Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krizsi Kép ÁmenKép Mármint a kis shine, NAGY SHINE dologra! Kép
Ma voltam dokinál, de nem sokat haladt előre a dolog, igaz a fejecskéje (doki szerint koponya, de ez nem tetszik annyiraKép már jó helyen van, de még mindig olyan egyujjnyi a méhszáj. Talán a héten szülünk, de én már nem bízom benne túlzottan.
Jól megéreztem, illetve agykontrolloztam, hogy májusi lesz a baba! KépKépKép Hát erre nem itt van még a pocakban, a kis beste. Totál bebetonozta magát! Kép
Pedig most már nagyon kijöhetne!!! Kicsit 8nagyon) nyűgös vagyok már. Fáj a hátam, alig alszom, stb.... Szóval, remélem, Krizsi, igazad lesz, és tényleg lerakom az én kis csomagomat. Kép

Panka kersztelőjéről majd küldj képeket! Kép

AngiKép Moziba nem merek elmenni, de minden mást megteszek, ami házipraktikaként bejön szülés előtt: pl. ragyog a lakásunkKép, még a kádat is hatszor kitakarítom, pedig azt nagyon utálom, mindennap megyünk jó hosszú sétákra, stb... Eddig semmi eredmény! Kép Lehet, hogy venni kéne egy nagy doboz jégkrémet, lefeküdni a tévé elé, és csak majszolni. Kép

Annamari: Balázs storyKépKépKép

Na jól van, megyek, teszek-veszek még. Pusszantás, shine
shine

Sziasztok!

Nem teljesen világos, hogy hol is járok. Ti tényleg a II. Klinikán szültetek vagy fogtok szülni? Én novemberre vagyok kiírva, de éppen most készülök orvost váltani. Közel lakom a Klinikákhoz, úgyhogy úgy gondoltam, hogy célszerű lenne ott szülni. Szívesen vennék egy-két infót,ha tudtok róla mesélni.

sziasztok
Doryy
doryy

Sziasztok!
Igen Doryy, mi mindannyian ott szültünk vagy ott fogunk szülni!

Mi az ami izgat?
Én ott szültem, kedvenc orvosomnál (2 éve).
Inkább kérdezz, úgy célirányosabban tudunk válaszolni.
Ami engem illet: én jártam szülsé felkészítő tanfolyamra és nagyon klassz volt. Nem csak tudásbelileg adtak újat,(mást), hanem megnézhettük a vajúdót és a szülőszobát. (akkor még nem volt átadva az új - most viszont hiper-modern szülőszobák vannak, minden földi jóval felszerelve, ami a normál szüléshez kell. (nem teljesen alternatív szemléletű, de a szülés, születés és annak lefolyása a lényeg.
Szerintem jó orvosk vannak és ami nem utolsó szempont, hogy itt egy elég jó színvonalu NIC/PIC működik, ha (ne adj Isten) a picurnak erre szüksége lenne.

Pusz Mindenkinek!
Krizsi
krizsi

Szia Krizsi!

Fantasztikusan gyors válasz. Kép Jövő héten megyek az egyik ottani doki (gondolom nem szabad nevet írni) magánrendelőjébe. Nem vagyok megelégedve a mostani dokimmal.
Igazából ez a felszereltség és a klinika állapota érdekelt nagyon, illetve a felkészítő tanfolyam. Szeretnék járni terhes tornára és erre a felkészítőre is. Ezek pénzes tanfolyamok?
Mi az a NIC/PIC?

szió
Doryy
doryy

Sziasztok!

Üdvözlünk Doryy itt, nálunk!
Miért ne szabadna nevet írni? Így jobban tudnánk segíteni, esetleg...

Köszönöm az érdeklődést Dani állapota iránt.
Szóval, elég bonyolult a dolog. A Budai GyK-ban azt mondta a doki, aki két éves kora óta ismeri a gyereket, hogy kövér. Menjünk a dietetikusukhoz és fogyjon le. Elmentem magánban egy dietetikushoz máshova, kiröhögött, mármint a kövérség megállapítását. Kiakadt viszont a "lisztallergia" megjegyzésen a kórházi záróban, hogy olyan nincs! Glutenallergia, érzékenység van, de lisztallergia nincs. És ezt egy allergológus, immunologus aláírta. De az előzetes eredmények alapján szénhidrátdiétát írt elő. Majd elküldtek a BGyK-ban neurológushoz, az is nevetett egy sort, hogy ennek a gyereknek semmi baja, a szédülés oka nem ez. Aztán megjött a végleges eredmény, ami igazolta a cukkor és inzulinszint leesését, de a BgyK szerint nem beteg még mindíg. Átfaxoltam a leletet a magándietetikusunknak a János K-ba reggel, majd du visszahívott a diagnózissal, remélem jól jegyeztem meg és írom: retraktív hypoglikémia. Kiemelte, hogy a gyerek semmiféle cukrot, mézet nem ehet, mert attól leesik az inzulinszintje, éhes lesz (jobb esetben). Megkérdezte, hogy készült-e hasi UH. Gyümölcsöt ehet, mert van mellette rost, de gyümölcscukrot, szőlőcukrot sem használhatunk. A diétát jól állította be, két helyen tett kiegészítést, valamint napi 1 óra sportot ajánlott.
Elmentünk a MÁV-ba, ott meglovagolták a "lisztallergiát" és a félévenkénti izületi gyulladásait. Csodálkozott, hogy nem csináltak biopsziát anno. És ajánlotta az I. sz Gyerekklinikát, holott a Bgyk is ismeri és jónak tartja.
Hát ennyi egyelőre. Megyünk tovább nyáron. Nem hagyom így.
Amúgy tényleg rosszul lesz, ha cukrosat eszik. Most tapasztaljuk. Próbálkozunk egyelőre...

Most befejezem. Majd jövök még. Hajrá, mindjárt szünet!!!!!!KépKépKépKép

Pusz-Krisz

mohácska

Sziasztok!

Gabi!Kép
Gratulálunk az új családtaghoz! Minden szépet és jót kívánunk neki!

Bobó és Terika
terika

Sziasztok!

Shine,
Hajrá, húzz bele, nem lehet sok hátra, a hátralévö idöt talán fogason lógva is kibírnád. Olyan izgi.

Kriszta,
Miért nem tudják egy helyen alaposan kivizsgálni? Ahogy leírtad, egyik kórházból ki, a másikba be, a másik diagnozisának megkérdöjelezése, kinevetése... Remélem lesz eröd (persze, hogy lesz), végigcsinálni. Dani, hogy viseli?

Krizsi,
Napozókrém. Ma végre találtam én is egyet, ami jó Clarins Spécial Enfants 125 ml, faktorszám 30, ár:245 korona, kb 27 euro, Elöször azt hittem, hogy nem jól látok, amikor az árát néztem.

Orvosok. Most csak megint ledöbbentem, amikor olvastam, hogy Krisztáék kivizsgálása, hogy zajlik.

Még mindig itt, várjuk a riasztót. Apa Dániából rendelte, az interneten nyomon követi a csomag útját, ma reggel 5 órakor érkezett meg a csomag Malmöbe, a külföldröl érkezö csomagok raktárába. Utána a nap folyamán átkerült egy másik raktárba, talán az éjszaka folyamán ideér.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

SziasztokKép

MEgvagyok, csak kicsit lefoglal a fiamKép
Krizsi jelentem élünk virulunk, csak hát még apa nem vett laptopot, hogy séta közben tudjak netezniKép MEg valahogy a gyereknek hetedik érzéke van a számitógéphez, ha közeledem felé élénk nyavalygásba kezd hogy vele foglalkozzak inkábbKép

Terika,
Bobó mennyire virgonc mostanában? hány cipő orra kopott már el?Kép

Dorry,
üdv a fedélzeten. Jó választás a klinika, szerintem nem fogsz csalódni. Nyugodtan irhatsz nevet, legalább akkor az még jobban tud neked segiteni, aki esetleg szintén az ő páciense. A NIC/PIC az újszülött intenzivet takar, sok helyről ide hozzák a koraszülött babócákat, vagy akikkel probléma adódott esetleg szülés után.
Amúgy csak ismételni tudom a lányokat, kérdezz, úgy sokkal könnyebb irnunk nekedKép A felkészítő és a terhestorna is ingyenes szolgáltatása a klinikának.

Kriszti,
sajnálom, hogy ennyi helyre küldözgetnek titeket, és hogy egyik másik doki szöges ellentétben áll a diagnózisában, ez elég elkeserítőKép

Shine,
az ak-záshoz a végén hozzátetted, hogy történjen az ami mindenki számára a legjobb?Kép Tuti hogy "kiscsomag" nak jobban tetszik a június a jelek szerintKép Reméljük, hogy a héten kidugja már a nóziját, úgy is jön egy kis időjárás változás, az is sokat szokott segiteni, de van ahol melegen ajánlják hogy apuci szeretgesse meg egy kicsit anyucitKép

Angi,
szegénykém, akkor elkapta a gépeteket a kék halálKép ez windows betegség sajnaKép Amúgy jó az a 486os, néha még megbizhatóbbak mint a mostani hiperszuper vackok, amik már néhány fok melegedéstől elszállnak. Dekupálással hogy állsz? Tettem fel csereszalvikat ha gondolod nyugodtan válogass, sőt ha van kedved akkor meglesheted a szalvétagyűjteményem is ami itt található. A kisképekre az van irva hogy feldolgozás alatt, de ha ráklikkelsz és kinagyitod akkor látni őket.

Nah lányok vége az aranyéletemnek, mostmár sehol nem hagyhatom ott a fiam egy másodpercre sem, képzeljétek a hétvégén felállt a kölyök, pedig még nincs hat hónapos. Ahol talál egy stabil pontot és számára elérhetőt, ott feltérdel, majd kinyomja magát állásba. Sőt ezt még megtetézte azzal, hogy már nem csak kuszik, hanem elindult négykézláb is, vagyis szépen rakja két három lépésre a kezecskéjét és lábacskáját, utána ugyan kinyulik mint egy kismacska, de nem tart sokáig, újra felpattan négykézlábra és folytatja az útját.
Tettem fel róla új képeket ide.

Mindenkinek szép éjszakát

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Gabi: nem vagy még otthon? Nagyon várom a beszámolót és a képeket! KépKépKép

Picus: Andika meggyógyult?

Doryy: szia Kép üdv a fedélzeten! Kép

Kriszti: ez tényleg nem semmi történet! Kép Minden jót és kitartást kívánok Nektek! Kép

Csillah: igyekszem, de Ádám nem az az elsietős fajtaKép

ÁgiKép Megvolt a szeretgetés isKép Ennek ellenére, semmi. Kép Igaz, én is kiírt napon születtem, lehet, hogy Ádikám is ilyen precíz lesz! Kép
Szerintem, kifejezetten élvezi a sok takarítást, lépcsőzést, sétát, stb. Biztos azt hiszi, ringatják! Kép

Mellesleg, ma reggel elment a nyákdugó (ugye így hívják?). Legalábbis azt hiszem, az volt. De lehet, hogy csak a tegnapi vizsgálat utáni vérzés maradványa. Passz. Mindenesetre az előbbi változat jobban tetszik! Kép

ÁgiKép A kisfiúk már csak ilyen anyásak! KépKép

puszi, shine
shine

Sziasztok!

Én nem igazán szoktam irogatni, mert nem igen volt lehetőségem eddig itthonról.
Nagyon gyönyörűek a babák,Kép)) mindenkinek gratulálok!!!!!

Magamról: 2004.03.08. 12:22-kor látta meg a napvilágot a kisfiúnk Bálint Zoltán (Zoltán nevet az apukája után kapta, és pont Zoltán napon született)Császármetszéssel segítették világra,én pedig végig aludtam, amit utóbb nagyon sajnálok, de másra nem volt idő. Hálával tartozom az orvosomnak és a szülésznőnek(akit aznap ismertem meg, és nagyon kedves, és segítőkész volt)mindent megtettek azért, hogy biztonságban érezzem magam.

Szép napot mindenkinek! Kép))

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Köszi az üdvözlést! Kép

Tetszik ez a beszélgetés. Már egész sokmindent megtudtam. Jó, hogy mindenki leírja a tapasztalatait. Ha minden igaz, akkor jövő héten átvesz dr. Valent Sándor, ő a Klinikákon dolgozik. Tudtok róla valamit esetleg? Azért kezdek megnyugodni egy kicsit. Mindenhol jókat hallottam eddig a Klinikákról, persze az természetes, hogy nem mindnekinek egyforma az elvárása.
Eredetileg Újpesten a szülőotthonban szülnék, de sem a dokim, sem a helyszín nem felelne meg. Állítólag a szülőotthon nem rendelkezik olyan felszereléssel, ami esetleges komolyabb komplikációkat el tudna látni. Persze nem gondolom, hogy szükségem van rá, de soha nem lehet tudni. Azért röhej, hogy végülis egy szülésre specializálódott intézmény és nincs teljes felszereltség.

Már nagyon várom, hogy mehessek tornázni és a felkészítőre. Jár valamelyikőtök oda? Biztos sok kismamust megismerek majd ott. Kép

puszi
Doryy
doryy

Sziasztok!

Shine: nyugi nyugi majd csak jón Ádám bent nem marad az biztiKépKépKép
Andika meggyógyult!
Voltak rajta kiütések a láz után, bár nem számottevő de volt.
Mohácska a lényeg szerintem az, hogy megtaláljátok a rosszullétek okát és jól haladtok!!
Megyek, mert az Andi itt ül az ölembe és így nehézKép
Ebben az a borzasztó, nehéz, hogy a lázat nem lehet lehúzni !!
A lényeg túl vagyunk rajta semmi baj látszólagKépKép
Picus
picus

Szóval itt volt az andi látszik a mondtak az utolsó kettő az a voltak kiütések után jönKép
Az utolsó mondatom a megyek...volt..
Csak az andi alkotott nem tudom mit ütött és hova de eléggé összekevert mindentKépKépKép

Picus
picus

Sziasztok!

Kipihenten újra itt vagyok.Kép Bobó időközben betöltötte a 2. életévét.Kép Egész hétvégén azt ünnepeltük - itthon ill. a nagyszülőknél. Mondta, hogy "ketti" éves és, hogy "tottát" fog kapni. Olyan aranyos volt!Kép

Shine!
Gratula nektek is az évfordulóhoz!Kép( jól emlékszem, hogy az is 31- én volt?)
Ádám biztosan nagyon remekül érzi magát odabenn, így még várat kicsit magára.Kép
Amúgy anno én is az előző napi vizsgálatra fogtam azt, ami valójában már a nyákdugó volt....és másnap délben megszületett Bobó.

Ági!
Még mindig tart a motor- őrület Bobónál.Kép Azóta nem koptatott el másikat, mert AZT adom rá.Kép

Dorry, Nedinabp!
Üdv itt!Kép

Dorry!
Úgy tűnik, ugyanaz az orvosunk. Kép

Kriszti!
Nem semmi, amit a vizsgálatokról - véleményekről írtál.Kép Mielőbbi gyógyulást Daninak!

Terika
terika

Ági!
Most néztem meg a képeket. Annyira jók!Kép Milyen ügyes Dani, hogy már így produkciózik! Olyan helyes, ahogy kukucskál!

Terika
terika

Szia Terika! Kép

Hát ez fantasztikus! Mesélj, milyen doki? Én csak hétfőn fogok találkozni vele először. A régi dokimmal nem voltam megelégedve és őt ajánlották. Normális? Hány éves kb? Minden érdekel róla.

Doryy
doryy

Sziasztok!

Shine!
Hol vagy? Csak nem...?

Doryy!
V. dokival biztosan meg leszel elégedve.Kép Én csak jót tudok írni róla.KépKépKép Nagyon alapos, lelkiismeretes, türelmes. Bővebb infót priviben írnék, ha megadod az e- mail címed.

Lányok!
Hol vagytok?

Terika
terika

SziasztokKép

Doryy,
V dokiról csak jókat mondhatok, igaz nem ő a dokim, de sokszor találkoztam vele, és mindig nagyon rendes voltKép

Terika,
hm és már legalább kilóg a lábujja Bobónak a cipőből?KépKép Amúgy jó előre kivántam boldog szülinapot neki, most útólag is huzd meg a fülecskéjét a nevünkben isKép

Shine,
nagy a csönd, nagy a csönd?? Csak nem??????

Picus,
lázKépKép kiütésekKépKép ++++++++++++ energia a gyors felépüléshez nektek.
Azért értehető voltál Andika alkotása melett isKép

Jányok hol vagytok, kivel mi van?

Voltunk dokinéninél ma hathós mérésen, az adatok: 8280 gramm és 67 cm, bemutatta a tudományát manó, majdnem lepakolta a vizsgálóasztaltKép Dokinéni megerősitette, hgoy kint van a jobb alsó fogacskánkKép

Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Elsősorban: Gabi, nagy nagy gratula a gyerkőchöz, sok tejcsit, kitartást, hamar átaludt éjszakákat, kevés hasfájást, sok örömöt - mosolyt kívánokKépKépKép

Na, megint megpróbálom az írást Nektek...eddig Peti mindig kiszúrta, ideült, vagy egyszerűen nem hagyott írni, vagy kikapcsolta. De volt, hogy el is küldtem képekkel, és sehol nincs. Pedig Gabinak + Shine-nak is írtam egy csomó "okosságot" de már Gabinak hiába, és zserintem Shinének is....KépKépKép uugye????

Mi mekvagyunk, voltunk usziban szerdán (AHOVÁ cSACSIÉK JÁRNAK) Peti nagyon élvezte, ugrált be a szélérőlKép
Annus csak elviselte, nem sírt, de nem is nevetett....a szaunát bezzeg élvezte as büdös, elterült a törölközőn, röhögött nagyon. Legközelebb viszek neki testápolót, jól bekenem/maszírozom vele. Bár a védőnő azt mondta, nem szabad szaunába vinni, bár ez nem 100 fokos, hanem direkt alacsonyabb. Én örültem neki, mert a hideg víz után ott jól átmelegszik, + ott pelusozom be meg adom rá a bodyt, és akkor nem fázik meg talán. Szomorú lennék, ha nem lehetne tényleg szaunáznia.

A lány a buksiját hason továbbra sem tartja, meg s próbálja megemelni - mintha nem tudná hogyan kell - de a karomon/ban már csak a derekát támasztom, és csuklónál fogva felhúzva is tartja, meg ültetve is (igaz, így kicsit manósan összeroskad, ). Na meg oldalra tud fordulni, meg vissza.
Éddes szokást vett fel ! Szopja az ujjacskáját születése óta, (szerintem ennek köszönhetőek az átaludt éjszakák) és a legújabb: szopi közben betolja a cici mellé az ujjacskáját, ha kiveszem, visííítKép Megpróbáltam lefényképeztetni Apával, nem lett 100% sajnos. Ilyenkor még megspékeli egy mosollyal is, akkor a csúcsKépHa sikerül küldöm mailben, magyarázattal, mert nem tudom, ki olvasta ki nem ezt.

Szopi probléma még mindig: este (ma is) elégedetlennek látszik, ilyenkor még vagy 2x cicire teszm, nagyokat büfög utánna, van hogy picurit bukik (max teáskanálnyi), és elalszik. De amikr visszarakom cicire, már biztos vagyok benne, nincs benne semmi, olyan leeresztett lufik, a hasamig érnekKépKépKép
Elfogyhat pikk-pakk a tej? Mert hkedden visszavittük a mérleget....Mi van ha egyszer csak kiszárad??? Mert cumisüveget nem fogad el (víz miatt)....mi lesz , ha baj lesz emiatt?????

No a képek, megyek aluszniKép
Az én okos nagylányom tegnap este ilyenkor lefeküdt, és reggel 1/4 10-kor én zajongtam, hogy kelljen fel, és akkor is mosolyogva ébredt (Peti még 1,5 évesen is bőgve ébredt...)

Puszpusz, SHINEE DRRUKKKKépKépKép

MaszatKép

Vojőőőőr....merre merre?????

Megpróbálom még eysze a képeket ide isKép

KépKépKép
maszat

Nem megy el nektek az ujjszopó-szopizó. Hát, én iderakom. Ha valaki megbotránkozik, szóljon, levetetem.

Ja az előbbin jobbra még a Peti is ott van, csak hülyén sikerült felraknom.

Pusz: maszatKép
maszat

nem tudom, látszik-e de teli szájjal vigyorog. Szó szerintKépKép
maszat

Sziasztok!

Nem hiszem el, Shine, Te még mindig egyben??? Kép Élvezd ki még ezt a pár napot!

Kriszta, sajnálom, hogy a dokik ilyen tanácstalanok a kisfiaddal kapcsolatban! Kép

Maszat!
Anna gyönyörű!!! Kép
Nem értem, mi a gond a tejcsivel! Azt írod, este elég a 2 cici Annának. Akkor meg minek rakod vissza szopi után? És miért baj, ha a melledben pont annyi van, amennyi neki kell? Jobb lenne minden szopi után fejni, mint a gép, rettegve a mellgyulától? Szerintem a melled tökre tudja, hogy mennyi tejet kell termelnie és pont annyit termel. Olyan pedig, hogy egyszercsak kiszárad a gyerek nincs, annak vannak előjelei! Gondolom, mikor tisztába teszed, nem száraz pelenkákat szedsz le róla, hanem igencsak pisiseket. Ennél jobb visszajelzés nem is kell. De ha ez nem elég, van még pár jel a kiszáradásra: ha besüpped a kutacsa. Ne egy enyhe horpadást képzelj el, mert az volt Balázsnak is és mikor elrohantam a dokihoz, hogy ki van száradva a gyerek, kiröhögött és igaza volt Kép, szóval ha ki van száradva, akkor a kutacsa annyira behorpad, hogy szabad szemmel jól láthatók a koponyacsont szélei és egy jó mély bemélyedés látszik. Azt is nézheted, hogy mikor megcsíped a kis bőrét, milyen gyorsan megy vissza, mennyire rugalmas. De a legtutibb visszajelzés az a pisi. Azt mondják, napi 5-6 pisis pelus kell. Vagyis minden tisztábatevésnél legyen súlya a pelenkának.

Ma levizsgáztam auditorságból és ha minden igaz, át is mentem! Kép
Balázs már pisil bilibe is! KépKép És úúúgy dumál!! Aranyos. Azt mondja, Balázs kisfiú alszik Kép És persze miközben vezetek, végig rúgdossa a hátamat és közben ŐŐŐŐŐ kiabál, hogy: jaj a hátam, segítség! Vicces, nem? Kép

Annamari
muter

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert regeli után indulunk.

Maszat,

A tejcsi miatt ne izgulj, és a kiszáradás miatt sem, lsd amit Annamari írt. A képeket én megkaptam, Anna gyönyörü.

Annamari,
Gratula a vizsgádhoz.

Ági,
Dani nö mint a gomba, gratula a méreteihez és a fogacskához.

Shine,
Még egyben?

Majd jelentkezek. Szép napot nektek. Remélem szerencsésen megérkezünk.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok!

Hát lányok, ebből nem tudom, mikor lesz szülés! Kép((((

Semmi fájás (CTG szerint igen), ha van is, nem rendszeres és hamar elmúlik.

Mai vizsgálat: egy icipicit tágult, de nem nagyon. Ma séta van előírva (már túlvagyok az első adagon, de semmi eredmény). Mindjárt megyek megint, hátha.
Ha nem lesz semmi, akkor kedden megyek legközelebb, vagyis lejárt terminus után. Kép

Ez a baba nagyon jól érzi benn magát! Kép

Na megyek, ha van valami, akkor jelentkezem, de félek, semmi újdonság nem lesz.

Puszi, shine
shine

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.
Olvasni van időm csak bennetek, de most van egy kis időm igy írok is pár sort.

V dokival kapcsolatban jó tapasztalatok, igaz nekem se ő volt a dokim.

Edina: Gratuka a kisfiuhoz.
Ki vezette a császárt ha megkérdezhetem és ki volt a szülésznő?
Ha akarsz priviben is válaszolhatsz belagyine@hotmail.com

Gabi: Nagy gratula neked is és sok tejcsit kívánok.

Rólunk röviden Márk nagy zsivány enni nem nagyon akar de lehet, hogy a fogacska miatt jön neki felül mind a két oldalt a rágó foga.
Egyébként vidám és állandóan jókedvű.

Most ennyire futotta
Sziasztok
Andy
Kép
andy78

.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

SziasztokKép

Most kaptam smst ShinetólKép
Megszületett ÁdámKép 3650 grammal és 55 cm, császárral, mert nem forditotta be rendesen a kisfejecskéjét.
Hatalmas gratula, sok sok boldogságot és sok sok tejcsit kivánunkKép

pusziiiiii
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Gratulálunk Shine, Isten hozott Ádám!
Jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánunk!

Kriszta

mohácska

Nagy-nagy gratula Shine-nak és Ádámnak! Isten hozta az újabb fiút a csapatban!
Fulescsacsi

Nagyon nagy gratuláció Shinenek és Ádikának !!
Sok tejecskét és jó egészséget kívánunk Nektek!!
Picusék
picus

Sziasztok!

Shine!
Gratulálunk!Kép Mindenből a legjobbat kívánjuk nektek!KépKépKép

Ági!
Még nem lóg ki a lábacskája, de ez csak idő kérdése.Kép Meghúztam a fülecskéjét, és mondtam neki, hogy ezt ti külditek.Kép

Maszat!
Egyszerűen gyönyörű Annácska!Kép
Mire reagált így Peti?

Andy!
Nagyon helyes kisfiú Márk!Kép

Terika
terika

Sziasztok!

Nagy GRATULA Shine-nak itt is!!!
Beszéltem vele telefonon, nem írom le, mit mesélt, pedig már leírtam, de kitöröltem, mert nem illik más "poénját" lelőni, mesélje majd el ő a történteket. Én mindenesetre kedvet kaptam egy szüléshez most itt hirtelen. KépKép

Képzeljétek, akkora de akkora defektet kaptunk hazafelé! Ráadásul bal elsőt. A hideg kiráz, ha belegondolok, hogy simán otthagyhattuk volna a fogunkat.

Annamari
muter

Shine !!!!!!!!! Gratulálunk, én is kitartást, sok fini tejcsit (igyál alkoholmntes stella artionst-csak azt!!!!), nyugalmat (citromfű tea), és sok sok boldogságot a fiatalemberhezKép

Hűűűű Annamari tudod milyen kiváncsi vagyok, most egy hétig nem alszom, Shine sztorija miatt........KépKépKép

Terika: Peti alapban nem normális, ilyen képeket vágKép ugyanakkorról még három:

Kép
Kép
Kép

Pusz: Maszat
maszat

Íme a képek...
KépKép
shine

Shine!
Gratulálunk, és sok jót kívánok a babához!

Nekem a császár után nagyon jó volt a haskötő, könnyebb volt mozogni vele, és a hasam is szépen visszahúzódott. 2 hétig használtam bent egész nap, és utána itthon is néha, és gyorsabb volt a felépülés.

Andy!
Az orvosom dr.Kazy Zoltán, és a szülésznőt Adriennek hívják(sajna a vezetéknevét nem tudom)
Ha valami részlet érdekel szívesen írok!

Puszi: Edina

nedinabp

Shine!

Gratula! Kép Gyönyörű! Kép Nekem még novemberig várnom kell... de mégéri. Kép
puszi
Doryy
doryy

Sziasztok!

Shine itt is gratulálok!!!!!!!

Ádám nagyon szép babaKépNeked is legyen benne annyi boldogságot mint nekem KristófbanKépKépKép

Muterhez hasonlóan én is mennék szülni megint, de még pihenő időm vanKépKép Ami boldogít az az, hogy hamar telik baba mellett az időKépKépKép

Mindenkinek további pocaknöveszgetést ill. babanevelgetést kívánok így ismeretlenül isKép

paracsimpo/Judit
paracsimpo

Kedves Shine bébi!
Nem is olyan rég még együtt rinyáltunk, hogy mikó' lesz má' gyerekünk. Aztán már mindketten mamákok vagyunk. :-))))

GRATULÁLOK Pocaádámhoz és kívánok sok boldogságot, tejet és szép napokat a gyerekágyon! :-))

Pussz,
Döby
döby

Sziasztok!

Nagyon sok Boldogságot Kivánok én is Shinének és Ádámnak sok tejcsit.
És persze Nagy nagyí Gratula.
A szüléstörténetet várjuk ám!!!

Na most ennyi
Sziasztok
Andy

UI: Ilyenkor én is ugy szeretnék még egy babát, de még az odébb van.
andy78

Sziasztok!

Rég jártam erre, és időközben mennyi minden történt! Kép

Nagy gratula és sok boldogságot Gabinak és Shine-nak!!! Várjuk a szüléstörténeteket! Kép (Gabi, majd térj ki arra is, milyen volt a doki! Kép)

A babák mind gyönyörűek és ügyesek (felállás / bilibe pisilés / anya hátbacsapkodása, stb. - kinél mi az aktuális Kép)

Doryy, a Klinikán mostanában ér véget egy szülésfelkészítő-tanfolyam ciklus, szerintem érdeklődj utána, mikor indul a következő, novemberig bőven van időd. Németh Éva védőnő szervezi (210 02 90/3246 mellék). Mint a lányok is írták, a tanfolyam, a kismamatorna, és a kismama koncertek is ingyenesek.

Egy hétig szabin voltunk a párommal, utoljára kettesben. Kép Egyébként is jól vagyunk, már a 31. héten. A doki azt mondta, legközelebb, amikor megyek hozzá, már a szülésről kell beszélnünk. Kezdek beparázni! Kép Gyermek rugdos ezerrel, most már a bordáimat is eléri, anyukája nagy gyönyörűségére... Még 3 hétig dolgozom, bár nem vagyok benne biztos, hogy normális dolog-e ez. (Eredetileg úgy volt, hogy ilyenkor már nem fogok, de folyamatosan sírnak nekem, hogy maradjak még, ha tudok. Semmi kedvem, de hülye béna vagyok és valamiért nem bírom azt mondani, hogy nem, mostantól már otthon maradok. Ez van. Kép )

sziasztok,
Pöttöm Panna
pöttöm_panna

Sziasztok Csajok!

Shine-nak és Gabinak hatalmas gratula a béjbikhez!!! Nagyon sok boldogságot és tejcsikét kívánok Nekik!!!!

Nem volt netünk mostanában, most meg van, csak szabad perceim nem nagyon, hogy írjakKép

Még próbálok jönni!

A kismamákoknak további boldog pocaknövesztést!Kép

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Kedves Shine! Éljenéljenéljen!!!
Nagyon sok puszit küldök, gyönyörű Ádámkának meg Neked!
Ahogy nézem a hsz-ok idejét, elég gyorsan beindított a második sétálás!!
angi
angi

ShineKép IrigykedemKép Édes Ádám nagyonKép

Még egyszer gratulaKép

Na ezt is megértük:

Kép

csak emeli a fejét....Kép

Maszat
maszat

Na szóval, igen a hajam....

Lányok, sos!!

Az úgy volt, hogy rámjött a "szörnyen nézek ki" efektus. Mondom Apának
(fodrászra se idő se pénz), befestem valami nagyon másra (gesztenyebarna
volt). Asszongya: Szőke. Azt tudtam, elsőre tuti nem lesz az, talán be se
fogja egy sima festék. Vettünk Garnier szőkítőt, ami elvileg önmagában is
elég. Na, rá volt írva, először a hajtöveket kihagyva, 30 perc, majd a
hajtövet is befestve még 30. Hát én ezt kivitelezhetetlennek ítélvén (mert
hogyan festem én be úgy, hogy a tövét mindenhol khagyom??? az egészet
befestettem. Eredmény: A töve nagyon világos narancssárga, a többi
viszonylag elfogadható vöröses-szőke-szerű. Na elmentünk egy sima szőke festékért,
ami már ugye elvileg befogja a világos hajamat. Na itt vitatkoztunk egy
sort: én egy sötét homokszőkét akartam, (nekem a narancsos árnyalat nagyon nagyon nem tetszik)Apa a színskála alapján azt barnának
titulálta, és egy "nagyon világosszőke" dobozra tukmált rá. Na, eredményt
látjátok. Az elsőhöz képest tegnap még meg voltam elégedve, de ma már csak
szörnyülködöm milyen répaszínű....
Én egy sima sötétszőkét akarok kicsit se vörösest. Most mit csináljak????? Vegyek még egyet, de milyen színűt ami ezt a förtelmet tuti befedi, és kicist se lesz répa??? Tudom, feketét. De ha a szőkénél maradnék....

SosKép nem röhögKép

Maszat
maszat

Na szóval, igen a hajam....

Lányok, sos!!

Az úgy volt, hogy rámjött a "szörnyen nézek ki" efektus. Mondom Apának
(fodrászra se idő se pénz), befestem valami nagyon másra (gesztenyebarna
volt). Asszongya: Szőke. Azt tudtam, elsőre tuti nem lesz az, talán be se
fogja egy sima festék. Vettünk Garnier szőkítőt, ami elvileg önmagában is
elég. Na, rá volt írva, először a hajtöveket kihagyva, 30 perc, majd a
hajtövet is befestve még 30. Hát én ezt kivitelezhetetlennek ítélvén (mert
hogyan festem én be úgy, hogy a tövét mindenhol khagyom??? az egészet
befestettem. Eredmény: A töve nagyon világos narancssárga, a többi
viszonylag elfogadható vöröses-szőke-szerű. Na elmentünk egy sima szőke festékért,
ami már ugye elvileg befogja a világos hajamat. Na itt vitatkoztunk egy
sort: én egy sötét homokszőkét akartam, (nekem a narancsos árnyalat nagyon nagyon nem tetszik)Apa a színskála alapján azt barnának
titulálta, és egy "nagyon világosszőke" dobozra tukmált rá. Na, eredményt
látjátok. Az elsőhöz képest tegnap még meg voltam elégedve, de ma már csak
szörnyülködöm milyen répaszínű....
Én egy sima sötétszőkét akarok kicsit se vörösest. Most mit csináljak????? Vegyek még egyet, de milyen színűt ami ezt a förtelmet tuti befedi, és kicist se lesz répa??? Tudom, feketét. De ha a szőkénél maradnék....

SosKép nem röhögKép

Maszat
maszat

bocs a duplázásért
maszat

KépKépKép
Nem röhögök Kép

Szerintem vegyél egy sötétszőkét, mondjuk mogyorószőkét vagy a homokszőke is elég jó, a sötétebb festék (szinte) mindig fedi a világosabb hajat. De mivel friss a festés, elképzelhető, hogy esetleg ledobja.
Azért ezt ne vedd készpénznek, mert én még sütővasat is csak messziről láttam, nemhogy hajfestéket... Kép
muter

KépKép

Akkor holnap veszek.....max 2 cm-s lesz a hajamKép
Ha az se jön be, vezsek egy gesztenyebarnátKép egész jó áron visszakapom az eredeti hajamatKép

Na, drukkolok magamnak a sötétszőkéértKép

Köszi Annamari a bizatást!

De a lány ügyes, ugye????
maszat

Igen, nagyon ügyin emeli a buksiját és olyan okosan néz közben!!! Bár az látszik, hogy majd' beszarik az erőlködéstől KépKép
Kis aranyos Kép
muter

Jaj, Maszat! De butus vagy! Kép (bocsi)

Kismamáknak nem szabad hajat festeni.
Idézek egy könyvből (Heather Welford: Babát várunk 115.old.)
"A haj gyakran változik a terhesség során, így a fodrász nem láthatja előre, hogyan reagál majd a vegyszerekre. Lehet, hogy a dauer nem is marad benne, és a festés egyelőtlen lesz. Ez az oka annak, hogy sok fodrász nem is vállal vegyszeres kezelést terhes nő haján. A fentieknél is fontosabb, hogy a vegyszerek a bőrön keresztül eljuthatnak a vérkeringésbe és talán a lepénybe is. Eddig még mutattak ki ilyen okból bekövetkezett magzati károsodást (úgyhogy ne aggódjon a régebbi kezelések miatt), de az elméleti kockázat fennáll. Néhány festékben ólom is található. Ha mindenképpen változtatni akar hajszínén, vagy csak csinosabb akar lenni, próbálkozzon természetes színezékekkel pl. hennával, vagy olyan vegyi hajszínezőkkel, melyek csak bevonják a hajat, de nem hatolnak bele. Ha nem tetszik az eredmény, könnyebben helyre is hozhatja."

Szerintem kérdezz meg egy fodrászt, hogy mit csinálj a hajaddal. Ne kezd bele újabb magánakciókba.
Csak ügyesen.
szia
Doryy
doryy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?