Sziasztok!
Vagyok ám, csakhát ez az idő, meg a meló....
Zsókuci!
Sok szorítás, meg energia, és ha nem gond, és hazaértél, szívesen látnánk téged egy pár jó szóra!!
Szopi: én is csak olvasgatom a jobbnál jobb tanácsokat, egy másik topikban találtam rá én is a Motherlove More Milk Plus kapszulára, val.szeg én is azt fogom próbára tenni. Állítólag minden Kenguru Gold boltban lehet kapni. (Nálunk meg itt van az Auchan-ban KG bolt)
Fürcsi: senki nem hal bele, ha kimarad egy-két fürdés
Mondjuk nálunk rituálé, apa akkor tud igazán Bencével együtt lenni, az az ő külön programjuk.
Örülök, hogy mindenki ilyen szépen fejlődik (Dóri, Adra, Mazsuzs, Pocilo) - remélem nem hagytam ki senkit
Kaja: nálunk aztán meg ment minden! Üveges, házi koszt, teljesen mindegy volt mit kapott, ette. Kb. egy éves koráig. Na, aztán el kezdett... - nem is válogatni, hanem egyszerűen nincs ideje enni
A sütőtök és a pari-krumpli nálunk is favorit volt, meg a spenót! Azt úgy imádta, hogy csak na.
Szandra!
Várjuk ám a hétvégi beszámolódat!
Pocilo!
Köszönjük a tiédet, és egyáltalán nem untattál!!!
Mtücs!
Dóri? Lelet van már?
Sid!
Johanna?
Remélem nem hagytam ki senkit, akit mégis attól sorry!!
A márciusi talira mi is benevezünk! Csak majd megint hangoljuk jól össze!
Ja, magamról nem is írtam
Nálunk minden OK, hétfőn megyek dokihoz, meglesz nála a terheléses cuki vizsgálat eredménye, szerintem tuti jó, ha nem így lenne, már biztos értesített volna.
Hétvégén apa befejezi a fürdőszoba felújítást, és jöhetnek a burkolók dolgozni, és ha ők is megvannak, akkorvégre kitakaríthatok olyan isten-igazából, és kezdem a babacuccokat rendezgetni
Most megyek, nagyságos úr mindjárt ébred, addig gyorsba kivasalok
Pá: Eszti