Új privát üzeneted érkezett!

Andi: persze,megértem :lol:
A mi osztályunkban pl. 19 emberből 2 Péter volt,és 3 Zsófia :lol:

most amúgy én is jobban viselem a várakozást ezen a 6 napon,mint az előtte levő 8 napban ... :lol:
Persze közben volt egy félig-meddig jó hír :D

Holnap minden eldől,és adja a Jóisten,hogy se mk,vagy kémiai terhesség ne legyen :)
szerencsére én jól vagyok,semmi durva tünetem nincs,úgyhogy bízom benne,hogy az egészségem sincs veszélyben,és a pocaklakó is jól van,és fejlődik rendesen.:)

Úgyhogy minden rendben lesz holnap :D
Vendég

Andi: most Neked is szerencsét hoz a laptető! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Hahóka!

KUBUUUUUUUU!!!!
:D Elhiszem, hogy be vagy tojva, ez elég érthető.
Mostanra már biztos osztasz mindenkit és mondod a magadét rendesen! :lol: Nagyon sokat gondolok rátok, hogy hamar és jól, csodásan menjen minden!
Küldtem sok-sok pozitív energiát:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++- neked, hogy gyorsan és szépen szülhess;
- a kis tündérkének, hogy hamar és könnyen, ügyesen csusszanjon ki;
- Apának is, hogy bírja cérnával, majd jól megünnepelhesse :wink:
- Marcusnak, hogy ne sírdogáljon nélkületek! :)
Gyönyörű nap a mai, már most elérzékenyültem...

Kubuapu!
Nagyon várlak a csodás hírekkel! :)

Andrea:
A szanatóriumos és a lelki pettinges dumán olyat nevettem! :lol:
Már írtam ugyan, de az Izabella nagyon bejön! Nálunk ez nem lesz jó, mert nagyon nem illene a Zuram nevéhez. A Mína elég fura, de összességében a párod vezetéknevével mindkét lánynév nagyon szépen harmonizál és igen dallamos. :)
A Rajmund kár, hogy neked nem tecc amiatt, hogy mindenkit tradicionálisan így neveztek el, pedig nagyon egyedi, férfias, méltóságteljes (na itt akadtam meg, eszembe jutott a humorista férjed :lol: ) és izgalmas név - ami szintén jól passzol a vez.névhez.
Esetleg kétnevűsítés a fiúnévnél? Így mindenkinek meglenne az óhaja...

Volt egy tiniszerelmem, aki potom 5 évvel volt nálam idősebb, mentalitásán nem látszott a kor, nagyon idióta bírt lenni, ha úgy hozta a helyzet. Na őt el is neveztem "Dr. Infantilis K.... Sándor és népi zenekarának" - így egy személyben (a K.... a vezetékneve volt, nem holmi obszcén szó!). Azóta már több gyerkőce is van, biztosan nagyon jó apuci lett belőle.

Mara:
Micsoda banzáj volt pintyéknél! :shock: Hogyhogy kidobták a fiókákat? :shock: :? Ez családi szokás náluk?Akartam ajánlani, hogy bosszuld meg a leveseden a történteket és edd meg - de látom, magadtól is megtetted! :lol: Kezedre kenj Neogranormont, az szépen lehúzza az égést.

Estrella:
Teanyud se semmi! Az enyém is kb. ennyire "tapintatos". :? Azért szerencsére nem ilyen mértékben aktív az üggyel kapcsolatban! :)
Anno, amikor először megjött, pont vendégség volt nálunk és behívtam őt a fürdőbe, hogy nézze meg, ez már az? Az volt. Ő kiviharzott és mindenkinek elújságolta, hogy immár nagylány lettem. Mire kimentem a fürdőből, legszívesebben elsüllyedtem volna.
Már túlléptem ezen, neked is ezt ajánlom, különben bedilizel és szétstresszeled magad, az meg most baromira nem kell neked! Fogadd el, hogy ilyen, változni már nem fog, sőt!!! :lol: Nem kell mindenbe beavatni, ha így áll hozzá a dolgokhoz. Tudom, hogy nagyon nehéz...
Örülök, hogy Sz-re szavaztál, én tényleg nagyon bírom, hogy annyira odafigyel. A babagyári ismerőssel való találkozást nemtom hogyan bírod kikerülni, remélem amíg kell, addig megmarad a titkod. :)

Kedves 2in1 WoodY! :lol:
Hááát... Szóval nyílik a méhszájacskád, mint a tubarózsa?! Nagyon várom már a pöttömke (aki már nem annyira az, hiszen szépen megnőtt a súlya) érkezését, neked is gyorsat és könnyűt kívánok, sok-sok pozitív energiával! :)
Nemsokára együtt csacsoghattok Kubuval a picinkékről! Dejó-dejó!!! :)

Mieza:
Drukk ezerrel mára! :)

Csutka:
Sajnálom, hogy mindkettő zárt... Egyet ne feledj, a BMC-ben és a BMC-n túl, meg az Üveghegyen és még azon is túl (én már jártam ott, legközelebb igazi babával jövök onnan újra vissza) sok csoda történt már, segíteni fognak nektek is, az tuti!!! Én hiszek benne! :)
Klasszak a lánynevek, de a fiúnéven akkorát hahotáztam!!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Élek még, csak totál el voltam havazva az utóbbi 5 napban :?
Igyekszem ma este visszaolvasni és ha marad energy még írok is :roll:

Kép
judit0713

Csutka:
Kívánom, hogy az onkológus zöld utat adjon! :)

Annyit filóztam csajok!
Ugyebár most bládi, vszeg. aug. végén, vagy szept elején jönne meg újra - ekkor mennénk jégovisokért. DE! A trombózishajlamos leleteim csak szept. 15-én lesznek meg. Most azon tekergek, hogy megvárnám azt a leletet, max még egy hónapot csúszunk... Nemtom... Amúgy nagyon mennék értük. Az is lehet, hogy minden csudaszép a leleteimen és emiatt tolódna az ET egy hónapot, ha mégis megvárnám a leletem. Tanácstalan vagyok... :roll:

Judit:
Majd utána visszaolvasol, gyere már, mizujs veled? :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
Most vettem észre a vonalzódnál, hogy Pingyurka van odaírva! :lol: Akkor most Gyurka lett, nem Lili és Maja? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám,
Én azt mondom, hogy ha szeptember elején jön meg, és 15-re lesz meg az eredmény, akkor mensi utántól eljársz szépen uhu-ra és mire a beülti lenne, akkorra jön meg az eredmény is... ha jól időzítünk, akkor előbb megjön az eredmény mint a beülti napja lenne :).... és akkor ha gond van az eredményel, Zoli Mágus úgyis megmodnja a tutit, hogy milegyen.... Gyogyót úgyse kell abban a ciklusban szúrni, csak a repesztő... .szóval tisztasor...

Egyébként az erdményt nem lehet egy kicsit megsürgetni..??? Jó helyen egy kis motiváció...??? :)
andrea-1

Halihooo,

jövök 1 picit, de úgy néz ki a gépünket szervizelni kell, mert sokat szarakszik, úh. lehet nem mostanában leszek :(
Ma egész nap mászkáltunk eddig anyuval, de nem jól bírom már, most konkrétan hulla vagyok, de vettem 2 terhesnacit, igaz az egyik nem volt occsó, de a másik az jó áron volt... de hát ha muszáj :oops:

Sajti, annyira aranyos vagy, h. így meghatódtál kislánykámon! Nemsokára mi hatódunk meg majd a tiéden!!! :D
Hú most olvasom a dilemmád... hát nem tudom, ha úgy érzed, nem bírsz/akarsz tovább várni, ne tedd... próbálj meg "rámeditálni" vagy kérj álmot, talán megérkezik a válasz! :? :wink:

Andi, Rajmund... hm... nem rossz abszolút, bár nem szokványos az tuti! Ne szakíts meg a családi hagyományt :lol:
Jaaa, h. ebből jön a Rajó :wink:

Kubu, remélem Liza már kint van, vagy legalább is majdnem!!! Bár még csak 2 óta telt el a kiírt óta, de hátha! Sokat gondolok rád/tok, én is!

Mieza, tudom, h. kérdeztél vmit, de nem emlékszem, most meg már nincs erőm visszakeresni :oops: ne hari!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, látom Andival kicsit másként közelítettünk a témához, de nem baj! :lol:

Na a'szem megyek ledőlök, mert kicsit dagad a bokám :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jóvan má, de nehogy már más mondja meg hogy hogy hívják a mi gyerekünket.... :)
Ráadásul, hogy finom legyek, annyira nem vagyok oda értük.. após még csak hagyján őt még valamennyire szeretem is, de anyós????..... :shock: :shock: :shock: Oké, annyira nem gáz a helyzet mint Macseknál.... de nem véletlen jöttünk világvégére se lakni... nálam szempont volt a minimum 2 kerületnyi távolság.. ahova se papucsba, se pongyolába nem tud átjönni...... :shock: :oops: :oops:
andrea-1

Sajti: iiiigen,Pingyurkát írtam,mert ugye sokak szerint nem jó,ha kifejezetten az egyik nemre számítunk,ezért lett ez kiírva :)
No meg kell a holnapi megerősítés is hozzá,hogy egyáltalán mi van.:lol:

de amúgy Lili lesz mindenképp az első lánybaba,ha fiú az első,akkor sem Gyurka lesz :lol: hanem Noel. :)

A dilemmád érthető,de én a helyedben oda telefonálgatnék 2 naponta,ahol készül a leleted,mert a végső dátumra mindig ráhagynak egy csomót!!!
Nekem a múltkori AMH-ra 4 hetet mondtak,és a minta leadás után PÁR NAPPAL már gépre vitték az eredményt.
Azt csak azért mondják,hogy levédjék magukat,ha mégis annyi munka lenne,hogy nem tudnák elkezdeni. (kivéve,ha valamit sokáig kell tenyészteni,de akkor se annyi az idő).

Szóval mi is telefonálgattunk,hogy lombik kezdés lenne,és húzzanak bele,nagyon aranyosak voltak,mondták,hogy melyik nap szóljunk reggel nekik,mert akkor az aznapiba belerakják jó eséllyel... (Hozzáteszem,addigra már KÉSZ volt...)

Navi: nem tudom,ki hogy van vele,én szívesen látnám azt a terhes nacit képen :)
Hol vettétek? Mi az a drága?
:roll:
Vendég

Mieza
Igen, örülök az “ügynökváltásna”. Igazából nem is váltás, eredetileg is Sz.hez kértem magam, de azt mondták, most sokan vannak nála, most menjek S.-hez, aztán utána még mindig lehet máshoz. Most meg azt mondták a recepción, beszéljem meg Sz.-szel, hogy hozzá szeretnék járni. Ő meg nem is értette, csak pislogott, mondta, hogy OK, megbeszéltük :)

Az asszisztensnek simán a doki előtt odaadtad a kávét?
Na majd próbálok kedves lenni, amúgy is az a fajta vagyok, hogy kedvesen próbálok az emberekhez szólni, meg mosolyogni, tudom, agyon vannak terhelve, de néha eredménytelen.

A kollégám barátnője Ili, de én még nem találkoztam vele, így max úgy bukhatok le, ha a kollégám érte megy és összefutunk. Ráadásul most ő is terhes, de csak talán a 8. hét és 1 évig próbálkoztak. Tényleg, ők hova mennek meddőségi problémával, ha meddőségi központban dolgoznak? :)

Aktucs
Várd meg, míg a doki megnézi a leleteket, meg míg meglesz a kontroll spermavizsgálat!
Miért kell onkológus véleménye? /Nálunk rengeteg rákos van a családban, aggódom is picit/
Nem lehet, hogy a HSG miatt fáj a hasad?
Mostanában én is sokat görcsölök, nem tudom, mitől.

Kisbeeka
Biztos normális, hogy érzékeny vagy illatokra meg ételekre…
Hova költöztök?
jaj, nem szeretnék senkit megbántani, de semmi pénzért nem hívnám a gyerekemet Lilinek! Nagyon szép név, de kb 10-ből 8 gyerek Lili. A környezetemben mindenki. A keresztlányom Lili Sára lesz, ma reggel mondtam, hogy én Sárának fogom hívni, mert már herótom van a Lilitől.

Andrea
Az Izabella nagyon szép név! A Rajmund is tetszik, a Mína viszont fura…
Nekem most a Dorka tetszik, de még nem néztem meg, mennyir gyakori :)

Sajt
Na akkor te is kifogtál egy tapintatos anyukát :(

Én megvárnám a helyedben a trombózisos leleteket!
Fura, hogy nekem nem kell, pedig mondtam a dokinak, hogy anyunak volt. Bár nekem úgy rémlik, 17 éves koromban megnézték már, mikor felírták a gyógyszert, de nyugodtabb lennék, ha megint néznék…

IR-re egyáltalán nem szűrnek a BMC-ben?!
estrella22

Andi: pongyolában menne át? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem csak anyósom van,apósomat párom is csak 5-6 évente egyszer látja kb...
jóindulatú,de most rá sincs szükségem,jobb ha nem látogat meg.
Vendég

Andrea:
Igazad lesz! :lol: Jajj. lenne már aug. vége, v. szept. eleje!!! Sürgetőt nem tudok kinek adni sajna, mert szabin van a dokkernő, amúgy meg nem ismerek ott senkit sem, csak ecceri rándévú volt, amíg leszippantottak.
Naná, hogy nektek kell eldönteni a nevét!
Ne má! :shock: Anyóst is Rajmundnak hívják?

Navi:
Ami jár, az jár! Ne sajnáld a nacikra szánt papírokat. :wink: Ha meg átlagáraztad, akkor egész jól jött ki, nem? :) Bokádra horpasztót küldök, a pihenés, felpolcolás biztos jót tesz neki. Francos gépetek, jól dádázd meg a prociját, ne vacakoljon már annyit!
:D A te megoldásod is tecc, azt is kipróbálom, megyek is aludni!

:lol: :lol: :lol: Na jó, még nem most!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kubu!hajrá Liza!!!!! :D :D :D :D :D

Estrella!
én még nem voltam orvosnál,mert csak ezután megyek,de még az uramnak kell még egy sperma vizsgálatra menni,jövőhét péntek,szegény ki van akadva,mert hétfőtől szabin vagyunk és....
hát most ez nem lesz! :D :D

Mindenkinek 2 sperma vizsgálat kell?
vikus82

Furi,az én környezetemben egy Lili sincs :lol:
Nem is ismerek egyet se.
Nekem csak úgy megtetszett a név,és mivel nem egyszerű párom nevéhez passzítani a lányneveket,mindenképp marad :lol:

Másik kerületbe költözünk,ez a lakás dec.-ig lenne,de nem akarunk télen költözködni. (16.ker.)
A házunkba költözünk,ahol jelenleg már csak nővérem lakik,úgyhogy hármasban élünk majd :)

Így neki is könnyebb lesz boldogulni.
Vendég

Sajtinkó, javíts ki, ha nincs igazam, de a trombózis hajlam inkább már a meglévő terhességnél érdekes. Legalábbis az a dokinéni aki nekem ezt a vizsgálatot kérte, ezt mondta. Ilyenkor jönnek a terhesség első pillanataitól a szülésig a napi vérhigító injekciók.
kpn

Béku:
Ez is jó ötlet, felhívom őket - hátha...

Estrella:
Nemtom mostanába hogy megy, de nekem is ott csináltatta először Sz ügynök. És milyen jól tette! W-nek (hozzá jártam először, majd ő külföldre balra el, ezért átkerültem Sz ügynökhöz) ez eszébe sem jutott, persze vele még inszemezgettünk. Lehet, hogy már rég babáznék, ha egyből megnézik és nem ment volna el ennyi mani a gyogyókra, a sok hormonterhelésről és beavatkozásokról nem is beszélve.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

KPN:
Lehet, de én úgy tudtam, hogy ez korai vetélést is okozhat...
Na, akkor most melyik az igaz? :roll: Nem vagyok benne profi. :?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Békus: Csak jelképesen írtam a pongyolát... :lol: :lol: :lol: :lol: Az a lényeg, hogy nem akarnám minden délután itt látni magunknál...
Abban a családban az az alapszitu, hogy anyósom mindenről tudni akar... emiatt volt jópár "pengeváltásuk" velünk, mert a mi családunkban, szigorúan betartjuk pl. a levéltitkot... meg a másik privát szféráját.. hát anyós nem ilyen...
Mikor bekerültem a családba,feltűnt mennyit szapulja a férjem testvérééket -sógorékat- nekünk.... Aztán mikor már az sógorék anyagi helyzetével traktált minket, merthogy napra pontosan tudja, hogy hogy állnak anyagilag!!!!..... akkor azt mondtam a férjemnek, aki akkor még nem volt férj, hogy ácsi... ha hozzám költözöl, vágod, hogy anyádék előtt a mi efféle dolgaink innentől tabunak számítanak... Persze az anyja ezt nem tudta elviselni, és pl. mikor még oda mentak a hivatalos levelei, megcsinálták, hogy kibontották az otp-s havi elszámolást.. kíváncsiak voltak hogy lehúzom-e a gyereket gonoldom... hozzáteszem, hogy abban az időben kb. 2-szeresét kerestem a férjemének.. na lényeg, hogy kinyílt a levél, azzal a magyarázattal, hogy azt hitték hogy az ő elszámolálsuk... Ja, én meg mostjöttem a 6-20-assal... csak az a ciki hogy közös bankszámlájuk van anyóséknak és az ő elszámolásuk úgy jön.. hogy X. Rajmund és neje... Szóval csinálták a fesztivált....
De pont ma is volt anyósnak egy érdekes futama: Sógoréknál van már gyerek is... 18 éves, de valamilyen szinten fogyatékos, ezt most nem részletezném. Lényeg hogy írja ma a gyerek nekem fácsebukon, hogy: Szia keresztanyu, képzeld megjött a mama (anyósom) és már itt rendezkedik nálunk... mondom mivan? erre mondja a gyerek, hogy áthúzta a mama az apja ágyneműjét, merthogy koszos. Megkérdeztem tőle, hogy tényleg az? Válaszolta, hogy dehogyis.... Erre kérdezem, hogy anyád mit szólt hozzá? Erre mondja, hogy egyedül van otthon..apja-anyja dolgozik..... Hú hát elkapott a harctéri, hogy odamegy, és úgy rendezkedik hogy nincsenek otthon?? Mondtam is telóban Rajónak, hogy ha majd beszél az anyjával és az anyja meséli ezt a szitut - mert ugye ki nem fogja hagyni ezt a nagy történést az életében, az biztos - akkor egyértelműen mondja meg neki, hogy ha a sógorék hagyják, hogy ott rendezkedjen a távollétükben, az oké, de nálunk ezt nem csinálhatja meg egyszersem majd.....

Na bocs mindenkitől , de most jól kiadtam magamból az anyós témát :) :) :)
andrea-1

Sajti: anyós Rajmundné...... :twisted: :twisted:
andrea-1

Békus: 16. kerület.... onnan mentek, vagy ide jöttök??? Mertnogy mi itt lakunk.... :lol:
andrea-1

Andrea:
U-u-úúúúú de gáz az anyóspajti! :shock:
De hozzátok is van kulcsa?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: Na még csak az b...na be...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... Ja, hogy itt összeforgasson nekem mindent, mikor nem vagyunk itthon :twisted:
Szerencsénkre ide speckó kulcsok kellenek, akárhol nem is lehet másoltatni, és a meghat. helyeken is csak úgy, hogy le kell adunk egy mágneskártyát hozzá... szóval a kulcsok száma véges... így neki nem jut... (ú de kis genya vagyok...) :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Apropó.... beszéltük a mútkor a szomszédságot... hát képzeld el, felszabadul a közvetlen erkély szomszéd lakás, itt mellettünk!!!! :) Lízingelték és hát, mosmtár annyi nekik lízingbe, hogy nem bírják, visszamondták.... Szóval.. jöttök????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Kubu!

Remélem már túl vagy rajta, és kezedben tartod már a gyönyörű kislányodat! :wink:

rodina74

Andrea:
Ez állati lenne! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Figy... elpasszojátok a mostanit.. azt jöhettek is :)... A napi műsort garantálom :) :)
andrea-1

Na én meg nézem, hogy mi az hogy senki sem írt utánam. Aztán hosszas nézés után rájöttem, hogy enyém a lapalja. :D

Azért kell az onkológus engedélye, mert az egy dolog, hogy egy csomó felmenőm rákos (édesanyám épp kemón van a kórházban), de nekem is mindkét mellem tele van daganattal, amelyek ugyan jóindulatúak, de némelyik elég nagy, meg megszámolhatatlanul sok van. Van egy biankó beutalóm teljes melleltávolításra - csak előtte meg kéne szülnöm összes tervezett gyermekem. Szóval lombik, 1-re sikerül, 9 gyönyörű hónap, 1 évig szoptatom az ikreket, aztán cicit lekapják, kapok TB-re csodaszép szilikoncicit és hawaii, dizsi, hableány. Így van tervben. :roll:
aktucs

Aktucs: Hát azért ez nem bizti, hogy hawaii, dizsi... de azért jó, hogy nem betegedtél még bele a gondolatba. :)
Névválasztásban közös lesz a problémánk ;) De lehet mi őrizni fogjuk a hagyományt és drága csemetéink szüleik neveit öröklik: Mária; Lajos. Ezekből a nevekből úgy is kevés van, ha meg nem tetszik nekik, majd felvesznek mellé másikat. És ráadásul mindkét név nagyon jól becézhető. :)

Sajt: Én a Phlogosam krémle esküszöm, meg a Phantenolra. Leápóltam a harapós leves áldozatát és kutya baja ;)

A pintyeknél a fészekből való kidobás családi hagyomány. 5-en (merthogy a testvérek is) etetik, és hívogatják felfelé... ő meg szökdelés közben erősödik :)

hofeherke

ugyanarról beszélünk Sajt kolléganő, sajna kinyírja a fiatal terhességeket (persze mikor nincs róla tudomás), de ha szept elején jön meg és a saját ciklusodban megkapod a fagyosokat, akkor kb az eredmény kézhezvételekor lesz a beültetés. Az meg teljesen OK, 10-11 nap múlva kiderül, hogy terhes vagy (természetesen) és akkor kezdheted (nem kezded, mert nem derül ki semmi) szúrni amit kell
kpn

Sziasztok!
Tegnap picit elkeseredtem,pedig azt hittem ennél rosszabb már nem lehet.Ezért hanyagoltam az írást.
Köszi az érdeklődést.
Tegnap a hcg 189 volt,múlt héten 98 szóval nem tudom mi van.Sz .ügynök sem mond semmit.Szerintem ő sem tudja mi van.Várunk.
Megint kedd .ebbe már kezdek megőrülni.
A legrosszabb,hogy ua.t a szúrkálást érzem,mint beülti után néhány nappal.
Azt mondta,a fejlődési ütem rossz, de még él.

Nagyon szorítok a kibújni készülő babókhoz.GYERTEK A HÍRREL! :lol: :lol:

Béka!holnapra szorítok! :lol: :lol:

Tegnap meghallgattan az előadást Újv.tartotta.
Elmondta a rák kockázatát.Én járok fél évente tumor marker vizsg.ra vérből.+megcsináltattam az öröklött gének kockázatát ami 0 lett.
Nekem is van csomóm,de jóindulatú.azért picit aggódom.
ritabmc

Akinek volt ilyen, mennyi idő mire csökken a hcg? Műtét kell szerintetek?vagy megúszhatom?
ritabmc

Andrea:
Mindent lezsíroztunk, már csak anyóspajtiéknak kell ott kecó, hogy le tudják vinni a két ebet, ha én nem érnék haza időben! :lol:
Most is két utcával laknak csak arrébb.
A napi műsort mi is garantáljuk, én reggelente pl.: áriázni szoktam ásítással egybekötve. :lol: :lol: :lol:

Csutka:
Gratula a lapaljához, van akinek ez a kabalája. :)
:? Szóval műcickóra gyúrsz ingyé... Nem irígyellek. Hátha nem is lesz rá szükség, mert minden jól alakul mellesleg és az a binakós papír ott marad a fiók alján.

Mara:
Azok is jó cuccok az égésre.
Ja! Én meg azt hittem, hogy azért dobják ki, amiért a kakukk kitúrja a mostohatesóját... :oops: Akkor ez így renben van és nem pusztulykázott meg egyik pipi sem. :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

KPN:
Ahha! :idea: Köszi a felhomályt! :D

Rita:
Ezt nem igazán értem... Múlt héten 98 volt a HCG, tegnap pedig 198 - akkor nőtt, nemigaz? Miért beszélsz csökkenésről és műtétről? Vagy lemradtam vmiről?
Figyu, a HCG 2 naponta duplázódik általában. Biztos vannak eltérő esetek is, én sajna nem hallottam konkrét példát, de ne kenődj el! Mikor volt 98? Nagyon drukkolok, hogy lendületbe jöjjön az a HCG és a méhedben szépen beágyazódva csücsüljön a baba! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Rita, ez teljesen furi :shock: Van egy élő babád, aki viszont baromi lassan fejlődik? Legalább lehet tudni, hol van?!
Nagyon rossz lehet ez a bizonytalanság. :(
Mi is gondolkoztunk rajta, hogy ottmaradunk az előadáson, de végülis olyan szarul voltam, hogy inkább jöttünk. Úgy fél 2 körül jöhettünk el.

Sajti, végülis egy terhesség el is mulaszthatja ezeket a csomókat. :D
aktucs

Csutka:
Na ugye? Hajrá pozitív gondolatok! :D

Mieza:
Gyere már a hírekkel! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Alapvetően nem vagyok egy negatív ember, bár néha azért megzuhanok, de többnyire igyekszem a dolgok jó oldalát nézni.
aktucs

Kubu Apu!

Tűkön ülünk és csak reméljük, hogy azért nem írtál még, mert nem tudsz betelni a gyönyörű kislányotokkal :D

Sajti!

Hasonló a dilemmám, mint neked... :roll:
csak én már döntésre jutottam :)
Nekem bőrgyógyásznál van jelenésem 12-én, mert a terhesség alatt nagyon sokat változott egy anyajegy a cicimen és kezdek beparázni miatta, hogy nem-e valami rossz dolog.
Ugyanakkor kb 13-án kell telóznom BMC-be a fagyi ovisunkért!
De ha ne adj'Isten hozzá kell nyúlni ehhez az anyajegyhez, nyilván nem lenne jó akkor szabdalni a cicimet, ha beülti van.
Így arra jutottam, hogy ha bőrgyógyász és K ügynökök és Lintner magánügynök is azt mondja, hogy előbb a cicim, akkor 1 hónap csúszást kibírok! Csak minden rendben legyen :D
De persze a Ti döntésetek! (én amolyan biztosra menős fajta vagyok és szeretem kizárni a lehetséges kockázatokat)

Rita!
Nagyon nem is tudom mit mondjak!
Teljesen nem értem, hogy most mi történik veled és hogy hogyhogy nem mondott semmit az ügynököd.
A lehetőségeket sem beszéltétek át? :shock:

Kubu!
Már tényleg sírva fakadok, ha rátok gondolok :oops:
Annyira szuper, hogy (remélhetőleg) már a kezetekben tarthatjátok a kis Lizát...

eszter82
Budapest

Lehetőségekről nem beszél.Gondolom szerinte elhal.Azt mondta mtx et nem ad,mert alacsony a hcg.Akinek lassan indul,mikorra gyorsul be a hcg?Ezt nem tudom.Azt mondta,3 naponta duplázódik max.Nem egy hét alatt.Ő nyugodt,csak én vagyok ideges.Addig nem mehetünk az ÁNTSZbe sem.Ott ellenanyagot vizsg? Mit is írtatok?

Kár hogy tegnap senkivel sem taliztam olyan jó személyesen megismerkedni veletek.
ritabmc

tegnap voltam a beülti utáni 27. napon .Már azt sem mondja mk,vagy nem .Nem jó az ütem.ennyit mond csak.
Elegem van már nagyon.Azt mindíg kérdezi,a támogatás ugye nem megy?
nem már két hete.
ritabmc

Kubu apu! mi a hír?Mondd el gyorsan.
ritabmc

Ó Rita, szegénykém, bárcsak tudnánk segíteni valahogy, de én speciel még csak nem is olvastam nagyon hasonló esetet, pedig nagy netbújó vagyok..... :shock:
Elhiszem, hogy eleged van, ez a bizonytalanság....... Egyébként dolgozol, vagy otthon vagy tp?
Ölelés Neked ((((((((((((((((( O )))))))))))))))))
andrea-1

Sajti.... besz.....nál ha most itt lennétek már a szomszédban :).... Rajó az Ó komoly és tekintélyt parancsoló nevével, a nappaliban playstation-özik, hálóban, online hanggal!!!... valami amcsikkal... és Chewbacca hangokat hallatva kommunikál velük.. teraszajtó-ablakok tárva nyitva... szerintetek a környék mit gondolhat rólunk ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Kép

Sajt, remélem sikerült feltöltenem a képet :D Ő Cukor :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Egész nap nem jutottam ide, de egyfolytában csak Kubu család ti jártok az eszemben :lol: :lol: :lol: , sőt egész éjjel veletek álmodtam, szültünk... :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom már megérkezett a gólya Kép és Lizácskát a karodban tarthatod és minden a legnagyobb rendben Kép :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon várjuk a híreket. :lol: :lol: :lol: :lol: Megkönnyeztem, ahogy írtad. hogy félsz :roll:

Maccs
vörösmacska

Mai babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: Kép Kép Kép Kép

Maccs
vörösmacska

Most nem olvasok vissza, majd mindjárt, először a hírek :)

Szóval, Kubu apuval beszéltünk, meg a dokimmal is. 2-re mentek be, de csúcsforgalom volt a szülőszobán a tegnapi front miatt és hiába a 4 szoba, csak most 7-kor tolták be Kubut, most kapott infúziót...stb.
Kb. éjfél körül várják Lizát és holnap bemehetek megnézni!!!
Hajrá Kubu :)
Kubu apunak már fel van írva, hogy ha hazaér, mit kell hova beírnia :))) Majd jön a hírekkel :)
Olyan izgalmas!

Mi: hát, életem legjobb moziján voltam ma, az tuti. Először amikor megláttuk, annyira kellett nevetnem, hogy kértem a dokit, kicsit álljunk le :) Mondta, hogy majd mindjárt ő is felveszi ezt a jókedvet. Onnantól nevettünk mindenen. A múltkor ugye csak aludt, úgyhogy jó tanácsok, ettem előtte csokit (egy órával előtte), meg 3.on van az uhu, úgyhogy lépcsőztem is, (előtte egész nap dolgoztam, de nyugiba voltam), a vizsgálta előtt meg megittam kerek 4 korty light kólát.
Na, a baba úgy látszik egy kis sajtkukac, mert annyira izgett-mozgott, hogy édes volt. A doki alig tudtam megmérni amit kell, mert ide-oda forgott, integetett, piszkálta az orrát, kacsatáncot járt, tornázott, meg a bukfencezett. Tényleg annyit nevettünk :)
A dokim nagyon jó fej volt, mindent végigmutogatott. Ez a gép nagyon király, a páromat nagyon lenyűgözte, hogy a doki milyen gyorsan használta a sok-sok billentyűt, gombot, joystickot... Átkapcsolt valamit a doki és akkor tudtunk szívhangot mérni, mondjuk annyit ficánkolt, hogy alig tudtunk 3 kört rögzíteni. Aztán megint átkapcsolt, akkor vérkeringés áramlatot néztünk... aztán átkapcsolt 4d-re és hát teljesen elájultunk. Összesen kb. 45 percig néztük, abból 10-15-t 4d-ben. MIkor jöttem ki, a doki szólt, hogy majd töröljem le a szemem, mert a szemfestékem teljesen szétkenődött az örömtől :)))
Mindene nagyon rendben van, mértenek megfelelő. Még holnap lesz a kombinált vv-ele. És a lényeg: kétszer is beterpesztett és a doki kukisnak látta :) Persze ez ilyenkor még korai, de fura volt hallani. Valahogy több lány név tetszik nekünk és Barbizós anyunak képzeltem magam, kislánnyal álmodtam, nem dömperezős anyunak. De még van fél évem :) És a kissrácnak is nagyon örülök, igzi!
Jézusom, ha olyan lesz, mint a párom kinézetre (angyal kinézete van, szőke, kékszem, babaarc) és olyan rosszaság és ugribugri mint én, akkor feladja a leckét :)))

Akartok képet? :)
mieza

Sziasztok!

Én is jövök ide elég sürün látni van-e már valami hir Kubu-val. Reggel már rá gondoltam, hogy ezen a napon születik a pici lány (reméljük nem huzódik el az éjszaka?)

Ha valaki tud hirt irja, a gépem bekapcsolva marad egy darabig még.

Bőrproblémák: bizony nem lehet vele játszani, és nagyon komolyan kell venni, akkor van esély a gyógyulásra - különben, de erről ne is beszéljünk.

Amugy vannak csodák: ismerek egy fiatal lányt, aki évekkel ezelőtt gyerekként nagyon beteg volt más fajtával, és tul van rajta, ma boldog a szüleivel együtt.

Én Mammográfiára Kapás utcába járok, anno a János KH nem fogadott azzal, hogy még nagyon fiatal vagyok, persze már akkor se voltam az. Azóta minden télen jelenésem van ott is meg ahol csak lehet ilyen ügyben.

No Kubu hajrá szorítunk! Aztán Woody te következel! No para: mindegyik baba megszületik!

üdv

kispatak
Vendég

Eszter:
Remélem, hogy minden okés az anyajegyeddel, azt én is előre venném, hiszen sokkal fontosabb először a te egészséged. A picik meg még lustizhatnak egyet a jégoviba. :) Istenem, nemsokára újabb széria indul a fórumon! Tisztára adventi hangulatom lett! :)

Rita:
Tippjei lehetnek, de nem akar paráztatni téged fölöslegesen, talán még bízik is egy picit, hogy beindul a HCG.
Ha mégsem, akkor érthető, hogy nem akar MTX-et adatni, azért az elég durva szer, sajna nekem musz volt kapni... Ugyan nem lett semmi bajom, de most ezért vagyok/voltam 3 hónap kényszerszüneten. Ettől sokkal "jobb" :? , ha magától csökken a HCG. Akkor legközelebb kedden mész újra? Sajnálom, hogy addig kell rágnod a kefét, nagyon együttérzek veled. Én még most is azt mondom,hogy ne add fel, hátha beindul és jó helyen van!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?