Sziasztok!
No,eddig minden okés velem,ma megvolt a 21. szuri is
A Deca-k fájnak továbbra is,de az esti 2 adag Merional és a Gonal egyáltalán nem durva.
A Gonalnak jó vékony a tűje,ezért nem fáj a beadása.
Kár,hogy a Deca tűje nem cserélhető
Finnyás vagyok,ugye?
De utána mindig azt mondom: áhh,ez túlélhetős
Túlstimunak nincs jele.
Feszít a pocim,mintha mennem kéne wc-re
De azon kiakadtam,hogy itt mindenkinek mondta Sz ügynök,hogy 5 liter folyadék,nekem meg SEMMIT sem.
Csak a gyógyszer adagról beszélt,még azt sem mondta,hogy tilos a spontánkodás,pedig mostmár mondhatta volna.
Semmi folyadékról,meg tünetről nem beszélt,hogy mire figyeljek.
Van egy olyan fura érzésem mindig,mikor nála vagyok:
úgy kezel,mint aki biztos benne,hogy már úgyis mindennek utánaolvastam,és elég annyit mondania,hogy LONG, meg TÚLSTIMU...
Én meg csak pislogok,mert túlstimut nem vágom.
Volt,amire visszakérdeztem,hogy akkor most ez hogyan lesz,persze válaszolt is,de mintha csak azt kérdezné: ezt nem mesélték még a fórumon?
Szóval ez a túlstimu dolog már most is jelentkezhet?
Úgy értem a stimu 4.napja van.
Azt se értem,hogy akkor ha fennáll a túlstimu veszélye,akkor miért nem kell sűrűbben menni? Oké,hogy pénteken kezdtük,de miért nem kell hétfőn,azaz ma,miért csak holnap? Így előbb látná,ha csökkenteni kell.
Most úgy van,hogy péntek-szo-vas. 2 Merional, 1 Gonal, de ma már csak 1 Merional,1 Gonal (+ Deca mindig).
Semmi extrát nem tapasztalok,felőlem akár placebo is lehet
A fejem fáj 2 napja,de gondolom ennek nincs köze a dologhoz.
Kedden megyek UH-ra.
Akkor mit láthat már a doki? Most a tüszők is előbb jönnek,vagy csak a 12.nap körül?
Angi: úgy látom picit megelőztelek.
Hogyhogy "csak" szerdán mész UH-ra?
Köszi lányok az infót,és a drukkokat is!
Képzeljétek,most volt szombaton a 10. érettségi találkozóm.
15-en voltunk,ebből 4 kismama...,meg egy srác,akinek mindenórás a felesége...
Egyik lánynak már 4 gyereke van,többeknek pedig három.
Voltak olyanok is,akiknek szintén problémás,de már nekik is van,egyiküknek 1 hónap múlva születik.
Ő elég rosszakat mondott bmc-ről még egy hónapja,akkor meg is haragudtam,mert nekem most csakis
POZITÍV gondolatok kellenek.
Kérdezte,hogyhogy ilyen gyorsan megy nekünk a dolog.
Március elején jelentkeztünk,2,5 hónappal később már el is kezdtük,őket 9 hónapig passzolgatták orvosról orvosra...
K ügynök és S között ingáztak leginkább,és végül eljöttek.
Majd a párja szedett vmi vitaminokat,gyógynövényeket,és pár hónapra rá pozitívat tesztelt
Gyönyörű pocakja van!!
Lóg egy csilingelő a nyakában,épp a pocakjára lóg,nekem nagyon tetszik az ötlet.
Nagyon lágy hangú csengőcske,biztosan megnyugtatja majd a hangja a babát születése után is
Elkezdtem az 5 litert,bár még max félnél járok...
Nekem ez a mumus!!!
Egy nap max 1,5-öt iszom,mert nem bírok többet.
Sose vagyok szomjas...
Viszont a pénteki UH után 10:45-kor egy férfiember adagját nyomtam be a Nagyi palacsintázójában.
Volt abban egészben sült juhtúrós burgonya,diós,mogyorós palacsinta,meg sonkás-gombás is,meg egy kis leves
összehasonlításképp: reggelizni nem szoktam,ebédem kb. fél3-3 körül van
Ja,és aznap szomjas is voltam rendesen