó ötlet tényleg,főleg ha nem túl tejszínes :)
szerintem Balcsiig tuti kibírja,főleg jégakkuk társaságában :D

Ha meg már Lac rákészült,hogy lesz süti,akkor nehogy már ne legyen! ;) :D

Kubu: nem teljesen értem,mit szeretnél. :oops: :oops:
Shrek ruhára matricát? Úgy érted hogy a matricától lenne shrekes?

ha nem találsz esetleg,akkor még olyan lehetőség is van,hogy árulnak olyan papírt,amire tudsz nyomtatni (vagy nyomtattatni) bármilyen képet,szöveget,és utána textilre rávasalható! :)

Ilyet pl. Office Depotban láttam,de legutóbb még az Intersparban is.
Árulnak külön fehér ill. sötét textilhez valót is.
Ezek szintén megtalálhatóak hobbi boltokban ;) :D
Vendég

Lányok,ígérem ez lesz a következő,amit bevonzok (közvetlenül a könnyű és gyors szülés után... :roll: )!!! ;) :D :D :D :D :D
Vendég

Azért vinnék én több sütit is, mert ugyan ez Laccal a mi (kettőnké) napunk, de ott lesz még csomó ember, pl. barátaink, szomszédunk, Lac kisebbik lánya, ... az azért olyan gáz lenne, hogy mi leülünk sütizni, és mások nézik...
Játszom a gondolattal, hogy ne legyen olyan kicsi az a torta... :roll: :roll: :roll: nem tudom...majd kiötlöm a megrendelésig :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva, de azt tudom, hogy

Béku, Nagyon Boldog Szülinapot! (utólag….)

Lili, neked is Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánok!
Kép

Estrella, itt is fogtok menni Zsombival. És hát augusztusban mentek is. :wink: Zsombi nagyon cuki, kérünk képet a tigrissel! :D
Lili nagyon sokat bukott régen. Elvittem uh-ra ott mondták, hogy még nyitva van a gyomorszája, de ezt majd kinövi. Aztán gasztroshoz mentük, de mivel eszik és hízik rendesen ezért nem adunk neki gyógyszert. Most Gastrotuss baby szirupot kap minden kaja után. Hát néha jobb, néha nem. A héten megyünk megint kontrollra. Majd ott ismét felmerül a gyógyszerezés kérdése, hát még mindig nem tudom, hogy kell e. Megszoktam, hogy naponta több alkalommal törölgetek és öltöztetek.

Kpn, persze megkeresem neked a szállást. Viszont végül nem ott voltunk, mivel amikor odaérkeztünk közölték, hogy a gyerekek skarlátosak :shock: :shock: lettek. Na én akkor közöltem a férjemmel, hogy itt nem maradunk. (persze az anyuka nagyon aranyos volt, és intézet másik helyet) Szerencsére a szomszéd gazdaságban is volt egy kiadó apartman és ott voltunk. Együtt éltünk a 6 gyerekes családdal. Vicces és jó volt. :D Ez is a hegy oldalán volt.

Eszter, álomsüti a legjobb. Csomó helyen van, pl. a mamut mellett, hüvösvölgybe viszonteladók http://alomsuti.hu/site.php?inc=0&menuId=11 . Mi múlt héten rendeltünk 16 szeletes dobos tortát. Isteni volt, mindenki imádta. És 2 nappal előtte kell rendelni 8 szeletes a legkisebb. De az amerikai csoki, eszterházy is fini. Ja és a fagyi is isteni. :wink:

Judit, Móci csodaszép a képeken! :D Sajnálom, hogy nem tudtam menni. De majd az őszi talin tuti találkozunk!

Na megyek is, gyermek felébredt és megyünk sétálni egy kicsit. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

őőőő....béku, hacsak nem akarsz a jövő héten szülni, lehetne kérni azt a bevonzást előbb:oops: :oops: :oops: ...36 nap múlva már a petezsákos képet szeretném nektek felrakni ide... :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Béku!
Akkor most inkább Dorkának kérj babá(ka)t, aztán jöjjön a gyors, fájdalommentes szülés Neked, és a végére szívesen maradok én a sikeres lombikunkkal :D

eszter82
Budapest

eszter, csak arra figyelj, ha viszont eladóhoz mész, akkor nézd meg a honlapon előre, hogy melyik jó nektek, mert az Európa cukrászdáról pl. tudom, hogy tartanak pár félét, de nekik már fogalmuk sincs a CH értékről, csak azt tudják, hogy diétás. Legtutibb, ha a saját boltjukba mész, úgy is ott van a legtöbb féle :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Lili,
boldog szülinapot! :-) :-)

Iza,
ha azonnal abbahagyod a sírást mikor Anyu vagy Apu felvesz, rögtön leveszik hogy hiszti. sajnos jobbat kell kitalálnod. :-) :wink:

Móci,
milyen volt a második éjszaka otthon?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó!
Ez az Izának küldött üzenet olyan "tapasztalat szagú" lett :D
csak nem Balázs is bepróbálkozott már ilyesmikkel? :D

Dorka!
köszi :D a saját boltjukba készülök :D
Ennek a fő oka a tanácstalanságom :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

kubu: Depim nem a bölcsi miatt van, én már vágom a centiket, hogy mehessek végre dolgozni. Hiába van itt a telepem felnőtt társaságom, szeretnék egy kicsit nem a gyerekekről beszélni. És az is jó lenne végre, ha az egyik idegszálam nem lenne állandóan lefoglalva azzal, hogy Barbusra vigyázzak. Mindig arra kell figyelni, hogy most megint honnan fog leesni, vagy ilyesmi. De gondolom ezt neked nem kell bemutatni. A depim szülés óta van, hol rosszabb, hol jobb. A végén a valeriana relax és az Evolet által javasolt kopogásos technika annyira jól bevált, hogy nem mentem el. A bogyót szedem, a másikat meg lehet hogy megint elkezdem alkalmazni, még nem mélyedtem bele eléggé. Inkább azzal volt különben a baj, hogy nem volt jó idő és nem tudtunk rendesen játszózni. Meg elkezdtem Barbust kicsit leszoktatni az állandó barátokról, mert nagyon hiányoznak neki és nem egy bölcsibe fognak járni. Viszont így most nekem sem volt kivel úgy beszélgetnem. Te hogy vagy ezzel a melóval? Gondolom te még maradnál Lizával otthon. Én azt mondtam, hogy a tesó olyan 15-16 hónapos kora körül már nyugodtan mehetne majd bölcsibe, mert addigra Barbus is sokat okosodott, na meg elkezdett járni. Az első szavait és lépéseit nem hagynám a tesónak sem. 13-15-ig leszünk Lellén. Csak ilyen villám pihenés, Barbussal ki tudja mennyit bírunk. Most csak ennyire telik sajnos. Ja, és kiderült, hogy mégsem híztam vissza, még le is ment megint 2 kiló, csak valahogy a pocakom nagyobb egy kicsit, mint mondjuk 2 hete. De nem baj, már megint annyi vagyok, mint mikor megszültem.

andi: Szerintem Barbus nekünk is ilyen korában kezdte a hajszárítós trükköt. Már írtam, hogy a végén már csak szájjal búgtunk neki, mégis megnyugodott, mi meg azt hittük, hogy jól esik a fájós pocakjának a meleg. Rafkósak ám. Egyébként mi azt csináltuk, hogy bementünk és simogattuk az arcát. Arra elég hamar elaludt. Próbáltuk nem kivenni, vagy amikor ki is vettük, akkor megnyugodott és ment is vissza a kiságyba. Nálunk ez bevált, sosem kellett azóta sem altatgatni. Van, hogy zaklatottabb a foga miatt, akkor csak az kell neki, hogy üljünk mellette a kanapén a sötétben. Csöndben, még csak hozzá sem kell szólni, csak legyünk ott. Akkor hamar elalszik.

kisbeeka: Van a kismamiknál valami hiány dolog, ami miatt viszketni szoktak. Már nem tudom mi, mert nálam nem volt ilyen. Egyébként homeósba van egy halicar nevű krém, nekünk szúnyogcsípésre azt ajánlották a patikában a gyerekre. Kérdezd meg, hátha neked is jó lenne. Fenistil gondolom felejtős ilyenkor, ugye? A gátvédelem nálam is jó volt, bár nekem csak a szülőszobán csinálta a szülésznő. De így nekem nem volt belső varratom és repedésem sem. Kint pedig 4 v. 5 öltés. Gyorsan gyógyult.

dorkabab: Hajrá a drágaságodnak.

eszter: Az újpesti Csucsu féle cukrászda is IR kompatibilis.

Húúú gyerekek a következő oldalunk már a 100. lesz Nem semmi egy fórum.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!Nálunk is még én ápolom sokszor mások kis lelkét!....és ez most(nem akarok a rokonokkal-ismikkel bunkó lenni),szerintem curv@ra nem az én dolgom lenne!Nálunk most az a felállás,hogy körülöttem mindenki nyavajog,sír-rí,anyámnak pl.:most az a legnagyobb gondja,hogy oldjuk meg,hogy ingyé beszéljünk telón,persz úgy hogy mi járjunk a dolgok után...hát most,hogy párom is hajnali 1-kor jön fel az emeletre,mert addig dolgozik lent,addig haggyjon máá ilyenekkel!Nem kéne 5percenként minden szarral felhívni,aztán nem lenne annyi a számlája!....ja és az összes ismink most találja ki, hogy átjönnének vendégségbe....bezzeg falat vakarni vagy takarítani senki nem jelentkezik be!.....szívem szerint elküldenék mindenkit a piccsbe!!!........húúúú de pozitív vagyok,mi?! :roll:

Már nagyon várom a fotóidat!!! :wink:
Eszter!De jó,nemsokára Te is beállsz a sorba!!! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Vicky!
Köszi :)
Azt hiszem, maradok annál amit a lányok írtak, mert az közelebb van..és minél többet pöcsölök a tortáért utazgatással, annál később érek le Balcsira :D
de megjegyzem azt is, kevésbé kicentizett időkre :D

Hűűű, nem is mondtam...tegnap elértem a kitűzött 50 kilót :D
Na, itt kell megállni és nem tovább fogyni! :)
Ebben maradtam a dokikkal is és magammal is, hogy hiába vinne a lendület még lejjebb, azt már nem hagyom... :D
Lacom meg Sopronban fogyott még egy kilót...már 11,5-nél tart...és tegnap mikor haza ért annyira kis édes volt :) olyan volt rajta a ruha, mintha ellopta volna a két évvel idősebb bátyja ruciját és abban bandázna 5 évesen :) ...mint akit kölcsön kértek :D nagyon megölelgettem és röhögtem rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Éppen volt egy fotó a telefonomban, amikor ugyanebben a cuccban volt, és tegnap lefotóztam ismét :D már van előtte és utána képünk :D
Vicccccccces :D

eszter82
Budapest

Most csak gyorsban... még képekkel is lógok :oops: de Békunak muszáj írnom!!!!

Figyi, nem akarlak ijesztgetni feleslegesen, de: nem tudom, emlékszel-e, de én is viszkettem! Kb. a 32. hét körül kezdődött, mielőtt kórházban is voltam a hasmenés miatt. Namár most, amikor ment a hasam, akkor nem viszkettem, de előtte nagyon, főleg éjszaka, aztán már nappal is és TUDTAM, h. vmi nincs rendben! Aztán, ahogy abbamaradt a hasmenés, újra viszkettem. Sokat olvastam is a témában és sejtettem, h. mi a baj és tényleg terhességi kolesztázisom/epepangásom volt! Elviselhetetlen volt a viszketésem: talpon, tenyéren, és főleg a végtagokon, de néha máshol is. Senki nem akart (nőgyógyász) komolyan venni, ittam kálciumot is, de nem segített :( Végül diétáznom kellett, főleg a tojást nem szabadott ennem és semmi zsírosat. Voltam kórházban epegörccsel is, nézettem radiológussal epét, májat, de az rendben volt. Szóval tudnék mesélni, de nem akarlak idegelni, viszont ne bagatelizáld el, mert VAN RÁ GYÓGYSZER!!! Ursofalk a neve és csak kizárólag hepatológus írhatja fel. Én ez a 35. héten kezdtem el és természetesen várandósok is szedhetik! Utána sokat javultak a májfunkciós értékek és nem viszkettem, de aztán lassan jött is Zorka (38. héten). Aztán szülés után már minden okés volt! Szerintem szólj a dokidnak, h. csináltasson vérképet, különös tekintettel a bilirubin értékre és ezekre: GOT, GPT, Gamma-T!
Inkább feleslegesen vegyenek vért, minthogy gond legyen!!!

Kubu, akkor mégis van nálatok egy kis bibi a hozzátáplálással, mégpedig, h. nincs :? :D Csak ezeket eszi Liza? Akkor szám befogom :lol:
Horváto-ban voltunk, Krk-ön 1 hetet.

Lilinek nagyon boldog szülinapot!!!!

Most mennem kell, még majd jövök!

Kép
Kép
navared
Szfvár

eszter: Gratula a fogyáshoz, azért te már tényleg ne fogyj sokat, mert elfogysz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi!
Nyugi!
Ismik most kíméljenek, ha pedig mindenképpen menni akarnak, akkor segítsenek inkább!
Időben készen lesztek :D

A telefonon ingyen beszélés nálunk is kardinális kérdés volt :D
Ráadásul idén, péntek 13-án Anyunak kicserélték a sim kártyáját és elfelejtették visszaállítani rá a családi csomagot!
Kb 6 nap múlva jön az sms, hogy kikapcsolják a telómat és fizessek előleget, mert rendkívüli forgalom van a kártyámon! :shock: :shock: :shock: :shock:
Akkor derült ki, hogy míg mi azt gondoltuk, hogy ingyé beszélünk, a cég szépen húzkodta a strigulákat minden percért.... gondolhatjátok mennyi lett a részszámlám, ha átlag napi 3 órát beszélek Anyuval telefonon :D
Persze tisztáztam, és beismerték, hogy ők b@szták el, és nem kellett fizetnem :D De azért amikor bemondta a csaj az ügyfélszolgálaton, hogy a százezret verdesem a havi számlával, akkor megállt a szívem egy pillanatra :twisted: :twisted: :twisted:

eszter82
Budapest

Addig beszéltetek a tortákról,sütikről,hogy....úgy benyomnék egyet!
Egyébként nálam most a görögdinnye..de szó szerint töménytelen mennyiségben! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vicky!
Leálltam a fogyással...most jó lenne megtartani ezt az 50-est :D

Navi!
durva ez a viszketősdi :?
mármint az okozója ...
Én is viszkettem a 15. héttől, de sosem volt eltérés ezekben az értékeimben amiket írtál... :shock:
De ha most augusztustól megint viszketek, majd még jobban odafigyelek :)

eszter82
Budapest

:D jól van :D tüneteim alapján már bevehetnétek tiszteletbeli pocakosnak :D
Én is görögdinnyét eszek folyamatosan :D
reggeli, tízórai, uzsi :D

eszter82
Budapest

Ancsi!
Mire érkezik Dorka, addigra kialakul majd a napi fő tevékenysége is, az Anyukája után szabadon :D
Kép

eszter82
Budapest

Eszter!Húúúú mikooo voltam én 50?! :roll:
Azt hiszem mindjárt megnézem ezt az ingyen dumcsit,mert anyám már kiidegeli a famcsit! :? ....csak eddig drótkeféért+fugázóért futkároztam! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi!
Jó idegek kellenek ahhoz is, hogy az összes szolgáltató "családi ingyé terefere" csomagját átnyálazza az ember...magam részéről szívesebben választanám a drótkefe-fuga feladatkört :D

eszter82
Budapest

Eszter!Cuki!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap apával vettünk dinnyét,ő lement dolgozni...én meg gondoltam eszegetek belőle!Erre este megkérdezi tőlem:Vágjak neked még dinnyét?Én meg:ááá nem kell....hagytam neked is egy kicsit(ha tudnád,hogy azt már nem nagyon kell vágni?!) :lol:

Kép
Kép
missancsi

Hú csajok, már én is totál kedvet kaptam a sütizéshez... :lol: :lol: :lol: MOndjuk tegnap du. csináltam anyunak rizskoch-ot, maradt is .... na eszem is mindjárt belőle torta helyett jobbhíján... :wink: :wink: :wink:

Eszter: Nemsemmi.... Lacnak is nagy-nagy gratula a fogyáshoz!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Rajómat is rá kéne venni, de amíg ilyen mértékben nyomatja a csé és ká vitaminokat (csoki, csipsz kóla....stb.) addig esély sincs rá... :roll: :roll: :roll: :roll:

Ancsi: ismerős ez a fajta hozzáállás, hogy segíteni nuku, de vendégségbe beeszia fene őket.... elég csak az anyósomat említenem ... :shock: :shock: :shock: :shock:

Vicky: ma már másodszor csöndesedik le a kisasszony egy jó 20-30 perces - helyenként velőtrázó áriákat is tartalmazó - magánszám után..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?