Köszi mindenkinek a sok +++++++ drukkot
Igyekszem jóhírrel szolgálni holnap,addig is pihentetem a feszítő pocit
Amúgy teljesen jól vagyok,a kívánósság inkább NEM kívánósságba csapott át,mindamellett,hogy alig fejezek be egy kaját,már azt nézem,mit ehetnék még
Szóval éhség az van folyamatosan,de nagyon kevés dolgot vagyok hajlandó most megenni.
Ez normális dolog?
Párom dezodora,ami eddig nagyon tetszett (én választottam neki illat alapján),most este nem bírtam odabújni hozzá tusolás előtt,mert nagyon zavart. Szó szerint hányingerem volt a "szagától",ami egyébként nagyon jó illat.
A kis 2dl-es Mizo kakaót nagyon szerettem a munkahelyemen, naponta többet is megittam,nagyon jól esett,most egyet se bírok,más íze is van,és olyan rosszul lettem tőle múltkor...
Tegnap a csapvíznek is fura íze volt...
Párom már alig tudja követni,mivel lephet meg,mert amit eddig tömegesen vetettem vele (ő cipeli
),azokat most vele etetem/itatom meg
Mieza: nekem egyébként szimpatikus az asszisztensnő,én tipikusan olyan ember vagyok,aki mindenkivel szeret jóban lenni,és leginkább a morcosnak tűnő embereket (ld. Sz) szereti meghódítani
Nekem Sz nagyon szimpi,bárki bármit is mondana rá
Szülni a János kórházban nemigen fogok,ahhoz kicsit messze van most is,meg hát a napokban már talán költözünk,onnan még messzebb lesz.