Sziasztok!!!
Andi,
Ha nem találod a tölteléket, akkor küldöm! Ok?
Fiúk hogy vannak?
Nagyon, nagyon sok pozívit energia és ölelés Neked!
Judy
És TE is gyurtad a pizzát? Hú, és milyen volt? Kép?
Ez a boszis kép szuper!!! Szemből is kell majd egy!! Annyira édes lehet közelről az arcocskája!!!
Tigris
Majd megyünk! Egyszer!
Brigi
Hú szegényke, akkor jó sok mindent kapott! Meg is értem, hogy kifejezte nemtetszését!!
Gyuzsó
Szia! Hogy vagytok?
Számod megváltozott?
Igen, igen, már én is akartam írni!
HVG!
Tenci
és akkor mikor lesz ZOO?
Jól sikerült a bográcsolás! Csináltam életemben először hagymalevest, hogy legyen valami leves is! És nagyon izlett mindenkinek, Anyukámnak mára maradt egy icipici!!!
És igen, igen hiába beszéltük meg a vendégekkel, hogy Ők hozzák a sütit, egy kedves Bnetes „ismerősöm”-től kaptam egy Muffinos könyvet, és abból csinálmtam nutellásat! (hiába megkivántam) De már csak gyilkosnak hívom! Mert annyi, de annyi kalória van benne! Ez is mindnekinek ízlett, ja és a tetejére még tettem Haribo gumimacit, hisz most az a sláger nálunk!
Reni
Gyere, mert ha nem jársz erre, akkor megyünk mi!!!
Ma Apa elment Mamáért, mi meg Esztergomig elmentünk Apával, majd visszafelé jöttek értünk. Mi addig bementünk egy multiba, ruhákat néztem Larának. És hát nagyon élvezte, mert autos kocsival mentünk, és imád vezetni. Hát odabent semmi gond nem is volt, minden ruhát engedett, hogy rápróbáljak, csak hogy mehessen és vezethessen. DE a végén úgy kiakadtam, telepakoltam a kocsi késrészét, tényleg tele volt, és ugye itt még zacsit sem adnak, csak pénzért! És közlték, hogy nem vihetem ki, kérdeztem akkor hogy? Mondjuk a biztonsági Őr jó fej volt, mert telefonált, (VAGY ÚGY CSINÁLT) szóval megkérdezete, de azt mondták nem vihetem ki. Én meg álltam, aztán mondta hogy van ott olyan óriás kocsi, pakoljak át arra, na jó most Mama és Apa meg az ajtó másik oldalán állt, remek volt! Na felhívtam őket, hogy jöjjenek be, mert ez itt kabaré! Gyerekkel vásárolsz gyerekes kocsival, és a végén megszivatnak! Szuper! Én megértem hogy féltik a kocsit, de akkor kérjenek valami paprít, vagy pénzt, és akkor tuti visszviszik! Na gondoltam elmondom napi élményünk!
Szép, nyugodt éjszakát!