Sziasztok!
Elsősorban: Gabi, nagy nagy gratula a gyerkőchöz, sok tejcsit, kitartást, hamar átaludt éjszakákat, kevés hasfájást, sok örömöt - mosolyt kívánok
Na, megint megpróbálom az írást Nektek...eddig Peti mindig kiszúrta, ideült, vagy egyszerűen nem hagyott írni, vagy kikapcsolta. De volt, hogy el is küldtem képekkel, és sehol nincs. Pedig Gabinak + Shine-nak is írtam egy csomó "okosságot" de már Gabinak hiába, és zserintem Shinének is....
uugye????
Mi mekvagyunk, voltunk usziban szerdán (AHOVÁ cSACSIÉK JÁRNAK) Peti nagyon élvezte, ugrált be a széléről
Annus csak elviselte, nem sírt, de nem is nevetett....a szaunát bezzeg élvezte as büdös, elterült a törölközőn, röhögött nagyon. Legközelebb viszek neki testápolót, jól bekenem/maszírozom vele. Bár a védőnő azt mondta, nem szabad szaunába vinni, bár ez nem 100 fokos, hanem direkt alacsonyabb. Én örültem neki, mert a hideg víz után ott jól átmelegszik, + ott pelusozom be meg adom rá a bodyt, és akkor nem fázik meg talán. Szomorú lennék, ha nem lehetne tényleg szaunáznia.
A lány a buksiját hason továbbra sem tartja, meg s próbálja megemelni - mintha nem tudná hogyan kell - de a karomon/ban már csak a derekát támasztom, és csuklónál fogva felhúzva is tartja, meg ültetve is (igaz, így kicsit manósan összeroskad, ). Na meg oldalra tud fordulni, meg vissza.
Éddes szokást vett fel ! Szopja az ujjacskáját születése óta, (szerintem ennek köszönhetőek az átaludt éjszakák) és a legújabb: szopi közben betolja a cici mellé az ujjacskáját, ha kiveszem, visííít
Megpróbáltam lefényképeztetni Apával, nem lett 100% sajnos. Ilyenkor még megspékeli egy mosollyal is, akkor a csúcs
Ha sikerül küldöm mailben, magyarázattal, mert nem tudom, ki olvasta ki nem ezt.
Szopi probléma még mindig: este (ma is) elégedetlennek látszik, ilyenkor még vagy 2x cicire teszm, nagyokat büfög utánna, van hogy picurit bukik (max teáskanálnyi), és elalszik. De amikr visszarakom cicire, már biztos vagyok benne, nincs benne semmi, olyan leeresztett lufik, a hasamig érnek
Elfogyhat pikk-pakk a tej? Mert hkedden visszavittük a mérleget....Mi van ha egyszer csak kiszárad??? Mert cumisüveget nem fogad el (víz miatt)....mi lesz , ha baj lesz emiatt?????
No a képek, megyek aluszni
Az én okos nagylányom tegnap este ilyenkor lefeküdt, és reggel 1/4 10-kor én zajongtam, hogy kelljen fel, és akkor is mosolyogva ébredt (Peti még 1,5 évesen is bőgve ébredt...)
Puszpusz, SHINEE DRRUKKK
Maszat
Vojőőőőr....merre merre?????
Megpróbálom még eysze a képeket ide is