na itt vagyok újra..
Chilike,mekkora járókát vettetek?fa?elvannak benne a lányok?
nekünk még nem sikerült megvenni,ma voltunk egy baby áruházba,de nem találtunk olyant ami tetszett volna,így valszeg holnap netről fogjuk megrendelni.
Már nagyon kiváncsi vagyok,hogy Patrika mennyire fogja szeretni,meg olvastam,hogy a puha ágy napközben nem a legjobb,hogy inkább a földre,de ott meg félek,hogy felfázik.A játszószőnyeget is az ágyra szoktam felrakni.
Már elék sok játékunk van,ma is vettünk egy színes csörgő labdát és kivi vagyok,hogy mikor minden belepakkolok a járókába lefoglalja-e magát!?
Most ugyanis az van,hogy rövid ideig elmondogat a játékokkal,nézi az ágyról ahogy forog a bölcső fölött a zenélőke vagy beszél a képpel a falon,de hamar rájön,hogy ott hagytam,egyedül van és már kezdődik a nyöszörgés.Szóval még mindig nem sok mindent tudok csinálni,ami nem baj,mert ha nem főzök,elvagyunk gyors,félkész kajákon is,de múltkor pl. olyan napja volt,hogy úgy tudtam elmenni pipilni,hogy rajtam volt a kenguruban
meg a napi zuhanyzást úgy oldom meg,hogy betolom a bölcsőt a fördőszobába vagy egyött szárítunk hajat,ő a wc tetejéről a hordozóból kommentál
hát ilyenek vannak.
Amúgy egy tündér,9 körül letesszük,magát elaltatja (azért apukája mindig ott marad vele,lapít a nagy ágyban,amíg el nem alszik) és reggel 5-6 körül kell,kiveszem,megszoptatom és már alszik tovább.
Következő ébredés 8-9 között van,utánna játszunk egy kicsit meg skypeon megmutatjuk magunkat mamáéknak,majd dél körül alszik hol rövidet,hol 2 órát
aztán délután lemegyünk sétálni,ott is alszik többnyire 1-másfél órát.
Ha megjött apa a melóból mindig van valami program,megyünk erre-arra,majd haza,kis játék apával vagy táncika,aztán fürcsi,szopi és alvás.
Most csütörtökön és pénteken egész délelőtt szakadt az eső és nem hiszitek el,mindkét nap fél 1ig aludtunk
úgy,hogy a reggeli ébredéstől 2 óránként evett,de mindig aludtunk is vissza
Ilyenkor reggel,ha elmegy apa,a következő kajánál már nem rakom vissza,ott van mellettem.
Tehát reggeltől kora délutánig többnyire 2 óránként eszik és utánna 3-4 óránként.
Múltkor volt olyan is,hogy többet voltunk kint,egy parkban és 5 óra telt el 2 kaja között,mert mikor haza értünk,akkor sem volt éhes,2x is próbáltam cicire rakni,de sírásba kezdett így kénytelen voltam várni és csak a lefekvés előtt kérte.
Nem tudom,hogy a fogai készülődnek-e,de 1-2 hete annyira nyáladzik meg az ökle mindig a szájában van,sokszor mindkettőt próbálja betuszkolni,az nagyon vicces.
Sokat nevetünk rajta,olyan aranyos dolgai vannak,reggelente olyanokat nyujtozódik mint a nagyok
Julcsika,én is hasonlóan jártam 2 éve a rendőrrel,szintén müszaki,csak én éppen nem vettem észre,hogy lejárt.
Ráadásul mi aznap este készültünk a szüleinkhez az autóval és szintén 2 hónapra akarta kivonni a forgalomból,szóval volt könyörgés,de én nem úsztam meg ennyivel,egy 20asom bánta
A "te" rendőröd valóban nagyon rendes,megértő volt.
Hogy van Szojnus,még mindig fáj a poci?
Haladtok az altatással?
Sztem.ha majd többet tudsz te is pihenni,akkor kibírod a hajnali etetést vagy már nem is lesz hajnali etetés.De már így is szuper,hogy hajnalig a saját szobájában alszik egyedül.
Ha elköltözünk innen nagyobb lakásba és lesz Patrikának is külön szobácsak,akkor mi is megrpóbáljuk majd külön.Kivi leszek
Írtad,hogy hosszú az etetés.ez mit jelent?sikerült elhagyni a bimbóvédőt?
Rencsikém,írok mailt is,nagyon sajnálom
Remélem mielőbb kilábalsz te is a betegségből és mesélsz majd nekünk Domikáról.Addig is puszi Nektek.
Néztem a fotókat iwiwen,cukorság.
Bodzi,láttam a két új fotót Esztiliről és az utolsón annyira szép ( a többin is).de ezen olyan igazi nagylányos,bájos.
Ezen a kettőn pl. tiszta apukája
Meg a mai Lukács fotókról is az a véleményem,mintha nem is egy 13 hós kiskrapekot látnom,annyira nagyfiús.
Moncsikám,Nimóci is cukorság,olyan sokat nőtt és milyen üügyes,hogy már a hüvelykújjacskát szopogatja.
A mennyiség miatt sztem. ne stresszelj,hisz szépen fejlődik,úgy tünik neki ennyi elég.nem?
Kit takar a csíkos ing? kiváncsifajta vagyok na