Hahóka!
KUBUUUUUUUU!!!!
Elhiszem, hogy be vagy tojva, ez elég érthető.
Mostanra már biztos osztasz mindenkit és mondod a magadét rendesen!
Nagyon sokat gondolok rátok, hogy hamar és jól, csodásan menjen minden!
Küldtem sok-sok pozitív energiát:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++- neked, hogy gyorsan és szépen szülhess;
- a kis tündérkének, hogy hamar és könnyen, ügyesen csusszanjon ki;
- Apának is, hogy bírja cérnával, majd jól megünnepelhesse
- Marcusnak, hogy ne sírdogáljon nélkületek!
Gyönyörű nap a mai, már most elérzékenyültem...
Kubuapu!
Nagyon várlak a csodás hírekkel!
Andrea:
A szanatóriumos és a lelki pettinges dumán olyat nevettem!
Már írtam ugyan, de az Izabella nagyon bejön! Nálunk ez nem lesz jó, mert nagyon nem illene a Zuram nevéhez. A Mína elég fura, de összességében a párod vezetéknevével mindkét lánynév nagyon szépen harmonizál és igen dallamos.
A Rajmund kár, hogy neked nem tecc amiatt, hogy mindenkit tradicionálisan így neveztek el, pedig nagyon egyedi, férfias, méltóságteljes (na itt akadtam meg, eszembe jutott a humorista férjed
) és izgalmas név - ami szintén jól passzol a vez.névhez.
Esetleg kétnevűsítés a fiúnévnél? Így mindenkinek meglenne az óhaja...
Volt egy tiniszerelmem, aki potom 5 évvel volt nálam idősebb, mentalitásán nem látszott a kor, nagyon idióta bírt lenni, ha úgy hozta a helyzet. Na őt el is neveztem "Dr. Infantilis K.... Sándor és népi zenekarának" - így egy személyben (a K.... a vezetékneve volt, nem holmi obszcén szó!). Azóta már több gyerkőce is van, biztosan nagyon jó apuci lett belőle.
Mara:
Micsoda banzáj volt pintyéknél!
Hogyhogy kidobták a fiókákat?
Ez családi szokás náluk?Akartam ajánlani, hogy bosszuld meg a leveseden a történteket és edd meg - de látom, magadtól is megtetted!
Kezedre kenj Neogranormont, az szépen lehúzza az égést.
Estrella:
Teanyud se semmi! Az enyém is kb. ennyire "tapintatos".
Azért szerencsére nem ilyen mértékben aktív az üggyel kapcsolatban!
Anno, amikor először megjött, pont vendégség volt nálunk és behívtam őt a fürdőbe, hogy nézze meg, ez már az? Az volt. Ő kiviharzott és mindenkinek elújságolta, hogy immár nagylány lettem. Mire kimentem a fürdőből, legszívesebben elsüllyedtem volna.
Már túlléptem ezen, neked is ezt ajánlom, különben bedilizel és szétstresszeled magad, az meg most baromira nem kell neked! Fogadd el, hogy ilyen, változni már nem fog, sőt!!!
Nem kell mindenbe beavatni, ha így áll hozzá a dolgokhoz. Tudom, hogy nagyon nehéz...
Örülök, hogy Sz-re szavaztál, én tényleg nagyon bírom, hogy annyira odafigyel. A babagyári ismerőssel való találkozást nemtom hogyan bírod kikerülni, remélem amíg kell, addig megmarad a titkod.
Kedves 2in1 WoodY!
Hááát... Szóval nyílik a méhszájacskád, mint a tubarózsa?! Nagyon várom már a pöttömke (aki már nem annyira az, hiszen szépen megnőtt a súlya) érkezését, neked is gyorsat és könnyűt kívánok, sok-sok pozitív energiával!
Nemsokára együtt csacsoghattok Kubuval a picinkékről! Dejó-dejó!!!
Mieza:
Drukk ezerrel mára!
Csutka:
Sajnálom, hogy mindkettő zárt... Egyet ne feledj, a BMC-ben és a BMC-n túl, meg az Üveghegyen és még azon is túl (én már jártam ott, legközelebb igazi babával jövök onnan újra vissza) sok csoda történt már, segíteni fognak nektek is, az tuti!!! Én hiszek benne!
Klasszak a lánynevek, de a fiúnéven akkorát hahotáztam!!!