sziasztok,
kiütések múlóban,már nagyon kevés van,de sajna nem tudjuk h mitől volt.Sensitive mosószert használok,öblítőt nem.A testápolót eddig 3x használtam,inkább arra gyanakszom.Anyukám mondta h esetleg rózsahimlő,de az arcán nem volt és a neten azt találtam h ott kezdődik.Folyamatosan mértem a lázát,de nem volt neki.Pénteken megyünk újra a dokinőhöz,remélem megkapjuk az oltást,legyünk már túl rajta,mert tiszta stresszben vagyok miatta.
Vakai kérdezte a napokban h mit kapunk...kötelezőt meg a rotát.
Moncsikám,ti hogy viseltétek?
Rencsikém,sajnálom g még mindig pettyes vagy .Domibébi hogy van,milyen újdonságokkal kápráztatel mostanság?
Képzeld tegnap mikor Patrikát hasra fordítottam,a szokásos fej emelgetős gyakorlatra olyan magasra emelte a fejét,mint eddig soha és tartotta sokáig.Gyorsan fel is vettem apának videora,aztán pont kikapcsoltam mikor egy nagyot lökött magán és visszagurult a hátára
el voltam ájulva tőle:)
Bodzi-Esztili ti miket ügyeskedtek?
Libuska,nem egyszerű neked most a pihenés,mikor ennyi dolog van/lesz,de azért próbáld betartani.
Melánia,a szurit nem tudtam én sem.Így már érthető a császárhoz való ragaszkodás.Ebben a felállásban biztos én sem kockáztatnék, te és ?ilán vagytok a legfontosabbak,meg látod,hogy itt a lányok nem is panaszkodnak a vágás miatt.
Csak tudod én sokkal jobban féltem mindig a császártól,mert anno volt egy laparoszkópiám és azok a kis vacak vágások olyan nehezen gyógyultak.
Chilike,sajnálom h beteg vagy,remélem ma már jobb és gyorsan megerősödsz.
Csajócákról van már profi fotó?mást is küldhecc.
Akartam kérdezni,hogy miért kellett menned újra Apánkhoz?vagy csak a csajokat vitted mutatóba?
Sztetek nekem kell kérni időpontot Patrika mutatóra juniusban?
Tényleg talizunk Rencsikém?meg még aki szeretne.