Új privát üzeneted érkezett!

Kata :)
Szuper, ez nagyon jó hír !!!

Puszedli ????

mniki

Helló!!!!!

Niki és Amina: nehogy feladjátok!!!!!!!!!!! Nagggggyon-nagggggyon drukkkkkkkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat: jeeeeeeeeeee! :D

Én túl vagyok a sóoldatos méhüregfeltöltésen, odabent minden rendben találtatott. :lol: Se összenövés, se sövény, se semmi. Szépséges a méhüregem. :D Ezennel nincs több vizsgálat, mindet bevégeztem, már csak az immunlógiai eredményre várunk. :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina!
Nagyon szurkolok értetek!!!!
( Anyukám is vérzett amikor velem volt terhes az első három hónapban. ezért észre sem vett. :) ) Remmélem nem lesz semmi baj, millió ölelés!!!

Mniki!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols!
Nagyon szurkolok neked is. PIII nekem is most volt. Már voltam az egy hónapos kontrollon és az PI lett. Kívánok neked is hasonlót. nekem 10db Klion kúpot írt fel a doki, és mivel használt beigazolódott, hogy csak gyulladás volt. Korábban nekem sem volt soha ilyen én is megijedtem, főleg mivel itt a kis növelvő kislányom és azt mondták, ha marad PIII, akkor nekem kell eldönteni, mikor legyen szövettanvétel, de hogy spontán nem szülhetek az biztos. Ezt gyorsan el is felejtem, csak azért írom, mert én is nagyon ijedt voltam pár napig. Szóval ne aggódj te sem tovább, hátha nem lesz semmi gond ezzel. A kis embrióknak pedig nagyon szurkolok!!

Kalkata, Puszedl!!!
Nagyon örülök, hogy jók az eredményeitek!!! Csak így tovább!!! :wink:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Én is nagyon drukkolok Niki és Amina. Nem szabad feladni.

Sajna megint felfáztam, úgy látszik megint kezdem a tavalyi sorozatot. Annyira utálom.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises: iszony jó az idézeted!

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok Lányok!

Amina drága!, nagyon szorítok neked , örülök, hogy sikerült orvoshoz jutnod! csak pozitívan! / az én anyum is vérzett velem 4 hónapig terhesen/
Niki, ne add fel kérlek! Bízz, miért ne sikerülne?! drukkolok neked is!!!!!!

Puszika, szuper a méhed! :lol: (milyen volt? rossz?)

Kalkat,gratula a jó eredményhez!

Bols, kívánom ,hogy teljesüljék az álmodj! Merj álmodni! drukkolok a megtermékenyüléshez!nagyon!

A tegnapi kérdésemre megvan a válasz, a ciklus 17. napján megyek uh-ra. (Harcika köszi!) @--)----

szurizóknak +++++++++++!
nani72

Puszedli a Tied is! És milyen igaz.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina, Mniki! Szorítok, nem feladni, bízni-bízni! Sok +++++++++++++
s.bea

Nani, tudtam, hogy Harcika segíteni fog!

Mi meg drukkoljunk a lányának, aki most érettségizik! HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Béres Alexandra lombikbabát vár, hallottátok?
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090506/ ... babat_var/

Kép

Kép

*puszedli*

Mniki, Amina,
hatalmas drukkok mennek!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Nem tudom, ki írta, de igaza van: az értékek szerint most Mindketten babásak vagytok, tehát így próbáljatok gondolkozni, pihenés 1000-rel, babák simogatása!!!!!!
Rani, köszi, hogy bemásoltad az értékeket! :P )

Puszedli,
ugye mondtam, hogy minden ok lesz? :D
Ezután meg pláne!!! :D

Bols, Drága!!!
1000-rel drukkolok a 2 petikének!!!+++++++++++++++++++++
(2. lombiknál nekem is ennyi volt, és az egyik meg is termékenyült...Nagyon szurok, hogy Nálad mindkettő embi legyen!!!!! Mikor telefonálsz?)

Kalkata,
szépen alakulsz!!! :P

Alle,
hajrá szurik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Béres Alexandrát most hallottam épp... :roll:
Látjátok, a meddőség bárkit megtalálhat...sajnos...de ez csak egy átmeneti, megváltoztatható állapot!!!!!!! :P

Harcika,
megadrukk a Lányodnak! :)

Nálunk minden ok, dagadok :lol:
Jövő szerdán Hajdú Drnőnél talán megtudjuk, Ki lakik odabent! :P

tillidian

sziasztok!
köszönöm szépen, jól jön. :wink:
Egyelőre jól ment a magyar és a matek. :D

Niki és Amina!
jelen pillanatban terhesek vagytok!! ezt tessék szíves tudomásul venni! :wink: :wink: ezen péntekig senki a világon nem változtathat és ezt senki el nem veheti tőletek.
Reméljük azután sem jópár hónapig! mondjuk még 8 és félig.... :wink:
harcimokus

Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni, nagyon megijedtem ugyanis.
Feküdtem az ágyon és hirtelen felültem hasizomból. Nagyon belehasított az éles szétszakadó fájdalom a két petefészkembe, méhembe, ott görnyedeztem, szenvedtem. Aztán lefeküdtem és meg sem mertem mozdulni. Elmúlt a görcs, de meg vagyok ijedve, hogy nehogy ez rosszat okozzon. Meg sem lehet mozdulni?
Eddig is az volt, hogy nem lehetett nyújtózkodnom, mert a petefészkeim összerántották a testem, úgy belenyilalltak. Ez is ilyen volt, csak erősebb.

Ugye, nincs baja a babának? (én már babának hívom, pedig csak a teszt mutatta ki és a vérvétel:)

Nyugtassatok meg kérlek! :cry:
Vendég

Boldizsár május 4-én 5 óra 40 perckor 3.730 g és 56 cm világra jött. Baba és anya jól vannak.

Büszke Apuka :D :D :D :D
[size=18]

Kép
Kép
emma1976

nagyon sok szeretettel gratulálunk!
Isten hozott Boldizsár! :D

Twist!
nincs semmi baja a babának! Csak a sárgatestek nyilalltak be. baba tök jól érzi magát! :wink:
és....igen, ezentúl gyakran nyillalni és húzódni fog ez-az-amaz.
Ez más állapot! :)
harcimokus

Amina, Mniki! Kismamik vagytok és kész! Vigyázzatok magatokra és a picurokra! Pihenés!!! Drukkolok nagyon Nektek! ++++++++++++

Baba! Drukkolok neked is, de igazad van, Puszinak szántam eredetileg!

Puszi! Gratu a szép méhedhez! :)

Mindenkinek köszönöm a drukkot, (bocs de nem tudok mindenkit felsorolni, mert valakit kihagynék úgyis)!
Mai állás szerint 1 embrikénk van, aki megtermékenyült. Holnap 10 körül kell újra telefonálnom.
Tegnap a doki azt javasolta, ha szép vigyük el az 5. napig. Ez is jó megoldásnak tűnik, úgy mint az általatok javasolt fagyasztás is. Holnap kiderül, mit mond a biológus...

Till! Nekem valamennyi tüszőben eddig találtak petesejtet, igaz a megtermékenyülésnél ill. az osztódásnál jöttek a gondok... Mindig csak 2 visszaültetésre alkalmas emrike lett (4-ből, 6-ból, 8-ból is). 3. lombiknál pedig 6-ból nulla :? termékenyült meg. A 3 lombikból kétszer biokémiai terhességem volt. Az elsőnél el sem indult semmi, a 2. és 4. lombiknál egyre magasabb volt a HCG-m de nem volt elég ahhoz, h babánk legyen. :cry:
Még nem döntöttük el apával, mi lesz most, ő nagyon bízik, azt mondogatja, lehet, h egyszemke lesz befutó.

Emma! Gratula Boldizsárhoz! Jó egészséget az egész családnak és sok tejcit a "nagyfiúnak"!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Emma és Családja! :P
Így ismeretlenül is szeretettel gratulálunk Boldizsárhoz, sok boldogságot Nektek! :D

Bols,
Apának legyen igaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
másik topikon egy sorstársnak 3 petije lett, ebből 2 termékenyült meg, blasztóztak és most ikreket vár :P
Szívből drukkolok a Ti Kicsikéteknek is!!!!! :D

tillidian

Harcika: koszonok mindent! Egy Tunder vagy! Lanyodnak meg extra drukk az erettsegihez!

Puszi: dejoooooo, orulok nagyn, hogy minden OK odabenn! Kivizsgalas kipipalva :)

Boldizsar: Isten hozott koztunk! szep hosszu, boldog eletet kivanok!

Bols: nagyon nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat: :))))))))))))))))))))))))))))))))) orulok a jo eredmenyeknek, csak igy tovabb

Rani: aranyos vagy :) bizunk, bizunk , bizunk

Niki: babaragi, hcg novelo ezerrel +++++++++++++++++++++++++++ muszaj, hogy sikeruljon!

Rolam: fekszem, minden utasitast betartok. Fincsi volt az esti bor is Harcika :) – ma reggelre erosodotta csik, nem is keveset. Remelem, ez jot jelent. Viszont tovabbra is verzek...
Koszonom a drukkokat!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, csak így tovább! Nem feladni, bízni. Nem lesz itt probléma hidd el. Én is sokakról hallottam, hogy még vérezgettek hónapokig, meg a beülti után. Sőt még olyanról is, akinek negatív volt a tesztje, de mensi sehol. Azóta már úgy egy éves körüli lehet a babája.

Mniki, Veled mizu? Minden okés ugye?

Emmának és párjának (ismeretlenül is) gratulálok Boldizsárhoz! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!
s.bea

Boldizsár, Isten hozott! Jó egészséget!

Bols, nekem az az érzésem, ha egyke eljut blasztóig, akkor meg is fog születni, ha meg nem, akkor legalább nem megy el egy tb-s lehetőség.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Amina, pihi-pihi, helyes be kell tartani az utasításokat, nincs mese!!!!
drukk továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++

Mniki, nem kevésbé ragi ezerrel neked is ++++++++++++++

Twist, hogy vagy ma reggel????

(muszáj hogy sikerüljön LÁNYOK!!!!)

Bols, drukk, az embrikének!!!! Gyere a hírekkel!

Boldizsárnak, büszke APUKÁNAK+ANYUKÁNAK gratulálok, jó egészséget kívánok!

Irises, jobbulást, gyors gyógyulást kívánok.

Alle, hajrá szurik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi, juhhhéééé, szívből gratula a jó eredményhez!!!!!!!

Till, húúú de izgalmas, hamarosan fény derül a pocaklakóra!!! :D
(esetleg fotót mellékelhetnél rólatok :wink: )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Babi, jó látni, hogy vagy???

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata, köszi, alakulok.

Skrisz:szedd ki a táblából a vizsgálatokat, nem döntöttem még.

Puszi:nem tudom, örömködtem-e már, de örülök, hogy megint neg. a vizsg.eredménye. (Jelzem:meg sem lep!)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

Köszönöm a bíztatást, Harcika sorait szépen meg is könnyeztem.
Bár ez nem ritka, tegnap óta többet sírok, mint mosolygok :?

Amina :) ez jó hír !!!! mivel nekem nincs már tesztem, pénteken majd kiderül mi a helyzet.

Puszedli :) no, akkor már csak a negatív immun eredményekhez drukkolok (bár őszintén szólva, én szinte imádkoztam anno, hogy ott legalább találjanak valamit... és nálam találtak is)

Irises, a felfázás miatt :( remélem nem lesz hólyaghurutod !

Twist , teljesen normális amit érzel, bár tudom ijesztőnek tűnik. Magne B6-ból 3x2-t is szedhetsz, jó a görcsökre !

Till :) már csak 1 hét :wink: Van megérzésed ?

Emmának és családjának nagyon sok boldogságot kívánok !!!

mniki

Emma, sok szeretettel gratulálok Boldizsár baba érkezéséhez, nagyon szép méretei vannak! Sok tejcsit kívánok!

Harcimokus, köszi szépen a megnyugtatást, nagyon furi ez a nyilallás dolog nekem. Mára már semmi bajom szerencsére. A nadrág nagyon szorít, pedig a legnagyobb sztreccs nadrág van rajtam, ami csak otthon megtalálható. Most az autóból való kiszálláskor figyeltem rá, hogy begomboljam a nadrágomat, nehogy az legyen, hogy elindulok és lassan lecsúszik és kilépek belőle és tovább megyek)))) Az különben, hogy a nadrág szorít, az nem árt a babának, nem nyomja össze?

Bols70, gratula a szép, erős embrikéhez!

Amina, erősödött a csíkod? Szuper vagy csajszi!!! Nem kéne a progeszteron szintet emelni, hogy elmúljon a vérzés? Amúgy nem gond a vérzés, ha a csík erősödik!!:)

Kalkata, köszönöm, jobban vagyok reggelre. Szétszakadás érzés elmúlt. Te hol tartasz?

Babaimádó, szióka, ezer éve!!! Hogy vagy?

Mniki, neked is köszi a megnyugtatást. Most vettem MagneB6 Extrat, abból jó a 3x1 és olcsóbb, mint a régebbi fajta. Úgy érzem, most megtaláltam az igazit (magnézium terén).
Vendég

Szívből gartulálok Boldizsárhoz!!!
Jó egészséget kívánok mamának és babának! (no persze a papának is :lol: )

Amina szupi hogy erősödött!!
Hatamas drukk megy pihennnni pihennnnnnni!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Jó reggelt!

Amina, Mniki: nagyon-nagyon drukkolok nektek! Kitartás!

Puszedli: gratulálok a jó eredményekhez!

Boldizsár: isten hozott a nagyvilágban! Sok boldogságot kívánok a családnak!

Twist: na ugye, megmondtam, hogy a java csak ezután jön! :lol: Ha fáj az a baj, ha nem fáj az a baj. Legalábbis én így vagyok.

Délután megyek a dokimhoz, de párom már szólni sem mer hozzám, mert mindenért harapok. Félek és nem tudok ellene tenni, pedig tegnap a fűszerkert mellett úgy gazoltam (persze ülve), mintha hangyát szedegetnék. Nem vált be, mint idegnyugtató és figyelemelterelő. Tiszta hülye vagyok! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lányok!

Tegnap egy pici időre azt hittem én is hogy kismami vagyok!
Teszteltem egy LH tesztet és egy HCG-t.
A 13-14 volt a peteérésem (dokibácsi mondta) csak olyan furán éreztem magam!
Ugye vasárnap és hétfőn volt barnázásom azóta semmi.
A cicim nem fáj a hasam néha feszül és szúr az oldalam is néha néha.
A szúrkálás miat volt a tesztelés amúgy és valami oknál fogva csináltam 10-es terhességi tesztetis.
Hát ez lett az eredménye! Kép tesztek

A kék az LH ami az erősebb a piros a HCG!
Nem túl jó a kép az igaz de talán azért látszik a 2 csík.

Ma reggel is teszteltem és az LH tök + de a HCG sajna nega! :(
Nem tudom igazából mi volt de jól megviccelt! :roll:

Nem éltem bele magam de egy pici csalódás azért van!

valakinek valami hasonló "kaland"?

Kép

Kép
raniko

Rani :shock:
Szerintem holnap mindenképpen tesztelj újra !
Ezt a hcg simán +-nak látszik. Ugyanilyen teszttel csináltad a mai reggelit is ?

mniki

Sziasztok!!!!!

Raniko: :roll: Én bízok benned!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki: és mi derült ki????? És mi a megoldás/eljárás/gyógyszer rá???

Nani: hááááát, fájt. De kibírható, így utólag. :P

Niki, Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Igen Miniki ugyan olyan tesztel csináltam a ma reggelit is!
Az LH erős 2 csíkos de a hcg nega.

Puszi köszi én is bízom még egy picit.
Arra gondoltam hogy felhívon a dokibácsit ő mit mondana erre, és hogy tuti e szerinte a 13-14 napi ovuláció.
A többi dolog bele illene a képbe a barnázások stb. :roll: :oops:
Már nem barnázom hétfő délelött óta egyáltalán.

Kép

Kép
raniko

Rani:esetleg rossz lehetett a teszt.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, csak így tovább, nagyon-nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++++++++++++

Niki, remélem nálad is hasonló a helyzet, és szépen emelkedik a hcg szinted.

Emma, nagyon sok boldogságot kívánok a kicsihez! :D

Harcika, drukk a lányodnak!!!!!++++++++++++++++++++++

Bols, petikeosztódást segítő drukkjaim mennek!!!

Raniko, Mandi hajrá szurik!++++++++++++++++++++++++

Twist, a kismamiknak azt szokták tanácsolni, hogy amikor felkelnek az ágyból, akkor először oldalra kell fordulni és úgy felkelni. Akkor nem terheled a hasizmaidat. Én mindig így csinálom, különben fáj.

Babim, kivettem.

skrisz72

Baba igen én is erre gondoltam. :roll:
Csak azt nem értem az Lh tesztem miért tök +.
Ugyan olyan erős mind a két csík.
Lehet hogy akkor még is csak most van peteérésem?! :roll:

Kép

Kép
raniko

Puszedli,
alloimmun bibi van, az FcR blokkolóm alacsony (25% - határérték).
Erre immunkezelést kaptam még az ősszel, 60 %-ra felkúszott az érték, ami márciusban már "csak" 50 % volt.
Ezzel egy terhesség kihordható, de ha lesz folytatás, újabb kezelést, csak egy másik fajtát kell kapnom.

mniki

Raniko, én olvastam, hogy az LH teszt is kimutathatja a terhességet ám! Te most a ciklus végén vagy, vagy a közepén? Én is bízom benned!!!++++++

Skrisz, köszi a tanácsot:)) Sajnos én az ellenkezőjét próbáltam ki, hát nem kívánom senkinek! Hát én már úgy kelek fel az ágyról, hogy a kezemmel letámaszkodom, oldalra fordulok és felnyomom magam:))

Timi, pontosan úgy van, ahogy mondod. Tegnap reggel felkeltem és nem éreztem semmit és meg is ijedtem, hogy lakik-e még egyáltalán bent valaki. Majdnem tesztért mentem (szerencsére lenyugodtam). Még a hasam sem feszített a kocsiban ülve sem. Végül aztán csak elkezdett feszíteni és nyilallgatni, hát akkor végre megnyugodhattam!:) Szóval, az ideális eset nálam sincs.)
Vendég

Twist én most a ciklus végefelé tartok ha tényleg 14 volt a peteérésem és 28 napra számítok.
Most a 23-ik napon vagyok.
Igen én is hallotam már erről hogy szokták LH val is nézni a korai terhességet csak az bánt hogy a HCG-m ma nega lett.
Azért köszi a drukkot! :wink:

Nagyon helyes csak szép ovatossan kelj fel, ez az oldalra fordulás jó ötlet!

Kép

Kép
raniko

Niki: milyen kezelést kaptál?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, de jó, hogy minden rendben van odabent!!! :D

skrisz72

Passzív immunterápiát, azaz trombocita kezelést kaptam Pécsen (sajnos én még itt is kivételnek számítok, az országban 4 ember van, aki akkor adhatott volna vért a kezelésemhez, mert spec. antigént tartalmaz a trombocitám :? - ezért kellett Pécsre lejárkálnunk)

Szóval ha most lesz valami folytatása a terhességnek, mehetek az aktív, IVIG kezelésre is.

mniki

Rani, nagyon bizonytalan vagyok veled kapsolatban. Nem értem, hogy akkor most mi is lehet.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba bevallom én sem nagyon tudom! :roll:
Ha nincs baba márpedig sajnos ennek több az esélye akkor remélem hogy azért hamar megjön ésminden rendbe van odabent! :oops:

Kép

Kép
raniko

Rani, Baba, én az egészet nem értem. Elkezted szúrni magad, ugye? Ez long protokoll és közben még kell egyet mensizni is?? :roll: Vagy ez most hogy van?

skrisz72

Skrisz

Én a 21 naptól szúrom magam (hétfő) Suprefaktal.
Meg kell várni a menzsit.
Az uj ciklus 3. napján kell menni UH-ra és ha minden ok akkor mehet a Gonal + a csökkentett Supre.
Vérvételek UH és kb 15-17 nap a leszívás.
Most én szúrom magam és várom a menzsit.
A tesztek picit bekavartak csak nincs jelentősége! :roll:

Kép

Kép
raniko

Rani, nem lehet esetleg a Suprefacttól (bár nem hinném). Harcikát nem kérdezted? Ő mindig tudja a frankót.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols hol vagy halohóóóó?!
Mi a mai eredmény?
Viszitek az 5. napig?
Hajráááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!

Kép

Kép
raniko

[quote="babaimado"]R írta:babaimadoani, nem lehet esetleg a Suprefacttól (bár nem hinném). Harcikát nem kérdezted? Ő mindig tudja a frankót.

Hívtam szegény Harcikát rögtön!
Ő azt mondta, hogy várjunk még 5 napig aztán teszteljek. :roll:
Persze nem zárta ki a terhességet számolgattunk számolgattunk de ő se nagyon tudott mit mondani az idő eldönti.
Nem a gyogyiktól tuti nem lehet!
Marad a hibás teszt! :roll: :(
Jó lenne azért tudni hgy az LH-m miért + a mai meg még inkább +. :roll:

Kép

Kép
raniko

Rani, ne agyalj! A stimu végére így is úgy is babás leszel! :lol:

skrisz72

Skrisz ez így van!
ÁMEN! :lol:

Kép

Kép