Új privát üzeneted érkezett!

Emlékeztek, hogy meséltem a talin unokatesómról akinek nem volt jó a vércukor szintje és így kirakták a bmc-ból, hogy majd menjen vissza, hogy ha jó lesz. Eltelt egy év, 3 endodoki, sok gyógyszer, injekció és a szintje csak rosszabb. Sőt, azóta egyeltalán nem jött meg a mensije, pedig előtte volt egy spontán terhessége is (sajnos vetéléssel). Szóval, ma ment vissza egy év utána a bmc-be, szóval kérünk nagy-nagy-nagy szorítást!!!
mieza

Mieza: igen mind a 3-at visszakapom... a vénkismamajelölteknél már csak így van :)
Kíváncsi vagyok milyen az érzés, amiről beszélsz......... :)
andrea-1

Olyan sok energiám van, el sem hiszem :) Éjjel semmit sem aludtam, de reggel bepótoltam, nem rég kelltem.
Jójó, tudom, sok vagyok, megyek máááár... lottót venni.
Szegény Kubu nem fog tudni visszaolvasni, ha telepakolom a fórumot az agymenéseimmel.

Holnap doki!!!

Judit, tudom, hogy mocizol, de gyere már!

Ja,a lényeg, amiért jöttem. ÁLMODTAM!!!
Az volt, hogy olvastam a fórumot álmomban és mindenki sorra írta, hogy babás lett. De pl. úgy, hogy Andrea írta, hogy egy tüszőt nem szurtak ki és éjjel teherbeesett, úgyhogy nem lesz beülti. Aztán Judit és Zsuzsó, hogy a doki tévedett, mégis babás, Csucsura, Eszterre, Kisbeekára és Sajtira is emlékszem, hogy spontán beütött! Angi írta, hogy ők egyébként stimu alatt voltak, csak nem tudott jönni. Kissangyal felrakta a pozi képet, szép erős volt! És mindenki csak hihetetlenkedett, meg nézett, hogy ez hogy lehet :))) Tényleg mindenki írta, akikre már nem emlékszem, azok is. Mindenki. Még Zsura is emlékszem, oks, mk volt, de közben nem vették észre, hogy egy mégis megtapadt a méhben is :) Erre valaki írta, hogy boszorkány vagyok, mert ez félelmetes :)
Elég vicces volt, olyan vidáman keltem, azóta is az vagyok :)
mieza

Andrea, majd meglátod, amikor megmutatják őket, én akkor is bőgtem, nekem olyan csodaszépek voltak :)))

Izgi lesz és tudod, csak pozitívan! Sok fehérje, folyadék és csak vidám filmek, könyvek, relax.
mieza

Kép NAGYON NAGY FŰ
mieza

Kép

Kép
mieza

Sajti, hát nem tudja az ismerősöd, h. te hogy ki vagy művelve :D

Mara, buksimi :lol:
Jó meggypályinka anyagbeszerzést! De azért ne délben tessék fára mászni, ha lehet! :roll:

Mieza, húúú de pörögsz, persze nem baj! :lol:
Köszi, szerintem is az lesz, mármint gondoskodó apuci… de ezt honnan lehet leszűrni ennyi „ismeretség” után,? Csak mert mások is ezt mondják azonnal!
Uncsitesódnak orbitális drukk!!!
Teee, ez az álom! Elbőgtem rajta magam :cry: :D
Sejtettem, h. kutyufarkak azok ott a fűben :wink:

Hajni, igen, csodák vannak! Bízni kell abban is, amellett, h. teszünk a babákért fizikálisan is! :wink:

Pancsi, ne izgulj, minden rendben lesz!!!! Persze én is aggódnék nyilván… :oops:
És Lauránál miért kellett magzatvízvétel?
Okés, akkor az alibid elfogadva, én is a szülinapi randit választottam volna!

Brumi, óhajod számunkra… ez esetben Mieza számára – parancs: Te kérted, ő megálmodta! Akkor most azt kérd, h. váljon is valóra :D

Rita, ne félj, annyira szerintem nem fáj utána! Vagy csak én nem emlékszem? Ha felkelsz és mondod, h. fáj, akkor kapsz csillapítót… nekem otthon már nem is volt semmi bajom :)
Mennek a drukkok! Majd gyere, mesélj, mi volt :?: :!:

Kubu, Krk-sziget, Krk városban voltunk. Nagyon szerencsések vagyunk, mert ismerősnek van ott apartmanja és nem kell fizetnünk semmiért, csak az utazás és ellátásért (önellátás persze), de annyira brutál drága lett ott minden… eddig sem volt occsó, de aztán most :shock: :shock: :roll:
Viszonylag gyakran megyünk oda, szerintem még a nyáron fogunk vmikor, ha lesz szabad időpont :D
Na ez tök jó, h. csak ennyit „híztál”, ügyes vagy! Tudod, én amolyan kis madárcsontú vagyok és most már az izmaim is eltűnőben… na jó kis túlzással, de amióta nem járok rendszeresen tornázni (nov-dec. óta), a karjaim tiszta nyeszlettek! Én ha már 50 kg felett vagyok, akkor kis pufinak látszom :lol:
Anyukádékhoz vagy Dunában mentetek nagymamázni? Ha az előbbi, akkor kitartást és nyugodt napot!

Sokszámjegyű Pancsi (ez nagyon tecc!), üdv. én is! :wink:

Andi, 3!!! A másodiknál nekem annyit tudtak leszívni és 2 termékenyült meg, szóval nem keseregni!!!
Köszi a poci dícséretet! Nyomom is előre, ahogy csak bírom és állandóan fogdosom, hogy ha esetleg vki nem vette volna még észre, h. nem egyedül vagyok, annak is kibökje a szemét!
:lol: :D :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Jó ideje nem voltam, de most vissza olvastam.

Navi

Meglestem iwiwen a pocid, nagyon csinos :D 50 kg? De jó neked! Én kb. az ált. suliban voltam annyi :oops:

Zsu

Nagyon sajnálom a mk-t. Reméljük, hogy legközelebb a tuti helyre vackol be a baba. Nagy ölelés!

Mieza

Csúcs, hogy ikrek, gondolom, hogy meglepődtél mikor elmondták :D
Az álmaid pedig egyszerűen fergetegesek :lol: :lol: A fórumos főleg! Remélem, hogy valóra válik teljes egészében :D
Cukik a kutyik.

Macs

Örülök, hogy túl vagy az amnion. Pihengess és növeszd tovább a babákat.

Pancsi

Rád is gondolok, biztosan minden rendben lesz. Laurának is nagy élmény lehetett az uh :)

Andi

Gratula a tüszőkhöz és drukkolok a pénteki nagy naphoz!

Angyal

Nagyon drukkolok, gyere majd a hírekkel! :D

Kubu

Nem vagy semmi, hallod-e.
Próbálj meg pihenni a nagyszülőknél, már amennyit lehet.

Breki

Bököm a decat rendületlenül :lol:
2-án megyek az ügynökömhöz uh-ra, de nem a BMC-be, hanem magánba.
Úgy látom, hogy együtt haladunk, ezért ünnepélyesen megkérlek, hogy legyél a zebra társam :lol:

Ms

Remélem minden ok lesz vele, drukkolok!

Valaki kérdezte a leszívást.
Nekem aznap fájt a hasam, nem tudtam felegyenesedni, de abszolút túlélhető volt. Mondom ezt úgy, hogy nem bírom a fájdalmat :oops:

Most megyek, de majd visszanézek.

Cupp :D
angi81

Navika: Annyira előttem vagy a leszívás napján... én még emlékszem, hogy azért fájhatott... :)..... mostmegmár lassan a szülésről beszélhetünk Veled kapcsolatban pár hónap múlva..... :)
Jó lehetett Krk-en.... hát ha nekünk ez most sikerülne, talán besuvvasztanánk egy szeptemberi light-os belföldit, vagy talán Görögországot, valami last-ban...de ez inkább csak részemről álom... a fő cél, Santorini most biztosan kimarad..

Mieza: ez Nálatok van??? Tudod ám, hogy mi nem lakunk "olyan" messze egymástól.. az Örs legalábbis nekünk hazafele mindig útbaesik :)....Lehet eccer megnézlek magamnak Benneteket :)))))))

Kissangyal, hol vagy már? Úgy izgolok Érted!!! :shock:

Képzeljétek, megsütöttem életem legelső ésszerűen elkészített fasírtját az előbb....Mi egyébként imádjuk a fasírtot, csak csinálni útálom, az a szag, meg az a csomó olaj... Na hát ennek vége... innnetől csak úgy vagyok hajlandó csinálni, hogy tepsi, abba bele sütőpapír... a kis golyó fasírtok egymás mellé... és sül... és egyet forgat...és sül és kész... ne tudjátok meg még így is mennyi zsiradék jön ki belőle.... Hogy én eddig miért nem így csináltam?????? Hmmmm és milyen isteni lett...... :)
andrea-1

Angi, köszike, amúgy általánosban és középisk. elején én is 50 felett voltam... nem sokkal :lol:

Andi, hát ja, lehet igazad van, de nem a fájdalomtól voltam olyan béndzsa, hanem az altatástól, meg úgy az egésztől összességében! De tudod, az idő mindent megszépít :D Majd meglátod, mikor a te pocidat lessük iwiw-en, akkor te sem emlékszel olyan részletesen Misi bával való partyzásra :lol:
Santorini!!! Az igazi két-fehér házacskás nyugis sziget... én is mennék, hajjaj! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!
Már nagyon-nagyon régen nem írtam Nektek, de azért néha-néha visszaolvasgatok.
Nagyon drukkolok ám Mindenkinek. És remélem, előbb-utóbb Mindenki átélheti a "csodát", amibe most Nekem és még itt egy jó pár Kismaminak része van.

Navi,
édes a pocid, láttam az IWIW-en. Vigyázz nagyon Magatokra.

Andika,
nagyon-nagyon szorítok Neked, és kívánom, hogy 3x-os Anyuka legyél egyből.

Többieknek: bocsi, hogy nem szólok Mindenkihez egyenként.

Rólunk: köszönjük, jól vagyunk. Pont ma léptem a 31. hétbe. Az időjárás változásokat nehezen bírjuk, meg nem tudok aludni éjszakánként. Nem baj, soha nagyobb bajom ne legyen. Én még dolgozom, majd augusztus 2-től leszek otthon. De júliusba is megyek 2 hét szabira. Jól érzem Magam, nő a pocim.

Sok-sok puszi és drukk Mindenkinek.

Ja, és van aki itt tudja, teljesen lenyugodtam, egyáltalán nem vagyok már az a parázós Kismama. Sőt augusztus első hetébe még egy balatoni nyaralást is bevállaltam. Tényleg felesleges idegeskedni. :lol: :lol: :lol:

Jaj, Kubu,
Neked már nemsokára itt a nagy nap, ugye? Nagyon könnyű és szép szülést kívánok Neked.
Ja, meg Neked is Woody, meg azt hiszem Mariannak is nemsokára itt az idő. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, én meg már dolgozom, de igyekszem válaszolgatni!

Tegnapi mocis kirucc nagyon jóra sikeredett, ezért nem is írtam utána :oops:
Mindig tudtam én, hogy nekem van a legédibb férjem a világon :D , nagyon jó kis programot rittyentett az évfordulóra.
Későn keltünk, kávé a teraszon, majd elmentünk a bánki tóra fürödni. Ott kajcsiztunk utána, majd indulás a Börzsönyön keresztül Esztergomba.
Séta, jegeskávé, várnézegetés, stb. Haza a Duna partján, majd vacsi egy tutker pisztrángsütőben Nagymaroson. (mindenkinek csak ajánlani tudom, leírhatatlanul finom halat sütnek!!!)
9 körül értünk haza, fürcsi és ess az ágyba :D
És persze közben megbeszéltük, hogy ez a nyár ilyen lesz, jövünk-megyünk, pihizünk, és szeptemberben kipihent, ragyogó anyu várja majd a fagyibabákat :)

Mieza,
köszi az álmot, pont így tervezzük :wink:
Szóval igyekszem valóra váltani, talán pont a két fagyika lesz ez a pár :)

Andrea,
a három az bőven elég lehet egy babócához, sőt még egy párhoz is, ne keseregj!
És egyáltalán nem biztos, hogy kell az a B verzió...én nagyon-nagyon szorítok neked péntekre!

Navi,
50 kg pocival?
Magamra emlékeztetsz hajdanán, amikor a jelenlegi nagy lovaimat vártam (54 és 56 kg voltam a végén)
Most meg eleve 52 körül indulnék majd :roll:

Sokszámos Pancsi,
üdv köztünk!
Naggggyon szorítok, hogy legalább neked sikerüljön, ha már ilyen béna szérai volt a miénk!!!!
Mikorra kell menni uh-ra?

Többiek,
ti is kaptok majd válaszokat, de most összecuccolok és hazakocsikázok :roll:
De jövök még, nyugi!

Kép
judit0713

Judit: Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat, klassz nap lehetett :)
Hát remélem nem kell a B verzió.... ha meg igen akkor mostmár csak úgyis várakozással lehet majd.... evvan...

Babe: pont a múltkor gondoltam rá, hogy eltűntél... Klassz hogy lenyugodtál :lol: :lol: :lol: Picifiadnak is biztosan jobb egy nem para mami :) örülök, hogy jól vagy, jól viseled!!!! :) és köszönöm szépen a drukkod....
Egyébként biztos van valami ebben a para dologban.... én az előbb bőgtem el magam, hogy a bébikezdemények ott vannak a város túlsó végén, én meg itt, távol tőlük és legszívesebben már ma ott aludnék, hogy a közelükben lehessek... a férjem ki is akadt, hogy ne játszam már túl a helyzetet... :cry:

Gyerekek, beszéltek itt az 50 kilókról... Hahhhh... milyen régen is voltam én annyi...... :oops: :oops:
andrea-1

Andi nekem is 6 petesejtem lett, :arrow: :arrow:
3 termékenyült meg :arrow: :arrow:
mindhárom virágocskát beültették :arrow: :arrow:
két lurkó fejlődik :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: mit szólsz ehhez a verzióhoz :?: :?: :arrow: :arrow: Kép Drukkolok!!!!

Kép Angyal :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Pancsi, amniot egy szúrással ki lehet bírni, de én nem is annyira a beavatkozástól tartottam (bár a 3 szúrás egy kicsit sok volt :!: ), hanem nagyon féltem, hogy mi lesz utána. :( Ezek szerint a Barossba is csináltak egy új UH-t nektek, és ott látták a picúr szívénél az eltérést? Ki ultrahangozott? Vagy kimondottan magzati szívultrahandon voltál a Hajdú főorvosnőnél? Én egyáltalán nem hiszem, hogy bármilyen gond lenne a picúrral, mivel a kombi teszted és az AFP-d is tökéletes volt!
Nagyon drukkolok, hogy a vízvétel simán menjen és utána se lépjen fel semmi Kép

Maccs
vörösmacska

Macsek: kiegyeznék egy ilyen verzióval.... :lol: :lol: :lol: :lol: Naggyon is :lol: :lol:
andrea-1

Sziasztok,

Andikám, a 3-om csudi jó szám :wink: :wink: :wink: A fagyival az a baj,hogy még nagyobb a csalódottság érzet ha nem ébrednek fel,mintha ilyenkor azt mondják,hogy ez a 3-om van ezek szépek,egészségesek a többi meg sajna nem termékenyült meg...Hidd el Navi és én is átéltem már ezt...Egy babához elég egy is...Drukkkkk 1000-rel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nekünk nem sikerült :cry: :cry: :cry: A rosszban a jó viszont,hogy lehet,hogy megvan a sikertelenség oka...Ma nem volt K ügynök és így a Dr.Nőhöz kerültem...mint tudjátok én nála kezdtem,de Anyukám egy óvatlan pillanatban átrakatott Konchoz :? Tudom,hogy sok lánynak nem volt szimpi,de Én annyira meg voltam és vagyok is vele elégedve...Kedvelem nagyon!!!...A mostani lombik előtt leadtam egy olyan papírt amin már nekem régen megcsinálták a trombozisra való hajlam miatti vv-t...azért ,mert Anyukámnak 3-szor volt és ez örökölhető Anyai ágon...akkor azt mondta a doki aki megnézte az eredményt,hogy semmi gond...ezért ezt a papírkát nem lobogtattam sehol,gondolván minden a legnagyobb rendben...valszínű K ügynöknek elkerülte a figyelmét :? most meglátta a Dr.Nő és mondta,hogy ez simán lehet gátja a baba megtapadásának,mert erre gyogyszert kéne szedjek :? azonnal elintézte,hogy még ma menjek az ÁNTSZ-be ahol még részletesebben megnézik ezt a dolgot...Ma már megjártam azt is...lehet nem mindig kedves,de hát minden embenek van rossz napja...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andikám:Volt ott ma egy lány akivel együtt volt a punci-jónk...1 db tudtak neki leszívni az az 1 megtermékenyült ,megtapdt és 380 volt a HCG-je ma :D az egyből 99 %,hogy 2 lett... :lol: :lol: :lol: Még neked is lehet akár 6 :D :D :D :D

Ja és az FSH értékém 10-ről lement 9,4-re :D :D :D ami szintén rejtély,mert a hormon injekciótól felfelé szokott kúszni :!:

Kép

kiss angyal

Angyal: Úgy sajnálom, de az legalább jó, hogy van mibe kapaszkodni és ha tényleg ez az ok és erre az ügynöknő jött pont rá, akkor mégiscsak tudhat valamit :) :) :) :)

Félreértés ne essék én ennek a 3-omnak is nagyon örülök.. .. a három egy szuper szám, én 3. hó 21-én születtem ami ugye két 3-as ha összeadom a 21-et... számmisztika alapon lehet itt is bemagyarázni sokmindent még a hitetlennek is :) :)

A B terv csak esetleg nyugodtabbá tehettett volna most a várakozásban .... Persze ha a sors könyvében az van megírva, hogy még nincs itt az idő, akkor lehetnek ott az ABC összes betűjével felsorolt tervek.. .nem igaz? Most bízni és relaxálni, ez a dolgom :)

Egyébként ennek az ÁNTSZ-es dolognak mikorra lehet eredménye? A hogyantovábbról mit lehet tudni???
andrea-1

Angyal, már vártam nagyon, hogy gyere!
Nagyon sajnálom. :cry:
De remélem, hogy most megtalálták az okot.
Kívánom, hogy a gyógyszer szedése után azonnal pocakos legyél és még az is lehet, hogy nem lombikkal!

Andi, szerintem szuper az a 3 drágaság!

Babe, örülök, hogy jelentkeztél és minden ok veled. Jó sokáig dolgozol, azért most már pihizni is kellene, így a vége felé! :D

Sajti, köszi a kép dicséreteket! :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Aranyosak vagytok, hogy vártatok :D :D :D

Ennek az eredménye 7 munkanap...pénteken bemegyek a Párommal sperm.vizsgálatra és akkor megmondják,hogy mikor kell mennem méhtükrözésre :shock: Valami hysteroskopiás (lehet nem jól írom) vizsgálara...ezt altatásban csinálják???ha igen olyan mint a punkció???(ha igen,akkor megint nagy szövegelés lesz :D )

Kép

kiss angyal

sziasztok!

megengeditek hogy csatlakozzak?
Március óta járunk a BMC-be. 28 éves vagyok, van egy csodás férjem is.

Lassacskán derültek ki a dolgaink...a Kedvesemnél nincs gond, de nálam...PCO,IR, és most a HSG után kiderült, hogy szív alakú méh, hydrosalpinx(talán az egyik oldalon csak), a jobboldali petevezetékem zárt, a baloldalit nagy nyomásra sikerült megnyitni...bár a mondat végén az van, hogy postakürtszerűen megnyílik,zárt.

tele vagyok kérdésekkel, de Konc Tanár Úr csak augusztusban tud fogadni...addig meg beleőrülök.

Hogy lehet ezt feldolgozni? Mármint hogy természetesen szinte kizárt, a lombik meg....40%? olyan kevésnek érzem...

Soha nem szedtem semmi bogyót, a ciklusaim 26-28 naposak...és ha zártak a petevezetők, hogy látott Konc meg egy másik orvos is tüszőt,illetve sárgatestet a méhben?

El vagyok keseredve...

Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Vendég

Angyal,ezek szuper hírek, hogy legalább nem csak annyi van, hogy ez most nem. Hanem megnézhetik, hogy mivel lehet més valami...
Persze nekünk is először annyi volt, mint Juditnak most, hogy nem lehet tudni miért, csak nem. És ez a gyakoribb, csak olyan nehéz ezt elfogadni, emlékszem.
Nagyon jó az egy babós story kisangyal!!! Hihetetlen, igazi kis csoda!

Andrea, én is mindig számolgattam, mert 03.03 születtem. Anyu 12.03. És a bmc-s számom tök az anyu szülinapi dátuma :)
Amikor mondták, hogy 06.03 lesz eredményhirdetés, már vigyorogtam :)

Angyal, akkor visszamész most S.dokinőhöz? :)
mieza

Angyal :( :( :( összes ölelésem a tiéd, nagyon-nagyon sajnálom, abszolút nem számítottam negatív hírre :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy látom nem is baj, ha egyszer-egyszer nem csak egy doki látja az eredményeket, több szem többet lát! Jó lenne ha tényleg megcsípnék a konkrét okot a sikertelenségre :roll: :roll: . Csókollak :!: :!: :!: Histeroszkopiát :?: Avarka is kérdezte talán minap.

Maccs
vörösmacska

Kahlan, a legjobb helyre jöttél, majd mi öntünk beléd pozitív gondolatokat :)
Én a hsg után visszamennék és ha nincs Konc, akkor valaki máshoz fognak rakni, akivel pedig megbeszélném a kérdéseimet, a hogyantovábbot. Én tuti nem bírnám ki csak, hogy KOnc szabin van..

Kahlan, kimondta neked, hogy a lombik 40%? :)
Ha pontán szeretkezel a pároddal, ott is 30% egy ovu alatt, hogy megtapad. A lombik szinte ugyan ez. Egy lombik 30-40%. Tehát 3 lombikból egynek kéne sikerülnei elvileg :) Ugye mennyivel jobb így nézni?
És a statisztikák nem szólnak olyasmiről, amire most is van példa a fórumon: spontán terhesség lombik után, a lombik előtti felkészítő szakaszban spontán baba... stb.

Valami miatt nekünk ilyen sors lett rendelve. Valamit meg kell tanulnunk ez az út alatt :) És mi sokkal jobban vágyunk a babóra ezért sokkal jobb mamik is leszünk :)

A tüszőérésének semmi köze a petevezetékekhez, örülj, hogy van tüszőérésed :)
mieza

Mieza bakker, az én Anyum meg 11.01-én született :) :) :)

Kahlan, üdv itt!! Mielőbbi pocaklakót kívánok Nektek! :wink:
Ne keseredj neki ennyire, hidd el jó helyen vagy, és augusztusig esetleg egy másik BMC-s orvos véleményét is kikérheted akár!!! Addig sem kéne bizonytalanságban lenned! Én legalábbis biztosan ezt tenném.... :)
Hidd el sokmindenre van megoldás, a legjobbat akarják nekünk a dokik és kitalálnak olyan doglokra is megoldásokat, ami szinte teljesen vesztettnek tűnik elsőre!!! Láttunk itt már olyan csodákat, hogy csak na!! :)
Hogy lehet ezt az egészet kibírni, feldolgozni??? Úgy hogy az itteni lányok nem hagyják, hogy nekikeseredj/ünk... Amikor valaki épp parkolópályán van, akkor a többiekért szorításból merít erőt, és amikor meg érte szorítanak (mint pl. most értem a lányok).. az megsokszorozza az elszántságod, olyan erőt ad... majd meglátod, csak gyere!!
A méh-vezető problémával kapcsolatban a többiek biztosan tudnak majd valamit mondani, nekem ilyen gond nincs, így e témában nem tudok segíteni, csak abban, hogy bíztassalak, hogy nem olyan szörnyű ez a helyzet amit a sorstól kaptunk, el kell fogadni, előre tekinteni, és az okokat inkább nem keresni, mert abba belebolondulsz..... Szóval üdv it és ne szomorkodj!! Jó???? :wink:
andrea-1

Angyal, Judit, azért én azt éreztem mindkettőtöknél, hogy meglesz ez. Most kicsit azért elszomorodtam. De jó, hogy ti nem annyira!!! Annyira le a kalappal előttetek!!!
mieza

szia mieza!

Köszönöm, látszik, hogy más megvilágításból minden más...

gondoltam erre, de ma a recepción azt mondták, két doki van az ötből, várni kellene akkor is.
Meg valahogy megcsalásnak érezném Tanár Úr felé, bízom benne teljesen...

hűha, ilyen sok spontán baba? akkor tényleg csodás helyre kerültem...
Vendég

Akartam most írni, hogy Angyal szurkolok az eredmények miatt, de aztán rájöttem, hogy most rossz eredményekért kell szurkolni, hogy végre meglegyen az ok? Vagy hogy is vagyunk most?

Andi, most nézem a viasatot és 3-as ikreket nevel a nanny :)))) ez jel? :)
mieza

Andi, érted miben kell szorítani?Mármint hogy milyen jó fog veled történni mostanában? :D
Vendég

Kahlan és még valami: lehet hogy nem is lenne baj, ha a Tanár úron kívül más orvos is látna, megnézné a leleteid... Angyalkánkkal pont ma történt meg az, hogy amit az egyik orvos átfutott, azt a másik kiszúrta Neki... és talán meglehet az ok..... Látod, a rosszban (hogyha nincs az ember dokija épp)... lehet valami jó is!!!!!
andrea-1

Kahlan, ha kibírod augusztusig, hős vagy :) Drukkok mennek :) Az, hogy felteszed a kérdéseidet egy másik dokinak, még nem leszel hűtlen, nem kell nála kezdened, csak beszélgetni :)
Aztán ha jön Konc, már tudod a hogyantovábbot és lehet, hogy egyből akciózhattok is :)
Na, jósoljunk neked szeptemberre egy plusszos tesztet? :)
mieza

Kahlan: most vagyunk az első lombikban, tegnap szívták le a tüszőket... és pénteken kapja vissza mami az ő kicsikéit!!!!!!! :) :lol: :lol: :lol:
andrea-1

MIeza: Nem semmi vagy :) :) :) Bírlak!!!!!! :).. .ez a 3-om a mai nap száma lesz úgylátszik....
Nálam a reflektor tv megy a háttérben.. .egész nap sztárpletykákkal... mintha a Blikk szólna :) :) :) :)... na majd figyelem én is milyen 3-as jön...:)
andrea-1

Úgyis meg merjem ezt csinálni, hogy eddig nem volt konzultáció még Konccal sem?
Mármint hogy a magánrendelésén felvett, aztán azóta vérvételek, meg nagysokára ezt a HSG...mondjuk májusban írt fel bogyókat, a merckformint meg a bromocriptint, de akkor sem volt igazából konzultáció.

Nem tudom, a Kedvesem azt mondta, egyenlőre legyünk türelemmel, itt a nyár, a lombiklehetőséget fogadjuk el, és majd lesz valami...

Hűha, a szeptember...jó lenne, de az eszem tudja, hogy nem nagyon van esélye.

A másik gondom: ált.suliban tanítok, imádom a hivatásom. de a munkahelyem kész csőd, a főnököm nem ismeri el a munkám, a hátam mögött páran intrikálnak, na és hát a romagyerekek aránya sem fog csökkenni... így, hogy most ilyen eshetőségek jönnek,mint lombik esetleg...merjek más munkahely után nézni? a szívem és az eszem is azt mondja, kell a váltás, új légkör, kevésbé stresszes életmód...nameg a tanári fizetés se túl sok...de kétségeim vannak, lehet hogy nyugton kéne maradnom és ha úgy van, tartós táppénzre jönni...
Vendég

Andi, na akkor

egy NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY BIRODALMI CSILLAGROMBOLÓNYIVAL NEKTEK!
Vendég

Kahlan: Honnan tudod hogy Star Wars fan vagyok?????????????????????????????????????????? :)))))))))))))))))))))))
andrea-1

Egyébként szerintem ne foglalkozz vele, hogy még nem volt konzultáció a Tanár úrral... ha megvan az összes vizsgálat hívd fel a recepciót, kérd Irénkét a recepicó vezetőjét (ő a megfelelő tanácsot fogja adni Neked).. elmondod mi van, nem várnál augusztusig, kit javasol kihez menj... .ennyi.. én mondom, nem várnék a dologgal...aztán ha megjön a Tanárúr utána simán mész hozzá... itt a dokik nem csinálnak ebből ügyet, egyik helyettesíti a másikat.. azért mert valaki hiányszik nem áll meg az élet.. itt mi a páciensek vagyunk az elsők :) Jól mondom Lányok?
andrea-1

hiányszik=hiányzik :)
andrea-1

[quote="andrea-1"]K írta:andrea-1ahlan: Honnan tudod hogy Star Wars fan vagyok?????????????????????????????????????????? :)))))))))))))))))))))))

nem tudtam:-)
Én is az vagyok, kemény 21 éve:-)
Vendég

Hát akkor azt mondom: "Az Erő legyen Veled, rokonlélek! "

Látod milyen jó helyre jöttél!!! :)
andrea-1

Pedig csak egy kósza ötlet volt :D

És kiért kell még izgulni?
Vendég

Kahlan, én is konzultálnék, főleg, hogy max meghallgatod mit gondol valaki más. Aztán meghallgathatod Koncot is, legalább összehasonlíthatod :)
A legrosszabb az idő, ami ellenünk játszik.

Munka: nehéz dolog. Régen nem ezt mondtam volna, de most már igen, TUTI VÁLTANÉK.
Mi konkrétan 2006-ban házasodtunk össze. Már akkor váltani akartam a szakmából, de mindig az volt, hogy ha majd teherbe esek, akkor onnan jó lesz a gyed. Aztán váltottam, de szakmán belül, ugyanaz volt ez is. De mindig az volt, hogy csak addig kell kibírnom, amíg teherbe nem esek :) Tele volt a fejem a munkával és stresszel. Nem is csoda, hogy az első lombikom nem sikerült.

A másodiknál már egész más lelki körülményekkel álltam neki és holnap este minden kiderül a dokinál :)
A munka elég durva meddőségi probléma lehet..
mieza

Hát mindig van Kiért... de most hirtelen nem is vágom... MS-ért, akinél most derült ki, hogy babás, de túlstimuval a Jánosban fekszik, biztosan.... Meg Rita punkciója lesz pénteken... Meg van néhány parolópályás akinek a spontánért drukkolunk (Sajt, Judit.. hú ki van még???).. és persze vannak a zugosok, akikért mindig titkon szorítunk (KPN, Heni, Sting, Sztyopáné... és a többiek)

De van egy táblázatunk... Mieza feldobod, abból egyből láthatnánk.... :)
andrea-1

Csatolom a táblácskát :)

Hogy is vagyunk most?
Drukkok, imák, szorítások:
Andinak a pénteki beültire
Kisbeekának és Anginak a szép tüsziérésre!
Kissangyalnak eredményekre!
navinak is az eredményekre :)
Csucsunak a kezdéshez :)
Pancsinak (sokszámnélkülinek) a pocakszurkához
Sokszámú Pancsinak is!!
Msnek, hogy a víz tünjön el a pocakból!!
miezának holnapi uhura...

Kit hagytam ki? ÁLMAINK
mieza

Huh, elgondolkodtattatok...megbeszélem este a Kedvessel...
mármint a mással konzultálás dologban.

Hú, mieza, hát akkor Neked is

EGY NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY BIRODALMI CSILLAGROMBOLÓNYIVAL!
Vendég

Hú, mennyi siker, jó olvasni ezeket!
Vendég

Ritát és a spontánokat kihagytam, oda is nagy drukkkkok!
mieza

Sziasztok!!! :D

Angyalom!!

jajj,de sajnálom. :cry: A fene enné meg :oops: :cry: Ölellek.De az azért jó hír,hogy S doki talán megtalálhatta az okokat. :roll: 7 nap nem is vészes az eredményre,akkor jövő héten okosabbak leszünk.

Andi!!
Jujjj,de jó hírek ezek!!Mert azok ám,nem csüggedni!! :wink: És nincs B terv,mert nem kell és késsz. :D Fasirthoz gratula.Én is szoktam csinálni,de jobban szeretjük ha golyókba van mint egyben sütve,valahogy jobb az íze.szerintem :wink:

Mieza!!
jaja,jó voltam matekból mi??? :P Még össze adni sem tudok,de nem baj,ugyis még Én lógnék Neked,mert tudod kevesebbet tudtam vissza adni.Majd lefagyizzuk,ha már nem leszek zárka alatt. :wink: Drukkolok holnapra.Én egész nap abban voltam,hogy ma csütörtök van,és az újságos világosított fel,hogy szerdaaaaa. :wink: Kutyuliktól kész vagyok. :wink: Akkor Apa örült a naciknak,de jó.

Kahlan!!
Üdv itt!!!csajok már elmondtak minden szép és jót,szóval ne lacafacázzatok,menni kell. :wink: Én sem várnék ahelyetekbe,szeptember oylan messze van.Mi is azt beszéltük Férjecskéval,hogy ugyan már,nyáron már nem kezdünk bele,majd szeptemberben,itt a nyár,hamar elrepül,aztán mikor azt mondta Sz ügynök,hogy kezdhetünk,nem volt kérdés,hogy nyár van. :D :)

Judit!!
Hű de jó kis program.Anniyra tuti helyek vannak arra,1X mentünk valamiért arra felé,és láttuk,hogy a Duna parton mennyi jó kajálda van,ott is lehetne egy jó talit rendezni nem??? :wink:

SokszámosPancsi!! :wink: :D
Üdv itt!!

Ms!!
remélem jobban vagy!!!!!!!Valamihírek azóta????Téynleg,iylenkor hol fekszik??Nőgyógyászat???

Angi!!
Mindjárt uh!!!!De jó.

Tyűű,nagyon meleg van.Gatyarohasztó!!! :lol: Hála isten lakás nem meleg.Én tiszta zizi vagyok ettől a melegtől,szita az agyam,minden lefelé esik a kezemből.Hétvégén azt hiszem leugrunk a Balatonra,és fürcsizünk egy jót,mert aztán egy darabig ugysem fogok. :D
csucsu99
Budapest

Köszi :)
Csajok, mivel ma totál fel vagyok pörögve és holnap egész nap el kell foglalnom magam az esti dokiig, lehet, hogy kitalálok valami programot magamnak, hogy ne titeket fárasszalak :)
Holnap este jövök a hírekkel! Hogy egy vagy kettő és mennyire stabil, mennyire fejlődnek. Annyira izgulok, de igyekeztem mindenre felkészülni mégis hihetetlen pozitivan figyelni a híreke.
Azt fogja mondani, hogy minden rendben, mindkét babóca nagyon szép, erős és fejlett és vége a szobafogságnak, igazi kismami életet élhetek (az óvatosat, de szabadabbat:)

Na, elrakom magam. Bocsi, hogy ennyit írtam :)
mieza

Na, ne már... Leírtam az összes kívánságom és laptetőm lett? Ezt az egyet megtartom az előző 3-at pedig szétosztom az előbb felsoroltak között :)

(SAJTI! VETTEM LOTTÓT!)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?