Új privát üzeneted érkezett!

Raniko, találtam bíztatót a neten:

"A dokim javasolta mivel tervezett baba volt és már nagyon izgultam hogy vegyek egy ovulációs tesztet, mert az hamarabb kimutatja a tehességet mert érzékenyebb mint bármelyik terhességi teszt( és ugyananzon az elven alapul) igaz és ez fontos hogy a tesztelés után 1 órával lett egy halvány csík( ezt mondta is adoki hogy kis terhességnél várni kell, de LETT! aznap csináltam egy terhességi tesztet is az nem mutatott semmit pedig a legérzékenyebbet vettem!Én a peteérésemet is ezzel állapítottam meg és aznap együtt voltunk a férjemmel és terhes is lettem!
csak ajánlani tudom minden türelmetlen kismamának!!!"

Sok szeretettel felajánlom ezt a szerencsehozó laptetőt minden kedves babára vágyó fórumozónak!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.06 13:59-kor.
Vendég

Ámen!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Twist nagyon köszönöm!!!
Így legyen!!! :D

Kép

Kép
raniko

Ismét ÁMEN!!!!
Vendég

Jó ez az oldal!! :lol:
Ámen!

Ahogy látom csak mi vagyunk aktívak!
Bevallom én szét unom magam most a melóhelyen. :roll:
Álmos vagyok ráz a hideg és nyűűgőőős! :P

Kép

Kép
raniko

Köszi Kalkata, Mniki jobb a helyzet. Sajnos ez a felfázás engem mindig elér.
Rani Neked is B. a dokid? Szinte ugyanazt a menetrendet mondta el nekem is.
Nyárra már mindenki babás lesz, majd én küzdök itt egyedül :lol: .

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises: nekem is B. a dokim, és én is júniusban kezdek! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Jaj de jó!
Én mindig tavaszi babócát akartam. Olyan jó lenne. Csak az év végéig dolgoznék inkább dolgozgatnék, tavasszal szülés és mivel már jó idő van, lehet sokat sétálni :D
Bár ha belegondolok teljesen mind1, csak jönne már!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Igen Rani, bocs. Látom, hogy Neked is B. Úgy látszik vagyunk egy páran nála.

irises

Irises igen az én dokim is ő. :wink:

Kép

Kép
raniko

Ennek a sok áldásnak már használnia kell :wink: :wink: :wink:

Irises, sajnos nem vagy egyedül :roll:

Amina, Mniki, Twist még mindig pihi és ++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, most már nagyon furdal, mi lesz a vége (gondolom dettó..)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Az ET a beültetés ugye?

Mi az a hcg teszt? Én LH tesztről tudok. Egyébként a beülti után hányadik naptól érdemes LH-tesztelni?

Bocsi a hülye kérdések miatt :roll: .

Remélem minden rendben a kismamiknál.

irises

irises-igen az et embryo transfer-beültetés.én a beültetés után 10.dik nap teszteltem-akkor pozitiv lett de sajnos utánna nemsokára elvetéltem.most május végén lesz a 2.dik beültetésem.itt még új vagyok próbálok vissza olvasni majd,győrbe járok a kaáliba.mindenkinek sok sikert.
kistörpe

Sziasztok!

Amina, Mniki továbbra is pihi!!! Nagyon drukkolok! ++++++++++++

Köszi a drukkokat, de nálunk itt vége a lombiknak. Egyszemke nem fejlődött tovább, ugyanolyan mint tegnap volt. :cry: Holnap ugyan még 9-kor telcsizek egyet, de nem sok értelme. Beszélek dokibácsival is a továbbiakról. Szomorú vagyok, de apa még jobban az talán... :(

Rani! Ezt én sem értem :? !

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Drága Bols! Nem tudom, mit írjak, hogy jobb kedvre derítselek, mert tudom, milyen nehéz lehet most neked, de gondolj arra, hogy legalább nem ment el mégegy tb-s lehetőséged. Ha le akart állni afejlődésben, akkor jobb, hogy most tette, mint 2 nap múlva, amikor elmegy egy lehetőség, ráadásul te is feleslegesen reménykedtél volna 2 héten át! Fel a fejjel! A következő SIKERÜLNI FOG!!! Ölellek.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols, ez szomorú, de ez a "szerencsésebb" eset. :? Babimmal értek egyet. Fontos, hogy az 5.-nek úgy vágjatok neki, hogy erős esélyeitek legyenek. Ez csak halvány lett volna. Bocsánat, ha most bánt az őszinteségem. Csak jót akarok nektek. Nagyon szorítok, hogy a következő sokkal sikeresebb legyen. Ölellek, drága! :cry:

skrisz72

Raniko: én is nagyon bízom benned! :wink: Szerintem....., de majd 1-2 hét múlva tuti lesz! nagyon kívánom!

Amina, Mniki: ezerrel drukkolok nektek!

Megvolt a mai uh és megnyugodtam, mert két 8,7-es dobogó szívű babát láttam. A 7. hétnek teljesen megfelelnek, szépek és hihetetlenül helyezkednek el a dokim szerint, ilyet még nem nagyon látott, de jó helyen vannak. Egyiket csak hüvelyi, másikat csak hasi uh-val lehet látni. :shock: Huncutkák! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba, Skisz! Igazatok van, én is így gondolom, de... :?
Már ez a lombik is erőn felüli volt (apa munkanélküli dec-től), nehezen győztem meg, abban egyeztünk meg ez az utolsó nekifutásunk. :( Persze azért bevetek majd mindent, talán még egyre ráveszem. (Ma vettem át a progiszurikat a postán...)

Timi! Gratu a két dobogó szívű Huncutkához!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: tudom, hogy szomorú, de igazuk van a lányoknak! Így maradt esélyetek egy sikeres akcióra! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

Timi, gratula a 2 Huncutkához!

Amina ,Niki, +++++++++++++++++++++++ !!!

Bols sajnálom,:( (de legalább nem veszett el a tb-s lehetőség)

Rani :wink: !
nani72

Sziasztok!

Bols: egyetértek a Lányokkal és fel a fejjel és előre!!!!!!!!

Amina és Niki: +++++++++++++++++++++++++++++++

Rani: várom a reggeli jelentkezésed!

(Én most értem haza Soma Anyaság című előadásáról.)

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Timi, most már megnyugodtál egy picit, ugye? :lol:

skrisz72

Kistörpe köszi. Egyébként üdv! Én is új vagyok, nagyon kedvesek a lányok. Nekem az első lesz, júliusban, de már júniusban elkezdjük.
Ez most sikerülni fog Neked! Hajrá

Bols én is nagyon sajnálom, de igaza van a többieknek. Megmaradt az esély. Biztos rá tudod venni, hogy folytassátok.

Timi nagy gratula a Kisszundikhoz. Fantasztikus lehetett látni.

irises

Húú, Lányok, mennyit írtatok! :shock: :lol:

Alig bírtam végigolvasni :roll: :D

Kistörpe,
üdv itt is! :wink: Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((Bols,)))))))
annyira sajnálom :cry: Hatalmas ölelés Nektek!!!!!!!

Puszika,
milyen volt az előadás? :)

Timi,
szívből gratula, boldog babavárást! :D

LH teszt HCG helyett??? :shock: Mi a manó!!!!!!! Fejtsétek ki ezt bővebben!!!! Sokat tapasztalt emberke vok, de ilyet még nem hallottam... :roll:

Megyek szundítani...puszi Mindenkinek! :P

tillidian

Bols, tudom, hogy nehéz, de apa is talál majd munkát hamarosan, meglátod!+++neki is drukk ehhez+++++++++++++++++++és csak gondolj arra, hogy az utolsó lombikot (ami ugyebár sikeres lesz), támogatni fogja a Tb, ha meg elpazaroltatok volna most egy lehetőséget, akkor félmillióval több kellett volna hozzá, hogy nekikezdjetek, de tudom, hogy akkor is összekuprgattátok volna, bármennyi idő is kellett volna hozzá! TUDOM, HOGY NEM OLYAN VAGY, AKI FELADJA!MINKET NEM OLYAN FÁBÓL FARAGTAK! Tűzön-vízen át megyünk a babáink elé, SEMMI NEM ÁLÍTHAT MEG! Tudod jól, sokszor vagyok /voltam én is közel ahhoz, hogy feladjam, DE NEM!!!!!SOHA NEM ADOM FEL! TE SEM FOGOD!!! Sok erőt kívánok neked!!!! Egyébként ha nincs pénzetek, kérjetek segítséget. Harcika mondta, hogy lehet kérni, arra mennek az 1%-ok. Én mindig odaadom nekik az 1%-unkat a férjemmel együtt, mert nagyon hálásak vagyunk nekik, még akkor is, ha eddig nem értük el a célt, DE EL FOGJUK ÉRNI!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sőt, most kevesebbe fog kerülni neked, hisz már előre megvan a progiszurid :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.05.07 07:17-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, gratulálok a 2 picúrhoz, boldog babavárást kérek és mostantól nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, örülök, hogy pozitív vagy!!! :D

Sok-sok-sok-sok drukk megy lányok!!!!+++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz :oops: ,mikor másnak kell, akkor nagyon optimista vagyok. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Rani!
Mi a szösz :)
Bizony, van ilyen, a hcg keresztreakciót ad az lh-val vagy valami hasonló és az lh teszt érzékeny a hcg-re is. Húúúú, remélem a tegnapi negatív hcg volt hibás!! Jó lenne egy vvétel, az a biztos! Ma is teszteltél?

Niki, sokat gondolok rád!+++++++++++++++++

Kép
lona1

Bols, nagyon sajnálom ezt a szomorú hírt, de talán még a mai telefon jobb híreket hoz.... Én még reménykedem.

Timike, nagyon örülök, hogy két gyönyörű babócád van és a szívük is szépen dobog, hurrá!:))) Tudom, mekkora nagy dolog ez és hogy az ember végig izgul az első UH-ig. Én is nagyon félek és még 13 napig várnom kell az UH-ra:(

Raniko, ha ráz a hideg, az is jó jel, mivel magas az ember hője, ha kismami és ilyenkor bizony rázza a hideg+++++++++++
Vendég

Bols :(
Átérzem min mész keresztül. Szívből kívánom, hogy ha újra nekifuttok a lombiknak (biztos vagyok ebben :wink:), az már sikerrel záruljon !!!

Timi :lol:
ez igen !!! Gratulálok a két nagyon egyforma babócához :)

mniki

Hát, most azt hiszem megnyugodtam és talán kezdődhet a boldog babavárás! Azt hiszem visszavonhatatlanul megkezdődött az émelygés. Már tegnap is volt, de a mai.... hát leírhatatlan! Azért annyira nem tudok közben vigyorogni.

Twist: nekem ez már a 3. uh volt és látod mit műveltem előtte! :lol: Nem könnyű elhinni, hogy minden rendben lehet, de most már muszáj lesz!

Mniki, Amina: folymatosan mennek a drukkok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bols, Baba nagyon szépen megfogalmazta az érzéseinket, küzdelmeinket! (((((((((((((((((Bols)))))))))))))))))))
Sok-sok erőt és kitartást kívánok a folytatáshoz, továbbá nem kevésbé apának a munkakereséshez!!!!!

Twist, igen, elkezdődhet a várva-várt boldog babavárásod!! :D

Amina, Mniki ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(már csak 1 nap...)

Puszi, milyen volt az előadás?

Rani??

kalkata

(((((((((((((((((((Bols)))))))))))))))))))))

Timi: megertem, hogy aggodsz, de csodalatos ajandekot kaptal! elvezd ki minden percet, meg ugy 8 honapig :)))) GRATULALOK!

Niki: a holnapi napot mar nagyon varjuk! :)

En tovabbra is verzek, kicsit erosebben... Nem ertem, miert nem mulik el... :(

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Köszi lányok a drukkokat de úgy néz ki az LH teszt volt a jó és a HCG csakkimutatta a peteérésemet.
Amiket most csináltam teszteket a HCG nega az LH pedig halványodik! :(
Rádásul erről a peteérésről lecsúsztunk! :(
Csak azt nem tudom mit látott akkor a doki! :roll:
A kalkulátor szerint is a peteérésem akkor volt amikor adoki mondta és ezért azt hittem a Merkformín segített a ciklusomat beállítani.
Ahogy most látom a dolgot nem hogy beállította volna de még el is tolta a peteérésemet a 18-ról 23. napra.
Valósziní maratoni ciklusom lesz! :(
Megy a Suprefakt amúgy.

Bols nagyon sajnálom hogy nem sikerült!
Ilyenkor is ki kel hagyni 3-om hónapot?
Mikorlehet megint belevágni? :roll:

Kép

Kép
raniko

Raniko, sajnálom, de én azért akkor sem értem ezt az egészet.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba én se de mostnár nem is nagyon akarom!
Lehet hogy nekem a HCG teszt is kimutatta a peteérésem vagy csak rossz volt a teszt.
Érdekes némi tünetem van de lehet hogy azt már csakbeképzelem!! :lol:
Ha megyek dokibácsihoz elmondom neki lehet hogy akkor felvilágosít! :D

Kép

Kép
raniko

Lányok, az én terhességemnek vége lesz.

Ma voltam vv-en, HCG-m 54 lett.

:(:(

Innentől kezdve megáll a tudomány.

mniki

Miniki! :cry:

Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire sajnálom!
Az utolsó reménysugárnak is vége? :roll: :(
Nem értek hozzá, hogy van e remény még hogy minden jó lesz de míg meg nem jön mennek a drukkok neked nagyon!!!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok lányok bocsánat hogy bekotyogok voltam már itt nálatok
de már régebben irtam
nagyrészt csak olvasgatok
Kérdésem lenne hozzátok ??
azt szertetném megtudni hogy két lombik közt kihagyott idő a 3 honap az hogy értendő .2 kezdés közt van 3 honap vagy 3 ciklust kell kihagyni
03.14-én kezdtük az elsőt amit végig is vittünk 03.30-án volt a beülti
de ET + 14 -től 17 ig negativak lettek a tesztjeim igy azt mondta a doktornő (Szegeden Kaáliban ) hogy hagyjak abba minden gyogyit és ez után két napra meg is jött és azt mondta a doktornő hogy következő vérzésemkor kérjek középidős vizsgálatra időpontot de igy a ciklusinditások közt lessz 3 honap ,
Nagyon várom már hogy mehessek megint de most bennem van a kétely hogy azt fogják jövö héten mondani hogy még egy honap pihi....... NEM AKAROK TÖBBET VÁRNI :!: :!: :!: már nagyon bele éltem magam
Ezért kérem tanácsotokat és várom válaszotokat
zálika78

Rani nincs remény :(

az a baj, hogy mondhatjuk nekem tök felesleges lombikra mennem, mert spontán is terhes tudok lenni és lombik mellett ugyanúgy nem marad meg a terhesség, mint spontán.

Kicsit megnyugszom és más úton indulunk el.

33 évesen, 7 év kőkemény küzdelem és 7 terhesség után nem akarok többször átélni ilyen csalódást. Mindent a babának rendeltem alá az utóbbi években, most már élni akarok.

Remélem, nagyon-nagyon drukkolok, hogy Ti viszont mindannyian átélhessétek a kismamaságot !!!!!!

mniki

Drága Nikim, a szívem szakad meg :cry: annyira de annyira sajnálom ezt az egészet.
Vendég

Drága Mniki, elszorul a szívem soraidat olvasván!!! :cry: :cry: :cry:
Nehéz lehetett ezt a döntést meghozni, kívánom hogy miután megnyugodtatok mindketten, TI is átélhessétek az élet örömeit, szépségeit!!!!

Rani, sajnálom az átélteket, énis hasonló problémákkal küzdök az utóbbi 2 hónapban, kiváncsi vagyok, hogy e havi ciklusom mennyi napig fog szárnyalni :shock: :shock: :shock:

kalkata

Miniki! :( :cry:

Így még inkább nem tudok mit mondani, de ahogy Hunci is írta talán az a legjobb szó tényleg, hogy a szívünk szakad meg! :cry:
Pihizz, próbálj megnyugodni és kívánom, hogy egyszer azért egy nagyon kitartó kis lélek téged, titeket válasszon!

Zálika szia!

Hát én úgy tudom hogy az előző beültitől kell számolni.
Inkább kérdezd meg az orvosod és pontosíts vele!
Remélem hamar belevághatsz!! :wink:

Kép

Kép
raniko

((((((((((((((((((Niki))))))))))))))))))))

Rani: :roll: Kiváncsi vagyok, mit mond majd dokibácsink.

Zálika: én úgy tudom, hogy a 2 ET között kell meglennie a 90 napnak, azaz a köv. 06. 30. lehet. Milyen protokoll volt?

Jó volt az előadás, érdekes, elgondolkodtató.

Kép

Kép

*puszedli*

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="*puszedli*"]h írta:*puszedli*ttp://www.rtlbulvar.hu/video/54066
:D :D

Megnéztem Puszi köszi!

Kép

Kép
raniko

Niki, úgy sajnálom. Viszont teljesen megértelek. Nem te vagy az első, aki így döntött. Kell egy kis szünet, aztán ha úgy érzitek, újra belevághattok. Még teljesen időben vagy, nem kell kapkodni.
Kép

skrisz72

Puszedli, nálad most mi következik?

skrisz72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?