Sziasztok!
Mi is vagyunk, szerencsére jól, gyorsan le is kopogom. Kisebb taknyosságot leszámítva jól megúsztuk a telet.
Egyedül még mindig a kakilással szenvedünk, már voltunk vele orvosnál is, de közölték semmi baja nincsen, ilyen korban előfordul a gyerekeknél hogy valamiért ragaszkodnak hozzá. Látszik, hogy nyomja, de már szorítja össze a fenekét. Viszont pár nap múlva meg nagy szenvedések árán csak kijön, múltkor már nem sok kellett hogy rohanjunk vele a Madarászba, mert annyira rosszul lett kakilás közben. Sajnos a szobatisztasággal nem állunk valami fényesen, a pisilés 99%-ban megy a bilibe, vagy a WC-be, de a kaki csak szigorúan a pelenkába, vagy a bugyiba. Síkit, visít ha valamelyikre ráakarjuk ültetni ilyenkor. Mondjuk erre is azt mondta az orvos és a védőnő is hogy ne erőltessem az egész szobatisztaságot, mert még egyik gyerek se maradt pelenkás.
Csak hát bosszantó egy kicsit mert olyan kis értelmes, és ez valamiért még se fekszik Eszternek. Mondjuk múltkor közölte, hogy hagyatok békén majd az oviba a WC-be fogok pisilni és kakilni.
Imádja a meséket, a zenét, megtanítottunk egy 3 versszakos versikét, olyan szépen mondja. Múlt héten voltunk Alma együttes koncerten úgy otthagyott, elment a színpad elé a többi gyerekhez táncolni. Teljesen meglepődtem, máskor mindig anya gyere Te is, most meg simán elment. Remélem az oviba se lesz gond a beszokásnál.
Elkezdtem munkát keresni, hát nem könnyű. Sajnos ahonnan eljöttem szülni nagyon messze van, pedig nagyon szerettem ott dolgozni. Mondjuk ha nem találok semmit, akkor kénytelen leszek visszamenni.
Bocsi egy kicsit sok lettem.
Ktc - őszinte részvétem.
És persze utólag is Boldog Szülinapot Emőkének.
Nagyon szépek a gyerekek egytől-egyig.