Mara, akkor ez bejött, mint megérzés
Én senkitől nem viselem el ha HP-nak néz, de talán a pasiktól rosszabbul esik
Figyu, az a kis emotikon mit csinál, amit Ms-nek szántál? Rámászik a fejére és megsimizi? Elég vicces!
Angyalka, mivel szar lett a vérképem, azaz a hemoglobinom túl alacsony volt, amiatt csináltak új vizsgálatot. 3 hétig szedtem vasat és most meglesik, h. használt-e vajh?!
Én amúgy sem büszkélkedhetek magas értékkel, de terhesség alatt ez még csak csökken és hát ugye nagy galibákoat okozhat sajnos
Ezért parázok kissé...
Azért én nagyon reménykedem, h. nem csak a sok folyadék miatt jársz ki annyit iccaka!
Pancsi, jó hallani felőled...örülök, h. jól vagytok és biztos tényleg csak túlbiztosítják a dolgokat! Nagyon szorítok, h. minden rendben legyen, de aztán jönni utána az eredménnyel!
Dowe... ez marha jó, akkorát röhögtem: tusfürdő
igen, csak az Dove, ez pedig a Down-kór
Bocs, nem kioktatás, csak ez olyan igazi Pancsis volt! Remélem nem sértettelek meg!!!!
Hát ja, még én is itt is nyomulok! Itt ragadtam, mint légy a légypapíron
Nehéz elszakadni, pedig már sokszor megfogadtam, de ha egyszer olyan kíváncsi vagyok, h. kivel mi van
Andi, ez nagggyon komoly!
Mi a szart adnak, h. ennyire drogos állapotba kerül mindenki, Angyalka is amit mesélt, hát megpusztultam! Sósav mi? Amúgy tényleg olyan érzés, főleg mikor mondta a főanesztes a tanulónak, h. nem az altatószert, hanem a fájdalomcsillapítót kellett volna előbb adni
még jó, h. utána gyorsan elaludtam!
Az elsőnél én is nagyon állatságokat dumáltam, pedig akkor még a régi anyag volt... mi lett volna, ha ezt kapom
Amúgy a lényeg, h. örülök a 6 petécskének!
Nekem is annyi volt először és 5 meg is termékenyült, úh. nyugi, tuti min. ennyi lesz neked is! Reggel gyere majd telcsi után!
Szegény Ms!!!! Jajj nagyon kemény lehet neki, de nagyon szorítok én is! De azt tudni, h. mitől lehet ennyi víz??? Még sosem hallottam ilyenről
Csucsuval nekem is volt szerencsém talizni, pont mikor a szívhangra mentem (vagy a petezsákra... tök mind1), és tényleg nagyon jó fej!
Mieza, még nem is mondtam, h. én is simifüggő vagyok gyerekkorom óta
Vuk menjen az annyába, bár inkább ez, mint egész nap émelyegni, ezt megerősíthetem!