Új privát üzeneted érkezett!

Akaruuuuuuuuuuuuuuuunk!!!! :)
andrea-1

Csajok,leléptem kicsit emberrel mászkálni,vettünk 1-2 rucit (nem kismamásat :lol: ),meg ettünk W.C.C-ben,de milyen sokat írtatok ennyi idő alatt?! :lol:

Rita: nem értem én ezt :shock: :shock:
ha már csökkent,hogyhogy tovább nő?
És mi van,ha mégis minden ok,csak lassacskán kezdődik? Vagy ez nem lehetséges? Nem értek hozzá... :roll: :oops:

Mindenesetre drukkolok,hogy minden a lehető legjobban alakuljon!

Köszi a drukkot holnapra,majd gondoljatok rám!!
fél8-ra megyünk,gondolom megint 11 körül lesz meg az eredmény.

A tumor markeres vizsgálat egész pontosan hogy van? (Hol,mennyiért,hogyan,mennyi idő,stb.)
Sose voltam ilyesmin,de a családi hátteret nézve talán nem árt.

Aktucs: nem irigyellek,nekem a hónaljamban voltak csomócskák,de megnézettem UH-val,merthogy nálam még nem indokolt a mammográfia,de rendben találtak.

Andi: 16.ker-ben van a házunk,most még a 13.-ban lakunk,innen költözünk majd át.
Többnyire a holnap függvénye is a dolog,amikor is a JÓ híreinket megkapjuk :lol:
Vendég

Mieza:
Képet! Képet!

Pá Drágáim!
sajt@

Na Békus, akkor földik leszünk :)... 16-ban merre van a kecó??? :)
andrea-1

Andrea:
A szomszéd biztos, hogy az elbénázott lízingelés miatt ment el? :wink: :lol:
Oltári lehet a párod. :lol:

Angyal:
Tündéri! :) Kár, hogy IR-em van, mert megzabálnám! Amúgy mennyi is a CH-tartalma a kis édesnek? :wink: :lol:

Mieza:
Köszi a Kubus infót, szegénykém jó sokat várt. Remélem még ma meglesz Liza-baba! :)
Te pöcölősöd nagyon jópofi lehetett! Csuda egy élményben volt ma részetek, gratula hozzá! :)

El is felejtettem mondani, hogy 7végén sok gólyát láttam és megbeszéltem velük, hogy mostmár kérem azokat a beígért babákat a jó helyre, egészségesen! És gólyafészket is láttunk, üresen, de nem bánkódtam, mert biztos szervezik nekünk (és itt az összes babára váróra gondolok) a csemetéket. Tuti logisztikai konferencián vannak! :) Ja! és Kubunak, ill,. Woody-nak elsőbbségi küldeménye lesz tőlük! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Hol a kép? Addig nem kapcsolom ki a gépet! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza!

ez nem kérdés!!!!!
minden fotót látni szeretnénk!!!!! :D :D :D :D :D :D
nagyon örülök nektek is :D

eszter82
Budapest

Sajti: Biztos-biztos Rajó dilósságát meg az enyimet csípik, de azt már nem hogy 2006 végén 102 ezerrel indult a lízingjük, most meg már 175-ről jött a fiz. értesítő.. Ez buzisok ha belegondolunk.... :shock:
andrea-1

Mieza: kérjük a fotót!!! :lol:
(párom itt mondogatja jóóó hangosan a fülembe,hogy kérjük a kéépet,kérjük a kééépet!!! :lol: :lol: )

Andi: Rákosszentmihály,Budapesti út környéke :lol:
Te merre?
Anno meg Mátyásföldön laktunk,Pilóta u.-ban :)
Vendég

Mieza!
Naná, hogy kérünk képet! Ez nem kérdés!

Kubu!
Hát, most minden erőm és gondolatom veled van!
Ennyi pozitív energiát, amit mi küldünk, biztosan gyors és problémamentes szülésed lesz, - Ezt kívánjuk neked!

rodina74

Hát lányok micsoda élet van itt???

Laptető 25 perce és azóta már egy csomó mindent irtatok!

Ezt a laptetőt Kubunak ajánlom!

Mieza: kérünk képet! Fiucska is jó lesz, csak egészséges legyen. Majd a következő lány lesz! Igyekezz mint Kubu!

üdv

kispatak
Vendég

Mieza,
képet, de izibe a kiskrapekról.

Kubu apu,
várunk nagyon, addig meg drukkolunk nektek nagyon.

később visszaolvasok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem csökkent,nő de lassan.Leszívás utáni,14. nap 34.hcg
17.nap 47.hcg
24.nap98.hcg
31.nap 189.hcg
azt gondolom ha beindult volna, akkor már magas lenne.
Én febr.ban kaptam mtx et,minden ok.volt, nem lett bajom 5 után csökkent.akkor 1100hcg volt 18 .napon.,de nem nőtt akkor sem megfelelően,ezért adta nem derült ki semmui.Sokszor megfordult a fejemben,lehet hogy én így növesztem a hcgt és ez normális.azt mondták orvosi csoda lenne.
ritabmc

Mieza, kérjük a képet!

Brekusz, nekem megcsinálta az onkológus TB-re, de minden fajta ráknak külön van tumormarkere, csak akkor csinálják, ha konkrétan valamire van gyanú. nekem pl nézték mellrákra, + az állandó hasfájás meg anya miatt vastagbélre és petefészekre.
De külön van a tüdőnek, a májnak, a vesének és még kitudja hány szervnek tumormarkere.

Viszont a családi halmozódás is általában egy konkrét fajtához kötődik (nálunk ez a vastag- és végbélrák)

De mammográfiára így is külön tortúra beutalót kapnom, mert az életkorom alapján nem indokolt...
aktucs

Rita: nekem a leszívás utáni 16. napon volt 14...
De remélem beindult azóta rendesen :)

Nem értem,hogy Nálad hogy van ez...?
És azóta kaptál rá bármi gyógyszert,szurit,akármit?
Vagy csak nézegetik bizonyos időközönként a HCG-t?

Neked volt pecsételő vagy egyéb vérzés?
Vendég

Mieza nagyon örülök, hogy minden rendben a kis izgő-mozgóval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gratulálok a kiskukinak :lol: :lol: :lol: Kérüüünk képet ez nem vitás :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük a híreket Kuburól!

KépKubukám akkor még lehet továbbra is kívánni a gyros és problémamentes könnyű szülést nektek!!!! :arrow: :arrow: :arrow: KépKépKépKépKép
Kubuapu nagyon várunk a hírekkel!!!!!

Maccs
vörösmacska

Aktucs: én is januárban kértem időpontot mammográfiára,és 3 hónappal későbbre hívtak be...
Nekem még nem küldenek behívót az életkorom miatt,ezért én kértem beutalót a házidokitól,majd időpontot.

Aztán kiderült,hogy mivel "fiatal" vagyok,nem mammo lesz,csak UH...
Erre vártam 3 hónapot.
Kb. 20 másodpercig voltam bent,miután az időpontom után még 2-3 órát vártam,hogy behívjanak...
Nem is akartak,csak szóltam,hogy mivel reggelre (~8) kaptam időpontot,ciki,ha nem érek be 12-re dolgozni...
Akkor egyből szólítottak,és 1 perc múlva felöltözve kint voltam. Párom ott pislogott,hogy csináltam ilyen gyorsan :lol:

Nálunk mellrák volt,az tuti,a többit nem tudom,mert kissé ködösítenek a családtagok... :roll:
Vendég

Kubu: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

asszem ez még elkél :)
Vendég

Andrea:
Hinnye, az rengeteg píz! Mindezt hány nm-es lakásra bírták kiszámolni? Ó, persze, talán rövid futamidős volt... Hát nekünk nem lenne ennyi manink havonta, úgyhogy a jószomszédság még várat magára. Addig megyek és lefelsőfokúzok (ej, de szép magyar szót rittyentettem! :oops: ) Csubakkából! :lol:

Mieza:
Te kis hatásvadász! Ha 10-ig nincs kép, akkor megyek húnyni! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Engem is át szoktak küldeni a mammográfiáról UH-ra, bár már csináltak azt is, ne bánd, ha nem azt csinálják, marhára fáj.
Egyébként ha van a ciciben valami, akkor amúgyis átküldenek UH-ra, szóval azt sem tudom, az idősebbeket miért kínozzák ezzel.
A mellrák abból a szempontból "jó" veszély, hogy ha minden hónapban ellenőrzöd magad, nagyon hamar észre tudod venni. A vastagbélrákkal mondjuk más a helyzet. Nekem béltükrözésre kell járni, na az rosszabb mint a HSG, de még a szülésnél is! Szerencsére csak 5 évente kell.

Rita, hátha orvosi csoda vagy :shock:

Mieza, hol a kép?!
aktucs

Békus: Árpádföld és Cinkota határán.. a dombtetőn :).... a Budapesti út itt van tőlünk 1 utcányira :)

Mieza: Mi ez a ...... besült a technika??? Hol az a kép??? :) :) :)
andrea-1

Sajti: nem volt önrészük, ezért a lízing, 25 évre... én nem is tudom mit gondoltak.....a lízing meg ráadásul a leg kedvezőtlenebb feltételekkel megy....
Mi többiek, a hitelesek hála ég messze vagyunk a bebukástól (kopp-kopp... és ígymaradjon)!
A lakás 69 nm, de mivel tetőtéri, az 190 feletti területeket kell mérvadónak venni, és úgy 53-nak számít, nappali + 2 hálós.
andrea-1

Andi: no mi akkor a Budapesti út másik végénél vagyunk (Rákóczi útnál) :D
unokatesómék viszont akkor nagyjából ott laknak,ahol Te,Vezekény u.,Árpádföld :)
Vendég

Békus: én annyira nem ismerem, csak a környék beli utcákat :) Igen, jó hosszú a Bp-i út.. itt valami 270 körüli számozás van ha jól emlékszem.....
andrea-1

A lízing tényleg gázos... :?
Párom személyi bankár,de a lízing az egyik dolog,ami ellehetetlenít mindent...
Minden mást ki tud váltani sokkal kedvezőbbel,de a lízing durva :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kubu, nagyon drukkolok nektek!
Hajrá kicsi Liza baba! :lol: :lol: :lol:

Mieza, képet kérünk!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

No,ha azon a Budapestin végigbringázol,akkor majdnem épp nálunk lyukadsz ki :lol:

A Vezekény u. majdnem a HÉV-nél van (Árpádföld ) :)
Vendég

Woody: most néztem a tábliban,Te aug. 2-re voltál kiírva? :shock: :shock:

Kiscsaj tényleg jól érezheti magát! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom Zugló/Szentmihály környékén jó sokan lakunk, télen én is - de milyen jó nyáron a kerti lakban. Panel csak télre.

Mammográfia: sok helyen tényleg sokat kell várni, ahová én járok tuti nem, és ha nem is kellemes, de azért nem fájdalmas dolog. Gyereket szülni sokkal rosszabb. Uh tényleg csak annak van, akinek probléma is van - egyszer engem is visszahivtak, de semmi gond, és ma már számítógépes rtg. van, mint a legtöbb legjobb helyen. Amugy nem tb-re 10 ezer pénzért több helyen csinálnak vizsgálatot, én tb-s-re járok.

Kubu hajrá! Én most lelépek, holnapra remélem jó híreket találok itt

üdv kispatak
Vendég

sziasztok

én ma voltam CTG-n meg utána megvizsgált a dokinéni minden rendben a külső méhszáj nyitva belső még maradt zárva.
utolsó hétre befektetnek ha addig nem szülünk az előző császár miatt.

liza papa
már alig várjuk a beszámolót

mieza
képet kérünk

16.ker-i szomszédaim drágák mi meg a Mária u-ba költöztünk, szóval a Bp-i út itt van a szomszédban..... kisbéka...

mindenkinek szoritok a hcg növelése miatt.

képzeljétek el hogy az Istvánba tartozok felhívtam őket ugye nincs fogadott orvosom.... és mondja a nő a telefonban hogy akkor az ügyeletesnél fog szülni...de ezt olyan hangsúllyal hogy majdnem visszakérdeztem hogy miért az nem orvos??? az takarítónő vagy mi????? kicsit kiakadtam rajta és ők a bababarát kórház jó mi???
a baba velem lehet egy szobában egész nap, a fizetős szoba 1 ágyas 12e/éjszaka kerül.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csajok, ez a lízing-cucc elég durván szól. Brrr!

Nemszeretem-vizsgálatokhoz kitartást és bátorságpirulát kívánok!

Lukácsné:
Szupi hírek! :)
Tényleg nem lesz dokid? Telefonbanya meg kapja be! :lol:

Megyek vízszintbe, akármilyen tünemény Mieza babája, már leragadnak a szemeim. Remélem holnap már meglesz az a fotó. :)

Kubu:
A legjobbakat!!! :)
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.08.04 20:59-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kisbeeka, rakd sorba sorszám szerint az orszlopot.
A Lili tavaly a 7. legnépszerűbb magyar név volt :) 2006-ban az 5. :D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztnev ... 3%A9vekben
Holnap nagyon szorítok!
Ide költöztök nem messze tőlünk? :D ))

Andrea, mi nagyon hiszünk benne: még egy adag ragacs :D
Hát, nekünk is bejárósak lennének, ha kapnának kulcsot. De nem kapnak. Meg elég messze is vannak. De após be-be ugrik a sógorékhoz, hol csakakutyát levinni, hol elmosogatni… Agyvérzést kapnék…

Aktucs, annyira szorítok értetek!
Nem irigyellek a csini cickókért, de tudom, hogy sokan kemény pénzekért veszik :D Pont most jutott eszembe, amit Vikusnak is írtam. Amikor a doki mondta, hogy nekünk együtt nem lehet gyerekünk, aztán hazajöttünk és eltünt a kutyánk, kirágta magát.. egész éjjel kerestük, bőgtünk hajnalig a kutya az életünk a spermái miatt… szóval akkor nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen napom, mint a mai :D Van fenn meg lent, lesz nektek is nagyon magasan fenn :D Csak higgy benne, a terved már kész!

Igen Judit, már hiányoltalak. Pont gondoltam, hogy holnap írok privit, ha nem jelentkezel :D

Sajti, én megvárnám. Lehet, hogy pont az fog segíteni, hogy tudjátok :D Annyit vártál már ez az egy hónap.. De tudod. Ahogy lelkileg jobbnak érzed. Annak semmi értelme, hogy egy hónapig szomorkodj, hogy már nem bírod kivárni…
Nem hiszed el, de mi is mindig néztük a gólyákat és állandóan győzködtük Őket!

Estrella, mindkettőnek adtam (Sz.nek páleszt :D ), mert annyit jártam be, két hétig minden nap mennem kellett, előrevettek, konzultáltak K-val, úgy volt, hogy nem megy Sz. pünkösdölni sem miattam, hanem leszív… Nagyon megérdemelték :D
IR-t néznek, ha előre mondod, hogy gondod van vele. Ha nem tudsz róla, a 3. lombik után küldenek egy nagyobb körű kivizsgálásra, akkor benne van.

Vikus, mi nagyon rossz eredményekkel mentünk és nekünk is 2-t csináltak, mindkettő már jó lett. (Ahhoz képest, hogy az első milyen rossz volt, és el is hangzott, hogy „Önnek nem lehet gyereke a férjétől asszonyom…” Bőgtünk is, mint a zápor hazafelé. Most meg már, hol vannak azok az idők :)

Rita, most olvastalak, kitartás! Higgy benne, lehet még ennek jó is a vége, különben Sz. már mondta volna…. Tudom, hogy nehéz, mi is az elején hetente mentünk 10 hétig! És mindig úgy jöttünk el, hogy még ez van, ami bizonytalanná teszi, nem érik a tüsző, nincs szívhang, aztán van hematóma, aztán nincs már ikerke, aztán, hogy nagyon le van maradva… mindig volt miért izgulni. De kibírtuk, mert mindent ki lehet bírni… csak iszonyú erő… Küldök neked nagyon sok-sok-sok energiát!!! Tudom, hogy nem álltok a legjobban, de lesz ez majd még másként is. Ezek próbák az élettől sajnos, de a végén meg lesz a jutalmatok, csak ki kell várni.

Angyal, ő tényleg egy cukor!!!
mieza

Mieza, én is bekerülhetek a táblázatba?
Az már tuti, hogy a lombikosok táborát fogom gyarapítani, 32 éves vagyok, Halásztelki és momentán úgy néz ki, hogy petevezetők elzáródva + azoospermia.
aktucs

Elkezdtem visszaolvasni, de annyit írtatok du óta :)

Párom mondta, hogy nem tudjuk most a képeket berakni, mert honap tudja bescennelni. Na addig sírtam, hogy holnap névnapom meg minden, hogy lefotóztuk. Nem a legjobb, nincs meg a teljes sorozat, de mutatósba azért lehet :) Kép Bukfence készülve

Kép Szemtől szembe, avagy ufócska Kép Amikor 4mpre megállt Kép Kacsatánc vagy twist?
mieza

Na. olvasok tovább, még a lap tetején járok :)))
mieza

Mieza:
Na végre, csak megérte kitámasztani a szemhéjamat, igazi csoda ez a baba! Nagyon szép és formás, gratula érte!!! :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Én is akarok :cry: :cry:

Gyönyörű :D :D :D
aktucs

MÉg itt leszek, én is Kubuaput várom :)
Mondtam is neki, hogy kukit látott a doki, ha Markuszos lesz, mi teljesen oda leszünk :))) (Csak szőkébe szeretnénk :)

Sajti, szép álmokat, majd reggel sok meglepi vár majd itt rád :) Lizussal együtt :)

Csajok, kivehetőek valamennyire a képek?

Csutka, már írlak is :)
mieza

Sajtom, hát mégsem aludtál el? :)
Én is már teljesen leragadok, csak írok-írok és Lizát várok :)

Mondja ma a párom, hogy neki érzelmileg annyira full volt az uhu, hogy el is fáradt. Ezt mondta: Te, hogy fogom én a szülést kibírni?
Annyira kellett nevetnem :)
mieza

Mondd meg neki, hogy nem fog ráérni elfáradni, dolga lesz, muszáj lesz támogatnia téged. :D
aktucs

És a képek abszolút kivehetőek. Különösen az utolsó, a kacsatáncos csoda. Szerintem kacsatánc. :lol:
aktucs

Aktucs, mi a horoszkópod?
mieza

Most látom, hogy pont ként nagyon ufis kép került fel, pedig a fekvőn látszi, hogy nagyon kerekarcucska ám :)
mieza

Muszáj? Nem hiszek benne.
aktucs

Mieza: Egy tünemény :)....... de hol van ezeken a kakaska??? :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lenne még egy kérdés??.. az úgy.. a feje teteje ha jól látom... az hogyvan hogy ilyen???
andrea-1

Mieza: a kedvencem a táncolós kép :D Nagyon ÉDES :D

Köszönöm Cukor-Panna dicséretét :D :D :D a külső egy álca,igazi hepcia a hölgy :D :D :D :D :D

Kubukám: nagyon-nagyon-nagyon sok könnyítő energia szállítmány :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Szerintem a követkeő fórum tali akkor legyen itt a 16-ban :wink:

Breki: holnap gyere a jó hírrel :wink: :wink: :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Az uhuk ilyen hülye metszeteket készítenek, amiatt vannak fura "kinövései" a babónak. Pl. a kezén nagyon cukik az ujjacskák, meg ahogy szopta az ujját, vagy ahogy ütögette a fejét, hogy jaj, mit nevettek odakint... de ezt uhuval nem lehet megörökíteni, mert ugye nincs olyan metszet, ahol mind az 5 ujjacska látszódna :)

Annyira izgett, hogy ezeket is alig tudta elkapni. Amíg néztük a szívét, 6szor fordult meg a saját tengelye körül, nem bírtuk követni :) MInden másodpercen máshogy látszódott, volt ahol kerekfejű :)
mieza

na, még majd benézek Liza miatt, addig megyek pasineveken vitatkozni :)))
mieza

Igen csajok... Angyalka is 16-keres :)

Angyalom: Édespofi a kutyuska.. én cicás vagyok egyébként, de elolvadok ezektől a kis zsebcirkálóktól :) A mi lépcsőházunkban is van egy ilyen pici fehér kutty! :)
andrea-1

Mieza: ez hihetetlen!!! :shock: Nagyon tündér,főleg ahogy teszi-veszi magát!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?