Vok!
Tenci!
Nem vársz, haver?!?!?!? Jóvan, megjegyeztem!
Mosogatógép meg régen készen van!
És vajon miért is nem vársz ma rám?!?!?!?!
Má megint szőlő?!?!?!?!
Boszikám!
Hát.....tudod...már elmondtam.....!!! Pihenjél sokat és minden okés lesz!!!!! Szerdára meg egy jó nagy kalappal!!! +++++++++++++++ És most senki más nem számít....persze Larán és Apán kívül......csak Hugica és Te!!!!!
PIHENJÉL!!!!! Mi meg ráérünk....tudunk várni! Laptető meg a Tiétek!!!!
Judy!
Hát azért kicsit sajnálom, hogy nem Te lettél Kerianyu!
De hát kinek mi a fontos! Nekem elsősorban az (volt) , hogy tesóm vagy Párom tesója vagy uncsitesó legyen a keriszülő. Bár Jáznak még nincsenek meg a keriszülei
hiába nyaggatom érte Apát, hogy válasszon már valakit Neki, mert azért legkésőb októberben szeretném, ha meglenne a keresztelője!
Remélem most már igyekszik!
Vali!
Lányok jól, köszi szépen. Sőt...mondhatnám, hogy Adri már csak akkor lesz mégjobban
ha már szept. 1-jén átlépheti az ovi küszöbét!!!!
Vágjuk a centit!!!!
Vikóval minden okés már?
Adri!
Nincs mit!
Köszönöm a Lányok nevében!!!
És tényleg, ha van időd, gyere kicsit sűrűbben!
Örülök, hogy Matyi már jobban! És tényleg. Matyit beirattad már oviba? Megy majd márciustól? Vagy még csak jövőre iratod be?
Andi!
Akkor most Mamut??? És itt tuti nem maradhatsz? Baluval meg minden okés lesz....majd meglátod!!!
És voltatok állatkertbe meg anyóséknál is és csak két tüzijátékos képet kaptam/kaptunk??!?!?!
Na elő a többi képpel is!!!
Brigi!
Apa ma megpróbálta megcsinálni a gépet, de mégsem jött össze egészen!
Főleg az Outlook helyreállítása.
Viszont láttam a levelezésemben, hogy írtál nekem levelet, de amint le akarta tölteni, az összes új még olvasatlan levelem elszállt
és csak a már megnyitott, régiek maradtak meg!
Úgy hogy ha kérhetném elküldenéd még egyszer azt a levelet, amit utoljára írtál? A dátumra sajnos nem emlékszem, mert olyan gyorsan elszálltak, hogy csak azt láttam, hogy írtál!
Köszi!
Fiúk, Apa és Te jól vagytok?
Na mentem pihenni!
További szép estét Mindenkinek!