Új privát üzeneted érkezett!

Bocs Timi...lenyúltam a laptetőt :oops: Nem volt szándékos ;)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hahó!
Reni! MOndjad, ki bántott? Izguljak neked egy Gozárért hétvégén ügyeletben? Vagy Tóthért? (MIkor Petya született ők váltották egymást....) Bár a 23-a már nem jött be :oops: ..., hiába, ha előre tudnám, ebből élnék. De Ancsában bízhatsz! Hajra MA!

Panka lelécelt a mamához. Tegnap Petya 1 éves vizualizáláson 8000 gramm (mobiltelefonostól, mert mire megmértük szerzett egyet valahonnan :lol: ) és 73 centi. Kicsit rám hasonlít már megint? De különben mindenki meg volt vele elégedve. Ja, közben még lenyúlta a doktornéni asztaláról a tollat, papírt. Kicsit érdeklődő a gyerekem...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

lányok, bocs, de ezt muszáj :oops:
ébredés közel 2,5 óra szundi után
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta
Nem bántott senki, és mégcsak a nevét sem tudom, csak volt egy megnyilvánulás, hozzáállás...máshoz, nem hozzám. De nyilván felfogás és nem az anyuka személye miatt...
Igen, Ancsában lehet bízni :D Ő tényleg boszi 8) Kár, hogy napot nem álmodott :lol: Azt, hogy kiért izgulj...nem is tudom. Nem kell személy szerint. Elég a szerencséért ;) Hogy nekem, akkor, ott jó legyen a doki ;)
Iván is ilyen megszerzős volt. Ő a pecsétekre hajtott :lol:

Orsi
Na, nem kell félned! Majd ontjuk a jobbnál jobb névötleteket :lol: Semmi gáz! Elnevezzük mi helyettetek a kissrácot :wink: :lol:
Amúgy Timi felvetése tök jó sztem! Mmint a Kornél. Szipszer Kornél, az jól hangzik ;) És a Kolossal is jó, mert mindkettő ritka, hasonló hangzású...Nekem fura, mikor vkinek van egy ritka nevű és egy "tucat" nevű gyerkőce, de ez én vagyok ;) Úgy értem Kolosból nem sok szaladgál, míg pl. Bence és Balázs az akad bőven...
Télen talán annyival jobb az alvás, hogy legalább a meleg nem ront a helyzeten....

Judy
Ez a kép...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ren!
A pecséteket a védőnő még idejében biztonságba helyezte, mert már látszott a mozgásból, hogy a toll az csak elterelő hadművelet... :lol:

Akkor szorítok neked az említett két úrért. Mindkettő nyugis, és békénhagyós, ha nincs különösebb esemény. És ha Rita ott van, akkor pláne.
És igenis legyen éjszaka, ha Te úgy szeretnéd. Szerintem az olyan meghitt és titokzatos, és békés, és illik egy születéshez.

Judy!
Nagyon, nagyon...

Kép
Kép
kriszta36

Judy, :lol: :lol:

Renáta, rendben akkor várom a javaslatokat! :lol: igen, én sem szeretném se Bencét se Balázst (bocsi Andi) mert abból sok van. pedig nagyon tetszenek - de így van ezzel sok pár is nemhiába sok van belőle. mi ritka nevet szeretnénk. én egy Kolost sem ismerek, aki meghallja mindenkinek tetszik - kivéve sógornőmék, ők azzal jöttek, hogy majd kólibaktériumnak fogják csúfulni. :roll:
Bendét sem hallottam még.
ha lány nevet kéne választanom egy tucat eszembe jut (oké van közte nem ritka is) de fiút... annyira örültünk mikor kitaláltuk a kolost. még mondtuk is, ha a 2. fiú nem lesz neve mert több nem tetszik. :lol: :lol: :wink:

akkor én is drukkolok a péntekért!!!!!
snooopy

Sziasztok!

RENÁTA-A laptető most neked jár!!!! :lol: :lol: :lol: Timi még ráér vele :wink: :wink: Amúgy meg ha olyan szülésed lesz mint Timinek.....akkor lehet elég lesz Rita,a doki meg csak asszisztálni jön be :lol: :lol: :wink:
Nem lehet egyszerű elviselned ezt a meleget.....de azért már tök jóóó,hogy a 38.hét is megvan :wink: :lol:

ORSI-akkor hajrá nevek!!!!!-nekünk van Kolos gyerkőc haverunk,és tényleg ő is olyan Kolis :wink: :wink: -Rita anyukája van,persze terveznek tesót-mondja kizárt,hogy mégegy fíú :wink: :lol: :lol: de ha lenne tutkó Konrád lenne-ezért írtam már én is neked,hogy teszik-e!-egyébként nálunk is kizárt volt a top10es nevek.......Bende tetszik,de nem így becézik a Bendegúzt????

JUDY-édes Anna,te nem pihiztél közel 2.5 órát???? :wink: :wink: :lol: közös képet kérünk máskor!!!! :wink: :lol: :lol:

TIMI-na hazaértél már????minden ok-adatokat kérünk.....jaaa és azt nem mondtad,hogy van tavalyi lekvár-azt hiszem akkor csomizhatsz nekem......

ZSÓ-készültök a szülinapi bulira????nemsoká egyéves !!!!! kiszámolnád mennyit aludtál 368 nap alatt?????úgy napi átlagot véve....szerintem rekorder lehetnél.....-de tökmindegy LeviLackó kárpótol mindenért

Kriszta-.édes lehetett Petya-nekem egyévesen mikor voltunk Mikeyval-majd szétszedte dokinéni cickóját....rácsapott én nem akarta elengedni :wink: :lol: :lol: -mondtam is,na Mikey már nem a tejet keresi...... :wink: :lol: :lol:

BRIGI-kispasik jól vannak????Petya már otthon???mit szól Benedekhez??? :lol:

ÉÉÉs köszönjük a feles köszöntéseket-aranyosak vagytok......igen már félév!!!! :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Orsi!

Én nevekhez hozzászóltam. Kornél. Szerintem.
Viszont Te nem válaszoltál a kérdésemre! :? Se itt, se ott!

Ren!

Arcleszedés..hogy értsd! :lol: Jázt a kezembe vettem és mondtam Neki, hogy boldog felediket kívánnak a Csajok. Erre egy sátáni vigyor :lol: :wink: kiséretében a két kezével megmarkolta az arcomat!!! :shock: :roll: Kiccccsit fájt!!! :oops: Na ez az arcleszedél! :wink:
Laptető meg hozzon Neked szerencsét!!!! :wink: Én ráérek! :wink: 8)
És én nem álmodozom Veled!!!! Folyamatosan az agyhelyemen vagy!!!! :lol: :wink:

Kriszta!

Hát én le sem merem írni Jáz adatait!!! :lol: 8) És ha nem hari (Tenci biztos nemhari!!) akkor én nem szorítok azért Rennek, hogy Tóth legyen bent ügyiben, mikor szül!!! :? :roll:

Boszi!

Végre!!! Hurraááááááááá!!!! :lol: :wink: :wink: És fini lett?!?! És kaphatok belőle egy virtuális falatkát?!?!?! :lol: 8)

Judy!

Anna nagyon cukkancs!!!! És ez a kép....!!!! :lol: :wink: Mintha másnapos lenne!!! Bocsi!!! :lol: :wink: 8)
És igenis vérig vagyok sértődve!!!! :lol: :wink: Miaz, hogy erre jártok és felénk sem néztek?!?!?! :wink: :lol: Nahátilyet!!!! :lol: :wink:

Most megyek, mert Cseh Laci úszik!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Halihó!

Orsi, az unoketesónk, Álmos Bende...sztem is nagyon szép név a Bende és ritka.
Nálunk főleg az játszik, hogy ősmagyar legyen, és ugye a többi névtől mindenkit kivert a frász, de 2. gyereknél már sarkamra állok. :wink: :lol:

Tenci, igen igen, készülgetünk, mindig amennyit hagy a fiatalúr, kis seprés, kis porszívó.
Szerencsére kaját apum intézi, csak vmi tortát kéne sütni. Bár Levi mondom, nem az az édesszájú gyermek. Alvás meg....pont mostanában jutott eszembe, hogy már annyira megszokott a min. 2 kelés, hogy már csak akkor feszülök, ha fog vagy mifene miatt óránként óbégatunk. DE: azért hogy teljes legyen a kép, már egyre többször 3-4 között veszem át a nagyágyba, nem 1-2 között, mint régen. Szóval haladunk.

Judy, nekem akár a jövő hét is jó. Hm? Persze kivéve amikor ünnepelünk, ez egy délután, még nincs fixálva, ha lesz, megírom!

Judy, kép... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni, Halász doki sztem is hihetetlen szimpi! Drukkkkkk ezerrel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na és akkor Tenci kérésére...Jáz mázsaeredmények! 8)

7060 gramm és 66 centi! :wink:
Na és Benedek vejem?!?!? :lol: :wink: 8) Mert erről nem szólt a fáma....meg az Anyja sem!!!!!!!! :lol: :wink:

Na ezért mondtam Kriszta, hogy akkor én le sem írom.... 8) Petyához meg Adri "ilyenkori" méreteihez képest......gurulunk!!!! :oops: :lol: :wink: 8) Én is!!!! :lol: :lol: :wink:
Pussz!!

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na, most lehet, hogy sok leszek:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Ilyen volt, ilyen lett:

Kép
Kép

Mosakodás előtt:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Panka:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Ja, az a hájgombóc a háttérben én lennék...

Kép
Kép
kriszta36

Tigrisem!
Tudod, hogy ezek a súlyadatok engem mán nem zseníroznak. :lol: Pankánál leszoktam erről....

Ja, és ha nem Tóth, hát nem. Mindent Neked! :lol: De az éjszakai szülés előnyeit fenntartom. Főleg az ügyeletes miatt.

Kép
Kép
kriszta36

Timi
Azért Zizi nem húsgolyó ;) Nagyon is falatka! Persze éretm én...Adrihoz képest...
Attól nem kell tartanom, hogy Tóth doki azt mondja ne nyomjak, várjam meg Vidát :lol: Alig kéne 1-2 hétig várnom :lol:

Kriszta
Miért jó az éjszakai szülés? Én előtte inkább aludnék egy utolsó jóóóó nagyot :D Viccet félre...az ügyi mivel jobb éjjel, mint nappal?
Petya egészen hasonlít rád :lol: De tényleg! Panka meg tiszta királylány :D
Ahogy elnézem Petya arcát...azért a szülinap ünneplés jobban bejött neki, mint maga a születés :lol: Mondjuk mi, anyuk is inkább tortázunk, mint nyögünk ;)
Hájgombóc? hahahahaha

Orsi
Jóvanmáááá, ez nem ér :) Bedobod azokat a neveket, amik tuti nem lesznek?! Ejnye...milyen dolog ez :lol:
Én is Timit erősítem a Kornélall ;) DE majd mazsolázok még :D
Ez a gúnyolás dolog...Szerintem mindenkit lehet. Ha nem a nevével, akkor mással. Arról nem is szólva, hogy mire a baktériumtörzseket tanulják, ez nem fog problémát jelenteni ;) :D

Zsó
Most az ősmagyar nevek is nagyon népszerűek :D Tele a játszó Hunorral, Nimróddal, Botonddal és sorolhatnám....Ja és a Csongor is nagyon népszerű. Az Álmos nekem is tetszik, de csak ha más gyerekét hívják így, én nem adnám....De van még Kadosánk és Karatonunk is...
Nálatok amúgy miért volt szempont az ősmagyar? Csak mert ezt eddig még senkitől nem kérdeztem....De érdekel. Oké...magyarok vagyunk...ennyi lenne a "titok"?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt!

Kriszta, szuper képek......és hájgombóc, de vicces vagy Te! :lol: :lol: :lol:

Reni, nincs ok, annyi, hogy csodás nevek és ha már vannak, ki kell használni.
Én Leventéről tudok, hogy sok van, de azért a Nimród, Zétény, Zalán hármas sztem jóval kevesebb. De nekünk úgyis lányunk lesz kistesónak, szóval a név meg már megvan házasság előttről. :wink: :lol:

Éjjel talán csendesebb, nyugisabb az osztály, nem? Legalábbis én ezt tapasztaltam.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok,

na végre, tegnap este már nem engedett be a bnet.... :?

Timi,
na jó, majd elnézek parkváros irányába távcsővel :D
Tegnap este kiderült, hogy még IKEA-ba is kell mennem hálistennek. Cseppet se lesz zsúfolt a mai napom, áh... Mindezt úgy, hogy max 6-ig hazaérjek, mert addig lehet elhozni a heti vízadagot. Gáááááááz
Azért Jáz sem gurul :D Szép husika, de csak módjával :D

Zsó,
mehet a jövő hét, majd szólj, hogy mikor jó.
Ha van hétfőn csiribiri-torna akkor oda azért benéznék, meg elvileg szerdánként van zenebölcsi. De majd alkudozunk, ha már tudod mikor értek rá ;)

Kriszta,
Petya nagyon naffiú lett :D Már villával eszi a tortát? Ejha... :D Mi még a kanálnál se tartunk.
Méghogy hájgombóc???

Orsi,
na ha szavazásra bocsátod, akkor még én is körülnézek nevek ügyében ;) De a Kornél tényleg nem rossz...

Na megyek, lassan indulnunk kell. Ráadásul le kell vakarnom a törpét a nagyapjáról :D
Ja tegnap apósom kitalálta Anna cégtábla-feliratát:
Molnár Anna Mínea Csatatérkészítő kisiparos :D

Na robogok. Este jövök, ha enged a bnet... :roll:
Szép napot!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Nem történ az éjjel semmi. Nagyon jól aludtam..ennyi mindössze, de hát ilyenkor már ennek is örülni kell :D

Ancsa
Napot véletlenül nem álmodtál? :lol: :lol: :lol:

Judy
Csatatérkészítő kisiparos :lol: Ez Ivánra is passzolna, meg az apjára is :roll: :twisted:

Timi
Tegnap éjfélig fent voltam....Most te ájultál be? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Renáta, oké, jól van igazad van...de a tuti neveket nem akartam lelőni. nekem van egy favorit, de arról még apát is meg kell győznöm. legkésőbb a szülésig megtudjátok. :lol: :lol:
amúgy a Kende nálam nagyon esélyes, mert ritka...de apának nagyon nem. szerintetek gáz?? :roll:

Judy, igen várom a névajánlatokat.
de Kornélt hagyjuk má! nekem nagyon nem, bocsi! :wink:

Ja és magyar nevek, a Kolos is az...és szerintem tök szép. én a Biblia nevekre kerestem rá annó, és ott sok szép van...de inkább lány: Eszter, Réka, Hanna... és ha lányunk lett volna akkor Ráchel. szerintem gyönyörű. :D

Kriszta, Pety nagyon cuki volt picinek, most meg olyna nagyfiú! lánykád meg... :D

Zsó, Judy
Játszóházban én is benne lennék, de délután nem értek rá?? :wink: bevallom kicsit rosszul voltam a melegtől, meg éhes voltam, és mint Judynak is meséltem a fejem állandóan fáj, de délutánra sokkal több energiám lesz. talán a 3 kávétól amit addig betolok. :lol: :lol:
snooopy

Sziasztok!

Orsi: Szerintem a Kornél nagyon szép és tényleg megy a vezetéknevetekhez!!! Nekem a Kende is tetszik!

Renáta:
Nagyon izgi!!!! Tudom,hogy már szeretnél szülni, de élvezd ki a pocakod!!! Nkem iszonyúan hiányzik..... Nem vagyok normális...

Kriszta: Szuperek a képek. Nagyon hasonlít a 2 gyerkőc egymásra! Panka kész hölgy már!!!

Judy: az a kép.... :lol:

Flórka Isten Éltessen

KépKép

KépKép
cukorfalat

Én szültem már éjszaka és nappal is, nem sok különbség volt a 2 között, max annyi,hogy a szülőszoba folyósójára most nem mentem ki a vajjúdás alatt.

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok en is kutvolgyis vagyok, mar van egy lassan 3 eves kisfiam akit szinten a kutvolgyiben szultem csaszarral mert faros volt es most varjuk a masodikat, evek ota olvasgatlak titeket de valahogy nem regisztraltam, lustasag?:))))

Renatanak annyi infom lenne hogy tudtommal jovo het csutortokon este biztos a meszaros lesz, akkorra beszeltem meg velel idopontot es azt mondta ugyeletben lesz:))) remelem tudtam valamit segiteni
polixeni

[Kép ][/url]
polixeni

sziasztok hogy lehet bekapcsolni hogy allandoan latszodjon a vonalzo?
koszi:)))
polixeni

azt hiszem megfejtettem:)))

Kép

Kép
polixeni

Orsi
Oké, vettem, Kornél törölve :lol: Nekem a Kende nem. Dehát nem is a mi gyerekünk lesz ;) Meg sztem ezek az "e" betűsök nem hangzanak olyan jól a Szipszerhez....Olyan név lenne hangzásban igazán jó, amiben van "a" vagy "é", ilyesmi....Mondjuk a Balázs ebből a szempontból jó...Ráhel nekem is :) De ez is olyan, mint az Álmos...nekem. HA más gyerekét így hívják, az tök tetszik!

Brigi
Most valahogy nem félek, hogy hiányozni fog a pocim. Bár az nyilvánvaló, hogy inkább a dinnye, mint a konyocsa, ami majd felváltja :roll: Mondjuk most arra sem érzek indíttatást, hogy mégegyet. Na nem mintha bármi esélyem lenne erre, de asszem köszönöm, egyenlőre a 2 tutira elég. Meg én könnyen dumálok. Fiú is, lány is...Végülis már nincs mire vágynom :oops: :wink:
Ivánnál már a pocak végén arról álmodoztam, hogy mikor leszek újra várandós....

Polixeni
Gratula a babához. Köszi az infót, de ha lehet, akkor nem bánnám, ha már nem lennék érintett a jövőhét csütörtökben :D Ezek szerint te Mészis vagy :)
Mostmár viszont ne légy lusta ;)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

ok megprobalok aktivabb lenni:)))

Kép

Kép
polixeni

sziasztok,

na sikerült hazaérnem... dögmeleg van a kocsiban. Sajna a klímát nem sikerült összehozni :?

Orsi,
a délután az alvás miatt nálunk kiszámíthatatlan sajnos. Van hogy már 1-kor elalszik, van hogy csak 3 körül... Meg amíg nincs klímám, addig délután indulni gázos, mert addigra forróság van a kocsiban. :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jöttem nyűglődni, míg szárad a körmöm :roll: Merthogy már ma kilakkoztam, pedikűr-manikűr a szombati lagzira...Úúúútálok mindent és mindenkit hangulatom van, amit csak tetéz, ha belegondolok, hogy szombaton minimum egy órát kell a tűző napon élveznem a tesómék Nagy Napját :roll: Árnyék nulla....A ruhám ugyan spagettipántos, de 2 réteg....ugye bélés, hogy ne látszon át...Jaaaaj...Elviselhetetlennek érzem magam :oops: :roll: :?
Köszi, hogy kinyöghettem magam :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta!
Nyugodtan. Ezért (is) vagyunk. :lol: Nehogy rosszul legyél! Bár még van egy nap... Hátha Linda megment.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Bocsánat, itt vagyok!
vagyis csak pár szóra, mert már ma megjártuk az ügyeletet, Lara láza reggel 38,6; 2 kor is, most nincs remélem nem is lesz. És fáj a pocakja.

vannak hírek a kórházról.
sajnos nem túl jók, és hát nem az igazi hír, mert még nem tudni semmi konkrétat, csak azt hogy szeptember 1-jétől magánkézbe kerül a szülészet!(valami konzorcium nyert, nem a Káli intézet) Sajnos ez a dátum már biztos, mert tegnap kaptak a dokik erről levelet. Sajnos hogy mi, hogy lesz azt nem tudják! :cry: TEljes bizonytalanság a szülést lehet hogy támogatja a tb, de ki tudja, de azt hogy ott vagy, meg ilyeneket lehet fizetni kell. Meg hogy az új "csapat" milyen feltételeket kínál a dokiknak!
Szóval nem túl jó hírek!

Mennem kell,

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Na kivasaltam egy inget Apának, na ennyi telt tőlem mára!

Tenci
De jó örülök, nem fogjátok megbánni, és mikor mentek!
Nézted hogy szülinaposoknak ingyenes( igaz van valami korhatár) szóval gyerekszülinaposnak! Meg pénteken 12 Euró. Ja meg ha visztek nagyit, az is jó, mert kedden meg nekik van kedvezmény.
Igen, én is örülök, hogy nektek is jó ovitok lesz!

Boldog féléves szülcsinapot Benedeknek!!!

Aprooka,
Ja, hát az már jó régen volt.
Nem csak ajánlással lehetsz tag, én végül nem is úgy mentem fel, hanem csak regisztráltam, mert úgy más az ajándék, és az nem tetszett. De ez csak későn derült ki számomra. Azért jó, ha úgy jelentkezel be, hogy egy régi ajánl, mert az kap ajándékot!
Mi Lara születése óta a költözésig járattuk Larának a Disney csomagot(http://www.egmont.hu/home.php?ugras=konyvklub), és nagyon szerettük, jók a könyvek és az ajándék is. De akkor úgye nem tudtam még, hogy mikor lesz fix cím ezért szüneteltettem. Viszont azóta elkezdtünk olvasni, és hát imádjuk a meséket, és most úgy döntöttem, hgoy akkor most a Micimacis könyvklubba (http://www.egmont.hu/home.php?ugras=konyvkluba)is bejelentkezünk, mert az is jó, szeretjük Tigriséket, és hát jók az ajándékok, már meg is kaptuk az első csomagot!
Szóval én csak ajánlani tudom!

Brigi,
Megszoktad már hogy eltünt a poci?
Hát igen, ha tudok írok, tudod én nem szeretek felületesen írni, én ha írok, akkor írok! Ha meg nem tudok akkor inkább nem! De majd próbálok!

Kriszta!
Örülök, hogy jól sikerült a csajnap, és hogy jól van Anyós!!! mondtad neki hogy visszasírom? Mit szólt?

Tigrincs
Boldog, boldog féléves szülinapot Jáznak (itt is)
édes ez a söprös sztory!! Imádnivalóak!!Szerintem aki jófej, az mosolyog rajta!
Én mindig égek, mert Lara még úgye nem beszél tisztán, és rövidit, és hol lakik???
erre a kérdésre a válasz, hú hát le sem merem írni?
P betű az stimmel, de a válasz, ahová el szokták küldeni az embert!
Szóval amikor valaki megkérdezi, hogy hol lakik, akkor ezt mondja,. :oops:
Szerinted! De a csúnya szót nem hallotta még!
Édes nagyon!

Vali,
na akkor várjuk a képeket! Meg Ádi hajáról is. Lara is egy hónapja kopi baba! Ő nagyon élvezi, nekem is megszakadt a szívem, mert Úgye Ő még lány is, és eddig is fiúnak nézték, pláne így. De azért igyekszünk kendőzni, meg kalapozni! De a haja érdekében mindent! És hát most még Ő is akarta, mert így olyan lett mint Apa, bár az enyémet is le akarta nyírni,.
Mármint milyen kisnadrág? Rendes? És nem zavarja a lábán? Bár Larát sem! :oops: :roll:

FireflowerÜdv a csapatban! Az Ő neve nekem sem mond semmit! De majd TE mesélsz róla! :wink:

Reni,
Hát megértem, hogy kiakadtál a családodra!

Vica
Boldog névnapot Lilinek!!!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és a csajok sem szóltak közbe!!!
nem, nem tudok semmi Barbiékról, pedig érdekelne engem is.
Édesek lehetnek a csajok!! képek???

Kati
szegény Anyukád!!!!Szorítok neki! Mit mondott a Sándor?
Szilvinek!
Majd gondolom jön!

Na megjött Apa, ezért gyorsan elküldöm!

Ha nem jönnék már jó éjt mindenkinek!!!

ancsaboszi

Orsi,

Milyen meglepetésvendég?
Neked hol csináltk a 18-20 heti genetikai uh-t?
Szép nevek!
És igazad van, hogy nem mondod el mindet!

Az a baj, hogy az ember ha ismer már egy olyan nevűt, ahhoz köti, így vagyok ezzel én is. Szóval Tigriském ajálata nekem ezért nem tetszik. Csak K betűs jöhet mint ajánlat?

Tigrincs
miért akarsz laptetőt?
Kedvenc szám? Én a 600 majd a 666 szerettem volna, de most majd a 6000 gyúrok! :lol:

Emese

Merre jársz?
Flokrának boldog, boldog névnapot!!!

Reni
Kivel bővült a nem szimpik listája?Sikerült megtudni a nevét?
Kihez kell akkor drukkolni, hogy ki legyen az ügyeletes? Nevet kérek, csak úgy tudok koncentrálni!!!
sajnos nap nem volt az álmomban, csak, hogy majd Rita tájékoztat, és úgy tudjuk meg hogy már nem mentek haza, csak külön :-)

örülök, hogy jól aludtál! Remélem ma is így lesz! vagy ne legyen!!
Menj el arra az esküvőre, tuti jó buli lesz!! és hol lesz? csak le kell sétálj?

Panaszkodj csak nyugodtan!!!

Kriszta
Édes lehet Petya, ahogy mindent elvett!
Annyira édesek!!!
és semmi baj Petya adataival, nagyon formás kis Pasi!!!
És hol vagy TE kövér???
ez a müvésznős kép nem semmi!
jöhet hozzám modellnek! :wink:

Judy
ezt tényleg jó, hogy feltetted!!
10 pontos!!!
jó a felírat!!! ez is 10 pont!!!

Veronikusz,
merre vagy????

Tigrincs
igen, igen fini és omlós volt!!!
és milyet úszott Lacika?

Polixeni

Légy üdvözölve "kis" csapatunkban! Gratula a babóhoz!!!
képek Botiról?

Látom mindenki alszik, vagy van valami jó film?

Andi???

Steffi hogy vagytok?

ancsaboszi

sziasztok, amit a korhazrol irtatok azt nekem mondta mar a dokim, a konzorciumot, meg hogy lehet fizetos lesz lehet nem, meg azt is hogy fel akarjak ujjitani az egesz osztalyt, tobb szuloszoba, nagyobbakat, szallodai szintu ellatas, de hogy miert kell meg fizetni miert nem tb tamogatott lesz a szules vagy sem nem lehet tudni. remelem nem vodroket meg letrakat kerulgetve fogunk szulni, de majd meglatjuk.

kepek botirol, haat, meg nezem itt mi van a munkahelyemen, mostanaban olyan soka z idom hogy meg a majusi kepek a gepen vanna, le sincsenek toltve:))))

tul nagyok a kepek es nem tudom hogy kell kicsinyiteni:(((( remelelm otthon lesz idom majd nekiugrom.

udv: Kata[/img]

Kép

Kép
polixeni

Jaj Ancsa, ne ijesztegess. hol fogok én szülni??? akkor rohadt drága lesz minden, ezzel az erővel mehetnék a telki magánkórházba is. (nem mitha akarnék)
még jó, hogy szerdán megyek Szabóhoz megtudakolom ő mit tud.
a végén még otthon szülök...

Renáta, ahogy Kriszta mondta nyugodtan gyere és panaszkodj, meghallgatunk!!!! :D

Ancsa, nemcsak a K betűsök jöhetnek. bármi jó. :)
nekem a kútban volt a 18 hetes UH. Tóth doki volt, ő mondta a fiút is.
snooopy

Orsi,

Igen, akkor még jó volt a nagy gép?
Nem ijesztegetni akartalak, csak elmondtam amit hallottam, hisz úgy szoktuk, ha valaki tud valamit azt mondja.
Igazából azon kivül hogy szeptember egytől magán kézben lesz az osztály azon kivül a doki sem tudott semmit.

ancsaboszi

Ancsa
nem, akkor sem volt már jó. :(
nem is úgy értettem, tudtam, hogy eljön ez is (a magánkézbe kerülés), mivel már volt róla szó, és köszi hogy elmondtad! csak tök rossz belegondolni, hogy mi lesz? hol szülök? marad-e a dokim ott? érted...egy csomó kérdés merül bennem, és rossz a bizonytalanság!
snooopy

Bennem is.

ancsaboszi

és akkor azzal a régi kisgéppel csinálta meg a genetikai uh-t?

ancsaboszi

Ancsa, egy kis géppel nézett, mondta is, hogy elég régi. de szerintem ezek az orvosok már annyi babát néztek így, hogy tapasztaltak.
snooopy

Ancsa
Nem tudom a "nemszimpi" doki nevét, de sajna olyat sem tudok, akit igazán szívesen, mert nem nagyon ismerem a felhozatalt. Inkább azokat szúrtam ki a folyosón, akik a "kösz nem" kategóriát erősítették, de átdumáltuk azóta Ritával a dolgot és ő megnyugtatott :)
Békásnál lesz a lagzi. Hát bárki bármit mond, én inkább aludnék Ivánnal azidő alatt :oops: Ma is már 1-kor kidőltem volna szívem szerint....MInd1, majd elválik mi lesz. Majd igyekszem jópofát vágni, csak az a baj, hogy nem vagyok az a típus :roll: Mondjuk ha tényleg 40 fok lesz napon, akkor a tesóméknak is lesz elegük, bár ők kevésbé érzik majd....Inkább a pocisok (mert nem én leszek az 1etlen, de csak én vagyok a finisben) és az idősek. Hát....biztos jó lesz....

Kriszta
Ez eszembe sem jutott, hogy leborulhatok a székről :shock: Majd viszek 1,5l-es vizet, az lesz a retikülöm :lol: Meg én lazán megteszem, hogy ha elég volt, akkor felállok és elsétálok az árnyékba...akkor is, ha az messze van a lényegtől :oops: 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Megyünk el nemsokára banzájolni, csak bekukk Reni miatt.....én a mai napnak drukkolok!!! :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Levifiúnak nagy nagy puszi 1. szülinapja alkalmából!!!!!!! (és mostmá nem kínozd jóanyád, egyél rendesen és igyál gyümilét :lol: :lol: :lol: )
snooopy

Hahó!

Levinek Boldog 1. Születésnapot kívánunk!!!!

Reni!
Vigyázz magatokra, ami nem tetszik, azt ne csináld, most Te vagy az első, meg Linda!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Levinek Boldog Szülinapot!!!!!

Zsó
Egy éve te "nyögtél",ma én fogok? :lol:

Ígérem szófogadó kislány leszek :D A napon üléstől szörnyen tartok :roll: Dehát 3 óra alatt még bármi lehet :lol:

Kriszta
Szívem szerint nem mennék :roll: De mégis csak a húgom....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Levinek nagyon boldog 1. születésnapot! Jó bulizást, gyönyörű az idő ma!

Engem is megdöbbentett ez a hír, amit a kórházról írtatok. Nem igaz, hogy mindig van valami a Kútvölgyivel. Nem olyanrég, hogy marad-e egyáltalán ott szülészet vagy sem. Most meg ez.
Jövőhéten én is megyek a Sándor dokihoz, rákérdezek, hátha tud már valamit.

Közben van egy jó hírem is.
Szerdán voltunk 4D-n, s kiderült, hogy a kis pocaklakó kisfiú. Nagyon kis édes volt, úgy mocorgott jobbra-balra. :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Pocaklakó kis Tomi - 13 hetesen (méretei alapján már 14 hetes)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Szomorúan olvasom Ancsa sorait :cry: Én azért remélem,hogy valami csoda folytán mégsem lesz privatizáció.

Tenci: Neked még nem válaszoltam.... :oops: Itthon van már Petya. Egyenlőre még nem féltékeny, sokat puszilgatja :lol: Bár szegény Beni kiképzés alatt van. Volt már, hogy "lelökte" a fejét a cicimről.

Sissy: Gratulálok a kisfiúhoz!!!

Ancsa: Nem nagyon szoktam meg, hogy nincs poci, de ez valószínű, hogy annak köszönhető, hogy már többet nem leszek pocakos és ez miatt szokom nehezen a gondolatot.

Renáta: Lehet, hogy most azt érzed, hogy nem fog hiányozni a pocak (én is így gondoltam), de aztán kibújik Linda és rátör a érzés...
Kíváncsi vagyok, hogy ma vagy holnap elindul-e a kicsilány? Ha nem akkor szerintem húzd ki míg a doki visszajön szabiról.

Tigrincs???? és a többiek.....

Levinek nagyon boldog 1 szülinapot!!!!!

Lilluska és Borsika Bogiját is Isten Éltesse névnapjuk alkamából!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sissy
Gratula KisTomihoz ;)

Brigi
Ne legyen igazad :) Mmint pocak ügyben...Könnyebb lenne, ha nem bánkódnék, hogy én többet nem....De most tényleg azt érzem, hogy Lindával teljes a kép.
Hogy várja meg Vidadokit...Nem is tudom...az már betöltött 41. hét lenne...biztos, hogy akarom én azt??????????? DE arra kíváncsi leszek, hogy esetleg holnap lesz-e kedve :D

Szertartást túléltem. Vagyis én viseltem legjobban a meleget :lol: De komolyan! Igaz, ezt már a csajok is csodálták a játszón :)
Úgy bőgtem, mintha tesómnak nem is a nővére, hanem az anyja lettem volna :roll: Hülye hormonok :evil: És akkor még jött az anyakönyvveztető azzal, hogy majd amikor édesanya lesz és annél szebb fájdalom, meg amikor a baba felsír...Hát sejtitek :cry: :cry: :cry: :lol: De sminkem szépen megmaradt. Igazatok volt, örülök, hogy elmentem, mert mindenki ámuldozott, hogy milyen jól nézek ki 8) Hááát, ahogy elnéztem Zsoltit, mikor meglátott teljes díszben....Asszem szívesebben vitt volna engem az ágyba Iván helyett :lol: Tök odavolt, hogy milyen dögös és szexi vagyok 8)meg szebb leszek, mint a menyasszony :lol: Tesóm is nagyon szép, panaszra semmi ok ;) Bár láttam hétfőn a ruhapróbán, de azért most lett teljes a kép...
Szóval nagyon jó érzés volt, hogy Zsolti odáig volt, mert ugyan sokat mondja, hogy csini vagyok, de ezt, amit ma láttam a szemében....hát rég volt...még Linda előtt...

Boldog Névanpot a Bogiknak!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?