Sziasztok!
Bari, ne aggódj, Vass doki sem volt soha nagyon optimista, szerintem ez alap náluk, biztos minden rendben van, de ők semmit sem szeretnek elkiabálni. Én is "mérgelődtem", h legyünk már optimistábbak, mert a pozitív tesztnek is nagyon örül az ember, meg meg akarja élni, nem pedig aggódni a jövőn, de persze megértem őket. Szóval minden rendben lesz, az pedig, h nem egyformák a babák, tök természetes. Később sem lesznek azok, nekem is mindig figyelmeztetnem kell magam, h ne hasonlítgassak, mert minden baba más. Miksi nagy evő, amíg kaját lát eszik, szerintem ha legszebb álmából ébresztenénk egy kis tejcivel, azt is bármikor gond nélkül beburkolná, max utána szenvedne, h sokat evett. Stefi sokkal kevesebbet eszik, de ő is hízogat szépen, de az alkatuk is más, ő karcsúbb, filigránabb, Miksi erősebb alkatú. Ha csak Stefit nézem ő is kis hurkás már, de ha Miksi mellett van még akár vékonykának is tűnhet. Persze a mai napig bírok aggódni Stefiért, h eleget eszik-e, de akkor mindig figyelmeztetem magam, h nem szabad hasonlítgatni, mindkettőt önmagához kell mérni, nem egymáshoz. Mindez könnyebben menne, ha lenne köztük pár év, mert akkor az ember már elfelejti a konkrét számokat, de persze nagyszerű dolog, h ikrek
Meg azért bár kitűnőek a mérések, azért nem feltétlenül pontosak, nálam szülés előtt volt az utolsó becslés, Miksit alulmérték, Stefit pedig nagyobbnak. Egy szó, mint száz, nyugi, minden renben van!
Mi most jöttünk vissza a nagyszülőktől (anyósomék is ott laknak, ahol anyuék), elvittük az autót szervizbe, kiderült, h csak vizet kellett önteni a kondiba, így már az is működik
! Erről az jut eszembe, amikor az elektromos főzőlaphoz hívtam a garanciális szervízt, mert elromlott. Ki is jött a szaki, és kikapcsolta a gyerekzárat
Mondjuk, hülye volt a leírás hozzá, ezt ő is belátta. Azért jót röhögtünk, mert akkor már egy hete sikertelenül hárítottuk a hibát, és főztünk a sütőben
!!! Hát nem a műszakiság, ami összehozott minket a férjemmel
Apropó kondi, hát én utálom, és a férjem is, így nem igazán gondolkozunk lakáskondin, amúgy sem olyan meleg a lakás, azért jók ezek a vastag régi falak. persze ha hetekig ilyen kánikula lesz a jövőben, akkor ezt át kell gondolni. Én folyton kondiban dolgoztam a munkahelyemen, tönkre is vágta rendesen az orrnyálkahártyám a száraz levegő. Persze lehet párásítani, a gyerekeknek vettünk is szép párásító pingvint
Na, megyek, még pakolászom egy kicsit, aztán alvás (tegnap Stefi is átaludta az éjszakát, kíváncsi vagyok, ma mi lesz)
Puszi, ölelés, pocaksimi!