Kriszta, Valentina Boldog Névnapot!
Látom mindenkit lázba hoztam ezzel a hold témával
Polixeni a 266 nap, az a betöltött 40. hét, mert ugye előtte van az a "holt" 2 hét, amikor még nincs is pociban a baba...
Visszafelé számolj, ne előre! Amúgy nekem így jött ki:
2006.08.17-re voltam kiírva, de Iván már 8-án megszületett. Azaz, 9 nappal előbb. Utolsó mesi :2005.11.10.+14nap, ami a "klasszikus" ciklus félidő, az 11.24. Elvileg ekkor kellett volna hogy összejöjjön Iván...a szülés kiírt dátuma mindig 28napos ciklusra szól, szal akkor született volna 2006.08.17-én, ha 2005.11.24-én hozzuk össze. De ő 9 nappal előbb jött, szal elvileg 11.24-től vissza 9 nap és akkor hoztuk össze. Ez 2005.11.15. Ugye elvileg mesi után kicsi az esélye a termékenységnek...Nekem meg 11.10-én jött meg utoljára. Van némi "csalás", mert 11.14-én volt az a holdállás, mint amikor Iván született, de mi pont 11.14-én huncutkodtunk
Itt néztem meg a holdálláskat:
http://paulcarlisle.net/mooncalendar/
semmin nem kell változtatni, csak a megfelelő dátumot beírod
Ez a dolog annyiban labilis, hogy az ember lánya azért sztem nem tudja, hogy napra pont mikor dobta össze azt a babát. Én most csak azért tudom, mert csináltam az LH-tesztet ezerrel...És Uh-n is voltam peteérés előtt...Szal leginkább visszafelé lehet kíváncsiskodni, ha vkinek megvan az is, hogy anno, akkor mikor volt együtt apával....
Tünde
Hajrá meló! de megértem, hogy be vagy tojva
Tenci
Nem vagytok eléggé baglyok
Nem gyúrok én a holnapi szülésre. Bár buli lenne Iván szülinapján hazajönni
Igaz, szegény...úgy döntöttünk, hogy csak Linda születése után egy héttel tartjuk meg, addig szóba sem hozzuk...
Brigi
Köszi a bíztatást
Hát nekem van azért olykor meredek jósló vagyis inkább az összehúzódás kemény, nem is az a klasszikus fájdalom...Szal nem is fáj igazán (hétfő éjjelt leszámítva), hanem bazirossz...Amikor nem tudsz lépni, de mozdulni sem, mert kemény a pocak, mint a beton és vhogy minden összerándul odabent....