Új privát üzeneted érkezett!

Májuska +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, ugye minden rendben?

Tilli, nagyon jó pihenést, jó időtök lesz :)

Babi, állás??? még mennek a tüszi és mnyh ++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle kedves, hogy vagy?

Napsütétes délutánt és jó pihit mindenkinek!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Remélem, nem lett időközben szar az inzulinom, mert evés után állandóan beálmosodok, mint terheléses vizsgálatkor :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nem lett szar! Ne is gondolj hülyeségekre! Én is beálmosodok evés után, mint mindenki más. Te csak a tüszőiddel foglalkozz, megérdemlik a figyelmet! :wink: Irgum-burgum!

skrisz72

Sziasztok,
Baba +++++++++++ Inzulinod meg tök jó, ne aggódj. Akkor lehet probléma, ha olyan ájulásszerű érzés, de te nem azt írtad. Én is álmos vagyok kaja után (ahogy öregszem, egyre inkább :wink: )

Kalkata, köszönöm, jól vagyok a körülményekhez képest :) Munka özönnel van, úgyhogy sok időm nincs se unatkozni, se hülyeségeken agyalni :wink:
Dokihoz augusztus 4-én megyek. Te mikor mész kontrollra. Olvastam a TSH-dat, sajnlom (az a szar ezekben az endokrin dolgokban, hogy annyira könnyen elállítódik, és nem tudni, mikor miért... :oops:) Remélem, legközelebb jó híreket kapsz

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szerintem a görögdiyne lesz a ludas. Ha azt eszek vagy krumplit, akkor utána van ez. Na, indulok uh-ra.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt Lányok!

Baba, jó az inzulinod (nincs más választása :wink: ). UHU?

Alle, én aug. 5-én megyek TSH + fT4 kontrollra, telefonon egyeztetünk a drnővel a jó eredményről :wink:

Amina, Puszi???

Rani, minden rendben?

Többiek???????

Mindenki nagyon eltűnt :shock:
(most már belevetem magam a sok melóba...)

kalkata

Lányok, ma ET+11 is totál negatív lett, úgy érzem ez nem sikerült :cry: , ma kell megjönnie, de az utro és a progiszuri nem engedi. Nem lehet ma menni vérvételre???? Ez már szerintem nem korai, szeretném tudni, feldolgozni, felállni és tovább menni..........

Szép hetet és én is nagyon várom mindenkitől a híreket!!! Csakis a jókat :wink: :D

Kép
majuska

Májuska, hívd fel a dokidat, mit tanácsol. Lehet, hogy azt fogja mondani, hogy bírj még ki 3 napot, ha nincs vérzés. Sajnálom, hogy nem csíkosodik a teszted. :?

Babim, várlak!

Roni????????????

Irises, Bols, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili, Nani, ti mikor kezdtek?

Puszi, milyen volt a hétvége?

skrisz72

Májuska, nagyon nagyon sajnálom......nem is tudom mit írhatnék, annyira bíztam bennetek :cry: hívd fel a dokit, szerintem jó lenne ha ma mennél vv re annak már ki kell mutatnia, és akkor legalább tisztén látod a dolgokat, és hamarabb helyre tudod tenni az agyadat is meg a gondolataidat. Van fagyitok?

Baba kíváncsian várunk a hírekkel

Roni hova tűntél??

én most elköszönök 2 hétre mert megyünk a balcsira és ott nincs net..... de azért lehet higy valahogy negpróbálom megoldani, mindenkinek drukkolok a vízpart mellől.

puszi judit
pbj12

Pbj, jó pihenést! Gondolj majd rám a második héten! :wink:

skrisz72

Jelentem: 10,5 mnyh, kb.10-11 tüsző, a legnagyobb 19-es. Most adtam be még 75 Gonalt és 10 egys. Suprét, este pedig repiszuri. Szerda:punkció.

babaimádó
Kép
babaimado

Májuska: :cry: sajnálom, hogy nem kétcsíkos!

Baba: csúcsszuper! :D Hajrá-hajrá!

pbj: jó pihenést!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

A mai második rossz hír hozója sajna én leszek :cry: Én a hétvégi buli miatt csak ma reggel teszteltem, de nálam is negatív...

Till tök jó megírtad...így mától indul a felkészülési idő a következő alkalomra. Ha erre gondolok egy kicsit könnyebb...

Pbj :(

Harcika indulnak a heti drukkok ++++++++++++

Baba szép ez a sor és mindjárt itt a nagy nap! De jó!

Timi: ikreket vársz? A lelkemnek nagyon jól esett, hogy megnéztem a képeket a picikéidről. De jó Neked is!!

Lányok a méhpempőt milyen formában szeditek?
Én vettem naturlandos Cvitaminos propolisz tablettát, (kb 1hónapja szedem) de eddig nem sok hatása volt.

Roni
roni34

Roni: :cry: :cry: :cry: Vérvételre nem mész? Hányadik napon vagy?
Igen, ikreket várok és ha jól esik a lelkednek csak nézegesd! Memorizáld, hogy ilyen képeid lesznek neked is! :wink:

Babásodás előtt álló lányok! Lehet, hogy butaság, amit most leírok, de nekem bejött. Amíg arra gondoltam a lombikoknál, hogy nekem is lesz majd babám, hogy most biztos sikerülni fog, addíg nem jött össze. Az utolsónál arra gondoltam már a szurik alatt, hogy megszületett a kisbabám, amikor csak eszembe jutott és volt egy perc időm magam elé képzeltem, hogy a karomban tartom, hogy itt van és elkerültem azokat a gondolatokat amik a jövőbe mutatnak. Egyszerűen csak jelennek képzeltem amiről eddíg csak álmodoztam.
Na, remélem azért nem néztek nagyon elmeháborodottnak! :oops:

És most már biztos vagyok abban, hogy a babáim mozgolódását érzem! Mindenkinek kívánom, hogy minél előbb érezhesse! Nagyon mosolyogtató érzés! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Megjöttem a csajos hétvégémről, ami csúcsszuper volt! Kellett is ez most nekem, kitomboltam magam buli formájában. Ezen kívül csavarogtunk, napoztunk, vizibicóztunk, Loisoztunk! :lol: Gyorsan eltelt ez a pár nap,....

Lois: köszi még1x mindent! Örülök, hogy láthattalak még egyszer pocakosan!

Baba: egyre izgalmasabb!!!!! Drukkolok ám!

Roni, Májuska, Pbj: sajnálom. :(

Harcika: folyamatosan eszemben vagytok, +++++++++++++++!

Raniko: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Babim, IGENIGENIGEN!!!!!! Most sokkal jobban alakul minden! Jönnek az ikrek! Hidd el! De egy baba tuti!

Roni, szegénykém! Úúúúgy sajnálom! :cry:

skrisz72

Roni Májuska sajnálom. Legyetek erősek az újrakezdéshez.

Rani+++++++++++++++++++++++++++++++, gyere a jó hírekkel.

Babi hajrá. Ezerrel követlek, most kezdem a gonal-t este.

Skrisz kitartás erre a hétre, nagyon meleget mondanak.

Judit Neked jó pihenést.

Timi köszi a jó tanácsot, én pl. tavaszi babóra készülök :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Roni, szomorú, nagyon sajnálom, de Tilli jótanácsai is segíteni fognak a továbblépésben, gyógyulásban!!!

Babi, csodálatos hírek :D :D :D

Pjb, kellemes pihengetést (szuper időtök lesz)

Timi, igen, erről szól a SECRET c. könyv is, olvastam, de én még nem tudtam kivitelezni :roll:
(jól vagytok? gondolom jó meleg van nálatok is és ez csak fokozódni fog, de hát nyár van, nemigaz?)

Amina, te izesíted a teát a férjednek? (párom nagyon odavan az ízétől...), viszont mi (Te+Én) már megszoktuk a cukor nélküli életet

Skrisz, hogy vagy? Bírod még?

kalkata

Sziasztok!

Harcika: ++++++++++++++++++++++++++++

((((((((((((((((Majuska, pbj , Roni)))))))))))))))))))): annyira sajnalom... erot kivanok a tovabblepeshez!

Baba: szuper szuper szuper :) csak igy tovabb! drukkok mennek

Krisz: mar nagyon izgulok ertetek :) ! gratulalok a 38 hethez!

Kalkata: nem szoktam izesiteni, pedig a zuram nagyon nem birja a cukor nelkuli teakat (kb 6 evokanal cukorral issza a feketeteat). Most a csalannal meg kuzd, de a diolevel elmegy. Az helyzet, hogy nem tudom, hogy szabad-e izesiteni... Ferjemnek azt fullentettem, hogy nem, es igy kenytelen meginni a draga. De szerintem egy kis citrom es mez artani nem arthat - ha ennyire nem birja. Idovel szerintem megszokna a parod is. Meg egy otlet: esetleg tobb vizzel csinalni a teat, akkor nem lesz annyira "csalan " izu :roll:
Mi meg szerintem mar cukrosan nem tudnank meginni a teakat :)

Puszi: orulok, hogy jol sikerult a hetvege :). Radfert nagyon! Ti hogy alltok a teaivassal?

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kalkata: én nem olvastam. Mindíg csak megfogtam, aztán mindíg visszatettem a polcra. :wink: Köszi, jól vagyunk. Én a meleget jobban bírom, mint a hideget. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina: még sehogy. Holnap vesszük meg elvileg. Pénteken csúszásban voltunk, nem maradt időnk megvenni, ma meg nem járunk arra.

Kép

Kép

*puszedli*

Roni és Májuska: nagyon sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, köszi, jól vagyok. Meleggel egyenlőre nincs bajom. Meglátjuk mi lesz hét vége felé... :roll: Most már tényleg csak pihenek. Gyakorlatilag egész nap nem csinálok semmit, csak a kötelező házimunkát.

skrisz72

sziasztok CSajok!!

Baba, ez igen reménykeltő,jó kezdet ! drukk!!!!!!!!!!!!!!!

Majuska, sajnálom, hogy 1csíkos. :(

pbj, jó pihit!

Roni :(

Timi, nagyon is jó ez a Képzelődés, amit csináltál! Jó, hogy leírtad.

Én 21-én megyek uh-ra, talán aznap már indíthatom a longos- suprét. ( másnap meg elmegyünk szabira az Urammal)

György-Teaivóknak : szerintem mézet lehet bele tenni, vagy akár pár szem édesítőt, attól a gyógyhatás még él! ( a citromban nem vagyok biztos)

Harcikáéknak sok erőőőőőőőőőőőőőőőőőőt !!!!
nani72

Sziasztok!

Májuska, Roni! Sajnálom, hogy csak 1 csíkos! :(

Babim! Ez szuper! Ebből "kisbabi" lesz meglátod!

Krisz! Gratu a 38. héthez, mostmár tényleg a "finis"! :lol:

Puszi! Jól tetted, hogy kibuliztad magad, rád fért!

Pbj! Jó pihenést, kellemes nyaralást!

Kalkata, Alle! Aug. 4-5 mindjárt itt lesz!

Timi! Én is gyönyörködtem a babáidban! Nagyon cukik! :D

Irises! Hajrá Gonal! :)

Amina! Te kis füllentő! :lol: De a cél érdekében jól csinálod! :wink:

Raniko! :?: :?: :?:

Harcika! Mennek a drukkjaim!

Holnap megyek kukucsra. Szeretnék drukkokat kérni, hogy legyen tüszim.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok!újra itt!

skrisz!
millió gratula a 38as számhoz! már alig várom Eszter képeit!!!!!!!!!

kalkata! na, akkor egy időben fogunk nyaralni? és remélem egyformán jól fog sikerülni! nem voltam most pár napig benn, ti hová mentek?

majuska! az egy csík már biztos? azaz, voltál dokinál?????????bocs, ha lemaradtam vmiről!

harcika!
te írtad a legjobb hírt, mióta nem voltam benn!örülök a férjednek és a fájdalmak gondolom csak még erősebbé tették és már csak az van hátra, hogy teljesen meggyógyuljon!drukkolunk!!!!!!4

roni! nagyon sajnálom! csak nézzünk előre és gyúrjunk a következő alkalomra, jó?

hát, lányok , rólam annyit, hogy kicsit még mindig "kész" vagyok! mert lement a prolaktinom és a dokika szerint gyönyörű tüszőcskéim voltak. Csakhogy kiderült, hogy a férjecskémnek most írtó rosszak az eredményei!úgyhogy nem haladunk! részletes vizsgiket kérnek, de ajánlottak egy állítólag jó orvost. szóval nem haladunk, mert ha gyógyszeres kezelést kap, az sem 1-2 nap lesz... szomorúak is vagyunk! már szegénykém kávézni sem mer és annyira vigyáz magára, de hát lusták a kiskatonák!sajna ez van.
gysmintlegyen

bols70!!!
tüszinövelő bombákat küldök!! mag majd imádkozom is érted!!! kívánom, hogy a dokid ámulva nézze, mennyi tüszid van!!!!!!!!
gysmintlegyen

Bols, hajrá a tüszőcskéidnek ++++++++++++++ !!!
nani72

Baba, hajrá repesztés :) Szépen alakulsz.

Sminti :evil: Próbáljátok ki a Ferulantot, állítólag jó és hatásos. Amináéknál bevált, most enyém férjecske is eszegeti, kontrollon még nem voltunk vele :wink:

Skrisz, tényleg a végéhez közeledsz. Majd szólj, ha már nagyon fészekrakási kényszered van :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszi lányok! Holnap majd jövök és beszámolok arról, mennyire eredményesek ezek a drukkok!

Gysminti! Nálunk is voltak gondok a lusta katonák miatt. Hol jobbak, hol rosszabbak voltak az eredmények, de a doki megnyugtatott, hogy a lombiknál találnak kellő számú tutit, ne izguljak miatta.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: mennek a drukkok!

Sminti: :( Remélem rendben lesztek!!!!!!

Harcika: :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Baba!Ezek nagyon szupi hírek,nagyon ügyi vagy!És a nykh!!!!!!!Igen!

Bols!Mennek a drukkok,biztos minden rendben lesz!

Májuska,Roni!:(:(:(:(:(sajnálom:(:(:(:(

Én:Elég vegyesen alakul a stimum.Van kb 8 db tüszőm,de nem nagyon akarnak nőni most 9-12mm között vannak.Az ösztrogén kicsit esett szombatról hérfőre:(Ami nem túl jó.Ma felemelte a doki a Gonalt holnap megint mennem kel.Hááát nemtom kicsit aggódom.....Ja ja de a jó hír,hogy 9,5mm-es a mnykh:)
keny

Sziasztok!

Harcika: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ahogy Te mondanád, minden a legnagyobb rendben lesz csak ki kell várni. Nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!

Tyll: majd írok emilkét.

Baba: drukkolok, ennek sikerülnie kell, nem lehet kérdéses!!!!!!! Sok-sok pozitív energiát küldök!!!!!!!!

Bols:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Krisz, hogy elment az idő?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindjárt jön a nagy nap!!!!!!!!!! Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!
Vendég

Baba! Jó repesztést!!!!! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Köszi Hanna!
Megcsináltam azt a vacsit, amit mondtam, forró bekajáltam (kis szhidrát, az egészben volt 45, aminek az 1-3-át majdnem megettem) és most úgy érzem, attól van hányingerem.Azt hiszem bezabáltam. brrr :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, te kis mohó!

Sannah, látod, hogy repül az idő?

Bols, persze, hogy lesznek tüszőid! Ez nem is kérdés!

Keny, hajrá, növeszd őket!

Sminti, Allénak igaza van, az a gyógyszer tényleg nagyon jó. Már mások is mondták. Kitartás!

skrisz72

sziasztok!

Baba,
ez igen, csak ügyesen így tovább!! hajrá!
drukkolok! :wink: szerdán sokszorosan!

Bols,
remélem neked is meghozza a régenvárt sikert ez a lombik! táltos tüszőket, sejteket! :D DRUKK!

Roni, Majuska,
mi még nem "beszéltünk", :( :( az egycsíkost :?
remélem mihamarabb jön a köv. - sikeres - menet!

bocsánat, most ennyit fogtam :oops:
szurkok mindenkinek, akinek most szüksége van rá, régieknek és újaknak!!
angel37

Roni nagyon nagyon sajnálom....... a méhpempő engem is érdekelne, hol lehet kapni, melyiket érdemes venni, és igaziból mi a hatása???

Baba szuper szuper szuper, látod lett az 10,5 csak összehoztad :lol: , és már csa 1 et kell aludni :lol:

skrisz fel kell kötni a gatyát, mert baromi meleged lesz, tudsz azért kicsit hűsülni?

bolsi kukucsdrukkok mennek+++++++++++ szép nagyok és jó sok lesz, szuper mhnyk val :lol:

keny nem szabad aggódni, neked is küldök+++++++++++++++++++++++

harcika ma is irányítom feléd a drukkokat+++++++++++++++++++++++

Jaj lányok olyan bénák vagyunk..... vissza kellett jönnünk tegnap, elvileg már vasárnap délután áron nem volt 100 as.... de ahogy elindultunk 110 km után hányás hasmenés és 40 fokos láz..... vissza a dokihoz, elkapta a hasmenéses lázas vírust..... Igaziból büszke vagyok magunkra hogy visszafordultunk és nem voltunk önzöek...pedig jó lett volna 3 nap ausztria vidámpark a srácokkal, meg kirándulás hegyek..... Így most itthon punnyadunk és ha minden okés csütörtökön megyek a balcsira. Csak ez a kipakolás, meg bepakolás ne lenne ez a halálom. Remélem a másik nem kapja el, bár Boti terminátor, rajta semmi nem fog :lol: kop kop kop
pbj12

Jó Reggelt!

Pjb, jó korán ébredtél :wink: jobbulást kívánok!!!

Sminti, úgy legyen. Ámen!!! Úgy néz ki H.szoboszlóra megyünk. Ti???
Párodnak segíteni fog, amit a lányok ajánlottak, nyugi!!! Az eredmények változóak mindig! Az Amináéknál is csodát műveltünk...

Bols, de jó hogy jelentkeztél! Hiányoltalak. Drukk a szép tüszikért nektek++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, Te is itt vagy??? Hamar itt lesz 21, és utána kezdetét veszi a csoda, vagyis már helyesbítve... folyamatban, nemigaz?

Amina, megkérdeztem telefonon "elvileg" nem ajánlott ízesíteni (csak ha nagyon muszáj), és utána 2 óráig nem lehet gyógyszereket szedni, és enni. Úgyhogy érdekesek a reggeleim hajnalban 4-kor beveszem a L-Thyroxint, 5-kor megiszom a teát, 6 v. 1/2 7-kor reggeli és irány a munka... :roll: (amúgy nála is a csalán megy nehezebben)

Baba, hogy vagy? kipihented a "bekajálást"? holnap nagy nap lesz...

Keny, hajrá tüszik +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Kalkata: micsoda??? :shock: :shock: nem szabad enni 2 orara ra hogy megittad a teat? en 20 percrol tudok, az van irva.... Es reggeli utan mindig bevettem a gyogyszereket is. a betyarjat...

Sminti: ugy ahogy Alle irja, nekunk sokat segitett a Ferulant, mindenkinek ajanlom.

Harcika: nagyon orulok, hogy javul a ferjed allapota!!! :) tovabbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

amina09

Itt egy táblicsku, aki be akar kerülni, küldjön nekem adatokat!

Kép

skrisz72

Amina, rosszul fogalmaztam: 2 óra szünet csak "gyógyszerevésre" vonatkozik :oops: bocsi, nem akartam rádhozni a frászt :oops:

kalkata

Kata: :lol: :lol: :lol: pedig nagyon ramhoztad a fraszt! ;) Jo hogy irtad a gyogyszert is, mert reggeli utan mindig bevettem, igy majd varok vele!
puszi az infokert! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amina09 2009.07.14 09:28-kor.

amina09

Kalkata, édes az avatarod.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika!
Férjednek jobbulást, sok-sok erőt kívánok nektek!!!!!!!!!!!

Lányok!
Sok az új név, de mindenkinek kívánom, hogy mielőbb pocakos legyen! :lol:

Baba!
Nagyon nagy drukk a holnapi naphoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
donika

Amina, bocsánatodért esedezem :oops:

Babi, köszi
(annyira drukkolok, állandóan te "jársz" a fejembe, fáj is tőle rendesen :wink: )

Harcika, csodás hírek, továbbra is drukk a további gyógyulásért ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Kalkata, anynira rendes vagy. :oops:
A Metet Ti is úgy csináljátok, hogy műtét előtti nap és a műtét napján nem veszitek be, de a műtétet követő nap már igen?
Enni hányig is lehet? És inni?
(Jajj, mint egy kezdő :oops: :lol: )

babaimádó
Kép
babaimado

Képzeljétek, Uram ma bement megvenni a teákat és nincs. Viszik, mint a cukrot! Pont akkor telefonált egy nő az eladónak, hogy 6 év után sikerült neki! Csütörtökre kapnak újabb adagot, így akkor újra megyünk, hátha akkor kapunk is.

Baba: metet így csináltam, az evés-ivást meg úgy kell számolni, hogy 12 órával előttéig lehet. (én 10 órát tartottam be)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: aztaaa, elfogyott?? Hat ha kozel lennek, tudnek adni a teakbol kolcson, de igy... :roll:
Majd par honap mulva remelem ti is hasonlo hirekkel telefonaltok ;)

Baba: igen, a metet a mutet elott par nappal (min 2) es a mutet napjan tilos bevenni. Kaja: en a 10 oras punkciomra 6-kor ettem 2 falatot, es igy nem volt hanyingerem ebredeskor :) - de ez titok :oops: :D .
Annyira de annyira drukkolok Neked! ++++++++++++++++++++++

Kalkat: :)

amina09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?