Köszönet mindenkinek a továbbított levélért! Sokan megnyugodtunk végre valahára, puhhhh
Zsófi, köszi az ötletet. ma reggel már nem bújtunk össze az ágyban reggeli után, hanem óriásit dobbantottunk kifelé.
MOST ALSZIK 20 PERCE a kiságyában !!!!!!!!! abban reménykedek, h így a du-i 1 óra körül induló szundi kitolódik olyan 3-4-re és akkor talán tovább bírja az estét Őméltósága! na majd beszámolok a részletekről!
amúgy 5 hónaposan még ő is nagyokat horpasztott, csak letettem a kiságyba és mantrasírásával, fantasztikus operába illő áriázásával álomba ringatta magát. amint közeledett a 40 perc, már készenlétben álltam a kiságynál, h visszaaltassam és sikerrel is járt. de szép is volt:) óóóóó, a babakocsizás közben már meg sem próbálom altatni, annyira fölcsigázza a környezet, a kutyák az illatok..........de azért köszi az ötletet! drukkolok, h Samu megőrizze eme jó tulajdonságát:)
Szia Kisjulcsi!
még tényleg nem ismerjük egymást, de itt az alkalom:) bizony ákos mellett lehetetlen az ágynyugalom ,de mondjuk a dokim a lelkemre kötöte, h nulla pánik, a baba jól van, a méhszáj zárt, ez a barnázás meg a tisztulgatástól van és még lehet, h lesz ilyen, amig teljesen fel nem szívódik. persze azért kímélem magam és anyum 15 percre lakik tőlünk, így majdnem minden nap jön segíteni. mivel tudtuk, h kis korkülönbség lesz a két pici között, így ákosnál tudatosan törekedtünk arra, h ne legyen olyan "állandóan ölbekívánkozós baba". szerencsére imás mászni, és óriási tere van, pár napja pedig elindult a kismozdonyát tologatva:) mondjuk ha járni foga, akkor meg rohanhatok utána.........
Mesélj te is Barniról, majdnem egyidősek Ákossal:) ő is igazi kis huncutka?
Szülőszék téma
kicsit megkésve, de azért hozzászólnék én is a témához. én teljesen oda-vissza voltam annó a mávban az amerikai ágyas szülőágyaktól, vmint az alternatív eszközöktől. na de amikor eljött az idő, megmondom őszintén engem semmi nem érdekelt. egyedül csak az ágyon kívánkoztam feküdni, és a férjemet mellettem tudni. mindenki más, minden szülés más...ki tudja, lehe, h most élvezném a kádban vajúdást.....tudom a jánosban nincs erre lehetőség, de mivel korábban sem izgatott a dolog, ezért ezt a "hiányosságot" annyira nem bánom. nem ez a lényeg, hanem a doki és h lelkiekben tudj ott lenni. mondjuk nekem ez sem sikerült annyira, olyan szépen elterveztem, h majd koncentrálni fogok arra, ahogy a baba halad át a szülőcsatornán......mivel epidurálom volt, már csak emiatt is nehéz volt ezt kivitelezni!
összegezve sztem a szülőszékben is kényelmesen világra lehet hozni a babánkat és én is úgy gondolom, h talán még könnyeb is lehet, mint félig fekve. na majd meglátjuk
Niki, Fatima! de jóóóóóóó, h már érzitek a pocaklakótokat!!!! már én is alog várom!!!! sokszor már be is képzelem, h megmozdult, de persze nekem még 3 hét minimum:)
a lelki köldökzsinór könyvet ákossal már 8 hetesen kiolvastam. hiszek benne és én is igyekeztem minél többet kommunkikálni vele, de pl. a baba-mama harmónia cd-t hiába imádta a pocimba, most kitér a hitéből, ha beteszem
óriási izgalommal várom, h milyen lesz most a másodikkal a kapcsolatom:)
amúgy én annyira belelkesültem, h még a raffait fel is hívtam megérdeklődni, h pontosan hol rendelnek és mennyibe kerül a magzat-anya kapcsolatanalízis, de mivel budán volt és olyan 10ezer/óra, gyorsan lemondtam róla. pedig annyira szerettem volna és még most is olyan jó lenne...na de álmodozni szabad!
lenne egy kérdésem hozzátok: ti már voltatok afp-n, ugye? kicsit el voltam kalandozva amikor a dokim mondta, h helyileg hova kell menni. ha jól emlékszem, akkor a terhesgondozóban a fszinten kell kérni papírt és azzal a laborba. nektek hogy volt?
most megyek, mert ákos hamarosan felkel, vagy ki tudja, kihúzzuk a két órát?!
puszi
niki