Andi!
Persze, nagyon szívesen átvesszük!
Címet küldök priviben!
Mondom én Tenéked, hogy Balu Adri "fajta"!!!! Koppkoppkopp!! Istenke tartsa meg jószokását! És a képek...!!!!!
És órajel nekem nagyon tetszik, mert nagyon egyedi!!!
Judy!
Na akkor nem irigykedem Rád!
Nem lehet, hogy Anna azért nyügi megint, mert jönnek újabb fogacskái? Egyébként Jázon vettem észre, hogy nem akkor "nyom le" egy két kisebb hisztit, mikor jön a foga, hanem előtte egy/másfél héttel.
Kifejezetten, mielőtt kibújna a foga....szóval 1-2 nappal előtte....mikor már baromi fehér az ínye és szinte már érződik, hogy ott van, akkor már nincs baja. Vagy esetleg, ahogy Tenci írta, nem lehet, hogy vízhiányban szenved?!?!?
Orsi!
Kimenőt megkapod!!!!
Rendezkedjél csak nyugodtan!!
Hát igen, ezek a bútorárak....horror!!!
A fa valóban "ütheti" a milliós árat....persze attól függ, hogy milyet szeretnél....de ahogy a Többiek is írták, az mdf tényleg jóval olcsóbb és most már nagyon szépek. Szerintem a legtöbb helyen inkább mdf van. Nagyon jók a mintázatok is és tényleg nem is nagyon látszik rajtuk, hogy nem fából vannak. De hát mindenki olyat csináltat, amilyet szeretne.
De szerintem a "mai" fák sem bírják sokkal tovább, mint az mdf-ek.
Ja és egyébként gondoltam, hogy most a költözködéssel és egyéb "állatfajtákkal".....csomagolás, bútorválogatás, intézkedések, stb.......most kevesebb az időd jönni!!!
Nem vagyok én hajcsár.....csak érdeklődöm emberek felől!!!
Vero!
Már a télikabátok is kimosva?!?!?!
Nem semmi nőci vagy Te!
De hát így is kell csinálni!!! Ha már egyszer belefog az ember lánya....!!!! Jobb túlesni rajta minél előbb!!!
Mondjuk nekem az ősz/téli dolgok mosásával most nincs gondom,mert én tavasszal, mosva tettem el őket!
Képek is jöhetnek majd! De azt nem értem, hogy németrendőr miért szedette le az első üvegekről a fóliát?!?!?!
Gondolom nem a szélvédő van/volt lefóliázva, hanem az oldalsó ablakok..akkor meg?!?!?!
És köszi a részletes leírást!
Boszi!
Pihenééééééééééééééssssss!!!!! És hidd el, úgy sem fognak hívni!!!
Max. az őrültek!!!!!
És köszi a receptet!!!!
Steff!
Na jóvan. Megdícsérlek!!!!
És képeket is, majd ha lesz időd. És esetleg egy két új vonalzó?!?!?!
Nem látszik semmi!!!
És mikor megy Martin oviba? és mi lesz a jele?
És voltál szülőin? Érdekelne!
Vali!
Remélem már túl vagytok a varratszedésen és minden rendben van Vikó állával!
Esetleg egy kis csoki vagy valami a Hősnek....jár ilyenkor??
Tenci!
Na kérem:
7550g, 70 centi.
Az én KISLÁNYOM!!!!
Ja és képzeld, kérdezte, hogy akkor most szúrúnk?
Én meg mondtam, hogy: jajj, dehogy is csak mázsára jöttük, hát túl vagyunk mi már az oltásokon!
És akkor azt mondta, hogy agyhártya is megvolt már? Mondom nem. Akkor jó legyen meg az is.....Adrinak is!
Úgy hogy kiváltottam az injekciókat (4400 forint volt a kettő) jövő héten szerdán meg szuri.
Szóval Doki bácsi azt javallotta, hogy adassam be Jáznak is meg Adrinak is. De főleg Jáznak, nehogy Adri hazahozzon valamit az oviból. Mostanság hallott egy pár "nem szép dologról".....
Persze azért Adrinak kibuliztam, hogy majd beviszem valamelyik reggel 8-ra és beoltja akkor, nehogy már ki kelljen maradni az oviból!!!!
És nagyon jó fej volt, mert mondta, hogy okés, tudja ő, hogy az én Lányom össze van nőve az ovival, úgy hogy Tőle el sem várná, hogy egészséges rendelésen kapja meg a szurit!!!!
Love Doki bá!!!!!
Ja és még annyi, hogy a szuri beadásakor még plusz egy 1000-st kell fizetni a doki bácsinak ott helyben.
Természetesen nyugta ellenében. De ez annyira letaglózott.....nem az ár csak ilyet még nem hallottam!
......... hogy elfelejtettem assziszt nénit megkérdezni, hogy ez miért van. De sebaj, majd szerdán.....mielőtt fizetnék!
Lillus!
Jó hogy jöttél Te is!
Hunornak kitartást a sulihoz és további lelkesedést a fent maradó többi 16 sulis évhez!!!!!
Vonalzók nálad sem látszanak!
Dorottyának meg jó ovizást, Boginak meg jó Anyázást!!!!
Ren!
Nehéz a két gyerkős anyukáknak, mi?!
De csak míg bele nem rázódtok!!!
Egy élet......!!!!!
Csóóók!!!
PoliKata!
Először is nagy gratula Balázshoz!!!!
Nagyon szép neve lesz!
Hát az meg hogy anyós mit akar......
mondd meg neki, hogy a fiacskáján múlott/múlik a dolog!
De ha Ti a férjeddel mindketten kisfiút szerettetek volna másodjára is, akkor meg......Hurráááááááááááá!!!!
Így jár az, akinek "szerencséje" van!!!! Vagyis teljesül a kívánsága!!!!
További szép várandóságot Neked! És Boti mikor megy oviba? Megy egyáltalán? Felétek milyenek az óvodai "viszonyok"? És ti merre laktok egyébként? Ha Budapest, akkor elég a kerület!!! nem kell utca, házszám!!!!
És köszönjük a kórházzal kapcsolatos infót!
Úgy hogy Lányok/Asszonyok! Aki még ott akar szülni "ingyé" .....húzzon bele!!!!
Mentem reggelizni!!!
További szép napot Mindenkinek!