Új privát üzeneted érkezett!

Istenem, emlékszem arra, amikor még mondogattam neked, hogy ne ess kétségbe attól, hogy pecsételő vérzésed van, mert ott az a baba..ó..hogy eljárt az idő :shock: :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok, Roni én hétvégén tesztelek, addig már nagyon türelmetlenül várok, de teljesen értelmetlen lenne 3 naposkákkal ET+7-en tesztelni, igaz ma a beültisben olyan csodás 5 napos blasztós ET+7 pozitív tesztet láttam, hogy nehezen bírtam megállni!!!!! De ha valós eredményre vágyom, muszáj várnom :oops: :(
Szép hétvégét Roni, ne igyál, vezess, és tesztelj pozitívat hétfőn :wink: :D

Kép
majuska

Baba, el is felejtettem mondani, hogy találkoztam a Péterfy-ben Kispiskótával (Zsuzsa). Csak jókat mondott rólad! Ma császározták.

skrisz72

Sziasztok! :D

Májuska,
ptrvi ment! :P
és a drukkok is mennek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Óóó, Ronikám
lemaradtam, nem is tudtam, hogy Neked is kell a babaragit küldeni, ne haragudj :oops: most hatványozottan küldöm!!!!! (inszem volt, ugye? :roll: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Bols, Irises :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pbj
azért folyamatosan+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani,
nagyon aranyos vagy! :P
(köszönjük, megvagyunk! Egyre dagadtabban :oops: :lol: )

Amina, Kalkata, Nani,
annyit gondolok Rátok! :P Noés persze Puszikára :P - tudom, a várakozás nem könnyű, de nekem mindig az segített, hogy nem kényszerpihenőnek fogtam fel, hanem "felkészülési időnek" :)

tillidian

Sziasztok!

KÉRDÉSEM LENNE mindnekihez, aki valaha is használt már Gonal 300-as tollat:
Tapasztalatból tudom, hogy mindig túl vannak töltve atollak, de az elképzelhető, hogy 75 egységgel volt túltöltve a 300-as tollam?
Az előző toll 900-as volt, amiből megmaradt 75 egység. Napi 150-et adok, így kisakkoztam (nem kellett hozzá sok gógyi), hogy ha megmaradt 75 és nekem 150-et kell beadnom, akkor a 900-as tollból beadom a maradék 75-öt és a 300-asból is 75-öt (ez meg is történt tegnap), majd másnap (azaz ma ) 150-et és akkor matematikailag is 75-nek kell maradnia a 300-as tollban. Max ha az is túl van töltve, akkor mondjuk 75+37,5-nek. Na, nekem 150 van most beadás után a tollban. Lehetséges ez, valakinek maradt valaha 75 egység meg a 300-as tollban??? (Remélem, értitek és nem bonyolítottam túl :oops: ). Csak nem rontottam el a mai beadást???? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Szerintem az utolsó használatnál az összes cuccot add be magadnak a tollból. Ne tartogasd a következő alkalomra. Aztán jöhet a következő toll.

skrisz72

Skrisz!Tényleg? Miket? :oops: :lol:

A Fogamzás-Hőmérőzés topkion fent van a babáról pár kép.

babaimádó
Kép
babaimado

Azt mondta, nagyon szimpatikus voltál és egy tünemény. Sajnálta, hogy ennyit kell küzdened a babáért.

skrisz72

:oops: :oops: :oops: :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Till, köszönöm :D , privi ment tőlem is! :oops:

Kép
majuska

Baba!
minden toll 75 egységgel van túltöltve, bárhányas is!! ebből 37,5- öt lövetnek el légtelenítésre az első előtt /ami tök felesleges, ne is csináljátok/ És a maradék 37, 5 meg csak úgy benne van, hogy ne csontig kelljen az utsó adagot nyomni.
Tehát minden toll 75 egységgel van túltöltve!!!!

Párom az orvosok legnagyobb döbbenetére szépen gyógyul, láztalan. /nagy fájdalmai vannak, nagyon gyenge, de él, és halad a javulás útján szépen lassan, lépésekben!
puszi mindenkinek.
harcimokus

Harcika,
nahááát, mit meg nem tudunk a gonal-tollról! :roll: De eddig csak Babának tűnt fel ez az "extra-repeta" :lol:

Baba,
örülj neki!!! Hadd szóljon! :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcika,
Istenem, annyira örülök, hogy ilyen jó hírrel jössz!!!! :D :D :D
Párodnak szívből kívánjuk, hogy mihamarabb meggyógyuljon, üzenjük, hogy "csak így tovább"!!! (Elvégre Párjaink is a Harcos Klub tagjai!!! :D )++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Đrága Harcika!Ez a hét legnagyszerűbb híre.Gyors fájdalom mentes felépülést kívánok férjednek.
Ölellek Dalmi
dalmácia

Harcika jaj de ügyesek vagytok, csak így szépen lassan a cél felé ,minden pozitív energiámat feléd irányítom+++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, Roni nektek is megy a mai adag ragacsom++++++++ már csak pár nap és ott lesz az erős 2 csííííííííík :lol:

nekem végleg megjött brutál erősen.....hívom ma Kovács P, és dumcsizok vele az időpont miatt mikor lehet menni, remélem hamar :shock: tegnap nagyon szra kedvem volt, nekem még sose volt olyan hogy ne sikerült volna lombikom, és ez most teljesen a földbe döngölt, bár még nem jött ki belőlem teljesen, de erőt kell merítenem , és Ti erre hatalmas pozitív példát tudtok nekem mutatni, mert sajna nem én vagyok az egyedüli aki ezen már végigment, de tudom hogy mi itt mind NAGYON ERŐSEK vagyunk, és olyan még nem volt hogy ne lett volna meg a cél végén az eredmény :lol:

Szép mosolygós napot mindenkinek
pbj12

Harcika, nagy Harcos a férjed! Mielőbbi fájdalommentességet és hazamenetelt neki!!!

Pbj :(

Drukközön akinek csak kell++++++++++++++++++++!
nani72

Harcika, csodálatos, szép kezdet, elindult a gyógyulás útján ++++

Tilli, kedves tőled, érzem is a törődésed :wink:

Májuska + Roni, már péntek, holnaptól hétvége :D :D :D

(((((((((((((((((((Pbj))))))))))))))))))))))))

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Harcika - nagyon örülök, h a férjed jobban van és továbbra is drukkolok, h teljesen meggyógyuljon!!!!! puszi

Kép

Kép
leo50

UH: kb.10 tüsző 10-11-12 mm-esek, éééééééés 10-en mnyh.
Eddig csak punkciókor volt 10-es!!!

babaimádó
Kép
babaimado

((((PBJ)))))))))))szerintem következő ciklusban mehettek ha önfinanszos lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika így ismeretlenül is nagyon drukkoltam Nektek, örülök a jó híreknek.

Lányok én is köszönöm a pozitív energiákat. Szúrja a férjem a supre-t, én képtelen vagyok rá. Ráadásul elutazik 1 hétre, de majd valahogy megoldom. Megpróbálom megbeszélni a házidoki aszisztensével hétfőn, de ha nem megy, akkor járkálok a Kaáliba. Kissé ciki, de nem megy, ez van.
Inkább arra próbálok koncentrálni, ha már a szúrkálás nem megy:), hogy mindig eljussunk a következő lépésig.

Májuska Roni KÉTCSÍKOSAT kívánok!!!
Krisz kismami két hét és a kezedben lesz Eszterke, de jó Neked :lol:

Mindenkinek szép napot és hétvégét kívánok.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Babim, látod-látod! Odaértek a pozitív energiáim. Ezt már szeretem. Érzem, hogy most minden rendben lesz. Nem lesznek satnyák, sokan lesznek és tapadnak mint állat!!!! :D

Harcika, te is szuper hírekkel jöttél! Annyira örülök nektek! :!:

Pbj, ölelés neked! :(

Roni, Májuska, hajrá csíkocskák!!!

Irises, Bols, csak ügyesen a szurikkal!

Magamról csak annyit, hogy reggel voltam védőnéninél, minden rendben. Két hét múlva megyek hozzá utoljára, ha még egyben leszek. :wink:

skrisz72

Babi jaj de jó, szép :lol: :lol: :lol:
Tudod már mikor mész?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Babi, nem voltak hiábavalók a hajnali drukkjaim látod :P :P :P
(örülök nagyon) pussz

kalkata

Babi jaj ez nagyon szuper látod itt a csajok tényleg mindenkinek drukkolnak ezerrel, én is küldök neked még egy adag + tüszőnüvelőt a mny, meg egyszerűen zseniális :lol: +++++++++++++++++

iris én sose bírtam magamat megszúrni, mást simán, meg a vért meg minden borzalmat bírok, de szerintem ebbe semmi ciki nincs :)

Roni Májuska mennek a +++++++++++++++++++++++++++++ drukkok, mikor teszteltek???????????

Beszéltem K.P el, nagyon aranyos volt, eddig is nagyon szerettem, de most még jobban belopta magát a szívembe, még ő bíztatott, hogy fel a fejjel, 1 ciklust ki kell hagyni, de utána mivel van fagyi lehet menni tovább. Nagyon sokat gondolkodtam és olyan sok tervet szőttem, eljárok futni, kicsit fogyok is, elmegyek a srácokkal meg apjukkal nyaralni, és szét fogom horgászni magam a balcsin :lol: :lol:
pbj12

Pbj nagyon erős vagy, nem sok az az idő, gyorsan elmegy és örülhetsz a babónak nemsokára :lol: .

Én a vért sem bírom... Már az otthoni orvosi sztoriktól is a hideg futkározik a hátamon, hát még a vér :roll:
A férjed szúrt vagy valahová elmentél?

irises

Pbj, na látod. (Egyébként ma nagyon jó kedvűnek láttam).

babaimádó
Kép
babaimado

Iris igen a férjem szúrt a srácoknál is meg most is, néha szerintem kicsit béna volt :oops: ( mert fájt ahogy beadta), de túléltem :lol:

Babi, neked is ő a dokid?? Igen Ő mindig nagyon kimért, de a szeleburdiságommal, mindig megnevettettem :lol: , de gondolom most te is nagyon jó kedvű vagy a sok tüsző láttán
pbj12

Baba: szuper tüszők és mnyh! Csak így tovább!++++++++++++++

Harcika: továbbra is++++++++++++++++++++++++++++

Majuska, Roni: csíkos drukkok mennek!

Szurizósok: +++++++++++++++++++ MIndenkinek drukkolok!

Pbj: erős csaj vagy! Hajrá feltöltődés!

Kalkata: te hogy vagy?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

PBJ: nekem mindig sok tüszim volt, mindegyik stimumnál eddig.

babaimádó
Kép
babaimado

Timi kedves, jó vagyok "felkészülő időszakban". Holnaptól kezdem inni a "füvesember gyógytea"-ját mint Amina és Puszi.
Hihetetlen mennyire rohan az idő, már a 16. hétben vagy (mindig a kismamik vonalzóján döbbenek rá...)

kalkata

Sziasztok :P

Pbj, ölelés!!!
De így kell ehhez hozzáállni!!! :P Feltöltődsz, és a következő sikerül!!!
(Biza, vagyunk páran - itt sajnos bőven - akik a "nem megy azonnal" kategoriába tartozunk. Nekem az első 2 "nem sikerül" pocsék érzés volt, a 3. már a "sebaj, majd a következő" :P - így a 4. be is jött :wink: Kitartás!!!)

Babim,
ezek fantasztikus hírek!!!!! :D Csak így tovább!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(látom, msn-en nem vagyunk egy időben :oops: írd meg priviben, ha bármiben segíthetek :P )

Májuska :P

Kalkata :P
pihenj sokat és hajrá gyógyteák!!! :P

Alle (vagy bárki)
nem találom ezt az Amina-féle füvezős linket, megkaphatnám még 1x? :roll:

Irises, Bols (merre jársz? :roll: )

Roni :P

tillidian

Sziasztok Lányok!

A segítségetek kellene.
Ma voltam a dokinál és a progiszintem nagyon lecsökkent (72).
Nagyon aggódok, hogy valami gond lesz felemelték a progimat megint 4 re és kapok még külön gyógyszert is!!!!
Nagyon kéne nekem a drukkotok, hogy minden jó legyen!!!!!

Most nem is nagyon leszek fenn szerdán megint megyek addig puszi mindenkinek!

Kép

Kép
raniko

Rani, pihenj sokat!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Ranikám, ezerrel drukkolok!

Till, majd csak összefutunk. Nincs gond, csak dumálni akartam veled.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Tegnap voltam UH-on.8-10 tüszim van 8-10mm-esek.E2:380.Mnykh elég vékonyka:(Holnap megyek ismét,remélem jó híreket kapok!!

Minden akciózónak Drukk!!
keny

Raniko,
mega-nagyon drukkolunk!!!!! :roll:
(mi a manótól lehet??? Kapod a progiszurit minden nap, ugye? :roll: )

Keny,
ez jó hír!!! :P Hajráááá, mnyh-vastagító drukkok mennek!!!
(Lécci szedjél méhpempőt!!!!!!!!!!!!)
(de mi az az "E2: 380?)

Babikám,
csak összefutunk eccer msn-en (is)! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, Roni

Irises, Bols

Harcikánk :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Till!

Kösziiiiiiiiii,hát eddig jó,persze csak a múltkor is olyan jól indult aztán...na mindegy az már megtörtént, most erre koncentrálok!Méhpenpőt eszem,és egyéb "finom" teákat is!
(E2=ösztrogén szint.Ezt nézik amikor vért vesznek.Fokozatosan kell emelkednie,ez is mutatja a megfelelő tüszőnövekedést,de nem léphet túl egy bizonyos értéken,mert akkor hyperstimuláció következik be.)
keny

Keny, hajrá tüszőcskék!!!!

skrisz72

Harcimókus!

Továbbra is mennek a pozitív energiák, és kérem a Jó Istent, hogy segítsen meg Titeket, mert nagyon megérdemlitek!

Rani, nyugi. Minden rendben lesz. Drukkolok!!!!

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Sziasztok!

Ma ET+9-en sajnos egy nagy negatívat teszteltem :cry: , szerintetek van még remény, hogy ez pozitívvá változik??? Mikor lehet legkorábban vérvételre menni???

Rani, nagy drukk, hogy minden rendben maradjon!!+++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcika, további erősödést, gyors felépülést a férjednek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Keny jó hírek, további tüszőérlelő drukkok!!!!+++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szép hétvégét!!!!

Kép
majuska

Harcika fórum ereje hatással van a párodra is! csak kitartás! a közös energiabomba felgyógyítja meglásd!
Vendég

Májuska, ez még nem jelent semmit. Vérvételre asszem a 12. napon már lehet menni. Az a kérdés, mikor tapadtak meg a babák. Mert ha picit később, akkor még simán lehet negatív a teszted. Vagy ha túl sokat jártál éjjel pisilni és reggelre nem volt elég koncentrált a vizelet, akkor sem tudja kimutatni a teszt. És valljuk be, a tesztek sem csalhatatlanok.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

skrisz72

Májuska nem feladni, biztosat tényleg csak a vv nél tud az ember, engem is már becsaptak a tesztek, tessék várni még egy picit, simán ott lehet az a babó nyugi, küldök egy kis babaragacsot, na jó nem kicsit hanem sokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

keny neked meg mnykh növelőket+++++++++++++++++++++++

rani biztos minden rendeb lesz ne félj ott van az a babó és ott is marad :lol:
pbj12

Szép napot mindnekinek!

Baba :D csak így tovább

Till, erre gondolsz? http://www.gyorgytea.hu/gyuribacsi.htm

Rani, drukkolok nektek!

Majuska, 9.nap szerintem nagyon korai volt.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Mindenkinek köszi a drukkokat.

Ez a györgytea az a bizonyos, amit a csodakő közelében a bácsi árul? Teát nem vettem, de a kőnél jártam még a 2. lombikom előtt.

Májuska, ne add fel. Korai volt az a teszt még simán lehet pozitív. Drukkolok neked nagyon!

babaimádó
Kép
babaimado

Májuska,
szavak nélkül+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Irises, Bols,
tüszőnövelők+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
igen, köszönöm! :)

Lányok,
elutazunk egy rövidített nyaralásra, csütörtökön jövök, addig Mindenki vigyázzon Magára!!! :D Folyamatosan mennek a drukkjaim Minden akcióban lévőnek!!! Többieknek ölelés!!! :P

tillidian

Till, jó pihit!

Jók legyetek lányok, babákat megtartani, tüszőket hízlalni!!!!

skrisz72

Aranyosak vagytok lányok mindannyian, hogy biztattok, akkor még nem adom teljesen fel, holnap ET+11-n egy új teszt, aztán kedden vérvétel...

Till, jó pihikét nektek!!! Remélem szép és nyugis helyre utaztatok :wink: :D

Rani, mi újság?????? Drukk továbbra is++++++++++++++

Mindenkinek szép jövő hetet, vigyázzatok majd nagyon a 37 fokban :roll: :(

Kép
majuska

sziasztok!

harciApának gyógyító energia+++++++++++++++++++++ !!!!

Till, jó pihit nektek!

Rani, miújság? Ne aggódj,minden rendben lesz,pihengess.

Majuska örülök, hogy bízol, úgyis kell!!!!!!!!!!!!!!

Baba, Bolt, iris, keny ++++++++++++++++++++++++++++ !!!HAjrá csajok!!!

Puszika, te most vagy a csajos bulin? :wink:

Üdv mindenki másnak is : Amina,kalkat, Alle...
szép vasárnapot!
nani72

Kismamiknak pocisimi, pihi , lábakat egy fotelben pihentetni, megfőzetni -kitakaríttatni a férjekkel.

Bolt = Bols
pardon
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?