Új privát üzeneted érkezett!

Na látod!!
Ott vár rátok,és tudja,hogy sokáig kell várni (szerencsére :) )!
Vendég

Hallottatok az akupunktúrás karkötőről hányinger ellen? :shock:

Próbálta valaki?
Tudom,én még ráérek,de jó tudni,hogy vannak lehetőségek :D

Ráadásul bioboltokban kapható,ártani nem árthat :)
Vendég

Kubu, neked is pihi!
Nem is írtam, hogy Marci nagyon édes a képeken (főleg amikor a szekrényben van)....

Lukácsné, sajnálom, hogy nem tudtál aludni. Nekem is van olyan, hogy fent vagyok 2 órát is.
Már nehezen megy a dolog. :?

Maccs, szép a pocakod!
Na és a kutyus is édi!

Andrea, 1 fagyibaba, Juhuuu!

Kisbeeka, nekem van valami ilyesmi karkötőm. Nővéremtől kaptam, ő rendszeresen használta, mivel a 2. babával sokáig nagyon rosszul volt. Neki bejött a dolog.
Én mivel talán 1 napot voltam rosszul, így nem volt szükség rá.

Zsuzska, üdv nálunk.
Én Skribához jártam. Nekem szimpi, ok van egy stílusa de meg lehet szokni. Velem mindig nagyon rendes volt. De sokan nem tudnak vele kijönni, akkor váltanak. Nálam ilyen nem volt.
Minden dokinak vannak jó és rossz napjai az tuti, neki is van ilyen az tuti. A lényeg, hogy azt nem szabad egyik dokitól sem várni, hogy a lelkünket ápolják. Azok majd mi leszünk és a férjed/párod!
Én mondjuk nagyon hálás vagyok neki, hiszen neki köszönhetem a kis pocaklakóm.

Ma reggel voltam a Jánosban. Volt vérvétel, vizelet, kenetvétel és CTG.
Lilim nem volt valami aktív, kérdezte a hölgy, hogy ettem-e? Mondtam, hogy nem mivel éhgyomorra jöttem a vérvétel miatt. És kaptam csokit, hogy felébredjen a drága. Be is indult.
Jövő héten ismét megyek. Így már tényleg elkezdtem az utolsó hónapot! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lili beindult a cukortól :lol:
Az biztos jól felpörgette! Nagyon jó érzés lehet... :)

Nem szoktam amúgy hányós lenni,bár most a talin mondták a volt osztálytársak,hogy ettől teljesen független,úgyhogy még bármi lehet.

De mondott az egyik lány valamit,akinek szintén éveket kellett várni a babára:
azt mondta,hogy egy biztos,ezerszer jobban fogom élvezni a terhességet,mint azok,akiknek "csak úgy" összejött.
Szerinte is csodás.
Vendég

Ha már írtam Nektek azt a csengettyűt nemrég:
ezt találtam:

"Bola csengettyűs lánc kismamáknak

Ára: 5.729 Ft

Kismamáknak kiváló ajándék lehet ez a kis medál, amely játékos csengettyűhangjával megnyugtatja a babát.

Egész napra elvarázsol, kiegyensúlyozottá tesz ez a BOLA. A hagyományok szerint várandós kismamák viselik, ugyanis a gömb kellemes hangjával a magzatot is megnyugtatja. Ha a mama a várandósága alatt egy hosszú zsinóron a pocakjáig lelógatva hordja, akkor a hangját a baba a születése után is megismeri, és nagyon hamar megnyugszik tőle.

A Bola az indonéziai szigeteken és Mexikóban is hagyományos viselet a várandós nők körében. Gyönyörű, többnyire gömb alakú csengettyűk, amelyeknek a finom kis hangját a babák már az anyaméhben hallják 20 hetes magzati kortól. Az ismerős hang a születés után is megnyugtató a babának, valamint szoptatós láncként is használható. Az ismerős csengettyűhang megnyutatja a kicsit akkor is ha esetleg a mama épp nincs vele. A kilenc hónap alatt hosszú láncon (selyem vagy bőr) hordjuk a köldök felett.

Ékszerként nem csak kismamák hordhatják!

Átmérő 20mm"
Vendég

Woody: nagyon izgalmas lehet az utolsó hónap!
Nincs frissebb képed a babóról?
Vendég

Andi,
nem, nekünk nem volt hatching! Jól ki is akadtam amikor a sikertelenség után utánaolvastam a dolgoknak :evil:
Lehet hogy már régen itt lenne a baba a pocimban :cry:
DE ezt Z-nek is tudnia kellett volna!!!!
Mindegy, most már nem bosszantom magam...majd S-sel megbeszélem a fagyik előtt. Úgy tudom, hogy náluk amúgy is gyakran csinálják, így meg, hogy a sima visszaütetés nem sikerült, meg előrehaladott korban vagyok, szerintem szükség van rá!

Lett egy fagyitok is?
Az jóóóóóóóóó! Mert ugye ha most nem is lesz rá szükség (mert ez most sikerül :idea: ), akkor majd lehet kistesó belőle :)

Béku,
tecc ez a csengettyű, szerzek is majd, ha már végre...

Woody,
utolsó hónap? Nagyon izgi :D Hamarosan a karodban tarthatod Lilit!!!

Kép
judit0713

Judit: szerintem lehet, hogy ez a biológuson múlhat.. legalábbis nekünk Ilona, a biológus (fiatal vörös hajú) mondta, hogy így lesz... mert 35 felett megvastagodhat a széle, és így viszont könnyíthetnek a kibújásukban...
Biztos hogy Nálatok nem alkalmazták????
andrea-1

Sziasztok Csajócák!

Mieza, én a 13-14. hétig kentem kb. a leszívástól (nem emlékszem pontosan) a krémet és folyamatosan konzultáltam Nórával! De ahogy érzed!!! :wink:

Rita, én két naposan kaptam vissza a két kicsikémet és ugyan mindketten elindultak, végül egy picúrka maradt velem! Szorítok nagyon – neked is! :D
Az első lombiknál 3 naposan kaptam vissza őket amúgy. Én el voltam kenődve nagyon, hogy ilyen korán visszajönnek anyába, de aztán a jó oldalát nézve, azt mondtam, h. így legalább kevesebb időt vannak külön az igazi helyüktől! :D

Macsek, ez milyen fajta kutyuli? Annyira édes! :D

Zsuzska, üdv. én is!
Én Szűcsre szavazok! S néha pokróc eléggé, de amúgy jó szakember!

Breki, nekem sem mondta Sz ügynök, h. igyak meg 5 litert, ne izgulj, max. hogy igyak sok folyadékot! Én is itt hallottam a lányoktól. Szerintem ez túlzás is. Ha 5-öt ittam volna, akkor akár be is költözhettem volna a klotyóra! Én kb. 3-at szlopáltam meg… de ez alkati kérdés is. Te is kis vékonyka vagy, szerintem elég a 3, max. 4 liter!
Ez nagyon tetszik: „ezt nem mesélték még a fórumon?” Szerintem tuti olvasgatnak minket… nem csak a recepciósok! :lol:
Szerintem ez csak később jelentkezik, mármint a túlstimu, de azért figyelj oda… viszont nem hiszem h. nálad gond lesz!
Szóval nyugi, tényleg ne parázz, minden úgy lesz, ahogy kell! :wink:
Ja és soha életemben nem voltam hányós… még gyomorrontásnál sem és az első pár hétben mégis jött rókakoma :twisted:

Woody, hurrá uccsó hónap! Sok-sok kitartást neked! Nagyon jó pocisnak lenni, tényleg, de picit irigyellek, hogy már ott tartasz, de csak amiatt, mert problémamentes szép terhességed van/volt végig! Remélem, nekem is az lesz!

Húúú, ez a Bola csengettyű engem érdekelne! Breki, lehet neten venni v. vmi szaküzlet?
Bár nem túl olcsó…

Judit, nem volt hatching? Nekem a másodiknál csináltak, szerintem az endo miatt! A fagyiknál pedig mindig csinálnak!
Amúgy normál esetben a 3 lombiknál/tól szoktak, ill. fagyisoknál!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szia Navi!!!! :)

Bola csengettyű kapható Neten is,4200-tól van "már".

http://zoldello.hu/index.php?id=termekek&art_id=2193&nyelv=hun

http://www.babamosoly.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=31&Itemid=42 itt van többféle is :)

Nekem nagyon tetszik!!! És annyira helyes volt a lány pocakjára lógatott csengettyű :)
Azt hittem,hogy vmi kabala :)

De mást is találtam,ami tetszik:

"AngelSounds Magzati Szívhang hallgató
Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató segítségével meghallgathatja még meg nem született gyermekének szívhangját, és egyéb csodálatos hangjait, többek között például csuklását, mocorgását. A készülék segítségével felveheti ezeket a hangokat, rögzítheti, megőrizheti, vagy elküldheti családtagjai, ismerősei számára e-mail-ben."

http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=JPD100S2&begin=0
Vendég

Köszi Breki, már rá is kattantam erre a láncra :D Jó lenne azért vmi boltan megnézegetni őket, nemcsak netről rendelgetni, az elég lutri, de majd még kiötlöm! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem mondta a dokk,hogy tudna a fórumról,csak olyan volt a szitu azzal,hogy nem magyarázott el semmit, azzal,ahogy "elvárta" hogy én egyből tudjam,mi az,MINTHA... :)

A recepciósok olvassák? :)
Amúgy párom is mondta,hogy miért ne olvasnák a dokik is szabadidejükben,miket írkálunk :lol:

Akkor kínos lesz menni Sz-hez,miután agyon dícsértem,hogy milyen cuki volt :shock: :lol: :lol:
Vendég

Navi: elég egyszerű kis dolog,nem túl extra külsőre :)
hosszú láncon lógó 2 cm-es csengőcske,de szerintem tündéri!!

A baba tuti imádni fogja :)
És ez maradandó emlék lesz!
Vendég

Vendég

Megittam 2 óra alatt egy liter narancslevet :lol: :lol:
Párom nem hinné el,annyira nem szoktam inni :)
Ez majdnem a teljes napi adagom szokott lenni... :? :shock:
Vendég

Kisbeeka,
tegnapra boldog születésnapot Neked.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Béku,
kicsit elkalandoztam a csatolt oldalakon...ilyenkor mindig annyira várom már, hogy legyen újra babám!
Pedig már a sikertelen lombik után kezdtem magam meggyőzni, hogy ha nem lesz, az sem tragédia, maradunk kétgyermekes család...de valahogy nem nagyon akaródzik lemondani a picurkáról :oops:
Már ha kát nagy ló kamaszt még gyereknek lehet titulálni :shock:

Kép
judit0713

Kukk,
Épp alvás van, én meg lógatom a lábam juppppé !

Judit,
Örülök a mozgalmas hétvégének.

Kisbeeka,
Drukkok és nyugi :lol: Csakis pozitív gondolatok !
Wellness ajándék nagyon szupi !
Karkötő: és a karodat szurkálja ? 8)
Bola: az mit jelent hogy szoptatós lánc ?
Van/volt olyan fórum ahol pl. Sz is írt…..
Tummy Tub: imádják a bébik, de ennyi pénzért nonszensz….

Andrea,
Hajrá bónuszfagyasztás.

Ms,
Remélem jól vagy !

Woody,
Én is ma hívtam Adriennt ctg időpont miatt mondta hogy jaj a héten ne akarjak menni mert őrültek háza van :!:
Húúúú uccsó hónap, mindennel készen vagytok ?
Nekem Marcus amikor nagyon nem akart felébredni mindig azzal a pisztolyszerű valamivel ébresztették, odarakta a pocakomhoz és az gerjesztett valami hangot asszem.

kubuspace

kubuspace: melyik az a fórum ahol Sz is ír?
Vendég

Kisbeeka, már nem kapok képet a dokitól. Az utolsó kép a 4d-s képek. Már a ff képek nem olyan jók. De hamarosan élőben láthatom, már alig várom na és a férjem, már állandoan azt kérdezi, hogy mikor érkezik. :D

Kubu, ma elég nyugi volt, még Adrienn is mondta, hogy ez nagyon ritka (én 1 hete kaptam ezt az időpontot). Viszont jövő hétre 10:30-ra megyek hétfőn, mivel már reggel tele volt minden. Te jövő héten mikor mész?
Igen az egyik lánynak is azt csinálta, nálam csak csoki volt. :)

Szerencsére készen vagyunk a babszobával. Holnap kezdem el kimosni, vasalni a ruhákat. Anyukám jön majd segíteni.
Már csak egy van, hogy össze kellene pakolnom a kórházi dolgokat. Eddig nem is gondoltam rá, te talán már ideje lenne....

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Ma megvolt a fogorvosi túra, hát megszenvedtem rendesen, de gazdagabb vagyok egy gyökértömött foggal. Most borogatom és kezelem, mert nem volt sétagalopp. Most pár hét szünet, aztán jön a java - húzás igérkezik, de abból vésés lesz, na ezt azért kihagynám, inkább még pár gyökérkezelés, de hát ez van.

Állás ügyben még semmi, de azon vagyok, csak épp semmi a láthatáron.

Hétvégét meglátjuk. Család haragszik, hogy nem össznépi gyülést akarunk a férjemmel, tehát mi külön megyünk, mégis csak a sajátunkhoz megyünk és a szülők mi vagyunk, bárki bármit szeretne vagy se.

Kubu,Woody: tényleg vigyázzatok magatokra és szerintem a kh-i holmi is lassan helyére kerülhet, jött már baba sajnos előbb!

Kubu: szerintem igen egy a barátosnénk és meseszép fiúcska anyukája. Olvaslak a János kh-as topicban.

Macs: cicólak nagyon szép, és kutyus sem akármilyen! Vöröscicó hogy viseli ill. kutyi őt?

No mára ennyi mert fáj a fog

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok lányok!Ma 3.napon nem kaptuk vissza őket,mert mind a4 szép és várhatunk szerdáig.Nem tudom örüljek-e,remélem túléli néhány azt a bizonyos kritikus 4.napot!azt mondták ,így viszont nem lehet nekik segíteni a kibújásban,mert sérülhetnek.Ha mind a négy,akkor már a maradék kettőt fagyasztani sem lehet /kettőt kérünk vissza/Ezek a hátrányok,de úgy érzem a szívemben,így leszünk nyerők.Nehéz volt a döntés.de tudom,hogy nagyon jó helyen vannak a kicsikéink! A sok folyadék,+ fehérje tényleg segít,semmi bajom.kopp-kopp
ritabmc

Sziasztok!Köszönöm a hozzászolásokat,most ezek után gondolkozhatok,hogy még is melyik legyen.Én mindig is a férfi dokikra szavaztam viszont a S ügynök (ahogy itt irjátok) rákérdezett,hogy XY a dokim,mert Ő már nagyon régen ismeri.Ezért is gondolkoztam el,mert volt egy olyan érzésem,hogy talán ez egy kicsitt könnyithet a dolgon.Valószinü a véletlenre bizom.Egyébként holnap megyek HSG-re,ezzel kapcsolatba tudtok valamit?A BMC-s dokik csinálják,vagy egy más doki a János korházból?Mégegyszer köszike a segitséget mindenkinek,olyan jó érzés itt "megbeszélni" a dolgokat,mert gyakorlatilag a családon kivül még senki nem tudja,hogy a BMC-be járunk.
zsuzska2007

Jön valaki bmc be szerdán?
ritabmc

Sziasztok!

Gyors leszek és kíméletlen, a többit majd később és jól figyeljetek, mert csak 1x mondom el! :lol:

Kahlan:
Füvesbá receptjét feldobnád? Kösszike! :)

KPN:
Ugyanezt mondta nekem is egy nődoki a kórházban, hogy miért nem ezekkel a vizsgálatotkkal kezdik?

Andrea:
Babafesztivál? Kész vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap nem volt sok időm, de annyira örülök, hogy benn vannak a picurkáid és még fagyis is lett! Gratulálok!:)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Macs:
Te kis bevállalós! :) Édi a kutyuli, de vigyázzatok, kissé makacs fajta, de imádnivaló, egyik kedvenecem a foxi.
Gratulálok a vegyespároshoz, ez mekkora öröm! :)

Bocsesz, de rohanok, mert ma lesz IR-kontrollos vérszivornya-party.
Kérekszépen sok-sok pozitívat tőletek, szeretném, ha szépen javultak
volna a tavalyihoz képest az eredményeim.
Kép

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Zúgolvasó jelentkezik. Rendszeresen olvaslak Titeket, bár az elmúlt 4-5 napban nem tudom miről volt szó, mert rengeteg ügyintézni valónk volt az örökbefogadás miatt, de
ÖRÖMMEL ÚJSÁGOLOM el nektek, hogy.

[size=18]2010.07.05-én 9.37-kor megszületett a kislányunk. Súlya: 2090 gr., hosszúsága: 48 cm.[/size]

Majd dobok fel képeket az iwiw-re, meg majd megpróbálok ide is. Az elkövetkezendő napokba nem biztos, hogy tudok jönni, mert Nekem kell menni a babához etetni. Olyan fantasztikus érzés, hogy azt leírni nem tudom.

Puszi:
ildi

gyoreneildi

Jó reggelt Mindenkinek !

Vickany,
Meg nem mondom Neked hogy hol írt, de tudom hogy olvasói kérdésekre válaszolt. Ha megtalálom majd megmondom :lol:

Woody,
Jövő héten kedden 7.30-ra megyek, szerettem volna 7-re, buta voltam h nem telefonáltam hamarabb, félek, hogy Marcus vigyázást nehezen fogom tudni megoldani. De utána a következő alkalmak esetében mindig késői időpontot fogok kérni, mert viszem magammal egyszemkét is.
Hát igen a kórházi csomag, huh még az sincs meg, meg semmi :shock: na jó mondjuk a babarucik kimosva, összehajtogatva a szekrényben. A fiúk 7végén elmennek anyósékhoz p-sz-v és akkor mindent megcsinálok !!! Nagytakarítás, gyerekszoba, kórházi csomag :lol:

Kispatak,
Hős vagy !
Drukkolok hogy jól sikerüljön a találkozás.

Rita,
Drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen.

Zsuzska,
Hajrá ma ! ügyesen.

Sajt,
Mára +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ildi,
Potyognak a könnyeim, annyira boldog vagyok. Nagyon jó egészséget kívánok Nektek és amikor tudsz jelentkezz, képeket nagyon várjuk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

sziasztok!

sajt:
http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea-hu.php?id=15&oldal=babavaro-tearendszer

és csillagrombolónyival mára!Biztosan jobb eredményt kapsz, meglásd!

Kedves Ildianyuka!
Szívből köszöntöm a kislányod!
Vendég

Sziasztok!!

Ildi: engem is megríkattál!!!! Alíg várom, hogy lássuk a kicsikéteket!!! Ez az egész, annyira megható........:) Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!! Teljesült a vágyatok!!! :)

Sajtikám: Semmi gond, vám-pirossal minden rendben lesz, a mai nap a jóhírek napja lesz!!!!!!!!!!!! :)

Rita, akkor holnap lesz a nagy nap!! :) De jó!.... mit mondtak ha marad a 2-n felül még, miért nem lehet fagyasztani őket???

Lányok küldjetek egy kis drukkot, egy kedves BMC-ben megismert barátosném (2 inszemre is pont együtt mentünk decemberben meg áprilisban) ma megy az első és remélhetőleg utolsó lombikos vérvétel-eredményhirdetésére.. már ott áll a sorban és tiszta ideg..... Szóval jóljönne egy kis pozi energy oda :)
andrea-1

Andrea,
barátosnédnak hipermegagigadrukkok. Nagyon nagyon szorítunk.
Remélem jó hírekkel jössz majd ! :lol:

kubuspace

Szia Andrea! Igen holnap mert már idősek hozzá?! talán ezt mondták.Szóval valaki jön holnap bmcbe?
ritabmc

Sziasztok,

Andikám: látod lett B verzió is, pedug nem is lesz rá szükséged:-)

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Ildi: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!! Akkor született mint a Párocskám,csak 31 évvel később :D :D :D

Andi: Barátosnédnak DRUKKKKKKKKKKKKK :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti: Neked meg ,hogy jó legyen az IR :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Breki: a túlstimu (ahogy itt olvasgatom) az a leszívás után és a terhessségnél szokott bekövetkezni,de nem mindenkinél!!!!!!!

Zsuzska: Üdv itt :D Én S ügynökre szavazok a 2 lehetőség közül :D

Macsek: Istenem ,de szép pocód van :D :D :D És akkor ennek tudatában,hogy 1 lány 1 fiú mi a 2 befutó név??? Izabella és Krisztián???

Mieza: az én Párom is morog a hála pénz miatt :x Ő egyfolytában azt mondja,hogy ez fekete pénz...ha elmegyünk kajálni ott is nagy cirkusz van...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!
Gyors kórházi beszámoló, amíg még frissek az élmények, ma voltam az első vizsgálaton...
Kérdezték a recepción, hogy melyik ügynökhöz szeretnék kerülni, mondtam, hogy Sz.-hez (barátnőm hozzá jár, őt ajánlotta), de azt mondták, nála sokan vannak, menjek a S.-hez, ott kevesen vannak. /Mondjuk nem értem, hogy akkor miért kérdezi meg/ Valahogy ódzkodom a női nőgyógyászoktól, de végülis mindegy, csak legyünk túl rajta gyorsan...
Elsőre kedvesnek tűnt a doktornő, de nem volt az, de lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny :) Egyrészt előttem ecsetelgette, hogy milyen hülye pár volt nála és 15 perc helyett 30-at kellett velük foglalkozni... Aztán lecseszett, hogy miért nem voltam az elmúlt egy évben rákszűrésen, és menjek vissza a dokimhoz, mert ők azt nem csinálják meg. OK, jogos, csak azt mondták, itt szűrnek mindenre, nem akartam külön még nőgyógyászhoz rohangálni. Kérdezte, hogy a ciklus hanyadik napján tartok, mondtam, hogy 34., péntek óta késik. Na akkor első körben lecseszett, hogy akkor miért most jöttem, és ha megjött volna közben? Hát akkor nyilván nem jövök, meg is beszéltük a recepcióssal, hogy ha megjön, telefonálok és ad új időpontot. Utána lecseszett, hogy miért nem csináltam terhességi tesztet. Hát ha ma jövök a kórházba, akkor szerintem teljesen feleslegesen, másrészt ha neki lett volna már ezer negatív tesztje 5-8 nap késés után is, akkor talán másként gondolkodna, mert lelkileg elég szar tud lenni... Mondta, hogy simán lehetek terhes, ugyan petezsákot nem lát, de jó vastag a méhnyálkahártyám. Mindegy, kaptam poharat, csináltak tesztet, persze negatív, na ezért nem akartam...
Végülis két óra alatt megvolt az egész, kb akkorra végzett a férjem is. Most várom, hogy megjöjjön és megyek vissza a 3. napon.
Nem vagyok lelkileg nagyon feldobva, de majd jobb lesz :)
estrella22

Sziasztok!

Bocsi csajok, de egyszerűen tényleg nem tudok leülni mostanság netezni, visszaolvasni?? na azt meg felejtsétek el. Látom sokan a vége felé tartotok már, Kubukám, Woodykám kitartás ebben a nagy melegben.

Sajtikám, drukk a köcsör IR ellen!!! Hajrá!!!

Ildi!
Teljes szívemből gratulálok nektek, épp most láttam a gyönyörűségeteket, bár én lehet ott is lemaradtam valahol, valahogyan nem emlékszem rá, hogy sikerült nektek :oops:
Ez van, ha az ember curva ritkán jön ide.

Ígérem szombaton szakítok rátok egy kis időt.
De esküszöm nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rátok!!!!

Puszi mindenkinek és giga mega druukkok!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Angyalkám: bárcsak úgy lenne ahogy mondod!!!!!!!!!! :)
Hálapénz engem is kiakaszt, jó is lenne, ha végre ezt a dolgot is rendberakná valaki.... na majd most a Mikola (bár sok reményt nem fűzök egy ilyen bekövült rendszerhez, mint pl a szülésért előre elkért zsé...). Nem azzal van a bajom, hogy fizetni kell ha fogadott orvost akarsz, hanem az pl. hogy míg én a szaros köztisztviselői fizetés minden egyes fillérje után adózok ft-ra pontosan, addig ezek a feketepénzek nem hiszem hogy teljes mértékben be lennének a dokik részéről vallva.... és itt nem 10 ezrekről beszélünk hanem annak a többszöröséről.. jóval többszöröséről.....
Barátnő most írt: nem sikerült neki :( :( :(

Estrella: Legközelebb lehet érdemes(ebb) lesz kivárni Sz. ügynöknél a sort.... amit leírtál inkább nem is minősítem :!: :!: ... Mindenesetre úgylátszik ma is szar napja volt S-nek.... :twisted: .. mondjuk gyakrabban eszébe juthatna, hogy aki arra kényszerül hogy ide jöjjön...az mögött - és még előtt is - mennyi és mennyi szar nap volt és lehet még.... :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzsa, a fentiek miatt is meg egyébként is én Sz-re szavazok.... amióta Hozzá járok, megnyugodtam teljesen! :) mindig nagyon korrektül bánik az emberrel és - legalábbis én - még soha nem jöttem ki gyomorgörccsel Tőle...
andrea-1

Heniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszillak!!!! :)
andrea-1

Tudom, hogy mindenkinek van szar napja, meg hogy én vagyok neki a sokezredik, de én meg életemben először voltam ott, azt sem tudtam, merre mi van... Na mindegy.
estrella22

Na hali,

Angyal,
Párodnak boldog szülinapot tegnapra.
Na de borravaló minden országban létezik :lol:

Estrella,
ja hogy időkeret is van ? 15 perc vs. 30 ???? :shock: :?
májne vélemény, én tutira kibuktam volna, szóval azt hiszem visszatérnék az eredeti verzióhoz, bármit is mondanak a recin.
Érted ha már az első találkozás olyan hogy csak letolásból áll, na ne már !!!!!

Heni,
Hellllllla ! végre hogy jelentkeztél.
Úgy hiányoztál, ne dolgozz már ennyit :lol:

Andrea,
Jaj de sajnálom barinőt.

Nálunk csőtörés, nem a lakásban hanem a pincében, ami cuccot a tavaly novemberi csőtörésnél megmentettünk, akkor alulról öntött el minket a víz, azt most dobhatjuk ki, mert most fent egy cső, ami pont a mi pincénken megy át tört el. Azt sem tudom h sírjak e vagy sírjak……

kubuspace

Kubu Drága,
Sírjál :( ...... de örülj is, mennyien vannak, akik a közelmúltban ennél sokkal rosszabbul..... na be se fejezem...csak nemrég pont a mi pinyónk is beázott és én pl. talán pont a történtek miatt nem borultam ki, sőt hálát adtam az égnek.... hogy ennyivel megúsztuk.....
Amúgy meg ne tessen idegeskedni, hanem ránézni Marcusra, meg a görögdinnyédre és mosolyogni :)

Angyalka: Párodnak én is bódottát kívánok füle érjen bokáig :)
andrea-1

Andrea,
jaaaa persze, igazad van, csak ma ez volt a 4. rossz hír és már az első 3 után is nagyon szúrt a mellkasom, már be is vettem egy rakat gyógyibogyót....
de uram már itthon, aztán kihasználjuk amíg Marcus alszik és megyünk kidobálunk mindent a pincéből. 8)

kubuspace

Kubu, nagyon sajnálom a csőtörést.... Minden elázott?

Azért is esett szarul a letolás, mert mikor babát terveztünk, elmentem két nőgyógyászhoz, kardiológushoz, fogorvoshoz, elkezdtem folsavat szedni, szóval nem egy "becsúszott a gyerek" típus vagyok...
estrella22

Sziasztok!
Jó sokat írtatok már megint :D

Legelőször is:

Ildi,
hatalmas gratula a picilányhoz :!: :!: :!:
Már te eteted? De jó érzés lehet! Kicsit nedvesek a szemeim...de gondolom te is többször elpityeredtél mikor végre a karodban tartottad :oops:

Kubu,
hogy mindig van valami?!
Szegénykém, ez most nem igazán hiányzott babaszobázás, pakolás, stb. közt :roll:
De igaza van Andinak, nagy levegő, szussz, aztán nyugi :wink:

Rita,
ezt nem igazán értem...vagyis én fordítva tudtam, hogy az 5 naposoknál biztosan van hatching...vagy valamit félreértettem? :roll:
És a fagyi is...Miezáék is 5 naposakat kaptak, és fagyik is lettek :shock:
Na de végül is mindegy, visszakapjátok őket, és ott marad min. 1 szép kis babó a pocakban! És végül is csak ez számít :wink:
Mennek is holnapra a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti,
véredet vették?
De remélem kedvedet - azt a híres jót - nem :lol:

Andi,
barátnőt sajnálom :cry:

Estrella,
megértem a kiborulásod. Tény, hogy S néha kissé hektikus, és ezt az ember lánya nehezen kezeli, főleg ha először van a bmc-ben, amitől amúgy is retteg...
DE a lényeg, hogy túl vagytok az első jelenésen, lassacskán indulnak a dolgok, és mikor pocidban a baba elfelejtesz minden nyűgöt ami a bmc-ben ért :idea:

Kép
judit0713

Estrella,
Próbáld meg mielőbb elfelejteni ez a mai elcseszett napot... Legközelebb máshoz mész és valszeg nem ér ilyen letolásbomba... erre gondolj!!! És hogy még az idén baba lesz a pocidban!!!! :)
andrea-1

Kubus,
jó hogy apa hazaért, így mindjárt könnyebben megy majd minden :)
Azért most már nagyon vigyázz a pakolászással, ekkora poci már nem játék!
Tudom, tudom, nem oktatlak, csak féltelek :oops:

Kép
judit0713

Mieza,
merre kószálsz???
Amióta nincs előírt fekvés meg apa is itthon újra, azóta szinte nem is hallunk rólad :?

Kép
judit0713

Judit: Ugyan má.... hagyjad... biztos kitombolja végre magát !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Halihó lányok!

Régen nem jelentkeztem, de most már nyugodt napok jönnek! Most önzően csak magamról, de utána visszaolvasok és megpróbálom felvenni ismét a fonalat!
Ma reggel elrepültek a húgomék. Nagyon rossz volt, hogy elmentek, talán jövő nyáron ismét jönnek. Ez a két hét rettentő gyorsan elment,nagyon j volt együtt lenni, de rettenetesen fárasztó is! A férje nem volt még Európában, így mentünk mindenfelé, ahová csak lehetett. A nagy hasammal elég jól is bírtam. Meg volt mindkettőnk esküvője, szerintem jól sikerült. A húgom gyönyörű volt!
Most már biztos, hogy kislányunk lesz, Kitti nevet választottuk! Velünk szerencsére minden rendben!

Most majd visszaolvasok és jövök, csak mindenhol rettenetesen sok az elmaradásom!

rodina74

Judit: Ugyan má.... hagyjad... biztos kitombolja végre magát !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

na behülyült a gépünk...ezt nemtom mért küldte el megint.... :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?