Délben írtam egy csomót, aztán elszállt, és azóta nem akart ez a b..honlap sem bejönni.
Na mégegyszer:
Kár, h nem tudtok jönni páran, de szerintem egy csomó ilyen tali lesz még, mert nagy rá az igény
ha így haladunk a meghívásokkal, akkor kéthetente partizunk:-)
Itt járt védőnő, azt mondta, h 8 hóig kellene HA-s pépet és tápit ennünk, aztán szép lassan jöhet a bolti pép is, h mire bevezetésre kerül a joghurt, túró, ne legyen gond. Viszont a gluteinmentességet is 7-8 hóig tanácsolja, a szakkönyvekkel ellentétben(6 hó). Addig csak rizs és kukorica, utána jöhet majd csak a többi gabona.
látni, mennyire eltérőek a vélemények, Perseláéknak 1 évet mondtak a HA-sra...és bármilyen allergia esetén ezt javasolja.
Pelle, az én borítékvásárlási ötleteimet már elmondtam telefonban, remélem azóta alakult vmi.
Tündi, részvétem. Ha nincs kocsitok, szerintem nagyon komplikált lesz ez az út, mert vihetitek a babakocsit is, azt körülményes a vonaton szállítani, de magán a temetésen jól jöhet. Meg hol, mikor tudod majd Biust altatni:-( Nem tudod vkire itthon rábízni, gondolom egy nap alatt megjárjátok. Most nem azért, h jófej legyek, de ha hétköznapról van szó, áthozhatod ide hozzám is, ha megbízol bennem és adsz használati útmutatót is
Áthívom egy barátnőm, aki egész du ráér, h ha mindkét csemete nyűgös, legyen aki dajkálja őket. Hétvégén sajnos mi sem vagyunk itthon. Szóval gondold át, és szólj bátran. Mint írtam, Kami mintagyerek újabban, alszik napközben is.
A filozófiai fejtegetéshez meg annyit, h szerintem én nem változtam meg. Ezelőtt sem néztem furcsán a gyerekesekre, bátran dajkáltam őket, sajnáltam, h nem tudnak b.kocsival bkv-zni, és felnéztem rájuk, h milyen rugalmas időbeosztás szerint élnek és boldogok. Azóta is ilyen a szemléletem.