Kisbeeka, rakd sorba sorszám szerint az orszlopot.
A Lili tavaly a 7. legnépszerűbb magyar név volt
2006-ban az 5.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztnev ... 3%A9vekben
Holnap nagyon szorítok!
Ide költöztök nem messze tőlünk?
))
Andrea, mi nagyon hiszünk benne: még egy adag ragacs
Hát, nekünk is bejárósak lennének, ha kapnának kulcsot. De nem kapnak. Meg elég messze is vannak. De após be-be ugrik a sógorékhoz, hol csakakutyát levinni, hol elmosogatni… Agyvérzést kapnék…
Aktucs, annyira szorítok értetek!
Nem irigyellek a csini cickókért, de tudom, hogy sokan kemény pénzekért veszik
Pont most jutott eszembe, amit Vikusnak is írtam. Amikor a doki mondta, hogy nekünk együtt nem lehet gyerekünk, aztán hazajöttünk és eltünt a kutyánk, kirágta magát.. egész éjjel kerestük, bőgtünk hajnalig a kutya az életünk a spermái miatt… szóval akkor nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen napom, mint a mai
Van fenn meg lent, lesz nektek is nagyon magasan fenn
Csak higgy benne, a terved már kész!
Igen Judit, már hiányoltalak. Pont gondoltam, hogy holnap írok privit, ha nem jelentkezel
Sajti, én megvárnám. Lehet, hogy pont az fog segíteni, hogy tudjátok
Annyit vártál már ez az egy hónap.. De tudod. Ahogy lelkileg jobbnak érzed. Annak semmi értelme, hogy egy hónapig szomorkodj, hogy már nem bírod kivárni…
Nem hiszed el, de mi is mindig néztük a gólyákat és állandóan győzködtük Őket!
Estrella, mindkettőnek adtam (Sz.nek páleszt
), mert annyit jártam be, két hétig minden nap mennem kellett, előrevettek, konzultáltak K-val, úgy volt, hogy nem megy Sz. pünkösdölni sem miattam, hanem leszív… Nagyon megérdemelték
IR-t néznek, ha előre mondod, hogy gondod van vele. Ha nem tudsz róla, a 3. lombik után küldenek egy nagyobb körű kivizsgálásra, akkor benne van.
Vikus, mi nagyon rossz eredményekkel mentünk és nekünk is 2-t csináltak, mindkettő már jó lett. (Ahhoz képest, hogy az első milyen rossz volt, és el is hangzott, hogy „Önnek nem lehet gyereke a férjétől asszonyom…” Bőgtünk is, mint a zápor hazafelé. Most meg már, hol vannak azok az idők
Rita, most olvastalak, kitartás! Higgy benne, lehet még ennek jó is a vége, különben Sz. már mondta volna…. Tudom, hogy nehéz, mi is az elején hetente mentünk 10 hétig! És mindig úgy jöttünk el, hogy még ez van, ami bizonytalanná teszi, nem érik a tüsző, nincs szívhang, aztán van hematóma, aztán nincs már ikerke, aztán, hogy nagyon le van maradva… mindig volt miért izgulni. De kibírtuk, mert mindent ki lehet bírni… csak iszonyú erő… Küldök neked nagyon sok-sok-sok energiát!!! Tudom, hogy nem álltok a legjobban, de lesz ez majd még másként is. Ezek próbák az élettől sajnos, de a végén meg lesz a jutalmatok, csak ki kell várni.
Angyal, ő tényleg egy cukor!!!