Új privát üzeneted érkezett!

Angyal,

sajnálom. Ez a legrosszabb, amikor egymásnak ellentmondó eredményeket kap az ember, és már nem tudja kinek mit higgyen el... Remélem hamar megoldást találtok a problémára.

Verka
wikka
Miskolc

Amúgy meg laptetőd van!!!!!!! Hajrá!!!!!

Verka
wikka
Miskolc

Beni,
drukk, hogy hamar legyenek eredmények, kezelés, aztán majdcsak jöhet a következő nekirugaszkodás, éééééés……sikersikersikersiker kell hogy legyen!!!!

Rita,
nekem is tizenpár tüszőt számolt S, ebből 6-ot szívtak le, 5 termékenyült meg, 3-at visszakaptam (egy se tapadt meg :cry: ), kettőt meg lefagyasztottak, értük megyünk majd szeptemberben, ha felébrednek a drágáim :oops:
Szóval látod, mindenkinek más a története, ezért is nagyon megszívlelendő Mieza tízparancsolata: ne hasonlítgassunk össze eredményeket, ez nem verseny!
Drukkok mennek, hogy bármennyi petesejt is lesz, legalább egy édes babci összejöjjön belőle!!!!

Andi,
neked is mennek drukkok a holnapi ügyeskedéshez!!!

Angi,
naná hogy szorítunk a holnapi uhu-ra!

Breki,
és neked is!

Kubu,
lábfájás hesssssss!
Marcusnak pussssz :wink:

Navi,
fini a zöldbab, és a tök is, nyami!!!!
Bár ezektől nem nagyon lehet ám hízni :roll:
És a vasra is inkább a spenótot szokták ajánlgatni, már aki szereti! Én rájöttem, hogy spenótos tészta formájában sokkal ízletesebb, azóta így nyomom!

Verka,
nyugi, nem felejtettünk még el!
Hétfőn mi lesz bmc-ben?

Angyal,
laptető hozzon neked sok szerencsét a kivizsgálásokhoz!

Mieza,
mire hazaérek talán már meg is írod hogy milyenek voltak a porontyok az uhun....nagyon várom a híreidet!!!!

Na beülök a tütübe, irány haza!

Kép
judit0713

Navi: Köszi a tippet a szuriról!
Holnap kipróbáljuk úgy!
Eddig a köldök alatt kb.1,5 cm-re lefelé,és még ugyanannyira jobbra ill. balra szúrtunk.
Csak azért,mert kb. oda szúrtak a kórházban is,és onnantól próbáltuk nagyjából mindig szimmetrikusan,de a 3.-tól kezdve már fáj.

Az első kettőt pedig nem is éreztem,csak onnan tudtam,hogy már szúrnak,hogy odanéztem.
De ha elfordítottam volna a fejem,azt hihettem volna,hogy még csak feltűrik a felsőmet,hogy hozzáférjenek :lol:

Wikka: nem tudom még,hogy melyik nap kell mennem,de holnap reggel kiderül :)
Ha megyek hétfőn,mindenképp figyelem,merre vagy :)

Onnan ismertek rám,hogy néha elsuhanok előttetek :lol:
Nagyon sietek majd,hogy mindennel kész legyek,mire mennem kell dolgozóba :lol:

Judit: nagyon köszi a drukkot holnapra!! :)

Most nagy szükség van a pozitív energiátokra,hogy minden okés legyen holnap :D
Vendég

Judit: bocsi tudatlanságomért,de mi lesz azokkal a tüszőkkel,amiket nem szívnak le...? :oops:
Azt hittem mindet leszívják,és az a 2-3 kerül vissza,ami meg is termékenyült.
Vendég

Angyalka, köszike! Amúgy a vasam eddig is jó volt, csak a hemoglobinom nem :shock: :shock: ezt amúgy a doki sem érti, de hát én már csak ilyen kis vicceske furfangos működésű vagyok! :lol:
Már 50,4 kg vagyok, amúgy az itthoni mérlegen kevesebb :oops: Ja és már a vaságyat sem vittem magammal :D
Gondoltam, h. kicsit bánod, h. átmentél K ügynökhöz... de nagyon aranyos a dokinő, h. nem kakkantotta le a dolgaidat, mivel, h. nem az ő páciense vagy már! Ez dícséretes!

Judit, nekem minden főzelék jöhet: spenót, sóska, stb... csak most a hüvelyesekkel vigyáznom kell! Erre mondta vki (nem emlékszem), h. mivel már van egy "hüvelyes" bennem, nem tűri a többit :lol:
Jah hát én nem tömöm ám magam édességgel :shock: Néha egy-egy kocka csoki (a táblából egy kocka), egy szelet süti, aztán ennyi :oops: Ja meg fagyi!

Kisbeeka, hát nem csodálom, h. fáj! :shock: oda nem szabad, csak szakavatott kéznek! Én is mikor életem utolsó hormonszuriját beadattam a béemcében, mire felocsudtam a csaj már belém is nyomott 3 v. 4 adag Merionalt egy fecskendőbe :shock: :D és oda, ahova te is mondod!
Holnapra megagigabrutál DRUKK!!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

http://www.youtube.com/watch?v=Btc9RhobrUA&NR=1

hoztam nektek egy kis szupi zenét! Nekem nagyon bejön, bár lehet ismeriket már... a Petőfi is szokta nyomatni, pedig elektronikus :D A mixelt változat már nem olyan jó, de ez az original!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Amúgy nemcsak ilyen típusú zenét hallgatok ám :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

http://www.youtube.com/watch?v=cMFWFhTFohk

ez is nagy kedvenc, bár ennek a témája már nem olyan vicces de elég jó!

Na jó eldugulok, nem csatolok nektek többet, megígérem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!köszi a válaszokat!Andrea!Örülnék neked!Már beindult a zabszem reakció a holnapi naptól.Nagy-nagy drukkokat kérek szépen!fáj a hasam ez normális?
ritabmc

Mieza,
Várjuk a híreket előtte jó hekkezést.

Zsu,
Milliónyi ölelésem a Tiéd.

Kisbeeka,
Ügyesek vagytok a szurikkal.
Drukkok holnapra mennek.

Andrea,
Hormonos feleség :lol:

Vnbeni,
Nem semmi az endokrin doki.
Vegetás kutyus, de édes.

Rita,
Huuu nagyon szorítok.

Mara,
Sok meggyet szedtetek ?

Lábam mint egy rönk, most már fáslizom, tényleg pihennem kell, nem örülök neki.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: kis vizes borogatás és feküdj le és rakd fel a lábad :!: Vigyi magadra léccci :oops:

Mieza: várom a híreket a 2 bébiről :wink:

Ritabmc: normális,hogy fáj a pocód,no para :!:

Minden holnapi lánykának a Bmc-be megy a mega drukkkk...kinek ezért kinek azért :D :D :D

Andikám: Ti mikorra mentek a babákért :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kisbeeka: a decával majdnem mindenki megszenvedte :x ..mikor azt kaptam nekem is feszített ,fájt,felpuposodott,pedig Anyum (aki beadta) szakavatott...
Nem gondolom,hogy allergia,csak azért muti meg az Ügynöködnek!!!

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Na, megjöttünk :)
Egy babóca. Szóval, van egy nagyon szép fejlett, stabil 11 mm-es 7 hetesnek megfelelő tündérke. A másik kezd visszafejlődni, nincs benne szívhang. A doki mondta,hogy még lehet, mert most is 6mm-es, de már ne legyen, mert nagy lesz a különbség a kettő mellett.
Azt mondta, hogy ő örül hogy csak egy, mert az ikerterhesség mindig kockázatos. Én azért nagyon örültem volna a másiknak is, de fel voltam készülve egy ilyen válaszra.

Mivel ott a pici élettelen cuccocska egy egy apró hematómát is látott, vissza kell mennem a jövő héten. 12. hétig nincs szex, hosszú autóút és semmilyen sport. Viszont mászkálhatok, nagy sétákat javasolt és a saját medencénkben is fürödhetek. Annyira megörültem, megkönnyebbültem, meg minden :)

Sajnálom a másik babót, örültünk volna, de amilyen parás lettem, végigidegeskedtem volna. Segítségünk sincs, a szülők még dolgoznak jó messze. Hát, ha így kellett lennie, akkor így lett.
Én így is határtalan boldog vagyok!!!

Végre kicsit fellélegeztünk :)
mieza

Képzeljétek, mesélte, hogy volt most egy kutatás külföldön, ahol az elvetélt magzatokat megvizsgálták és 80%-ban kromoszóma hibát találtak. És a lombikosok között is, nem volt különbség.
Csak érdekességként írtam le.

Mesélte egy sort az ikerterhességekről is, meg, hogy a 3as ikrek esetében mennyire kevés az esély és ha redukálják, akkor 50%-kal több esélyük van... mondtam, hogy arra én se lennék képes, azt a lombikosok egy kicsit érzékenyebben látják...

Ja, és elkért egy ezrest a fényképért, amin semmi se látszik, csak egy szürke placsni :))))
mieza

Kisbeeka, nekem úgy volt, hogy amikor jártam stimu közben kontrolra, akkor mindig utsónak hívott be,ha elsőként értem oda, akkor is csak kb. 11-re kerültem sorba, mert a kismamikat, a kezdőket, a sima kontrolosokat elém vette. Csak tudd. De nem biztos, hogy mindenkinél így volt.
A tüszők a petefészekben nőnek. A tüszőben van a petesejt. Normális esetben egy tüszőben egy petesejt érik. A lombikkal ezt stimulálják, hogy mesterségesen több tüsző érjen. Aztán így lutri, hogy melyikbe van ténylegesen petesejt. Az ott maradt tüszők (amelyikben volt valami, meg az üres is), magától felszívódnak.
Hogy derült ki a hugodnál, hogy lett volna ikertesója? Az egyik barátnőm (elég nagy darab) egy gerincrötgen során találtak a popsihusijában egy pici gerinccsökevényt és állítólag az az ikertesója volt. Ki kellett műtetnie… brrrr.

navared, ez pont így történt, ahogy képzelted! )) Képzeld, az utrot megelégelte a szervezetem és most olyan az arcom, mint egy tininek (pedig nekem sosem volt..)
Most, hogy olyan egészségesen eszem, van, hogy marad meg kaja és akkor kapják a kutyák. Olyan szép fényes a szőrük a maradék pároltbébirépától, a maradék zöldbabfőzeléktől )) Olyan vegák, hogy öröm nézni 

Wikka, miért öntötted ki a szÍved? mi a baj? mi adunk energiát és természetesen neked is mennnnnek a naggggy drukkkkok!!!!
mieza

 = :D
mieza

Angyal: holnap 10 és 11 között kell menni.. Miért, csak nem jössz Te is arrafele? :)

Mieza: Egy babóca ha egészséges, akkor az a világ legeslegszebbje :) Vigyázz Magatokra, pihenj és élvezd az életednek ezt a csodálatos időszakát :)

Képzeljétek az altatásos sztorimból egy részt most mesélt el Rajó... mikor toltak ki Évike nővérke (Aki a műtőben szokott lenni, ő helyettesítette Erzsikét - S.nénit).. szóval Évike kérdezte, hogy Andi, jól van??? Erre mondtam Neki, hogy persze, csak azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok... :)... Erre mondta hogy a babafesztiválon :) :) Hát olyat röhögtem, merthogy erre sem emlékszem... :)

Rita, ne parázz, pár nap és a pociban lesznek a babók...!!!!! :)
andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vegyespáros :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyobbacska pöcsös, kicsike nunis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szívecskék alapján fejllődési rendellenességet nem talált, mérsékelt jobb szívfél tágulat a kiscsajnál, de azt mondta aggodalomra nem ad okot, egy hónap múlva megnézi. Nagyon boldogok vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Mieza nagyon örülök, hogy az egyeske jól van, persze rettentően sajnálom ha a másik pici nem marad veletek, biztos nagyon beleélted magad :roll: :roll: , de ezek szerint ennek így kellett lennie - tudom hülye duma :? , de hidd el jobb így és igaza van a dokkernak, hogy most már nagy lenne a különbség! De tényleg nagyon örülök, hogy a 11 mmes babácskád jól van, Gratula! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Macsek: jaaajjjjjj dddeeee jjjjóóóóó :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ez a legjobb 1 fiú 1 lány :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mieza: gondolom,hogy rossz lehet,ha megvan az esély a 2 babára,de így is nagyon-nagyon-nagyon jó ám Neked :D :D :D Ott van a gyerkőcöd a akire olyan sok ideje vársz már! pussszzaanncs :D

Andika: 9 körül ott leszek sperm.vizsgára megyünk és megmondják mikor kell mennem a hyperoskopiára....

Kép

kiss angyal

Maccccs, ez szuper! Lesz ilyen is és olyan is :))) Hát, ez tényleg nagyon szuper!! Cicó és kandurka is :) És minden rendben velük!!! Úgy látom, ez a mi napunk volt!

Nem mertem ám magam azért annyira belélni... Reménykedtem és eljátszottam a gondolattal, de nem mertem beleélni magam és jól is tettem. Úgy veszem, hogy ő feláldozta magát a hematóma harcban (ami kivette az erejét), viszont így megmenthette a tesóját nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk :)
mieza

Épp Navared zenéket hallgatok :)

A kutyujaim nem tetszettek nektek? Nem is dícsérgettétek :) Ők a mi ikreink :)
mieza

Akkot Maccsék egészséges ikreinek küldöm ezt a számot :
http://www.youtube.com/watch?v=yYe6tmrF ... re=related
mieza

Mieza, nagyon örülök, hogy van egy nagyon szép 11mm-es drágaságod!
Sajnálom a másik babát is, de ahogyan a doki mondta, jobb ez így.
Kívánom, hogy legyen egy szép, nyugodt 9 hónapod! (ok, már csak kevesebb, mint 8)

Maccs, vegyespáros ez szuper!
Gratula.... :D :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok,

Macs, hipermaga-gratula a vegyespároshoz! :-D :-D :-D annyira hihetetlen hogy már a 19 hétnél jártok!!!

Mieza, neked is nagggggyon gratula a kis 11 milishez! örülök hogy végre fellélegezhettek egy picit! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

mieza

Mieza: de!!!!!!!tetszenek!!!!!!imádom a tacsikat,nekem volt 3-om is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak annyira el voltam foglalva a problémáimmal :oops:

Kép

kiss angyal

Mieza gratula az egy picikéhez. Ennek igy kellett lennie, ha igy lett. Az a lényeg hogy minden ok legyen vele. Majd a második körbe lesz tesokája. :lol:

Macs hát ez szupi hír. Egy fiu egy lány de cukik lehetnek. Nekem Siposné Radványi Zsuzsa csinálta az UH. Ő nézte a szívét is. És Bán Zoltánhoz kerültem. Tudom hogy nincs semmi nálatok sem. Csak olyan ovatosak a dokik. Ez az átka az Uh -nak mert jó is hogy mindent tudunk meg nem is. A Lauránál a fejébe nagyon sok apró ciszta volt a genetikai Uh-on és ezért küldtek amnióra. Mint kiderült van olyan hogy ha kicsit elöbb nézik, akkor még nem vezeti el a gerincvelő a vizet az agyából. De ez még nem fejlődési rendellenesség. Azt sokkal rosszabbul viseltem. Most próbálok pozitívan nézni. Ez a szív dolog is helyrejön nálatok. Nem kell aggódni.

Kubu vigyázz a lábaidra, ne hogy bedurranjon. Tedd fel amikor csak lehet. Szegénykém. Hogy állsz a súllyoddal? Mennyit híztál? Tudom nem sokat. Sokat mocorog a babukád?

Navikám ügyi vagy hogy tartod a súlyod. Én is csak 2kg hiztam a terhesség eleje óta. Neked van már mocorgás odabent?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!
húú de sokat termeltetek!ma már nincs erőm vissza olvasni,majd holnap! :?
Jó éjszakát!!!!
vikus82

Pancsi, nekem is a Bán csinálta a szurkát, a hölgy is nagyon aranyos volt, aki asszisztált. Az Uh-s nőt nem ismerem, nekem a saját dokim az UH osztvez, ő szokott Uh-zni, de ezt a szíveset a Hajdú Júlia egyetemi tanár csinálta, országos hírű spec ő is. Azt mondta nem kell aggódni emiatt a mérsékelt tágulat miatt, én nem is tulajdonítok neki jelentőséget, az a lényeg, hogy fejlődési rendellenességeket kizárta, ezen kívül mindent rendben talált. Persze hogy nincs semmi gond és nálatok sincs, de azért nem kéne szurkálni a kismamikat, mert ez olyan stresszes!
Hétfőn hívom a dokimat, valamikor megyek hozzá a klinikára, de jó lenne ha szerdára hívna, akkor találkozhatnánk! :lol:

Nagyon köszönöm, hogy velem együtt örültök :lol: :lol: , nagyon boldogok vagyunk! és Mieza neked külön köszönöm a számot!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Na jövök, kialudtam magam :lol:
Mérges vagyok, mert a férjem pár napja éjszaka nem viseli el a klímát, ergo ki kellett kapcsolni, brrrr meleg van, nem szeretem ezt így.

Angyal,
A borogatást a lábamra rakjam és az szerinted segíthet ?

Mieza,
Szóval egy. Lényeg hogy Ő jól van és erős.
Nem mondod hogy pénzes a kép ????????????????
Hogy van egyébként kedvenc dokim ?

Andrea,
Kész vagyok az altatásos sztoritól, hát a dokik, nővérek tutkóra dőlnek a nevetéstől amit Ti ott leprodukáltok.

Macs,
Naaaaaaaaaaaaa ennél jobb leosztást nem is lehetne, juppppé, örülök Nektek naon naon.

Pancsi,
Hát borzasztó hogy néznek ki a lábaim, szerintem az elkövetkező 5 hetet hosszú naciban töltöm ha utcára megyek. Fásliztam már tegnap és most apóstól kapok speciális zoknit ami segít egy picit vizet hajtani, mármint nem hajtani, hanem inkább elkerülöm hogy bedagadjon a lábam, mert a vízhajtás ilyenkor kritikus mert nem válogat ödéma vagy magzatvíz között.
Súlyom sok, Marci születése utánhoz képest 6 kg jött fel, banyek kemény időszak elé nézek szülés után. Remélem lesz tejci és az segít a súlyleadásban is.
Liza nonstop mocorog, olyanokat amit Marcinál nem tapasztaltam :shock: Nagyon áktív a csajszi.

kubuspace

Mieza!

Jaj, nagyon szép történet ez így is...a picike pedig csodaszép áldozatot hozott...lehet, hogy legközelebb ő fog jönni hozzátok.

Vörösmacska!

Nagyon szerencsés vagy, mindkettő "félével" megáldott a sors! Szívből örülök!
Vendég

hozhatok pár képet ? :-)

kubuspace

Kubu, persze kérünk is képet Marciról!!!

Nekem is nagyon durva a lábam már. Tegnap nem csináltam semmit,nem is főztem :? . Végig fent volt valamin a lábam, viszont teljesen eltünt a bokám. Nagyon durva már!

Még járok kismamatornára és ott a nő is megjegyezte, de mondta, hogy mivel már a vége felé járok és meleg van, azért van. :oops:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
akkor pihizz Te is, és vigyi Magatokra !
hát ja csak én nem akarok hamarabb szülni :lol:
már reggel befásliztam, aztán pihentetés van, na durr neki a legjobbkor, de persze nem panaszkodom nehogy valaki is félreértse.
csak aki ismer tudja hogy kb. 3 percet nem tudok nyugton lenni jaaaa és a kis kukacosról ne is beszéljek.
Jönnek a képek, remélem nem gond hogy van benne kettő ádám(vagy Marci)kosztümös is :-) próbáltam picit tompítani amit csak úgy nem lehet ám mutogatni :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Kahlan, úgy legyen :)

Mindenkinek köszönöm, aki gondolt ránk, szorított nekünk. Most olyan vidám kismama vagyok, vigyorgok tegnap óta (pedig aludni egyeltalán nem tudok :)
A doki nagyon cuki volt, a mennyiazannyit még nem mondta :) de vagy 45 percet beszélgettünk, mindent megkérdeztünk. Kifelé kérdezte a párom, hogy megnyugodott kispapa? A párom vigyorgott, mint a tejbetök. Merthogy állítólag a kispapákat nehezebb megnyugtatni.
Meg mondta a doki, hogy ha majd lassan kiderül, hogy terhes vagyok, akkor jönnek a barátnők, rokonok, szomszédok, fórumok, védőnő, mindenki mást mondd majd. Ha valamiben elbizonytalandodok, csaknyugodtan hívjam fel, bármikor és megbeszéljük.

Kubu, képeket!!!
mieza

Nagggyon édes!
mieza

Mieza,
tényleg jó dokink van, én nagyon szeretem.

emlékszem Marcussal egyszer nagyon csúnyán elkezdtem vérezni, (vált a méhlepényből kisebb-nagyobb darab és az vérzett ki) uram robogott haza munkából, én ágyban, persze addig nem akartam a dokit hívni, tökre be voltam tojva stb. stb... aztán nagy nehezen felhívtam a dokit aki megkért hogy nyugi, fekvés, magnézium és nyugi nyugi..... ne mozogjak csak ártok vele.
persze fél óra múlva a kórházban voltunk, pont szerdán, amikor ő ügyeletes, jön felfelé a lépcsőn meglát engem, már nevet messziről, annyira tudta hogy nem leszek szófogadó. De persze azért megdícsért hogy hoztam magammal bentlakásos cuccokat mert kb. két hétig haza sem engedett utána :shock:

jövő héten magánba vagy kórházba mész hozzá ?

kubuspace

Sziasztok!

Húha, megint jó sok hír van!
És milyen jók :D

Mieza,
gratulagratulagratula a szép, nagy, egészséges 11 mm-es babácskához!!!!
Nagyon örülök nektek, és annak még jobban, hogy múlik rólad a para, ás mosolygós, ragyogó kismami leszel :)
És persze, ennek így kellett lennie, hiszen még a fagyibabókért visszamentek, azt írtad! És ott várakozik rátok a testvérlelkecske :wink:

Macsek,
az álmaim álma a tiétek :)
valami ilyesmire játszunk mi is, de ha egyetlenegy kis babszem lenne itt a pociban mihamarabb, azzal is földöntúli boldogságban lebegnék :oops:

Kubu,
szegénykém, rettenetes ez a lábikó, pont most!
Pihengess, amikor csak lehet, polcold fel (na jó, ezt Marcuskergetés közben elég nehéz, belátom :roll: )!
Marcikobakra pusszancsokat küldök :arrow:

Woody,
szóval téged is elért a lábmizéria...Kubunál leírtak érvényesek!
Még jó, hogy a nyaralást még nem rontotta el ez a dolog!

Andi,
remélem sikeres babafesztivált rendeztetek :lol:
Holnapra drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
ha jól tudom, minden megfelelő méretű tüszőből leszívják a folyadékot, hiszen nem tudhatják, melyikben van érett petesejt.
Ezeket a folyadékból kinyerik (és meg is mondják a leszívás után amikor a zárót kapod, hogy mennyi volt), és megpróbálják mindet megtermékenyíteni. Másnap aztán lehet telefonálni, hogy mennyit sikerült.

Próbálok még ma jönni, de ha nem tudok, akkor már csak vasárnap tudlak olvasni benneteket, mert utazok csapatulni :D
Kellemetes hétvégét, jó eredményeket mindenkinek!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Kubu!de édes bogyó a fiad!!!!!meg kell zabálni! :D
vikus82

Csajok!
Úgy feszit,meg pukkadozik alul a hasam,főleg jobb oldalon!
ciszták miatt lehet??????

Mieza!nagy gratula!

Vörösmacs!!!
Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulálok,h mindkét "tipus" van! :D :D :D
vikus82

Sziasztok!

Mieza: Gratulálok az életerős babádhoz és csodaszép várandóságot kívánok Nektek :)

Kubu,Woody:Nem vagytok egyedül a lábdagadással,az enyém konkrétan a duplája és olyan mint egy nagy lapát,ez nekem csak azért furi mert egyébként hosszú vékonyka a lábacskám...vagyis volt.
Jelenleg nem is tudom mit fogok ráhúzni ha elindulok itthonról :shock:

Marci nagyon fotogén,imádnivaló kis lurkó :D

Babe:Örülök hogy jól vagytok...és Nektek sincs már sok hátra :D

Andrea: Mennek drukkjaim és a babaragacsok minden mennyiségben...már bizti Veled vannak a babócák és pihizel az ágyikóban a pocidat simizve :D

Macsek:Gratula a lánykához és a fiúcskához,ez tényleg fantasztikus,nagyon örülök hogy így alakult!

Kép
marianna82

Sziasztok!

Együtt érzek a lábdagadósokkal, mert nekem még babátlanul is feszít az egész a melegtől...

Judit,
hétfőn nagyrutin lesz (már most parázok az eléhezéstől) ill. a bizonytalan eredmény miatt spermatenyésztéshez kell új cuccost adni... Szóval lehet hogy hamar végzünk. Sajna Z ügynököt le kellett mondanom, mert eredetileg úgy számolt, hogy hétfőre meg lesz minden leletünk, és már indulhat is a mandula. Szóval lemondtam, mert még menni kell a G1be Széll tanár úrhoz. Így most már nem tudom mikor történik végre valami.

Békuci,
nagyon sajnálom a szuri-viszontagságokat. Persze mindent a szent célért ;) Remélem találkozunk hétfőn!

Navared,
ez a hüvelyes-összeférhetetlenségi dolog nagggyon tetttszik!!!
Máskor is küldözgess zenét, olyan jól jött! Elindítottam, és közben átfutottam a hsz-ket.

Mieza,
Örülök a bébidnek, a másik bogyócska meg majd jön akkor, amikor egyedül uralhatja a lakosztályt :) ráadásul ott lesz a tesója, aki majd vigyáz rá. Olvastad a mesét, amit belinkeltem nektek? A kutyuid nagyon szépek. A mi 13 éves malamutunk lassan elmegy tőlünk. Nagyon nehéz nézni ahogy leépül. De ez is csoda, hogy egy ilyen 60 kilós mackó ennyi éve él mellettünk. Remélem van még azért pár jó hónapja.
Amit akkor írtam, és elszállt: utólag rájöttem, hogy csak nekem kellett kiírni magamból, nem fontos, hogy más is tudja. A lényeg, hogy a barátnőm kisbabájának születése megborított. Volt 2 napom amikor csak bőgtem mindenért és veszekedtem az férjemmel. Nagyon szégyelltem magam emiatt. Aztán hajamnál fogva kihúztam magam a depiből, és most itt vagyok. Engedek a sorsnak, és hagyom hogy sodorjon a „bmc-árja”.

Macsek,
nagy gratula a cicókhoz!!! Az a kis szivecske pedig a legvédettebb helyen van a világon, biztosan rendbe jön, mire ki kell neki jönni a nagyvilágba. Szerintem sem annyira jó ez az állandó uh, mert sokszor a frászt hozzák az emberre.Persze ugyanakkor nagyon csodás, hogy látni lehet a kicsiket. De hát, tudjuk, hogy minden jóban van vmi rossz, és ez visszafelé is igaz. Képzeld el sokszor a kicsi szívét és gyógyísd meg gondolatban. Húzd össze ahol szerinted kell, foltozd meg, és lásd szép fényesen, egészségesen. Szerintem Te meg tudod gyógyítani.

Kubu,
ez a Marci fiú minden pénzt megér! Cukorpofa. Most nézem csak, hogy rohan az idő! Mindjárt itt kopog a csajszi is! Fel a lábakkal, Marcit meg csak lecsillapítja a hőség egy kicsikét...

Vikus, sajnos nem tudok tanácsot adni. Majd később jönnek a lányok és segítenek neked.

Verka
wikka
Miskolc

Kubu: Marci a szekrényben :D :?: :D Nagyon édes :D
Igen jót tesz elvileg egy kis hideg borogatás a lábra..legalábbis a én Barátnőim terhesen a vége felé így nyomták..láb fel és hideg bori :D

Kép

kiss angyal

Kubu, vigyázz magadra, lábilag is! Nekem is nehezen viselik a meleget, sajna! :(
Marci tünemény! :lol: Gyönyörűséges kissrác!

Angyalka, szerintem az a baj a Deca-val, h. túl gyorsan adják/tok/tákot be… nem? Csak mert volt, h. a Zuram 1,5-2 percig tolta befelé és soha semmi problémám nem volt, jó nem élveztem, de nem lett sem púp, sem feszítés… viszont már hányingerem lett a végére, szóval én is gyűlöltem, az tény! :roll: :x

Mieza, gratulálok az egy fantasztikus erős babucidhoz!!! :D Én is úgy voltam, h. szerettem volna ikreket… még tudtam is, h. melyik hol ágyazódott be (éreztem agyban), de közben annyira para voltam hogyan hordok ki kettőt, h. az egyik drága meggondolta magát, de nálunk valamivel előbb! Ennek így kellett lennie és a lelkecske nem hagyott itt téged, csak várja a köv. alkalmat! :wink:
Ajaj, nem próbálod ki azt a másik progi gélt, amit Macs is használt? Igaz drágább, de hátha nem leszel újra tini tőle…?!
A krémet kened még?
Édesek a tacsik!!!! :D

Andi, atya-világ, babafesztivál… ez nagyon király, jó fej az Évike! Honnan jön belőlünk ennyi baromság? :lol:
Aztán most nagyon sok pihi, víz, stb… de tudod te ezt! Millió DRUKK!!!!

Macsesz! Szuper, fiúcsak-lányka, hát ennél szebb kariajándékot el sem tudnék képzelni! :D
Nagy gratula! De ezt még „csak” uh alapján mondták, nem? Az amnioból már tuti biztos lesz!

Pancsi, van ám mocorgás, rendesen! Itt aludt a tesóm és látta ahogy kidudorodik vmije éppen :D Annyira kis édes, imádom! A 19. héttől érzem kb.

Vikus, jó kérdés, nekem nem volt ilyen sosem :?

Verka, ha találok ilyen jó kis zenét, belinkelem :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Itt vagyok, megjöttem.... itt a mama....a mamácska :lol: :lol: :lol: :lol: ahogy az Őrült nők ketrece c. filmben hallhattuk... :)...és ugye tőlem stílszerű az ilyen beköszönés :) :) :)

Szóval, ma fél 2-kor megkaptuk Őket, egy 7 sejtes, egy 8 sejtes és egy 9 sejtes gyönyorűséget :)... Le is fotóztam Óket.. Egyik tiszta apja.. 2 pedig asszem rám hasonlít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs.... úgy néz ki van egy kicsi lustácska bónuszunk is, aki ma még csak ugyan 4 sejtes, merthogy a telefonálás után termékenyült meg.... Miatta majd hétfőn kell telózni, ha minden rendben lesz Vele, megy a sítáborba....

Van egy kis túlstimum, az uh-n Sz. nagyon kérdezgette, hogy jól vagyok-e? biztosan jól van, Andrea????? mondom a lehető legjobban... aztmondja, nem fáj a hasa? mondom nem, a leszívás után fájt, de másnaptól már oké vagyok... erre mondja hogy lát folyadékot, úgyhogy a hiperstimut részletesen elmondta, hogy ha tünet jelentkezne mikor mit csináljak... de tényleg jól vagyok, úgyhogy remélem az ultrabrutál mennyisség folyadék meg fehérje megoldja a dolgot...

Meglátogattam Ritát, nagyon jól viselte a mai napot!!!! Büszkék lehetünk Rá :) ... amikor ott voltam pont jött be hozzá Évike, és ugyan volt fájdalma, de nem kért fájdalomcsillapítót..... Azt hogy mennyi lett Neki nem tudom mert mi az emeleti rezidencián voltunk elszállásolva... de majd biiztosan jön és elmeséli.

Angyalka: meddig voltatok ma? Mi fél 11 felé érkeztünk, néztelek de nem láttalak akkor már...

Meglátogattam MS-t is.. hát gyerekek, az egész fórum összes drukkját szeretném Neki bezsebelni Tőletek Neki.... Pár napja ugyanolyan az állapota, ami jó jel,hogy nem lett rosszabb....de szegénykémnek már a nyakába valami centrális vénába van beleműtve-belevarrva!!!! a branül (asszem így hívják).. és ott mennek Neki be az infúziók.. Durva volt látni :(
A körülményekhez képest jól van, jó a kedélyállapota, de még hosszasan fogja a JÁnos vendégszeretetét élvezni... és nagyon kell Neki drukkkolnunk, mert ha rosszabbak lesznek az értékei, akkor előfordulhat hogy a babákat el kell venni Tőle :((((((( De ez nem fordulhat elő, ilyen háttérrel, mint Ti :)
MS: innen is nagyon sok drukkot, pozitív energiát küldök Neked......+++++++++++++++++++++

Majd még estefele jövök, Mindenkinek köszönöm a drukkokat... :)
andrea-1

Andikám, gyönyörű fejlettek az édeseid, nekem 4-4-5 sejtesek voltak és noszogassuk a lustikát is :arrow: :arrow: Kép babaragacsok ezerrel a pocidban lévőknek mamikám :arrow: :arrow: Kép

Uristen szegény ms :shock: :( :( !!!!!! , nagyon drukkolunk neki, hogy javuljon az állapota :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Andikám: mostmár Te is 2 lábon járó magánbölcsöde vagy :D :D :D Nagyon-nagyon drukkolok Neked/nektek :D :D :D Mutasd meg,hogy ebben a korban is simán össze tud jönni az első lombik :!: :!: :!: Minden nap küldök neked pozi energiát gondolatban!!!!!Nagyon vigyi magadra!!!!!!!!!!!Hétvégén nem leszek gép közelben,mert a Nagyikám 80. szülinapi buliján leszek :D :D :D (22 leszünk) de lesz rá időm,hogy gondoljak RÁTOK!!!!!!!

szerintem mi 11 körül léceltünk..néztelek nagyon.még el is vittem a fölös utrót hűtő tatyóban,de annyi gógyim már nem volt,hogy Irénkének leadjam :? Mondjuk a párom megint csinálta a feszkót,mert vv-t is előírtak neki,mert 1 éve volt az uccsó..és szerinte a vv az nagyon intim dolog és hát amit M.O.-n művelenke (szerinte) az borzasztó,hogy egyszerre több ember is bent van amikor az ŐŐŐŐŐ vérét veszik :D :D :D bár ez akkor nem olyan vicces nekem,mert különböző dolgokkal indokolja...infekciót kap,ha eddig nem volt HIV vírusa most lesz stb,stb,stb,...szóval ilyenkor kb 250 a vérnyomásom és úgy kell tennem mintha minden rendben lenne és közben mondani kell neki,hogy milyen ügyes ahogy leadta a spermát és az a vv már gyerekjáték lesz :x :x :x

Mieza a Te Párocskád is hisztizik a magyar körülmények miatt???

MS: nagyon szorítok értetek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki vigyázzon magára :!: :!: :!: :!:

JÓ hétvégét!!!!!!!!

Kép

kiss angyal

Már megint laptető :shock:

Andikám: ez a Tied...ha gondolod felezd el Ms-el :D

Kép

kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: