Sziasztok!
Brigi!
Nagyon tetszenek az új vonalzók!
Figyi? Ha Benedeknek nincs semmi baja.....nem tekereg és ordít egész nap, nem kemény a pocija......attól, hogy nem kakil minden nap, hagyjad. Felesleges "macerálni" a gyereket!!! Adri nekem minden evés után kakilt, Jáz viszont csak 5-6
naponként. Ez kb. 5 hós koráig tartott! Utána beállt 2 naponkéntira majd kb. két hét után napi 1-2 volt. Amióta meg gyümölcsöt is kap....6 hós kora óta.....azóta van neki minden nap!
Én is kérdeztem doki bácsinkat, de azt mondta, ha nincs baj....ordítás, tekergés, kemény poci, stb.....akkor tök felesleges nyasztatni. Ha már mondjuk 7 napja nincs kaki, akkor először hőmérő majd 8. nap után esetleg kúp. Van olyan gyerek, aki teljesen feldolgozza az anyatejet és nincs ezzel baj, hiszen az anyatej 98%-a folyadék, tehát ha pisil rendesen, akkor minden okés!!! Szóval nekem is furcsa volt Adri után az, hogy nem kakil Jáz minden evés után, dehát ahány gyerek annyi féle!!!
De ha a hasa bal oldalt alul nem kemény, nyomásra nem érzékeny....persze azért ne könyököljél bele
...., akkor nincs baj, feldolgozta a tejcsit! Ezt doki bácsinktól tudom, hogy hol kell megnézni a "kakitárolót"!!
Szóval az a 2-3 naponkénti kaki, abszolút nem baj. Legalább spórolja a pelust!!!!
Mi a 10 zacsit kezdtük meg!
Köszönjük a köszöntést!
Vero!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek.
Pihizzél, mossál, vasaljál....aztán, ha mindennel kész vagy, gyere!
Lányok mennek holnap oviba? Puszi Nekik...is!!!
Ja meg képeket is kérünk, ha már elérkezett az ideje!
Andi!
Nem parázni!!! Felesleges!!!
Balu úgy is jól fogja magát érezni a bölcsiben!
Tudod, ott sok a gyerek!!!
És gyereknek gyerek a barátja!
Adri is holnap megy oviba. Juhééééjjjj!!!!
Majd gondolok Balura is!!!
Neked meló?
Mentem. Adom Adrinak az utolsó itthoni hétköznapi ebédet
ovi előtt!
Szép napot Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.08.31 12:09-kor.