Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Gyorsan bekukkantottam, és látom, már válaszoltatok is. Köszi a véleményeket, igyekszem becsukni a fülem, bár a párom az nagyon orvos- és védőnőtanácsát megfogadó párti. Amiért ilyen gyorsan írtatok, ígérem, hogy mindenféleképpen megírom a szüléstörténetet. :-)
Ja, és még egy kérdés! Minden este fürdetni kell a babát, vagy esetleg lehet néha kihagyni egy-egy napot? Ugyanis már ezt is mondták, hogy csak a magyarok ilyen tisztatásmániások..:-)

mazsuzs
mazsuzs

Mazsuzs,

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Az a lényeg, hogy idegeskedj. Bár azzal is tisztában vagyok, hogy ez a gyakorlatban szinte kivitelezhetetlen. Nekem a homeo bogyók jöttek be, de igaza van Dórinak abban, hogy mindenki más. Mellszívó ügyben én is az Aventre szavazok. Én már Dancánál is napirendpárti voltam. A baba igényei szerint alakítottuk ki. Nekem nagyon bejött, hogy tudok egy kicsit előre tervezni, ill. pihenni. De ebben is lehetnek (tutira vannak :D ), akik másképp látják! Dancánál szétaggódtam az agyamat szopi ügyben, Szonjusnáé már persze más a helyzet. Már nem gondolom azt, hogy mindenkinek megy, csak nekem nem...
Fürdetés: szerintem nem történik semmi, ha 1-1 nap kimarad. Én azért fürdetek minden nap, mert Szonjus imádja :lol:
Tesómék USA-ban élnek, és csak akkortól fürdettek, amikor leesett a köldökcsonk.

Zsókuci,

Remélem, hogy Emese tovább erősödik, és hamarosan minden rendben lesz veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szandra,

Én is drukkolok a papáddal való találkozáshoz!

Sid,

Remélem, Johanna már jobban van!

Finike,

Sokáig Danca is csak üveges kaját evett. Ne izgasd magad miatta! A lényeg, hogy eszik!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Mazsuzs!

A nem mindig mondanak valótlant, csak tudni kell kiszűrni ami neked hasznos,ami néha nehéz!Nekem azt mondta a védőnénink, hogy a németek 2 hétig nem fürdetik a gyereket.
Nekem is volt,hogy nem fürdettem,és nem történt semmi.
Nem koszosak hisz egész nap esznek és alszanak.

Csilla :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Mazsuzs,
Szerintem sincs semmi baj abból, ha 1x-1x nem fürdeted meg a picit, de ez is beletartozik a napirendjükbe (de ez csak az én véleményem). Viki már szerintem furcsálná, ha nem fürdetném meg. Nagyon szeret pancsizni. Szombaton megyünk babaúszásra, már nagyon várom!!
Nálunk a gyerekorvos a szoptatásba nem szólt bele, de a védőnőtől semmi okos tanácsot nem kaptam. Mostanában meg már nem nagyon koketálok vele. Egy-két tanácsot kapok a kajával kapcsolatban, de azt is átformálom a Viki szájíze szerint.

Nem aggódok amiatt, hogy üveges kajcsit eszik. A gyümit én készítem el neki az bejön, ízlik neki. Majd ha már ehet a mi kajánkból akkor majd úgyis eszik "házikosztot". :lol:

Mindenkinek szép estét!

Ja, Judit, jót nevettem a második mondatodon, jól jött ki. :lol: :D

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Mazsuzs,

Természetesen azt akartam írni, hogy 'Ne idegeskedj!' :D

Ma 3 órát voltam a játszótéren. Szerintem, már mászókának néztek....Úgy látszik megártott, és már írni is elfelejtettem...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Mazsuzs!

Én azt mondom, hogy 6 hétig nyugodtan mehet az éjjel nappal szopi és ráérsz csak akkor keresni a rendszerességet. Amennyire bírod cici, cici, cici, cici.....! A tej mennyisége (mondjuk biztos függ embertől is) akkor tud kialakulni igazán addig csak ide oda változik. Persze nó para!!!!!!!!! Eleinte a férjem is nagyon doki, védőnő és anyós párti volt de rájött hogy az ösztönök és az a bizonyos anyai megérzés mindennél többet ér! Nálunk ez az első hat hetes időszak teljesen bevállt javaslom próbáld ki, kicsit fárasztó de megéri, ha nem jön be akkor még mindig lehet változtatni hiszen még nem tud "manipulálni" ez a kis manó. A lényeg, hogy most tényleg az a fő feladat, hogy ő + te. Rettenetesen ne érdekeljen, hogy szalad a lakás és, hogy 4 napig csak sajtos tészta lesz a kajcsi akinek nem tetszik az szolgáljon ki nyugodtan.

Pancsi az van amikor nálunk is kimaradt de mivel Edóka is nagyon szeret fürdeni így élvezet az egész.

Védőnökkel és a dokikkal csak óvatosan mindig le kell szűrni a "begyepesedést" mert sajnos nehezen emésztik meg ők is a változásokat.

Szombaton megyünk Apukámhoz majd mesélek! Most megyek mert a törpe ordít.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Zsókuci! Emesének üzenem hogy csak így tovább. mindennap gonodolok Rátok.

Mazsuzs! sztem ha elégedett a bébi/ nem sír egésznap/ akkor biztos elég neki a "leszívott" mennyiség. HIdd el befog indulni a dolog. Mindketten most csináljátok először. meg kell "tanuljátok" nálunk még az is használt /engem megnyugtatott/ hogy írattam tápszert és a recept ott volt kéznél bármikor ki lehetett váltani.
Egyébként mikor elalszik vedd el tőle a cicit és ha alszik tedd le, amint éhes úgyis jelzi. ha meg felébred mikor elvetted tőle akkor remélhetőleg újult erővel veszi magához az elemózsit :D
sAjnálom, hogy a kórházi napok nem teltek a legjobban.
:cry:
Ezzel a problémával hidd el nem vagy egyedül és hamar túljutsz rajta. a haladó kismamiknak már könnyebb, de hidd el biztos tudtak volna ők is mesélni kezdeti nehézségeikről. Én mindig azt mondom, hogy a második gyerekkel kéne kezdeni az anyaságot. :D Tudnád én milyen voltam Johannánál, hát állandó kétségek között vergődtem. a gyerekorvos legszívesebben magunkhoz költöztettem volna :D

Finike! jók az üvegeskaják. Én is mindig azt adtam Neki. parikrumpli és sütőtök nálunk is nagy favorit volt.

Szandra! már én is izgulok, komolyan. REmélem nagyon jól fog sikerülni a tali.

és topik tali mikor lesz már? nagyon csend van e kérdés körül.

jó éjt Edina
sidney

Sziasztok!

Na sikerült megírni!!
Remélem nem uncsi.
Szép napot mindenkinek!

2006 májusa, mikor megtudtam, hogy gyermeket várok. Őszintén megvallva inkább, megijedtem, mint örültem, mivel nem terveztünk több csemetét. Hosszas vívódás után döntöttünk párommal, hogy vállaljuk a gyermekáldást. Zavartalan terhességem (leszámítva a genetikai chorionboholy biopszia minta vételét na meg a eredményét.) volt.
2007.02.17-én hajnali négykor ébredtem egy kis hascsikarásra, emlékeztető görcsöcskékre.
Lezuhanyoztam jó meleg vízben hátha elmúlik.3/4 5-kor felkeltetem a párom, hogy talán menjünk be mert lehet,hogy szülünk? 5óra 10p felhívtam az orvost,hogy indulunk be a kórházba, mondta, hogy pont bent van, mert most szültek nála. Nos innen felgyorsultak az események ½ 6-ra beértünk, nem volt már idő a papírmunkára irány a 9.emeleti vizsgáló, burokrepesztés (meconiumos magzatvíz) irány a zöld függönyös szülőszoba.
Nem nagyon éreztem rá a nyomástechnikára, de a dokim és a szülésznő (Manyika) sokat segített. Nem tudom hányadik nyomásra kibukkant a kis fejecskéje (35cm). Sajnos nagyon szorosan a nyakán volt a köldökzsinór, ezért el kellet vágni, mielőtt kibújt volna.
Szerencsére azonnal felsírt, ahogy megszabadult a szorításból.
6óra 00perc megszületett Marcell baba, 3400g 51cm 9/10Apgarral.
Végre megölelhettem azt a csodát, ami a pocakomban növekedett!
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani orvosomnak dr. Csütörtöki Attilának, aki végig vigyázott ránk és sokat segített a kétségeket eloszlatni.

A kórház dolgozóinak is köszönöm, azoknak akik még szívvel végzik hivatásukat.
Csilla :D :oops:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Topiktali szupi lenne, március végéhez mit szóltok?

Akkor mindhárom csajszit vinném ám :lol:

Tegnap voltunk lent sétálni, hát mit mondjak, van még mit fejleszteni a technikán, mert két ember alig elég hozzá :?
Babák felöltöztet, majd levisz a kocsihoz, ahonnan babakocsi elővarázsol, majd kinyit, majd babák belerak, majd séta, és vissza ugyanez a macera. Lehet, hogy beszerzek textilmózest, mert akkor egyedül le tudnám őket vinni. Ha már nagyon belejövök akkor még Ágit is bevállalom 8) Hordozók, nagyon nehezek, meg mire bekötöm őket, lemegy a nap....
Olyan szép idő volt, jó volt sétálni, babakocsi nagyon rulez.
Majd lefotózom legközelebb, csak a masina már nehezen fér el.

Zsókuci!

Remélem jól vagytok, ha kiengedtek, írj majd pár sort, persze csak ha lesz időd.

Szandra!

Szorítok a holnapi talizhoz.

Mazsuzs!

Én mindig cserélek kaja előtt peulst, és nem mindig fűrdetek :oops: Ha nagyon elcsúszunk akkor inkább kimarad a pancsi.

Üdv:Dóri
Vendég

Pocilo!

Dehogy uncsi, hát két óra az első fájástól nem semmi :lol: Mi be sem értünk volna, mire összeszedem magam, meg Budáról átérünk, vagy lehet, hogy a liftre való várakozás közben meglett volna :D

Finike!

Nálunk is csak az üveges volt a menő, és mai napig jobban eszi mást főztjét.
Vendég

Sziasztok!

Csilla!

Nem volt uncsi a történeted. Én ezt is megkönnyeztem. Jó gyors volt, de örülök, hogy a végén minden rendben volt.
Jó volt értesülni Marci megszületéséről. Így utólag elárulom, hogy pont aznap volt a születésnapom Szofi pedig pont aznap volt hét hónapos, így Marci születését is ünnepeltük a családi bulin!

Zsókuci!

Sok, sok erő és kitartás!
Mesi baba Hajrá, nagyon sokan szurkolunk Neked!

Mazsuzs!

Én is amondó vagyok, hogy szürd meg amit a védőnő és az orvos mond. Minden baba más és más, nem lehet ugyan azt minden babánál érvényesíteni. A mi védőnénink nagyon aranyos csak egy kicsit "poroszos" nevelési elveket vall. Szofi öt percig evet,- igaz nagyon mohon- utána úgy bealudt, hogy nem lehetet felébreszteni, ezért aztán másfél óránként evett.
Én igény szerint szoptattam öt, lehet, hogy egy kicsit macerásabb, de vhogy úgy voltam vele, hogy mi se tudunk akkor enni amikor mondják. Olyan picik még olyankor, hogy nem lehet elvárni, hogy mindent könyv szerint csináljanak. Elöbb utóbb a napi rend is kialakul ( nálunk útobb). Kitartás és türelem!

Syd!

Hogy van Johanna? Meggyógyult már?

Szandra!

Bocsi, én azt hittem, hogy a találka az előző hétvégén volt.
Én is szurkolok, hogy jól sikerüljön.

Adri, Dóri!

Hogy vagytok Ti és a Picikék?

Szép napot mindenkinek! A találkozót egyeztessük.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Helló Csajok!

Zsókuci!
Továbbra is mindennap gondolok rátok és nagyon drukkolok Emesének! Legyetek Ti is erősek a Pároddal!
Kép

Mazsuzs!
Szopi ügyben tanácsot adni én nem vagyok illetékes, de hallgass a tapasztalt csajokra és szerintem is az a lényeg, hogy ne idegeskedj!
A fürdetés kimaradásból nem lesz semmi baj, az elején én is kihagytam egy-két alkalommal a fürdetést, főleg azért, mert a kettővel nagyon sok időt vett igénybe, és így volt, hogy egyik este csak az egyiket fürdettem, és másnap pedig csak a másikat.

Pocilo!
Köszi a történetet, még ha gyors volt is, akkor is jó volt olvasni!

Szandra!
Tök izgi, hogy holnap lesz a tali Apukáddal! :) Drukkolok, hogy jól sikerüljön. Ne felejs el beszámolni!

Csajok!
Én is a március végét favorizálnám, mint tali időpontot! Asszem addigra én is be tudnám vállalni, hogy ott legyek a két manóval.

Szamikám!
Köszi szépen jól vagyunk, de ma nagyon nyűgösek... így részletesebben majd legközelebb számolok be, mert most is mennem kell ...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Vagyok ám, csakhát ez az idő, meg a meló.... :?

Zsókuci!
Sok szorítás, meg energia, és ha nem gond, és hazaértél, szívesen látnánk téged egy pár jó szóra!!

Szopi: én is csak olvasgatom a jobbnál jobb tanácsokat, egy másik topikban találtam rá én is a Motherlove More Milk Plus kapszulára, val.szeg én is azt fogom próbára tenni. Állítólag minden Kenguru Gold boltban lehet kapni. (Nálunk meg itt van az Auchan-ban KG bolt)

Fürcsi: senki nem hal bele, ha kimarad egy-két fürdés :lol: Mondjuk nálunk rituálé, apa akkor tud igazán Bencével együtt lenni, az az ő külön programjuk.

Örülök, hogy mindenki ilyen szépen fejlődik (Dóri, Adra, Mazsuzs, Pocilo) - remélem nem hagytam ki senkit :D

Kaja: nálunk aztán meg ment minden! Üveges, házi koszt, teljesen mindegy volt mit kapott, ette. Kb. egy éves koráig. Na, aztán el kezdett... - nem is válogatni, hanem egyszerűen nincs ideje enni 8)
A sütőtök és a pari-krumpli nálunk is favorit volt, meg a spenót! Azt úgy imádta, hogy csak na.

Szandra!
Várjuk ám a hétvégi beszámolódat!

Pocilo!
Köszönjük a tiédet, és egyáltalán nem untattál!!!

Mtücs!
Dóri? Lelet van már?

Sid!
Johanna?

Remélem nem hagytam ki senkit, akit mégis attól sorry!!

A márciusi talira mi is benevezünk! Csak majd megint hangoljuk jól össze!

Ja, magamról nem is írtam :lol: :lol:
Nálunk minden OK, hétfőn megyek dokihoz, meglesz nála a terheléses cuki vizsgálat eredménye, szerintem tuti jó, ha nem így lenne, már biztos értesített volna.
Hétvégén apa befejezi a fürdőszoba felújítást, és jöhetnek a burkolók dolgozni, és ha ők is megvannak, akkorvégre kitakaríthatok olyan isten-igazából, és kezdem a babacuccokat rendezgetni :wink:

Most megyek, nagyságos úr mindjárt ébred, addig gyorsba kivasalok :shock:

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok,

Zsókuci,

Remélem, minden rendben van veletek! Nagyon sokat gondolok rátok :D

Pocilo,

Jó volt olvasni a szüléstörténeted.

Képzeljétek, Danca kb. 10 perc alatt belázasodott :( Délelőtt 10 körül átjöttek a sógornőmék a 2 éves zsófi unokatesóval. Fél órán keresztül a legnagyobb egyetértésben játszottak. Majd fél 11-kor felébredt Szonjus. Danca egyik percről a másikra elvonult a szobájukba egyedül. Azt hittem, hgoy féltékeny, ezért átattam a picit a sógornőmnek, hogy egy kicsit lelkizzek Dancával. Felvettem, hozzámbújt (Egyébként nem az a bújós típus...). Enni sem kért, még kekszet sem. Ez már gyanús volt... Majd fogta magát, lefeküdt a kanapéra, és egyszerűen elaludt. 1 óra után felkelt. Megmértem a lázát, 38,6. Kapott egy kúpot, és azóta kisebb megszakításokkal alszik tovább. Szó szerint 10 perc alatt lett beteg :o
Holnap megyünk Anyuékhoz, majd megvizsgálja. Remélem, semmi komoly!

Sid,

Johanna jobban van már?

Eszti,

Ismerős ez a 'nem-evés' :D

Megyek, mert a királylány ébredezik :D

Puszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Zsókuci!
Minden nap eszembe vagytok,a pici lányka nagyon ügyes!
Minden nap egy győzelem a számára!
Kép

Mazsuzs!
Én még mindig azon a véleményen vagyok,hogy nem kell méregetni és feszülten figyelni hogy mennyit eszik a baba és hogy mennyi időn belül. Ha elalszik rajta egy picit noszogathatod,simizheted. Ha utána nem sír akkor neki elég volt amennyit evett. Minden baba más ütemben és más mennyiséget eszik. Nincsenek beprogramozva. Ez is csak egy régi rossz hiedelem. Annyiszor rakd mellre ahányszor látod,hogy igényli . Az órát szerintem hagyd ki a dologból. Az elején,tudom ez nagyon fárasztó(én is átéltem),de megéri! Így pont annyi tejcsi fog előbb-utóbb termelődni amennyire szükség van. Próbáld meg minél természetesebben és lazábban venni az egészet,szerintem a természetben lehet bízni. És persze bízz saját magadban és a babádban!!! Nem az a fő amit az orvos és a védőnő mond. A sok mérés ,aggodalom általában ahhoz vezet,hogy tápszerhez nyúlunk majd a tej szépen lassan elapad. Nyugi, kitartás, és koncentrálj a picurra. Most semmi más nem számít. :D Sok sikert! :D

Pociló!
Gyors és szép volt a történeted. Irigylésre méltó :)

Üdv:Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Drága Mindenki,

Hazajöttem.
Nem is tudom hol kezdjem. Csak sírni és persze reménykedni tudunk.

Talán azzal kezdeném, hogy NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soha nem hittem volna, hogy „idegen” emberekben ennyi jó van, mint Bennetek! Már az is fantasztikus volt, hogy a bent létem alatt kb. 60-70 sms-t küldtetek, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!! Rengeteget segített, erőt adtatok, nem akármennyit.

Drága kislányunk nincs túl jól. Nem olvastam vissza, nem tudom mit tudtok. De ami tegnap/ma történt: a tegnapi koponya UH szerint súlyos, mindkét féltekét érintő agyvérzése van. Hogy ez felszívódik, vagy sem a jövő zenéje. Ami baj, hogy éjszaka picit még rávérzett, így sajnos sokat görcsöl is, és nem pisil a katéter, és a sok vízhajtó ellenére sem. Ez sajnos ödémát okoz nála, ami eddig is volt, de még jobban fokozódik, és a nyomástól elképzelhető, hogy újabb vérzés léphet fel a buksiban, ami sajnos akár végzetes is lehet. A pisilés a nagyon éretlen veséje miatt van, sajnos nem tud még megfelelően működni. Nagyon borzalmas reggelünk-délelőttünk volt, végigzokogtuk… de rájöttünk, hogy amíg 1% esélye is van, addig nem adjuk fel. Hiszen a szülei vagyunk. És rettenetesen szeretjük a drága pici lánykánkat. A doktornő szerint nagyon erős, hogy egyáltalán él, hiszen rengeteg baja van szegénykénknek. A nagyfokú éretlenség, a fertőzés, gyenge még a szíve – keringési problémái vannak, a veséje, az agyvérzés, a tüdeje… nem is sorolom. Leírni is borzalmas. A PIC-en kűzdenek érte, nagyon hálásak vagyunk érte. Tudjuk, hogy a lehető legjobb helyen van. Legalábbis a pocimon kívül.
Nagyon nehéz ezt anyaként, illetve apaként átélni. Nem is tudom, honnan van még néha erőnk. Az idegösszeomlás szélén lavírozunk. Nem élünk, zombik lettünk. Néha picit erősebbek vagyunk, néha teljesen összeomlunk. Alig tudunk enni, ha eszünk, hasmenésünk van az idegtől. Zozó gyomra kész. Nagyon-nagyon félünk…
Ami egy kisebb csoda: beindulni látszik a tejcim. Csoda, mert ennyi könny után ritka. Remélem, hogy tudom majd adni a kislányunknak – még, ha addig heteknek – hónapoknak is kell eltelniük. Csodában bízunk, imádkozunk, drukkolunk.
Ma megérinthettük Emesét. Annyira jó volt és egyben félelmetes is. Selymes kis hajacskája van és a kisujjam utolsó „perce” nagyságú a kézfeje. Imádom minden kis porcikáját. A fülecskéje, a lábujjai tisztára, mint Zozóé… Annyira szeretem. Jobban mindennél, jobban az életemnél.
Reménykedünk. Kérlek, továbbra is nagyon drukkoljatok!

Köszönjük.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Most totál bőgök!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: !!!

Ezt nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire kötődik hozzánk is a kis drága Emese!!! Nagyon nagyon szeretem!!! Nektek rettenetesen erősnek kell lennetek, hú nem is tudom mit írjak....
Komolyan mondom nektek adnám a fél életemet ha ezzel segíthetnék az Emesén. Nagyon szorítok, hogy napról napra jobban legyen!
Biztos ő is mindent elkövet, hogy örömet szerezzen nektek és csakis ezért küzd!!!

Nagyon nagyon szorítok!!!

Komolyan mondom, hogy apuval való holnapi (de 11) találkozásomat nem is tartom fontosnak ilyen körülmények között!
Majd írok róla de.......

Szandra

szandrakiss

Judit!

Remélem sikerül Danca lázát levinned! Remélem nem ezt a h.... influenzát kapta el. Annyira sajnálja őket az ember mikor ilyen kis elesettek szegénykék! Millió gyógypuszi neki!

Sid!

Johanna már jobban van? Remélem ti jó hírekkel tudtok szolgálni!

Ezt a betegeknek:
Kép

Szandra

szandrakiss

Zsókuci,

Én is itt zokogok a gép előtt, nem tudom abbahagyni. Nagyon drukkolok nektek. El sem tudom képzelni, hogy bírjátok :cry:
Tényleg nem tudom mit mondani azon kívül, hogy minden erőmmel drukkolok nektek. Légy erős pici lány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szandra,

Nagyon kíváncsi vagyok, hgoy sikerül a randi az apukáddal.
Danca este megint lázas lett. Megint kapott egy kúpot, most alszik mint a bunda. Remélem, holnap már jobban lesz.

Aludjatok jól!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

ZSókuci! imádkozom hogy ne legyen több bevérzés, és meginduljon a pisi és értetek is hogy sok erőtök legyen ezt végig csinálni. Még elolvasni is szörnyű amin keresztül mentek férjeddel, hát még átélni... Próbáljatok pihenni, mert az is nagyon fontos.
A mi problémáink semmi a Titekhez képest. /szopizik, keveset eszik, köhög stb./ Ilyenkor ezek mind eltörpülnek.
Tejcsit próbáld szaporítani és fejni. Barátnőm kislánya /4 éves/ 26.hétre született és itta az anyatejet.

Johanna még köhög és folyik az orra, mi is elkaptuk egy kicsit.

Mazsuzs! sztem Dalmacska írta le legjobban én is ezt akartam mondani Neked. Mérleg max. csak miheztartás véget jó. Hidd el belefog jönni a kicsikéd. CSak egy kis időre van szüksége. Benn a pocidban semmit sem kellett tennie és mégis jól lakott. most hozzá kell szokjon ehhez az új rendszerhez. :D

Judit! Dancának gyors gyógyulást kívánok.

Pocilo! történeted nekem is nagyon tetszett. nem volt uncsi. remélem szted sem?! :D

jó éjt Edina
sidney

Zsókuci!
Én is itt bőgök, halvány lila ötletem sincs, mit lehet még ilyenkor mondani/írni, amit ne hallottatok volna vagy ezerszer.
Kitartás, Emesének pedig sok erőt és energiát a küzedelemhez!

Judit!
Danca? Remélem ma már jobban van!

Szandra!
Várom én is a beszámolódat a "randiról".

Most megyek, Bence felébredt!

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok,

Emese továbbra sincs jól. Még mindig nem pisilt, és ez nagy baj... :cry: :cry: Nagyon le van gyengülve, alacsony a kis pulzusa is, és továbbra is görcsölget. Bevittem Neki egy kis plüss macit, ami remélem erőt ad neki, és segíti a pisilésben is... Este visszük neki az MP3-at is.

Légyszi extrán drukkoljatok, hogy pisiljen. Ez most a legfontosabb...
Köszönjük. És persze az eddigieket is.

Sziasztok.

Kép

Kép
zsókuci

ZSÓKUCI!!!!

ÉN IS ITT ZOKOGOK A GÉP ELÖTT,DE REMÉLEM RENDBE JÖNNEK A DOLGOK.NEM TUDOM MIT IRHATNÉK DE MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK.EMESE MEG NAGY HARCOS EZ BIZONYÍTOTTA.
BÁRMIBE TUDOK SEGÍTENI SZÍVESSEN MEGTESZEM.
SOK ERŐT ÉS KITARTÁS MIND HÁRMOTOKNAK!!!

LÁNYOK!!!
KÖSZÖNÖM HOGY ELOLVASTÁTOK A TÖRTÉNETET ÉS NEM UNTÁTOK.
MINDENKINEK JOBBULÁST.

SZÉP NAPOT MINDENKINEK

CSILLA Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Zsókuci!

Most nagyon nehéz bármit is mondani Nektek.... csak zokogni tudok amikor hírt kapok Emeségről.
Nagyon nagyon szorítok Emesének, hogy sikerüljön neki a pisilés!!!
Küldök is egy angyalt, remélem segíteni fog!!!
Kép
Nektek is sok erőt és kitartást kívnánok!
Nagyon jó, hogy már ma tudtok a Pici Lánykának mp3-at vinni, biztos segíteni fog Neki!

Judit!
Remélem Danca mielőbb meggyógyul!

Sid!
Johanna hogy van? Sikerül kilábalni a begsiből?

Mtücsök!
Dórika csomójáról tudsz már valamit?

Szandra!
Drukkolok, hogy jól sikerüljön a holnapi találkozód!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Zsókuci!

Hát , nem is tudom mit mondjak,annyira elszomorít ami veletek történik,csak itt ülök egy ideje és sírok. :cry: Annyira szeretném ha a kis Emese már sokkal jobban lenne! Továbbra is tiszta szívemből drukkolok neki!!! Nektek pedig (valahogy),kitartás!
Az pedig tényleg jó hír,hogy hátha tudsz majd neki tejcsit adni.
Ja,és most a pisiléshez külön drukkolok!
Kép

Edina,Judit!

A gyerkőcöknek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kép

Üdv.mindenkinek
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

ZSÓKUCI!
Hát engem is jól megríkatott amit írtál. Szívszorító, ami most Veletek történik. Nem is nagyon tudom, hogy mit írjak....
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy meginduljon a pisilés! Emese hajrá, küzdj pici lány, Veled vagyunk! Apának és anyának nagyon sok erőt, kitartást kívánok! Remélem már este tudott pisilni, és reggel megkapjuk a jó hírt. Bizakodunk!!!!

Millió puszi Nektek! Én is küldök egy angyalkát, hogy segítsen Emesén, hogy tudjon pisilni!
Kép

Judit, Edina,
Jobbulást kívánok a gyerkőcöknek!!! Gyógyuljanak meg mielőbb!

Szandra,
Milyen volt a tali? Izgatottan várom a fejleményeket, ha nem titok! :oops: :)

Pociló,
Jó volt olvasni a szüléstörténetedet! Szerintem sok nő álmodik, ilyen gyors szülésről!

Ma voltunk babaúszáson. Vikinek nagyon tetszett, már majdnem úszott. Majd teszek fel képeket. Nagyon élveztük, csak nekem az nem tetszett, hogy az öltözőben voltunk vagy 8-an, ahol kényelmesen max. 4 fő fér el. Így nagyon szorongtunk, de mindegy azért jó volt. Jövőhéten is megyünk. :lol: :D

Mindenkinek jó éjszakát!
Remélem reggel jó híreket olvashatunk!

Kép
Kép
finike

Zsókuci!

Nem hiszek a szememnek, potyognak a könnyeim. Remélem minden rendben van a kis Emesével. Sajnos nagyon nehéz most bármit is írni ezért inkább küldök nektek egy angyalt és remélem, hogy mindannyiunk imája meghallgatásra talál.

Kép

Töcsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Zsókuci! Remélem Emesének sikerült a pisilés. Most ez a legfonotsabb.

Köszönjük szépen remélem hamar túl lesz JOhanna a köhögésen.

Judit! Dancával mi újság? elmúlt a láz? anyukád mit mondott?

Szandra! hogy sikerült?

jó éjt Edina
sidney

Sziasztok!

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

A tali nagyon jól sikerült annyira, hogy a jövő héten is talizunk ha minden jól megy. Apu ari mint ahogy emlékeztem rá a hugom tündéri kiscsaj. Majd beszámolok részletesebben....

Isten igazából azért néztem be, hogy hátha írt Zsókuci valami jót már nagyon örülnék egy kis pozitív elmozdulásnak.

A mai napi angyalkám is segítsen nektek a felépülés útján:

Kép

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

Ma délelőtt 10 óra körül Emese elment...

Sajnos az éjszaka folyamán egyszer már újra kellett éleszteni, de minden próbálkozás ellenére nem tudták feltornázni a pulzusát csak 60-70-ig.
Kb. ¾ 10-re értünk be. Akkor már csak egyet-kettőt dobbant a szívecskéje percenként. Megvárt minket. Ölünkben tarthattuk, adhattunk neki puszit, megsimogathattuk. Utoljára.
10 óra körül a kicsi lánykánk nem bírta tovább. Nagyon erős volt, hogy eddig is bírta. Büszkék vagyunk rá. Sosem fogjuk elfelejteni.
A fájdalmunk leírhatatlan.

Még egyszer köszönjük a rengeteg erőt, energiát, imát, amit adtatok, nagyon sokat jelentett nekünk.

Ígérem, nem tűnök el, fogok jelentkezni, bár lehet, hogy legtöbbször csak olvasó üzemmódban.
Szeretlek Benneteket.

Köszönjük.
Zsóka és Zozó

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Nagyon őszinte részvétem, le nem tudom írni mennyire szomorú vagyok! Ezzel a kis verset küldöm nektek és búcsúzom a kis drága Emesétől.

Gálla Nóra: Amit sohasem mondtam neked

Túl sok dolog van, amiről sohasem beszéltünk. Amiről sohasem fogunk beszélni.

Nem is tudom, miért kell ennek így lennie. De talán mégis tudom. Bolondok vagyunk. Zavarodottak, és félünk.

Sohasem énekeltem neked hideg téli estéken. Nem dúdoltam a füledbe halk, összefüggéstelen dallamokat. Becéző, gyengéd dallamokat. Nem énekeltem előtted, és nem is táncoltam. Féltem, hogy megremegne a hangom, és te nem értenéd meg, amiről a dal szól. Féltem, hogy megremegne a térdem, és te nem látnád meg bennem a tündért. Csak egy fáradt, gyönge embert.

És ezt nem akarom.

Inkább hallgatok. Hallgatunk.

Nézlek, és a lelkem legmélyében, egy elfelejtett, poros és sötét szögletben énekel és táncol valami. Amiről soha nem beszéltünk. És amiről soha nem fogunk beszélni.

Isten áldja meg......

Szandra

szandrakiss

Kedves Zsóka és Zozó!

Fogadjátok nagyon őszinte részvétemet. Annyira szeretnék valami olyat írni, amivel segíthetnék nektek, de nem tudok. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, hogy valahogy szembe tudjatok nézni ezzel a tragédiával.

Istan áldja a kicsi angyalt...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Zsókuci!
Fogadjátok őszinte részvétemet. Nagyon elkeseredtem.....

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Kedves Zsókuci és Zozó!

Fogadjátok őszinte részvétemet! Ilyenkor nagyon nehéz bármiféle vigasztalót mondani ...

A Jóisten áldja meg Emesét!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Zsókuci és Zozó!
Fogadjátok őszinte részvétemet!Úgy érzem mint ha kitéptek volna egy darabot a szívemből.Emesét már az angyalok kísérik.
Nem tudom leírni azt a fájdalmat amit érzek. És nem tudom ti, hogy tudjátok elviselni,de próbáljatok talpra állni, még ha nehéz is.
Nem tudom mit is írhantnék,nagyon átérzem fájdalmatokat...
Bárcsak segíthetnék...
Csilla Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Most jöttem fel egy kicsit a topicra, de azt hiszem most nem írom le a szüléstörténetet mert könnyezem Emeséért. Majd leírom pár nap múlva....

mazsuzs
mazsuzs

Drága Zsókuci és Zozo!

Mély és öszinte együttérzésem! Lelki békét és megnyugvást kívánok Nektek!
Isten veled Mesi baba... Nem felejtünk!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Drága Zsókuci és Zozo!

Fogadjátok őszinte részvétemet, egyszerűen nem találok szavakat nagyon sajnálom ami a kis Mesikével történt.

Fogjátok nagyon szorosan egymás kezét és próbáljatok nagyon-nagyon erősek lenni, kívánom, hogy minél hamarabb talpra tudjatok állni egy ilyen szörnyű tragédia után.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szép estét!

Ne haragudjatok,hogy csak úgy bepofátlankodok, csak Zsókucinak és családjának szeretnék őszinte részvétet és sok sok erőt kívánni így ismeretlenül.
Szandrán keresztül mindig kaptuk a friss híreket a pici lányról és nagyon szorítottunk neki,hogy megerősödjön...

Még most is sirok !!!! :cry:

Kép Kép Kép

Nem ébredtél fel többé,
Örök álomba tértél,
Mentél ahogy jöttél,
de ez már a végcél.

Veled együtt fény száll fel,
az ég és föld közt megállt,
Még egyszer visszanézned kell,
Itt maradt a barát és család.

Rendet, s csendet hagytál itt,
A megszakadt szívek zaját,
Hiába keresünk bent s kint
A föld mélyen magába zárt.

Néha néha még visszatérsz,
A magányos fájó percek alatt
Ha ránktör a félsz,
Emlékeinkben megmutatod magad.

Nyugalom telepszik a szívre,
A szél a neved suttogja,
Ránkmosolyogsz újra végre,
S emlékszünk a szép napokra.
Kép Kép Kép

Egy oldalt szeretnék ajánlani:

http://www.angyalokszulei.hu/

Ildikó
ilgya1

Zsókuci!

Nagyon nehéz ilyenkor bármit is írni.
Mérhetetlenül igazságtalan az élet.

Mesinek nagyon sokat jelentett, hogy végig mellette voltatok.

Írok privit! remélem megkapod!

Vendég

Drága Zsókuci és Zozó!

Ma este csak egy csillag ragyog az égen és ő nem más mint a Ti kis drága Emesétek! Ez a csillag örökre ott lesz az én szívemben is. Kívánom, hogy áttudjátok egymást segíteni ezen a nehéz időszakon. Gyújtottam most este egy gyertyát a kis Tündér emlékére.

Szandra

szandrakiss

Drága Zsókuci és Zozó!

Fogadjátok mély és őszinte részvétemet! :cry: Borzasztóan sajnálom, ami Emesével és Veletek történt! Én ki sem látszom a könnyeim mögül, nagyon nehéz most bármit is írni.
Próbáljatok meg erősek maradni, tudom nem könnyű. Emese már odafenn pihen, a mi angyalkáink vigyáznak rá!
Fogjátok meg egymás kezét, öleljétek egymást, támaszkodjatok egymásra és a barátokra.
Nagyon a szívünkhöz nőttetek!!! Veletek izgultunk, sírtunk, drukkoltunk, de mi nem érezhetjük át azt a fájdalmat amit most Ti érezhettek! Mi itt vagyunk Nektek ha kellünk, csak szóljatok!

Milliló puszi Nektek! Mi is szeretünk Titeket!

Kép Kép

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Zsókuci és Zozo! Teljesen lesújtott a hír. Fogadjátok őszinte részvétemet és együttérzésemet. Vigyázzatok egymásra.
Többiek már leírták az érzéseim, amit én meg sem tudtam volna ilyen jól fogalmazni.
Zsókuci! ránk mindig számíthatsz. Remélem is hogy nem tűnsz el és azért írjál is nekünk.

Edina
sidney

Zsókuci és Zozó!
Nem tudom, mit lehetne még írni a többiek után.
Fogadjátok őszinte és mély részvétem.
Szerintem ép ésszel fel sem fogható, hogy min mentek most keresztül. És hogy hogy bírjátok elviselni....

Remélem tényleg nem tűnsz el!

Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Zsókuci!
Egész éjszaka csak ti jártatok az eszemben. Minden képpen beszéljétek ki a fájdalmatokat még akkor is ha szavakban nem is lehet kifejezni. Semmi képpen ne fojtsatok el egy könnycseppet sem aminek ki kell jönni az jöjjön.

Judit!
Danca jobban van? Sikerült levinni a magas lázát? Persze tudom, hogy most nehéz rólatok írni de azért egy magas láz sem elhanyagolható téma.

Sid!
Johanna?

Szandra

szandrakiss

Zsókuci, Zozó!

Fogadjátok őszinte részvétem, nagyon sajnálom ami veletek, Emesével történt. Nem tudok mit írni...

Dettee
dettee

Zsókuci,

Még mindig potyognak a könyeim, ha eszembe, mi történt a pici lánnyal. El nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt kibírni. Fogjátok szorosan egymás kezét, és fogadjátok meg Szandra tanácsát. Annyira szeretnék segíteni.......

Szandra,

Köszi a kérdést, de a láz úgy ment, ahogy jött. Péntek este még volt egy kis láza, szombat reggel egy kis hőemelkedés, és azóta semmi. Se köhögés, se orrfolyás..... Remélem, így is marad!

megyek, mert teljesen kiborultam. beleolvastam abba az oldalba, amit Zsókucinak ajánlottak, és kikészültem....

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Remélem minden beteg babucika meggyógyult már és nyoma sincs a fránya láznak, orrfolyásnak és köhögésnek.

Egyet értek veled Judit, én is megnéztem azt az oldalt és azóta teljesen kész vagyok ezt lelkileg nem bírom elviselni iszonyú sajnos ........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: