Új privát üzeneted érkezett!

Mniki nagyon együttérzek Veled. Viszont tényleg rengeteget lehet olyan történeteket olvasni, amikor az emberek kicsit feladták, mással foglalkoztak és akkor összejött. Szerintem veletek is ez lesz. :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Skrisz: megvárjuk az immunológiai eredményeket, és ha rendben vannak, akkor köv. ciklusban kezdek, azaz júliusi ET, tavaszi baba. :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Niki, most úgy érzem nincs igazság a földön... kívánom, hogy amennyire tud, az élet kárpótoljon titeket!!

Rani, hcg teszt nem mutat keresztreakciót lh-val! Ez tuti! De, hogy mi történhetett azt nem tudom.

Kép
lona1

Lona akkor egyszerüen rossz lehetett a teszt!
Velem ez még nem fordult elő! :roll:
Remélem nem egy magtapadt baba ami most kezd felvenni egy rossz irányt! :roll: :(

Kép

Kép
raniko

Sziasztok,

bocsi a betolakodásért! Mniki miatt olvastam az utóbbi pár hétben a topikot.

Nikim, olyan nagyon sajnálom ami Veled történik! Itt potyognak a könnyeim :cry: :cry: :cry: Hatalmas ölelést küldök Neked!!!

Kép

Kép
anyoooka

(((((((((((((Niki draga)))))))))))))))))))): pedig annyira de annyira biztam bennunk! :(

(en meg egyre jobban verzek es egyre jobban gorcsolok)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina nagyon sajnálom! :(
Erőt és kitartást kívánok!
(soha nem szabad feladni!)

Kép

Kép
raniko

Mniki! Együttérzek Veled! Össze fog jönni a baba Nektek is! Most pihi, de amire nagyon vágyunk az előbb-utóbb úgyis teljesül. Ölellek! Fiatal vagy még, megtalál benneteket is a babátok!

Amina! Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++ Kitartás!

Raniko! Ezek a tesztek jól megkavartak ám, talán tényleg rossz volt a teszt.

Babim! Köszi a szívhez szóló szavakat! Tudom Te is sok mindenen keresztülmentél már, és igazad van nem adom fel!!! :wink:

Doki bácsival ma megbeszéltem. Júniusban konzi, júliusban kezdődik a következő menet. Ahogy Puszedli is írta tavaszi baba. :) Apa is örül, mikor kérdeztem tőle megyünk-e a következőre, válasza csak ennyi volt: "Persze".
"Örömet akarok szerezni neked és magamnak is!"
Már nem sopánkodom, inkább izgatottan várom a következő stimut. Lassan 39 éves leszek, tehát nem akarom sokáig húzni a dolgokat. 14 év küzdelmeit nem adhatom fel ilyen könnyen, és nem is adom!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok!

Niki,nagyon együtt érzek veled, tedd azt ,amit a szíved diktál. Attól erőre kapsz! ölellek!

Amina, szurok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!

Bols, erősek vagytok mindketten a pároddal! Hajrá!
nani72

Mniki: :cry:

Amina: holnap! Nagyon szorítok!

Bols: jó olvasni a soraid! Tele optimizmussal! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bols, jaj de jó, hogy máris belevágtok újra! :D

skrisz72

((((((((((((((((((((((((((Mniki))))))))))))))))))))))))))))))))

hatalmas ölelés Nektek!!! :cry:
sajnos jól tudjuk, min mégy keresztül :cry:

(én 2005-re jutottam oda, hogy feladtam...úgy döntöttem. teljesen!
2 lombik után...először is megittam egy teljes üveg Hennessy konyakot -na jó, nem egyszerre - aztán hallani sem akartam róla többet! 2007 nyarán viszont az egyik legjobb barátnőm, aki tiszta esélytelennek gondolta magát, terhes lett a kaáliban, és 2 év után úgy döntöttem: folytatjuk! Abszolút hittel, megerősödve mentünk a kaáliba, és bár itt is eltelt 1, 5 év -ez alatt 2 sikertelen inszem és még egy sikertelen lombik -, de íme az "eredmény"!
És úgy léptem be a Kaáliba: addig megyünk, amíg az egészségem engedi, a pánzt összekuporgatjuk, AKÁRHONNAN...tele vagyunk adóssággal, de ez mind nem fontos!!!
Szívből kívánom, jöjjön el majd Nálad is az a pont, mikor úgy érzed, SEMMI NEM ÁLLÍTHAT MEG!!! Addig is a legjobbakat!!!)

Baba,
úgy örülök, hogy végre vidámabb vagy!!!!!!! :D

Bols,
ez a beszéd!!!!! Sikerülni fog!!!!!
Gondolj Angelre, 7 beülti, 5. TB-s lombik...és most is járják a hadak útját, Náluk nagyobb harcos ritkán akad...
Nektek is lesz babátok!!!!

((((((((((Amina)))))))))))))))
gyorsan jöjj rendbe!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Alle,
hogy vagy? Mizu? ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek folyamatosan drukkolok!!!!!

tillidian

Jó reggelt!

(((((((((((((((Mniki))))))))))))))), ölellek, annyira sajnálom......

Amina, hogy telt az éjszaka??? helyzet, hogy vagy!

Bols, Tilli, megkönnyeztem soraitokat, olyan mimóza vok mostanában (megviselnek a történtek nagyon-nagyon)!
Bols, szívből örülök, hogy folytatjátok!!

Szép Napot Mindekinek!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Ez a nap Amináé!!! Az összes drukkom neki megy! (bocs lányok) :oops: +++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Bols, örülök annak, amiket írtál! hajrá! Mindannyiunknak SIKERÜLNI FOG!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, majd gyere a hírekkel, hogy mi volt, ha végzel.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina mi a helyzet?

Niki, jobban vagy kicsit?Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm szepen mindenkinek a drukkokat! Most nagyon ramfernek...

Ma is verzek, rendesen menstrualok, enyhe gorcsokkel. DE erosebb pozitiv tesztem van :? :shock: . 9-fele megyunk a szegedi Kaaliba, remelem del korul mar okosabb leszek...

Bocsi, hogy most nem regalaok masra, nincs mar erom semmire sem :oops: :cry: .

amina09

Sziasztok,
Amina, minden drukkom a tiéd++++++++++++++++

Mniki, együttérzek veled, de abszolút megértem a döntésed.

Bols, hajrá :)

Nálam a helyzet: munkamunkamunka, apu kórházban, de úgy tűnik, hatnak a gyógyszerek, jobban vagy :D , így kicsit megnyugodtam. Szedem a fogigátlót, de valami nem kóser, mert ugyan a wcpapíron semmi nem látszik, de a tisztasági betét estére olyan, mintha barnáznék...nem értem, de majd szerdán jól megkérdezem :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Amina:++++++++++++++++++ nagyon-nagyon!

Alle: én a fogigátló szedést volt, hogy csak végigbarnáztam, volt, hogy végigvéreztem. Utóbbinál kettesével kellett szednem. Azt mondta a doki, hogy előfordul, de azért jól kérdezd meg! :wink: Örülök apukádnak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Amina +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon drukkolunk, az bíztató, hogy folyamatosan erősödik a teszted, nagyon nagyon bíztató !!!!!!!!
Kitartás és várunk a jó hírekkel !

Lányok, nagyon köszönöm a rengeteg jó szót, priviket !!

A lelkem romokban, de legalább tudok sírni, majd idővel megnyugszom.

Puszi Nektek
Niki
mniki

Niki: tudom mit erzel... nagyoleles!

Voltam vv-elen, de nem mondjak meg az eredmenyt :( - nem adahto ki. Igy ki kell varnom a 12 orat, mert delutanos a dokim :(.

amina09

Niki, nagyon sajnálom! :cry:

Amina, drukkolok!!!
s.bea

Sziasztok!

Amina, nagy drukkot küldök neked! A teszt nem véletlenül erősödik, biztos, hogy babás vagy!:)) A vérzést remélem, hogy el tudják állítani az orvosok valami cseppel, vagy valamivel. +++++++++++

Mniki, nagyon sajnálom, én is nagy ölelést küldök!!!

Skrisz, várom a mai védőnőről szóló beszámolódat, ma van május 8!
Vendég

Amina, hát bizony velem is ezt csinálták, sőt nekem egy napot kellett várnom. Nem mondhatják meg a lányok az eredményt, csak a doki sajnos. Még addig van egy pár óra.
Vendég

Amina+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Amina: kitartás! Nagyon szorítok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alle nekem egy fogigátlós stimum volt, barnáztam, duplán szedtem a gyógysit, de a dokim mondta, hogy nem ez az igazi jó megoldás, ahnem szólni kell és akkor vmi más gyógyit ad még mellé hormonpótlásnak.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

((((((((((((((((((((Niki))))))))))))))))))))) Ölellek ma is!!!!

Amina: annyira izgulok!!!!!! Gyere a jó hírrel!!!!!!!!!

Rani: :?:

Alle: neked is mennem az előkészítő drukkok!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

HCG: 251
Progeszteron: 60 feletti (eddig tudnak merni a szegedi Kaaliban)
: )))))))))))))))))))))))))))))))

(Viszont tovabbra is verzek :()

amina09

De ez akkor is jó hír!!! Dokid mit mond a vérezgetésre?

babaimádó
Kép
babaimado

Amina: Igen, igen, igen!:D :D :D :D :D :D :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Amina drágám, látod nem hiába drukkoltunk neked ennyien!!! Nagyon halkan, de nagyon sok boldogságot kívánok nektek! A vérzésről majd írj, hogy mit mond rá a doki.

Voltam reggel védőnéninél. Megnézte a leleteimet. Cukrom jó, csak a vérképem romlott egy picit. Csökkent a vörösvértestek száma. Azt mondta, a doki majd vasat fog felírni. Addig is elkezdjek pezsgőtablettát inni? :roll:

skrisz72

Amina :lol:

Ez egy erős terhesség, szép magas a HCG-d !

Lehet el kell fogadni, Te is azok közé fogsz tartozni, akik végigvérezgetik az első időszakot :?

Pihenj sokat és az is jó jel, hogy a progid is kúszik feljebb !!!

Sok puszi !
Niki
mniki

Amina, nyugi. A HCG-d nagyon szép, és majd el fog múlni a vérzés. Hány babót kaptál vissza? (bocsi, de nem emlékszem, és nincs időm visszaolvasni)

Timi, nyugi, ott vannak a babók, és ott is maradnak, még legalább 32 hétig. Bár teljesen megnyugodni, csak akkor fogsz, ha már a karodban lesznek. Én is akkor nyugodtam meg...
s.bea

Skrisz, szerintem nyugodtan.Most én is vettem vas+cink pezsg.tablit, néha iszom egyet, mert nagyon fáradt vagyok állandóan. Hátha segít. Persze nem viszem túlzásba.

babaimádó
Kép
babaimado

Bea: már megnyugodtam és azt hiszem kezdem élvezni a kismamiságot, bár a rókacsalád nagyon kerülget napok óta, de engem ez is nyugtat.
:D Fiatalúr nem hagy neked sok szabadidőt, mi? Hát jövő ilyenkor én sem fogok unatkozni! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, végre...... halk gratula )))))))
hogyan tovább??? doki néni mit mondott?

Timi, rókacsalád kerülget téged napok óta szerencsére :wink:
Jövő hetetek, élménydús lesz!

Skrisz, örülök hogy mindent rendben találtak.

kalkata

Amina, dokival még nem beszéltél?

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, még mindig nincs semmi hír???

kalkata

Amina!
Nem lesz semmi baj, tudod írtam neked én is így fogantam aztán meg is lettem!! :lol: Neked is szép egészséges kisbabád lesz ( kisbabáid lesznek), csak ne idegeskedj!!! Nagyon szurkolok!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Haliho!

Beszeltem a dokival, de o sem tudod ra konkretumot mondani, el kellene h muljon. Hetfon ujbol beszelunk, remeljuk addigra mar elhagy a verzes. Tovabb kapom a 4 ampulla progit :roll: , neha zombinak erzem magam, hogy ekkor lorugas mellett is alig reagalok ra, pedig szuleszeten dolgozo nover adja be a szurit!

Timi: en mar alig varom, hogy roka koma meglatogasson :)! Nyugi, latod minden OK!

S.bea: 2 blasztobabat kaptam vissza

Krisz: szupi, hogy jo a vcukrod! vashiany meg eleg gyakori a terhessegnel, ha jol tudom.

Alle: muljon el hamar a barnazas. Nekem a stimu alatt is volt, hanyadik ciklusnapon tartasz most? ++++++++++++++++++++++++++

Raniko: hogy vagy?

Koszonom mindenkinek a drukkokat!!!

HARCIKA: Te vagy a mi vedoangyalunk! koszonok mindent!!!!! millio puszi!

amina09

Katerina: koszonom a biztatast! :)
Babaimado: szintugy :)
Most probalok pozitiv lenni.

amina09

Én is gratulálok Amina :lol: .
Remélhetőleg gyorsan fényt derítenek erre a vérzés dologra a dokik.
Mindenkinek szép hétvégét!
Én ma este egyedül leszek, a drágám elutazott 1 napra és végre nézhetem a 24-t anélkül, hogy morogna velem :D .

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Ja látom, hogy a doki sem tudja mi az oka.
Hát mi nők csodára vagyunk képesek :D Mindenesetre próbálj meg kevesebbet idegeskedni.

irises

Amina: el fog múlni a vérzés! Aztán át is passzolom a rókacsaládot, mert én nagyon vágytam rájuk, de most úgy érzem inkább továbbadnám! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Drága Amina! ez nagyon szép hcg! :D halk gratu és drukk a vérzéselmaradáshoz! nagyon szorítok neked!!!!!!!
nani72

Amina, minden rendben lesz.Nagyon-nagyon drukkolok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?