Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

POcilo! ti már itthon? én is várom a részletes beszámolót és a képet a babóról. mégegyszer gratulálok.

Judit! hát a te gyerköceid nagyon szépek. annyira aranyosak. Szonjuson látszik, hogy szinte szerelmes Dancába.

Zsókuci! Veletek mi újság?

ADra! azt tudom hogy nincs mózes kocsitokhoz, csak altenatívaként javasoltam hogy ha vesztek akkor már most is tudnátok használni a babakocsit. és jó sokáig ki lehet használni. Barátnőm a 8 hónapos /nem kistermetű/ kislányát így viszi sétálni. Háttámlát simán meglehet emelni a textilmózessel is. na eldugulok.

jó éjt Edina
sidney

Sziasztok,

Mazsuzs,
Nagyon gratulálok a kisfiad születéséhez! Jó egészséget nektek, na meg sok-sok tejcit! :D

Edina,
köszönöm az érdeklődésedet, aranyos vagy! :D Jól vagyunk, minden okés, Emese is egyre többet mocorog odabent. Olvasó üzemmódban minden nap itt vagyok Veletek, csak néha nincs (még) mit írnom :D Jövőhéten megyek a terheléses cukorra. Éééés... már csak 10 munkanap és VÉGRE itthon lehetek. Nagyon várom már, eléggé fáraszt már a meló. Puszillak!

Szép álmokat mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Pocilo,
De jó, hogy már otthon vagytok. Nagyon várjuk a beszámolódat, remélem minden rendben van Veletek.

Zsókuci,
Az a 10 nap olyan gyorsan el fog menni, hogy el sem hiszed. Kitartás!!! Ha már otthon leszel akkor mehetsz vásárlókörutakra, és rádöbbenhetsz, hogy milyen sokba kerülnek a babaholmik. Legalábbis én így voltam vele. Mikor végre elmehettünk nézelődni, vásárolni, hát igencsak kiürűlt a pénztárcánk. :? Próbálj meg majd többet pihenni.

Judit,
Olyan édesek így együtt! Persze külön-külön is, de így együtt... :lol: Nagyon hasonlítanak egymásra, a szemük, a hajuk, a szemöldökük. Jól sikerült nagyon ez a kép!

Mtücsök,
Dórikával mi a helyzet? Kiderült, hogy mi is az a csomó?

Csillagmaci,
Nehogy elkövesd azt a hibát, amit én, hogy agyon bonyolítod a szoptatást. Próbáld meg lazára venni (tudom könnyű ezt mondani), egyetértek a többiekkel, hogy csak az a fontos, hogy jól helyezd mellre, és kész, már csak el kell lazulnod és semmit nem kell tenned. Ha netán sebesedne a melled van benn a kórházban Bepanten kenőcs azzal bekenheted. A melleid tudják, hogy mi "vár rájuk", nem kell őket külön edzeni. Vedd lazán. Most már én is másképp látom. 4 hónappal ezelőtt én már mident csináltam, csak épp arra lett volna szükség, hogy megnyugodjak, laza legyek, és hogy ne bonyolítsam agyon ezt a témát. Csak ügyesen, menni fog!

Dalma,
Én még az új "kádas szobáról" nem tudok nyilatkozni. Van szülésznőd? Ha van akkor őt megkérheted, hogy mutassa meg neked a szülőszobákat. A lila szoba röviden annyiban más mint a többi szoba, hogy van ajtaja, modernebb a felszerelés, van bordásfal, labda, magnó, szép függöny. 8) :) Röviden ennyi. Nekem teljesen megfelelt a lila szoba, sőt!!! Szerintem ha kiakarod próbálni a kádban való vajúdást, és épp szabad az a szoba akkor válaszd azt, de ha nem akarsz búvárkodni akkor válaszd a partot (lila szobát) a vajúdáshoz. :lol: 8)

Képzeljétek! Ma majdnem felrobbantam a méregtől. 11 órára sikerült a páromnak hazaérnie, hogy együtt menjünk a 4 hónapos oltásra. Összeszedelőzködtünk, és amikor odaértünk a rendelőbe sehol senki. Erre kijön egy védőnő, hogy kit keresünk? Mondtam neki, hogy a gyermekorvosunkat, oltás ügyben, erre közölte velünk, hogy egy óvodát adnak át és a doktornőnek oda kellett mennie. Kérdezem én, hogy akkor miért nem telefonáltak, hisz megattam a számomat??????? Elfelejtettek szólni, bocsika! :evil: Na irány haza párom mehetett vissza dolgozni. Adtak egy új időpontot. Így letojni, azokat akik időpontra mennek??

Na most már megyek mert leragadnak a szemeim.

Mindenkinek jó éjt!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Zsókuci!
Oké akkor még 10 napig kapsz felmentést írásból de utánna tessék sűrűbben jelentkezni!!

Pocilo!
Nincs mit! Az csak természetes, hogy a jó hír gyorsan terjed, ha azt is elárulom, hogy mikor kimentem éjszaka pipilni akkor mindig megnéztem a telefonomat hátha írtál már (a szülésed előtt már 3 nappal) :roll: .
Én mindenkinek képes voltam hajnali fél 4kor sms-t küldeni mikor levittek a megfigyelésből a kórterembe. Annyira nem bírtam aludni gondoltam elütöm az időt :wink: . Aztán egyik barátnőm fel is hívott enyhén spicces állapotban, hogy éppen egy buliban van és akkor még egy kör az egészségünkre :) .
Sztorit csak szép nyugodta! Nem kell sietni, de jó lenne már ha tegnap.... :wink: .

Sid!
Veletek mi újság? Felhívtam a sulit, hát semmi újat nem mondtak mert még mindig nem tudják, hogy összevonódik e vagy sem. Viszont mondott valami elég nagy hül.....t a telefonba a nőci. Kérdeztem, hogy a gyakorlat az hogyan működik erre mondta, hogy a munkahelynek kell kérnie, hogy melyik kórházba menjek gyakorlatra. Mondtam neki, hogy ez egy kicsit hül...ég mert nekem a munkahelyem abszolút nem ez a pálya és különben is gyes-en vagyok meg stb. Erre mondja, hogy akkor ez nem kivitelezhető mert még ők gyeses kismamákat nem oktattak mert a munkahely......., és mondta csak mondta és mondta! Ez mind a Szentágothaiban volt. Aztán felhívtam a Kanizsai Dorottyát, hogy náluk ez hogyan megy aztán mondta, hogy amelyik kórházban szeretnék gyakorlatozni azzal a kórházzal kell beszélni (ápolási igazgatóval) hogy lehet e oda járni és akkor a suli ad egy papírt arról, hogy tényleg jársz oda. A gyak úgy zajlik, hogy meghatározzák hány órát kell különböző osztályokon ledolgozni, erre adnak egy tól ig időpontot (pl. márc 17- ápr 28ig) és te úgy osztod be a dolgokat, ahogy neked jó na meg persze a kórháznak.

Elsőre ennyi ha valami nem világos akkor kérdezz.

Judit!
Nagyon édesek a gyerkőceid! Szonjus nagyon sokat változott mióta láttam. Most már látszik, hogy ezerrel figyelnek mindenre. Hát gratula nektek is a súlyhoz, azt hiszem álmatlan éjszakánk az már nem lesz amiatt, hogy nem esznek eleget.
Különben tök megnyugtató mikor van egy két ilyen nyugodtabb napjuk ezeknek a csibészeknek, ilyenkor teljesen fel tud töltődni az ember.

Adri!
Az nem semmi. Nálatok is nőnek mint a gomba. Gratuláció!!!! :)

Különben teljesen egyet értek Frickyvel mert alig eszik a Tami is, mindig csak egy egy falatokat eszik reggel délben és este is és mégis jó húsban van. Mondjuk Tami egy háromnegyed éve nem hízott egy kilót se csak nyúlt. Mikor 1 éves volt akkor volt 11 kiló.

Dalmacs!
Én a lila szobát nem ismerem sajna ebbe a témába nem tudok belekotty! :)

Nem is tudom ki kérdezte a mellbimbó kiképzését! Én úgy gondolom, hogy azt nem lehet felkészíteni a baba igénybevételére. Inkább felázásból adódig a legtöbb probláma vagy a helytelen tartásból. Mivel én mind a kettőt rosszul csináltam ezért nekem volt részem "bibiben". Fölösleges edzened mert lehet, hogy felsérted egy kicsit és akkor szopi közben csak romlik a helyzet egyébként meg lehet, hogy nem is lett volna sebes. Tudom ajánlani én is a Garmastan kenőcsöt. Ezzel jó alaposan kend be a bimbót éjszakára és ha nem vagy nagyon szégyenlős akkor tedd ki közszemlére (mikor leoltotta mindenki a villanyt) mert a levegő nagyon gyorsan gyógyítja a kezdeti bibiket.

Közben felfedeztem Finike jövetelét így tudom, hogy az előző okoskodásomat Csillagmacinak címezhetem.

Finike!
Látod már te sem görcsölsz annyira! :lol: :wink:
Hidd el a másodikkal sokkal könnyebb lesz!
Tényleg terveztek másodikat? Mikorra?

Na most már én is megyek!

Sid!
Még valami? Neked nem fáj most a fejed úgy mint múltkor olyan sokáig? Mert akkor nekem is nagyon fájt vagy 4 napon keresztül mikor te is pont írtad és én most is teljesen ki vagyok. Ez már a 3. napom.

Puszika
Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra,
Igen, tervezünk második babát is, de csak kb. 2-3 év múlva. Körübelül akkor, amikor Viki oviba megy, az előtt nekikezdünk a második babaprojektnek! 8) :lol:

Kép
Kép
finike

Csajok!

Még azt felejtettem el megkérdezni Tőletek, hogy Ti milyen főzelékkel kezdtetek, és azt hogy kell megcsinálni? Nekem a védőnőm mondta a krumplifőzeléket, de kiváncsi vagyok nálatok miket mondtak. Bébiételt is lehet már Vikinek adni, vagy előbb kezdjem a házi készítésű kajákkal? Én úgy gondoltam, hogy előbb ez a krumplifőzelék, majd ha már megszokta, hogy szilárd ételt kap ebédre akkor hozom be a bébiételt is. A válaszokat előre is köszönöm!

Kép
Kép
finike

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Azt hiszem, tényleg a legjobb amit tehetek, hogy hátra dőlök és lazulok.
Köszönöm még egyszer. Csillagmaci
csillagmaci

Finike,

Eleinte a főzelék nem más, mint párolt zöldég összeturmixolva. Ha jól emlékszem én krumplival és répával kezdtem. Én soha nem főztem, hanem pároltam. Sót nem szabad beletenni, cukrot sem érdemes, mert az édes ízhez hamar hozzászoknak, és nem eszik, meg, amiben nincs cukor. Szerintem is ráér a bébiétel, ha már megszokta zöldségeket. Ráadásul nagyon meg kell nézni, hogy mi van a bébiételben. Arra emlékszem, hogy a 4 hónapos kortól adható HIPP spenótban pl. van tejszín..... Ezt nem is értem.
Dnacának a kecskeméti paradicsomos krumpli volt a kedvence. Én még a kórházban vettem egy szakácskönyvet, amelyben leírnak egy csomó 'babafőzeléket'. Azt hiszem a kórházi védőnő ajánlotta.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Ezek nem olyan rég készültek a kisasszonyról! Meg kell zabálni olyan édes, főleg ha hangosan kacag!! :lol: :D :D
Kép Kép

Ma próbáltam a krumlit, de olyan fejet vágott, mintha kutyakaját adtam volna neki, borzasztóan ellenkezett. Két kanálig jutottunk, aztán úgy döntöttem ennyi egyelőre elég lesz. Holnap majd répával együtt próbálom neki adni. Du. viszont olyan szépen megette az alma+banán verziót, hogy öröm volt nézni. Ezt már jól ismeri és hál'istennek szereti is. A fogfájás néha felerősödik, néha gyengül. Éjszaka még mindig tud aludni, és ez a lényeg. :D Kop-kop-kop. Napközben egy -egy órákat alszik, így összeségében szerintem elég neki. Tegnap elugrottunk anyukámmal és Vikivel a Camponába. Egy kicsit felújítottam a ruhatáramat, mert már nem is emlékszem , hogy mikor vettem utojára ruhát magamnak. Mindig elindultam, hogy majd ma veszek, de aztán mindig a bababoltokban kötök ki, és otthagyom a pénztárcám egy részét, így most elhatároztam, hogy célirányosan a "boltom" felé vesszük az irányt, így nem esek kísértésbe. Sikerült is vennem egy-két göncöt.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Hu, ez egy kemény nap volt! Szofi egésznap-kisebb megszakításokkal-csak sírt és nyüglödött. Semmi nem volt jó neki. Talán mióta megszületett nem volt ilyen. Nem tudom mi lehetett az oka. Talán megint vmi front lesz?! Jó, hogy lassan vége a napnak!

Finike!

Mi is krumplival kezdtük, de Szofi nagyon nem szerette. Öklendezett tőlle. Én inkább sürítésre használtam. Amit viszont kedvenc az a sütőtök és a répa. A bébi ételeket viszont nagyon szereti, neki is az eggyik kedvence a paradicsomos krumpli. A mi doktornénink szerint nagyon jók a bébi ételek, bátran adhatók!
Én adom is, de azért mindig megnézem mi van benne.
Viki nagyon édes, mosolygos baba!

Zsókuci!

Biztos nagyon fogod szeretni az otthon létet. Pihenj sokat és élvezd ki minden percét annak, hogy babát vársz!

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Zsókuci! akkor a legközelebbi talira már te is el tudsz jönni. Örülök hogy minden oké Veletek. az a jó ha sokat tornázik a bébi.

Szandra! hát fájogat de nem úgy mint múltkor. MOst inkább álomkóros vagyok. Reggel alig bírok felkelni és du is szundítok egy kicsit. Baba üzemmódra kapcsoltam. Ja és mostanában pedig hamarabb lefekszem. köszi a suli infokat eddig még tudom követni. van gyakorlat ott ahol szeretnéd /az egyik suli szerint/ a másik meg hülyeségeket beszél. ok. mikor kell jelentkezni?

Finike! próbálj meg a krumplihoz almát adni, mert az almát szereti úgyhogy csak a krumpli lesz újdonság. Nálunk ez nagyon bejött.

Mindegyik szülőszobához van bordásfal és labda. Lesz kád? húha kíváncsi vagyok rá...

Finike! tényleg zabálni való a kiscsajszi. Doki téma ezt én sem értem miből állt volna a bejelentett gyerköcöket lemondani. jó fejek.

jó éjt Edina
sidney

Sziasztok!

Sid!
Ha ilyen aluszékony vagy akkor nemsokára kipróbálhatod a kádat! :wink: :)
Júni 30-ig kell jelentkezni a suliba. Kanizsai Dorottya honlapján ott van a jelentkezési lap és azt kell beküldeni kitöltve. Aztán utána ők küldenek ki mindenféle tájékoztatást és szeptemberben csak az érettségi bizit kell vinni a beiratkozásra.

Finike!
Viki nagyon cukorfalat ezeken a képeken. Szinte hallani lehet ahogy kacag az egyik fotón. :)
Igaza van Sid-nek, ha jól bevált étel mellé keversz valami nagyon kevés újat akkor jobban elfogadja. Előszőr tényleg csak minimálisat két három napon keresztül így aztán mikor már egy kicsit megszokta a krumpli ízét is akkor egy picit emelhetsz az adagon és megint egy pár nap.....
A lényeg, hogy mindig egy ismert és elfogadott ízhez adjál valami ismeretlent nagyon pici mennyiségben. Ez arra is jó, hogy ha tudod hogy az almától nincs semmi baja és keversz bele krumplit és pöttyös lesz a kis bőre akkor lehet a krumplira gyanakodni. Ezért mindig csak minimális adagot az újból, hogy nehogy valami allergia lépjen fel (kis mennyiségnél nem olyan vészes a szervezet reakciója mint a nagy mennyiségnél) és persze azt is meg tudod így tapasztalni, hogy fáj e a pocakja tőle.
Csak ügyesen! És persze csak naturon a zöldség ahogy Judit is írta. Só nélkül, ha vízben főzöd akkor a főzőlével vagy anyatejjel tudod pépesíteni, nehogy túl száraz legyen mert azért a kis gyomruk még nem elég erős hozzá.

Csillagmaci!
Igazad van te már csak pihenj és várj! Mi is várjuk! :) :)

Fricky!
Mi újság veletek? Kislegény?

Ezvicc!
Hogy telnek a napok? Van időd egyáltalán valamire a két manón kívül?

Dóri!
Kérünk szépen még ilyen csodaszép képeket! Annyira édesek, nem is telik el úgy nap, hogy ne jutna az eszembe az a kép amit felraktál róluk.

Adra!
Azért remélem minél előbb ki tudtok menni. Tényleg bevált a kengurus módszer? Gondolom neked is egy nagy adag kikapcsolás lenne akár egy 10 perc séta!?

Judit!
Hogyhogy ilyen ritkán?
Mármint semmi bővebb írás csak röviden...
Szoktam nevetni mert az egyik helyi fórumos csajnak két lánya van a nagyobbikat Taminak a kisebbet Szonjusnak hívják! :lol: Hát igen nem hiába :wink: .

Nekem a változatosság kedvéért ma megint fájt a fejem de talán már holnap nem fog mert nem volt olyan rossz mint tegnap. Lassan már az apukámmal is találkozhatok, már nagyon várom mert 13 éve (v. 14) nem is láttam. Tök izgi. A hugomnak (most 11 éves) összevásároltam minden féle HappyBox-os cuccot erre a párom közli, hogy ha rocker beállítottságú a hugicám akkor kevésbé fogja díjazni az én meglepijeimet :shock: :) :wink: . Hát majd kiderül!

Legyetek jók

Szandra

szandrakiss

Finike,

Viki tényleg tünemény :D Nekem mindig a napfelkelte és a napsütés jutesezmbe, ha ilyen kismanót látok mosolyogni. Nekik még megy a teljesen felhőtlen nevetés :D

Szandra,

Igazad van, tényleg csak rövideket írok mostanában. Az a baj, hogy a számítógép a dolgozószobában van, és ez tiltott terület az én kis zsenipalántám számára. Ritkán tudok hosszabb időre bejönni, mert rögtön jön utánam. Annak pedig az a vége, hogy kikapcsolja a gépet... :shock:
Drukkolok, hogy minden simán menjen apukáddal. Majd mesélj!

Dóri,

Csatlakozom Szandrához: kérek még ilyen képeket!!!!!!

Sid,

Én is tiszta álomkóros vagyok mostanában....Ez már lehet a tavaszi fáradtság???Úgy vánszorgok, mint egy lajhár....

Most is mindjárt leájulok a székről...megyek zuhanyozni, aztán fejest ugrom a párnámba...

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Itt vagyok!!! :lol:
Minden rendben, ma reggel megyek a terheléses cukorra. Annyit mondott dokibácsi, hogy jó korán érjek oda, mert a vizitdíjas regisztráció miatt iszonyat a tömeg a betegfelvételen. Igaz, hogy nekünk nem kell fizetni, de regisztrálni akkor is kell, ugyanúgy mint régen. Megeszem itthon a kis zsemlémet, aztán megyek is be a kh-ba, hátha pont letelik az egy óra, mire bejutok 8)
Ja, meg beszéltem a szülésznővel is, vele is talizok ma reggel odabent. Majd rákérdezek erre a kádas szobára!

Bence nagy zsivány! Apa szétverte a fürdőszobát lent, ő meg annyira de annyira segít, hogy naponta szedem le róla a kőporos, meg malteros cuccokat :lol: Nagyon édesen segít, fogja a kalapácsot, fandlit. Tiszta pasi!!! Örülök neki, inkább ilyen legyen, mint olyan, aki egy hifi tornyot se tud bekapcsolni.

Bár ebben is ott vagyunk Juditékkal az élen, mert Bence is olyan szinten "ért" már a szgéphez, hogy csak a számat tátom el. Nemhiába, nekik ez már nem lesz kihívás. Ez már egy másik generáció.

Na, most megyek, zuhanyozom, aztán reggelizem, és megyek a kh-ba! Ha megtudok vmit a szülőszobás kérdésről, feltétlen jelentkezem!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Judit!

Nagyon édes ez a kép. Nem tudom kinél hogy van, de én amikor bejön a fórum akkor rögtön őket látom! Nagyon kis cukik!

Szandra!

A sulival kapcsolatban az a bajom, hogy tök szívesen elmennék, meg minden sokkal több kedvem lenne hozzá mint egy irodában leélni az életemet, de annyi hátránya is van, ami nekem egyenlőre sokkal több mint az előnye.

Mellbimbó téma: nekem is mondták annak idején, hogy készítsem fel, de szerintem erre nem lehet felkészülni. Mondjuk az én esetem az nagyon durva volt, vagy a Dórika volt béna, de emlékszem, hogy volt a kórházban valaki aki a szoptatással vagy mivel foglalkozott és teljesen el volt hülve mikor meglátta, hogy néz ki a mellbimbóm a szülés utáni második napon.

Finike!

Viki is nagyon cukorka a képeken és rengeteget nőtt mióta nem láttuk.
Bocsi, hogy beleszólok, én nem akarok okoskodni de nekünk annak idején azt mondta a doki néni mikor áttértünk a szilárd kajákra, hogy egyszerre csak egy fajtát adjak neki egy pár napig, míg ki nem derül, hogy fáj e tőle a pocija. Mert ha többet adsz neki és fájni fog akkor nem fogod tudni mitől fáj.

Most mennem kell mert ébredezik az én drágám.

Szép napot nektek.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Helló Csajok!

Judit!
Annyira édesek együtt a picúrok! :D Szerintem egyre inkább hasonlítanak egymásra.

Finike!
Tündéri kislány Viki, és csodaszép mosolygós! :D

Szandra!
Igen, úgy tűnik, hogy beválik a kengurus módszer, már 2-szer voltunk így sétálni, tök kényelmes, és baromi jókat alszanak benne. :D :D De ma úgy tűnik nem megyünk ki, mert eléggé nyirkos idő van, inkább a szobában szellőztetek egy kicsit.

Zsókuci!
Hamar el fog menni az a 10 nap, és nagyon klassz lesz lazítani. Sétálj sokat, menjél vásárolni és élvezd a kismamaság minden szépségét!

Fricky!
Izgatottan várjuk az eredményt, biztos vagyok benne, hogy minden ok lesz.

Zsófikám már nagyon követelőzik, úgyhogy én most el....

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Kép

Most csak a Blankáról teszek fel, majd ha lesz időm jön a többi is.

Szintem szegény Fricky még mindig sorakozik. Mi ma mentünk vissza a szemészetre(3 ikerpár is volt), és akkora volt a sor, de amint meglátták a kicsiket egyből felküldtek, így nem kellett kiállnunk a sort. Hihetetlen, 3 hete amikor először mentünk, nem volt sor a betegfelvételen, most pedig kegyetlen, mindez 300 vagy 600 Ft miatt. Nem tudom miért nem lehet a taj kártyánk Chip-kártya és csak lehúznák mondjuk feltöltőkártyás jelleggel tudnánk fizetni. De ugye kis hal vagyok én ehhez.

Olyan jó volt sétálni velük, feszítettem a babakocsival, Ági is elkísért, sőt még a munkahelyemre is beugrottam.Ja és Ági végig fogta a babakocsit, el nem engedte volna semmi pénzért sem. Azért a hordozót bekötni, mindenkit felöltöztetni, elindulni szóval 4 órás program volt. Réka reggel annyit szopott, hogy simán bírta, Blanka pedig evett a kórházban, nagyon ügyi volt.
Reggel beugrottunk a McDrive-ba megkérdeztem Ágit, hogy mit kér, erre bekiabált a csajnak, hogy "sajtost", nagyon édes volt. Azt tudni kell, hogy a sajtos tészta a kedvence, igaz azt itt nem lehet kapni. :lol:

Finike, Judit!
Jók a képek, Vikinek mekkora haja van 8) Danca pedig jó fotóalany, ilyen kis korban ritka.

Szandra!
Drukkolod, hogy apukáddal jól sikerüljön a tali. Igyekszem majd még képeket feltenni csak neked 8)

Én is baromi álmos vagyok :wink:
Vendég

Finike!

Camponában melyik boltban voltál?

Üdv:D óri
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Nagyon szépek a kicsikéid,Danca igazi védelmező bátyó! :D

Finike!
Nekem a dokim mesélt a kádas szobáról,de még valószínüleg készül. Azért kérdeztem a lila szobáról,hogy eldöntsem melyik lenne a jobb.De ha a lila is csak "hagyományos" szülőszoba,akkor a kádas mellett döntök. Amúgy is imádom a vizet és a kádat valószínű ki fogom próbálni. :) Azt hallottam,hogy a víz jelentős fájdalomcsillapító hatással bír. Remélem éppen akkor nem lesz majd foglalt. :(
A kislányod gyönyörű :D ,annyira édes amikor a két talpa közt mosolyog! :lol: Na mindegy ez már más téma.

A főzelékes témában olyan sok jó tanácsot adtak a csajok,hogy már nem tudok beleszólni.

Szamikám!
Kitartás! A babáknak is vannak néha nagyon rossz napjaik. Sajnos a frontok is hatnak rájuk. :(

Zsókuci!
Szerintem is még használd ki a hátralevő időt ,pihenj sokat és növeszd a pocit! :)

Dóri!
Nagyon szépek a kislányaid! Büszke lehetsz rájuk! :D
Aranyos volt Ági a MCdrive-os sztoriban! Amúgy Jázmikám jutott eszembe,mert neki is ez az egyik kedvenc kajája. Sajnos mostanában egyre kevesebb a "kedvencek" száma. Nagyon kezd válogatni. :(

Szép estét
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

[quote="dalmacska"]S írta:dalmacskaziasztok!

Judit!
Nagyon szépek a kicsikéid,Danca igazi védelmező bátyó! :D

Finike!
Nekem a dokim mesélt a kádas szobáról,de még valószínüleg készül. Azért kérdeztem a lila szobáról,hogy eldöntsem melyik lenne a jobb.De ha a lila is csak "hagyományos" szülőszoba,akkor a kádas mellett döntök. Amúgy is imádom a vizet és a kádat valószínű ki fogom próbálni. :) Azt hallottam,hogy a víz jelentős fájdalomcsillapító hatással bír. Remélem éppen akkor nem lesz majd foglalt. :(
A kislányod gyönyörű :D ,annyira édes amikor a két talpa közt mosolyog! :lol:

A főzelékes témában olyan sok jó tanácsot adtak a csajok,hogy már nem tudok beleszólni.

Szamikám!
Kitartás! A babáknak is vannak néha nagyon rossz napjaik. Sajnos a frontok is hatnak rájuk. :(

Zsókuci!
Szerintem is még használd ki a hátralevő időt ,pihenj sokat és növeszd a pocit! :)

Dóri!
Nagyon szépek a kislányaid! Büszke lehetsz rájuk! :D
Aranyos volt Ági a MCdrive-os sztoriban! Amúgy Jázmikám jutott eszembe,mert neki is ez az egyik kedvenc kajája. Sajnos mostanában egyre kevesebb a "kedvencek" száma. Nagyon kezd válogatni. :( Na mindegy ez már más téma.

Szép estét
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Dóri,
Nagyon édes mind a három babád! Ági baba, olyan belevaló kiscsajszi, nagyon szép kislány!

Eszti,
Mi volt a kórházban? Tömegnyomor volt? Még nem tudod az eredményt? Milyen volt a szülésznővel a tali? Kádasszobát láttad? Bocsi a sok kérdésért... :shock: :wink:

Adra,
Örülök, hogy bejelentkeztél, és hogy jól vagytok. Arról nem írtál, hogy Te hogy vagy, hogy bírod? Tudsz - e pihenni napközben, vagy nincs időd semmire? Gondolom ez utóbbi.

Szandra!
Fejfájásod javult már, vagy netán elmúlt már? Remélem igen!
:lol: Amúgy most (ismered meg) találkozol a hugoddal is? Azért ez tök izgi! Majd ha nem titok, akkor mesélsz, hogy mi volt a talin? :oops: :)

Csajok!
Köszönöm a tanácsokat! Judit eszembe jutattad, hogy Viki születése előtt én is vettem a kórházban egy csecsemőknek szóló szakácskönyvet, csak már el is felejtettem. Elő is vettem és aszerint csináltam meg az ebédet. Krumpli almával. Hát ez sem tetszett neki, de 3-4 kanálig eljutottunk, de aztán már nagyon tiltakozott, így abbahagytam. Majd holnap is megpróbálom, talán még szoknia kell. Megkóstoltam és nagyon krumpli íze van. :| Nem tettem bele se sót, se cukrot. Vajon ez így marad, vagy fog javulni a helyzet? Az a baj, hogy a legtöbb főzeléket krumplival kell sűríteni, így még nem adom fel. Meg kell, hogy szokja, csak szép lassan. Minden nap egy picit megpróbálom, aztán meglátjuk. Lehet, hogy nála még korai. Na mindegy. Viszont a du. alma+banános verzió nagyon izlik neki, majdnem egy fél banánt és egy egész almát bever belőle. Lehet, hogy sok, de nagyon izlik neki. :D Fogzás... Nem vészes, néha (egy nap 1x vagy 2x) be kell dörzsöljem neki a géllel, de utána rögtön elalszik, és nem ébred fel. Napközben is alszik egy-két órákat, az éjszakát meg végig alussza. :D

Ja és Zsókuci!!!
Nem muszáj csak a babákról írni. Írhatsz akár a napodról is, hogy ki dühített fel, vagy mitől készültél ki, vagy rossz volt az ebéd, vagy tudom is én, csak írj!!!! :!: :lol:
Kép

Pocilo, Mazsuzs, Ezvicc,
Hogy vagytok? Babák gyarapodnak? Biztosan nagyon édesek! Ha van egy kis időtök akkor izgatottan várjuk a szüléstörténeteket! Biztos nagyon izgi mesék várnak ránk... :lol: 8)

Mindenkinek szép estét!

Kép
Kép
finike

Vagyok-vagyok, csak ez a mai időjárás.... :? Tiszta plötty voltam egész nap. Még szerencse, hogy Bence is :lol: 8)

Szóval: kádas szobáról annyit sikerült megtudnom, hogy készül.
A szülésznő nagyon aranyos, olyan derűs, mint én is vagyok. Beszéltem vele gátvédelemről, azonnali cicire helyezésről, stb. Minden megoldható, úgyhogy a megbeszélt dolgokat maximálisan kivitelezi majd.

Hát a sorbanállás :twisted:
Még nem is lett volna gáz, alig 25 perc alatt oda is értem az ablakhoz. Rámnéz, majd közli velem, hogy ha a nőgyógyi laborba jöttem terhesgondozás keretén belül a vérvételre, akkor itt lent nem is kell bejelentkezni, merthogy ugyebár az vizitdíj mentes, és rögtön fel mehettem volna a 7ikre, és majd ott az Erzsike beviszi az adatokat a gépbe :twisted:
Hogy ezt miért nem tudták kiírni?????

Eredményt majd március 5én tudok, mert akkor megyek dokihoz, és általában ő direktbe kéri a laborosoktól az eredményeket, és nála köt ki. Ha minden OK, akkor csak jövőhét utáni hétfőn tudom meg, ha vmi gáz lenne, akkor úgyis jelentkezne előbb, hogy ismételjük meg.

Jajjj képzeljétek! Vettem Rékának új babakocsit 8) Merthát ő kislány, Bencének meg olyan fiúsak a kocsijai (merthogy neki is kettő van/volt). Most kipróbálom a 3kerekűt - ilyet vettem. Van hozzá mózes, meg lábzsák, meg mittudomén még mi. Viszont a színe bordó-bézs. Nagyon szép!!
Majd ha lesz időm kicsi, akkor lefotózom :lol:

Na, most megyek!

Kép Kép
fricky

Sziasztok,

Hát, ilyen sok csábításnak és kedves szónak már nem tudok ellenállni. De tényleg, annyira aranyosak vagytok, hogy így bíztattok, hogy írjak sűrűbben. :D
Képzeljétek, ma a „torkos csütörtök” nevében voltunk Apával étteremben, de persze csak 14 órai asztal volt már szabad, így „sajnos” ma csak rövidített műszakban dolgoztunk :wink: Jót ettünk, itt, a kerületben a „Gombás Étteremben” voltunk, jó kis hely :D Utána elmentünk vásárolni, és hát annak ellenére, hogy megbeszéltük, hogy addig nem veszünk semmit, amíg be nem gyűjtjük azokat a rucikat, amiket barátok-ismerősöktől kapunk, persze nem bírtuk ki, és vettünk egy nagyon édi hálózsákot, és egy olyan kiszoknit, amin Vuk van! :D:D:D
A hálózsákot lefényképeztem, hát nem édi? :D

Kép

Munkanap-visszaszámlálás:
jaj, én is már nagyon várom. Eddig olyan hosszúnak tűnt még ez az időszak, de most hogy közeleg a „vég”, így kicsit megijedtem, hogy marad-e még elég időm bent mindenre… Már kb. 1 hónapja oktatom az utódomat, eléggé komplex az átadás, és hát meg is beszéltünk (vele is és a vezetőséggel is), hogy még itthonról segítek ha szükséges – és hát várhatóan kell majd. De már nagyon vágyom arra, hogy itthon legyek, és hogy pihizzek és „fészket rakjak” :D:D:D :wink:

Judit,
Mennyire helyesek ezek a gyerekek! :D

Finike,
Viki mennyire kis drága! Főleg az „összehajtogatott” kis vigyoris :wink: :lol: Zabálni való! :D:D Főzelék: biztos előbb-utóbb meg fogja szeretni, ha már megszokja az új ízeket. Kitartás! :D
Tündéri a macsekos kép! Imádom a Shreket! :D :wink: :lol:

Sid,
Naná, ott a helyem a következő talin!!! :D Már nagyon kíváncsi vagyok Rátok személyesen is!!!! :D

Szandra,
Mikor lesz a találkozás Apuddal? Hú, biztos izgulsz… :D
Fejfájás: nekem is 3 napja fájt (jó, nem egyfolytában, de elég sokat), biztos ez a szutyok idő az oka… De úúúgy nem szeretem. :?

Dóri,
Nagyon aranyosak és szépek a lányaid!!!! :D Blanka milyen komoly tekintettel néz a nagyvilágba :wink: :D

Fricky,
Hű, akkor nem semmi káosz van a vizitdíj miatt… komolyan hihetetlen, hogy az amúgy is döcögősen működő eü-t képesek voltak még jobban megbonyolítani. Gáz. De legalább tudom, hogy ha megyek, nem kell lent sorban állnom jövő héten :wink:
Várjuk a babakocsi-képet! :D:D

Na lányok, azt hiszem most jóóó sokat írtam :wink: Csak győzzétek olvasni… :lol: Pótoltam az elmúlt időszak elmaradásait! :D:D

Szép álmokat, puszi mindenkinek!

UI: Ma töltjük a 24. hetet! :D:D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Dóri! hááááát, ezek a csajok. Apának öröm az élet 4 ilyen jó csajjal!!!
Ági ilyen ügyi vigyáz a hugicákra és anyára. El tudom képzelni egy ilyen elindulás gyorsaságát. Nekem csak kettővel kell megbirkóznom, de az sem egyszerű. Múltkor már kint voltunk az utcán amikor Bulcsú leesett a kisautójukról persze bele a pocsolyába és még a harisnyája is vizes lett. Úgyhogy vissza átöltözni. /és persze időre kellett mennünk/
Johannának is a sajtos-tejfölös tészta volt a kedvence most a túróstészta a nyerő.

Zsókuci! az ilyen gyönyörűségeknek nehéz ellenállni és sztem ilyet úgysem fogtok kapni senkitől viszont nagyon nagy szükség van rá. Gombás étteremről már sok jót hallottam úgyhogy egyszer kipróbáljuk mi is.

Fricky! hát ez tényleg dühítő, hiába sorbanállni. Szegény betegfelvevők nekik sem lehet könnyű. Remélem mostanában nem kell menni orvoshoz.
azért ez nem semmi az embernek egy egésznapos tortúra az orvoshoz menetel.

Szandra! megnézem. hát a hasam mérete már megfelel egy 4 hónapos kismama has körfogatával. szörnyű, mondjuk állandóan ennék. sajna mindig ilyen voltam csak eddig ennyire nem látszott rajtam. Viszont van jó oldala mert a terhességi csíkok teljesen eltűntek.
:D

Adra! örülök, hogy kengurus sétálás bejött a bébiknek. Mi újság Veletek?

Ezvicc, Mazsusz, POcilo! milyenek a bébik? tesók hogy reagálnak?

jó éjt Edina
sidney

Először is pocak Bencével kiegészülve :lol:

Kép

Kép Kép
fricky

Aztán babakocsi mózessel, és anélkül. Ha kiveszem a mózest, akkor van hozzá karfa, meg lábzsák is de azt most nem tettem fel 8)

Kép

Kép

Kép Kép
fricky

Nnnnna, remélem minden érdeklődőnek kielégítettem a kiváncsiságát :lol: :lol:

Most megyek, kakaó gyártás kövekezik :D

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Ma jöttünk haza, és meg kell mondanom itthon sokkal jobban megy a szopizás mint bent a "gárdisták" között.
Most nem, de ígérem, minél előbb megírom majd a szüléstörténetet.
Pociló! Valószínűleg volt pár megyező nap amit együtt töltöttünk a kórházban. :-)
Szegény dokinak azon a hétvégén tömegesen szültek a nők!

Mindenkinek minden jót és sok tejcsit a frissen születetteknek, de akkor se keseredjetek, ha tápszeres lesz a baba, sokan felnőttek azon is!! :-) (Ezt saját magam vigasztalására írtam....!...:-)

Üdv.

mazsuzs
mazsuzs

Ja, és köszi a sok-sok gratulációt mindenkinek!!!

mazsuzs
mazsuzs

Helló Csajok!

Úgy látszik ez az időjárás nem csak a manócskákon, de rajtunk is kifog. Nekem is egész héten fájt a fejem, pedig nem vagyok fejfájós. :?

Sid, Finike!
Köszi jól vagyok, már úgy tűnik, hogy beállt a napirend, és én is sokkal ügyesebben bánok velük. Persze van napközben segítségem: Anyósom, így időnként aludni is tudok, mert az éjszakák még nehezek. Nem akarom elkiabálni, de az előző két éjszaka egy evést kihagytak. :) :) Remélem ez már így is marad.

Finike!
Ne add fel, biztos kell egy kis idő Vikinek, hogy elfogadja a krumplit. El tudom képzelni, milyen édi lehet amikor a kedvenc almás-banános kedvencét kapja. Biztos nagyokat cuppog hozzá. :D :D

Dóri!
Tündériek a lányok! Egy csomószor eszembe jutsz amikor nyűgösek a picúrok, hogy Te hogyan bírod a hárommal.
Én is büszkén sétálok a 2 csöppséggel, ezért el tudom képzelni Te milyen büszkén feszíthetsz a 3 kiscsajszival séta közben. :D :D Megjegyzem lehetsz is büszke rájuk :!: :!:

Zsókuci!
Igazán ellenállhatatlan hálózsákot vettél Emesének! Én is elhatároztam, hogy nem veszek addig semmi ruhát a babóknak míg nem látom miket kapunk, de szerintem ezeknek az édes kis cuccoknak nem lehet ellenállni.

Fricky!
Nagyon gáz lehetett ez a felesleges sorbanállás, mindenesetre egy kicsit körültekintőbben is tájékoztathatnák a betegeket az új rendszerről és a mentességekről.
A pocak szépen nő, csak így tovább! :) :)
A babakocsi igazán klassz elhiszen, hogy nem tudtál neki ellenállni.
Biztos jókat fogtok vele sétálni!

Mazsuzs, Pociló!
Izgatottan várjuk a beszámolókat!

Búcsúzóul íme néhány kép Zsófiról és Zétiről:
Kép Kép Kép

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra! joggal vagy Te is büszke a kis vegyespárosodra. GYönyörűek.
Ügyi vagy hogy már megvan a napirend. Ez nálunk mindig csak a reggeli felkelés után alakult ki. EGyik gyerköcöm sem kelt mindig ugyanakkor. Hol sokáig aludtunk, hol kicsit korábban keltünk. és általában egyszerre kelnek éjjel vagy teljesen különböző időpontban? hát szegény nem csodálom hogy keveset tudsz aludni. hisz az etetés, mégha nagyon következetes is vagy akkor is min 1 óra és abba a büfizés nincs is benne. Tényleg mennyi idő mire mindkettő megeszi a részét? és büfi stb? Anyósod meddig marad segíteni?

Fricky! növöget a poci szépen. Babakocsi nagyon jól néz ki és ezzel még futni is lehet
:D TEgnap néztelek hátha látlak a tv-ben mert a híradóban mutatták a JF betegfelvételt. Hát nem semmi mi volt ott. gondolom máshol is ugyanez a helyzet.

Mazsusz! biztos minden rendben lesz a szopival és tejcsivel.

jó éjt Edina
sidney

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem annyit írtatok!

Judit!
Kicsit megnyugodtam, hogy nálatok sem különb a számítógép mizéria mint nálunk. Képtelenség akkor a gép elé ülni mikor a Tami is hatótávolságon belül van mert akkor tuti megnyomja a kikapcs gombot. Mintha tudnák, hogy mit kell cselekedni csakhogy végre velük foglalkozhassunk.

Fricky!
Még jó, hogy csak a cukrodat nézték és nem a vérnyomásodat mert gondolom az magasabb lett a kelleténél ettől a remek szervezéstől a kórházban. Azért ez a babakocsi biztos kárpótólt egy kicsit. Nagyon szuper, kíváncsi vagyok, hogy melyik jön be jobban a 3 vagy a 4 kerék. Nekünk csak a "snassz" négyes volt/van ezért kérem majd a tapasztalat infót.
Ja és persze nem utolsó sorban a pocak pedig gyönyörű!!!! :)

Mtücsök!
Szomorúan vettem tudomásul a sulival kapcsolatosat! Most kénytelen vagyok Sidet felcsigázni :wink: .
Azért te is jó vagy, mindenkinek írsz valamit csak azt nem mondod, hogy mi van Dóricicóval? Megtudtatok már valamit?

Adra!
Nagyon nagyon édesek ezek a drágák! Szóval Zsófi ott van a szeren, simán tartja a cumiját, hogy ne essen ki :wink: . Érdekes, hogy Zéténynek van több haja. Na és az a tartás apán! azért ez nem semmi szólj rá, hogy ez egy kicsit még korai lesz :wink: :) .
Örülök, hogy bevált a kengurus módszer biztos te is jobban érzed már magad, hogy emberek között lehetsz. AZ persze csak fokozza az élvezetet, hogy két ilyen drága társaságában. Szorítok, hogy az alvás az tényleg így legyen.

Dóri!
Hát komolyan mondom, hogy nekem csurog a nyálam! Szavakat azokat már nem is lehet találni mert annyira édesek ezek a drágák.
El is hiszem, hogy a büszkeségtől 3x akkora a cickód :wink: :) . Ági annyira aranyos, hogy ennyire szereti őket, ja és persze a róla készült fotó! kész nagylány! Nálunk is mindig a Tami akarja tolni a babakocsit én meg a "lábamközé" veszem a Tamit és úgy toljuk együtt mert neki az nem elég ha csak a szélét fogja! Azt néztem, hogy az Ági pici képe itt a szélén mintha nagyon hasonlítna a két hugicára nem?

Dalmacs!
Nálunk is a sajtos tészta a nyerő, pontosabban volt! Mostanában csak az üres tészta és az üres rizs a favorit. Mindegy mit csinálok akkor is csak a köret kell! Biztos nem főzök valami jól :wink: :) .

Finike!
A kajcsi majd javulni fog! Az a lényeg, hogy az újból mindig csak nagyon picikét rakjál, hogy szinte ki se érezze az ízét és ezt naponta minimálisan növeld. Akár egy hét is eltelhet mire almából almáskrumpli majd krumpli lesz.
Köszönöm kérdésed a fejfájásom végre elmúlt kemény 4 napig tartott de hál istennek túl vagyok rajta.

Zsókuci!
Örülök, hogy végre ilyen sokat írtál! Máskor is !!!!!!!!!!
Ruha vásárláshoz csak annyit teszek hozzá, hogy NEM LEHET ELLENÁLLNI!!! És nem is kell! Ez is az anyává válás folyamatához tartozik!!!! :wink: Itt kezdődik a gondoskodás nem igaz?

Mazsuzs!
Üdv itthon! Felmentés megadva! de csak egy pár napig aztán kegyetlenül várjuk a szép történetedet és a kegyetlen gárdisták címet kiérdemlők történetét! :wink: :)

Apukámal a jövő hét végén találkozunk. Pontosabban a családjával!
Megismerem a hugomat is akinek már össze vásárólgattam minden féle HappyBox-os cuccot! Persze erre a párom közölte, hogy ha rocker a kiscsaj :wink: akkor kevésbé fog örülni az én ajándékaimnak :) :roll: . Köszi APA a bíztatást :wink: :) .

Na most megyek
Mindenkinek puszi

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem annyit írtatok!

Judit!
Kicsit megnyugodtam, hogy nálatok sem különb a számítógép mizéria mint nálunk. Képtelenség akkor a gép elé ülni mikor a Tami is hatótávolságon belül van mert akkor tuti megnyomja a kikapcs gombot. Mintha tudnák, hogy mit kell cselekedni csakhogy végre velük foglalkozhassunk.

Fricky!
Még jó, hogy csak a cukrodat nézték és nem a vérnyomásodat mert gondolom az magasabb lett a kelleténél ettől a remek szervezéstől a kórházban. Azért ez a babakocsi biztos kárpótólt egy kicsit. Nagyon szuper, kíváncsi vagyok, hogy melyik jön be jobban a 3 vagy a 4 kerék. Nekünk csak a "snassz" négyes volt/van ezért kérem majd a tapasztalat infót.
Ja és persze nem utolsó sorban a pocak pedig gyönyörű!!!! :)

Mtücsök!
Szomorúan vettem tudomásul a sulival kapcsolatosat! Most kénytelen vagyok Sidet felcsigázni :wink: .
Azért te is jó vagy, mindenkinek írsz valamit csak azt nem mondod, hogy mi van Dóricicóval? Megtudtatok már valamit?

Adra!
Nagyon nagyon édesek ezek a drágák! Szóval Zsófi ott van a szeren, simán tartja a cumiját, hogy ne essen ki :wink: . Érdekes, hogy Zéténynek van több haja. Na és az a tartás apán! azért ez nem semmi szólj rá, hogy ez egy kicsit még korai lesz :wink: :) .
Örülök, hogy bevált a kengurus módszer biztos te is jobban érzed már magad, hogy emberek között lehetsz. AZ persze csak fokozza az élvezetet, hogy két ilyen drága társaságában. Szorítok, hogy az alvás az tényleg így legyen.

Dóri!
Hát komolyan mondom, hogy nekem csurog a nyálam! Szavakat azokat már nem is lehet találni mert annyira édesek ezek a drágák.
El is hiszem, hogy a büszkeségtől 3x akkora a cickód :wink: :) . Ági annyira aranyos, hogy ennyire szereti őket, ja és persze a róla készült fotó! kész nagylány! Nálunk is mindig a Tami akarja tolni a babakocsit én meg a "lábamközé" veszem a Tamit és úgy toljuk együtt mert neki az nem elég ha csak a szélét fogja! Azt néztem, hogy az Ági pici képe itt a szélén mintha nagyon hasonlítna a két hugicára nem?

Dalmacs!
Nálunk is a sajtos tészta a nyerő, pontosabban volt! Mostanában csak az üres tészta és az üres rizs a favorit. Mindegy mit csinálok akkor is csak a köret kell! Biztos nem főzök valami jól :wink: :) .

Finike!
A kajcsi majd javulni fog! Az a lényeg, hogy az újból mindig csak nagyon picikét rakjál, hogy szinte ki se érezze az ízét és ezt naponta minimálisan növeld. Akár egy hét is eltelhet mire almából almáskrumpli majd krumpli lesz.
Köszönöm kérdésed a fejfájásom végre elmúlt kemény 4 napig tartott de hál istennek túl vagyok rajta.

Zsókuci!
Örülök, hogy végre ilyen sokat írtál! Máskor is !!!!!!!!!!
Ruha vásárláshoz csak annyit teszek hozzá, hogy NEM LEHET ELLENÁLLNI!!! És nem is kell! Ez is az anyává válás folyamatához tartozik!!!! :wink: Itt kezdődik a gondoskodás nem igaz?

Mazsuzs!
Üdv itthon! Felmentés megadva! de csak egy pár napig aztán kegyetlenül várjuk a szép történetedet és a kegyetlen gárdisták címet kiérdemlők történetét! :wink: :)

Apukámal a jövő hét végén találkozunk. Pontosabban a családjával!
Megismerem a hugomat is akinek már össze vásárólgattam minden féle HappyBox-os cuccot! Persze erre a párom közölte, hogy ha rocker a kiscsaj :wink: akkor kevésbé fog örülni az én ajándékaimnak :) :roll: . Köszi APA a bíztatást :wink: :) .

Na most megyek
Mindenkinek puszi

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Én is alig győzlek most benneteket olvasni, de sikerült a végére érnem.

Zsókuci,
Örülök, hogy végre többet írtál. Jó volt olvasni, az a hálózsák tündéri. Hidd el, hogy kell a kis szívednek, hogy Te is vegyél valamit a kis csöppségnek. Egyrészt mert olyan izgi vásárolni, és olyan szépek ezek a babaholmik, másrészt, ahogy Szandra is mondta, ez is kell az anyává váláshoz. Bátran vásárolgass! Csak a pénztárcátok bírja! :roll: :lol:

Eszti!
Hát nem semmi, hogy mennyit kellett sorba állnod utána meg közlik, hogy kár volt végig várnod. Letolják az embert magasról, sajnos ismerős a helyzet! :? A pocakod szépen növekszik, nagyon formás. :lol: A babakocsival kapcsolatban én is kiváncsi vagyok, hogy mik lesznek a tapasztalataid. Elég stram kocsinak tűnik, a színe is nagyon jó.

Adra,
Zéti milyen ügyesen tartja már most magát, nem semmi. És jól látom, hogy egy picit mosolyog??? Hihetetlen. :D Zsófinak tényleg milyen kevés haja van, szinte nincs is, de olyan kis formásak, szépen kerekednek! Örülök, hogy azért ki tudtok mozdulni, kell a friss levegő a piciknek és neked is jól esett/esik egy kis séta, ugye?!

Mazsuzs,
Köszöntelek itthon! :lol: Látom neked sem volt jó véleményed a "gárdistáról". A szopi miatt ne aggódj, biztosan menni fog, csak lazán. Ha bármi kérdésed lenne, itt vannak jó tanácsok, segítőkész "kezek". Csak bátran kérdezz!!

Mtücsök,
Mi van Dórikával? Tudtok már valamit?

Most mennem kell!

Jó hétvégét Mindenkinek, de még úgyis jövök!

Kép
Kép
finike

Sziasztok lányok!

Mindig megpróbálok írni, de soha nem jutok a végére és kezdhetem elölről. Lassan kezd kialakulni a napirend amit nem mindig a Marcus borít, inkább a kisebb bátyus. Sajna nagyon nehezen megy az új családtag elfogadása, rám is haragszik igaz most már kezd velem megbékélni.
Nagyon szépek a csemetéitek!

http://kep.tar.hu/pocilo/
Így tudom csak felrakni a gyerekek képeit.

Most is úgy jártam, hogy mire megírtam eltűnt a fele, na majd később még próbálkozom. Addig SZÉP NAPOT.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok,

Alig győzöm olvasni, olyan sokat írtatok:-)
Nálunk ma vendégek voltak ebédre. Olasz ebédet csináltam, és nagyon ízlett mindenkinek. Arra voltam a legbüszkébb, hogy még a mennyiségeket is sikerült nagyjából belőni. Mindig attól félek, hogy nem lesz elég, mit főzök, ezért persze a fele mindig megmarad. A szűk családnak szükséges mennyiséget már meg tudom becsülni, de nagyobb társaságnál mindig gondban vagyok....Kicsit elfáradtam, de megérte:-)

Adra,

Nagyon édesek a manócskák! Ügyes vagy, ha már a két törpi mellett is sikerült beállni egy napirendre.

Pocilo,

Nagyon édesek a gyerekek :D Remélem, Milán gyorsan megbékél az új helyzettel...Írd meg szüléstörténetet Wordben. Ott bármikor félbehagyhatod, aztán bejezheted. Ha végeztél, egyszerűen másold át ide a szöveget. Már nagyon kiváncsi vagyok :)

Tücsök,

Remélem, Dórival minden OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szandra,

Az ismerősöm azt, mondta, hogy bezárják azt a sulit...még az sem biztos, hogy ezt az évet befejezhetik ott :(
Biztos nagyon izgulsz már az apukáddal való találkozó miatt. Fura lehet :?

Zsókuci,

Csatlakozom Finikéhez. Megvan a varázsa babaruha vásárlásnak. Nekem elvileg semmit nem kellett volna vennem Szonjusnak, mert Dancától, ill. az unokanővérétől örökölt mindent. Hát...persze, hogy nem bírom ki. Állandóan portyázom, és bővítem a ruhatárukat. Annyi ruhájuk van, hogy másik két gyerkőcnek simán elég lenne. Van néhány kedvenc turkálóm, ahol rendszeresen megfordulok. A neten is vettem már egy csomó mindent. Főleg a piciknek lehet nagyon olcsón, szinte új dolgokat venni. Amit Danca mostanában kinő, és nagyon fiús, azt pedig felteszem a netre, és eladom.

Eszti,

Nagyon állat a babakocsid. Én is kiváncsi vagyok a tapasztalatodra a 3 kerekűvel kapcsolatban. Vajon csak divat, vagy tényleg kényelmesebb?

Dóri,

Hihetetlen, hogy Ági már milyen nagylány :D A törpék még mindig gyönyörűek!!!!!!!

Mazsuzs,

Kitartás a szopival kapcsolatban, de a tápszer sem tragédia. Tényleg nem :D

Na megyek, tornázok egy kicsit. Túlzásba nem vihetem a dolgot, mert elapad a tejem. Dancával legalábbis elapadt, ahogy elkezdtem biciklizni. Most inkább nem próbálom ki...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

POcilo! megnéztem a képeket és most én is szeretnék még egy tündi-bündit. Hát annyira édes Marcell. És milyen szép. KOmolyan én nem tudok betelni vele, akkor Ti hogy lehettek?! Milán is nagyon szép ő már igazi nagy fiú. Mérges nagy fiú. Pedig gyönyörű kistesót kapott.

Szandra! én meg azon gonodolkozom hogy szurkálni én nem tudnék egy gyerköcöt. Az a baj hogy nem csak babusgatni kell őket. És ez egy kicsit elrettent, de nem teljesen. REmélem hugid örülni fog a vásárolt ajándékoknak. Ha egy picit is hasonlít rád akkor tuti. Gondolom ez egy hosszú történet hogy miért is szakadt meg a kapcsolatod édesapáddal. De tök jó hogy most egymásra találtatok. Veled izgulok és várom a beszámolót.

Judit! nem lehetne elővételi jogom Danca kinőtt rucijaira? én a neten nem merek rendelgetni, bár kinőtt rucikat már raktam fel én is és küldtem is csomagokat. A turikat én is nagyon szeretem, csak sajna az időm kevés :evil: De nagyon jókat szoktam kifogni.

ADra! én inkább szőkének látom Zsófit. Zéténynek meg a sötét haja jobban érvényesül.

Holnap megyünk játszóházba /légváras/ a Fáy u-i kézilabadacsarnokba. Kíváncsi vagyok milyen lesz. A gyerekeim tuti élvezni fogják.

jó éjt Edina
sidney

Rossz hírekkel jövök.... :(

Zsókuci Emese babója tegnap este megszületett 60 dekával.

Zsókuci azt mondta nagy fokú fertőzés volt a méhében, levált a méhlepény, császározták.
A jó hír az, hogy rugkapál, és életképes.
Kérlek titeket mindenki küldje az őrangyalokat hozzájuk, sok segítségre lesz szüksége a kis Emesének.
Bízzunk, hogy a kis csöppség elég erős lesz.

chesti

Sziasztok!

ÚRISTEN NEM TALÁLOK SZAVAK, REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESZ ZSÓKUCIVAL ÉS A BABÁVAL. NAGYON NAGYON DRUKKOLOK NEKI.

Köszi az érdeklődést, de sajnos Dórika leletei még nincsenek meg így nem tudok semmit írni róla.

A sulit pedig nem gondoltam meg csak elmélkedem, hogy tulajdon képpen mit is kéne csinálni gyes után.

majd még jövök, csak felébred az én kis drágaságom.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Azt meg lehet kérdezni, hogy melyik kórházban vannak? Néha írj róluk légyszi.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

NAGYON SZORÍTOK EMESÉNEK ÉS ZSÓKUCINAK, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN.AZ ÖSSZES ŐRANYALT ODAKÜLDÖM NEKIK,HOGY VIGYÁZZANAK RÁJUK. Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Mindenképpen értesítelek titeket is, tudom, hogy Zsókuci is igy szeretné. Ő kért meg, hogy írjam meg.
Ha ti is tudtok pozítiv történeteket koraszülött babákról, kérlek írjátok meg, akár pü-ben.
Mindennap hívni fogom, és ha üzentek neki, átadom.
Erősítenünk kell Zsókucit, ő is igy tenne értünk.

chesti

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szorítok a kis Emesének és Anyukájának! Bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Chesti!
A Bakáts téren vannak?
Légyszi amint vannak további híreid írd meg Nekünk!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Voltak akik kérték Zsókuci telefonszámát, h érezze gondolnak rájuk.
Én is úgy gondolom ebben a helyzetben biztos jól esne nekünk is, a sok bátorító szó.
Egyet kért, ne hívjátok ha lehet, inkább írjatok!

30/676-5316

chesti

Azt hiszem sokkot kaptam ettől a hírtől :cry: :shock:
Remélem, minden rendben lesz velük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha rajtam múlik, én a világ összes angyalát átirányítom hozzájuk!!
Szegény Zsókuci, hogy várt a a nyugodt, munka nélküli pocakos napokat........

Sidney,

Akkor mostantól kezdve neked küldöm át először Danca eladásra ítélt ruháinak a képét.

Na, megyek magamhaoz térni...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szóhoz sem jutok ....

Egy napra voltunk eredetileg kiírva.....

Kitartás, légy erős, legyél Emesével sokat, hogy érezze, hogy ott vagy!

Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Zsókuci!

Nagyon sok erőt és kítartást kívánok Neked!

Chesti írtam privit.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: