Sziasztok,
Ma felhívtam Ibolyt.Nem is tudom,hogy hallottam-e valaha ilyen kedves hangot.
Megnyugtatott,hogy ha van elég pisis pelus,nem sírós,fejlődik szépen,akkor ennyi idő alatt is Patrika éppen annyit eszik,amennyi neki elég.
Nagyon örült ,hogy elhagytuk a védőt,össze vissza dicsért
Kiváncsiságból ma Apa elhozott a gyogyótárból egy digitális mérleget( az elöző nem az volt és az izgő mozgó gyermekemmel elég nehezen boldogultam:)),holnap méregetem,hogy nagyjából mennyiket eszik.
Képzeljétek tegnap este,szülés óta első alkalommal itthon hagytam Patrikát az apukájával 3 órára.A magyar csajok ismét talit szerveztek egy cocktail bárban és úgy voltam vele,hogy talán már nekem is jár egy kis "szórakozás":)
Apa nem is tiltakozott,sőt rögtön rábeszélt,hogy menjek nyugodtan,így kitaláltuk,hogy napközben a szopik után fejek,meg mielőtt elmegyek itthonról és ő azt adja oda este,majd lefekteti ügyesen
Nagyon jól éreztem magam,még egy alk.mentes koktélt is benyomtam
Na meg ők is boldogultak nélkülem,úgy örültem,hogy ilyen kis ügyesek.
Ági!örülök,hogy benéztél.Hogy vannak a manócskák?Hihetetlen,hogy már elmúltak 2 évesek.puszi nektek.
Libuskám,sajnálom,hogy még gond is van a megrendelt ablakokkal
cserélik is rögtön vagy várni kell rá?
Érdekes amit a szakácskönyvről írsz.
Van valami spéci könyv,ami jól leírja,hogy mit mikor lehet bevezetni?
A németek pl. répával indítanak.
Bodzus,mégeccer köszönöm neked Ibolyt.
Még gyorsan leírom,hogy ma mi történt.
4kor megetettem Patrikát (szokásos 7 perces szopizás),felöltöztünk és lementünk sétálni.Közben Apa is csatlakozott hozzánk,jó nagy kört mentünk és már éppen hazafele tartottunk mikor P. elkezdett nyüszögni,mondom gyorsan tépjünk haza,mert 2,5 óra telt el,biztos nagyon éhes.Loholunk haza,vetkőzés és már akkor kezdett gyanús lenni,hogy nem ordít miközben veszem le a cipőmet,hogy nem adok rögtön cicit.Ettől függetlenül pár perc múlva már szopira készen vettem az ölembe,kínálgattam és nagy zokogásba tört ki,hogy neki nem kell.
Teljesen kész voltam,hogy mi lehet,de gondoltam várok fél órát és kínálom újra,addigra tuti éhes lesz.Következő próbálkozásból is sírás lett,ekkor már majdnem én is sírtam,hogy miért nem eszik a drágám,de kénytelen voltam várni.Egy óra múlva Apukája vállán elkezdett cuppogni,átvettem és már rögtön kérte.Így picivel több mint 4 óra telt el a két etetés között.
Szóval csak elég neki az,amit 7 perc alatt szopik,néha még sokkal több ideig is
jó éjt csajócák