Sziasztok!
Képek szuperek, mi is lassan eljutunk addig, hogy a fényképezőről letöltsük a szülinapi képeket. Akkor majd hozom.
Orsi, nekem egy picit zavaros volt, amit írtál. Most a Phillips-et akarod eladni, vagy azt is és közben egy aventeset is? A kép az aventes? És mindkettő bébiőr és légzésfigyu egyben?
Mert nekünk van egy angelcar, de az kölcsön és akarok majd egyet.....
Velünk zajlik az élet, két napja Halásztelken az utcánk előtt 100 méterre megállított a rendőr, rutinellenőrzés.....1 napja lejárt zöldkártya, 6 napja lejárt forgalmi. Este 8 óra, Levi hátul alszik, Petit kiszállítja, eléggé leizzadtam. Ilyenkor ugye rendszámtábla la, jogsi el és mehet az ember gyalog haza.
Szerencsére rendik voltak, helyszíni bírsággal hazaengedtek. Így a tegnapom azzal ment el, hogy kajtattam olyan szervízest, aki kitörli a motorhibajelzőnket (mert Murphy, hogy egy hete világít és úgy nem vizsgáztatják le a kocsit).
Mázli, hogy a közelben akadt egy rendes fickó, egy nap alatt megcsinálták a kocsit, apum is kijött segíteni, mert Levit is cipelni kellett mindenhova, közben meg nagybevásárlás apuval, mivel nem voltunk 3 hete. Kissé gáz volt, estére totál kikészültem.
Ma meg szerencsésen eltörtem a kislábujjam valószínű, mert brutál módon néz ki, már kezd lilulni is az ujjtő. A legszebb, hogy vakarom a fejem, mit tegyek, mert holnap ügyel Peti és most egyenlőre úgy néz ki, nem vagyok a mozgás bajnoka. A kisbéka meg persze most tanul kanapéra mászni, kisebb nagyobb sikerrel, felerészt hátravágódik, így ott kell lenni. De sportot űz belőle, hogy a lakás minden pontjáról 1 perc alatt odaér a kanapéhoz, futhatunk/nánk, ha menne....
Reni, nagyon várom ám az esküvői képeket, azok olyan csodásak!!!
És hajrá holnap. Azért az a 13 még messze van.
....megyek kajáltatni, mert balhé lesz a köbön.