Sajti, hát nem tudja az ismerősöd, h. te hogy ki vagy művelve
Mara, buksimi
Jó meggypályinka anyagbeszerzést! De azért ne délben tessék fára mászni, ha lehet!
Mieza, húúú de pörögsz, persze nem baj!
Köszi, szerintem is az lesz, mármint gondoskodó apuci… de ezt honnan lehet leszűrni ennyi „ismeretség” után,? Csak mert mások is ezt mondják azonnal!
Uncsitesódnak orbitális drukk!!!
Teee, ez az álom! Elbőgtem rajta magam
Sejtettem, h. kutyufarkak azok ott a fűben
Hajni, igen, csodák vannak! Bízni kell abban is, amellett, h. teszünk a babákért fizikálisan is!
Pancsi, ne izgulj, minden rendben lesz!!!! Persze én is aggódnék nyilván…
És Lauránál miért kellett magzatvízvétel?
Okés, akkor az alibid elfogadva, én is a szülinapi randit választottam volna!
Brumi, óhajod számunkra… ez esetben Mieza számára – parancs: Te kérted, ő megálmodta! Akkor most azt kérd, h. váljon is valóra
Rita, ne félj, annyira szerintem nem fáj utána! Vagy csak én nem emlékszem? Ha felkelsz és mondod, h. fáj, akkor kapsz csillapítót… nekem otthon már nem is volt semmi bajom
Mennek a drukkok! Majd gyere, mesélj, mi volt
Kubu, Krk-sziget, Krk városban voltunk. Nagyon szerencsések vagyunk, mert ismerősnek van ott apartmanja és nem kell fizetnünk semmiért, csak az utazás és ellátásért (önellátás persze), de annyira brutál drága lett ott minden… eddig sem volt occsó, de aztán most
Viszonylag gyakran megyünk oda, szerintem még a nyáron fogunk vmikor, ha lesz szabad időpont
Na ez tök jó, h. csak ennyit „híztál”, ügyes vagy! Tudod, én amolyan kis madárcsontú vagyok és most már az izmaim is eltűnőben… na jó kis túlzással, de amióta nem járok rendszeresen tornázni (nov-dec. óta), a karjaim tiszta nyeszlettek! Én ha már 50 kg felett vagyok, akkor kis pufinak látszom
Anyukádékhoz vagy Dunában mentetek nagymamázni? Ha az előbbi, akkor kitartást és nyugodt napot!
Sokszámjegyű Pancsi (ez nagyon tecc!), üdv. én is!
Andi, 3!!! A másodiknál nekem annyit tudtak leszívni és 2 termékenyült meg, szóval nem keseregni!!!
Köszi a poci dícséretet! Nyomom is előre, ahogy csak bírom és állandóan fogdosom, hogy ha esetleg vki nem vette volna még észre, h. nem egyedül vagyok, annak is kibökje a szemét!