Új privát üzeneted érkezett!

Hát, én csak mosolyogni szoktam rajta :) Bár volt már olyan, hogy egy ügyféllel volt találkozóm és előtte azt álmodtam, hogy terhes. És aznap be is jelentette. Aztán még két barátnőmmel is megálmodtam előre...

De azért vannak nagyon hülyeségek is, azokra általában felriadok, a párom gyorsan elmesélteti velem, jókat kacag, én visszaalszom és reggel arra sem emlékszem, hogy beszéltünk éjszaka :)

Vannak folytatásos álmaim is, azok a legjobbak, olyan mint egy sorozat, vannak szereplői, akik mindig azokat a mondatokat mondják ki, amik aktuálisan foglalkoztatnak :) Pl. most a baba dolog volt terítéken, így az egyik főhős is terhes lett :)

Ha este filmet nézek, akkor az tuti, hogy szerepelni fog benne valamilyen formában. Én pl. horrort egyeltalán nem tudok nézni, mert nagyon sokáig visszaálmodom.

Amim nincs: klasszikus zuhanós álmom :) De van egy nagyon visszatérő, ami gyakran előbukkan: tárcsázok egy telefonszámot és mindig félrenyomok egy számot és újra kell kezdenem és iszonyú hosszú szám. Ilyenkor olyan idegesen ébredek :)
mieza

Sziasztok,

Sajt: érdekes álom :roll: most én igazi horrort álmodtam :cry: állatokkal... :cry: nem is írom le,mert brutál volt...én arra gondoltam,hogy tuti a babával kapcsolatos tehetetlenséget álmodom egy "kicsit" másképpen...ebben az álmomban a tehetelenséget ragadtam ki...

Lehet,hogy el kellene nekem is mennem Tündérkeresztanyátokhoz :roll:

Mieza: a 2. laptetűd :wink: sárkányos póló???

Judit: nagyon sajnálom :cry: előbb-utóbb mindenkinek teljesülnek a vágyai,csak ehhez baromi sok kitartás kell :!:

Macs:pocid jobb már :?:

Navikám: Horvát O.ban pacsikáztál :?: de,jó nektek :D

Velem: semmit nem érzek és ezért nem is csinálok tesztet...különben éjszaka legalább 3-szor megyek ki pisilni,tehát reggelre nincs már meg a koncentráltsága...szóval,majd holnap kiderül...szerintem ez sem a mi hónapunk,de ha mégis igen akkor majd a BMC-ben kiderül...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal nagyon nagyon drukkolok Kép :arrow: :arrow: :arrow: nagyon bátor vagy teszt nélkül menni eredményhirdetésre, én képtelen lettem volna :roll: :arrow: :arrow: :arrow: szép HCG-t holnapra, de már úgyis ott van, emelkedjen szépen a hormonszint :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Köszi, nincsenek már görcsöcskék sem, már nem fekszem, de kímélem magunkat. Viszont hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon görcsöl a vádlim :arrow: :arrow: magnéziumhiány :!: :!: :!: ... az történt, hogy az emelt Magne B6 adagom miatt elfogyott a bogyó, Zuramat küldtem utánpótlásért, és rábeszélték a patikában a Magne B6 helyett a Béres Magnézium+B6-ra és ezek szerint az nem elégséges vagy nem olyan jó, de nem akarok variálni ha már egyszer valami bevállt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.06.29 10:48-kor.

Maccs
vörösmacska

Kisssangyal, ezerdrukk megy :) Bármi lehet, te is tudod :) Ez a része mindig lutri a lombiknak, de lehet, hogy most elviszed a főnyereményt :) Én iszonyúan drukkolok!
mieza

Tényleg, két laptetű :) ezek ikrek lesznek :)))
mieza

Húúú Sajti, köszike! Na erre nem gondoltam, mármint a készülődös jelentésre, már csak azért sem, mert először akkor álmodtam, mikor a 2. lombik előtt álltunk és akkor jó sokszor, aztán abbamaradt. Lehet, most hogy tudatosul bennem, h. egy kisember lakik bennem, ez újra felmerült, h. jó anya leszek-e?! :oops: :roll:
A megcsalóssal kapcs-ban: szerencsére párom nagyon várja a picit és alig várja, h. pesztrálhassa! Azt mondta nem derogál neki a tisztába tevés sem, még ha nem csak pisi van is! Szóval be lesz vonva rendesen! Emlékszem, egyszer, mikor neki „kellett” vigyáznia a szomszéd kiscsajra, aki akkor lehetett 3-4 éves, klotyó után muszáj volt elrendeznie – hát persze, h. kaki volt – mert Leila obégatott, h. végeztem, párom: egyedül nem megy? Kiscsaj: neeem! És nem okozott egyiknek sem lelki törést, úgy látom :lol:

Amúgy megjöttem a vv-ről és pont egy barátnőm nővére csapolt meg, aki kérdezte, miért nem szóltam, h. itt vagyok. Hát nem tudtam, h. ő meg épp ott van :shock: Lehet, legközelebb élek a lehetőséggel! :wink:
Az eredményt küldik automatice a dokihoz, de taj-kártyával megnézhetem már holnap akár! Nem tudom, mikor jutok ki, mert persze a város másik végén van a kórház és itt nem fővárosi a közlekedés, de a héten tuti megnézem, mert nagyon izgat! :roll:

Mara, örülök, h. jók az eredményeid! :D
Szerintem, ha megvannak a leletek, akkor odamész egyik reggel (nem is kell túl korán) a bmc-be, mondod a recepción, h. kihez jöttél (ez esetben Sz ügynökhöz) és megbeszéled vele a továbbiakat. Szerintem így kell! De ha többiek szerint kell időpont, kijavítanak majd!
Amúgy nekem az a véleményem, h. mindenki, éppen amelyik dokinál van és nem váltott, az meg is van elégedve az illetővel és őt dícséri. Én Szűcsöt ajánlom bátran, de csak őt ismerem igazán! Dokinőt is sokat szeretik, de megoszlanak a vélemények, viszont te nem is akarsz női ügynököt :D

A fentieket Vikusnak is üzenem! :wink:

Mieza, akkor jobb is ha napközben szundítasz kicsit!
Én is csak akkor elemzem, ha visszatérő vagy nagyon intenzív és sokszor jut eszembe napközben.
Hát ha én is mindegyikbe belefolynék :shock: :D
Azt megfigyeltem, h. hajnalban, reggel felé már arról álmodom, amit utoljára láttam, mert h. az éjszaka folyamán szép sorjában dolgozzuk fel az előző napi eseményeket!

Angyalka, amúgy is ennyiszer jársz ki pislantani??? :shock:
Azért én nagyon szorítok!

Macs, én vádli görcsre Ca-Mg-ot szedek még pluszban, azóta nem ébredtem rá!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: Ezt eltaláltad, valóban nem csípem a női dokikat, de nem én írtam róla. Az ok egyszerű. Egy pasitól jobban elviselem, ha hülye picsának tart, mint egy nőtől... :D

hofeherke

Sziasztok!
Angyalka én nagyon-nagyon drukkolok, holnapra. Azért az kicsit jó jel, ha ennyiszer jársz ki!

Nálunk az utolsó vérvételnél kellett időpontot kérni a konzultációra én következő hétre kaptam is utána kezdtünk júliusban. Akkor kérdezték még meg, hogy melyik dokihoz szeretném, illetve a 22.napi uh-nál. Szerintem minden doki jó, mindenkinek vannak jó és rossz napjai. Én nagyon jól kijöttem pl. a doktornővel és neki köszönhetem Lilit is!

Nava, én régen a vérvételeknél rosszul voltam, de most már semmi bajom. Hiszen engem az IR miatt havonta is szúrtak....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Navi: biztos írtad,de nem ugrik be :oops: mit néztek neked most :?:

Woody: aranyos vagy,de én alapból ennyit járok éjszaka a mosdóba :?

Macs: ami már bevált azon én sem szoktam változtatni...hozzon Nektek "KISPAPI" olyat amit szoktál eszegetni :wink:

A drukkokat azért bezsebeltem :D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok lányok azért néha bejelentkezem, hogy nem hanyagollak titeket, csak hát már ez a topik nem az enyém. És nem szeretném ha bárkinek rossz érzése támadna. Nagyon drukkolok mindenkinek.

Angyalka hát ez a sok pisi nagyon jó jel. Nálam is a terhességet, a túlzott pipantás jelentette. Vagy 4-5 is / éjszaka. Drukk neked.

Kubu drága ti mikor utaztok? Hogy van a pocaklakód? És a kópé fiad?

Macsi hát nekem is meglessz ez a vizsgálat. Persze te tudod hogy én nem akartam, hisz minden leletem ok volt. De a szivecskéjében van valami papilláris izom ami utalhat a dowe / remélem jól irtam le/ vagy ez a tusfürdő?? :lol: Szóval érted? Szerdára kaptam időpontot 9-40-re hát drukkoljatok nekem. Remélem semmi ilyenről nincs szó. Csak az orvosoknak hobbijuk a paráztatás. Te hogy vagy? Mikor lesz meg az eredmény? Azt mondják ha van gebasz akkor telefonálnak. Remélem nem kapunk semmi ilyen telcsit.

Mieza pihizel még? Vagy lightosan de már tevékenykedsz? Most hogy álltok? Ne haragudj de nem tudom nagyon követni. Nagyon-nagyon gratulálok nektek.

Nava neked hogy áll már a pocakosodásod? Édi lehetsz nagy hassal.

Rodina kislány akkor tényleg?

Sajti orhideák nyomulnak? És ti most akcióba vagytok?

Csucsu eljutottál végül Miezához? Sajnálom hogy kihagytam, lehet jobb lett volna. Bár most Laurával só- liszt gyurmáztunk. Rettenetes sok értékes edény készült. :lol: :lol: Mikor lesz már az insem?
Melegitsétek nekünk fel a balcsit!! :lol:

Velem nő a pocakom, és nagyon mocorgósra vette a figurát. Valszinű hogy kiscsajunk lesz megint csak. De én nagyon örülök. Apa felkötheti a gatyeszt aszem.
Csak essek túl ezen a szerdai pocak horroron. De emlékeimbe az van hogy nem fájt, csak amikor a vizet szivják. Az kicsit car. De hát csak ne legyen semmi.

Sokmindenkit kihagytam, de ezer bocs és mindenkire ugyanúgy gondolok. Puszantás nektek drágáim.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok,
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok Ránk :)
Hazajöttünk, 6 petesejt lett, úgyhogy Sz-nek lottóznia kéne és a mosntani übersok zsét megnyernie... :lol:

Nagyon be voltam sz-va.. a műtőben az allergia témával vonták el a figyelmem aztán már a szobában ébredtem csak...
De, a férjem meg a szobatársak elmondása szerint be nem állt a bagólesőm, miután visszahoztak még jó negyedórát karattyoltam,de úgy mint aki be van piálva...... :lol: :lol: :lol: Állítólag már a műtőben elkezdtem... mikor kitoltak már mondtam-mondtam, integettem Nekik, meg mondtam hogy jó volt a buli!!! :)... Aztán a szobában elmeséltem hogy mondták hogy csípni fog az az altatós cucc, de nekem sósavat kötöttek be, mert úgy mart... meg még mesélték, hogy mikor kifele hoztak kérdeztem hogy kik is voltak a műtőben.. sorolták, ez...az.... Misi... erre én: Akkor én most a Misivel partyztam????? :lol: :lol: :lol: és még mindenféle válogatott marhaságokat.....
Persze én ezekből semmire sem emlékszem, de úgylátszik hoztam a formát...

Hasam kibeba....ttul fáj, megyek is mindjárt lefeküdni, csak gondoltam beköszönök Nektek. :lol:

Egyébként a mai punkciósoknál volt egy 3 petesejtes csaj, egy 4-es, egy 5-ös.. én voltam a 6-oska.....aztán volt egy csaj, pont mellettem, Neki 12 db lett.... és volt egy másik lány, Neki 28!!!!!!!!!! db-ot szívtak le.... Na Neki valszeg nem lesz mostanában visszaültetés, merthogy ez hiperstimuláció..... Holnap reggel kell a titkos számon telózni egyébként... úgyhogy kis drukk még jöhet... :shock:

És még egy fontos: Aki most ráér, vissza kéne keresni pár régebbi hsz-t, főleg Eszterét, Macsét és Mieza, ha itt vagy, a Te adatod is kéne... Ugyanis MS-sel voltam egy szobába, hát szegény, ne tudjátok meg.... ritkasz....rul van.... napi 1,5 liter cuccot szívnak le belőle.. és csak termelődik vissza.. úgyhogy ma kapott vagy 8 infúziót és mondta Neki Sz. hogy bírja ki reggelig nem szívják le Neki, ritkítják a leszívásokat, hogy ne termelődjön a folyadék ilyen gyorsan újra...
Szóval megígértem MS-nek, hogy megkérdezlek Benneteket, hogy akinek többes terhessség derült ki, kinek mennyi volt a 14. nap körüli HCG-je... Neki ugye tegnap lett volna még csak a hivatalos HCG eredményhirdetés a 300 valamennyis HCG-jét szeretné belőni, hogy mégis mi lehet???? Net ugye Jánosban nincs, így a külvilágtól nagyjából elvágva, úgyhogy mondtam, hogy Ránk számíthat és pár adatot összeszedünk Neki, ahogy levettem Ő is ilyen utánanézős-olvasós fajta mint mi :)... Egyébként mindenkit puszil és nagyon jól esett Neki, hogy ennyien vele vagyunk lélekben és gondolunk Rá...

SZóval lánykák, én most ledőlnék, de megígértem Neki, hogy estére összeszedünk adatokat és meg sms-ezem Neki... Segítetek ugye???

Előre is nagyon köszi,
pusszantás Mindenkinek,
andi
andrea-1

Mara, akkor tuti nemenj a S. dokinőhöz :)))

Csajok, ki járt ma nálam? CSUCSU! Annyira jó fej, nagggyon sajnálhatjuk, hogy nem jutott el a talira! Jaj, annyira felvidított, hogy szinte szárnyalok. És van már nagyon szuper kismama gatyám nagggyon szuper áron :)
És bejelentkeztem a védőnénimhez is (köszi a tegnapi segítséget), aki telefon alapján olyan kis mindenlében kanál, de azokat jól tudom kezelni :) Hétfőn megyek is hozzá :)

Pancsi, kár, hogy nem jöttél, de megértem :) Jaj, nagyon fogok neked szurkolni holnap. (holnap szerdán mész?) Az ilyen genetikaiknál mindig elküldenek egy részletesebbre, ahol kiderül, hogy csak pánik volt! Nagyon kevés esetben van valami gond, az összes többi csak olyan biztonságbólnézzükmegjobban is...
Minden ujjam csuriban lesz!!!

Én csütörtök este megyek dokihoz, ott már látszania kellene a kisebbik ikrecske szívhangja is :) Jó lenne :) De ha nem, akkor egykém lesz (egy ideig!) Próbálok mind a két verzióra felkészülni...
mieza

Andrea nagyon örülök hogy a lombikba vagytok derékig. Drukk neked az estére, hogy a kis bogyóid mind termékenyüljön, és osztódjon.
Te meg pihizz sokat.

Kép
Kép
pancsi76

Mieza csak jövőhéten szerdán. Addig aggódhatok, de remélem úgy van ahogy te is írod. Vigyázz nagyon magadra. És pihizzél sokat. Hányinger még nem kerülget?

Csucsu tényleg egy igazi csupa szív lélek ember én is alátámasztom!!!

Kép
Kép
pancsi76

Andi, akkorát nevettem!!! Hihetetlen az a cucc, amit most adnak, úgy látom, hogy mindenkiből kihozza a partyarcot :))))

Nekem 189 lett a HCG-m, de picit lassabban növügetünk, mint az átlag :)
Macsnak szép magas lett, 328!

Jaj, nagyon szorítok ám ms-nek. És ott van bent a bmc-ben? Éjszaka is? Egyedül az egész épületben? Vagy van olyan kor más is ott? Egyszobában van mindennap az inszemesekkel?
mieza

Pancsi, a tegnapi Vuk sokszor jött, így ma még nem nézett be. (De Csucsu igen:))) Ma nagyon jól vagyok, tiszta energia, a meleg se annyira rossz és étvágyam is van, Csucsu sütijét csak úgy faltam. Még émelygésem sincsen.
(amikor így nincs jel, mindig nagyon megijedek, a jeleimet akarom :)))

Hát, akkor csak jövő szerda, nem irigyellek, jó messze van. Viszont tuti, hogy nem kell aggódni, minden rendben lesz. Hol csináltatod?

Andi, majd gyere holnap az eredményekkel, szorítok a reggeli telefon miatt... 28 petesejt? te jó ég!!! ki volt az ügynöke? csak egy kicsit lőtte túl :)))
mieza

A Baross utcába a Soten. Remélem nem kell sokat várni ha van időpontom. Csucsu sütije? Na megyek nekem is be kell kapnom valamit ezek után. Majd még benézek.

Kép
Kép
pancsi76

OK, akkor végülis mindegy, kihez kerülök, csak segítsen :)
estrella22

Mieza: Már találkoztam S doktornővel. :) Csak erősítette a meggyőződésem :)

MS: Kép

Andrea: Drukkolok a kicsikéidnek! Kép

hofeherke

Pancsi,
készülj fel, engem is kb 1 órával később hívtak be amniora, mint ahogy időpontom volt, rohadt sokan voltak.....meg utána még kb 1 óra a papírformalitások, záró intézése.... Nem fog fájni :? , jól emlékszel, 5 perc az egész.... minden rendben lesz!!!! Kép Pancsi, nekem sem kéne itt lennem, de nem tudok elszakadni :!: :!: :!: :!: :!: 4 hét az eredmény, utána sokat pihenj majd!

Andikám,
gratula :lol: :lol: , nekem is 6 volt :lol: :lol: :lol: :lol: Mieza már megírta a HCG-m: 328. (köszi :lol: ) Termékenyüljön meg mind a 6 petesejt Kép

Mieza Kép
csütörtökre extra drukk a két bébihez Kép

Én is megyek csütörtökön délután dokihoz, pontosabban magzati szív UH-ra, ezt csak bizonyos kor felett, rendellenességek, vagy ikerterhesség stb. esetén csinálják. Már nagyon várom, mert amnio óta nem tudom mi van velük, hála sokat mocorognak, aztán ma a védőanyusnál meghallgattuk a szívecskéket, Képmindkettőt Kép, mint a vágtázó pacik - nagyon édik voltak :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Mieza
K ügynökökkel semmire sem jutottam. Egyszerűen nem értik, hogy miért történt. Ezért kell Lintner tanárúrhoz mennem, mert K szerint csak ő látja ha valami szervi oka van.
Jó hogy a férjed már hazaért, és már a kedved is sokkal jobb.

Kubu

Gratulálok. Te tudod, hogy tanulás nélkül, hogy lehet élni? Remélem most megtudod.

Zsu
Szerencse a bajban, hogy időben kiderült és sikerült nagyobb baj nélkül megoldani.
Mennyit kell várnod a következőig?

Zsuzsó
Mikor folytatjátok?

Sajti
Mi az Istenhegyin voltunk.
Neked hol és ki csinálta a hysterot?
Miért nem írattad fel receptre a tengerpartot? Természetesen TB támogatottat.

A Fülöp Vilmosnál voltam. Eredetileg 8-ra volt időpontom. Akkor mondták, hogy nagy csúszás van, fél 11 körül érdeklődjek .Így lett aztán 23:45. Nem volt vizsgálat csak a leleteimet nézte át és megbeszéltük a továbbiakat. Így is 0:30-kor végeztem.
Előírt augusztustól 2 hónap cikluskövetést, sperma vizsgálatot. Hétfőn voltam Lintner tanárúrnál. 7:30-kor már ott voltam, de nem sikerült beszélni vele, mert végig a műtőben volt és nem is tudták megmondatni, hogy kb mikor jön ki én pedig annyira nem éreztem jól magam,hogy nem bírtam megvárni. Kértem másik időpontot és csütörtökön újra megpróbálom.
vnbeni

Woody, Vikus visszajelöltelek! :)

Mieza:
Nagyon érdekes ez az álmodósságod. Szerintem te ébren is elég intenzív és kommunikatív vagy - ezt értsd a legjobb értelemben :) - és pont emiatt alvás közben sem tudsz kikapcsolni teljesen, alfában nyomod tovább. :lol: Akkor is jár az agyad, csak nem beszélsz róla, hanem kiálmodod magadból, ami foglalkoztat.

Angyalka:
Fú, látom nagyon felzaklatott az álmod, de tuti összefügg azzal ami éberen - sőt, akár tudatalatt is - foglalkoztat. Nem kell ettől annyira félni, te is kezded meglátni az értelmét, ha mélyen magadba nézel és elgondolkozol rajta.
Tündérkeresztanyánkat pedig mindenkinek szívből ajánlom! :)
Holnap pedig tűkön ülök majd a melóhelyen és nagggyon-nagggyon szorítok értetek!!! :)

Macs:
Vádligörcs azzzzonnal monnyon le!!!

Navi:
Kispapi nagyon jó apuci lesz! :)
Na legközelebb tudod kit kell keresni, ha csapolás lesz.

Pancsi:
Méghogy ez már nem a te fórumod! Na most jól megsértődtem!;) VICCELTEM!!! :lol:
Tök jó, hogy jöttél és szerdára hiperdrukkokat küldök! Biztos minden okés lesz veletek.
Orchideáim közül az egyik kinyúlt - szegényke... A másik vígan van, növeszti az ój levélkéjét. Legközelebb is nyafizhatok a Zuramnak, h. vegyen még, mivel megvan az indokom rá: kipusztult az egyik. :wink: :lol:
Mi augusztusban megpróbáljuk a fagyisokat, addig csak az éterbe csattanhat a Zuram maszlagja... Merthogy mk-m volt és injekciókúrát kaptam, h. lemenjen a HCG-m 2 alá, na ennek ki kell ürülnie (kb.: 3 hónap).

Mara:
Nekem semmi gondom a női nődokikkal, az elsőnél furi volt, de már hárommal is volt kalandom és csak jó tapasztalataim vannak. Max. te is HP-nek tarthatod őket és így megvan a mellérendeltségi viszony és a közös nevező... :lol: :lol: :lol:
Látom már volt randid S ügynökkel, nos akkor jó lesz neked vmelyik hímtag is. :wink: Mindegyik érti a dolgát, minden elismerésem nekik!

Andrea:
Hááát anyóca, én fetrengtem a röhögéstől! :lol:
Te is megéred a pénzed, a Misivel partyzol, miközben férjes asszony vagy! :lol:
Szerintem direkt fejlesztették ki ezt az altatókotyvaszt, hogy a dokik és a műtősök, nővérkék ne unatkozzanak - elvégre egy kis mókesz jár nekik is. :)
28? :shock: De durva! Szegényke...
A hatosfogatnak pedig hiper-mega-giga szorítás!!!

MS:
Nagyon drukkolok, hogy hamar kijöhess és elmúljon a hyperstimud.

Woody:
Kicsi Anna és az úszú "hód" annyira tündériek! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hát igen, nem tudom mi ez a cucc, de nemcsodállnám ha a diszkómaffia lecsapna rá.. tutira jobb lehet, mint a partydrogok.....

MS nem a BMC-ben van, hanem a János szülészetén, a BMC-be a kezelésekre jár át hétfőtől péntekig... és szegénykém azt mondta hogy sanszos hogy még hetekig itt lesz... Ahogy kivettem a fszt-i 3-as kórterem legbelső ágya lett a BMC-s törzshelye, legalábbis tegnap is meg ma is ott volt... szóval nem egyedül van az épületben :)

Köszönöm szépen a HCG értékeket, Eszterét véletlenül nem tudjátok,nem emlékszik valaki, hogy mennyi volt annó??????????
andrea-1

Macs:
Az AFP az ugye nem az amnioc. rövidítése?
Én nagyon örülök, hogy nem tudsz minket itthagyni, nagyon hiányoznál! :)
Csütörtökre drukk, éljenek a csodás szívhangocskák! :D

Vnbeni:
Húúú-hhúzós éjjeled volt! Rád is gondolok csütörtökön. :)
Na, sejted, egyből mondta a házidokim, hogy sajnos ezt a tb nem támogatja. :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok!!!

Mieza!!!
Nagyon örülök,hogy megismerhettelek,és ilyennek képzeltelek,jól érzetem Magam,csak úgy repült az idő!!!Tuti megismételjük. :wink: Kutyusaid aranyosak,képzeljétek beleakartak mászni a táskámba. :D :D És ráfeküdtek a lábamra. :D :) :D Holnap gyere doki után.Elfelejtettem megmutatni,milyen színekben pompázik a térdem.A szívárvány kutya füle hozzá képest. :D :lol: :) :D

Pancsikám!!
Na végre,hogy jöttél.Akkor jövőhét szerdára drukkolok,majd írj,hogy mi volt,Biztos minden oké lesz,ez a sok vizsgálat,sztem nem tesz jót,régen nem volt még uh sem. :roll: Kár,hogy nem jöttél.. :cry:

Angyalom!!
Egy kalappal holnapra,gyere majd a hírekkel.

Judit!!
Nagyon sajnálom... :cry: Merre voltatok ma mocival???

Andi!!
Ezek szuper hírek.Oké lessz minden. :wink:

Macsek!!
Kiváncsi vagyok kik dorbézólnak a pocakodba. :) Holnapra küldöm a drukkokat Neked is.

Navi!!!!
na végre itt vagy!!!!Hűű micsoda pocak!!!!!!!!!!!!!!!!!Szépséges vagy. :D akkor holnap eredmény??de ugyios rendeben minden.

Mara!!
Örülök,hogy rendben minden.Én még Sz ügynökön kívül nem találkoztam mással,szóval nem tudok különbséget tenni,de azt tudom,hogy S-hez nem fogok menni az tuti. :roll: Ha épp helyettesíteni fogja Sz-et,akkor kérem magam máshoz.

Vnbeni!!
Aha,így már értem a késői időpontot!!!Fülöp dokinál járt már az egyik ismerősöm,nagyon megvan vele elégedve.Győrből jöttek fel hozzá.

Bocsi akinek nem írtam,holnap pótolom.Leragadnak a szemeim. :D
csucsu99
Budapest

Pancsi:
Jövő szerdán egyedül mész a SOTE-re?

Andrea:
Van egy mixer ismerősöm, sok helyre szokták hívni (esküvők, bulik), neki elkérném a cucc receptjét. Szerinted Irénke kiadja? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.06.29 17:56-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Mara, akkor ez bejött, mint megérzés :lol: Én senkitől nem viselem el ha HP-nak néz, de talán a pasiktól rosszabbul esik :roll:
Figyu, az a kis emotikon mit csinál, amit Ms-nek szántál? Rámászik a fejére és megsimizi? Elég vicces! :lol:

Angyalka, mivel szar lett a vérképem, azaz a hemoglobinom túl alacsony volt, amiatt csináltak új vizsgálatot. 3 hétig szedtem vasat és most meglesik, h. használt-e vajh?!
Én amúgy sem büszkélkedhetek magas értékkel, de terhesség alatt ez még csak csökken és hát ugye nagy galibákoat okozhat sajnos :( Ezért parázok kissé...
Azért én nagyon reménykedem, h. nem csak a sok folyadék miatt jársz ki annyit iccaka! :wink:

Pancsi, jó hallani felőled...örülök, h. jól vagytok és biztos tényleg csak túlbiztosítják a dolgokat! Nagyon szorítok, h. minden rendben legyen, de aztán jönni utána az eredménnyel!
Dowe... ez marha jó, akkorát röhögtem: tusfürdő :lol: igen, csak az Dove, ez pedig a Down-kór :D Bocs, nem kioktatás, csak ez olyan igazi Pancsis volt! Remélem nem sértettelek meg!!!! :oops:
Hát ja, még én is itt is nyomulok! Itt ragadtam, mint légy a légypapíron :lol: Nehéz elszakadni, pedig már sokszor megfogadtam, de ha egyszer olyan kíváncsi vagyok, h. kivel mi van :oops: :D

Andi, ez nagggyon komoly! :lol: Mi a szart adnak, h. ennyire drogos állapotba kerül mindenki, Angyalka is amit mesélt, hát megpusztultam! Sósav mi? Amúgy tényleg olyan érzés, főleg mikor mondta a főanesztes a tanulónak, h. nem az altatószert, hanem a fájdalomcsillapítót kellett volna előbb adni :shock: :shock: még jó, h. utána gyorsan elaludtam!
Az elsőnél én is nagyon állatságokat dumáltam, pedig akkor még a régi anyag volt... mi lett volna, ha ezt kapom :lol:
Amúgy a lényeg, h. örülök a 6 petécskének! :D Nekem is annyi volt először és 5 meg is termékenyült, úh. nyugi, tuti min. ennyi lesz neked is! Reggel gyere majd telcsi után!

Szegény Ms!!!! Jajj nagyon kemény lehet neki, de nagyon szorítok én is! De azt tudni, h. mitől lehet ennyi víz??? Még sosem hallottam ilyenről :?

Csucsuval nekem is volt szerencsém talizni, pont mikor a szívhangra mentem (vagy a petezsákra... tök mind1), és tényleg nagyon jó fej! :D

Mieza, még nem is mondtam, h. én is simifüggő vagyok gyerekkorom óta :D
Vuk menjen az annyába, bár inkább ez, mint egész nap émelyegni, ezt megerősíthetem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vnbeni:
Bocs, lemaradt... A hysterót a Jánosban Dr. Zsolnay Csaba végezte, rendes volt, bár össz-vissz 3x láttam. Egy biztos, a beavatkozás napján reggel 7 előtt ott kell lenni a felvételinél, mert én picit késtem(10-15 p-et) és már nem volt ágyam, így fel-le kellett költözködnöm... De ez is jó volt vmire, mert annyira ideges voltam az elején. Aztán amire végre lett ágyam, már csak röhögtem az egész bénázáson (éés nem csak az enyimén!). A műtét előtt egyfolytában vigyorogtam a történteken és nem volt para.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, nem ugyanaz, az amniocentézis a magzatvízvétel, az AFP pedig a 16. hét körüli kötelező vizsgálat vérből! Mindkettő rendellenességeket zár ki, főleg a Down-t.
Igen, szerintem is jó kispapi lesz! :D

Vnbeni, húú, de durva, sajnálom! :(

Ja, hogy Ms-nek hyperstimuja van? :shock: Ez azért goromba nagyon! Kicsit el voltam tévelyedve, mert azt gondoltam, ő már "idősebb" babás...

Csucsu, köszike :D
Hát holnap már van eredmény, de nem hinném, h . kijutok a "kórház a város szélén"-be :D de a héten muszáj lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andrea:
Jó randizást!
Kép
Kép

Navi:
Köszi, én is másnak gondoltam, csak az ismerősöm erősködött, h. ua. a kettő. No, majd jól megmondom neki, h. én voltam az okosabb! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi: ikon: buksisimi....

Én most pár napra búcsúzom. Holnap megyek anyukáméhoz. Érik a meggy, és vár ránk 40 fa. A termés nem valami jó a jégesők miatt, így pálinka lesz belőle, de akkor is le kell szedni. :?

Szisztok!

hofeherke

Hú Vbeni, most akkor egy nagy kivizsgálás sorozat kezdődik... nem irigyellek, de hátha ez hozza majd meg a sikert, nagyo szorítok!

Macs, olyan szuper, hogy már itt jársz és szívecskéket hallgatsz :))))

Sajti, a párom is azzal ijesztgetem, hogy még két ilyen csajszit kap mint én és vége lesz a nyugis életének :)) Sajti, mindjárt itt az augusztus! addig már csak egy hónap!

Navi, tuti iszonyú jó apu lesz a párod, a rendelőben is olyan kis gondoskodó volt :)

Csucsu, még a lakást se mutattam meg, meg a kertet, annyira megörültem neked :) Már mindjárt kezdtek, annyira igzi lesz!

Navi, oda is megy a drukk, hogy vasember vérképed legyen :)
mieza

Mara, de jól hangzik.. vidék... megypálesz...
Mire visszaérsz, lesz ezer új történés és hír :)
Ém is annnyit nevettem ezen a fejsimis ikonon :) Jól megsimizte :)
mieza

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a fogadtatást!!!! :D
Jóóóóóól pörög a topik, ha nem bánjátok, néha néha be be nézek, mert úgy néz ki hogy hétfőn délután találkozunk egy "ügynökkel" -ahogy Ti hívjátok őket. :D 4 év után első körben ezt az utat választottuk, mert most vagyok szabin augusztusig és addig azért szeretnék pár dolgot elintézni babaügyben....
Bár nem tudom, ilyenkor hogy működik majd tovább a dolog.

Sajt!
Apabogyót már szedett a Drágám, de nemhogy segített volna, ha nem még rosszabbak lettek az eredményei mint előtte, szóval neki nem nagyon jött be sajna.....Biztos ő is a kivételekhez tartozik, mint én. Sok doki poénkodott már velem is hogy fordítva működöm, mint egy átlagos ember. :D
Szénhidrát diétát hellyel közzel tartom, mert sajnos képtelen vagyok számolgatni. Biztos ennek az oka az is hogy nehezen naggyon nehezen fogyok.... Bár utóbbi fogyásomat (8-10kg)- ami a jól ismert de sajna azóta betiltott Lindaxával ment- tartom, de azóta egy deka sem megy le, hanem inkább a centik, na de azok kegyetlen gyorsan. Már 2 mérettel kisebb ruháim vannak. :shock:
Eddig csak spontánkodtunk, mert megvártam a bűvös 3.xet, mert eddig adtam magamnak haladékot babatéren, meg el is kellett fogadnom hogy ágyban-párnák közt valószínűleg nem lehet babánk.....bár csodák mindig vannak!

Hófehérke!
:wink:
Áááááááááááááá, meggyet és az ebből készült finomságokat ne is említsd, meghalok értük. Meggy jöhet bármikor bármennyi bármilyen formában!!! :D

Vicky!
Igen, emlékszem Rád/Rátok odaátról. :)
Hát szó mi szó, türelmem az van, kell is a (óvónéni) munkámhoz nagyon. :)

Lányok!
Ígérem próbálok majd a napokban visszaolvasni mostmár hogy nyári szünet van nálam is. Már csak azért is mert látom tuti van infó a vizsgálatokról és azok menetéről...
Addig is elnézést kérek, ha nem írok mindenkinek! Meg hát ugye nem túl könnyű egy összeszokott társaságba bekapcsolódni. De próbálom majd elkapni a fonalat. :roll:

hajni...
Budaörs

Sajtikám még mindig behalok a szövegedtől. Sajnálom hogy elég rögös ez az út, de már nem kell sokat várni a célig. És akkor három hónapig no sex? Vagy rosszul értelmeztem? Remélem nem.
Szerdán apuka elvisz mármint a Laci. Hiszen nem akarok se vezetni se buszozni utána.

Macso benned bíztam hogy megerősíted hogy azért nem fáj annyira. Különben meg már mi annyi mindenen átmentünk. Egy szúrás a hasba már meg sem kottyan. Akkor látod a kis szivecskéit. Tök jó én is szeretem látni ahogy mocorog. Most Laurám is látta elösször a soten az uh bejött. Azóta is arról beszél.

Nava látod tudok még alakítani én is. Próbálom viccesre venni a figurát. De elhiheted nem is olyan könnyű. Bár én megbeszéltem vele hogy minden ok legyen. És ne féljen. Jó fej volt a doki mert hogy Laura is bejött velem. És látta a könyvembe hogy voltam már kb 8 éve amnion. És megkérdezte hogy csak nem a kis hölgy volt a pocimba? Hát mondom de igen. Erre ő Laurához fordult és megkérdezte hogy ugye hogy nem fájt? Erre mindenki nevetett. Azt mondta a lányom anya én nem is emlékszem rá. Mondom persze mert pont aludtál :lol:

Lányok megértem hogy nem tudtok elszakadni engem is érdekel kivel mi van sőt sokat gondolok rátok is.

A talira is úgy készültem, de mivel aznap volt a szülinapom el is passzoltuk a Laurát a férjem meg hazaállított hogy elvisz egy meglepetés randira hát volt mozi meg étterem is nagyon későn értünk haza. De hát olyan ritka hogy mi kettesben vagyunk. És nem mondhattam nemet erre. Na nem magyarászkodni akarok. Csak hogy tudjátok. A következőn bizti ott leszek.
Na most már lépek

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Navi!köszi!szerintem én irtam,h a nő dokik nem jönnek be elég volt 1x!
szerintem is igy fogom csinálni!

Andrea!éljen!!!!!megy a drukk!

Mara!jó meggyezést,csak nehogy le ess a fáról! :wink:

Sajtikám!de szépek vagytok az esküvős képeken!! :wink: :D :wink:
vikus82

Csajok!

Honnan szedtek ilyen tök jó ikonokat? :shock: :shock:
vikus82

Felrakom újra, hátha az újak nem ismerik :)

A "lombikosok" 10 parancsolata:

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!
mieza

Sziasztok!

Hajni,estrella22,
Üdv itt, mielőbbi babásodást kívánok nektek!

Mara
Ismerős nekem is a "gyerekszoba/gyerekszobák" takarítása. Én is mindig álmodozom, hogy mit hova tennék, meg majd szeretnék valamilyen jópofát festeni a falra. Nagyon reménykedek, hogy most már hamarosan beköltözik valaki. :)
Gratula a jó eredményekhez. Drukkolok, hogy a következő ciklusban már kezdhessetek

Sajt
Próbálok pozitívan gondolkozni és ahogy írtad, minden nap elképzelem hogy összetalálkozott a petécske és a kiskatona. :D

Judit
Szomorúan olvasom soraid, hogy nem sikerült :cry: ...Én drukkolok nagyon a nyári spontán babáért
Kérdezted, hogy vagyok inszem után. Pozitivan gondolkozom ezerrel. Amugy testi tüneteket nem nagyon érzek, vasárnap egy kicsit lüktetett a hasam, de azóta semmi. Koncentrálok a beágyazódásra :D . Remélem meglesz az eredménye, csak birjam kivárni.

MS
Jobbulást kívánok és minden rendben legyen veletek

Mieza,
Megálmodhatnád azt is, hogy mindenki bebabásodott itt a fórumban :lol: :lol: :lol:

Kiss angyal
++++++++++++++++++++++++ tesztet holnapra

Andi
Gratula a 6 petesejthez. A 28 petesejt azért nagyon durva....
Holnapra megy a drukk neked is
brumi24

Mieza,

Inszemeseknek nincs 10 parancsolata?
brumi24

:cry: Látom sehol senki, úgyhogy elteszem magam holnapra.

Andi, Kiss Angyal
Drukk mindkettőtöknek holnapra
brumi24

Mara, én is festeni fogok a falra, már annyira várom :)

Brumi, nem tudok róla, de kb. ugyanez :)))
Jaj, úgy álmodnám ezt, de jó lenne ha valóra is válna :)

KissAngyal drukkok!!! Andi szuppper telefont!
mieza

Sziasztok!Nagyon rég olvaslak benneteket,gondoltam már én is írok.6 inszemünk volt Sz.ügynöknél,2 sikeres/1 öt hétig,1 méhenkívüli./Most kezdtük az első lombikot long'al.valószínű pénteken leszívás.nagyon félek tőle!Jól jönne egy kis bíztatás.Jó lenne túl lenni az altatáson.Be lehet venni vmi fájd csillapítót?nagyon nehezen bírom a fájdalmakat.Nyugtassatok meg l.szi!MS el találkoztam hétfőn,akkor még nem tudtuk hogy ekkora a baj.Nagyon szorítok neki!
ritabmc

Jó reggelt,
4.44-kor keltem :shock: :?:

Vaya,
Létrázást értettem, már befejeztem, de persze még a függönyöket le kellene szednem…… (persze én is csak akkor akarok ilyen dolgokat csinálni, ha egyedül vagyok itthon, férjem nagyon mérges lenne ha látná)
Mondjuk védőnő is, hétfői talink után mondom neki hogy megyek házidokkerhoz, erre ő, rendben csak árnyékban sétálva menjek, mondom őőőőő hát én autóval megyek mindenhova, szeme körbefutotta a fejét :shock: de mondta tudja nekem úgyis hiába beszél :lol:
Álom :lol: :lol: :lol:

Navi,
Akartam kérdezni hol voltatok helyileg Horvátországban ?
Neked is jó álmod volt.
A fájdalom aránylag normális, hiszen elméletileg már fejsúllyal iránybaáll, nyomja az idegeket, a csontokat, készíti magának elő a terepet.
Úristen 50 kg ?
Nálam jó hír hogy két hónap alatt 0,5 kg-ot híztam, persze nemevés mellett :!:
Drukk a jó vv eredményhez.

Vikus,
Irgum-burgum értettem.

Woody,
Szupi a pihenés.
Köszi a gratot, tényleg jó a semmittevés most.
Sajti után szabadon Sajtbank :lol:

Mieza,
Aranyosak vagytok.
Szóval vuk :lol: :lol:
Na védőnőt találtál már ?
Judit álom :lol:

Estrella,
Üdv itt.

Sajti,
Álmaid neked sem semmik.
Vedd le a bugyid :!: :lol:
Fájdalom olykor-olykor jön csak elő, mondjuk tegnap pl Marci kitúrt nagyágyból az urammal aludtak együtt (nem is volt éjszaka sírás, hmmm ez érdekes) én pedig Marcus szobájában az éppen szanálásra szánt kanapén, de mindenki nagyon királyul jól ébredt reggel.
Kiegészíthetem Macs genetikai infóját ?
Én is az istenhegyin csináltattam meg a vizsgálatot, de úgy hogy a dokim megcsinálta az uhut és ők csak a véremet vették, mivel a dokim (és még jó páran) szerződésben vannak velük, így elfogadták az uhut és 15.000 pénzemben fájt csak.

Judit,
Öleléseim, annyira sajnálom.
Búfelejtő jó ötlet volt :oops:
Sokat és sokszor :!: :lol:
Kirándulásotok jól sikerült ? Boldog randiévfordulót utólag is.
Veszekedés nálunk is hasonló: mikor szót kap, megkérdezi: Kicsim befejezted ? :lol: :lol: :lol:

Szurikáta,
Köszönjük ms híreket, mielőbbi jobbulást neki.

Andrea,
Gondoltam Rád, sokat sokat.

Lukácsné,
Jó pihit.

Mara,
Remek hírek, szupi szupi.

Csajócák,
926 oldal aljáig jutottam, elfáradtam, meg közben összepakoltam, kislabda, nagylabda, színes műanyaglabda, medence, kisvödör, homokozó stáff, kiskönyv, kisautó, kismotor, motorozáshoz cipővédő, babakocsi, úszógatyó, úszópelus, kaja, törcsi, naptej, kullancsspray és indulunk Marcussal nagyszülőzni ja és persze nekem 1 kg nyugtató :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Bmc-be járok én is,K.ügynökhöz.

Judit-Nagyon sajnálom!!!Hétfőn felküldtek Sz.ügynökhöz,1óra múlva
leküldtek S.ügynökhöz,de addigra már nem voltatok ott,Andrea(Kuba)
mondta,h nem sikerült :( .Sajna neki sem.Mónival nem tudom mi van,
utánnam ment be.Hát nekem 15,9 lett a Hcg-m,nem túl biztató.
Élvezzétek a nyarat,fel a fejjel!!!!
Ritabmc-nem kell félni,adnak fájdalomcsillapítót + valami tuti altatót,csajok írtak róla.

Üdv a többieknek!!!

Pancsi
pancsi790204

Sziasztok!

Hívtam őket, a 6-ből 3 termékenyült meg..... belőlük 2-t kellett megszúrni hozzá....... pénteken rakják vissza őket!!! :)
(Azért azt elárulom, picit csalódott vagyok, jó lett volna ha marad még fagyis... vagyis inkább megnyugtatóbb lett volna... én az a típus vagyok, aki mindig számol egy B megoldással is :).....)

Persze most erre a 3-ra próbálok meg koncentrálni 1000-rel!!!!! :)
meg egyrészt azt mondom magamnak, hogy nálunk a leszívott mennyiség fele lett meg.. és hát ugye van akinek a tegnapiak közül összesen 3-at tudtak leszívni... ezértl másrészt vígasztal, hogy nekünk ez a 3 most már tutter megvan...

Angyalkám Drága: Nagyon drukkolok, hogy vv-re jó eredményt haljj!! :)

Kubu: jó nagyszülőzést.. és - viszonylag - nyugodt napokat kívánok! :) :) :) :)

Judit: jól sikerült a mocis kiruccanás???:)

Navi: Láttam a pocakod az iwiw-en.... annyira édi!!! :) Láccik rendesen!!! :)Tolass ám vele büszkén! :)

Sajti: Köszönöm szépen a szép képeket... jót mosolyogtunk rajta Urammal :) Augusztusban mész ugye akkor, jól emlékszem??

Rita: üdv itt, remélem a lombikkal teljesülnek az ámaitok! Nekem tegnap volt a leszívás. Utána, ahogy mentek ki belőlem a gyógyszerek nagyon fájt, bevallom.... meg este, meg éjjel is... úgy mozogtam mint a seggbe.....tt agárkutya, de ma reggelre már sokkal jobb lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És... aki ismer kicsit, tudják itt a lányok is, hogy elég alacsony mondjuk a fájdalom küszöböm..de!!!.. tegnap kibírtam és nem vettem be semmi fájdalomcsillapítót.... gondoltam hogy nem kell már egy újabb dózis a szervezetemnek... és túléltem.. és ma már sokkal jobb minden!!!... Úgyhogy biztosan kíbírod Te is... Leszívás után feküdj, aludj (én nem bírtam csak éjjel, du nem jött álom a szememre, lehet ez volt a baj...)... szóval hidd el másnapra még ha aznap fáj is, sokkal jobb lesz!!! :)
VIszont a leszívás előtt már sem ennni, sem inni sem gyógyszert bevenni nem szabad.. sőt javasolt már előző nap is valami könnyebb kaját enni, így kevésbé lesz diszkomfort érzésed... És nyugi, minden rendben lesz!

MS-nek megírtam tegnap az adatokat, köszöni szépen és mégegyszer sokszor puszil Mindenkit!! :) Pénteken ha még bent lesz, majd meglátogatom, mielőtt visszakapjuk a KICSIKÉINKET...!!

Jajj lányok, ne nézzetek teljesen hülyének,.... biztosan a hormonok...de én már most úgy szeretem Őket... bevizesedik a szemem, ha csak Rájuk gondolok.... Alíg várom már, hogy pénteken láthassam őket :)
andrea-1

Ja igen, Rita.. .tényleg mondták, hogy adnak fájdalomcsillapítót, utána ha valakinek nagyon kell, csak én gyógyszerérzékeny vagyok, így az ő csillapítójuk nálam eleve ki volt lőve, ezért nem is kaptam... Cataflámot meg, ami nálam szokott hatni, nem mertem, meg nem is akartam bevenni....
andrea-1

SZiasztok új Lányok!

Rita nyugi, nem lesz semmi baj. Az egyetlen dolog, amivel árthatsz magadnak, magatoknak az az idegesség :)
Én mindig parás és ideges voltam (vagyok) és szerintem én azért kaptam keresztnek a bmc-t, hogy ezt mind levetkőzzem, mert a gyerekhez türelem és nyugalom kell :) (nem mondom, hogy teljesen sikerült még :))))
Szóval, nyugi, hidd el, a több hétig szuri a hasba sokkal rosszabb. És nekem a hsg is sokkal rosszabb volt.
http://www.infertility.hu/inde.html
itt az alapfogalmak/ punkció alatt részletesen leírják :)
Ők hoztak fájdalomcsillapítót, de én előtte már bevettem Valeriánát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, recept nélkül kapható, és szerintem inkább csak placebo :) Macskagyökérkivonat. Ha én egyet veszek be, megnyugszom. Kettőtől naggggyon megnyugszom. Punkció előtt az altatóorvosnak is mondtam, és mosolygott, hogy helyes.
Ja, és megkapod a drogosok álmát, az új altatót, ami olyan flash-t csinál :))) Kérd meg a párodat, hogy emlékezzen és majd meséld el, ezek most a kedvenceink :)

Csak arra gondolni, hogy most sikerülni fog a baba és ehhez az első lépés legalább egy gyönyörű petesejtecske, ami meg is termékenyül. Ha több lesz, az csak jó!

Kubu, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Sokszámjegyű Pancsi, nagyon drukkolok! Remélem szépen emelkedni fog még az a hcg!!! Gyerünk-gyerünk és jó helyen is legyen a babó!
mieza

Andrea, miattad jöttem fel, ezek szuper hírek! Te kis elégedetlen. Elsőre nem elég 3 baba????
HIdd el ha van fagyis, annak is meg van a felelőssége, mert azok is a tieid, mi tuti visszamegyünk értük. Majd ha pénteken megmutatják a kis Xsejtes manókat, megérted, hogy miért :) Csak ha most ikrek lesznek nekünk, akkor elvileg szép nagy család leszünk a végén :)))
Most mind a 3-at vissza fogják rakni?
Nagggyon szurkolunk!

Angyal, csuriban a kezem :)))

Rita, lehet előtte gyógyszert bevenni, mert a többi gyogyómat is bevehettem egy félnyelettel :) Én fájdalomcsillapítót utána kaptam, hogy tudjak aludni. Aznap szar, de másnapra már minden okés :)
Én aznap arra gondoltam, hogy most azért fáj, mert csodaszép puha otthonos méhecske rendeződik odabenn, ami ideális lesz a babócáknak :)
mieza

Csajok az hogy lehet, hogy tavaly óra eccccer sem volt laptetőm, most meg zsinorban 3? Elkezdtem megijedni :)
Megyek Sajti, veszek lottót!!!!

Csucsu, képzeld, hogy tegnap este felvettem a kismama gatyót, a farit, beraktam egy kispárnát hasamnak (a legkisebbet) és így nevetgéltünk azon, hogy hú, de furi lesz :)))
Apu ötlete volt, hogy próbáljuk ki és naggyon megdícsért a vételért. (csak egy kérdés: nem számoltad el? A fari nem 500-zal több lett volna?)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?