Itt vagyok, megjöttem.... itt a mama....a mamácska
ahogy az Őrült nők ketrece c. filmben hallhattuk...
...és ugye tőlem stílszerű az ilyen beköszönés
Szóval, ma fél 2-kor megkaptuk Őket, egy 7 sejtes, egy 8 sejtes és egy 9 sejtes gyönyorűséget
... Le is fotóztam Óket.. Egyik tiszta apja.. 2 pedig asszem rám hasonlít
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs.... úgy néz ki van egy kicsi lustácska bónuszunk is, aki ma még csak ugyan 4 sejtes, merthogy a telefonálás után termékenyült meg.... Miatta majd hétfőn kell telózni, ha minden rendben lesz Vele, megy a sítáborba....
Van egy kis túlstimum, az uh-n Sz. nagyon kérdezgette, hogy jól vagyok-e? biztosan jól van, Andrea????? mondom a lehető legjobban... aztmondja, nem fáj a hasa? mondom nem, a leszívás után fájt, de másnaptól már oké vagyok... erre mondja hogy lát folyadékot, úgyhogy a hiperstimut részletesen elmondta, hogy ha tünet jelentkezne mikor mit csináljak... de tényleg jól vagyok, úgyhogy remélem az ultrabrutál mennyisség folyadék meg fehérje megoldja a dolgot...
Meglátogattam Ritát, nagyon jól viselte a mai napot!!!! Büszkék lehetünk Rá
... amikor ott voltam pont jött be hozzá Évike, és ugyan volt fájdalma, de nem kért fájdalomcsillapítót..... Azt hogy mennyi lett Neki nem tudom mert mi az emeleti rezidencián voltunk elszállásolva... de majd biiztosan jön és elmeséli.
Angyalka: meddig voltatok ma? Mi fél 11 felé érkeztünk, néztelek de nem láttalak akkor már...
Meglátogattam MS-t is.. hát gyerekek, az egész fórum összes drukkját szeretném Neki bezsebelni Tőletek Neki.... Pár napja ugyanolyan az állapota, ami jó jel,hogy nem lett rosszabb....de szegénykémnek már a nyakába valami centrális vénába van beleműtve-belevarrva!!!! a branül (asszem így hívják).. és ott mennek Neki be az infúziók.. Durva volt látni
A körülményekhez képest jól van, jó a kedélyállapota, de még hosszasan fogja a JÁnos vendégszeretetét élvezni... és nagyon kell Neki drukkkolnunk, mert ha rosszabbak lesznek az értékei, akkor előfordulhat hogy a babákat el kell venni Tőle
(((((( De ez nem fordulhat elő, ilyen háttérrel, mint Ti
MS: innen is nagyon sok drukkot, pozitív energiát küldök Neked......+++++++++++++++++++++
Majd még estefele jövök, Mindenkinek köszönöm a drukkokat...