Sziasztok Csajócák!
Mieza, én a 13-14. hétig kentem kb. a leszívástól (nem emlékszem pontosan) a krémet és folyamatosan konzultáltam Nórával! De ahogy érzed!!!
Rita, én két naposan kaptam vissza a két kicsikémet és ugyan mindketten elindultak, végül egy picúrka maradt velem! Szorítok nagyon – neked is!
Az első lombiknál 3 naposan kaptam vissza őket amúgy. Én el voltam kenődve nagyon, hogy ilyen korán visszajönnek anyába, de aztán a jó oldalát nézve, azt mondtam, h. így legalább kevesebb időt vannak külön az igazi helyüktől!
Macsek, ez milyen fajta kutyuli? Annyira édes!
Zsuzska, üdv. én is!
Én Szűcsre szavazok! S néha pokróc eléggé, de amúgy jó szakember!
Breki, nekem sem mondta Sz ügynök, h. igyak meg 5 litert, ne izgulj, max. hogy igyak sok folyadékot! Én is itt hallottam a lányoktól. Szerintem ez túlzás is. Ha 5-öt ittam volna, akkor akár be is költözhettem volna a klotyóra! Én kb. 3-at szlopáltam meg… de ez alkati kérdés is. Te is kis vékonyka vagy, szerintem elég a 3, max. 4 liter!
Ez nagyon tetszik: „ezt nem mesélték még a fórumon?” Szerintem tuti olvasgatnak minket… nem csak a recepciósok!
Szerintem ez csak később jelentkezik, mármint a túlstimu, de azért figyelj oda… viszont nem hiszem h. nálad gond lesz!
Szóval nyugi, tényleg ne parázz, minden úgy lesz, ahogy kell!
Ja és soha életemben nem voltam hányós… még gyomorrontásnál sem és az első pár hétben mégis jött rókakoma
Woody, hurrá uccsó hónap! Sok-sok kitartást neked! Nagyon jó pocisnak lenni, tényleg, de picit irigyellek, hogy már ott tartasz, de csak amiatt, mert problémamentes szép terhességed van/volt végig! Remélem, nekem is az lesz!
Húúú, ez a Bola csengettyű engem érdekelne! Breki, lehet neten venni v. vmi szaküzlet?
Bár nem túl olcsó…
Judit, nem volt hatching? Nekem a másodiknál csináltak, szerintem az endo miatt! A fagyiknál pedig mindig csinálnak!
Amúgy normál esetben a 3 lombiknál/tól szoktak, ill. fagyisoknál!