Sziasztok!
Nem felejtettelek el Benneteket, de sajnos nem tudtam jönni, mert csak a melóhelyemen van egyelőre net, otthon még nincs. A melóhelyen viszont az elmúlt hetekben folyamatos a hajtás, munka után meg mindig van valami intéznivaló, rohannivaló úgyhogy nem tudtam bent maradni, hogy írjak.
Köszi a 4D-s UH-ra a javaslataitokat, tegnap este voltunk a Kárpát utcai rendelőben. Szupi élmény volt annak ellenére, hogy a babánk feje előtt volt az összes keze-lába, kész kis akrobata. Úgyhogy csak egy pillanatra tudtuk az arcocskáját meglesni. Szerencsére azt mondták, hogy minden a legnagyobb rendben vele. Nagyon nagy élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok egy kicsit. Egyébként ma vagyunk pont 23. hetesek
Ja, és azt modták még, hogy tuti, hogy lány. Úgyhogy a január végi-február eleji "pasi-szekciót" (Benike, Emilke...) ezennel megtöröm.
Nevünk még nincs, ha valamire jutunk ezügyben, rögtön szólók.
Mi a vásárlással is jelenleg a nullán állunk, de nem babonából, hanem a sokminden más egyéb dolog mellett még nem jutottunk el odáig. (Épp elég volt annak a néhány cuccnak (nacik, felsők) beszerzése saját részre is...) Szóval én nem vagyok valami vásárlós fajta
Vagy csak még nem éreztem rá az ízére
A kis rucikba én is bele vagyok szeretve, csak mostanában nem járunk olyan helyeken, ahol föllelhetők.
Esetleg ha tudtok valami jó bevásárlóhelyet baba-ügyben, és esetleg kismama-cuccokra is, akkor szóljatok.
Alin, Edit: valami rémlett, aztán visszaolvastam, és igen: ugyanaz a dokink! Én nagyon szeretem, szerintem nagyon profi és ráadásul türelmes is, meg precíz, plussz eddig mindig megengedte, hogy a férjem bejöjjön kukkolni, még a kórházas uh-kra is. Mi febr. 4-re vagyunk kiírva, (az internetes kalkulátor febr. 2-át mond, igazából nem hiszem, hogy ennek a két nap knbs-nek különösebb jelentősége van). Úgy számolom, hogy csak egy-két hét van közöttünk, szóval ha esetleg összetorlódnánk, nem fog unatkozni Doki bácsink
De mi sem!
Patak: Olyan szupi, hogy vagy, annyi hasznos dolgot lehet tanulni Tőled, ráadásul külön szuper, hogy némely dolgokat nem is tudnánk mástól megkérdezni, mert túl "banális", mégis valami miatt számunkra fontos... Úgyhogy nagyon-nagyon köszi mindannyiunk nevében - előre is
- a válaszokat, nomeg az időráfordítást.
Egy rövid kérdés: homeos bogyók a szüléshez, ahogy írtad eddig, a harmincvalahányadik héttől esedékesek.
Addig nincs semmi "szednivaló"?
(Én egyébként nagyon lelkes homeós vagyok, tavaly ilyenkor egy masszív lumbágóból (ülni se tudtam két napig) hozott ki a homeós dokim egy hét alatt bogyókkal. Azóta nagyon érdekel a téma, úgyhogy gondolhatod, mennyire megörültem, hogy a szülésnél "legális" nálatok a homeós rásegítés. Remélem, a doktor úrnak sem lesz ellenvetése.) Úgyhogy az elmúlt másfél évben eljutottam odáig, hogy a kb. kéthavonta jelentkező torokfájás, nátha, stb. nyavalyákból kb. három-négy nap alatt kijövök, mindenféle antibiotikum és egyéb gyógyszer nélkül, homeós bogyókkal. Le is szoktam a gyógyszerevészetről rendesen.
Na adtam a hétvégére egy kis olvasnivalót, remélem ennyivel beéritek
Lehet, hogy megint nem tudok jönni egy darabig, azért igyekszem.
Pussz: Berni