Új privát üzeneted érkezett!

Estrella szia Kép
[quote]a írta: vizsgálatra ugye a menstruáció 3 napján kell menni...
a nőgyógyászati vizsgálatra gondolsz?
mert arra szerintem bizti nem mensisen kell menni, de Uh-a arra igen, általában menni kell legelőször 3-4. napira.
Szerintem nőgyógyászati vizsgálatra a huszonvalahányadik napi vérvételkor kell, de ez mind csak "szerintem" , mert nekem minden máshogy volt mert oldalágról kerültem be.... de majd fognak jönni lányok, akik most járnak kivizsgálásokra és fognak segíteni..
addig is mesélhetnél magadról? van már ügynököd? voltak már ezt megelőzően vizsgálódások nálatok? ....
Sok sikert és gyors babásodást!!!! :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

JUDIT! tűkön ülünk :)
mieza

judit
hol vagy már???

de ugye nem csak Judit ment ma még valaki ment ő hol van?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia!

nem a nőgyógyászati vizsgálatra, hanem amit a 3. és a 22. napon csinálnak, bár én sem tudom pontosan, mi lesz... Talán uh.
Huh, le vagyok maradva, milyen "ügynököm"?
Másfél éve "próbálkozunk", lelkileg elég nehezen viselem, mert a környezetemben mindenki elsőre teherbe esik, az is, aki pl láncdohányos...
Szeretnék már túllenni a vizsgálatokon, hogy legalább biztosab tudjam, szervi oka van-e, vagy más.
Remélem nem kell lombik, mert a férjem azt nagyon nem szeretné, de majd meggyőzöm, ha nincs más út :)
estrella22

Sziasztok Verebecskék! :lol:

Én annyi hüleséget álmodtam, hogy már alig emlékszem... Csupa temetős-koporsósat, de nem volt hátborzongató annyira csak fura volt, mint környezet... :roll: :?

Kubu:
Háát én könnyen megválok a ruháimtól! :wink: :lol:
Kiskoromban - 2 éves korom körül - is mondták nekem idegenek a strandon, hogy XY vedd le a bugyid, én meg szót fogadtam. Anyukám meg szégyellte magát. :lol:
Emlékszem, Dita is nagyon szenvedett ettől a fájdalomtól, remélem azért nem mindíg érzed...
Ezt a létrás légtornászást pedig tessék befejezni, vagy már a Tátrára gyakorolsz?
Látom Marcit is edzed az ajtókkal rendesen, szegénykém, puszi a búbjára! Előfordul ez a legfííínomabb úri családnál is.

Vaya:
Pont ma kérdezte a nemrég babásodott ismerősöm, hogy hogyan idul be a védőnénizés, meg be kell-e jelentkezni vmi genetikai vizsgálatra a baba miatt (nem a szülőkre vonatkozóan, az már megvolt), mert 35 feletti ő is. Nemtom, ez van-e az Istenhegyin? :roll: Mondtam már neki, hogy regisztráljon be és akkor titeket interjúzhatna ezekről, mert én még nem tudom, hogy van.
Imádtam az álmod!!! :lol:

Woody:
Kutyusod legalább jól járt, azért remélem ti sem unatkoztatok a Balcsin. :)

Mieza:
Kaptál pólót végül? :lol: Múúútiiiiii!!!

Navi:
Olyan jót nevettem az álmodon! :lol: :lol: :lol:

Estrella:
Hali! Mielőbbi babá(ka)t kívános a pocidba! :)
Mit jelent, hogy alig van meg az első 2 napon? A barnázás, pöttyözgetés nem számít bele.

Judit??? Gyre mááá, úgy izgulok!
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella:
Ügynök=orvos a BMC-ben
Ne legyél elkeseredve a többi kismami és gyerkőc miatt, majd itt megcsinálnak téged is! :lol:
Feladni sosem szabad, ha lombik lesz belőle - szerintem akkor sem.
Rengetegen vagyunk aki már évek óta próbálkozunk, több-kevesebb sikerrel; de van sok kismamink is hál' Istennek! :)
Az, hogy mit szeretnénk, egy dolog. Senki nem úgy indul neki, hogy lombikozni akar. Ez nem rajtunk múlik. Egy biztos, gyűjtsétek a manit, de nem elkenődni, mert a végeredmény mindenért kárpótol majd benneteket! :)
Nekem már annyira rég volt ez a 3. és 22. nap vizsgálat, hogy már nem is emlékszem mi volt... :oops:
A 3. napon tuti volt UH, talán vérvétel is, a 22. napin biztos a vv - de UH... Hááát nemtom, talán.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hát kissé elkenődve, de itt vagyok.
Persze hogy nem a tesztek voltak rosszak :? Csak az a gáz, hogy nem mondott semmit a dokinő, hogy miért :?: :?: :?:
Csak hogy hagyjam abba az utrot, és majd megjön (egyébként már kezdi is). Meg hogy ezek szerint nem a progeszteronnal van gond, "csak" nem tapadtak meg.
Most aztán gondolkodjunk, hogy mikor akarjuk a fagyikat vissza, mert szerinte azzal kellene folytatni, mégpedig spontán ciklusban, mert olyankor valahogy jobban működik a szervezetem. OK, de akkor meg minek szurkáltam magam eddig :?: :?: :?:

Szóval hazafelé végig hallgattunk, mindenki a saját gondolatait rendezgette.
Aztán arra jutottunk ebéd közben, hogy a nyarat kihagyjuk, úszás, evezés, motor, minden ami belefér, és majd az aug. végi ciklusban jelentkezünk a fagyikért HA addig spontán nem dobjuk össze.
Erre mindjárt ebéd után gyakoroltunk is egyet, búfelejtőként :oops:

Holnap pedig, mivel éppen első randink második évfordulója lesz, szépen felpattanunk hőn szeretett mocinkra (most végre lehet, nem kell katonátszámolgatni és pocira vigyázni) és kirándulunk egy jót. Már nagyon várjuk :)

Aztán szerdától ismét melóhegyek :shock:

Kép
judit0713

Bocsi csajok, mindjárt visszaolvasok és reagálok is, csak ez most úgy kiszaladt belőlem :oops:

Kép
judit0713

Jaj, de még milyen szép sárkányos pólóm van :)) csak fekete, hogy ne tudjam nyáron hordani :))) trükkös a szívem :)

Estella, ha nem vagy biztos benne, hívd fel a bmc-t, hogy melyik nap menj. a recin megmondják. érdemes 12 és 13 között hívni őket, előtte nem veszik fel :)

Judit és msi, hol vagytok már?
mieza

Jaj Judit, úgy szorítottam és azt is éreztem, hogy meg lesz! Ezek szerint a megtapadás valami miatt nem jött össze... Nekem is így volt az első, csak annyit tudott mondani Sz, hogy el sem indultak...
Gondolom ki kell hagyni a 3 hónapot.
Viszont nagyon jól teszitek, hogy a nyarat kiélvezitek és ugye tudod, hogy nagyon sokaknak volt, hogy egy ilyen jól stimulált benti közegben a spontánbaba megtapadt :)
mieza

Sziasztok Lányok!

Engedjétek meg hogy ms megbízásából híreket hozzak róla.

Sajnos ms kórházban van,már szombat óta.Rengeteg víz termelódött a pocijába :( naponta 1-1,5 litert szívnak le tőle.A héten még benn kell maradnia. Infúziót is kap.
Viszont nagyon jó hír,hogy a mai hcg eredménye 310 :) :) !!
Ultrahangon még nem volt,de 2 babát valószínűsít a doki.
Nagyon köszöni hogy érdeklődtök felőle.Mindenkit üdvözöl.
Most egyenlőre ennyi,ha hazamegy biztos jelentkezik.

szurikáta
szurikáta56

SZia Szurikáta, nagyon köszönjük a híreket!

Jaj, ez szuper, hogy ott vannak a babócák. Hát, nem a legkönnyebb utat kapta, de többen vagyunk így...
Ha beszélsz vele légyszi add át neki a Nagy drukkjainkat, csuriban a kezünk hogy mihamarabb eltünjön ez a sok víz!!!

Mennek a drukkok!!!
mieza

Mieza

Köszi, természetesen átadom.
És mindenkinek sok sikert és mihamarabbi babaáldást kívánok. :)

szurikáta
szurikáta56

Judit:
Baszkiri!!! :twisted:
Akkor most ti is csatlakozhattok a "hurrá :cry: nyaralunk! :? " táborba... Sajnálom...
Remélem a pihenés megteszi a hatását, no meg a spontánkodás.
Nagy-hatalmasságos ölelés és vígasztaló gondolatok!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))

Mieza:
Pólóképet akarok!!! - szólt az agresszív kismalac.

Szurikáta:
Köszi az infót, szegény MS, ő is jól megszenved. Millió drukkom neki, kerüljön ki gyorsan a kórházból.

Angyalka merre vagy és hogy?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamik!
A genetika vizsgálat a 12. hét körül, az hogi-vagi? Istenhegyis, vagy nem? És az vv-es, vagy uh? És hol csinálják és be kell-e jelentkezni?Barátosnémnak kéne az infó, kösszike.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu,
látom megkaptad a dorgálásokat a létráért :)
Így én csak zárójelben, halkan jegyzem meg, hogy Eszterrel 8 hónaposan egyedül festettem ki a lakást, mert ex-uram nem ért rá, én meg ugye úgyis otthon voltam államvizsga után :roll:

Csajok,
úgy látom ez a veszekedős dolog mindenhol hasonlóan alakul. Nálunk is csak én pörgök, ő meg ül és néz. megvárja míg lehiggadok. És még nem is vagyok terhes :shock:

Ms
gratula! És kitartást, jobb lesz, és mindezért kárpótolnak a babócák!

Szurikáta,
köszi a híreket!

Macsi,
de jó, hogy leköltözött a gép, így nem kell hiányolnunk a társaságod :)

Woody,
remélem jól kipihented magad, mert Lili mellett egy ideig nem lesz ilyen :wink:

Mieza,
máris más hangulatúak a hsz-ek amióta apa otthon van :D
És látod, hozott neked laptetőt is, hát nem drága?
Sárkányos pólóról ugye kapunk képet???

Sajti,
temetős álmok :?: Nem hangzik jól :shock:

Viki,
hajrá, ügyesen a vezetéssel! Nagyon sok múlik az oktatón, jól tetted, hogy váltottál!
Én anno 23 évesen nem mertem váltani, és a 3. bukás után abbahagytam.
Aztán 10 évvel később kezdtem újra, más cégnél, tök normális oktatóval kenőpénz nélkül elsőre átmentem minden vizsgán!

Esztrella,
én úgy tudom, hogy a 3. és 22. napon vv, és a 22-n nőgyógy vizsgálat (uhu is).
Bládis uhu majd csak abban a ciklusban lesz, amikor kezdtek, de addig meg kell lennie előbb minden eredménynek (vv, sperma, HSG, rákszűrés, chlamydia)

Angyal,
holnapra ezer drukk megy :arrow: :arrow: :arrow: , legyél sokkal ügyesebb mint én!!!
Neked már nagyon kijár az a babó!!!

Brumi,
hogy vagy így inszem után?

Többiek akik most gyúrnak babóra?
Andi,
neked már most hamarosan beavatkozás, nem?
Breki,
már profi vagy a deca-ban?

Kép
judit0713

Judit: Fenébe, pedig úgy reménykedtem.....!!!!!!!!!!! :twisted:
Mindenesetre nagyon jól teszitek, hogy előre tekintetek.... Na EZÉRT fog jönni a spontán baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Igen, holnap punkció... már a zabszem se fér be....
andrea-1

Andrea,
jól emlékeztem én, hogy most ti akcióztok :)
Nagyon szorítok holnapra, hogy sok-sok érett petesejt várja a katonákat!!!

Kép
judit0713

Mieza,
beírod a tábliba, hogy szeptemberig spontán, utána fagyi (ha kell)?
Köszi!

Mindenesetre megrendeltük apának az újabb 3 havi FER-t, hátha ...itthon legalább nem stresszel, jobbak lesznek a skacok!

Eszter,
ha pici időd lesz, dobsz nekem infót az apa-tesztről?
Hálás köszönet :)

Kép
judit0713

Aranyos vagy, köszi szépen... :)
andrea-1

Kép Andikám holnapra millió drukk, hogy sok szép érett petesejted legyen :arrow: Kép

Óóóóóó Judit :( :( :( nemáááár :!: :!: :!: :!: Nagyon sajnálom, nagyon drukkoltunk a lurkókkal!!!! Öllellek Kép. Jót nyaraltok, sokat spontánkodjatok! Mocizás? Hmmmm!

Szurikáta köszi a hírt ms-ről, add át neki jókívánságainkat, egyben gratulációnkat :lol: :lol: :lol: , 310 HCG az nagyon szép (nekem 328 volt :lol: :lol: :lol: ) és küldök neki gyógyító varázslatot, hogy mihamarabb rendbejöjjön a túlstimuból :arrow: :arrow: Kép

Sajti
minden kismamánál alapból csinálnak genetikai Uh-t a 12. hét környékén, ilyenkor mérik a nyaki tarkóredőt a Down kór kiszűrésére ééés aztán ezen felül lehet kombinált tesztet csináltatni a kromoszómarendellenességek kizárására, de kizárólag magán alapon, mert azt a TB nem finanszírozza.
A legtutibb hely az
- Istenhegyi Génidiagnosztikai Központ http://gendiagnosztika.hu/gendiagnoszti ... ZgodWD_R4g - előre be kell jelentkezni, legalább másfél héttel, hogy jó időben mire menni kell, legyen hely. Itt alapos Uh-t néznek (Hajdú Krisztina!!!!!!!!!!) és hozzá vért vesznek, másfél óra múlva eredmény a kezedben - 30.000 - egészségpénztárnál elszámolható!

Vannak más helyek is, pl.
a Sejtbank Kft. - bolgárkerék utca http://www.downszures.hu/ 25.000 Ft
vagy pl. a SOTE I-en http://www.noi1.hu/web/ 9.000 Ft
és még biztos van más is.

Maccs
vörösmacska

sziasztok,

Judit, sajnálom :-( :-( úgy drukkoltam én is.
jó hogy előre néztek, hajrá nyaralás és spontán baba!

Andi, Angyal drukk holnapra!

Ms, mielőbbi hazatérést!

Mieza, kicseréltek!!!
laptető és új póló?! :-D :-D képet, képet!!!!

Kubu, próbálj pihenni lécci, lécci!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti talán még a védőnőt is kérdezted, ha jól emlékszem :!: :?: :?:
Nekem a 9-10. hét környékén (igen, én még 10. héten is az ügynökhöz jártam!) mondta azt K ügynök, hogy jelentkezzek a védőnőnél és kezdjük el a laborokat intézni stb...
Felhívtam a körzeti védőnői szolgálatot, kaptam időpontot és megkaptam a könyvem, felvették az adatokat. Nálunk 4 hetente kell menni, de engem, mivel ikres veszélyeztetett vagyok, három hetente vizitel. Ilyenkor átnézi a közben elkészült leleteket, orvosi jeletéseket, megmázsál, vinni kell pisit, abban teszteli a cukrot, acetont, fehérjét, kikérdez, vérnyomást mér, szívhangot hallgatunk, megbeszéljük az aktuális dolgokat... ilyesmi

Maccs
vörösmacska

Ma rövid leszek, mert hív az ágy, no meg valaki az ágyban ;)

ELKEZDŐDÖTT A NYÁRISZÜNET!!!! :D

Nem jelöltem még senkit iwiwen, mert nem volt időm :(

Judit: Nagyon sajnálom. Ha már így állnak a dolgok, élvezzétek ki a nyarat, mert legközelebb már a gyerkőccel mentek ;)

Ms: Remélem gyorsan túl leszel ezen a néhány nehéz napon, és utána már boldog terhesség vár majd rád.

Esztella: A mensi első napja többnyire az, amikor piros is van már. A mennyiség nem számít. Ha késő délután jön meg így, akkor az a nulladik nap. 3. és 22. nap vérvétel van. A nőgyógyászati vizsgálat nem igazán kötődik ciklusnaphoz. Legalábbis a kivizsgálásoknál. Ha vége a kivizsgálási időszaknak, akkor orvost is kell választanod. Mindenki jó orvos, így egyéni szimpátia, és ajánlások alapján próbálj választani. Ha nincs komoly problémátok, akkor nem valószínű, hogy lombikra kerül a sor, már így az elején. Ja és még lesz valószínűleg egy átjárhatósági vizsgálat is. Erről az előző oldalakon esett épp szó.

Mindenki másnak is minden jót.

Holnap is jövök :D

hofeherke

Okés-okés, képet holnap rakok fel. Ma nem érek rá, filmet nézünk és közben halálrasimiztetem magam :))

Macs, én is kikopiztam ami az első vizsgálatokról írtál, meg a védőnőset is.
Figyi, én honnan tudom meg, hogy hova tartozom, kit kell felhívnom, hova kell mennem? Választhatod hova jársz, vagy oda kell, ahová tartozol?
Én 7. kerületi lakos vagyok, de most a 10be lakom. Viszont a 10 szélén, az Örsnél. Vicces lenne, ha mondjuk Kőbányára kéne bejárnom, a pirosmetrós átszállós kékmetrós végállomásoshoz, akkor inkább valami 14. kerületibe, vagy a 7.-be mennék, semmiképp sem a 10 végébe. Vagy van több is a 10. kerületbe? Hol és hogy nézzek ennek utána?
Na, elég bénán sikerált leírni a kérdésem :))))) De már nem törlöm ki, remélem érthető :)
mieza

Mieza:
Itt meg tudod nézni, hova tartozol:
http://www.mave.hu/?q=tanacsadok
Érdemes felhívni őket, és akkor biztosan tudni fogod, hova menj. :)

hofeherke

Képzeljétek, ma vendégem volt, 2x s visszajött. Igen,igen, a más sokak által ismert Rókakoma :)
Olyan volt, hogy 3mpem volt kiérni, olyan voltam, mint a gömbvillám. Egyenlőre nekem jobb volt, mint az egész napos émelygés, amikor egyeltalán nem kaptam levegőt... De majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle :)
mieza

Hófehérke, köszi-köszi :) Maccs, akkor nem is fárasztalak :)
mieza

Sziasztok!
Mieza!
éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brumi!köszi!

Kubu!remélem hamarosan teljesül a vágyam!és mindenkinek aki itt van és picurt akar a pociba!akinek már van Ők nagyon ügyesek!

Sajti!
én is hallottam,h jó a talpmassz,keritek vkit aki ügyesen csinálja!

Na jó!még egyszer át olvastam amire válaszoltam!na jó megyek aludni!

Jó éjszakát !
vikus82

Judit:
Én sem örültem az álmomnak, picit nyomasztott is, de nem volt horroros élményem. Az volt az érdekes, hogy egyszer felébredtem pislantani, utána visszaaludtam és már mást álmodtam, de a temető és a sok koporsó ott is jelen volt. :roll: Próbálom megfejteni, azért én nem feltétlenül találom ezt rossz jelrendszernek, talán valamit eltemettem végre, vagy vmi új kezdődik, nemtom... Mindenesetre a optimistább verziókban gondolkodom. :)
Most aztán jól kimocizhatjátok magatokat, de én féltelek titeket, ajánlom, hogy a többi vezető nagyon figyelmes legyen veletek, mert különben... Meg lesznek találva!
Kép

Andrea:
Nagyon szurkolok a holnapi puncijóra, szerintem frankón tele lesz a jelenléti ív érett tüszikékkel. :wink:
Utána már csak tornasorba kell őket rendezni, majd K2 ügynök megtartja nekik az eligazítást és biztos lesz egy csapat akik kiküldetéses bevetésre mehetnek az eszkimókhoz tanulmányútra.
Annyira szolidáris vagyok, hogy én is bedugtam egy zabszemet a sejhajomba, oszt szoríttom! :lol:

Macs:
Köszi, leírtam neki az infókat! :)

Csajócák! Nincs esetleg egy lista kismamis vizsgálatokról - az egész várandósság idejére vonatkozóan?

Angyalka:
Hónaputánra hihetetlen nagy drukkjaim! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mieza:
Micsoda sorrend?! :lol: Rókakoma, agyonsimiztetés... Mi jöhet ezek után, hmmm? :wink: :lol:

Jól elfáradtam. Libazsírt gyártottam, melynek kellemes hozadéka a libatöpörtyű lett; közben nagy fazék husilevest és marhahússal töltött szőlőlevelet (dolmades-t) és citrommártást (avgolemono-t) is készítettem. Háát... Én nemtom mit szeretnek a görögök ezen a mártáson, vagy csak a netről leszedett recept volt rossz, de nekem olyan vad savanyú íze lett,brrr! Kénytelen voltam egy kis édesítőt beletenni. Mégiscsak az lehet, hogy vmit kihagytak a receptből, mert a görög kaják finomak... Legalább a többi fincsi lett!
Nem csipogok tovább, "fejem szárnyam alá dugom, Hugom." - oszt jójcakkát! :)

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.06.29 08:18-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

judit
nagyon sajnálom hogy nem sikerült, de tessék nyaralni, motorozni és pihenni és spontán összehozni azt a babát....

mieza
ott kell védőnőhöz jelentkezni ahol laksz és ahová a baba fog születni mindegy hogy az nem állandó lakcímed, én a költözés miatt tudom mert megkérdeztem az enyémet hogy mi van ilyenkor???
szóval a 10be laksz akkor oda kell jelentkezni de ugye utca szerint le van osztva hogy kihez tartozol....

ms
jobbulást neked és mielőbbi hazatérést

szurikáta
köszi az infót ms-ről.

andrea
sok sikert holnapra meg a beültire is majd drukkolunk neked.

macsek
jó hogy leköltözött a gép és tudsz jönni te is.

bocs ha valakit kihagytam, de ma nem aludtam délután csak reggel sokáig :)
holnap megyünk majd Apa laptopjáról néha benézek hozzátok.

szép hetet mindenkinek, tessék feltöltődni a napon, ha mieza hagy nekünk :))))

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andrea, holnapra nagyon drukkolok!

Judit, nagyon sajnálom. De hajrá spontánkodás. :D :D :D
Emlékszem tavaly augusztusban és is azt kérdeztem az ügynöknőtől, hogy miért nem sikerült. De nekem csak azt mondta, hogy nem tudja ezt a természet dönti el. Nehéz volt elfogadnom, sírtam, de utána feldolgoztam.

ms, sajnálom a kórházat. Viszont örülök a 310-es HCG-nek!!!

Sajti, a 12. heti uh az kötelező mindenkinek és minden kórházban van. Ez egybe lehet kötni a kombinált teszttel. És szerintem nagyon is érdemes. Tényleg nagyon jó hely és orvos amit macs írt. Viszont lehet ingyenesen is megcsináltatni, mivel sok helyen már támogatja a Sajtbank pl a Jánosban is. Nekem ott ingyenes volt. Ok azóta minden hónapban e-mailen kapok valami ismertetőt a Sejtbanktól. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csak visszasunnyogok egy röpkére. :)

Megnéztem az álmoskönyvet a neten.

TEMETŐ:
Belső nyugtalanságunkat, feszültségünket jelzi, valamely bizonytalan ügy miatt. Váratlan fordulatokat is jelezhet. Ha temetőben vagyunk valamely régóta húzodó probléma jóra fordulását jelzi.

No ez utóbbira gondoltam én is, fő az optimizmus alapon. :)

SÍR:
Bizonytalanságunk, nyugtalanságunk kifejezője. Életünk konfliktusait, mozzanatait jelzi, amelyet még nem tudunk feldolgozni.

Ez már annyira nem tecc... :?

Pá! Megyek vmi klasszat álmodni, addig is egy kis mjúzííík (szigorúan csak 18 éven felülieknek!!!), :lol: cák-cák:
http://www.youtube.com/watch?v=TjFewBYs4Ug

Asszem Szabó P. Szilveszter rajongó lettem 3 nap alatt! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, csúcs hogy a temetőt is optimistán állítod be. és igazad van az álmoskönyv szerint is...
2 hónap múlva nyit a jégovi, naná hogy jön a jóra fordulás...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Neked is jönni fog a lépesméz, ne félj! :)

Úgy látom ittragadtam kicsit, mert még jutyubozok és vissza-visszakacsintok rátok is. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, nekem csak ilyen van:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/1_kiv.php
mieza

Andrea, mennek mára a naggggyon hatalmas drukkjaim!
Aztán holnapra meg Kissangyalnak. Tényleg Angyalkám, holvagy holvagy???

Én is álmodtam, én is.
Judittal. Elmentünk hozzá, mert mondta, hogy tud varrni, nekem meg minden gatyám szűk már. SZép panelházban lakott, takaros volt és nagyon színes. Adott egy vidám pulcsit és akkor meghallottuk a gyereksírást. Látszott, hogy lebukott :) Akkor megmutatta a nagy titkát. Egy ikerpár ült a szobában, apjukkal (onnan tudtam, hogy az apjuk, mert teljes tűzoltófelszerelésben volt)...
Mondta Judit, hogy nem merte nekünk elmesélni hogy a lánya és fia mellett, vannak ikrei is, mert akkor nem szorítottunk volna neki, de ők annyira szeretik a gyerekeket és a párja olyan jó apa, hogy még akarnak... Én nevettem, hogy akkor is szorítottunk volna :)
Gyönyörű ikerpár volt, kb. egy évesek, egy fiú és egy lány. Mondtam a páromnak, hogy én is vegyespárost szeretnék. (ez fura mert eddig ebbe így bele sem gondotam, jön ami jön).

Na, Judit? Mesélheted a titkod, már mindent tudunk :)
mieza

Jó reggelt, jó reggelt!

Hol vannak a koránkelők? Remélem jót alszanak :)

hofeherke

Ma Vukkon kívül más igzi látogatóm is lesz, remélem. Majd mesélek :)
mieza

Sajti, kismamik és leendő kismamik, szóval Mindenki:
én kaptam a védőnyanyától egy
terhességi eseménynaptárt, bepötyögtem nektek, rakjátok el:

1277793145.6131.xls

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt!

Még vérvétel előtt gondoltam benézek hozzátok egy gyorsra :D
Ehhez kérek drukkokat, ha lehet, mármint nem a tűszúrás részére gondolok, hanem a jó eredményre!!! :oops: :D

Mieza, baszki, ez nagyon szupi álom, főleg Juditnak... nagyon fog neki örülni, Te kis jósKA :lol:

Judit, sajnálom, h. nem sikerült :cry: :( :cry: de remélem Mieza álma kicsit jobb kedvre derít!

Sajti, szerintem sem kell rosszra gondolni a temetős álom miatt... ezek csak jeleznek vmit, de nem feltétlenül rosszat! Én is mindig próbálom kielemezni, mi már csak ilyen kis analizátorok vagyunk :wink:
Szerintem is vmi el kell temetned, engedned vmit, h. jöhessen a sok új jóság!

Én ma azt álmodtam, h. megcsalt a Zuram, és mostanában már álmodtam ezt :roll: talán nem foglalkozom vele eleget? Pedig még kint sincs a babó... szerintem ettől tarthatok, h. ha majd itt lesz velünk még kevesebb idő jut a páromra és ettől kicsit lelkiismeretfurdalásom van :oops: Pedig ő nem olyan, aki ezt felhánytorgatná.
A másik visszatérő álmom, h. este van és mennénk vhova (buli, vhova szórakozni...) és én csak készülődöm és készülődöm és mindenki rám vár és nem tudom, mit vegyek fel és még sminkelem a fejem, már órák óta... és a végén nem megyünk sehova :? Nagyon rossz érzés, pedig semmi horror nincs benne amúgy, csak olyan furcsa... Na eztet kérném megfejteni! :D

Andi, nagyon sokat gondolok ma Rád!!! És Angyalkára is... of course!!!

Ms, gyorsan gyere haza és élvezd a babavárást! Nagyon szorítok hozzá!

Estrella, úgy látom ki lettél művelve, úh. én nem is fűznék hozzá semmit!

Mara, jó vakációzást!!! Én már ezt teszem egy ideje :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Az első két nap alig van valami, kb két folt, és a harmadik napon indul be rendesen, akkor kb fél óránként rohangálhatok a mosdóba meg görcsölök...
estrella22

Köszönöm! Akkor ügynököm még nincs :) Az első alkalomnál nem kérdezték meg, kit szeretnék, talán majd ha meglesznek a vizsgálatok. Amúgy talán Szűcsöt választanám, nála volt egy barátnőm, nagyon dícsérte. A "tanár urat" nem szeretném, pedig oda protekcióm is lenne, Zekét láttam a folyosón és nem volt valahogy szimpatikus, a női nógyőgyászoktól meg tartok, inkább férfit szeretnék
estrella22

Estrella, Z ügynök csak a folyosón ijesztő!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: odabent tök normális, humoros, és jó orvos.....
Tanár úr ... - nekem ő (volt) az ügynököm és ő a legtutibb szakember, imádom :lol: :lol: :lol: :lol: !!
Az az első nap amikor már rendesen piros a vérzés.

Navi :arrow: :arrow: :arrow: drukk drukkk :arrow: a szúráshoz!

Maccs
vörösmacska

Jajj én olyan happy vagyok :D
Az eddigi eredményeink (már amiről nyilatkoznak) az jó.
Vagyis jó a párom második mintája is. (A számokról majd külön társalgunk) Nincs baci. A vérvétele is rendben.
Nekem nincs kiugró eltérés a vérvételemben. De a hormonokról még beszélgetnek majd velem. És a rákszűrésem is megfelelő, meg a kenetem is negatív.
Vagyis nincs akadálya a továbblépésnek. De addig nem adnak időpontot konzultációra, amíg a 22. napi eredményem meg nem lesz. (Ezt sajnos a 21. napon tudom megcsináltatni a gólyatábor miatt, ami nem is lenne baj, ha nem lenne kicsit hosszabb a ciklusom (32 nap körül)) Más megoldást azonban nem találtam, mert így is hajnalban megyek a Mensbe, hogy még elérjem a 7:41-es vonatot...
Ja és még a tájékoztatót kell majd meghallgatni, de soha sem jó egyszerre mindkettőnknek. A 6. pl szintén gólyatáboros nap, de a 20. -it már jó előre beírtam a naptárba :)

Mennyit kell várni a leletek megléte után egy megbeszélésre? A ciklusom 23. napján már kész leszünk...Vajon beleférünk még a következő ciklusba? Jajj... végre ide is eljutottunk.
Kép

hofeherke

Mieza:
Micsoda álom! :lol:

Macsek:
Naggyon kösszike az xls-t!!! :lol: Elmentettem.

Estrella:
ha csak két pötty és nem is szép piros, hanem barna, akkor az nem számít bel; ha viszont folt és piros, friss vér, akkor igen - szerintem...

Navi:
Azt az elemző hétszentsgünket! :lol: :lol: :lol:
Az uraddal álmodás: szerintem is foglalkztat a gondolat, hogy mi lesz, ha meglesz a bébi. Picit tartasz talán attól, hogy átalakul a kapcsolatotok, ha már a gyermeketek is veletek lesz. Szerintem ez természetes, hogy ezen jár az agyad, de úgyis megoldod, ha arra kerül a sor, minden ki fog alakulni úgy, ahogy nektek a legjobb. Látod? Én már programozom is beléd a jót! :lol:
Egy bitzos, a párodra mindíg szakíts időt, legyen olyan - akár csak napi 10 perc is (az elején nembiztos, h.köonnyen meg lehet oldani) - hogy csak vele foglalkozol, hogy továbbra is érezze fontos neked. És elejétől kezdve bele kellene vonni a babázásba, így nem érzi majd kívülállónak magát.
Készülődés, de nem mész sehová:
Szerintem van vmi ami nagyon foglalkoztat mostanság, de még nem látod a végét, az értelmét, hogy jól fogod-e csinálni; de készülsz rá nagyon, mert mindent megteszel, amit csak lehet. Nem a jó szülővé válás netán, hogy hogyan is nevelj szeretetreméltó, értékes, boldog, sikeres embert?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi, mennnneeeekkk a drukkkok!

Macs, szuper vagy a táblával, el is mentettem és ha nem haragszol, terjesztem is :)

Estella én is a 3. napot tartanám elsőnek, amennyiben akkor van először szép piros vér, nem csak barnás. De hívd fel nyugodtan a BMC-t, megmondják a tutit :)
mieza

Navi:
Ja-ja-ja!!! Extra drukkjaim a szurás gyönyörű eredményéért!
Közben ezt találtam az álomfejtő szótárban:
Megcsalás: Szeretnénk megszabadulni valamely rossz tulajdonságunktól, de utalhat a jelenlegi kapcsolatunk problémájára is.
A készülődés, el nem indulás v. hasonló értelmű avak nem voltak benne.

Mara:
Ezek nagon jó hírek!!! :lol:
Azt az előadást majdcsak összehozzátok, esetleg külön-külön, ha végképp nem tudtok együtt menni (azt lehet ? :roll: ).

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mara!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Éljen
Tényleg a 22.napi vv. után mennyi idő múlva tudunk beszélni a dokival?

Sajti!azt hiszem most jelöltelek be az iwiwen!
vikus82

Én nem elemzem az álmaimat, mert anyutól örököltem, naponta akár kettőt is álmodok és iszonyú intenzíven. Hangokkal, szagokkal színekkel, több nyerlven. Így már gyerekkoromóta sosem alszom ki magam rendesen :)))
mieza

Mieza!
ez nagyon érdekes ilyenről még nem hallottam,az álom nem tudom tényleg a valóságot tükrözi-e,vagy a vágyainkat?
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?