Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Andi,
A múltkor feltettem az egész spanyol cucc receptjét!
Abban benne van a töltelék is.
:D
Párodnak jóbulást!!!!!
Unokatesód hogy van????
Annyit godnolok rád!

Tenci
Akkor jó! Ha nem csalt meg minket a kis vejem!
Örülök,ha öteltet adtam
Igen, igen tényleg szép idő lesz!
Nálunk is bundás kenyér volt!!!
:lol:
Apa a bográcsfelelős
Csirkepaprikás lesz bográcsban!
És lesz hozzá nutellás mufin, meg még valami leves is.
hogy ha várni kell a husira akkor legyen mit enni!
:-)))

S

ancsaboszi

Vonalzóinknak is hétvége van!
:lol:
Kár, hogy hétközben is! 8) :wink:

ancsaboszi

sziasztok,

csak bekukk, mert a konyhába zártam magam délelőttre... Tyúkhusileves, pizza meg süti. Már majdnem kész van, de a lakás még romokban :?
Majd este próbálok jönni...

Képeket néztem csak, de naggyon jók :D :D

Szép napot! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok

Tenci, legfelső sorban a 6. ajtó. a wenge színű amiben ezüst csíkok vannak (lesz csíkos meg sima is) . erre kértünk árajánlatot, plusz ezek csinálnak gardróbot is, meg parkettát is náluk néztünk. hátha kapnuk vlmi engedményt, ha ott veszünk sok mindent. :lol: :oops:

Judy, nyami nyami. :lol: én már ezer éve nem főztem "rendes" kaját. vagy anyósoméknál eszünk avgy szüleimnél. most is anyáéknál vendégeskedünk. tök szép udő van, Kolos meg élvezi a kertet.

Andi, Bálintnak jobbulást.
snooopy

Sziasztok!

Csak egy gyorsra mert hulla vagyok.

Tenci: Sajnos itt csak a keresztlányomékkal tud játszani Viktor :? :? Nem vagyunk olyan sokat itt, így nem is tud barátokat gyüjteni.

Judy: Milyen sütit csinálsz?

Most megyek mert Vikó ébred.
Este megpróbálok jönni.
V

valentina

Hahóóó!
ebéd nálunk is megfőtt, már csak egy kis somlóit kéne csinálni :roll: (receptem ugyan nincs)

Ancsa
na majd akkor megnézem a receptet....
unokatesóm :cry: hagyjuk (nem jól)

Orsi
kíváncsi vagyok a házra milyen lesz :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Na megvagyok csajok :D Kisasszony kidőlt fél 11-kor délelőtt, így délután már egy perc alvás sem volt.. Úgyhogy ma korán megyek szunyálni én is asszem...

Tenci,
vásárlás megvolt. Ancsa kinézett magának (=lepakolt) kb 20 pár cipőt a 20astól a 36os méretig :D De sikerült találni neki egy óccsó sportcipit, amit szétrúghat a kertben... Meg esőkabátot is vettem, igaz 96-os, de azért nem lóg a földig :oops: Legalább van...
Fiaid nagy zsiványok :D Mindketten :D
Párom előadta Annának hogy azért még korai a pasizás :D És hogy nem véletlenül erődszerű a kerítésünk :D :D :D

Timi,
merre jársz bagolykám? :wink:

Valentina,
eljutott hozzám is ez a "vatikáni kenyér" nevezetű csoda, amit 1hétig kell kotyvasztani és utána a tészta 3/4 részét elajándékozni. Na ezt sütöttem meg ma... Egyébként fincsi lett, csak nem tudom ki legyen az a 3 szerencsétlen akinek továbbadom :roll: Tudtam hogy ideér egyszer, elvégre úúúúútálom a láncleveleket és társaikat :roll:

Ancsa,
Lara nagyon csini kis hölgy a képeken :D

2kép a végére - kedvet kaptam a fotóhegyektől :D
Kép párnacsata
Kép Még egy Ancsa aki boszi akar lenni :D :D

Hűha, valakit biztos kihagytam... :oops: Nézzétek el, nem vagyok formában... Kisasszony bulizott éjszaka, reggel meg korán kelt... :? Most meg már 8kor kidőlt, úgyhogy holnapra is hajnali ébredés várható :roll: Megyek is elpakolom magam holnapra. Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok!

Annyira, de annyira bírlak Benneteket!!! :wink: :lol: 8)
De most vállalom a lincselést!!!! :oops: :roll:
Naggggyon hulla vagyok! :roll:
Csak akartam szólni, hogy meg vagyok, de ez a mai délelőtt meg délután......tisztára "lapátra tett"!!! :shock: 8)
Holnap meg Forma-1 van!!!! :lol: :wink: Meg délután Apukámék is jönnek....szóval....nem ígérek semmit!!!! 8) :roll:
De igyekszem igyekszem.....legkésőbb hétfőn jövök és dobom a képeket!

További szép hétvégét Mindenkinek! :wink:
Mára meg még szép álmokat is!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Ma nem bagolykodom! 8) De lehet mégis én leszek ma az uccsó beíró?! 8) :lol:
BosziAncsád meg....imádni való!!!! :lol: :wink:

Boszi!

Igen, Nektek kellett volna jönni.....hozzánk is meg talira is! :roll: 8)
De majd legközelebb!!
Tényleg, vezetéssel hogy állsz? Erről már régen írtál! :roll: 8)

Tenci!

Ha ilyen marad az idő, akkor hétfőn vagy kedden viszem a Csajokat Zoo-ba! :lol: 8) KOPPKOPP.....maradjon még ilyen az idő a jövő hétre is!!!! De hétfő, keddre mindenképpen! :wink: 8)
Holnapi Zoohoz Neketek meg minden jókat! :lol: :wink:
F-1-re meg hazaérni!!!! Majd hívlak! :wink: :lol: 8) Pussz!!! :wink:

Ren!

Na most aztán már tényleg bújjál elő a kuciból és véssél fel pár sort ide, hogy mi van Veletek!!!! 8) :roll:
Linda/Iván hogy vannak? MInden okés az oviban? Linda alvás? Tesódék? Szóval lécci írjál már pár sort!!!! Plííííííííííííz!!!! 8) :roll:

Új vonalzót kell megint csinálni? Vagy mi van már több mint egy hete ezekkel a sz....rokkal?!?!?! :shock: 8)

Mentem alunnyi!! De tényleg!!! 8) Jó éjt Lányok! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Szuperek a képek!!! Irigy-irigy.... :oops:

Csípőszűrés: Szerencsére rendben van a kissrác, nagyon sírt a vizsgálat alatt. Benikém a szurik alatt is ellilult a fej, úgy sírt, anno Petya szinte meg sem mukkant...

Ancsa: Csak 2X szurták (prevenar+kötelező), a 3. oltást szájon át kapta (rota), ezért írtam,hogy 3 oltást kapott.

Timi: Vaalmi rémlik,hogy Judí írta a talit, de azt hittem,hogy arra van dolga megint és úgy akar veletk talizni.... figyelmetlenül olvastam... debaj, majd a következőn ott leszek...

Tenci: Napjaink? hát inkább nem nyilatkozom.... nekem nem a 2 gyerek ellátása a nehéz, hanem Benedek védése Petyától.... Tegnap elfeljtettem bezárni az ajtót Benedeknél elkezdtem porszívózni, egyszer csak észreveszem, hogy Petya nincs mellettem, porszívó leállít, már hallom,hogy Benedek ordít. Hogy mit csinált vele Petya nem tudom, de Benit alig bírtam megnyugtatni..... Engen ez+ a tejcsi kérdés őröl fel...

Renáta?????

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok Csajszik! :lol: :wink:

Ráérek.....van kb. 10 percem, úgy hogy dobom a fotókat! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Brigi!

Nem olvastál félre! :wink: Igen, Judynak erre volt dolga és gondolta, hogy akkor már ha útra kel, találkozzunk. De ez nem azt jelentette, hogy csak és kizárólag érdiekre és közeliekre gondolt. Csak mivel egy jó páran lakunk így az "útjába" :lol: :wink: , ezért írta úgy, hogy Érd és környéke. :wink:
Szóval legközelebb csapódjál be a taliba a fiúkkal Te is! :wink:
Tényleg, bocsi, de én szenilla vagyok, mert tudom hogy már írtad régebben, de merre is laktok? :oops: :roll:
Férjed esetleg nem tudna "hatással lenni" Petyára, hogy ne bántsa Benit? Semmivel nem lehet Petyát rávenni arra, hogy ne piszkálja a Kisöccsét?? :? :oops: :roll: Nekem annál "jobb ötletem" nincs, mint hogy megvonni Tőle azt, amit nagyon szeret! Adrinál ez bejön. Bár igaz, hogy Ő nem "bántalmazza" a Húgát, Neki inkább "dilijei" vannak és ha már nagyon túlfeszítette a húrt, na akkor "bevetem magam"!! :oops: :roll:
Ez lehet kicsit fájdalmas lesz neked is, de azt szokták mondani, hogy a muszáj az nagy úr!! :oops: :roll:
És a tejcsivel mi van? Azért miért izgulsz? :oops: :roll:

Na megyek, mert Kiskisasszony sirókál a lépcsőnél! 8) Nem segít neki senki feljönni! :oops: :roll: 8) Gonik!!! :oops: :roll:

Ha tudok még jövök. Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ez még lemaradt....bocsika!!! 8)

Kép

Mentem vacsiztatni! :wink: És....húúúúúúú, de nagy volt ma a pangás!!!! :wink: 8) De nagyon helyes!!!! Használjuk ki még ezt a szuper jó időt!!!!! :lol: :wink: Mert aztán.....!!! :wink: :lol: 8)

Léptem! Pussz Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

édesek a fotók!!!
tudom régen voltam... :)

de: e heti hvg-ben cikk van szeretett osztályunk privatizációjáról.... :cry: akit érdekel esetleg...

pussssz, zsu és a Fiúk

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok,

jó nagy ma a pangás tényleg. Biztos a jó idő miatt :D Az én lánykám is érdekesen nézett ki a nap végére, volt rajta némi sár, paradicsom, málna, körte meg még a jó ég se tudja mik :roll: :D

Timi,

no azért. Nem eltűnni :wink: Jók a képek nálad is :D
Hát, a Celebműszakot akkor se néztem volna meg, ha nagyon unatkozom... Na jó akkor talán. De ilyen nem szokott előfordulni :D :D De persze más ha ismerős van benne...

Tenci,
milyen volt a Zoo???

Brigi,

jaj, az nagyon rossz ha bántja Petya Benit :( :( Régebben olvastam itt, talán Dorka csinálta azt, hogy eldugta Berke kedvenc mackóját, mikor bántotta Berke a hugit, és azt mondta, hogy elment a maci, mert nem tetszett neki amit csinált. Másnap meg hazajött a maci és utána szent volt a béke... (ha rosszul emlékszem akkor bocs :oops: ) Esetleg egy próbát megér...

Ren,
tényleg merre vagy??? Megszoktam, hogy ritkábban jössz mostanság, de most már nagyon rég voltál... :?

Megyek alunni csajok, fárasztó napom volt... Majd holnap jövök. Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok...

én is látom..nagy a pangás,de tényleg tök jó idő volt ma is.... :lol: vagy mindenki szombaton főzött ma meg punnyadás volt??? :roll: :wink: :lol: :lol:

JUDY-nem sajna nem volt zoo,Miki délelőtt dolgozott,kettőkor f1-de négykor átléptünk Martonvásárra-nagyon klassz park van ott Brunszvik-Beethoven..szerintem sokan ismerik...na látjátok itt is érdemes lenne talit szervezni hatalmas nagy terület.....mondjuk csak amíg jó idő van...majd egyszer talán... :roll: :roll: :wink:
már megérte eljönnöd Érdre-látom esőkabi van-na akkor jöhet már az eső is... :wink: :lol: :lol: Ancsaboszis kép csúcs!!!! :wink: :lol: :lol: -látom seprű elég új-használod is a célnak megfelelően??? :roll: :lol: :lol: :wink: vagy csak kisboszinak van??? :wink: :lol:

VALENTINA-hétvégétek hogy sikerült???Viktor lefáradt??-vagy inkább te???anyukád jól van?? :roll: :D

TIMI-köszi,hogy volt 10 perced :wink: :lol: jók a képeid :wink: :lol: csajok jól??és tessék segíteni Jáznak!!! :wink: :lol: :lol:

ANCSA-bográcsparti jól sikerült??-és te mit sütöttél??-valami újdonságot??? :roll: :lol: :lol:

ORSI-klassz az ajtó-nekem is bejönne-ha ilyesmi stílusú lenne a kecónk....amúgy mennyi beltéri ajtótok lesz???nekünk tömör fa 55ezer volt darabja---és igen lobbizzatok ha mást is ott vesztek akkor adjanak kedvezményt-egy próbát megér :wink: :lol:

BRIGI-azért ez kemény-én is megéltem-megélek sok rosszat, azt hiszem nálunk Mikey figyelemfelhívás gyanánt cselekszik,bevonom mindenbe,de nálunk is van csihi puhi mégha a szemem rajtuk is van mindig...mondjuk nálunk Mikey nagyon sokat van kint vagy anyánál-így könnyebb talán átvészelni...tejeddel mi van??? :?:

ANDI-te merre???-holnap már munka??? :?: :roll:

RENÁTA-ha már ennyien keresünk-egy uffra nem ugranál be???? :roll: :lol: :lol:

GYUZSÓ-igen rég voltál.... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!!!

Andi,
Ha nem találod a tölteléket, akkor küldöm! Ok?
Fiúk hogy vannak?
Nagyon, nagyon sok pozívit energia és ölelés Neked!

Judy
És TE is gyurtad a pizzát? Hú, és milyen volt? Kép?
Ez a boszis kép szuper!!! Szemből is kell majd egy!! Annyira édes lehet közelről az arcocskája!!!

Tigris
Majd megyünk! Egyszer! :wink:

Brigi

Hú szegényke, akkor jó sok mindent kapott! Meg is értem, hogy kifejezte nemtetszését!!

Gyuzsó
Szia! Hogy vagytok?
Számod megváltozott?
Igen, igen, már én is akartam írni!
HVG!

Tenci
és akkor mikor lesz ZOO?
Jól sikerült a bográcsolás! Csináltam életemben először hagymalevest, hogy legyen valami leves is! És nagyon izlett mindenkinek, Anyukámnak mára maradt egy icipici!!!
És igen, igen hiába beszéltük meg a vendégekkel, hogy Ők hozzák a sütit, egy kedves Bnetes „ismerősöm”-től kaptam egy Muffinos könyvet, és abból csinálmtam nutellásat! (hiába megkivántam) De már csak gyilkosnak hívom! Mert annyi, de annyi kalória van benne! Ez is mindnekinek ízlett, ja és a tetejére még tettem Haribo gumimacit, hisz most az a sláger nálunk!

Reni
Gyere, mert ha nem jársz erre, akkor megyünk mi!!! :wink:

Ma Apa elment Mamáért, mi meg Esztergomig elmentünk Apával, majd visszafelé jöttek értünk. Mi addig bementünk egy multiba, ruhákat néztem Larának. És hát nagyon élvezte, mert autos kocsival mentünk, és imád vezetni. Hát odabent semmi gond nem is volt, minden ruhát engedett, hogy rápróbáljak, csak hogy mehessen és vezethessen. DE a végén úgy kiakadtam, telepakoltam a kocsi késrészét, tényleg tele volt, és ugye itt még zacsit sem adnak, csak pénzért! És közlték, hogy nem vihetem ki, kérdeztem akkor hogy? Mondjuk a biztonsági Őr jó fej volt, mert telefonált, (VAGY ÚGY CSINÁLT) szóval megkérdezete, de azt mondták nem vihetem ki. Én meg álltam, aztán mondta hogy van ott olyan óriás kocsi, pakoljak át arra, na jó most Mama és Apa meg az ajtó másik oldalán állt, remek volt! Na felhívtam őket, hogy jöjjenek be, mert ez itt kabaré! Gyerekkel vásárolsz gyerekes kocsival, és a végén megszivatnak! Szuper! Én megértem hogy féltik a kocsit, de akkor kérjenek valami paprít, vagy pénzt, és akkor tuti visszviszik! Na gondoltam elmondom napi élményünk!

Szép, nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

Halihó!

Merre vagytok?
Hol vagytok?
Lemadtam valamiről? :oops:

Puszi

ancsaboszi

Nem dolgozok...Balu iszonyatosan köhög(majdnem befulladt éjszaka)voltunk orvosnál egész héten itthon van :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi

Megkerestem neked a tölteléket!
Mivel nyers tojás kerül bele, jól meg kell sütni.
Vagy szeritnem azt is ki lehet hagyni.
kis vajjal lehet helyetesíteni

A töltelékhez hozzávalók:

20 dkg gépsonka
1 gerezd fokhagyma
1 cs. újhagyma (nálam 1 szál póréhagyma)
5 dkg magozott, fekete olajbogyó
1 doboz hámozottparadicsom konzerv (Mutti)
1 tojás
fél ek. oregánó
fél ek.pirospaprika
fél ek. őrölt kömény
só, bors

de végül nem csináltam meg, mert hazamentek a vendégek.

ancsaboszi

sziasztok,

vagyok, most értünk haza Gödöllőről :)

Andi,

Balunak jobbulást!!!

Ancsa,
Én gyúrtam igen :wink: Életemben először. Sőt most pizzakrémet sem vettem, csak összekutymoltam egy sűrített paradicsomot ketchuppal és piros arannyal, ez lett az alap. De jól sikerült :D Most csak sonkát, ananászt és sajtot tettem rá. Párom azt mondta, fincsi, de jobb lett volna ha csirkehusit, gombát és kukoricát pakolok rá, úgyhogy az lesz a következő verzió :D

Tenci,
seprű nem új, már vagy 2 éves. Igen, célnak megfelelően is használjuk rendszeresen :D Azért látszik ilyen újnak, mert nem sima bolti cirokseprű, apósom köttette, sokkal erősebb, nagyobb mint azok, amiket csak úgy veszel valahol...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Andi

Jaj most láttom, hogy Balu beteg!
Szegényke!!!
Sok gyógypuszi Neki!!!

Remélem már jobban van!!!

ancsaboszi

Judy

Jól hangzik!!!
Legközelebb szólj, és megyünk pizza partyra! :wink:
Recept?
Kép?

ancsaboszi

Gabi!

Sajnos nem találom az emil címed!
ezért ide írok,
Múltkor az Auchanban is gondoltam rád, ott volt 13 körül babaház(talán barbie-s)
Most meg ezt találtam
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=3907

http://fakopancs.hu/advanced_search_res ... 1&x=70&y=6

és ezekhez meg tudsz itt venni külön kiegészítőket, lehet másoktól is azt kérni.
hm?

Remélem jársz erre!!!!

ancsaboszi

Ancsa,
recept netről van :wink: Innen: http://www.tutireceptek.hu/gyors-pizzateszta
Képet nem csináltam róla, túl gyorsan elfogyott :D
Pizzaparty részemről oké :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Tenci: Szombaton mikor voltunk úsziban akkor elfáradt, de amúgy alig :? :lol: Anyukám jól van, köszi kérdésed. Én is elfáradtam, haza felé aludtam is a kocsiban, mivel Viktor azt mondta " Apa! TE VEZESSS!":lol: :lol: :lol: Hogy vagytok?

Gyuzsó: Bizony, bizony régen jártál erre. Hogy vagytok?

Judy: A képek nagyon jók :lol: Biztos finom volt a pizza, ha egy képet se tudtál csinálni róla :lol:

Andi: Szegény Balu, jobbulást neki, küldök sok-sok gyógypuszit neki.

Steffi: Hogy vagytok?

Na megyek gazolni, amig alszik ez a kis ördög. 8)
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

Nagyon jóóóók a talis képek!!!!
Férjem péntek éjfél után hazaért épségben, egészségben :lol: Hozott ajiba nekem egy fölsőt. És! Csütörtökön volt 6 éve hogy együtt vagyunk :shock: és a szomszéd csajjal, aki az itteni virágboltban dolgozik küldetett nekem egy csokor rózsát. 7kor kopognak, mondom ki a tök az ilyenkor? (ugye enyémek már 6kor aludtak...) és ott votl a Csilla, hogy ezt Nimi küldi. Nagyon örültem neki, bár számítottam rá :D
Most meg a kis huncutjaim alszanak :roll: Hát jó ilyen is van, ma biztos nem alszanak 5kor. Nem baj majd sétálunk egy nagyot este apával. Vasárnap megy megint.

Ancsa!
Lara nagyon vagány a motoron! És a sütid… Hát azt ismerjük :lol:

Judy!
Boszis kép :lol: :lol:

Brigi!
Jujj, tényleg nem okés, hogy Petya ilyen :( Nem tudom mit lehetne neki... Martin is szokott, de neki a max, hogy picit meghúzza a haját. Egyébként ma meg akarta nézni a szomszéd kiscsaj Mirci játékát és Martin nem engedte. Azt mondta Myrtillé. Örültem neki.

Csajok!
Van valakinek valami tuti csokitorta receptje? Martinnak kéne, tehát ha lehet joghurt/tejszín/tejföl mentes. A vajat tudom margarinnal, a tejet rizstejjel pótolni, de többit nem... Köszi, ha valaki tud valamit!

Szép délutánt! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Judy

Már le is mentettem a receptet!!!
OK, ok, mi is benne vagyunk!

Steffi,
De aranyos Nimi!!
Kép a felsőben?
Köszönjük a dicséretet!
Ismeritek? mit a nutellás Mufint?

De nekem van egy nagyun tuti csoki torta receptem,
Anyukám csokitortája, szerintem nincs párja!

Bár a multkor csináltam Juditka meggyes csokitortáját is, az sem volt semmi.

Anyukáméhoz 1 kocka ráma kell amúgy más nem. (mármint kell más, csak olyan amit felsoroltál :lol: , azt tudod pótolni?)
Leírjam? én ezzel nőttem fel, imádtam, Növérem aki utálja a bolti csokitortákat, csak ezt eszi meg!
Pedig neki Anyukám ugye nem az Anyukája.

Azért majd megnézem neked Juditkáét, hogy abban mi van.

Te vonalzód is eltünt?

ancsaboszi

Ja és ez baromi egyszerű! :-)
Mármint a recept!

ancsaboszi

Jó Reggelt!!

merre vagytok csajok?????

ANCSA-Zoo-nem tudom mikor lesz-tudod mint mesepark-Mikinek határidős munkái vannak-de ami késik nem múlik :roll: :lol: :lol:
muffin jól hangzik...de a tésztát is te kevered, vagy olyan egyszerű vagy mint én és megveszed mint alapanyag?? :roll: :lol: :lol: :wink:
melyik multiról írsz???-mert Campiba letétet leteszed és viheted a járgányt..és ott Tesco van..
hogy vagytok???mami ott van még???? :lol: :lol:

VALENTINA-ma remélem elérek a postáig... :wink: :lol: jártok usziba is???szereti Vikó???-és gazolással hogy állsz???? :roll: :wink: :wink: :wink:

JUDY-mi is benevezünk pizzapartiba :wink: :lol: ügyi apósod van :lol: hogy vagytok-éjszakáitok??ma merre tekersz??? :wink: :wink:

STEFF-na mikor aludtak el lurkóid tegnap???-séta megvolt??? :D

ANDI-Balu hogy van????-és mit mondott doki mi ez???a múltkoriból maradt vissza??? :roll:

TIMI-mi ez a nem jövök???minden okés??? :roll:

kérdésem lenne:mikortól ismerik a gyerkők a színeket??,mi sokat gyakoroljuk-nagyon megy Mikeynak a színre szín tétel-mondja is a színeket-da ha valamit konkrétan mutattam neki csak szórakozott de most pár napja totál eltalál minden színt-és ez már szerintem nem csak véletlen....mire jó a sok színes labda??? :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ANCSA-mint nagy utazó :wink: :wink: írtam Martonvásárról...jártatok már itt???ha jöttök tuti elviszlek oda :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jó reggelt!

én is itt, de sajnos olvasni nem tudtalak titeket :oops:
Volt pár zombis éjszakánk (3 órátkat aludtam éjjel). Lányok rászoktak (Kata találmánya) hogy bemásznak Zsófihoz és kiszedik a hálózsákból. Hát így történt, hogy most épp Szofi kiszedte Zsófit és a nyitott REGGELI hidegben volt Zsófi vagy egy órát. :oops: Tiszta takony lett és köhögött. :oops: Talán javulgat, mert múlt éjjel már aludt.
Más! szombaton voltunk ZOO-ba!!! majd megpróbálok felrakni képeket. :D

Tenci!
mondtam, hogy szólok ha ... :D szóval -5 kilónál tartok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Veronikusz,
Nem egyszerű nálad a két nagyobb :? Zsófinak jobbulást!!!
-5kg? Hurrá!!! :D Én úgy döntöttem, hogy csak Milánó után kezdem el, mert ott nehéz lenne tartani a kúrát rohangálás közben. De jövő hét végétől nyomulok én is :D

Tenci,

mostanában 1x kel éjszaka, illetve volt egy éjszaka amit át is aludt. Viszont fél6-kor kel mostanság :? Cserébe max 9kor már alszik este.
Tegnap csak úgy tudtam elaltatni a lánykámat délután, hogy megígértem neki, ha alszik utána kimegyünk a játszótérre. Úgyhogy mikor felkelt akkor elmentünk a könyvtárba meg a játszótérre, csak fél7 után estünk haza :D este meg már nem kapcsoltam be a gépet, mert az elmúlt két éjszaka felét átolvasgattam és most már kellett egy kicsit aludnom is :wink:

Steffi,

dobtam egy recept-linket mailben :wink:
Felsőben fotó? Na az én páromnak nem jutna eszébe, hogy virágot küldjön :? :roll:

Zsu,
fotók a fiúkról? Igaz én láttam őket 3 hete úszáson, de akkor is :D
Tényleg ti most hova jártok úszni? Maradtok a régi csoportban vagy átjöttök Kerepesre?

Lányok, mintha azt láttam volna a múltkor a honlapon, hogy a bump-and-beyondos vonalzók csak bizonyos számú megjelenítést "bírnak" ha nem regisztráltok be. Lehet hogy emiatt tűntek el??

Na megyek összekapom a lakást mielőtt megyünk úszni. Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó reggelt!

Ancsa-Judy!
Köszi a receptet! Közben én is találtam egy nagyon tutkót, még be kell szereznem a hozzávalókat, meg gyertyát és holnap este megsütöm :D

Fotó rólam? Á olyan nem szokott lenni... De most szólok majd neki.

veronikusz!
Grat a -5kg-hoz! Ügyi vagy! Szegény Zsófi! De hogy veszik le róla a hálózsákot? Gombos vagy zipzáros?

Többiek? Mi megyünk sétálni, bár Martin azt mondja, hogy fáradt. Még el sem indultunk... :shock:
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Vagyok vagyok...lesem az írásokat, csak nem nagyon tudtam reagálni.

Dani ugyan imádja a bölcsit, de beteg is lett, szóval most itthon van Velem, de holnap már mehet.
Orsi meg nagyon nagyon vagány kiscsaj...megkért, hogy irassam be fociedzésekre az oviba :shock: hát legyen...holnap már megy edzésre...
Közben még balettozni is fog járni...hát szép párosítás. De engem nem zavar, mozogjon csak ha szeretne...

Veronikusz!
Ejha...5 kiló...nem vagy semmi... :D
És Zsófi nem sírt, hogy fázik??????

Steffi!
Nagyon édes a Férjed :D milyen felsőt kaptál???????

Csajok!
Nekem van egy turó rudis muffin receptem!!!!!! ISTENI!!!!!
Feldobjam ide???????

Na megyek, mert Dani felébredt...

puszi mindenkinek!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Felső: rózsaszín, new yorker-es I love2love felirattal :lol:

Tenci!
Mirci 8körül, Martin 9kor tán, de már tiszta maki volt. Persze sétáltunk, de fél 7körül indultunk és hamar ránk sötétedett én meg már félek a sötétben sétálni (rossz tapasztalat miatt...). Ma is fél 7kor keltek, de már alszanak! Az ovi miatt nem is gond, hogy így kelnek, legalább nyugiban össze tudunk készülödni, indulni, legkésőbb 8ra oda akarom vinni. (autóval kb 5perc, odáig még elmegyek :roll: )

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa, Cukipofa!
Feldobjátok a recepteket? Kíváncsi lennék rá!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

VERÓ-de jóóóó-5kg!!!!de ez nem azt jeleni ugye hogy megint csak akkor jössz ha leugrott a következő ötös??!! :roll: :wink: :wink: :lol: és ez csak a kevesebb kajcsi???vagy gyúrsz is????? :roll: :roll: :lol: :lol:
Zsófesznak jobbulást...Zoo meg nekünk is tervbe volt/van :roll: :wink: :lol:

STEFF-igen én is útálom,hogy ilyen hamar sötét van-és milyen lesz.....október végétől,már négytől.. :roll: :roll:
és mikortól kezditek az ovit????jel megvan már????-színekkel Martin hogy áll??? :roll: :roll:

JUDY-úszás hogy ment???nyomja már kiscsaj víz alatt??? :lol: :lol: :lol: nálatok ma lesz meccsnézés??? :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
Csüt megyünk először. Bár most Martin nincs túl jól, fájlalja a pociját, hányingere van, de már kapja a gyógyító colát, megfigyelés alatt tartom, remélem csak a dió feküdte meg a gyomrát.
Zászló lesz a jele. Mint az apjának :lol:
Minden színt/számot felismer. Még a betűket is nagy bizonyossággal. De már tavaly ilyenkor kezdte kb.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci,
Annánál most előjött a "félek a víztől" című dolog, most egyfolytában kapaszkodik, utálja ha víz éri az arcát, és nem hajlandó se hasra se hátra feküdni a vízben... Remélem ez elmúlik :? Tényleg, Ancsa, nálatok volt ilyen???
Nem, ma nem nálunk lesz meccsparty, párom megy az egyik haverjához :D Nálatok?

Ma megint 20 perc ordítás volt elalvás előtt, utána 2 óra szunya... Miért nem tud simán elaludni ha egyszer fáradt, ha ezt én egyszer megértem??? :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

STEFF-nekem is zászló volt!!!! :wink: :wink: :wink: és milyen büszke voltam rá!!! :lol: :lol: :lol:mondták anyuék...
Ügyi Martin!!!-betű-szám nálunk is megvan-persze nyomtatott! :wink: :wink:
és kólázik a kiscsávó???? :lol: :lol: igen én is halottam jótékony hatásáról....azt hiszem itt :roll: :lol: :lol: :wink: :wink: -és pont tőled... :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

39 fokos láza van hozzá :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

csak két kép erejééig jöttem
Kép Kép

ma voltunk 4d-n, de olyan mint a bátyja...nem volt hajlandó megmutatni magát, pedig csináltam én már mindent.
amúgy minden rendben vele, megvan mindne része...még a fütyi is. :lol:
snooopy

Orsi!

De jó, annyit gondoltam ma rád!
Nagyon édes, olyan igazi kis pasis!!!
Mekkora már?

ancsaboszi

Ancsa, 1500g és nagyobb 1 héttel a koránál. cm-t nem tudok. a doki szerint dec elejére várható, de én ebben már nem hiszek. kolosra is azt mondták mindig h nagyobb és mégis később jött. hiszem ha látom. :lol:

ti is mentek vlmikor 4d-re?
snooopy

Sziasztok!

Mi ez a pangás?

Tenci: Nagyon ritkán jutunk el usziba, de Vikó nagyon élvezi. :lol: Gazolás, nagyából kész, már csak fel kéne ásni, de azt meghagyom a férjemnek :lol: Fiúk hogy vannak?

Andi: Balu hogy van?

Veronikusz: Jobbulás Zsófinak. Milyen csibészek a lányaid :lol: , gratulálok a -5kg-hoz

Orsi: Örülök, hogy jól vagytok.

Steffi: Ügyes fiad van. Hogy van Martin?

Timi: Merre bújkálsz?

Ancsa: Hogy vagytok?

Most megyek, lehet, hogy később még visszanézek.
V

valentina

én is benéztem, de nagy a pangás... megyek aludni. Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

én most értem ide.....mindenki elment????a meccs eredménye lehangoló...Judy akkor most nincs kiabálás?? :?

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Vagy csak egyik bagolytárasam Tenci van itt???? :lol: :wink: 8)

Mingyá visszaolvasok....és jövök!

A meccs meg tényleg lehangoló..... :shock: :?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

VALENTINA-néztem csöppség Vikusz oldalát-tutik a képek!!! :wink: :lol: :lol: fiúk jól....ma Mikivel délután Budafokon voltunk-kettesben :roll: :lol: olyan jóóó volt-mint régen-de mégis valahogy más.... :wink: :lol: :lol:

STEFF-Martin jobban???-akkor ebből nem lesz a héten ovi... :roll:

ORSI-édes Zsombor :lol: :lol: és tök jól látni pofikáját!!! :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?