Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

No,megvolt a mai bmc-s látogatásom is.
Vittem reggel a szurimat,hogy mutassák meg újra,hogyan kell.
Erre a csaj olyan brutál módon döfte a hasamba,és gyorsan belenyomta,hogy utána percekig olyan rosszul voltam.....

Szóval,maradok párom szurijánál,ott csak egy pici szúrás volt,utána lassan adtuk be.
A csaj a köldökömmel egyvonalban jobbra kb 2 cm-re adta,de durván fájt...

Utána Sz ügynök következett.
(Ja,és kellett volna vinni tényleg vizeletet,de Sz nem mondta,így az kimaradt,de ott gyorsan megoldottam a "reggeli első" folytatásaként.)
Nem kellett sokat várni szerencsére.
A vizsgálat nem volt olyan szörnyű,mint a múltkori,de egyből kérdezte,hogy endometriózisom van,ugye...?

Aztán leültünk beszélgetni,de a papírom fölött legalább 1 teljes percig szótlanul ült,csak nézte.
Nem tudta,hogy mit,mennyit merjen.
Aztán mondta,hogy ha rosszabb állapotban vannak a petefészkek,mint gondoltuk,akkor nem lesz hatásos a szuri,ha viszont jobb állapotú,mint sejti,akkor lehet,hogy túlstimulál,és akkor a következő konzultáción lehet,hogy le kell állítania...

Gondolom,hogy ezt el kell mondania általában mindenkinek,de mennyire gyakori,hogy a túlstimuláció ellőforduljon???

Legalább az esélyt jó lenne megkapni,hogy megpróbálhassuk a lombikot...
Próbáltam "vígasztalni" Sz-t,hogy szerintem jó lesz így :lol:
Aztán mondta,hogy most ő is így gondolja :)

Aranyos volt ma nagyon.

Szóval Gonal 1X, Merional 2X +Deca természetesen :lol:
Ez a folytatás hétfőig.
Kedden megyek UH-ra.

Andrea: leírnád nekem (akár pü-ben),hogy mit mondott a doki Neked a hiperstimuról?
Nagyon tetszett az altatásos sztori :lol:

Mieza: GRATULA!!!!!

Húgomnak is petefészekcisztája volt,akkor találtak arra utaló jelet.

Kubu: köszi a drukkot mára! Jóra jött :)
A szurikkal asszem inkább boldogulunk továbbra is mi :)

Navi: furcsa,hogy Neked lejjebb volt rossz a szuri.
nekem 1-1,5 cm-re a köldököm alatt,és még 1,5 cm-re oldalra volt jó első 2 alkalommal is a szuri,mikor párom adta be,akkor is.
Jól összecsípve a has-bőr,és bele a "zsírba" :lol:
A 45 kilómnál ezen mindenki jókat nevet :)

Angyalka, Kubu: köszönöm,hogy szorítottatok! :)

Macsi: Nagyon nagy gratula a fiú-lány pároshoz :lol:

Wikka: sajnos én kedden megyek "csak" UH-ra,de már nagyon várom :)

Nagyon drukkoljatok,Sz kicsit megijesztett,hogy ennyire gáz a betegségem....és hogy nem tudja,jó adagokat írt-e...!!!
Vendég

Angyalka: cuki lehetett a párod :)

Az enyém az influenza elleni oltásnál hisztizett be.
A saját háziorvosomnál voltunk,mert beteg voltam,emiatt én nem kaphattam meg,viszont felajánlották nekem,hogy páromat is beoltják ingyen.
Erre ő,hogy talán nem is kéne,meg stb. :lol:

Az asszisztensnő,aki a felesége a dokinak (ő ajánlotta az ingyen szurit is),ráparancsolt,hogy menjen be a vetkőzőbe,mindjárt megy ő is.
Aztán mivel nem ment,kijött a váróba,és ott mondogatta,hogy ejnye,milyen gyáva :lol: :lol:

Aztán persze megkapta,de sokáig mutogatta a nyomát,hogy mennyire fáj :lol:
Vendég

Breki:kíváncsi lennék,hogy ha ezt a "mizériát :D "nekik kellene végig vinni mi lenne :D nekem ondta már,hogy ő kiveszi a rését,mert spermát ad :D :D :D

Túlstimu: feszülő,nagy pocó,nehéz légzés...ezt ki fogod tudni köszöbölni,ha betartod azt,hogy kő keményen 5 lityó vizet megiszol és ezerrel fehérje....sajt,túró,hal,csirke,lencse stb...nem lesz baj!!!!nekem 150 Gonal volt,majd 3 napig 225 és megint vissza 150-re,2 menopur(ez hasonló mint a merional) majd 3 napig 3-om és vissza 2-re és még a cetro valami(ami olyan,mint a deca)...Ne aggódj,Sz ügynök egy picit túl szokta aggódni a dolgokat...persze pusztán csak aggódásból,nem paráztatásból,de ahogy itt olvasok róla érti a dolgát NAGYON!!!!!!

Tényleg meg kell inni az 5 liter folyadékot és enni a sok fehérjét és nem lesz gond!!!!!!de ez kőbevésett szabály!!!!

Szorítok :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

köszöbölni=küszöbölni

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Angyalka: Jó szülinapozást és istenke éltesse Nagyikádat erőben, egésszégben és sok-sok szeretetben!!! :)
Sajnálom, hogy elkerültük egymást, mi azon a részen tanyáztunk, ahol a beavatkozásra várók szoktak lenni... de semmi gond...
Jót nevettem a párod hisztijén...az enyém is hisztizett tegnap (is)... :)...de ő ilyen....a Harry Potter után Mirtillnek szoktam hívni, mikor behisztizik... tegnap épp az volt a baja, hogy mikor becsekkoltunk a szobába, közöltem vele, hogy elmegyek a fszt-i részre megnézni MS-t, Ritát meg még egy másik lányt, akivel együt volt a leszívás (a 28-db-ost).... na ez volt az ok a hisztire, hogy otthagytam...pedig csak tényleg 5 perc volt...
Mindegy, mikor hazajöttünk úgy kitett magáért, egész du-este leste a kedvemet, ma meg bemegy a városba hekkért, hogy ezzel a túlstimuval a lehete legkevesebb baj legyen..
Nálunk szerencsére a vv-ektoplazma adással soha nem volt gond részéről.. sőt tegnap olyat röhögtem, mikor a metrón megkérdezte, hogy szeriintem nyomhat-e ma is egy bónuszt????? :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj mondom, de állat vagy :) Egyébként pont múlthéten mikor adta be az injekciót akkor mondta, hogy ez már Neki is sok, ez a sok injekció, pedig "csak" adja.... hát mondom így jártunk, ezt dobta a gép.... :)

Békus, úgy van ahogy Anagyal mondta, a lelkemre kötötte Sz az 5 l folyadékot (gyerekek ez nagyon kemény ám!!! ::)....) a nehézlégzéssel kapcsolatosan ha jelentkezne ülve aludni és vagy reggel be a Jánosba, vagy még éjjel.... és fehérje-fehérje... szóval azt amit egyébként is tudtam már innnen a fórumról

Egyébként teljesen jól vagyok, nem fáj szerencsére a hasam szóval semmi tünete..Istenien aludtam csak pippilni keltem fel sokszor ettől a brutál mennyiség ivástól...
andrea-1

Sziasztok lányok!minden rendben,nem volt egyáltalán vészes,mindenki nagyon rendi volt,főleg Évike.Köszi Andrea a látogatást,szorítok a túlstimu miatt,meg persze a babókhoz.Egész nyugis éjszakám volt,6 szor voltam pip,ettől nem bírtam mélyen aludni.olyan mintha beszorult volna levegő a hasamba,és feszít.ma de.fognak telizni,nem nekünk kell?Szóval 12db tüszőt szivott le,4db jó volt köztük.köszi a sok-sok drukkot lányok!majd jövök a telcsi eredményével.Remélem 4ből 4.Bocsi hogy még picit béna vagyok az írásban,de igyekszem megtanulni névre szólóan írni nektek.Ja műtős sztori!Misi bá a végén mondta,fogjam meg a nyakát?de Én csak aludtam volna,aztán megkérdeztem,hogy ugye nem ideges,mérges ?Mondta Ő soha,de fogjam meg,másszak át,mert a kezében szaladunk a szobába.Átugrottam,mondta ennél lasssabban gondolta.Édi volt.Szóval eddig minden ok.5 liter víz,HÚÚÚÚÚ!
ritabmc

szép reggelt!

egyenlőre én nem tudok még hozzászólni, csendben figyelek, és sok -sok mosolygást is előcsaltok belőlem, mert nagyon sok pozitívum ér Titeket, és ez erőt ad, hogy talán nekünk is sikerülhet majd.
Beszélgettünk a Kedvessel az orvosról, ő mindenképp várna, először beszéljünk majd Konc Tanár Úrral, aztán esetleg utána valaki mással,máshol, ha kételkedünk, ő bízik benne, végül is nem véletlenül nagykutya...a lényeget úgyis megtudtuk a netről, a lombik eléggé biztos, ha meg jobb híre lesz,akkor meg örülünk...

Úgyhogy augusztusig csend és elfogadás időszaka, írtam pszichológusnak, meg tegnap lett egy kinez ismerős is, addig ezzel foglalkozom majd.

Úgyhogy mindenkinek szívből jövő "birodalmi csillagrombolónyi" drukkolást kívánok, minél többen érezzétek meg az anyának lenni érzést...mert az nekem is erőt fog adni.
:D
Vendég

Sziasztok!

Tegnapi uh-on minden ok volt, és képzeljétek eltűnt a cisztám :D :D :D :D
Szóval mától bököm a többi szurit. Szerdán megyek kontrollara.
Azt szeretném kérdezni, hogy a
Deca és a többi szuri beadása között mennyi időnek kell eltelnie? Tavaly egy órát hagytam ki, de azt hallottam, hogy ez kevés. Szóval légyszi írjatok. Köszi :)

Mieza

Gratulálok a babádhoz :D Sajnálom a tesót, de ahogy mondod, ennek valszeg így kellett lennie. Örülök, hogy megnyugodtál éshogy boldog vagy :D

Macs

Neked is nagy gratula a vegyes pároshoz :D

Kubu

Sajnálom a boka dagadást :? A borogatás biztos jót fog tenni. Marci változatlanul nagyon cuki :D

Rita

Mennek a drukkok tőlem is, biztosan célba érnek ám :)

Andi

Szívből kívánom, hogy csíkosodjál be két hét múlva :D

Breki

Hajrá zebratárs :D
angi81

Sziasztok,4ből 4,hétfőn teliznek,hogy hogy vannak a bölcsiben,ha nem túl jól hétfő,ha jól 5. nap kapjuk vissza őket.azt mondta 4.nap megállhatnak,de csak marad 1-2.szerintetek jól döntöttem?hétfőn 3 naposan kellett volna kérnem?Persze rögtön kellett döntenem,apa nélkül "nem szerette".Ki ? naposan kapta vissza őket?
ritabmc

Sziasztok,

Judit,
Jó csapatulást. Merre mentek ?

Vikus,
Remélem pocakod jobban.

Marianna,
Láb: hát ez az, Marcus előtt 37-es volt a lábam, most pl csak 39-est tudok felvenni és nemcsak széltében, de hosszában is változott a lábam, ki érti ezt ?
Kitartást a meleghez, amikor lehet próbálj meg pihizni :lol:

Wikka,
13 éves kutyuskátok szegényke, hogy bírja ezt a meleget, gondolom ez is jól megkínozza.
Nagyon helyes hogy hagyod magad a bmc árral sodortatni, hidd el a partraszállás is eljön.

Angyal,
Igazad van, tényleg segít a borogatás, ja és megettem egy 4 kg-os dinnyét is :shock: nesze neked vízhajtás.
Nagyikádnak boldog születésnapot.
Hihetetlen hogy a pasik mennyire tudnak szenvedni a fehér köpeny láttán.

Andrea,
Örülök Nektek, hajrá 7-8-9 sejtes csapat. Na és a sítáborba jelentkező is remek hír.
Vigyi magatokra és sok sok folyadék.
Hekk fini volt ?

Ms,
Istenem potyognak a könnyeim, rengeteget gondolok Rátok, nagyon drukkolunk. :!:

Kisbeeka,
Drukkok továbbra is mennek.

Rita,
Szóval 4-ből 4. Misi bá édes.

Kahlan,
Jó felkészülést Nektek.

Angi,
Nem mondod ? eltűnt a ciszta ? Juppé, remek hír.

Mindenkinek nagyon köszönöm Marcus dicsit.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

KépAndikám babaragacs KépKépKép:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép
Túlstimu meg se jelenjen Kép

KépMs további javulást :arrow: :arrow: :arrow: Kép

KépRita, :lol: 4-ből 4! Gratu. :lol: :!: :!: Én két naposan kaptam hármat vissza és kettő maradt velünk. 4-ből lehet nem mertem volna várni 5. napig, de hétfőn csak látják már, hogy fogják-e bírni.. vagy nem? Maradjon meg mind Kép

KépKahlan, nehéz döntés ez, látod itt a lányok többségében azt mondták, míg K ügynök szabin van menj a helyettesítőhöz, viszont lehet én is várnék rá, egyébként nekem is ő (volt) az ügynököm és nagyon szeretem, tisztelem és nem véletlenül kezdtem nála és az sem elhanyagolható, hogy ott van mellette Katalin! Csináld úgy, hogy lehetőleg Katalin tudjon mindig minden dolgodról majd, mert neki nem annyira szita az agya és ha emlékszik rád, jóban vagy vele, ő segít az előrébbjutásban, meg abban, hogy tanár urat emlékeztesse a dolgaidra.

KépAngi, de jó, hogy ciszta eltűnt! Örülök a kezdéshez és kívánom a sikeres eredményt :arrow: :arrow: :arrow: tüszőnövelő :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Rita: 4-ből 4 ez nagyon jó hír... hú kiváncsi leszek hétfőn milyen fejlemények lesznek :) Azt már tudjátok hogy mennyit terveznek visszatenni? 2-t v. 3-at?.... csak mert nálunk a korosság miatt eleve 3-at mondtak... nem is kérdezték :)
Ja mi 3 naposan kaptuk vissza őket, de volt 2 lány a szobánkban tegnap, ők 2 naposakat kaptak vissza....

Kubu: Hekk...v. valami másmilyen hal még úton van...ill. Rajó van érte úton... remélem talál is valamit, mert mondtam hogy ilyen kisütős sz@rt ne hozzon, mert nem akarnék ebben a melegben még az olajszaggal is küzdeni.. valami készet remélem talál aminek nincs halszaga :).... mert azt tudni kell hogy én útálom a halat... 10 évben 1-szer max. hekk, vagy ilyen alaszkai tengeri szagtalan cucc.. azt csá... úgyhogy ez most nagyszó, hogy halért küldtem :)

Kahlan: Tegyetek úgy ahogy a legjobbnak látjátok, a mi véleményünket megkérdezted, de nem kell hogy azonos véleményen legyünk.. .és különben is már július van :) Addig pihenjetek, barátkozzatok a gondolattal, hogy a lombik nem is egy olyan mumus... és hipphopp úgyis eljön a Ti időtök is, addig meg ha itt velünk múlatod időnként, talán még hamarabb is eljön :)

Macsek Drága, köszönöm a varázslást!!! :) Remélem jól vagy a cicusokkal együtt .... hogy bírod a meleget???
andrea-1

Andikám a meleget úgy tűröm, hogy csak akkor megyek ki amikor muszáj. Kertesben lakunk, a ház szigetelve, és mindig amelyik oldalon van a nap, ott sötétítek, éjszaka jól kihül, így megmondom őszintén tüsszögök a lakásban, nagyon jó kis hüvi van... ja és fürdőruciban nyomom...
lányok esküszöm minden nap nagyobb a pocóóó:shock: :shock: :shock: szerintem már lassan van akkora, hogy van aki ekkorával megy szülőszobára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Maccs
vörösmacska

Macsek :)
Kéne róla egy fotó............. :lol: :shock: :lol:
andrea-1

Sziasztok!

Nem vesztem el és még nem pótoltam be az összes lemaradásomat sajna!

Azt látom, hogy Macseknál vegyespáros van/lesz: hurrá - a legjobb hir amit csak várhattunk.

Mieza: egy babó - ennek igy kellett lenni, azt hiszem sokat kiegyeznének ezzel az állapottal. Vigyázz magatokra!

Kubu: már a célegyenesben jársz, Marci tündéri. Tátra lesz?

Andrea: remélem te is a babások, netán ikresek táborát gyarapítod?

Rodina: ifju asszonyka: volt elküvő?

Zsu: nagy ölelés, lesz még jobb is csajszi!

Én voltam Tihanyban, amely hozta a formáját. Szálloda az már kevésbé, de annyira rossz sem volt. Az időre meg ne panaszkodjak. A kilátás mesés és nagyon hiányzik.

Jövő héten barátnőhöz megyek tópartra aztán 3 hét és ujabb utazás következik.

Azért hétfőn reggel egy kis fogdoki is vár rám, de tudjátok félni nem kell. Mellette pedig bőszen keresek, egyelőre sajna nem sok eredménnyel.

Vbeni: köszi hogy rám gondoltál, remélem veled is alakulnak a dolgok

A kertek továbbra is szép, és már érnek a gyümölcsök.

Hamarosan pedig megyek az elveszett báránykámhoz, aki végre 7 hónap után látni akar, talán ez is alakul valamerre.

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

sziasztok lányok!

Mieza gratula a babácskádnak, másik bogyót sajnálom de vszeg ennek tényleg igy kellett lennie. majd repetáztok :D

Navi, Mieza tök jó számokat raktatok fel, be is raktam a könyvjelzők közé :D

én is küldök egyet mostani és leendő babásoknak bár lehet ismeritek petőfin gyakran játsszák

http://www.youtube.com/watch?v=25w0XsKF ... re=related

puszi mindenkinek és drukkhegyek akinek kell

Kép
vayacon

Sziasztok!
durván meleg van,na de ne panaszkodjunk nyár van!

Kubu!köszi hasam néha szúr fáj stb.de interneten nem olvasok többet a petefészek cisztáról,mert ilyet irtak ki kell venni az egész petefészket.... :shock: :shock: :shock: :shock: leálltam!

Szép hétvégét mindenkinek!
Pocakosok óvatosan a meleggel!
vikus82

Kubu, gondolom ahogy teheti magánba hív vissza, hogy pénzes legyen :D Van erre valami trükk, hogy a Jánosba hívjon? (lehet, hogy majd akkor, ha már spécibb uhu-ra lesz szükség, nem?)

Wikka, olvastam, köszönöm, el is mentettem :D )) Malamutnak nagy drukkok, hogy még sokáig veletek lehessen. Bár neki ez a meleg nem tesz nagyon jót, nem?
Nagyon ügyesen leráztad magadról a butaságokat :D )) Csak pozitívan, tudod :D

Navi, a krémet kell még kenni? Én a stimu alatt abbahagytam. Akkor még kellett, aztán már nem tudtam, mert mensitől számoltam. Azt hittem nem is lehet kenni…
De mondjuk nem láttak endot sehol, lehet, hogy még tart a 4 hónap hatása :D
Azt mondta Sz, hogy a gél és az utro között nincs különbség, akkor maradt ez. De vettem Hipp Natalt, ami nagyon jó, de iszonyú szar az íze, mindig elkeverem valami 100%-os cuccal :D ))

Andi, nagyon vicces, amit írtál, hát ez a cucc… a következő lombikomnál lopok belőle és meggazdagodom :)) nagy-nagy drukkok mennek egy nagyon frisskismamitól!!!
Annyira vártam, hogy Judit lesz utánam a következő, majd, hogy Kissangyal… de akkor most benned a reményem :D
Ritának küldöm a drukkokat!!

MS, kitartás!!! Tessék nagyon pozitivan, nagyon jó dolgokra koncentrálva :D

KissAngyal, nagy BOLDOGSZÜLINAPOT! a nagymaminak!!!
Az én párom a hálapénztől kap agyvérzést. Én meg tőle. Most, hogy jöttünk el a dokitól, megint végighallgattam, hogy nem érti, hogy ezt most miért is adtuk. És akkor újra.
Megkérdeztem, hogy akar-e jönni a következő uhu-ra, mert ha igen, akkor csak úgy jöhet, hogy ez a lemez otthon marad. Mert szerinte az aznap ügyeletes doki is tuti nem tenne semmi rosszat a babában. Mondtam neki, hogy ingyendoki + dúla variáció jöhetne esetleg, ha nem lenne lombikom, hematómám és szegényikremdrágám még bent…
Értem, hogy car, nekem is az, de én már bele nyugodtan, hiszen tudtam, hogy erre számítani kell. De nem akarom minden dokilátogatásnál ezt megbeszélni :D )))
Persze közben teljesen nyugodt vagyok és újra elmagyarázom, hogy ez miért is jó és miért is adjuk a pénzt. (mert bármikor előrevesz, ha baj lenne, külön Ránk figyel, mert bármikor felhívhatom…stb.)
Így megértette. Mondtam, hogy megyek hétfőn védőnőhöz. Mire ő: neki is kell pénzt adni? Erre annyira nevetnem kellett, mert nem tudom. Tényleg csajok, neki ugye nem kell?

Kisbeeka, én már mindig éhgyomorra megyek és ha kell vizelet, akkor lenyomom ott, ha mégis lesz vv-el, akkor levehetik ! Már sokszor megmentett egy „jöjjön akkor holnap” mondattól !
Sajnos nagyon sok túlstimut hallok mostanában. (szerintem nekem is volt egy kicsi az elsőnél, de nem vészes, nem is mentem be vele, kiittam és kifehérjéztem :roll: Amikor most voltam leszíváson, 3 túlstimus lány érkezett a másik korterembe…
Ne igzulj, minden tutira rendben lesz. SZ. addig sakkozza, hogy jó legyen! nekem is úgy volt, hogy 1 amp. Merionalt kaptam, majd levette félre, majd másnap megemlete 2-re… addig próbálta, hogy nagyon jó lett ))
Viszont ehhez minden nap mentem. De nem baj, megérte!
mieza

Mindenkinek köszönöm a gratulákat, ma már úgy úszkáltam, mint a halacska :D
mieza

Vikus, tényleg ne aggódj és ne figyeld a jeleket :)
Viszont egy pozitív példa, ha mégis oda jutnál :)
A jobb petefészkemben találtak egy szép nagy (6cm!) endot. A doki úgy műtött meg, hogy a jobb petefészkem fele megmaradt. Azt mondta, hogy ha csak egy kisúujjkörömnyit is meg tud menteni, az már teljesértékű petefészeknek számít :) De egy petefészekkel is sikerülhet a lombik!

Aztán mindkét lombik alatt, a jobba sokkal több és nagyobb számú érett, mint a balban, az éppben.

Szóval, ha mégis az lenne (NE LEGYEN!), akkor sincs tragédia :)
mieza

Pasihiszti: ma nem mertem az esküvőt bevállalni (ilyen melegben, ivós társaság, bulis-táncis.. hányingerrel... stb.)
A párom megbeszéltük, hogy megy, mert ciki lenne, ha nem. De most behisztizett, hogy nem megy, azt nem veszi fel, azt nem akarja, ne azt adjuk ajándékba :) Mint egy ovis, megmakacsolta magát :)
Most hívott, hogy szuper a buli, és rég nem látott emberekkel találkozott... hjaj...

Andrea, egy jó dinnyével egy lityó innivalót kiválthatsz :) a lényeg, hogy hajtsd a szervezetedből a vizet és erre a dinnye (görög) nagyon ideális :)

Kahlan, szuper, hogy addig feltöltöd a lelked :) A kinez nagyon jó ötlet!
mieza

Angi, ezek szuuupppper hírek!
Mi egymás után adtuk a szurit. Nem vártunk közben semmit sem. Egyik, másik, pipa.

Macsek, fotót!

Kispatak, mennyire jó dolgod van, kinyaralod magad!!!

Vaya, nekem nagyon tetszik a szám :)
mieza

Mieza!Te hány naposan kaptad vissza őket?
ritabmc

Bekukk,
Megőrülök ettől a lakásfogságtól.

Andrea,
Hát akkor tényleg nagy szó, hogy halat eszel.

Macsek,
Fotóóóóóóóóóóóóóóóóót !!!!

Kispatak,
Kérdéses Tátra, lábpihi az első, ha lógatom, akkor nagyon nem jó fáj az egész jobbom, vizesedek ezerrel.
Jó sok programod van mostanság, fogdokkerhoz továbbra is kitartást.
Örülök hogy alakulnak elveszett báránykával a dolgok.

Vikus,
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tessék leállni interneten történő olvasgatással, mármint tüneteket illetően !!! Ez komoly, hugim is sokszor felhív halálra vált hanggal, hogy most ezt vagy azt olvasott a neten, huh kikészít.

Mieza,
Írtad hogy jövő héten vissza kell menned, mert újra megnézne a hematoma miatt, azt hol fogja megnézni, mert gondolom, hogy mondta.
Jánosba 12 és 18 hetes uhura fogsz menni hozzá, többi a magánba.
Egyébként Marcussal volt olyan hogy bent feküdtem két hetet és utána pár napra kellett volna mennem hozzá magánba és még a kórházban mondta hogy semmiképpen ne mozogjak, majd 4 hét múlva talizunk.
Párodnak abból a szempontból igaza van hogy az ügyeletes doki is jó (mármint szülést illetően a Jánosban !!!) de üzenem neki hogy hihetetlenül jó dolog hogy remek szakember, bármikor lehet rá számítani és tényleg csak egy telefon ha gebasz van. Lehetne menni normál terhesgondozásra is a Jánosba a földszinten van rendelő (az ottani dokikat nem ismerem), ha van több órád ott ülni :lol:
Védőnőnek mi Marcus születése után adtunk egy ajándékcsomagot. Egyébként nem, a miénk ki is kérte volna magának, sőt az ajándékot sem akarta elfogadni.

kubuspace

Vörösmacska,Andrea!Köszi a gratut!A K2 azt javasolja,3 legyen 3 naposan.Persze én megint "okosabb " akarok lenni.Erre mondták,hogy lehet szerda is.
ritabmc

Sziasztok!

Mieza: hát mindenkinek nem kell hálapénz pl. védőnéni tuti nem. Ha akarsz adj neki valami ajándékcsomagot pl. Karácsony, névnap stb.

Hasonló a véleményem a gyerekorvosról is, főleg ha nem megy ki rendszeresen lakásra, mert akkor a rendelői tanácsadás legyen már ingyen.

Egyéb hálapénz: egy barátosném járt Jánosba fsz-i terhesgondozás majd ügyeletes szülés - a legjobbakat mondta róluk magasfokon. Persze a te helyzeted más és teljesen érhető.

Én annó pár éve nagyon megjártam a saját dokkerral, kvázi előre kapott nem is törődött tovább velem. Na azóta váltás történt és nem viszem ezt a kérdést tulzásba. Annak idején doki csak akkor kapott, mikor megszültem és kiszedte a varratokat.

Kubu: hát igen, elhiszem, hogy a végén már nehéz. Ezért is irtam neked hónapokkal ezelőtt, hogy Tátra?! Na én mondjuk 3 hét mulva már ott leszek. Előtte még jövő héten megyek egy tóra pár napra ill. talán még a Balatonra is egy baráthoz. És hát itt az édenkert, benne a sok érő gyümölcs (meg a sok munka)
Fogdokker: továbbra sem félek, nincs mitől. Inkább nagyon tisztelem a kitartását ő meg az enyémet, multkor is megköszönte a türelmemet - én meg - hogy fogorvos tud ilyen kellemes is lenni.
Szóval nyaralgatok, de egy biztos állás tudatában más lenne, mert igazából semmi sincs konkrétan és még jelentkezni sincs hová.
Elveszett bárány: hát a férjem és a mama nem jön - megmakacsolták magukat, megértem őket, hiszen na kapjanak ultimátumot, mert sajnos ez van - "eszi, nem eszi - nincs más alapon".

Na mára leállítom magam

üdv nektek és pihi/drukk ezerrel

üdv kispatak
Vendég

sziasztok
jó sokat kellett olvasnom még jó hogy beleolvastam csütörökön a topikba mert így is sokat irtatok.

mieza
örülök a 11mm-nek és vigyázz rá nagyon.

andi
sok pihenést és sok vizet meg fehérjét , a titok nyitja, mint tudjuk

kubu, woody
sok pihi és vigyázzatok a lábatokra nagyon.. nekem hála Istennek nem dagad.

nagyon meleg van a balatonon csajok, tegnap voltunk egy 1,5 órás sétahajózáson is, Filip nagyon élvezi a balatont, meg a vizibiciklit is... én sokat pihenek mert elég gáz a víz tisztasága és tele van szunyog lárvákkal a teteje... bejjebb meg nem megyek mert nem tudok úszni sajna....
na mindegy , elkészült a Hanna takarója is a hűvösben meghorgoltam a nyári takaróját a téli már készen volt neki....

ha hazamegyünk kezdődik a pakolás , meg az új lakhely összepakolása és takarítása is hogy tudjunk majd időben költözködni., majd függönyöket is kell még varrnom, Filipet meg elviszik nyaralni aug elején 1 hétre a fogadott nagyszülei, kiváncsi leszek hogy fogja majd bírni a kis drágám, meg mi nélküle, mert utána szülésnél is kell nélkülöznie pár napra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu

jól láttam hogy te nem vagy benne a táblázatban?????
miért?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Neeeeeeeeeeeeeem tudok aludni, a csülkeimet már laposra aludtam, jaj mikor fogok tudni újra hason aludni és könnyedén forogni az ágyban ???
Szenvedek, a fiúk az igazak álmát alusszák (persze ez így is van rendjén) de akkor is, most dühöngök még fél percig :lol: )

Kispatak, Mieza,
Gyerekorvos, nálunk egyszer volt kint amikor hazajöttünk a kórházból, azóta én mindig bementem a rendelőbe (igaz egy esetet leszámítva mindig státuszra vittem csak, mert hál istennek egy egészséges bogyóm van)
Ha kihívnám akkor „kellene” adnom, de pl van olyan barátnőm (nem Pest) ahol a doki a rendelőben pénzért adja be az oltást is…. Na nálunk ilyen sincs.
Nekem is van barátnőm aki az ügyeletesnél szült Jánosban, totál minden rendben volt, és nagyon kedvesek voltak vele.

Kispatak,
Nagyon nem gondoltam hogy ez a meleg ennyire ki fog készíteni, Marcussal semmi vizesedés nem volt, bosszant. :evil:
Mi pár napja eladtuk a családi nyaralót Balatonon (brühühü) le kellene menni kihasználni ezt a pár hetet ami még maradt mert utána jön az új tulaj.

Lukácsné,
De ügyi vagy hogy horgolsz. Örülök hogy jól érzitek magatokat, hát igen a szúnyogok, bosszantó.
Szép kis munka vár Rád is, én most azt tervezem hogy fiúkat elzavarom 2-3 napra anyósékhoz és akkor kitakarítom az egész lakást..... meglátjuk
Hogy lehet fogadott nagyszülőkhöz jutni ?
Táblázatban azért nem vagyok benne, mert
- Marcus inszemnél még nem fórumoztam (nem is tudtam hogy vannak fórumok :shock: :lol: )
- Aztán eldöntöttem hogy jövök bekapcsolódok a fórumba, miután tavaly szept környékén elmentünk Sz ügynökhöz, erre pár hétre rá kiderült hogy Liza érkezik, spontán :lol: :lol: )))

kubuspace

Kép

Maccs
vörösmacska

Kubu, Marci egy tünemény! :lol: :lol: :lol: :lol: Rajtad meg látom már itt a fészekrakó ösztön! :lol: :lol: Csak lájtosan ebben a melegben!

Maccs
vörösmacska

macsek
szép pocid van két macsekkal

kubu
hol volt nyaralótok? mi fenyvesen vagyunk most, de én már holnap este haza akarok menni mert nem tudok itt aludni,lehet hogy otthon se fogok tudni, de most is lefeküdtem és fél órát aludtam csak, mert meleg van és nem lehet egy huzatot sem csinálni....
már alig várom hogy elköltözzünk nagyon be vagyok sózva hogy meg tudjak mindent csinálni mire Hanna előbújik mert ugye már nem megy a napi 24 óra meló csak 1-2 utána pihenés és megint 1-2 óra meló... sokat kell pihenni mert Hanna különben úgy bekeményít hogy bele "halok "
jók legyetek és pihenjetek kismamik amennyit tudtok ebben a nagy melegben.

leendő kismamik beavatkozásra várók nektek is sok sikert kívánok és persze hogy szoritok nagyon.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Kubu: hát sajnállak, ugy látszik minden terhesség más, de ne felejtsd el: most nyár van, akkor meg tél volt. Igaz a nővérem és én is tavasszal szültünk és bizony nekünk is elegünk volt, ez már a terhesség vége, bird ki csajszi valahogy. Azt sajnálom, hogy nyaraló elkelt, nem lehetett volna megtartani? Igaz az is, hogy egy ilyennel van ám gond is. Látom én a kétlaki életet, és ez csak 25 km távolság. Az év 365 napból áll, és nekünk télen keményen füteni kell ami nagyon nagy költség a többiről meg ne is beszéljünk, de legalább jól kihasználjuk7-8 hónapig.

Lehet egy barátnőről beszélünk - igaz nekem csak fórumos a János kh topicból. Hozzá a gyerekdoki is nagyon sokáig ingyen járt.

Nálam is csak az első viziten volt, utána én hordtam a rendelőbe. Egyszer hivtam ki sok év alatt egy lázas állapothoz, akkor adtam, elfogadni nem nagyon akarta. Én azt mondom, aki az oltást is pénzért adja a rendelőben, azt sürgősen ott kell hagyni vagy be kell panaszolni - van betegjogi képviselő mindenütt.

Macsek: szép nagy cicólak van nálad, irtó helyes: már csak a kiscicók lehetnek benne szebbek!

Az én báránykám kezd szelidülni, már nem csak ultimátumokat tud adni, nem csak az van amit ő akar, hanem kérni is tud, ez uj fejlemény. Meglátjuk egy hét mulva mire jutunk vele - bár nagy reményt nem füzök a változáshoz.

minden jót

kispatak
Vendég

Lányok, nem fogjátok elhinni, vörösmacskánk mellé, meg két gyerek mellé bevállaltunk egy kutyut.... de beleszerettünk..... biztos emlékszetek, tavaly el kellett altatnunk a kutyusunkat.
Íme a vadonatúj családtag, Foltos:

Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Vörösmacs!
nagyon szép a pocid!és a kutyus tündéri!!!
vikus82

Rita: 5 naposan, mind a kettőt és még két 5 naposka maradt ott a sítáborban.

Kubu, magánba kell visszamenni. Jövő héten leszek 9+0, szerintem a 12. hétig még lesz egy kör vele. Te hová jársz hozzá magánba? Az óbudaiba? Ott is van mindenféle terhesvizsgálat.. hova jobb menni? (pl. 4d)
Hát, ha így dagad a lábad, jobb a Tátrát felfüggeszteni. Nagyon vigyázz a babóra, nem szabad vele ennyi mindent bevállalnod :)
Ha nem bánod, úgy beleraknálak a táblába, hogy az újak láthassák, hogy spontán is lehet :)

Maccs, nagyon gyönyörű vagy! Hú, hát szépkerek, de ne feledd, ketten osztozkodnak a helyen :)

Macsek, nagyon édes a kutttty. Hát, most kell majd mindent megtanítani neki, mert később már nem lesz sok időd. És ahogy látom Foxi a lelkem, ő elég keményfejű, hamar be kell törni és csak keményen és következetesen. Legalább gyakoroltok előre :)
Szerintem jól tettétek, a kutty nagy öröm :))))
Viszont féreghajtás ezerrel és kakiszedés, hogy ne kerüljön vissza. (a legtöbb kiskutya még törzskönyvvel is tiszta féreggel kerül ki sajnos)...
De annnnyira cuki!!!
mieza

Sziasztok!Még új vagyok itt és szükségem lenne pár infóra.Mi is a BMC-be járunk,de még ott is ujjak vagyunk,még csak egy hónapja kezdtük.Elsö alkalommal a Skriba doktornöhöz kerültünk,viszont a második alkalommal mikor voltak a vizsgálatok akkor a Szücs doktor úr vizsgált meg mert a doktornö szabin volt.Mind kettö nagyon szimpatikus volt és ezért nemtudunk dönteni,hogy melyiket válasszuk.Tudnátok tanácsot adni, kinek mi a véleménye,hogy könnyebben tudjunk dönteni.A BMC-vel kapcsolatba minden érdekel.Elöre is köszönöm!!!
zsuzska2007

Jóóóó reggelt Mindenkinek,

Macs,
Gyönyörű kép, tényleg szép nagy már a pocakod. Nagyon vigyázz erre a gyönyörű macskalakra.
Hát lassan a pánik megelőzi a fészekrakó ösztönömet :shock: nagyon ketyeg az órám és én még semmit nem csináltam, de majd a héten :lol:
Dönörű kutyus, hol szereztétek ?

Lukácsné,
Bföldváron van/volt. Fenyvesen van ugye hogy sötétebb a víz ? Sajnálom hogy nem tudsz aludni, ezért nem szeretek ebben a melegben lent lenni én sem, mert a mi lakrészünk lapostetős és brutál meleg tud lenni éjszaka, én meg aztatatat nagyon nem szeretem.
Vigyi Magatokra.

Kispatak,
Hát picit én is sajnálom a nyaralót, gyönyörű helyen volt, már 50 éve a család tulajdonában. De olyan „ellenfelekkel” mint az anyukám illetve az ő anyukája (mindenkinek más az érdeke, célja….) így nem….. tudod ahol nem a család, az unoka az első……
Volt kertész, takker mert elsődlegesen kiadásra volt szánva, hát most egy nagy népes család megvette MAGUKNAK.
Közös barátnő, kezdőbetű M ?
Fogalmazódik már a barátnőmben, hogy szót emel az orvos díjazása ellen, tényleg felháborító hogy még ezért is pénzt kérnek el.
Drukkolok, hogy a jól alakuljanak a dolgok.

Mieza,
Hmmm magán, értem. Lajos utcába járok (most már csak jártam) én is magánba…. 4D ? mi történetesen azon is ott voltunk, de Marcussal még a www.hepinet.hu István kórházban. Mindkettővel nagyon elégedett voltam.
Rendben tábla, megnézem milyen adatok is kellenek :lol: és köszönöm.

Zsuzska,
Üdv itt. Sz párti vagyok :lol: :lol:

Na elkezdtük a napot, vihar végigment a lakáson, muffinpapírokat megszerezte, szétdobálta, sütőt bekapcsolta, és még néhány dolognak a helyét megváltoztatta Marcuskám 8)

kubuspace

Sziasztok!

Hát megérkeztem!
Klassz volt a péntek-szombati csapatépítés Gödön - kalandpark, strandröpi, terepjárózás, bowling- (most nem azért, de én szerveztem :oops: ), és apával meg a fiammal feltettük a pontot az i-re egy vasárnapi dunai evezéssel :D
Hát csajok, lehet hogy tényleg ez a nyár az én bónuszom a baba előtt :idea:

Andi,
3 pici bogyóka…drukkok nekik a megtapadáshoz, növekedéshez :arrow: :arrow: :arrow:
Hal: apa is utálta, de mivel neki is kell a sok fehérje, igyekeztem jó ízűen elkészíteni neki, és most már ott tartunk, hogy a múltkor ő hívott meg pisztrángozni :shock:
Szóval fini az a hekk, hidd el!

MS,
ezermillió drukk a babáidnak, neked pedig energiabombák, hogy még bírd egy kicsit a kezelést :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
remélem sikerült Sz-nek eltalálni a testreszabott adagodat! Nagyon szorítok neked!
Azt tudnod kell, hogy az első stimu mindenkinél egy kicsit lutri, hiszen még nem tudják pontosan, mire hogy reagál a szervezetünk….DE sokaknak lett már az első nekifutásból babájuk :wink:

Rita,
ügyi voltál a leszívásnál…Misi bá nyakába ugrottál? Jó lehetett :lol:
4-ből 4! Nagyon jó! Én 3 naposan kaptam őket vissza, de nem tapadt meg egy sem a háromból…aztán utánanéztem, és állítólag a korom miatt sikeresebb lett volna ha 5 naposak…csak persze helyettes doki volt, az 5. nap meg szombat…na mindegy, majd szeptemberben a fagyik ügyesek lesznek!
Szóval nehéz eldönteni, mikor kapd vissza. Nagyon szorítok, hogy OK legyen minden!

Angi,
hajrá tüszőcskék!!!

Macsek,
hát igen, a dupla babaszoba nagyobb kell hogy legyen….DE neked tündérei pocakod van!
irigyirigyirigy vagyok :oops:
Kutyu édes pofi!

Lukácsné,
hát látom nem unatkoztál a Balcsi, meg otthonra is jó sok mindent tervezel még Hanna érkezése előtt :wink: Azért pihizz is!

Kispatak,
remélem rendeződnek a dolgaitok, és jövő héten mosolygós hsz-t írsz, hogy milyen jól sikerült a találkozásotok :!:

Szia Zsuzska!
Üdv itt köztünk!
Csak hogy ne legyen egyszerű, én meg S-re szavazok :D
Egyébként szerintem itt mindenki profi, szóval bízz a megérzésedben, és aszerint válassz!

Kép
judit0713

Sziasztok!

No,eddig minden okés velem,ma megvolt a 21. szuri is :D

A Deca-k fájnak továbbra is,de az esti 2 adag Merional és a Gonal egyáltalán nem durva.
A Gonalnak jó vékony a tűje,ezért nem fáj a beadása.
Kár,hogy a Deca tűje nem cserélhető :lol: :lol:

Finnyás vagyok,ugye? :lol: 8)

De utána mindig azt mondom: áhh,ez túlélhetős :)

Túlstimunak nincs jele.
Feszít a pocim,mintha mennem kéne wc-re :)

De azon kiakadtam,hogy itt mindenkinek mondta Sz ügynök,hogy 5 liter folyadék,nekem meg SEMMIT sem.
Csak a gyógyszer adagról beszélt,még azt sem mondta,hogy tilos a spontánkodás,pedig mostmár mondhatta volna.

Semmi folyadékról,meg tünetről nem beszélt,hogy mire figyeljek.

Van egy olyan fura érzésem mindig,mikor nála vagyok:
úgy kezel,mint aki biztos benne,hogy már úgyis mindennek utánaolvastam,és elég annyit mondania,hogy LONG, meg TÚLSTIMU...
Én meg csak pislogok,mert túlstimut nem vágom.

Volt,amire visszakérdeztem,hogy akkor most ez hogyan lesz,persze válaszolt is,de mintha csak azt kérdezné: ezt nem mesélték még a fórumon? :lol: :lol:

Szóval ez a túlstimu dolog már most is jelentkezhet?
Úgy értem a stimu 4.napja van.

Azt se értem,hogy akkor ha fennáll a túlstimu veszélye,akkor miért nem kell sűrűbben menni? Oké,hogy pénteken kezdtük,de miért nem kell hétfőn,azaz ma,miért csak holnap? Így előbb látná,ha csökkenteni kell.

Most úgy van,hogy péntek-szo-vas. 2 Merional, 1 Gonal, de ma már csak 1 Merional,1 Gonal (+ Deca mindig).

Semmi extrát nem tapasztalok,felőlem akár placebo is lehet :)
A fejem fáj 2 napja,de gondolom ennek nincs köze a dologhoz.

Kedden megyek UH-ra.

Akkor mit láthat már a doki? Most a tüszők is előbb jönnek,vagy csak a 12.nap körül?

Angi: úgy látom picit megelőztelek. :shock:
Hogyhogy "csak" szerdán mész UH-ra?

Köszi lányok az infót,és a drukkokat is!

Képzeljétek,most volt szombaton a 10. érettségi találkozóm.
15-en voltunk,ebből 4 kismama...,meg egy srác,akinek mindenórás a felesége...

Egyik lánynak már 4 gyereke van,többeknek pedig három.
Voltak olyanok is,akiknek szintén problémás,de már nekik is van,egyiküknek 1 hónap múlva születik.

Ő elég rosszakat mondott bmc-ről még egy hónapja,akkor meg is haragudtam,mert nekem most csakis POZITÍV gondolatok kellenek.
Kérdezte,hogyhogy ilyen gyorsan megy nekünk a dolog.

Március elején jelentkeztünk,2,5 hónappal később már el is kezdtük,őket 9 hónapig passzolgatták orvosról orvosra...
K ügynök és S között ingáztak leginkább,és végül eljöttek.
Majd a párja szedett vmi vitaminokat,gyógynövényeket,és pár hónapra rá pozitívat tesztelt :)

Gyönyörű pocakja van!!
Lóg egy csilingelő a nyakában,épp a pocakjára lóg,nekem nagyon tetszik az ötlet.
Nagyon lágy hangú csengőcske,biztosan megnyugtatja majd a hangja a babát születése után is :)

Elkezdtem az 5 litert,bár még max félnél járok...
Nekem ez a mumus!!!

Egy nap max 1,5-öt iszom,mert nem bírok többet.
Sose vagyok szomjas...

Viszont a pénteki UH után 10:45-kor egy férfiember adagját nyomtam be a Nagyi palacsintázójában.
Volt abban egészben sült juhtúrós burgonya,diós,mogyorós palacsinta,meg sonkás-gombás is,meg egy kis leves :lol: :lol:

összehasonlításképp: reggelizni nem szoktam,ebédem kb. fél3-3 körül van :)

Ja,és aznap szomjas is voltam rendesen :)
Vendég

Judit: köszi,mi is abban bízunk,hogy már csak párat szúrunk,és meg is lesz az eredmény :)

Alkat befolyásolja,mennyit ültetnek majd vissza?
Mert természetesen a mi stimunkat nem állíthatják le.

És az hogy van,hogy valakinél a 12 tüsző nagyon jó,másnál meg ez túlstimu??

Nem értem én ezt.
Most milyen számot szuggeráljak,hogy annyi sikerüljön? :lol:
Vendég

Macsek: gyönyörű a pocid,nemsoká nekem is olyan lesz :)
Vendég

Breki,

asszem kicsit túlparázod a dolgot, de ez itt tetmészetes :wink:
Szóval: keden már látni fogja, hogy elindultak-e a tüszők. Aztán még lesz majd pár uhu, ahol nézi, megfelelő mértékben nőnek-e. Az, hogy hány db van, még nem minden. Egyrészt a méret is számít (ha jól tudom, 16 mm felett veszik érettnek), és persze nem mindegyikben van érett petesejt.
Szóval szerintem ne szugerálj magadba számokat, csak azt, hogy legyen érett petesejt, ami megtermékenyíthető.

Az ivást S is mondta, bár ő napi 3 literrel megelégedett :)
Nekem még ez is nehezen ment :roll:
De nem emiatt nem maradtak itt a babák. El sem indultak a beágyazódás felé. Valószínűleg (mivel már vén vagyok) nem sikerült átttörniük a zona pellucida falát :cry:
De majd fagyikáink ügyesebbek lesznek :idea:

Kép
judit0713

Az UH-ig nem paráztam,de akkor jól rámijesztett a dokk,hogy ne csodálkozzak a az egyik konzultációnál azt fogja mondani,hogy le kell állni.

Ezért kérdeztem tőletek,hogy ugye mindenkinek ezt mondja,és nem az én esetem ennyivel durvább?:)

Mert itt nem csak én vagyok súlyos endós,mégis vannak már növekvő babócák :)

Biztos,hogy Neked is menni fog! :)

Nekem pedig NEM lesz túlstimum,mert vigyázok,és ügyes dokim van :lol:

Holnap úgyis kiderül,hogy mizujs a pocimban :)
Már várom nagyon!
Vendég

Drukkok mennek holnapra :arrow: :arrow: :arrow:
Nem lesz túlstimu, csak babácska lesz, hipp-hopp :wink:

Kép
judit0713

Mieza,
ezen a héten már 10. hetes vagy???
Rettenetesen repül az idő :shock: De jóóóóóóóóóó neked!

Kép
judit0713

Sziasztok!
Lefagyasztották a kis bónuszt....... :?

Békus: Ne parázz, bár bennem is bennem volt, hogy bármikor leállíthatják... féltem is ettől.... de szerensére végigvittük... pozitiív gondolatok, holnap meg úgyis többet tudsz majd már...

Judit: Klasz lehetett a hétvége, örülök, hogy jól érezted Magad :)... Figy, nektek ezt a hatching eljárást nem alaklmazták? Nekünk azt mondták, hogy mivel elmúltam 35,így fogják visszatenni......

Rita: tudsz már valamit?????
andrea-1

Judit, Andrea: Köszönöm a drukkokat,nem gondolkozom többet ezen,ígérem! :)

Próbálom amúgyis lefoglalni magamat. Szombaton munka után a 10 éves találkozóra mentem,tegnap pedig párom és a családom lepett meg,miután hazaértem a napi gürizésből :D

Elvittek cukiba,páromtól meg kaptam egy édes zöld békát (játék), ami napelemmel működik,így ha elég fényt kap,akkor jobbra-balra riszál :lol:
Nagyon édes.

Sokmindenre nem jó,de van egy kis tartó az oldalán,abba egy tollat beleállítottam :D

Közösen meg kaptunk a családtól egy 3 napos wellness hétvégét... :shock:
Úgyhogy amint kiderül,hogy alakul a nyár,lefoglaljuk az időpontot :)

Évek óta nem nyaraltunk,így ezzel leptek meg.
Vendég

Andrea: az nem jó,hogy lefagyasztották a bónuszt? :?
Vendég

dehogynem! :)
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?