Sziasztok!
Na kivasaltam egy inget Apának, na ennyi telt tőlem mára!
Tenci
De jó örülök, nem fogjátok megbánni, és mikor mentek!
Nézted hogy szülinaposoknak ingyenes( igaz van valami korhatár) szóval gyerekszülinaposnak! Meg pénteken 12 Euró. Ja meg ha visztek nagyit, az is jó, mert kedden meg nekik van kedvezmény.
Igen, én is örülök, hogy nektek is jó ovitok lesz!
Boldog féléves szülcsinapot Benedeknek!!!
Aprooka,
Ja, hát az már jó régen volt.
Nem csak ajánlással lehetsz tag, én végül nem is úgy mentem fel, hanem csak regisztráltam, mert úgy más az ajándék, és az nem tetszett. De ez csak későn derült ki számomra. Azért jó, ha úgy jelentkezel be, hogy egy régi ajánl, mert az kap ajándékot!
Mi Lara születése óta a költözésig járattuk Larának a Disney csomagot(
http://www.egmont.hu/home.php?ugras=konyvklub), és nagyon szerettük, jók a könyvek és az ajándék is. De akkor úgye nem tudtam még, hogy mikor lesz fix cím ezért szüneteltettem. Viszont azóta elkezdtünk olvasni, és hát imádjuk a meséket, és most úgy döntöttem, hgoy akkor most a Micimacis könyvklubba (
http://www.egmont.hu/home.php?ugras=konyvkluba)is bejelentkezünk, mert az is jó, szeretjük Tigriséket, és hát jók az ajándékok, már meg is kaptuk az első csomagot!
Szóval én csak ajánlani tudom!
Brigi,
Megszoktad már hogy eltünt a poci?
Hát igen, ha tudok írok, tudod én nem szeretek felületesen írni, én ha írok, akkor írok! Ha meg nem tudok akkor inkább nem! De majd próbálok!
Kriszta!
Örülök, hogy jól sikerült a csajnap, és hogy jól van Anyós!!! mondtad neki hogy visszasírom? Mit szólt?
Tigrincs
Boldog, boldog féléves szülinapot Jáznak (itt is)
édes ez a söprös sztory!! Imádnivalóak!!Szerintem aki jófej, az mosolyog rajta!
Én mindig égek, mert Lara még úgye nem beszél tisztán, és rövidit, és hol lakik???
erre a kérdésre a válasz, hú hát le sem merem írni?
P betű az stimmel, de a válasz, ahová el szokták küldeni az embert!
Szóval amikor valaki megkérdezi, hogy hol lakik, akkor ezt mondja,.
Szerinted! De a csúnya szót nem hallotta még!
Édes nagyon!
Vali,
na akkor várjuk a képeket! Meg Ádi hajáról is. Lara is egy hónapja kopi baba! Ő nagyon élvezi, nekem is megszakadt a szívem, mert Úgye Ő még lány is, és eddig is fiúnak nézték, pláne így. De azért igyekszünk kendőzni, meg kalapozni! De a haja érdekében mindent! És hát most még Ő is akarta, mert így olyan lett mint Apa, bár az enyémet is le akarta nyírni,.
Mármint milyen kisnadrág? Rendes? És nem zavarja a lábán? Bár Larát sem!
FireflowerÜdv a csapatban! Az Ő neve nekem sem mond semmit! De majd TE mesélsz róla!
Reni,
Hát megértem, hogy kiakadtál a családodra!
Vica
Boldog névnapot Lilinek!!!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és a csajok sem szóltak közbe!!!
nem, nem tudok semmi Barbiékról, pedig érdekelne engem is.
Édesek lehetnek a csajok!! képek???
Kati
szegény Anyukád!!!!Szorítok neki! Mit mondott a Sándor?
Szilvinek!
Majd gondolom jön!
Na megjött Apa, ezért gyorsan elküldöm!
Ha nem jönnék már jó éjt mindenkinek!!!