Új privát üzeneted érkezett!

Baba: hatalmas drukkok holnapra! Én csak a műtét reggelén nem vettem be a metet, enni előtte este ettem, de inni még előtte 10 perccel is ittam egy kortyot, mert én nem bírom ki víz nélkül fél óráig sem. Persze mélyen titokban tartottam! :wink:

KépKép
timi76

Baba: ezt a laptetőt átadom neked!

KépKép
timi76

[quote="amina09"]P írta:amina09uszi: aztaaa, elfogyott?? Hat ha kozel lennek, tudnek adni a teakbol kolcson, de igy... :roll:
Majd par honap mulva remelem ti is hasonlo hirekkel telefonaltok ;)

Meg TI IS, meg KALKATÁÉK IS!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Timi :oops: köszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Végre itthon, már az olvadás határán voltam ma. :?

Baba! Holnap nagy nap lesz! Sokszor gondolok rád, hamarosan követlek. :wink: DRUKK+++++++++

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, meghozták az eredményt, mindkét oldalon 4-4 9-12mm közötti tüszőt látott a doki, + 2-3 kisebb. A mnyh. 8,5.
Csütörtökön reggel megyek újra.
A pocakom már most óriási (nem férek bele a gatyáimba). :shock:
Dokim jót mosolygott ezen, mondta, h a hormonok miatt van. Jó-jó, de eddig nem volt ekkora (pedig nem vagyok kezdő) :roll: Ma K.P. nagyon jó hangulatban volt, még nevetgéltünk is együtt.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, ügyi vagy! Csak növesztgesd őket!!!!!

skrisz72

Sziasztok!

Krisz: beírod nekem, hogy 3. lombik augusztusban, köszi.

Bols:+++++++++++++++++++++++++++++++

Angel: írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Vendég

baba, drukk holnapra!
Tűű doki szerint a metet a punkció ( altatás) előtt 48 órával kell felfüggeszteni, és 24 óra múlva elkezdeni. én így csináltam
Ha szedsz mást, pl l-tiroxin, azt be lehet reggel kis korty vízzel kapni.Sőt kötelező is!

kalkatám, vagyok-vagyogatok :), de napi max. 1x írok a fórumba, nem bírok többször jönni. Sok a meló.

Bols, szépen alakulsz!!drukk

pusz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!
nani72

Sziasztok!

Ma nem leszek gépközelben, de

BABA: minden drukkom a tiéd!!!!!!!!!! Este jó híreket szeretnék olvasni!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Babi,
drukk egyfolytában (ökölbe szorított kézzel, de így hogy fogok dolgozni :roll: ) ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Babi drukkokat repítettem feléd, gyere ám a jó hírekkel :lol:
pbj12

Sziasztok!!

Baba nagyon drukkolok neked és remélem hamar jó híreket olvashatunk!!! :wink:

Lányok hamár írtok a Metről nekem azt mondta Tűű doki, hogy az altatás elötti és az altatás napján ne vegyem be és én így is tettem.
Kérdésem nekem is lene vele kapcsolatba.
Most egy tabit szedek ami 750g.(elvileg napi 2-őt kéne de nem birom)
Azt mondák 10 hétig szedjem aztán felezzem meg a 12 hétig.
Azt kérdezném szerintetek lehet a gyogyit felezni és így jó lesz e szerintetek? :roll: :oops:

Most jöttünk dokibácsitól!
A progim megint visszament 190 fölé! :lol:
Volt UH is és mimden rendbe van hála az égnak már 24.5mm-ek vagyunk!! :lol:
(progiból így már csak 2-őt kapok!!)

Kép

Kép
raniko

Raniko: gratula a szépen növő babához! Na, meg a progiszinthez! Én nagyon fokozatosan hagyom el a metet. Én 2x500 mg-ot szedtem, aztán feleztem a reggelit egy hétig, aztán az estit is, aztán a reggelit negyedeltem, majd az estit is (most itt tartok), tehát 2x1/4-et szedek. Ezután jön az, hogy a reggelit elhagyom és a végén az estit is. Elvileg a 12. hétig kellett volna leépítenem, de valahogy mindíg úgy voltam vele, hogy majd kicsit később. Jól el is csúsztam vele, de így biztonságosabbnak érzem az elhagyást.

Baba: +++++++++++++++++++++++++++nagyon drukkolok!

KépKép
timi76

Sajnos nélkülöznöm kellett a társaságotokat egy k hétig, de most itt vagyok, igyekeztem visszaolvasni.

Majuska: Érted nagyon szurkoltam, kérlek mielőbb gyere a vv eredményével.

Roni, Pbj: Sajnálom, sok erő és kitartás a következő menethez.

Till: Stimuspapírom még nincs, de amiket Ti írtok, hogy miből mennyi egységet és mikor stb.,hát ezt igen nehéz átlátni, de ahogy Amina és Irises írta, igyekszem!!!

Bols: Hajrá a tüsziknek!!! Nemsokára célbaérés!

Baba: Szuper hírek! ++++++++++++++++
Rani: Minden rendben, növesztgesd csak édikédet!
Harcika! Elsősorban Ti tartsatok ki, hiszen férjecskéd a Te energiádból "táplálkozik"! Sok +++++ kis családodnak!
Skrisz: Eszterkének sok-sok simi!
nemevi

Timi nagyon köszi!!

Értem akkor én is így fogom szépen lassan elhagyni!
Majd felezem aztán negyedelem. :wink:

Kép

Kép
raniko

Folytatom, mivel több nem fért a kockába:

Timi: Tök szuper, hogy ikrecskéid lesznek!
Nekem már van egy aprómókusom, de szeretnék én is egy ikerpárt!
Óvatosak legyetek, ez a nagy meleg produkálhat érdekességeket a közérzetben!

Keny?????

Lányok! Tegnap voltunk Apával a Kaáliban. 11 óra körül, volt ott 3-4 pár. Láthattam valakit? Zöld színű nyári ruhában voltam.

Utána elmentünk Aids és Hepa szűrésre a Gyáli útra. Aki még nem volt, annak : Ha beutaló nélküli vagy, de tudod igazolni, hogy lombikhoz kell a vizsgálat, a hepát (B-C) 1840,- illetve 1500,- Ft -ért leveszik. Így mi is 3340Ft-ot fizettünk fejenként a vizsgálatért, Kb.: 10 nap alatt postázzák ki a lakcímünkre.
Amúgy a Hepa-vizsgálat 7000Ft fejenként. ( Aids ingyenes)
Viki
nemevi

Rani örülünk a jó eredménynek :lol:

Baba hajrá!

Bols Neked is drukkok.

Lányok a punkció előtt kell EKG? Nem mondta a doki, de olvastam valahol.
Még egy kérdés a Gonal-hoz. Ha 450-es tollam van és 150-es adagokat kell adni, akkor ezek szerint egy toll 3 adag, vagyis ne foglalkozzak azzal a plussz 75 egységgel?

Nemevi nekem még most is para ez a szurizás, de csinálom hősiesen, menni fog Neked is.

Skrisz hogy vagy?

Köszönöm a válaszokat. Szép Napot Nektek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Szia Nemevi!

Akkor épp elkerültük 1mást.Én nem sokkal elötted voltam.
Nálam minden oké az emelt Gonal 112,5 szépen növeszti a tüsziket tegnap 13mm-esek voltak a legnagyobbak.Ha minden jól megy 7 végén leszívás!Holnap ismét megyek reggel jön valaki?Bols??
Jja és a mnykh:10mm!!!!

Baba!Várunk a jó hírekkel!!!

Kismamik!
Hogy bírjátok a Csöppökkel ezt a meleget???

Irises!
Igen kell EKG+műtéti labor is.De ha legközelebb mész kérdezz rá.
keny

Köszi Keny. Nem sok időm van már, mert nekem jövő héten lesz a leszívás, ha minden rendben megy. Gyorsan bejelentkeztem EKG-ra. A műtéti labor alatt mit értesz? A teljes vérképet? Az megvan már.
Köszi még1-szer. Nem is tudom mi lenne, ha nem lennék itt fenn. Rengeteg segít nekem ez a fórum :lol:

Keny Neked hajrá tavaszi baba :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lányok, nem jövök jó hírekkel. Ma vérvétel volt, hcg 0.5 ami gyakorlatilag nulla. Éreztem már egy hete, hogy nem sikerült, de nem akartam még feladni... :cry:

Nemévi, köszi, aranyos vagy!!! Drukk neked!!!! :D

Rani, jó hírek!!! :D

Baba, sok szép petesejtet neked mára!!! :D

Bocsánat, nem vagyok jókedvemben, így most nem olvasok vissza, majd egy másik nap jövök, ma férjemnek szülinapja van, nem így akartunk ünnepelni!! :cry:
majuska

Rani, jaj de örülök a jó hírednek!!! Akkor most már tessék megnyugodni!!!!!

Nemevi, jó hogy "benéztél" :wink:

Irises, hát csak ügyeskedj! Hajrá!!!!!! :)

Tilli, kedves, ti aztán jó nagy hőséget "kaptatok" a Balcsinál!!!!

((((((((((((((((((Májuska))))))))))))))))))))))))sajnálom, nagyon, ölellek

Keny, szép eredmények, csak így tovább +++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz, hogy bírjátok???

Amina+Puszi, minden reggel eszembe juttok mikor iszom a teácskámat :D

kalkata

16 petesejtem lett. Kaptam fehérje infúziót is.
Köszi mindnekinek. További drukkokar a babáknak kérem.Puszi nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
+++++++++++++++++++

Bols,
+++++++++++++++++++

Sannah :D

Majuska,
:(

Kalkata, Amina, Puszi, Nani, Allegro (ez nem sorrend),
kedves "régiek"
és számomra "újak"
mindenkinek +++++++++++++++++++

nekem elhihetitek ,hogy igenis vannak csodák!
sokáig nem hittem el, de az élet rákényszerített :wink:
angel37

Babaaaa,
ez igen, gratulálok, szép szám! :wink:

vízvízvíz, fehérje, de tudod te :wink:

még +++++++++++++++
angel37

Baba: szuper!!! :) egesz nap csak be-be kukucskaltam, vartam a hireket! a randikhoz drukk +++++++++++++++++++++++

Majuska: de akkor ez azt jelenti, hogy elindult valami? nem? Ölellek!

Rani: te is nagyszeru hireket hoztal! rendben lesz minden, meglasd!

Harcika: orulok, hogy javul ferjed allapota. Tovabbra is szoritunk
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata: Ti is nekem :D - akkor azert csuklok mindig :wink: :roll:

Irises: EKG kell, szerintem a muteti labor = vervetelt es vizelet vizsg. de az megvan :). hajra hajra

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Angel: neked elhisszuk hogy vannak csodak :) ! De jol tudod, hogy az egyik peldakepunk vagy. Annyira edes a kislanyod, Diána (nem tudok betelni a kepnezegetessel) ! :oops:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Baba: aztaaaaaa! Ez igen! A nagy randiban reméljük nem döntik össze a Kaálit az apróságok! :wink: Nagyon drukkolok nekik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska: nagyon sajnálom!

Szurizósok++++++++++++++

KépKép
timi76

Babim, bocsánat, csak most kerültem géphez. Még a bankban vagyok. Itt is gratula a petikékhez. Pihenjél, egyél sok fehérjét. Petikéknek jó randizást kívánok.

Rani, szuper!!!!!

Májuska, akkor most már hivatalosan is nagyon sajnálom. Ölellek!

skrisz72

Babi, hát ezek ám a jó hírek! :D :D :D
Innentől gigadrukk az ismerkedéshez és a sikeres randikhoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel, így van (ahogy írtad is), vannak csodák!!!!! Örülök, h. jól vagytok.

Amina, :oops:

kalkata

Baba ez nagyon jó. Drukk a nagy találkozáshoz! Sikerülni fog :lol:

Amina vizelet is kell? Azt nem tudtam (doki sem mondta), csak a vért. Hívom a K-t holnap.

irises

Mindenkinek köszi.
Timi, ezen jót nevettem.Magam elé képzeltem a sejtecskéket, ahogy szeretik egymást és reng belé a labor :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

rég nem voltam itt.megvan a 12 hetes uh.egy élő embryo látható.crl:60mmnégy végtag,nt:1,6mm....olyan édes volt 15percet benn voltam annyit ficánkolt hogy alig tudták bemérni.láttam a picRi lábacskáit,kezecskéit.Raniko nagyon szuper hogy minden rendben,mindenkinek mennek a drukkok......
kistörpe

Drágáim, megjöttünk!!! :P kipakolok, aztán visszaolvasok (titokban remélem, jó híreket!!!!!!! :) )

tillidian

sziasztok!

puszedli!
milyen teáról beszélgettek, ha megkérdezhetem?sajna le vagyok maradva olvasás ügyben, mert nem voltam itthon, most meg elromlott az egerem!szóval, jó lenne, ha felvilágosítana vki!

kalkata!
köszi a drukkot. i Balatonföldvárra megyünk! a férjecském most a macát szedi, de ha letelik a 3 hónap, akkor kipróbáljuk majd, amit ajánlotok!kösz!

alle!
jól esik, hogy szurkoltok!igenis az embernek legyenek álmai, még ha nagyon nehéz őket megvalósítani is!

amina!
igyekszünk nyomdokaitokba járni és megkérni szépen a kiskatonákat, hogy mozgolódjanak! hátha nekünk is összedrukkolnátok!!!!!!!!!!!

bols!
ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!

majuska!
hidd el, fogsz te még jó híreket hozni nekünk! készüljetek a következőre lécci!!!!!!

baba!
akkor mennek a drukkok a babáknak!!!!++++++++++++++
gysmintlegyen

kissedi!
hol vagy???????????????????????????????????????????????????,
gysmintlegyen

Most értem haza,

Baba: ez igen!!!!!!!!! Egész nap drukkoltam, megérte! :wink: Innentől átváltok randidrukkra!!!!!! Pusssssz!

Rani: szuper hírek Gombóckáról!!!! :D

((((((((((((((Május))))))))))))))))))) :cry:

Angel: :D

Till: üdv itthon!

Szurizósoknak hajrá!

Kép

Kép

*puszedli*

Kép

Kép

*puszedli*

Baba, gratula, randidrukkok mennek!

Raniko, örülök, hogy minden rendben egyszemkével. Remélem, innentől már nem lesz extra izgalom.

Angel, köszi :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Halihó Mindenkinek!
Harcika:folyamatosan szoritok a férjedért.
Májuska , Roni,Pbj :nagyon sajnálom.... :( kitartás Pbj:jó pihenst,feltöltődést.
Raniko:Jó,hogy rendbe jöttél :)
Baba,Bols,Keni,Iris:Nagyon nagyon sok drukkkkkkkk
Gysmintlegyen:egy kis idő és érzem,hogy rendben lesz minden.Mi is jelenleg Macá-zunk+vitaminok .én 2 hónapot adtam ennek utánna jön a többi tbl.
Kalkata,Timi:secret-et nehezen,de végigolvastam.Kicsit fárasztó,hogy mindent 100x írnak le csak kicsit máshogy :) de nehéz is betartani.Nekem 4 napig ment a koncentrálás,hogy ne kívánjam,hogy mi ne legyen....:) aztán már csak a nagy dolgokban tartom be.Szerintem jó ez a hozzáállás csak nehéz.
Pénteken elutazunk Balcsira 2 hétre.
Skrisz de jó lesz neked majd gondolok rátok. :)
Csao Tavi
tavi

Baba! Húúúhaaaaaaa, ez szép eredmény! Gratu és mennek a randidrukkok! ++++++++++++++++++

Angel! Jó, hogy ide is be-be nézel! Köszi!

Nevemi! Engem láthattál (igaz párom nélkül). Barna hosszú hajad van? Én azt hiszem tudom ki vagy! :wink:

Keny! Én megyek holnap 9-re.

Krisz, Sannah, Nani, Irises! Köszi a drukkokat!

Májuska! Nagyon sajnálom. :cry:

Raniko! Szépen növesztgesd egyszemkét, remélem mostmár a boldog babavárás időszak jön. DRUKK!

Till! Már itthon? Nem úgy volt, h csütörtökön jössz haza? Pihi jó volt? :P

Kalkata! Kellemes teázgatást! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols70: Tényleg??? Igen, Göndör, barna . Te ültél az ajtó mellett jobbra? Aki félrehúzta a fekete táskáját a földön, hogy kiférjek???
nemevi

Én még viszonylag új vagyok itt, még nem taliztam senkivel a csapatból. Olyan jó lenne végre megismerni személyesen is valakit! :)

Majuska igazán nem is tudom, mit mondjak... Mondjuk azt, hogy Hajrá ősz !!!

Baba: HŰŰŰŰ! Ez igen! Te leszel a példaképem, ha csak fele petikém lesz, boldog leszek! :lol:
Viki
nemevi

Hahó! :D

Húúú, mivel is kezdjem? :roll:

Májuska, Roni,
hatalmas ölelést küldök Nektek és Apáknak!!!!!
És: felkészülési idő indul!!! (vagy ahogy anno Skrisz-mami csinálta: azonnali visszaszámlálás a következő akcióig!!! :wink: )

Pbj,
gyógyulást a Picikédnek!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Bols, Keny,
mega-tüzőnövelők mennek!!!!! :P ++++++++++++++++++++++++

Baba :D
fantasztikuuuus!!! :D Randi-drukkok 1000rel! :wink:

Sminti,
Apácskának gyors megerősödést!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanikám :P
akkor máris kezdtek, dejóóóóó!!! :wink: ++++++++++++++++++

Kalkata, Alle, Amina, Puszika (és folytathatnám a sort):
pihizzetek és gyűjtsétek az erőt, nagyon kell nemsokára! :P

Sannaaaaaah!!!!!!!!!!!
Na végre, Téged is "látni"! :D
Mesélj már, Te hol tartsz? :roll:

Harcikáéknak folyamatosak az erősítő drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(nyaralás jó volt :P Bols, :P így igaz, holnap jöttünk volna, de annyira meleg volt a panzióban - tetőtérben laktunk :? -hogy nem bírtunk volna ki még 1 éjszakát :oops:
De a nappalok szépek voltak :D Ausztriában jártunk, Dino-park, Märchenpark, Sonnentherme 8) )

tillidian

Keny: Sajnálom, hogy elkedültük egymást. Az eredményeid viszont bíztatóak. Minden okés lesz!v +++++++++

Kismamiknak pocaksimi, és Rani is nyugodtan tartsa oda aprókáját, megsimizem virtuálisan.

Irises: Jó, hogy ilyeneket kérdezel. Bár én még nem vagyok ennyire előrehaladott állapotban, de hasznos infó, hogy punkció előtt csináltassa meg az ember lánya. Mi van, ha az orvos nem mondja, én nem tudom, nem csináltatok, akkor nincs műtét? Hazaküldenek? Vagy mi? :?: :?: :?: Te a háziorvosnál csináltattad az Ekg-t? ( ráadásul a vér- és vizelet eredményekre minimum egy hetet várni kell. Mennyivel előtte készült vizsgálatot fogadnak el? Tudja valaki? Előre is köszi: V.
nemevi

Köszi lányok kezdek picit megnyugodni!!!

Kistörpe hatalmas gratula a 12 héthez és a nagyszerű méretekhez!!! :wink:

Baba 16 sejt nem semmi :shock: !!!
Megy a randidrukk! :wink:

Irises én a maradék 75ml-is megtartottam a hűtőbe és mikor két három toll összejött és a 75 ml-ből kijött 300 egység akkor azt adtam be.
Persze akkor 2 tollat kellet szúrni. :roll:

Májuska nagyon sajnálom! :(

Kép

Kép
raniko

Tavika!
én azt hallottam, hogy minden "ilyesmit" legalább 3 hónapig kell szedni, utána pedig 2 hét a szünet - ez jár a férfiembernek! mi már próbáltuk régebben 1 hónapig a macát+vitaminokat, de tényleg azt hallottam, hogy az még SEMMI, úgyhogy mi 3 hónapig fogunk macázni, aztán jöhet a ferulan.Gondoljátok át ti is és mennek a DRUKKOK!
gysmintlegyen

Nevemi! Nem jobbra, hanem balra ültem. Zöld szoknyában (olyan színű, mint a te ruhád) és rövid (inkább ősz) hajjal :roll:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Szisztok Csajok!

Baba!
Ez fantasztikus,nagyon ügyes voltál!Reméljük sikerül a első éjszaka,és minden sejtecskéd megtermékenyül:):):)

Bols!
Akkor holnap egyszerre leszünk ott.Különös ismertetőjel???

Remélem holnap megtudom mikor lesz a punkcióm.
keny

Sziasztok!

Till: írok priviben.

Angel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Raniko:++++++++++, minden rendben lesz, nyugika. :lol: :lol:
Vendég

Keny! Fehér 3/4-es nadrágban leszek és a hajam is fehér (ahogy már írtam inkább ősz).
És Te? Pároddal leszel? Valami közelebbi?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?