Új privát üzeneted érkezett!

Vikus:
Ha én ezt tudom, akkor fellendítettük volna a forgalmát! :wink:
Tuti ezért maradt el az eperfeszt és lett most helyette eperlekvár fesztivál.

Béku és Csutka:
Magam elé képzeltem az állatkáitokat, nagyon édesek lehetnek! :)

Ezt ismeritek? Kicsit bugyuta, de cuki mjuzík (bár nekünk már nem aktuális, mert megvan a párunk):

http://www.civiljutub.hu/play.php?vid=3202

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: igen,tényleg édik az állatkáim :lol:
cicám nagyon sok segítség nekem ezekben a hetekben.
Hihetetlen érzéke van ahhoz,hogy mikor van rá szükségem. :)

Valahonnan megérzi,olyankor odajön,és vagy rárakja a kis buksiját a lábamra,vagy a tenyeremhez dugja a képét,hogy simogassam,vagy egész egyszerűen odakanyarodik az ölembe,és elkezd dorombolni :)

Ha mérges vagyok,azt is megérzi,és olyankor sebes léptekkel elrohan,és elbújik a radiátor alá :roll:

Olyankor tőle is bocsánatot kérek,mert tudnia kell,hogy rá nem haragszom,igazi kis tündér :)
Vendég

Sajti: sajnos nem tudom megnézni a linket,mert túlléptem a korlátot (csak ezekre a napokra kaptam netet itthonra :lol: ),úgyhogy egy óra lenne,mire az betöltene :lol:
Vendég

Valyoni, én is várom a hidegfrontot :)

Békus, nagyon édesek lehetnek :)

Kubu, hogy vagy? Már csak fél nap és a kezedben tarthatod :)
mieza

csajok, hihetetlen mennyit írtatok!!! :-D

Kubu,
gyors és szépséges szülést kívánok nektek.

Mieza,
magam előtt látlak ahogy ugrándozol örömödben Liza látogatás miatt. :-D :-D

Rodi,
örülök hogy jobban vagy és jelentkeztél. :-)

mai babragacsok Kisbékának és Andinak útnak indultak!

nem telefonáltam Sz. ügynöknek, nem is tudom mit mondanék, biztos nem is tudná ki vagyok meg ilyesmi. csütörtökön lehet felkeresem, ha addig semmi. köszönöm mindenkinek a tanácsokat és érdeklődést.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

megjöttünk, meglátogattuk hugicámat,
most a vihar miatt Liza extrán táncol odabent,
háááát csajok zabszem a sejhajban, naon félek, most megyek és összebújok a fiúkkal
hajnalban szerintem jövök és visszaolvasok
cuppa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt Mindenkinek,

Utolsó hajnali bejelentkezésem 8)

Kisbeeka,
Aranyos anyud az új nacival.
Szóval erősebben láccik :lol: :lol:

Aktucs,
Ajaj szegénykém, nagyon rossz híreket kaptál. Vérzést borzasztóan sajnálom. Gyógyöleléseket küldök.

Sajti,
Juppppé remek hétvége. Énisénisénis szeretnék ilyet !
De ügyik vagytok gombászással.
Úgy legyen, könnyű és gyors (úgy félek).

Mieza,
„Nem tudom, hogy te vagy én várom jobban a holnapot???” – szerintem most Te, én nagyon be vagyok tojkolódva :shock:

kubuspace

Jó reggelt!

Kubu: nem irtál most reggel, esetleg ez jót jelent? Megindult magátől???

Ha nem akkor is életed egyik legszebb napjára - amely ugyan nagyon borus - szépséges és könnyű órákat kivánok! Ne félj, hamarosan a csoda beteljesedik, erre gondolj! Várjuk a hireket és minden szempár rátok figyel.

Woody: titeket is várunk már!

Breki: már csak pár óra nem? Szorítunk!

Amugy én megvagyok a fogam helye már szépen gyógyul

minden jót

kispatak
Vendég

Rita,
mi volt tegnap ?

kubuspace

Kubu,
nagyon drukkolok mára, estére kezedben Liza! :-D

Woody,
Lili nem gondolta meg magát hogy mégis előbújna ebben a nagy viharban?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak: igen,már nem sok van hátra,holnap megyek :)

Kubu: nem csoda,én is be lennék tojva :lol:
azt csodálom,hogy eddig ennyire lazán vetted. nekem a végefelé biztos csak ez járt volna a fejemben :roll: :lol:
soooook-sok energiát küldök Neked mára,sok erővel,hogy Lizácska hamar a kezedben lehessen :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Kubu!

Szívből kívánok Neked nagyon nagyon könnyű és gyönyörűséges szülést!
Egész nap rajtatok kattog majd az agyam (mint már egy ideje :) )!
Megkéred Apát, hogy majd ha már mindkét csaj piheni a fáradalmakat, akkor valamilyen formában üzizzen ide nekünk, hogy tudjuk, hogy minden rendben van veletek?
Ha tudsz, gyere és mesélj majd - persze kapsz pár hét/hónap haladékot :D

Várunk és drukkolunk!

Ölellek:

eszter82
Budapest

Kubukám:
Én is csatlakoznék a mai drukkercsapathoz :)
KÖnnyű és szép szülést kívánok Nektek és azt, hogy a nehéz pillanatokban érezd majd a fórumos csajok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiasugarait!

Szeretettel:
andi :)
andrea-1

Mesélj Andi,Te hogy vagy? :)

Mikor kell menned bmc-be?
Vendég

Békus: Jól vagyok.... nem azé, de ez a fagyasztottas várakozás fizikailag sokkal jobb, mint a stimus után.... Akkor minden nap fájt valahol.. itt fájt, ott szúrt.... az egész napom ezzel telt..... most meg semmi ilyen, "csak élevezem" ezt a szanatóriumi állapotot itthon :) A múltkor zaklatottabb voltam mert minden érzést jelként fogtam fel.. most meg ilyenek nincsenek, sőt, az égvilágon semmi nincs, csak néha 1-1 kisebb szúrás...de tényleg minimális....szóval jobb a közérzetem kalsszisokkal...:)

Tegnapig kímélő életmód volt... ma már kicsit aktiválnám magam, de ember azt mondta, inkább pihenjek :shock: :shock: ...de azé a virágoshoz lehet elblattyogok.. kell egy kis lelki petting :lol: :lol: :lol:

Persze olvaslak minden nap Benneteket, és drukkok mennek mindenkinek.... Remélem holnap jó hírt kapsz, nagyon szorítok érte... De az a pozitív hozzáállás, ami Nálad van, nagyon tetszik...

Augusztus 10-én, jövő hét kedden kell mennem vv-re.....
andrea-1

Andi: örülök nagyon,hogy ilyen jól telnek a napjaid :)
én is élveztem nagyon a pihenést,persze jobb lett volna,ha az uram is itthon van,és tud segíteni :)
Nekem persze kicsit elrontotta az a nagy várakozás...,hogy mégiscsak első alkalom :lol:

én is úgy álltam hozzá,hogy nem figyelem a jeleket,főleg hogy lehetnek az előtte kapott szuriktól is,de amikor a szurkálódást éreztem,akkor azért örültem neki ;)

Én is bízom benne,hogy jó hírrel szolgál Sz,nagyon örülnék neki,köszi a drukkot :)

Szerintem Nálad is nagyon jó helyen van a kis ovis bébi :)
Neki volt ideje felkészülni a küldetésére,úgyhogy biztos jól fog menni minden! :D
Vendég

Mondjuk rám az nem volt hatással,hogy előtte volt szurizás,az én agyam képes az ilyesmit kizárni,minden infót töröl,amire nincs szükségem. :)

Akkor rossz volt,de amint megkaptam a 2 kis bébit,már csak az járt a fejemben :)
Vendég

Aktucs: Innen tényleg szép nyerni, de ti így is fogtok. Már annyi csoda történt, miért nem történne egy veletek is. Egy másik fórumban egy lány akinek mindkét petevezetéke el volt záródva és a párja eredménye is csapnivaló volt, épp most tesztelt pozitívat. Spontán. Pedig azt mondták, hogy rajtuk csak a lombik segíthet...

Kubu: Nem is tudom mit kívánhat ilyenkor az ember... mindenesetre problémamentes, gyos, csodálatos élményt kívánok!

Kisállatok: A szülők kidobták a kispintyet (végül csak egy maradt). Most tanul repülni. Egész nap szorgalmasan szökdel, hogy feljusson az alsó ülőkére. Egyszer már sikerült neki. :)

hofeherke

Mara: édes lehet a pintyecske :)
imádom a kis madarakat :D
Vendég

Kubu
Könnyű szülést kívánok, bár már biztos úton vagy!!!

Kisbeeka
Drukkolok holnapra!
Gratulálok a pozitív teszthez, nagyon jó lehet ilyet látni!

Aktucs
Köszi a beszámolót! Igen, én vagyok még előtte, de valószínüleg szeptember lesz belőle.
Ha csak annyira kellemetlen, mint a rákszűrés, akkor nem vészes.
Nem is tudták, mitől véreztél? A gézt egy napig bent kell hagynod? Nagyon sajnálom az eredményeket!
A jobb petevezetéked hátha jó lesz! A spermaszámot meg lehet növelni valami kezeléssel, nem???
Doki is mondta, hogy rossz a lelet? Nem nézhettél valamit félre?

Mieza
Hú, de izgalmas, hogy fiú vagy lány lesz-e!
Nem akartam senkit ijesztgetni, és az a lényeg, hogy ma már mehet is haza a barátnőm, és mindketten jól vannak.
A tanulság max annyi, hogy mindig történhet baj, de azért vannak ott az orvosok, és maximálisan helyt álltak és segítettek. /Sosem értettem az otthon szülő nőket, nem is szeretném kipróbálni/
Én átkértem ma magam S.-től, nekem sem jön be a stílusa.
Hát anyuval nagyon nehéz. Lassan minden tabu… Évek óta zaklat, hogy ő unokát szeretne, aztán egyszer mérgemben rávágtam, hogy mi is (kb 1 év próbálkozás után). Na fogta magát és végighívott a rokonságban minden orvost (akikkel évente 2 szót beszélek), hogy nincs-e protekciójuk meddőségi klinikán, mert nekem kéne… és mindezt képes volt akkor előadni telefonba, mikor tudta jól, hogy vendégség van nálunk, persze jól kiborultam. Konc tanár úr állítólag évfolyamtársa volt a nagynénémnek, de nem érdekel, majd megoldom egyedül. Persze a következő éves családi összegyűlésen (tényleg csak évente egyszer találkozunk) már mindenki azzal fogadott, hogy hallják nem lehet gyerekünk…

Na ma voltam rákszűrésen a BMC-ben, mert múltkor S. nem csinálta meg. Átkértem magam Sz.-hez, nem is kellett sokat várni. Annyira nem volt boldog, hogy csak ezért mentem, meg nem is szerencsés most (26. nap), de mondta, hogy ha csak ezért jöttem, megcsinálja. És végre végignézte a leleteimet, szóval megérte bemenni! Kaptam beutalót mellultrahangra, mert már volt a családban. Ő telefonált át a másik osztályra, kért időpontot a szabadságomhoz igazítva, szóval nagyon rendes volt, nem is értem, miért nem az asszisztens csinálta. Na az a lényeg, hogy azt mondta, hogy teljesen jók a férjem eredményei, és eddig az enyémek is, jók a hormonok, minden.
És a HSG után ne menjek haza, hanem aznap megbeszéljük, hogyan tovább.

Aktucs, vikus, ti nem beszéltetek HSG után rögtön dokival, hanem külön időpontot kellett kérni?

Én most bizakodó vagyok, aztán lehet, hogy egyik petevezetékem sem átjárható....

Várt egy pár Sz. Dokihoz, és mondták az ismerősüknek, hogy ez most nem sikerült, ez van. Aztán mikor bementek, annyit lehetett hallani, hogy a nő elkezdett sírni, aztán hatalmas vigyorral jöttek ki, jó volt látni...
estrella22

Kubu!

Nagyon szorítok értetek! A legjobbakat kívánom nektek!
Sok erőt és boldogságot kívánok! :lol: :wink: :D

rodina74

Estrella: jó,hogy minden lelet rendben van!! :)
Sz nagyon rendes doki,iszonyúan jóindulatú! Nekem is egyből ugrik mindenre,az asszisztensnőről nem tudok mit mondani,sose szól,csak úgy van :)

Nagyon örülök,hogy hozzá járhatok! Emiatt aztán mindig "meghúztam magam",sose akartam problémát jelenteni,így nagyon felkészülten mentem,gyorsan öltöztem,és nem kérdezősködtem "feleslegesen".
Amit tudni kellett,úgyis mindig elmondta :)

Viszont most legutóbb voltam úgy nála először,hogy lelassított,és kérdezte a véleményemet az utróról,hogy maradhat-e,stb..,és még ő biztatott :)
Furcsa volt,de nagyon jó érzés!
Én is negatív teszttel mentem be,így csak azt vártam,hogy mit mond,mikor lehet menni legközelebb.

Ezekután mi is sugárzó arccal jöttünk ki.
Tudom,hogy holnapig semmi sem biztos,de az igen,hogy a babó próbálkozott,kapaszkodott,és hcg-t termelt,azaz van esélyünk :)

Remélem még mindig kapaszkodik erősen,minden nap biztatom. :)
Vendég

Kubu: újabb adag energia: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Lánykák,

Jöttem még1x, már minden elkészítve, száradnak a steril cuccok, várjuk anyósékat, kb 40 perc múlva érkeznek.
Délelőtt egy csomót sírtam, nem tudom, hogy fogom bírni Marcus nélkül.

Nagyon köszönöm a drukkokat és hogy így gondoltok rám.
Párom este jelentkezik.

Andi,
Örülök, hogy jól érzed Magad, kis hősünk pedig már tutkóra beágyazta magát pihi-puha ágyikójába!!!
Jövő keddi vv-re milliónyi drukkom, nagyon szorítok.

Estrella,
Huh anyud nem semmi.
Örülök a + benyomásnak Sz ügynökkel kapcsolatosan.

Kisbeeka,
Nagyon drukkolok a holnapi jó eredményekért.

Lassan lépek, agyam kattog ezerrel, félek nem tudom mitől, valószínűleg azért mert sok időm volt rákészülni.

Milliónyi cuppa Mindenkinek.

kubuspace

Kubus: igazi hős vagy,minden rendben lesz,és hipp-hopp láthatod újra Marcust is :D :D :D
Vendég

Kubu, én nagyon drukkolok neked! Ma ctg-n is te jártál az eszembe, hogy érkezel 2-re és ma meglesz Liza baba!!!
Nagyon ügyes vagy és nyugi!

Én reggel voltam ctg-n ismét. Viszont a változás annyi, hogy szűk 1 ujjnyira nyitva van már a méhszáj! :D
Lili nagyon jól érzi magát bent a doki szerint. Elég a magzatvíz, méhlepény ok. Volt most uh is és ismét nőttünk egy kicsit. A doki szerint most már nem is olyan pici, elérte a 3000g-ot! Pénteken ismét jelenésem van, de most kora reggel, mivel megbeszélik az osztályvezetővel, hogy akkor mi legyen hétfőn. És ha hétvégén nem indul el magától a dolog, hétfőn elindítják. Kicsit reménykedem, hogy Lili magától kibújik, de most már nem vagyok legalább ezért ideges, mert tudom, hogy jól van.
Ja és én is beszereztem már minden okos dolgot. (málnalevél tea, homeos szerek, volt fürdés is).

Andreának és Kisbeekanak küldöm a ragacsokat +++++++++++++!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kubu: Remélem minden rendben lesz :)

Segítség! Üldöz a levesem... Először odaégettem a rántást, aztán kifutott, most meg rálöttyintettem a forró levest a kezemre... áááááááá
Nem is tudom egyek-e belőle!

hofeherke

Kisbeeka
Én is örültem a jó leleteknek, csak picit attól is félek, hogy majd közlik, hogy minden rendben van, nem tudják, miért nem jön a baba...
Sz. asszisztense fura, tényleg csak ott csenben ül, de mindegy, nem hozzá megyünk!
/A beutalót is Sz. Írta meg nekem, mert a nő nem boldogult, mondjuk ő is szenvedett vele egy ideig/
Én is meghúzom magam, örülök S. után, hogy nála vagyok! Meg azért a rendelő is normálisabb...
Az IR-re akartam rákérdezni, de nem húztam tovább az időt.
Anyu trombózisát megemlítettem, erre mondta, hogy azért én 9 évig szedtem gyógyszert…
Biztos kapaszkodik a babó!

Kubu
Drukkolunk!!!! /meg várjuk majd a párod jelentkezését!/

Woody
De jó, hogy minden rendben!

Képzeljétek, ebédnél mondta egy kollégám, hogy egy másik kolléga barátnője a János kórházban dolgozik, babákat gyárt… Hát próbáltam nem megfulladni, remélem nem így fogok lebukni…
estrella22

Woody!

Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van és hogy nyílik már az a méhszáj végre :D
Nagyon drukkolok, hogy Lili kibújjon magától és ne kelljen indítani!
Folyton az eszemben jártok Ti is :)

puszi

eszter82
Budapest

Estrella, hát nem könnyű a családdal… Fel a fejjel, kitartást!
Látod, milyen jó, hogy bementél.
Látom, bejött a váltás ügynök ügyben :D

Zsuzsó, látod, Estrella is bement és jól járt. Hajrá! (én is inkább bementem, minthogy telefonáljak, mert személyesebb.)

Kisbeeka, nekem az asszisztens kicsit beszólogatott, aztán kapott egy kávét és névről mosolygósan szólított, kitöltötte a recepteket előre… stb :D Nekik is olyan jól esik egy-két kedves szó :D
Nagyon drukkolok holnapra!

Andrea, hajrá-hajrá!

Egész nap Kubuval vagyok fejbe :D És már ki sem bírom várni a f7-et. Most indultak kb. otthonról, mert 2-re kell bemenniük! Hajrá Liza!!!

Woody, a hétvégén már Lilinek drukkolunk! Micsoda kislánycsapat érkezik most erre a varázsvilágra :o Csupa csoda :D

Mara, akkorát nevettem. Vigyázz a nyelvedre :oops:

Na, futok lányok, mert szerveztem programot doki előttre. Ez így vált be, mert előtte már annyira ideges vagyok, hogy jobb ha valami barátnőssel, vagy üzletivel lefoglalom magam. Hamarabb repül az idő :roll:
mieza

Sziasztok!
Kubu, minden a lehető legnagyobb rendben lesz és pikk-pakk mindketten otthon lesztek Marcinál!

Woody, na ná hogy jól van, és hétfőig még simán kibújhat magától.

Béka, remélem csupa +++++ hírrel jössz holnap!

Mara, ennyi baj után az ízének nagyon jónak kell lennie.

Kicsit megnyugodtam, újra elolvastam a leletet, még szarabb, mint első olvasásra, de már megbeszéltük a párommal, hogy 1 lombikra úgyis összekaparjuk a pénzt és nekünk az első sikerülni fog :wink:
Egyébként mindkettő zárt, csak úgy van írva, hogy a jobb oldali megnyílik, valami latin nevű vége megvastagodott, zárt, csak a zárt a következő sorba került és nem tűnt fel. :oops:

Szerintem mire ebből lombik lesz úgyis jövőre van (addigra tudjuk összeszedni a pénzt) és addig varázsolunk spermát is. Sajnos elég nagy betűkkel írták le, hogy azoospermia, meg a spermaszám mellé beírt 0 is látványos, nem nagyon van mit félreérteni rajta, de megoldjuk.

Viszont nagyon fáj a hasam. Ez normális lehet? A bal petefészkem én gyakran érzem, de most komolyan fáj.
aktucs

Estrella, ez elég vicces :) Vajon ki is lehet ő? :)

Valaki elmeséli nekem, hogy hogy van a rendelős rendszer S.-nél? Mert tudom, hogy ha nem volt SZ, akkor feljön. De miért? Neki nincs rendelője? Vagy felváltva vannak? Csak látom mindig, hogy sokan állnak a folyosón... MOndja el valaki, hogy hogy működik ez nála...

Znél már voltam, ott fura, hogy olyan csoportos az öltöző, ott álltam bugyi nélkül vagy fél órát és már nagyon vártam, hogy engem szólítsanak. Attól féltem, hogy elfelejtenek és ott maradok :)
mieza

Aktucs, nekünk 0,2% volt a mozgó, de az sem spirálos mozgású volt és csak az a jó... (mármint a katonákról beszélek :)
Szóval, elég reménytelenül indultunk neki. Aztán igazi durva váltás jött a páromnál és ahhoz képest, hogy azt mondták, javíthatatlan az állapota, elég szépen javult! Utána ezzel már nem volt gondunk egyeltalán.

MOndjuk képzeljétek, amikor most a lombiknál adott mintát, utána be kell rakni a kisablakba és csengetni, ők meg elviszik. A párom utána sétálgatott a folyosón és még mindig ott állt a csésze. Azóta azon parázik hogy ugye az övét használták? Ugye nem lopta el senki?? :))))
Én meg mindig nyugtatgatom, hogy attól, hogy nem 1 mp múlva vették el, attól még nem fognak másével dolgozni :)))
mieza

Hát igen, Estrella, vajh' ki lehet a babagyártós barátnő a Jánosban??? :lol: :lol: Asszem én is köhhhhintettem volna egy bazinagyot ha ott vagyok ..... :lol: :lol:
Egyébként örülök, hogy Neked is be jött az S-Sz-es váltás... :)

Mieza: S-nek nincs vizsgálója, oda megy ahova épp tud, ha valaki szabin van, v. más okból nincs a másik 3 közül, akkor értelemszerűen oda, ha minden doki bent van, akkor 2-3 beteggel ide, 2-3 beteggel oda, akkor kell ám csak rendesen résen lenni, hogy hallja akit épp szólítanak...
Egyébként úgy hallottam Misinktől, hogy lesz majd rendelője, a fenti szekcióban, ami tavasszal kiürült, csak nincs pénz a felújításokra...

Woody.. asszem Értetek is lassan kezdjük a visszaszámlálást és a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák küldését :) Aztán majd Te is szervezd le valahogy, hogy az értesítendők köréből mi se maradjunk ám ki!!! :) :)
andrea-1

Mieza: egyébként nekem már az összes vizsgáló/öltözőhöz volt szerencsém, és szerintem Z-jé még úgy is jobb, mint K-jé, mert ott 2-esével hívott be még annó S... és egymás előtt kell a másik lánnyal öltözni, közben ha a másik végez, ajtó nyílik és jön be egy harmadik lány az első helyett... szóval az úgy még gázabb volt mint a kis függönyös fülkékben ácsorogni a Z féle rendelő öltözőjében....
andrea-1

Kubu: Azt hiszem most sokan gondolnak rád ;)

A leves fincsi volt :)

hofeherke

Köszi mindenkinek a sok +++++++ drukkot :D
Igyekszem jóhírrel szolgálni holnap,addig is pihentetem a feszítő pocit :)

Amúgy teljesen jól vagyok,a kívánósság inkább NEM kívánósságba csapott át,mindamellett,hogy alig fejezek be egy kaját,már azt nézem,mit ehetnék még :lol:

Szóval éhség az van folyamatosan,de nagyon kevés dolgot vagyok hajlandó most megenni.
Ez normális dolog?

Párom dezodora,ami eddig nagyon tetszett (én választottam neki illat alapján),most este nem bírtam odabújni hozzá tusolás előtt,mert nagyon zavart. Szó szerint hányingerem volt a "szagától",ami egyébként nagyon jó illat.

A kis 2dl-es Mizo kakaót nagyon szerettem a munkahelyemen, naponta többet is megittam,nagyon jól esett,most egyet se bírok,más íze is van,és olyan rosszul lettem tőle múltkor...
Tegnap a csapvíznek is fura íze volt...

Párom már alig tudja követni,mivel lephet meg,mert amit eddig tömegesen vetettem vele (ő cipeli ;) ),azokat most vele etetem/itatom meg :lol:

Mieza: nekem egyébként szimpatikus az asszisztensnő,én tipikusan olyan ember vagyok,aki mindenkivel szeret jóban lenni,és leginkább a morcosnak tűnő embereket (ld. Sz) szereti meghódítani :D

Nekem Sz nagyon szimpi,bárki bármit is mondana rá :)

Szülni a János kórházban nemigen fogok,ahhoz kicsit messze van most is,meg hát a napokban már talán költözünk,onnan még messzebb lesz.
Vendég

Woody: no az a baba is jönni fog már,mint a gyorsvonat ;)

Nekem is Lilim lesz majd,ha lány lesz (az lesz ;) ).
Nagyon drukkolok Neked is! :)

Biztos remekül elvan bent a babó,a súlya pedig tökéletes!! :D
Vendég

Mara: vigyázz a támadó levesekkel!
Engem a leszűrendő tészta támadott meg tegnap,meg egy kis tejföl:lol:

Jut eszembe,talán csinálok megint egy kis tésztát :lol:
Vendég

Béka én is feltűnően vonzódom a morcos emberek megszelídítéséhez. A legnagyobb kihívás a melóhelyen a postás volt. azt mondták, hogy kizárt, hogy szóba álljon velem. De sikerült, mostanában mosolyog is néha :roll:

Andrea, majdnem elfelejtettem küldeni a babaragacsokat. De most pótolom. Mikor is lesz eredmény?
aktucs

Béküs: Sokáig nekünk is Lilink lett volna... de mostanában annyi Lili van és ugye annó az én nevem is tucatnév volt a 70-es években, úgy döntöttem rikább név kellene..... :) Most két befutó van, részemről az Izabella, a férjem részéről meg a Mína.... :lol:
Viszont a fiú névvel lesz az igazi családi harc. A férjem is, apja is meg a nagyapja is Rajmund... úgyhogy az apja azt akarná, hogy az unoka is az legyen... de engem meg eléggé taszít, hogy mindenkit ugyanúgy hívjanak a családban.... és már kifejeztem az ebbéli véleményem párszor... :shock: :shock: :shock: :shock:
andrea-1

Lányok: Olyan aranyosak vagytok, hogy minden nap jönnek a ragacsok!!! :) :) :) ::)

Aktucs: jövő hét kedd.. akkor lesz a vv....
andrea-1

Állítólag nagyon jó hatással vagyok az állatokra is,már gyerekkorom óta.
Barátoknak van egy kutyája,sokakat már ismert a kutyó,én új voltam neki.
Mindenki elől a sarokba menekült,és elég sokáig ugatott (lakásban tartják).
Aztán fogadtam egy sráccal,hogy igenis magamhoz édesgetem a kutyát. Azt mondta,hogy kizárt,mert őket már évek óta ismeri,és nekik sem megy közelebb,annyi,hogy őket már nem ugatja,ha bemennek a lakásba.

Határidőt is szabtam,ha már :D
Azt mondtam,hogy 2 hónapon belül megszerzem magamnak.
Nos,nem kellett ennyi idő,és ezért tennem se nagyon kellett.
Egyik alkalommal épp náluk voltam megint,épp a cipőmet vettem le egy kis fellépőn ülve,erre odajött a kutya,(elég kistestű,hosszabb szőrű kutyus),és a fejét a lábamra hajtotta...:shock:
Halkan szóltam a többieknek,hogy nézzenek oda. :D
Tündéri volt. Egyszerűen érezte,hogy én szeretem őt :)

Majd' elsírtam magam,olyan jólesett :D

Szóval,szeretem a "lehetetlen eseteket" :)

Andi: én is küldöm folyamatosan a ragacskákat :)
Vendég

Tyű, az még majdnem egy egész hét! Hogy bírod a várakozást?
aktucs

Andi: Rajmund-de jó név (amúgy) :lol:
megértem,hogy nem akarnád így nevezni a babát is,nálunk szerencsére mindenkinek "saját" neve van,így még a saját babámat se nevezném el a férjem után.

Nekem a Lili évek óta kiválasztott név,nem is tudtam,hogy "divatba jött"... :shock:

Fiúneveink maradnak mindenképp Noel és Márk.
Ez utóbbi nem valami ritka,de párom vezetéknevéhez nem illik minden... :roll:
Vendég

Nekünk Franciska, vagy Rebeka lenne a kislány. Esetleg Sára.

fiúnév még csak vicc van. A párom vezetékneve Katona, na ő azt mondta, hogy ha fia lesz Izsáknak kereszteli. :lol: :lol: :lol:
aktucs

Aktucs: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó!!! :lol:
Vendég

Ja, Estrella, kérdeztél, én meg nem válaszoltam. Kellett külön időpontot kérni, de annyira nekem nem is baj most, mert legalább addig meglesz párom kontroll-spermavizsgálatának is az eredménye. Meg nekem az onkológus véleménye, hogy hozzájárul a hormonkezeléshez. Muszáj, hogy ilyen véleménnyel legyen...
aktucs

Aktucs: Katonai-zsák :) ::).... na a Te férjed is beállhat a bolond férjeink sorába :)
Ha hiszed, ha nem, jól bírom a várakozást... írtam Békusnak, hogy ezt most ezerszer jobban bírom, mint a múlt hónapban, gondolom mert nincs semmi fájás, tünet, amivel állandóan foglalkoznék :)

Békus: ahol mi lakunk 4 lakópark épült a közelmúltban.. közel 1000 család.... sztán ugye emiatt itt a sok szocpolos gyerek... és hallom az utcán, a játszón, közértben.... hogy sok a Lili... de mhelyi és baráti körben is elég sokszor hallottam az utóbbi 5-10-évben.. iwiw-en meg fácsebukon :) is látom hogy régi ismerősök babája Lili... szóval ezért..... :shock: :shock: De ettől még nagyon tetszik továbbra is, csak én nemszerettem hogy szóltak, hogy andi és kb. 5-en mindig kaptuk rá a fejünket...
andrea-1

Aktucs: mihez kell onkológusi vélemény? úgy értem miért? :shock:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?