Sziasztok!
[size=18]Pocilónak nagy gratula[\size]
Szandra!
Hogy lehet két gyereket egyszerr eszoptatni? Nekem nem megy, mert Blanaka annyira még nem gyes szopi ügyben. Réka már tudná, ő akármilyen szögből tud szopizni. VAn ez a babzsák pólyám (kengurus) és abba rakom őket, vagy ráfekszenek a szopipárnára, csak még nem taretják anniyra magukat, így ezt a verziót nem tartom biztonságosnak.
SZépen gyarapodnaka picik, köztük még meg van a kezdeti 300 g-os eltérés. Réka már 3 kg felett, Blanka pedig 2800 g. Nagyon édesek és rengeteget esznek, nincs elég tejem így Réka is kap tápit, mert 1 dl-t eszik, de csak 50-60at tud max. szopni, mivel a maradékot Blanka eszi meg. Most vettem motherlove-os kapszulát (more milk plus néven), két napja szedem, de már érezhető a hatása. Meg néha étkezések között is cicire teszem a vámpírokat, valamint fejek és iszom a laktoherbet.
Tök jó lenne átállni csak szopira.
Éjszaka már csak 1* kajálnak, próbálom azt is nyújtani, Réka már egyszer kihagyott egy etetést
Csütörtökön megyünk szemészetre a JFK-ba. Jó lesz picit kimozdulni. Holnap jön a gyerekdoki, majd kifaggatom, hogy mikor lehet őket kivinni sétára, mondjukha jobb idő lesz és nem ilyen.
Ágival tegnap csavarogtunk egyet az Ikea-ban, nagyon élveztem, meg ő is, hogy csak vele foglalkozom.
Tücsök!
Szorítok, hogy ne legyen semmi baj. És nem baj ha panaszkodsz, néha jól esik ha elmondja az ember, mert úgy megkönnyebbül.
Finike!
JObbulást, és szorítok, hogy a fog mizéria hamar megoldódjon.
Judit!
Danca akaratossága ismerős
Ági most napotna többször akar fürdeni, és amikor kihozom a fűrdőből, hogy most nem lehet, akkor van, hogy órákig nem áll velem szóba. Ez tuti tesók miatt van. Na meg a téli bezártság. Szerencsére más heppje most épp nincs. Olyan édi, mert amikor szoptatok, mindig jön és ő is odabújik hozzánk, megpuszilja a tesót és megsimogat engem.
Van egy játékbabája és azt ő is pelenkéázza cumiztatja és sétáltatja, úgy, mint én a tesókat. Sőt még együtt is fűrdenek, na meg viszi a WC-be pisiltetni.
Írtad, hogy a tied nem volt egy álomszülés, ez butaság, ha két ilyen aranyos és szép gyermeked van akkor bizony az volt.
Csak túl nagyok az elvárások manapság. Mind a szülés, mind pedig a szoptatás terén, ezért van ennyi csalódott anyuka. A nagyon egyedi pozitív példákkal teleharsogják asajtót, így mindenki azokhoz hasonlítja magát, de nem az a tipikus.
pl. a szombati koraszülött riport a TV2-n. Egy szem elejtett mondat volt, hogy annak ellenére, hogy a 25. hétről a 22.-re csökkentették a koraszülés határát, azért az ilyen korán (28-30. hét) előtti babák igen nagy %-ánál lesz fogyatékos a baba.
(Amúgy a picik láttán végigsírtam a riportot és hálát adtam az égnek,hogy nálunk minden rendben van)
Jók voltak a szüléssztorik.
Na megyek Blanak ébredezik.
Üdv: Dóri